صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Zambrotta
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 111

در اصل توسط kadban bastan در سایت تالار بورس پست شده است
    سرعت سايت پايين آمده . نه ميتوان تشکر زد و نه ميتوان نقل قول کرد.چند نکته پيرامون گفته حميد خان هست که بايد دوستان دقت داشته باشند.1-حميد خان اعلام کرده بود که با چند کد خريد کرده 2-سهامداراني را که شرکت بعنوان سهامداران کل و با بالاترين ميزان سهم به جزيره دعوت کرده بود ، حميد خان و سهران هم در آن بودند.حال چند پرسش پيش مي آيد :1-چگونه حميد خان با چند کد سهم خريده و شرکت فهميده است که حميد خان صاحب تمام اين سهامست ؟اگر چنين باشد من نيز براي چند تن از دوستانم خريد کرده ام که روي هم نزديک به 2 درصد صدرا مي شويم. چرا تشخيص ندادند که من اينها را خريده ام و دعوت نشدم ؟2- آيا کسي افراد موجود در عکس هاي منتشر شده از سوي شرکت را شناسايي کرد ؟3- چگونه است که صرفا کساني که پر از تناقض و وعده هاي آنچناني از صدرا ميدادند بايد در اين سفر حضور داشته باشند ؟آيا اين سفر صرفا يک نمايش از سوي شرکت براي يک حرکت تبليغاتي و رسانه اي براي بستن دهان سهامداران نبود ؟آيا افراد حاضر اساسا سهامدار بودند ؟ و اگر بودند سهامداران حقيقي با بيشترين ميزان سهم بودند ؟امروز هم که قرار است همه به جمع اعتراضي بروند ، ناگهان حميد خان پيام ميدهند که ميتوانند همين امروز و بصورت بداهه با آقاي اعتصام جلسه اي براي سهام داران بگذارند !!!!!اين آخر سوتي دادن است.چگونه است که در اين چند ماه که سهامداران مانند اسپند روي آتش در حال سوختن هستند از اين پيشنهادات داده نشده است اما امروز که ميخواهند دست به اقدام عملي بزنند ، ناگهان حميد خان ناجي سهامداران مي شوند که با اعتصام ديدار حضوري داشته باشند !!!!ديروز ناگهان سر و کله آقاي ايرتان پس از مدتها پيدا مي شود و با همان ادبيات مبهم هميشگي با واژگاني مانند : تغيير جهت بازار در چند ماه آينده ، تغيير شکل بازار ، تغيير مسير و غيره (نقل به مضمون ) سهامداران را دلخوش به آينده اي نامعلوم مي کنند.همه اينها را که کنار هم مي گذاريم متوجه مي شويم ، که شرکت افرادي را دارد که هر از گاهي در برهه هاي گوناگون ، سرنگ به دست مي آيند و سهامداران برافروخته را دچار نشئگي و رخوت کوتاه مدت مي کنند و اين چرت و خاموشي براي اعتصام و خلاف کاري هايش زمان مي خرد.سهامداران گرامي ، به تصميمي که گرفته ايد ، امروز جامه عمل بپوشانيد که راه درست همين است. همه شواهد نشان ميدهد که راه درست همين است و شرکت به تکاپو افتاده تا همه ما را مسکّن هاي مقطعي دچار رخوت و خاموشي کند. با همين روش است که سالهاست توانسته جلوي اعتراضات را بگيرد.اين را از من بعنوان يک تحليلگر روانشناس بپذيريد.ممکن است که برداشت من نادرست باشد . اما تا زماني که خلاف آن ثابت نشود ، ديگر به آقايان خوشبينانه نگاه نخواهم کرد.مراقب باشيد . ما با اتاق فکر يک شرکت بزرگ روبرو هستيم که اتفاقا جنگ رواني را خوب ياد دارند.پيروز باشيد
    . .

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3066

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوستان عزیز لطفا به مطلبی که به شما می گویم خوب توجه کنید قرار دیدار با مهندس اعتصام ساعت یک و نیم امروز شنبه سر کوچه شرکت صدرا .و من الله توفیق .

باسلام

کار خیلی خوبیه و امروز میتونه همه چیز روشن بشه

نظر

• رامین آرتی
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 80

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        باسلام

طیب جان خودت هم میایی ؟
        آخرین ویرایش توسط رامین آرتی؛ 2012/02/18, 11:36.
        بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
        مال آلوده نشدن در دایره کلمات
        همان جا............
        کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
        زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3066

...............

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3066

در اصل توسط رامین آرتی پست شده است View Post
            طیب جان خودت هم میایی ؟

باسلام

نه بنده فعلا در تهران نیستم

نظر

• FENCER
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 601

باسلام

عمو طیب رو شمشیر منم حساب کنید ، من و شمشیرم همیشه در راه حق پیش قدمیم ;)
              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3066

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
                عمو طیب رو شمشیر منم حساب کنید ، من و شمشیرم همیشه در راه حق پیش قدمیم ;)
                سلام بی وفا

فرهاد جان خوبی ؟

پیدا نیست لوطی؟!!!!!!

صبر کن این صدرا بره بقیمت های واقعی برسه و من بفروشم و شارژ بشم اونوقت .................بلی

نظر

• FENCER
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 601

سلام بی وفا

صبر کن این صدرا بره بقیمت های واقعی برسه و من بفروشم و شارژ بشم اونوقت .................بلی
                  آقا من فدات شما که اینقدر خشن نبودی اخوی :-SS
                  ایشالا صدرامونم میرسه به جایی که قراره برسه اونوقته که....... بعععلللههههه :d
                  شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3066

=))
                    در اصل توسط fencer پست شده است View Post
                    آقا من فدات شما که اینقدر خشن نبودی اخوی :-ss
                    ایشالا صدرامونم میرسه به جایی که قراره برسه اونوقته که....... بعععلللههههه :d

=))=))=)):d

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز قرار ملاقات با مهندس اعتصام حتمی شد قرار ساعت یک ونیم سر کوچه صدرا .به دنبالمان می آیند و با احترام می برندمان داخل شرکت . فقط خود را کنترل نمایید تا خبر های خوش را دریافت کنیم .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز قرار ملاقات با مهندس اعتصام حتمی شد قرار ساعت یک ونیم امروز 90/11/29سر کوچه صدرا .به دنبالمان می آیند و با احترام می برندمان داخل شرکت . فقط خود را کنترل نمایید تا خبر های خوش را دریافت کنیم .و من الله توفیق .

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3066

سلام

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          دوستان عزیز قرار ملاقات با مهندس اعتصام حتمی شد قرار ساعت یک ونیم امروز 90/11/29سر کوچه صدرا .به دنبالمان می آیند و با احترام می برندمان داخل شرکت . فقط خود را کنترل نمایید تا خبر های خوش را دریافت کنیم .و من الله توفیق .
                          با سلام

حاجی ممنون

والان بهترین فرصت برای دسترسی به حقیقت

اون خبری رو که داده بودم از خود مدیریت بپرسید

خبر این بود مالکیت جزیره صدرا بنام صدرا زده شده و کارشناسان در جزیره صدرا و تجدید ارزیابی دارایی ها و سود 91

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

حمید خان خادم المخدومین حفظ کم الله :
                            باسلام:
                            جناب قنبری عزیز شما بیا بنده قول شرف می دهم شما را امروز ساعت یک ونیم ببرم پیش مدیریت صدرا . اونم با احترام ضمنا بنده هم یک سهامدارم مثل شما .خبرهای خوش را هم خواهید شنید . عکس بنده را هم که دیده اید . و من الله توفیق .

مصاحبه ای که ازش دم میزدی شد قرار سر کوچه؟
                            بقال سر کوچه هم میتونه تو مسیر اعتصام وایسه ازش سئوال بپرسه!
                            مصاحبه با قرار سر کوچه فرق داره!
                            به شعور مخاطب احترام بزار.....
                            دیدم اینجا پستهات نفل قول میشه گفتم جوابت بدم چون به شعور ما بی احترامی میشه......

نظر

• Zambrotta
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 111

دستور وزیر نفت برای حل مشکل مالی سه پروژه لوله‏گذاری خلیج فارس

مدیرعامل شرکت توسعه سازه‏های دریایی تسدید با اشاره به مشکلات مالی سه پروژه لوله‏گذاری در دست اجرای این شرکت، از دستور وزیر نفت برای پرداخت بخشی از مطالبات موجود خبر داد.

مهندس امین پناهی در گفت‏وگو با خبرنگار مارین نیوز با انتقاد از عدم اجرای تعهدات مالی کارفرمایان به پیمانکاران، گفت: برای سه پروژه خط لوله مربوط به میدان نفتی رشادت، ایلام-سلمان و ابوذر-نوروز هنوز LC باز نشده است.

وی با بیان اینکه «همه این پروژه‏ها، حدود 80 درصد پیشرفت داشته‏اند»، تصریح کرد: این در حالی است که در زمان ورود ناوگان لوله‏گذار به آب‏های منطقه در شهریور ماه امسال، قرار شده بود منابع مالی پروژه تخصیص یابد.

مدیرعامل تسدید افزود: این امر، با توجه به هزینه بالای شناورهای لوله‏گذار مشکلات اقتصادی زیادی را به وجود آورده است.

وی دلیل اصلی بروز این مشکلات را کمبود نقدینگی دانست و افزود: ایراد از شرکت نفت فلات قاره ایران، کارفرمای پروژه، نیست؛ چرا که بودجه‏های مورد نیاز این شرکت اختصاص نیافته است.

پناهی درعین‏حال از پیگیری‏های این شرکت و کارفرما برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: در این زمینه، با دستور وزیر نفت به مهندس قلعه‏بانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مقرر شد بخشی از این مطالبات از طریق صندوق ذخیره انرژی بانک ملت پرداخت شود.

وی با ابراز امیدواری نسبت به حل این مشکل، تأکید کرد: تحقق این امر، قطعا تأثیر مثبتی بر افزایش سرعت اجرای پروژه‏ها خواهد داشت.

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3066

زامپروتا جان شما هم تشریف ببرید

و براتون خیلی خوبه وبا خونسردی هر سوالی داری بپرس

نظر

در حال کار...
                                X