در اصل توسط kadban bastan در سایت تالار بورس پست شده است
سرعت سايت پايين آمده . نه ميتوان تشکر زد و نه ميتوان نقل قول کرد.چند نکته پيرامون گفته حميد خان هست که بايد دوستان دقت داشته باشند.1-حميد خان اعلام کرده بود که با چند کد خريد کرده 2-سهامداراني را که شرکت بعنوان سهامداران کل و با بالاترين ميزان سهم به جزيره دعوت کرده بود ، حميد خان و سهران هم در آن بودند.حال چند پرسش پيش مي آيد :1-چگونه حميد خان با چند کد سهم خريده و شرکت فهميده است که حميد خان صاحب تمام اين سهامست ؟اگر چنين باشد من نيز براي چند تن از دوستانم خريد کرده ام که روي هم نزديک به 2 درصد صدرا مي شويم. چرا تشخيص ندادند که من اينها را خريده ام و دعوت نشدم ؟2- آيا کسي افراد موجود در عکس هاي منتشر شده از سوي شرکت را شناسايي کرد ؟3- چگونه است که صرفا کساني که پر از تناقض و وعده هاي آنچناني از صدرا ميدادند بايد در اين سفر حضور داشته باشند ؟آيا اين سفر صرفا يک نمايش از سوي شرکت براي يک حرکت تبليغاتي و رسانه اي براي بستن دهان سهامداران نبود ؟آيا افراد حاضر اساسا سهامدار بودند ؟ و اگر بودند سهامداران حقيقي با بيشترين ميزان سهم بودند ؟امروز هم که قرار است همه به جمع اعتراضي بروند ، ناگهان حميد خان پيام ميدهند که ميتوانند همين امروز و بصورت بداهه با آقاي اعتصام جلسه اي براي سهام داران بگذارند !!!!!اين آخر سوتي دادن است.چگونه است که در اين چند ماه که سهامداران مانند اسپند روي آتش در حال سوختن هستند از اين پيشنهادات داده نشده است اما امروز که ميخواهند دست به اقدام عملي بزنند ، ناگهان حميد خان ناجي سهامداران مي شوند که با اعتصام ديدار حضوري داشته باشند !!!!ديروز ناگهان سر و کله آقاي ايرتان پس از مدتها پيدا مي شود و با همان ادبيات مبهم هميشگي با واژگاني مانند : تغيير جهت بازار در چند ماه آينده ، تغيير شکل بازار ، تغيير مسير و غيره (نقل به مضمون ) سهامداران را دلخوش به آينده اي نامعلوم مي کنند.همه اينها را که کنار هم مي گذاريم متوجه مي شويم ، که شرکت افرادي را دارد که هر از گاهي در برهه هاي گوناگون ، سرنگ به دست مي آيند و سهامداران برافروخته را دچار نشئگي و رخوت کوتاه مدت مي کنند و اين چرت و خاموشي براي اعتصام و خلاف کاري هايش زمان مي خرد.سهامداران گرامي ، به تصميمي که گرفته ايد ، امروز جامه عمل بپوشانيد که راه درست همين است. همه شواهد نشان ميدهد که راه درست همين است و شرکت به تکاپو افتاده تا همه ما را مسکّن هاي مقطعي دچار رخوت و خاموشي کند. با همين روش است که سالهاست توانسته جلوي اعتراضات را بگيرد.اين را از من بعنوان يک تحليلگر روانشناس بپذيريد.ممکن است که برداشت من نادرست باشد . اما تا زماني که خلاف آن ثابت نشود ، ديگر به آقايان خوشبينانه نگاه نخواهم کرد.مراقب باشيد . ما با اتاق فکر يک شرکت بزرگ روبرو هستيم که اتفاقا جنگ رواني را خوب ياد دارند.پيروز باشيد
نظر