صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز بنده سعی خودم را کردم و البته بنده بارها خدمتتان عرض کردم خبر رانتی ندارم و منابع بنده گزارشات صدرا و دیده های خودم است و شما اگر باور ندارید ناچار هستید قدم رنجه کرده و برای تحقیق بروید . و من الله توفیق .

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...فرامرز چطوری...حمید جان فرمایش شما زیبا و لایق توجه ولی اصلا منو قانع نکرد....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...حمید عزیز ممنون و فرمایش شما متین و شاید کارهای بهتری بشه انجام داد....
      ...جناب جیمبو بنده دیدم و خدمتتون هم فرستادم و گفته های شما خیلی کاربردی تر بود ...مثل اینکه بچه های تالار بورس هم قصد انجام این برنامه رو دارن کاشک میشد یه هماهنگی بوجود بیاریم و همراه و همزمان کارکنیم...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سلطان زمان
        کاربر فعال
        • Jan 2011
        • 176

توهين به كسي نشه
        اغلب سهامداران صدرا افرادي زود باورند مثل خود بنده كه چه راحت از افرادي با سطح اگاهي كمتر از خود ما ركب ميخورند و به انها اعتماد ميكنن هيچ سهامداري كه از ما ها بيشتر سهم داشته باشه در اين تالار نيست كه به ما اطلاعات كامل و درست بده

خدا كنه من اشتباه كردده باشم و يكي رو راست بياد جلو و خودشو اول معرفي كنه با تعداد سهامش و اگه درست گفت تازه به اطلاعاتش در مورد شركت ميتونيم تعقل كنيم
        @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
        پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

به نظرم این تاپیک صدرا هم داره کم کم شبیه تاپیکهای مشابه در سایتهای دیگه میشه!... :-?

از تحلیل دور و به حاشیه رانده میشود! ...8-|

به گمانم بین واقعیات ( مثبت یا منفی) و آنچه آرزو داریم ( سود آوری صدرا و یا دار زدن اعتصام!) فاصله ها داریم!... :-|
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

با سلام و شب به خیر به همگی دوستان: دوست عزیز می خواستم از شما بپرسم که قرار تجمع فردا ساعت 1330 هنوز برقراره یا اینکه منتفی شده؟ ممنون می شوم اگه اطلاع رسانی بفرمایید با تشکر.
            در اصل توسط jimbo پست شده است View Post
            جناب مهربان؛ لطفا پیام خصوصی را چک فرمائید. با سپاس

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3443

به نقل از kadban bastan در تالار بورس
              دوستان گرامی
              درود بر شما
              نکته ای که بایسته است در نظر داشته باشیم این است که با توجه به اینکه خبر تجمع میتواند ، شرکت را ناگزیر به حمایت های چند روزه کند ، نباید هیچ خللی در تصمیم دوستان برای گردهم آیی ایجاد نماید.
              خواهش میکنم به تمام کسانی که از این پس حرکت و حمایت سهم را پررنگ می کنند را با تردید بنگرید. حتی ممکن است فردا صف خرید هم درست کنند تا شیرازه تصمیم دوستان از هم پاشیده شود. اما بدانید که اگر فردا این تصمیم عملی نشود ، تا همتی دیگر ،روزها خواهد گذشت. اگر فردا صبح 100 میلیون هم صف خرید چیدند ، آن را نادیده بگیرید و گردهم آیی را به سرانجام برسانید.
              فریب مسکّن های افیونی شرکت را نخورید.
              کسانی را که شرکت استخدام کرده بود تا در تالار ها و فروم ها با وعده های سر خرمن و آتی سر سهامداران را گرم کنند و با نیرنگ ما را در سهم فریز کنند ، با لطف و پیگیری برخی دوستان مانند جناب قنبری مسدود شدند.
              از این فرصت بهره بگیریم و با دوری از سخنان رخوت آور و نشئه سازی که تا چند روز پیش همه ما را در چرت فرو برده بود و در توهم روز های آینده و وعده قیمت های کذایی سست رفتار و سست کلام ساخته بود ، از همین اکنون با پایداری و قدرت در برابر این نامردی ها و سند سازی ها بایستی
              د
              .
              صدرا 500 تومان است ؟ 1000 تومان است ؟ اصلا می گوییم 5000تومان است . اما تحت چه شرایطی ؟
              زمانی که تمام حساب ها واقعی باشد و بازار ارزش و سود راستین صدرا را بداند. نه اینکه صرفا مدیران با استخدام چند نفر و فرستادن آنها میان سهامداران مردم را سرگردان کنند و از درون شرکت خبر های غیر مستند برسانند. آنهم به این نیت که جلوی اعتراض ما را بگیرند.
              در پایان تاکید میکنم به حمایت های احتمالی و جعلی چند روز آینده از سهم دلخوش نکنید و مردانه پای سخن خود ایستادگی کنید.
              کس نخارد پشت من ، جز ناخن انگشت من
              بهروز باشید
              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/02/18, 09:28.

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوستان عزیز بنده می توانم ترتیب یک جلسه با مهندس اعتصام را امروز بگذارم .که این کار بصورت مسالمت آمیز و به نفع صد درصدی سهامداران باشد .اگر دوستان موافق هستند بنده حاضرم در خدمت باشم .و من الله توفیق .

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10187

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                  باسلام:
                  دوستان عزیز بنده می توانم ترتیب یک جلسه با مهندس اعتصام را امروز بگذارم .که این کار بصورت مسالمت آمیز و به نفع صد درصدی سهامداران باشد .اگر دوستان موافق هستند بنده حاضرم در خدمت باشم .و من الله توفیق .
                  نفع سهامدار تو گزارش مثبت شرکته،نه اینکه سهامدارها برن اونجا ،یه وعده و وعید الکی از مدیرعامل بی لیاقت بگیرن.اگه میخوان سهامدارها ازش راضی باشه یه کاری بکنند که خریدار برای سهم بیاد.این کار هم با گزارش واقعی مثبت شرکت عملیه.
                  این به اصطلاح مدیر اگه بفکر سهامدار بود چرا وقتی که سهم یه 5 درصد رشد میکرد ،مصاحبه های منفی ترتیب میداد؟این اقا بفکر سهامدار نیست.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز مگر شما از گزارش صدرا خبر دارید ؟ نباید اول سوال کنید ؟ یا می خواهید ندانسته به دام افراد................بیفتید ؟ پس به بنده اعتماد کنید تا دستتان را بگذارم تو دست مهندس اعتصام بعد اگر به نتیجه نرسیدید .انموقع با دلیل هر کار خواستی بکنید .خوب است .و من الله توفیق.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    نفع سهامدار تو گزارش مثبت شرکته،نه اینکه سهامدارها برن اونجا ،یه وعده و وعید الکی از مدیرعامل بی لیاقت بگیرن.اگه میخوان سهامدارها ازش راضی باشه یه کاری بکنند که خریدار برای سهم بیاد.این کار هم با گزارش واقعی مثبت شرکت عملیه.
                    این به اصطلاح مدیر اگه بفکر سهامدار بود چرا وقتی که سهم یه 5 درصد رشد میکرد ،مصاحبه های منفی ترتیب میداد؟این اقا بفکر سهامدار نیست.
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/02/18, 09:54.

نظر

• Zambrotta
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 111

جنابhamid672003
                      مصاحبه امروزجناب اعتصام بااصحاب رسانه هاچی شد؟
                      چندروزبودکه شماهمش این خبررومیدادین.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز لطفا خودتان را کنترل کنید ساعت قرار را داریم می گذاریم .و من الله توفیق .

در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Post
                        جنابhamid672003

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10187

در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Post
                          جنابhamid672003
                          جناب حمید
                          اگاه باش اگه امروز مصاحبه ای انجام نشه، بدلیل نشر اکاذیب و شایعه پراکنی درخواست مسدود شدن ایدیت رو از ناظر میکنم.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2012/02/18, 11:06.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیر حسینی
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 56

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                            باسلام:
                            دوست عزیز مگر شما از گزارش صدرا خبر دارید ؟ نباید اول سوال کنید ؟ یا می خواهید ندانسته به دام افراد................بیفتید ؟ پس به بنده اعتماد کنید تا دستتان را بگذارم تو دست مهندس اعتصام بعد اگر به نتیجه نرسیدید .انموقع با دلیل هر کار خواستی بکنید .خوب است .و من الله توفیق.
                            جناب hamid672003 پس مصاحبه ایی که با بورس 24 انجام داده بود و اعلام کرد که گزارش خوب نیست را چطور توجیه می کنید

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز لطفا به مطلبی که به شما می گویم خوب توجه کنید قرار دیدار با مهندس اعتصام ساعت یک و نیم امروز شنبه سر کوچه شرکت صدرا .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                لطفا به پست بالا توجه فرمایید امروز از خودشان می پرسیم.و من الله توفیق .

در اصل توسط امیر حسینی پست شده است View Post
                                جناب hamid672003 پس مصاحبه ایی که با بورس 24 انجام داده بود و اعلام کرد که گزارش خوب نیست را چطور توجیه می کنید

نظر

در حال کار...
                                X