صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

دکل شکسته تنها کشتی نصاب سکو/صف ناوگان دریایی در نوبت تعمیر ابوظبی در حالی تلاش چندانی برای ساخت کشتیهای مورد استفاده در ناوگان دریایی نصب سکو و لولهگذار در کشور انجام نشده است که کشتیهای معدود این ناوگان در داخل کشور تعمیر نمیشوند و باید ماهها در صف تعمیر کشتی در ابوظبی زمان از دست بدهند.

با توجه به عقبماندگی ایران نسبت به کشور کوچک قطر در بهرهبرداری از بزرگترین میدان گازی جهان، کشورمان برای رساندن برداشت گاز و میعانات از این میدان به اندازه مشابه قطر تلاش میکند و در این راه ظرفیتهای زیادی به کار گرفته شده است. در این راستا ۸ فاز باقیمانده و بدون قرارداد پارس جنوبی در ۲۵ خرداد ۸۹ صاحب قرارداد شدند و بلافاصله کار روی آنها آغاز شد. این فازها به دلیل وعده بهرهبرداری ۳۵ ماهه از آنها به فازهای ۳۵ ماهه معروف شدند.

با وجود تلاش جمعی بسیار زیاد در بخشهای کارفرمایی و پیمانکاری برای بهرهبرداری هر چه سریعتر از فازهای در دست اجرای پارس جنوبی، به نظر میرسد رسیدن به زمان مطلوب برای بهره برداری از این فازها به زیرساختهایی نیاز دارد که پیش از این به کمبود آنها به اندازه کافی توجه نشده بود.

از سوی دیگر با توجه به تعدد میادین دریایی کشور و آینده صنعت فراساحل یا offshore در صنعت نفت جهان، به نظر میرسد سرمایهگذاری برای ایجاد زیرساختهای لازم با تکیه بر سیاستگذاریهای بلند مدت وزارت نفت و شرکت ملی نفت علاوه بر تامین نیازهای فعلی و آینده کشور بتواند به دستیابی به دانش فنی صنعت فراساحل نفت و صادرات آن در آینده کمک کند. قابل توجه است که با وجود میدان عظیمی چون پارس جنوبی و میادین متعدد دریایی کشور، هنوز بخش بزرگی از فنآوری و دانش فنی مورد نیاز برای کار روی میادین دریایی در کشور بومی نشده و با وجود پیشرفتها و دست آوردها در بخشی از این نیازهای این صنعت، در بعضی موارد حتی برای دسترسی به دانش فنی یا فن آوری قدم مؤثری برداشته نشده است.

فارس برای آگاهیبخشی نسبت به مشکلات زیرساختی و دیگر مشکلات موجود در راستای تحقق بهرهبرداری از فازهای در دست احداث پارس جنوبی در سریعترین زمان ممکن، سلسله گزارشهایی را در این باره منتشر میکند.

به طور کلی در بخش فیزیکی، پروژه های پارس جنوبی به چهار بخش اصلی تقابل تفکیک هستند که پالایشگاههای گازی، حفاری چاهها، ساخت و نصب جکتها و سکوها و لولهگذاری را شامل میشود.

هر کدام از این بخشها مشکلات خاص خود را دارند که قطعا برای رفع آنها تلاش میشود اما در این گزارشها قصد داریم به بعضی کمبودها و مشکلات اصلی زیرساختی که قابلیت ایجاد اختلال در روند توسعه سریع فازهای پارس جنوبی دارند اشاره کنیم.

* کمبود لوله و لولهگذار: مشکلات قدیمی و جدید

خصوصیت اصلی و مثبت انجام لولهگذاری در میان مراحل و بخشهای چهارگانه اجرای پروژههای پارس جنوبی آن است که قابل انجام در دورههای زمانی مختلف در طول اجرای پروژههای توسعه فازهای پارس جنوبی است. اما کمبود کشتیهای لولهگذار قابل اتکا حتی در چنین شرایطی نیز میتواند در ایجاد تاخیر در بهره برداری از فازهای در دست توسعه پارس جنوبی تاثیر گذار باشد.

بر این اساس کشتی لولهگذار اصلی فعال در پارس جنوبی C- MASTER نام دارد که همراه با کشتیهای پشتیبان خود تحت مالکیت شرکت تأسیسات دریایی فعالیت میکند.

از یکسال پیش تاکنون درباره خرید و ورود کشتی دیگری در رسانهها و از زبان مسئولین صحبت می شود. یک کشتی جدید که گفته میشود تحت مالکیت تاسیسات دریایی قرار دارد و به سفارش این شرکت ساخته شده است، ظاهرا در سواحل جنوبی خلیجفارس پهلو گرفته و آماده ورود به ناوگان کشتیهای لولهگذار است. این کشتی نسبت به همه کشتیهای دیگر ناوگان دریایی فعال در پارس جنوبی پیشرفتهتر است و بزرگترین مزیت آن وجود یک دکل و جرثقیل تناژ بالای مورد استفاده در نصب سکوهای سنگین نفتی اعلام میشود.

البته لولهگذارهای دیگری نیز در خلیج فارس فعال هستند اما نکته آن است که بعضی از این کشتیها به صورت تخصصی برای لولهگذاری ساخته نشدهاند که این مسئله مشکلات زیادی از نظر ایمنی این کشتیها ایجاد کرده و میکند. خاطرات مربوط به این مشکلات و آسیبها چندان هم خاطرات دوری محسوب نمیشوند.

از سوی دیگر خطوط لولهفازهای پارس جنوبی طولانی هستند چنانکه هر فاز به طور میانگین دو خط لوله ۱۲۰ کیلومتری نیاز دارد و لولهگذاری هر دو فاز 4.5 تا 5 ماه زمان میبرد. یعنی برای هر سکو 2.5 ماه زمان برای لولهگذاری مورد نیاز است که این مسئله به آماده و در دسترس بودن لولههای مورد نیاز نیز بستگی زیادی دارد.

بر این اساس اگر کشتی C-MASTER به عنوان لولهگذار اصلی همه لولهگذاری پارس جنوبی را برعهده بگیرد که فعلا با توجه به عدم ورود کشتی جدید همینگونه است، باید برای هر دو فاز استاندارد حداقل ۱۰ ماه زمان اختصاص دهد. با توجه به تعدد فازهای در دست اجرا کمبود کشتی لولهگذار نیز میتواندعاملی در تأخیر اجرای فازهای پارس جنوبی باشد.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر لولهگذاری فاز ۱۸ که کلید توسعه آن سالها پیش زده شده هنوز به پایان نرسیده است و برای لولهگذاری ۸ فاز جدید نیز هنوز هیچ فعالیتی انجام نشده است.

*چالشهای ساخت داخل لولههای گاز ترش

در واقع، سال گذشته مشکل کمبود لوله در پارس جنوبی جدی بود که خوشبختانه در سال جاری این مشکل به میزان زیادی برطرف شده است چنانکه شرکتها موفق شدهاند لولههای مورد نیاز خود را با واسطه از شرکتهای هندی خریداری کنند.

البته در کشور شرکتهایی وجود دارند که معتقدند میتوانند لولهگاز ترش تولید کنند اما لولههای تولیدی این شرکتها مورد تایید شرکتهای اصلی کارفرما مانند نفت و گاز پارس قرار نگرفتهاند. تنش بین این شرکتها و شرکتهای پیمانکار در مقاطعی نیز بسیار بالا گرفت و این شرکتها یکدیگر را به صورت متقابل متهم کردند. شرکتهای لولهگذار معتقد بودند به دلیل منافع خرید لوله ساخته شده از خارج برای پیمانکاران، لوله های آنها خریداری نمیشود. در مقابل پیمانکاران اصلی پارس جنوبی میگفتند پیش از این ورقهای مورد استفاده برای تولید لولههای گاز ترش توسط خود آنها برای لوله سازان داخلی از خارج خریداری میشده است اما با توجه به اینکه به دلایل مختلف قادر به تهیه این ورقها نیستند، مجبورند از لولههای ساخته شده خارجی استفاده کنند.

تکنولوژی ساخت ورق لولههای گاز ترش مشابه تکنولوژی ساخت بدنه موشک است و ظاهرا در کشور وجود ندارد.

توجه به این نکته نیز خالی از اهمیت نیست که تجربه لولهگذاری صدرا در فاز یک پارس جنوبی، تجربه خوشایندی در استفاده از لولههای ساخت داخل نبود و تا مدتها این فاز به دلیل مشکلات خط لوله قادر به استفاده از همه ظرفیت خود نبود. در عین حال نشتیابی خطوط لوله دریایی نیز کار چندان سادهای نیست و مشکلات ایجاد شده به سختی برطرف میشوند.

*دکل شکسته تنها کشتی نصاب سکو و صف ناوگان دریایی ایران در نوبت تعمیر ابوظبی

بخشی از مشکلات ناوگان دریایی پارس جنوبی به کمبود کشتیهای نصاب باز میگردد. سال گذشته در زمان نصب جکت میدان هنگام توسط یکی از شرکتهای زیرمجموعه صدرا، کشتی نصاب 5000 SL که نصب جکت اغلب پروژههای قبلی پارس جنوبی را نیز برعهده داشت دچار حادثه شد و علاوه بر غرق جکت هنگام، جرثقیل اصلی 5000 SL نیز آسیب جدی دید و از دور خارج شد.

اما دیگر مشکل ناوگان دریایی انجام همه تعمیرات آنها در ابوظبی است و به همین دلیل تعمیر 5000 SL نیز باید در ابوظبی انجام شود.

با کمال تأسف باید به این نکته اشاره کرد که از ۱۵ یا ۲۰ سال پیش ابوظبی به مرکز تعمیر کشتیهای فعال در صنعت نفت و گاز منطقه تبیدل شده است و با وجود اینکه ایران بیشترین میادین و در نتیجه بیشترین پتانسیل را برای انجام این فعالیت اقتصادی سودآور در اختیار دارد، عملا در کشور توانایی انجام تعمیرات دورهای این کشتیها را نیز در اختیار نداریم.

به جز عدم وجود یارد مناسب در سواحل پهناور و طولانی ایرانی خلیج فارس، دیگر مشکل این صنعت ایجاد نشدن حوضچههای مناسب برای پهلوگیری و تعمیرات مورد نیاز است. واقعیت آن است که در کشور ما به دلیل وجود درآمدهای کلان نفتی، همواره به این نکته بیتوجه بودهایم که یک فعالیت کلان اقتصادی مانند استخراج نفت و گاز میتواند به قلب فعالیتهای متعدد اقتصادی و سودآور دیگری تبدیل شود که سودآوری و اشتغالزایی مجموع آنها شاید سودی کمتر از فعالیت اصلی اقتصادی نداشته باشد.

احداث زیرساختهای لازم برای ساخت و تعمیر ناوگان کشتیهای نفتی از جمله چنین فعالیتهایی است. بر این اساس است که امارت کوچک ابوظبی با وجود در اختیار داشتن حداقل میادین نفت و گاز در خلیجفارس خود را تبدیل به قطب تعمیر کشتیها کرده چنانکه ناوگان دریایی آسیب دیده ایران نیز باید در صف تعمیرات دورهای و غیر دورهای ابوظبی ماهها زمان را از دست بدهد. در واقع ما خودمان را به طور مداوم از چنین فعالیتهای سودآوری که با تکیه بر منابع خداداد ارزش افزوده آنها را چندین برابر میکند، محروم میکنیم. بر خلاف ما، کشورهای کوچک و ناتوان همسایه تلاش میکنند از حداقل داشتههای خود بزرگترین بهرهها را ببرند. کلیت رفتار قطر در خاورمیانه از جمله چنین تلاشهایی است.

به همین دلیل بعد از حادثه پیشبینی نشده برای 5000 SL هنوز نوبت تعمیر این کشتی در ابوظبی قرا نرسیده است و برای نصب جکتها و سکویهای بعدی در پاس جنوبی عدم وجود این کشتی مشکلاتی ایجاد خواهد کرد. اگرچه گفته میشود ظاهرا 5000 SL هنوز برای تعمیرات به ابوظبی ارسال نشده است.

بر این اساس ورود کشتی جدیدی که قول ورود آن به پروژههای پارس جنوبی مدتها پیش داده شده است میتواند نیاز اورژانسی به کشتی نصاب سکو را تا حدود زیادی برطرف کند. در عین حال برای نصب جکتهای جدید مذاکراتی با کشتیهای خارجی فعال در خلیج فارس انجام شده است.

دو سال پیش در جریان نصب جکت فاز 17 پارس جنوبی یک کشتی 5000 SL لولهگذار که برای نصب جکت تغییر کاربری داده شده بود نیز دچار مشکل شد و جرثقیل آن نیز قابل استفاده نیست.

این مشکل در آینده در زمان نصب سکوهای چند هزار تنی بیش از نصب جکتها خودنمایی خواهد کرد چراکه معمولا دو کشتی نصاب به همراه هم یک سکو را نصب میکنند. برای اجاره کشتیهای نصاب نیز مانند کشتیهای لولهگذار باید از مدتها قبل از زمان نصب برنامهریزی شود.

در واقع راه اندازی فعالیتی چون ساخت کشتیهای نفتی از قبیل کشتی FPSO، کشتیهای حمل LNG و CNG، کشتیهای نفتکش، ناوگان نصب تاسیسات فراساحل و امثال آنها با توجه به ظرفیت کلان کشور در کنار ظرفیتهای موجود در خلیجفارس قطعا میتواند به یک فعالیت سودآور ضمنی تبدیل شود که در صورت ایجاد زیرساختها و اداره مدبرانه، فارغ از پروژههای کنونی نفت و گاز کشور نیز بتواند به حیات خود ادامه دهد.

ادامه دارد...
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
      بهنام جان سلام خسته نباشید
      فکر نمیکنید کمی سو تفاهم شده من الان چند ساله وحید رو میشناسم ایشون همیشه خبرهای دست اولو ارایه میکنه و هدف هم فقط اطلاع رسانیه
      بهتره با بعضی حرفها موجبات تلخوری دوستانی که واقعا دارن برای پویایی سایت زحمت میکش رو فراهم نکنیم
      ممنون
      سلام
      دوست عزیز این سایت یا هر سایت دیگه ای محل بحث و تبادل نظره
      البته به شرطی که در چارچوب اخلاق باشه
      اینجا هم نه بنده به ایشون توهین کردم و نه ایشون همچین کاری انجام دادن
      حالا ایشون یه نظری داره و بنده نظر دیگری دارم
      قرار نیست که من نوعی اینجا یه چیزی بنویسم و بقیه بخوان تاییدش کنن
      در مورد پویایی سایت هم باید بگم توی این سایت خیلیها دارن زحمت میکشن
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        سلام
        دوست عزیز این سایت یا هر سایت دیگه ای محل بحث و تبادل نظره
        البته به شرطی که در چارچوب اخلاق باشه
        اینجا هم نه بنده به ایشون توهین کردم و نه ایشون همچین کاری انجام دادن
        حالا ایشون یه نظری داره و بنده نظر دیگری دارم
        قرار نیست که من نوعی اینجا یه چیزی بنویسم و بقیه بخوان تاییدش کنن
        در مورد پویایی سایت هم باید بگم توی این سایت خیلیها دارن زحمت میکشن
        در چارچوب اخلاق باشه بله و ما هم استفاده میکنیم
        ولی من احساس کردم که در این چارچوب نیست البته احتمالا کسی که مطلب رو بخونه و نوشته چرا هدف دار مطلب میزنی و ... رو ببینه با من هم عقیده باشه
        در مورد اینکه خیلی ها اینجا زحمت میکشن بله همینطوره ولی خیلی ها هم زحمت میکشیدن که به خاطر همین چیزها که من اسمشو سو تفاهم میزارم از اینجا رفتن و این برای منی که بیشتر مطالب چنین اساتیدی رو میخونم خوب نیست
        ممنون که رعایت میکنید
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
          در چارچوب اخلاق باشه بله و ما هم استفاده میکنیم
          ولی من احساس کردم که در این چارچوب نیست البته احتمالا کسی که مطلب رو بخونه و نوشته چرا هدف دار مطلب میزنی و ... رو ببینه با من هم عقیده باشه
          در مورد اینکه خیلی ها اینجا زحمت میکشن بله همینطوره ولی خیلی ها هم زحمت میکشیدن که به خاطر همین چیزها که من اسمشو سو تفاهم میزارم از اینجا رفتن و این برای منی که بیشتر مطالب چنین اساتیدی رو میخونم خوب نیست
          ممنون که رعایت میکنید
          شما مثل اینکه چیزی رو که خودتون دوست دارین از قول من می نویسین
          من به وحید 20 گفتم علاقه زیادی به درج اخبار منفی دارین
          بنده نمیتونم نظرم رو ننویسم چون ممکنه شما خوشت نیاد
          من 9-8 ساله که توی این بازار دارم کار میکنم
          توی فرومهای بورسی هم با خیلیها دوستم
          دلیلی هم نداره که بخوام از کسی نام ببرم
          حتما شما با خودتون فکر کردین بنده همین دیروز وارد بورس شدم
          بنده نه به کسی میگم استاد و نه دوست دارم کسی به من بگه استاد
          خودم رو هم شاگرد کسی نمیدونم
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            شما مثل اینکه چیزی رو که خودتون دوست دارین از قول من می نویسین
            من به وحید 20 گفتم علاقه زیادی به درج اخبار منفی دارین
            بنده نمیتونم نظرم رو ننویسم چون ممکنه شما خوشت نیاد
            من 9-8 ساله که توی این بازار دارم کار میکنم
            توی فرومهای بورسی هم با خیلیها دوستم
            دلیلی هم نداره که بخوام از کسی نام ببرم
            حتما شما با خودتون فکر کردین بنده همین دیروز وارد بورس شدم
            بنده نه به کسی میگم استاد و نه دوست دارم کسی به من بگه استاد
            خودم رو هم شاگرد کسی نمیدونم
            بحث نمیکنم چون بهتره که قضیه کش پیدا نکنه
            اون چیزی که مشخصه اینکه قضیه حل شده و من هم دقیقا همینو میخواستم
            خوبی این سایت نسبت به سایتهای دیگه اینکه همه به هم احترام میزارن وامیدوارم که احترام متقابل و احترام به اونهایی که واقعا با جون دل در سایت زحمت میکشن تا ابد باقی بمونه و فراموش نشه

ممنون
            آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2012/03/11, 15:05.
            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

با سلام در این چند وقت بیان می شود که صدرا از فروش املاک می تواند افزایش سرمایه به عبارتی همان تجدید دارایی می باشد افزایش سرمایه لحاظ کند خیلی ساده می باشد اگر این سهم دارایی خوب داشت در همان موقه به فروش می رساند و قسط عقب مانده خود را به بانک پرداخت می کرد و این قدر لازم نبوده که این قدر سود به قسط های بانکی اضافه شود دوم این که معلوم است پیشبینی سال 91 همان درجه قبلی و تعدیل منفی باشد چون تحریم ها و افزایش دلار مانع می شود که وسایل مورد نیاز خود به راحتی وارد کشور کندبا تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مجیدشمسعلی
                كاربر فعال
                • Jul 2025
                • 643

اختصاصی بورس نیوز:
                پاسخ به 3 ابهام در نماد صدرا
                در خصوص فروش ساختمان شرکت در شهرک غرب تهران هم اکنون فعالیت کارکنان در آن جریان داشته و بحث فروش این ملک به دلیل تداوم مشکلات حل نشده حقوقی، به صرف چندین سال زمان نیاز دارد.
                طی دو روز گذشته نماد معاملاتی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با اقبال فزاینده از سوی خریداران سهام روبرو شده بطوریکه صف خرید 16 میلیونی این سهم طی مدت مذکور موجب رشد شش درصدی قیمت پایانی هر سهم آن از 1455 ریال تا 1544 ریال شده است.

بنا بر گزارش بورس نیوز، این اتفاق در حالی برای نماد صدرا رخ می دهد که برخی معامله گران بازار سهام، صف خرید شکل گرفته در این نماد را تحت تأثیر سه شایعه اعلام می کنند.

افزایش سرمایه 400 درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها، فروش ساختمان اداری واقع در شهرک غرب و اعلام پیش بینی سود 20 تومانی به ازای هر سهم در بودجه سال مالی آینده اصلی ترین شایعاتی است که دلیل اصلی صف خرید شکل گرفته در این نماد اعلام شده است. این در حالی است که نماد معاملاتی "خصدرا" صبح امروز نیز از سوی ناظر بازار سهام به دلیل شفاف سازی اطلاعات متوقف گردیده است.

در این ارتباط محمد زارعی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنعتی دریایی ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار کرد: در خصوص فروش ساختمان شرکت در شهرک غرب تهران هم اکنون فعالیت کارکنان در آن جریان داشته و بحث فروش این ملک به دلیل تداوم مشکلات حل نشده حقوقی، به صرف چندین سال زمان نیاز دارد.

وی با اشاره به افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به عنوان تکلیف اخیر مجمع عادی سالیانه سهامداران شرکت صدرا، خاطر نشان کرد: با وجود تکالیف مربوطه در این زمینه، تا این لحظه عمده دارایی های شرکت صدرا از جمله جزیره صدرا، ساختمان اداری و غیره، سند مالکیت قطعی نداشته و به این ترتیب نمی توان برای این منظور اقدامی کرد. چرا که افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها در گام نخست نیازمند وجود اسناد مالکیت قطعی دارایی ها است. با این همه تلاش ها برای اخذ اسناد مربوطه ادامه داشته اما تا بحال نتیجه خاصی در این زمینه حاصل نشده است.

این مقام مسئول در نهایت با بیان اینکه گزارش پیش بینی بودجه سال مالی 91 شرکت صدرا هنوز در دست تدوین و بررسی است، گفت: گمانه زنی ها در این باره حاکی از پیش بینی عایدی شرکت در نقطه ای سر به سر نسبت به سال گذشته است.

وی در پایان با تأکید بر انتشار اطلاعات و گزارش های مالی از طریق مراجع رسمی بازار سرمایه، سهامداران صدرا را از شایعه پراکنی برخی افراد سود جو برحذر داشت.

نظرات بینندگان:
                من واقعا موندم این ملت با چه استدلالی صدرا میخرن ... گزارش 9 ماهه دادن واویلا
                صدرا میشه 40 تومن حالا میبینید
                خشرق130 تومان-كگل1400-ومعادن450-اخابر440 براي پايان ارديبهشت 91 -عقب نمانيد.
                دوستان کروی کله پا شد
                eps سال 90 را 43 درصد پایین تر اعلام کرد
                الفرررررررررررررررررررررررررررااااررر
                اگه اینجوری باشه برا چی نماد بستن ؟ بدون دلیل مگه نماد می بندن فقط به خاطر 6 درصد رشد چرا وقتی 50 درصد میا پایین شفاف سازی نمیشه؟
                نمی دانم درصدرا چه می گذرد لازم است تیمی حسابرس ازسازمان بورس وسازمان بازرسی کل کشور برای بررسی وضعیت مالی این شرکت اقدام کندتابیش ازحق سهامداران این شرکت پایمال نشود این شرکت دراین چندساله خیلی ها رابیچاره کرده است .
                آیاواقعاً مسئولی است به داد سهامداران برسد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                کامنت 4 راست میگه والا /چرا وقتی از 280 تومان رسید به 145 تومان کسی جلوش را نگرفت ولی حالا که رفته به قعر و یه درصد جزیی امده بالا اونو بستند صدرا یه سهام گاویه یدفعه میاد پایین ویدفعه میره بالا /
                با سلام همراه اولو دارید که 5180 تومن حالا وایسید تا 7000 تومن میاد بالا این سهم محکمترین سهم بازاره هرکی داره سفت نگه داره
                همراه اول تا هفته اول اردیبهشت(برگزاری مجمع) بازدهی بالای 30 درصد
                به نظرم نباید اجازه باز کردن نماد را بدن تا دقیق بررسی بشه و شاید هم اخراج بشه صدرا , بی خود شایعه افزایش سرمایه را اعتصام اعلام کرد مگر اون موقع نمی دونستن سند ندارن چه جوری مستعغلات را می خواستن واگزار کنند.. متاسفانه ایرانیا دروغ گو هستن سر دسته همه اعتصام و تیمش. چرا سهمامداران شکایت نمی کنن خدا عالمه!!!
                بتک بالای 5 هزار تومان باز میشود و بزودی افزایش سرمایه 3300درصدی دارد.
                فقط اذراب 300در صد افزایش سرمایه داره فروردین سال نو کولاک میکنه
                هفته پيش يكي از سهامداران صدرا كه خونه زندگيش رو فروخته بود تبديل به صدرا كرده بود بعلت فشار عصبي با داشتن دو بچه جون خودش رو از دست داد فقط بخاطر وعده هاي واهي مدير عامل در واقع اينكار قتل غير عمد حساب ميشه
                قشکر با اعلام 850هکتار زمین کشاورزی،صنعتی،وداخل محدوده شهری در شاهرود ،میامی و اسداباد و باتعیل مثبت اماکم به بازار برمیگردد
                اگر حداقل متری 5000تومان بدترین قیمت گذاری شود فقط 43میلیارتومان زمین دارد که با ان افزایش تجدید ارزیابی دهد
                درحایکه ارزش فعلیش در بازار 28میلیارتومان است
                صدرا9 تومان اعلام میکنه. میاد 250 بفروشینن. بعد رو 200 وایمیسته. از ماگفتن بود. حالا ببینید
                فقط فاراک با این قیمتا مفته با افزایش سرمایش گازشو می گیره به طرف بالای 250 تومن..
                فقط فاراک با این قیمتا مفته با افزایش سرمایش گازشو می گیره به طرف بالای 250 تومن..
                سه سال از زمانی که صدرا به خاتم واگذار شد می گذرد اما دریغ از یک حرف تازه.

پابرجابودن مشکلات قدیمی مربوط به تسهیلات، عدم استهمال ، جرایم بانکی ، عدم دریافت مطالبات

شاه بیت غزل در این سه سال مشکلات قدیمی و ........

آیا خودتان از تکرار این حرفها در این سه سال خسته نشدید ؟
                اگر خبري نيست پس چرا نماد بسته شد،دروغ دروغ دروغ، اگر خبري نباشه تا 80 تومن مياد پايين
                بالاس/بالاس/بالاس/ خبرهای بسیار خوب در راه است. سهم به این ارزندگی را دریابید که در فروردین اوج خواهد گرفت حال خود دانید
                برا اين بستند كه نره بالا
                چون اقايون ته مونده خون سهامدارا رو بايست بكشند
                آقا کامنت 14 نکنه امور سهام صدرایی؟ اونا از اردیبهشت که من حرف می زدم با هاشون همش ماه بعد یا چند وقت دیگه افزایش سرمایه می خواستن بدن که نهایتا پول ما رو خوردن .صدرا حالا حالا ور شکسته است می فهمین ؟ 9 تومن بگه دوباره تعدیل منفی می ده که بدتره خدا کنه ببندنش بعد ضرر سهامدارشو از گلوی اینا بکشن بیرون..
                خبر فوری
                خبر فوری
                خبر فوری

بزودی مجوز یک بانک خصوصی توسط بانک مرکزی باطل می شود
                يك نفر تو تمام صفحات تبليغ همراه اول رو مي كنه. باباجان قربونت برم چشم فهميديم تا مجمع 7000 ميشه ول كن ديگه عزيزم
                عرضه سکه گرمی با قیمت 103 هزار و 324 تومان/ باز هم صف تشکیل شدبانک مرکزی از امروز یکشنبه سکه یک گرمی را با قیمت 103 هزار و 324 تومان از طریق بانک پاسارگاد عرضه کرد.
                از فردا خیلی ها تجهیز نقدینگی میکنن برای خرید بتک که به زودی باز میشه
                رفیق تو که تبلیغ سهم های شناور بالا رو به ما میدی
                با این روش نمیتونی سهم رو مستعد رشد کنی
                اقلن بر سراغ سهم های کوچیک کم حجم بعد بیا هی تبلیغ کن که سهم قرار 10 برابر میشه
                این روش تبلیغ و جو سازی خیلی وقت از مد رفته
                با هزارتا تحلیل و مطالعه و گرفتن رانت اطلاعاتی سهم میخریم ، سرمون کلاه میره
                حالا بیام حرف تو رو تو کامنت های زیر یک خبر گوش بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
                سلطا داروییها درازک سود سال 91 را 230 تومان اعلام کرد
                از واقعیتها فرار نکنید @ قندیها کلهم فرو ریختند صف فروش انچنانی. خودروییها موشکی بالا رفتند صف خرید... انچنانی. صدرا بسیار عالی باز میشود. فولاد مبارکه تا 4000 پیش میرود ............داود خطر
                بزودی اخابر روند رو به رشد خودشو شروع میکنه تنها شرکت مخابرات ایران نباید در قیمت 300 تومان بمونه این سهم پتانسیل رشدش بیشتر از خیلی از سهم های دیگر هست.
                از بورس نیوز تشکر میکنیم اگر کا منتهای قتدی را درج ننمایند که داریم بیچاره میشویم . کو خریدار. لطفا نمادهای مطرح را تحلیل فرمایید .....دوستدار شما

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز تا ساعتی دیگر گزارش صدرا در کدال خواهد بود . و من الله توفیق .

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:
                    دوستان عزیز تا ساعتی دیگر گزارش صدرا در کدال خواهد بود . و من الله توفیق .
                    محتواي گزارش چيست؟!!!!!

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

با سلام: این صحبتهایی که امروز اعتصام با فارس نیوز مطرح کرده حرفهای جدیدی نیست در جلسه ای که بنده هم در آن حضور داشتم همین مطالب قبلآ هم از زبان ایشان مطرح شده بود و حتی اعتصام در رابطه با مسئله آذرآب عنوان کرده بودند که اگه دادگاه رای به نفع خصوصی بدهد ممکن است که یک شوک منفی به قیمت صدرا وارد شود و همچنین در رابطه با سود و جرائم بانکی بحث هایی به میان آورد و نیز گفته بودند با اینکه سود عملیاتی شرکت نسبت به پارسال رشد 13%ی داشته ولی متاسفانه همه به خورد بهره و جرائم بانکی می رود و... حال شاید بهترین گزینه این باشد که به جای حدس و گمانه زنی فقط در انتظار درج گزارش پیش بینی سال 91 بنشینیم و همانطور که اعتصام اذعان داشتند احتمال این را دارد که انشالله از سال 90 بهتر باشد.
                      آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/03/11, 17:19.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز همونهایی است که قبلا گفتم زیان در کار نیست سود چندانی هم در کار نیست .انشاالله منتظر پیش بینی 91 می مانیم . و من الله توفیق .

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                        محتواي گزارش چيست؟!!!!!

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوستان عزیز از ساعت چهار بعد از ظهر گزارش صدرا دست بورس است ولی دلیل عدم ارسال آن برروی کدال را نمی دانم در هر صورت می توانید با شماره زیر که شماره بورس است موضوع را پی گیری کنید .88679540 .و من الله توفیق .

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

لطفا اگر سهامدار صدرا هستيد به اين سايت رفته ونظرات خود را در مورد اوضاع صدرا قرار دهيد شايد سهامدار عمده صدرا فكري براي اين اوضاع نابسامان سهامداران صدرا بردارد

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

اگر افرادي در سايت بوركس وساير سايت ها هم عضو هستند اين لينك را قرار دهند

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

ارتباط با قرب

تلفن تماس: 88085700

نشاني: تهران شهرك قدس - فاز 4 - خيابان زرافشان - تقاطع فلامك - شماره 221

پست الكترونيكي قرب : info@khatam.net

نظر

در حال کار...
                                X