صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

اگر می خواهیم در بورس موفقیت را تجربه کنیم باید اول یاد بگیریم که آزاد و مستقل فکر کنیم و برای اینکه بتوانیم به تنهایی و مستقل فکر کنیم نباید از استقلال و اتکای به خود در رنج باشیم.

بر سماع راست هر کس چیر نیست --- طعمه هر مرغکی انجیر نیست ----- ( مولانا )

نظر

• majidsa
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 66

با سلام خدمت همه دوستان و آقا حمید
      فکر می کنم فردا روز پنجم باشه در مورد خبر عالی که فرمودین
      می خواستم بدونم این خبر برای شما تایید شد؟اگر آری ،لطف بفرمایید خبر را بیان نمایید
      با تشکر از شما

نظر

• majidsa
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 66

مجلس تصویب کرد:
        معافیت مالیاتی برای افزایش سرمایه بنگاه های اقتصادی
        براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای آنها با شروطی به مدت 5 سال از شمول مالیات معاف شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه در ادامه بررسی طرح یک فوریتی اصلاح قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تامین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات در ماده 17 مقرر کردند افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای آنها، از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون به مدت 5 سال از شمول مالیات معاف است.

در ادامه این مصوبه آمده است: این معافیت مشروط بر آن است که متعاقب آن به نسبت استهلاک دارایی مربوطه و یا در زمان فروش، مبنای محاسبه مالیات اصلاح شود و بنگاه یاد شده طی 5 سال اخیر تجدید ارزیابی نشده باشد.

آیین نامه اجرایی این ماده به وسیله معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه میشود و حداکثر ظرف شش ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون به تصویب هیات وزیران میرسد.

نمایندگان مجلس در ماده 18 دولت را مجاز کردند ترتیبی اتخاذ کند تا شرکتهای معدنی و صنعتی با صدور اوراق مشارکت شرکتی رتبه بندی شده در چارچوب قانون توسعه ابزارها و نهادههای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی مصوب 25/9/1388 بخشی از نیازهای مالی خود را تامین کنند. حجم اوراق نمی تواند از سرمایه پرداخت شده شرکت بیشتر باشد.

در ماده 19 نیز دولت موظف شد برای هدایت بازار به بهره گیری از توان تولید و خدمات داخلی و حمایت از صادرات با استفاده از ظرفیت صنعت بیمه کشور به طراحی و استقرار نظام بیمه حمایتی مصرف کنندگان تولیدات و خدمات داخلی اقدام کند.

همچنین در این ماده دولت موظف شد مشوقهای صادراتی کالا و خدمات را به نحوی طراحی کند که منجر به افزایش تولید صادرات گرا شود. اولویت استفاده از این مشوقها با آن دسته از تولید کنندگانی در سرزمین اصلی یا مناطق آزاد که به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت تولیدات و خدمات آنها از مزیت برخوردارند.

در ماده 20 نیز دولت موظف شد به منظور حمایت از سازمان های توسعهای ضمن پیش بینی منافع مالی لازم در بودجه سنواتی آنها، سود شرکتهای تابعه را مطابق آنچه در بودجه سالانه مشخص میشود، پس از کسر سهم دولت، منابع حاصل از فروش اموال و داراییهای آنان را با رعایت سیاست کلی اصل 44 در اختیار سازمانهای مذکور قرار دهد.

نمایندگان مجلس در ماده 21 مقرر کردند به منظور سرمایه گذاری در صنایع اولویتدار و یا حل مشکل واحدهای صنعتی مدنی موجود منابع لازم براساس پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب یارانه سود تسهیلات یا کمکهای فنی- اعتباری در بودجههای سنواتی پیش بینی میشود. وزارتخانه مذکور لیست اولویتهای مشمول این ماده و منابع مورد نیاز را به طور سالانه ارایه می کند. در ماده 22 نیز قوه قضائیه مکلف شد در حدود اختیارات خود، شعبه یا شعباتی از دادگاه ای عمومی را برای رسیدگی و صدور حکم تخلفات ناشی از عدم اجرای این قانون توسط بخشهای دولتی و غیردولتی اختصاص دهد.

در ماده 23 نیز مقرر شد از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، قانون حداکثر استفاده از توان فنی، مهندسی، تولیدی، صنعتی و اجرایی کشور در اجرای پروژهها ایجاد تسهیلات به منظور صدور خدمات مصوب12/12/1375 لغو میشود.

لاریجانی در پایان بررسی این طرح یک فوریتی از نمایندگانی که برای تهیه یا تصویب این طرح تلاش کردند تشکر کرد.

وی گفت: تصویب چنین طرحی مخصوصاً پس از سخنان رهبر معظم انقلاب به نوعی جواب دادن مجلس هشتم به این نظر رهبری در نامگذاری سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی بود و من به خاطر این کار به موقع نمایندگان از آنان تشکر میکنم.

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3064

در اصل توسط خصدرا پست شده است View Post
          با تشكر از شما دوست عزيز و گرامي فرمايش شما كاملاً صحيح اما استنباط من اين است كه چون اين جمله بخشي از آيه قرآن كريم ميباشد نبايد در آن دخل وتصرفي صورت بگيرد البته بايد در اين مورد بيشتر تحقيق كنم كه استنباط من صحيح است يا نه...
          فكركنم بايد بورس بازي رو بزارم كنار برم حوزه ^:)^ از صدرا كه چيزي عايدمون نشد شايد اونطرف كاسب شديم .... دكتر جون شما هم مياي؟
          ارادتمند
          دوست عزیز تمامی مطالبی که عرض کردم مربوط به ادبیات گفتاری ونوشتاری قرآن کریم است

بجمله ذیل توجه فرمایید و مخصوصا به والله

وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

فاراک با گزارشات خوبش کلیدتجهیزاتی هارو زده ومنتظر یه حرکت شارپ بتمام معنی هستیم

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز این خبر عالی وعده خود مهندس اعتصام است و امیدوارم بوقوع بپیوندد .دقیقا ایشون فرمودند بعلت شنود وسیله مورد تماس از گفتن خبر معذور هستند و انشاالله تا چهار یا پنج روز دیگر همه با خبر می شوند .راستی جناب خصدار قدم رنجه فرمودید .و من الله توفیق .

در اصل توسط majidsa پست شده است View Post
            با سلام خدمت همه دوستان و آقا حمید
            فکر می کنم فردا روز پنجم باشه در مورد خبر عالی که فرمودین
            می خواستم بدونم این خبر برای شما تایید شد؟اگر آری ،لطف بفرمایید خبر را بیان نمایید
            با تشکر از شما
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/05/21, 09:05.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

دکتر جان این مطالعات حوزوی خود را افزایش دهید :D

والله خیر حافظ و هو الرحم الراحمین ....................... این دیگه مسافرت به شاخ افریقا نیست قربان ......بله

ماشاء الله این چند وقت پا در گلیم ملای شیرازی کردید <:-p

نرو جاییکه پایت را ببندند ........................

سود صدرا 598ریال باید باشد ...........بله ..................البته بوقتش ...........................وقیمت صدرا ربطی به آنارشیگری یه عده ای ندارد :-$

تغییرات بنیادی شرکت صدرا در شرف وقوع میباشد و تغییرات قیمتی هم از این جهت نشئت خواهد گرفت وبس .....بله

خسیس بازی موقوف موقع باز گشایی فاراک از اون پول هاییکه کارت به کارت برات زده اند بخر....................:p

واما علمیش میشه اینجوری.................قیمت تابعی از عرضه و تقاضاست ومعمولا سود و زیان ما هم تابعی از این قیمت است واینم بله :x

مهرداد جان این فیندرسکی هم خوب گفته ها .............................بریم آموزش کلاس رقص =))

چندین مورد حق کلیم تسویه شده ................اینم بله
              ....با سلام فراوان و ارادت بی پایان خدمت سرورم طیب عزیز....
              ....من فعلا مشغول خواندن دروس خارج هستم اون فقره الف مغفول هم از نتایج پست شب هنگام است....دیگه پیری و هزار مصیبت.....
              ...خدارو شکر که فقط پا در گلیم ایشون رفته پا در شلوارشون نکردیم که این مهم هم از نتایج سحر است....:D
              ..بنده از اون تایمی!!! که صدای زیبا و لهجه شیرین و ارام شما رو شنیدم این دریای ارادت و دوستی من جز بر ساحل بزرگواری شما موج نمیزنه....چه کنم که صخره های هجران و جفا بر این ساحل دل این موج بیتابو میشکافه...وگرنه شوق دیدار تاب و امان از بنده گرفته....
              ....طیب جان 60 تومن پیشکش..6 تومن اعلام کنه یه پیک بزنه تا 255 من اینا رو بدم دست اهلش زحمتو با دوران طلایی و مشعشع این سهم در سنه 94 کم کنم که ایوب هم به ستوه اومد از این انتظار...
              ....طیب عزیز.....این تغییرات بنیادی بنیاد بچه های سهامدارو از جا کند....مساله این نیست که چیزی داره تغییر میکنه....مسکل اینجاست که قرار نیست این تغییرات مثبت به صورت سود خودشو نشون بده....باور کن این نیمچه حمایت خنک و نیمدارم تو رودربایستی اون 4 تا شهید و 6 تا جانباز مجمع (روحت شادو پر فتوح زامبروتا)و اون ایلی که هرروز تو این فروم و سایر فرومها ابا و اجداد بزرگواران رو مالش میدادن انجام میشه....آآآممآآآ...طیب عزیز و برادر بزرگ من....مساله اینجاست.....احساس من میگه که اینبار یه نقطه عطفی خواهد بود و انشالله حداکثر تا تیرو مرداد بچه ها حداقل از ضرر خارج خواهند شد...حالا من مثل خودت نمیتونم بصورت علمی و با تانژانت سینوس نشون میدم ولی جمع بندیش اینه که فعلا سهم تو پاچه امونه....
              ....طیب جان...محبتی کن و بنا به امانت پیغامی رو به تو که میدونم و مطمینم و احساس میکنم و میدونم حس درستیه از بندگان صالح خدا هستی به حسن قلی برسون و فرمایش کنید که مهربان بارها و بارها مطالبتو میخونه....طیب جان....حسنقلی از ذخایر هستش...
              .....ما هم نشستیم پای این نت و چشممون به خبرهای دوستان و بویژه عزیزی مثل تو و دوست فرته مهربونمون حمید یه عالمه عدد هست که هر ازگاهی خودی نشون میدنو خبری از غیب بیرون میارنو میپاشن رو صفحه سایت....وکفی بالله حسیبا....
              ...و طیب عزیز...فارغ از این بالا و پایین شدنها..آقا ارادتمندیم....:x
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• رامین آرتی
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 80

خبری خوش برای تجهیزاتی ها و قندی ها
                براساس مصوبه دیروز مجلس افزایش سرمایه بنگاه های اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی آنها، طی شروطی از پرداخت مالیات معاف شدند. این خبر که البته می بایست با تحلیلی جداگانه به اثرات آن پرداخت، می تواند برای شرکت هایی که می خواستند از محل تجدید ارزیابی، افزایش سرمایه دهند ولی بخاطر بار مالیاتی زیاد آن از خیر آن گذشته بودند بسیار مفید به فایده باشد. البته باید توجه داشت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی شرکت ها معمولاً اثری عملیاتی بر سودآوری شرکت ها ندارد و فقط به بهبود صورت های مالی انجامیده و قدرت چانه زنی مدیران را برای دریافت تسهیلات و استفاده از منابع مالی خارج از شرکت افزایش می دهد.

بورس نیوز
                بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                همان جا............
                کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز خبر خوش باید این باشه که بورس معتقد به ارزش بالای صدرا دارد و می بایستی اون اخبار را که بنده و آقا وحید و شاید برخی دوستان دیگر در اختیار کارشناس صدرا یی بورس قرار دادیم واضح و روشن یا تکذیب کند که غیر ممکن است یا تایید .ضمنا در این مدت چند روز اخیر اخبار خوش از مصوبات مجلس و پیشرفت کارها و در کل انتظارات بازار به قدری زیاد است که بنده هم در آمار گیری آن دچار مشکل شده ام و دیگر نمی توانم یک برآورد نهایی بدست آورم و فقط به یک نتیجه می رسم که صدرا می خواهد به امید خدا و انشاالله همه را شگفت زده نماید . و من الله توفیق .

نظر

• majidsa
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 66

گزارش مپنا هم آمد.91 اولین پیش بینی 50 تومان
                    دیگه واقعا دور تجهیزات شروع شد.

نظر

• خصدرا
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 27

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      دوست عزیز این خبر عالی وعده خود مهندس اعتصام است و امیدوارم بوقوع بپیوندد .دقیقا ایشون فرمودند بعلت شنود وسیله مورد تماس از گفتن خبر معذور هستند و انشاالله تا چهار یا پنج روز دیگر همه با خبر می شوند .راستی جناب خصدار قدم رنجه فرمودید .و من الله توفیق .
                      ارادتمندم جناب حميد خان يه مدت بورس رو كنار گذاشته بودم و دنبال نميكردم، جهت بازيابي آرامش اعصاب اما بسوزه پدر اعتياد، دوباره در خدمتم اميدوارم بتونم از اين محيط مجازي دوستانه كمال استفاده رو ببرم...

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3443

یکی از خصوصیاتی که از کودکی بر ذهن ما تحمیل شده است نوعی زیرکی و ناقلائی است. کودک وقتی احساس ترس و فشار و خطر می کند مجبور است مدام فکر کند تا راه دفاعی بیندیشد بنابراین فکر خود به خود برای او کیفیت یک ابزار کار گشا و نقشه کشی و دفع شر پیدا می کند و خواه ناخواه زیرک و ناقلا می شود. وقتی ذهن زیرک شد رفته رفته تمام خصوصیت ها و کیفیت های او هم که برای تحقق زیرکی و زرنگی لازم می آید در خود می پروراند. از جمله خصوصیتی که لازمه زیرکی است این است که ذهن به بازیهای ذهنی از قبیل استدلال _ منطق سازی و بحث های لفظی تحلیلی و توجیه گری و نظایر اینها تبحر کافی بهم بزند.

داند آنکو نیکبخت و محرم است ---- زیرکی زابلیس و عشق از آدم است

زیرکی چون باد کبر انگیز توست ---- ابلهی شو تا بماند دین درست

دم بجنبانیم زاستدلال و مکر ---- تا که حیران ماند از ما زید و بکر ---- ( مولانا )

نظر

• عليمردان
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 123

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          نسخه چاپيارسال به دوستان
                          فارس گزارش میدهد
                          تفاهمنامه توسعه 3 میدان نفتی امروز امضا میشود

خبرگزاری فارس: تفاهم نامه توسعه 3 میدان نفتی توسن، آلفا و بند کرخه امروز با حضور وزیر نفت امضا می شود.
                          خبرگزاری فارس: تفاهمنامه توسعه 3 میدان نفتی امروز امضا میشود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با حضور وزیرنفت امروز بعد از ظهر تفاهم نامه توسعه سه میدان نفتی توسن، آلفا و بند کرخه امضا می شود.

این گزارش حاکی است توسعه میدان نفتی توسن که در جنوب جزیره قشم و میدان نفتی آلفا که کوچکترین میدان نفتی در حوزه لاوان محسوب می شود میان قرارگاه خاتم الاوصیا و شرکت ملی نفت ایران امضا خواهد شد.

براساس این گزارش میدان دیگری که قرار است امروز تفاهم نامه آن میان شرکت ملی نفت با یک شرکت خصوصی دیگر امضا شود میدان نفتی بند کرخه است که در 20 کیلومتری شمال غربی اهواز واقع شده است.
                          خدايا عطا كن
                          آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                          شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                          بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            انشاالله همیشه آرامش داشته باشید و موفق باشید و پر سود. مشتاق دیدار دوست عزیز .و من الله توفیق .

در اصل توسط خصدرا پست شده است View Post
                            ارادتمندم جناب حميد خان يه مدت بورس رو كنار گذاشته بودم و دنبال نميكردم، جهت بازيابي آرامش اعصاب اما بسوزه پدر اعتياد، دوباره در خدمتم اميدوارم بتونم از اين محيط مجازي دوستانه كمال استفاده رو ببرم...

نظر

• رامین آرتی
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 80

مالمیر در مورد نماد صدرا هم که از 21 اسفند سال گذشته تاکنون بسته است ، توضیح داد: نماد این شرکت در شرایطی به علت عدم ارائه اطلاعات مالی و غیرمالی بسته شده که حسابرس آن در مورد صورت های مالی 6ماهه میاندوره ایی اظهار نظر مردود کرده است.

مالمیر در خاتمه گفت : بنابراین تا زمانی که شرکت های بورسی با اظهار نظر مردود حسابرس مواجه باشند ، امکان گشایش نماد معاملاتی را نخواهند داشت.

همان جا............

نظر

• رامین آرتی
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 80

زمزمه هایی از افزایش سرمایه 100 درصدی می آید ......
                                همان جا............

نظر

در حال کار...
                                X