صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3076

شرکت صدرا در راستای گسترش فعالیت‏ها و اخذ پروژه‏های جدید در مناقصه ساخت 3 فروند بارج جمع‏آوری آلودگی نفتی و مناقصه ساخت بسکت‏های مورد نیاز سکوهای حفاری دریایی برنده شد.

به گزارش مارین نیوز، قرارداد ساخت سه فروند بارج جمع‏آوری آلودگی نفتی بین سازمان بنادر و دریانوردی و شرکت صدرا امضاء شد.

مناقصه این پروژه که سال گذشته برگزار شده بود؛ شامل ساخت سه فروند بارج جهت تحویل در بنادر شمالی است. این شناورها با ظرفیت 500 تن دارای تجهیزات جمع‏آوری‏کننده آلودگی نفتی هستند و در محدوده دریانوردی آب‏های ساحلی و آب‏های منطقه‏ای دریای خزر فعالیت خواهند داشت.

طراحی و ساخت این سه فروند شناور قرار است در مجتمع دریای خزر شرکت صدرا (یارد نکاء) در مدت 14 ماه به اتمام برسد.

همچنین، شرکت حفاری شمال ساخت بسکت‏های حفاری دریایی را که هفته پیش شرکت صدرا برنده مناقصه اعلام شده بود، ابلاغ کرد.

این پروژه در مدت چهار ماه قرار است در مجتمع دریای خزر ساخته شود.

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....امروز رفتم نمایشگاه اما....
      ...صدرا....صدرا گزارش سال 90 منفیه...یعنی مثبت فرستاده بورس رد کرده و گفته باید منفی اعلام کنی....اواخر خرداد باز میشه...سود سال 91 بالای 30 تومن....گناهش گردن اون کس که گفت...ثوابش مال من....
      جسارتا از نوشته شما اینگونه برداشت میشه که در نمایشگاه این اطلاعات رو بدست آوردید در صورتی که اصلا صدرا در نمایشگاه غرفه نداشت .
      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3076

باسلام وعرض ادب

این بازار کاملا فرصت خرید محسوب میشه

گروه مالی

گروه تجهیزاتی

بیشترین بازدهی را خواهند داشت.

والبته سایر گروه ها بعد از اصلاح کامل معرفی خواهد شد فعلا پارسان 660تومانو باید ببینه وبعدا تصمیم گیری وملت گزینه خوبیست با دید میانمدت

همچنان شاخص رو بعد از یه اصلاح کوچک کاملا صعودی متصورم و فعلا فرصت خرید

واردات 24میلیارد تومان باید در تحلیل ها لحاظ بشود .............................................

برنامه عملی برای رفع عدم اعتماد ریخته شده و در عراق عملی خواهد شد .

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
          جسارتا از نوشته شما اینگونه برداشت میشه که در نمایشگاه این اطلاعات رو بدست آوردید در صورتی که اصلا صدرا در نمایشگاه غرفه نداشت .
          ....بزرگوار اونچه که گفتم نقل قولی بود از یکی از سهامداران بالای 2 درصد این شرکت....که تو غرفه اش تو نمایشگاه دیدمش....مسوولین صدرا جیگرو شهامت زدن غرفه تو نمایشگاه رو نداشتن....رستاخیز میشد...
          ....بنان عزیز...فعلا که سهم خوابونده تو این فرق سر ما....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• رامین آرتی
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 80

گزارش خبری/ 25 2 91
            تبلور تولید ملی و تلاش ایرانی/ ساخت کشتیهای 113 هزارتنی در شرکت صدرا
            بوشهر - خبرگزاری مهر: ساخت بزرگترین کشتیهای تولید داخل در کارخانه کشتیسازی جزیره صنعتی صدرا نمونه بارزی از تلاش نیروی انسانی داخلی و تبلور تولید ملی و سرمایههای داخلی است.

به گزارش خبرنگار مهر، کارخانه کشتیسازی جزیره صنعتی صدرا یک پروژه بزرگ بینالمللی برای ساخت چهار کشتی بزرگ نفتکش را در دست اجرا دارد که ساخت آن توسط نیروهای متخصص داخلی در حال انجام است.

در حالیکه تا پیش از این بزرگترین کشتیهای نفتکش ساخت داخل کشور دارای 24 هزار تن ظرفیت بودند، این کشتیها با ظرفیت 113 هزار تن ساخته میشود تا انقلابی در کشتیهای ساخت داخل کشور باشد.

این شناورها در ابعادی متوسط از لحاظ کشتیسازی دارای 250 متر طول ، 44 متر عرض ، 21 متر ارتفاع و 14.8 متر آبخور بوده و قابلیت حمل 113 هزار تن نفت خام را داراست.

استفاده از مهندسان و متخصصان داخلی، تلاش مستمر و عاشقانه نیروهای کاری و اجرای مراحل مختلف ساخت تحت نظارت و استانداردهای روز دنیا، از بارزترین ویژگیهایی است که در مراحل مختلف ساخت این پروژه عظیم به چشم میخورد.

بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
            مال آلوده نشدن در دایره کلمات
            همان جا............
            کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
            زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• felfel
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 378

بازگشایی صدرا و روند ان تا مجمع شوکه کننده است این اخرین پستی است که تا بازگشایی صدرا خواهم زد
              دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• majidsa
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 66

سلام
                دوستان خبر جدیدی از شرکت ندارند؟
                آقا حمید منتظر اطلاعات جدید شما هستیم.از باز شدن سهم خبری ندارید؟

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز بنده همیشه دوست دارم حامل خبر خوش باشم ولی برخی دوستان که البته با تماس تلفنی و یا از طرق مختلف سعی در گرفتن خبر جدید دارند و صد البته که حق هم دارند : توقع شنیدن خبر های لحظه به لحظه جدید دارند ! خب بنده هم اگر خبر جدید باشه اونم از نوع خوبش خوشحال می شوم در اختیار دوستان بگذارم .در هر صورت آخرین خبر اینکه : در تماسی که آقا وحید با مهندس اعتصام امروز داشته از ایشان سوال کرده آیا ممکن است سود 91 که قرار است انشاالله بزودی اعلام شود بیش از 200 ريال باشد ؟ و مهندس فرمودند : اصلا ............ خب این خبر درست است که توقع خیلی دوستان را برآورده نمی کند ولی در حقیقت نشان دهنده همان پیش بینی های واقعی است که صورت گرفته است وبنده نیز قبلا خدمتتان عرض کردم و می توان به اینصورت هم بیان شود که با اعلام عجولانه سود بالا موجبات تخریب سهم را فراهم ننموده و انشاالله در مراحل مختلف شاهد رشد و شکوفایی شرکت صدرا باشیم .در ضمن قبلا از اینکه دوستان سوال بفرمایند خدمتتان عرض کنم باز نشدن سهم به دلیل خواستن گزارش حسابرسی شده از صدرا توسط بورس است.و سود هم به اعتقاد بنده در مرحله اول بین 100ريال تا200ريال است و امیدوارم در مجمع اخبار نسبتا بهتری برایمان داشته باشند.راستی بنده هم دوست دارم الان در سال 94 می بودیم و انتظارها برای قیمت رویایی صدرا به حقیقت می پیوست.ومن الله توفیق .

در اصل توسط majidsa پست شده است View Post
                  سلام
                  دوستان خبر جدیدی از شرکت ندارند؟
                  آقا حمید منتظر اطلاعات جدید شما هستیم.از باز شدن سهم خبری ندارید؟

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    برخی دوستان سوال کردند که چرا خودم با مهندس اعتصام تماس نمی گیرم ؟ در جواب دوستان باید خدمتتان عرض کنم که بنده نیازی به گرفتن تماس و مصدع اوقات ایشان شوم را ندارم و اخبار بنده از کانلهای دیگر تامین می شود .والبته همین قدر که آقا وحید روزانه با ایشان (مهندس اعتصام) تماس می گیرند و ما را هم در جریان می گذارند . هم کفایت می کند و هم از آقا وحید و هم مهندس کمال تشکر را داریم . و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان از اینکه ناچار شدم دوباره پست ارسال نمایم پوزش می طلبم و غرض از مزاحمت این است که در پاسخ به دوستان و اینکه شاید سوال شما هم باشد :خدمتتان عرض کنم تمام مطالبی که خدمتتان قبلا عرض نمودم به تمامی به قوت خود باقی است .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز یک خبر عالی از صدرا که تا پنج روز آینده خواهید شنید .برای تمام صدرائیان از صمیم قلب خوشحالم .و من الله توفیق .

نظر

• مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Aug 2025
                          • 643

X-(

نظر

• mobin
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 590

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                            باسلام:
                            دوستان عزیز یک خبر عالی از صدرا که تا پنج روز آینده خواهید شنید .برای تمام صدرائیان از صمیم قلب خوشحالم .و من الله توفیق .
                            حمید خان

زودتر بگو تعطیلات بهمون خوش بگذره ;)

نظر

• majidsa
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 66

با تشکر از آقا حمید
                              پس روز شمار میزنیم واسه این خبر خوش
                              الیته اینجوری اطلاع رسانی نکردن بهتر هست
                              چون ذهن انسان درگیر خبری میشه که ازش بی خبر هست.
                              مثلا بنده فکر می کنم گزارش حسابرسی شده در کدال درج میشه و شاید دوستان دیگر به چیزهای دیگر فکر کنند.
                              حداقل در مورد خبر راهنمایی بفرمایید.یا 20 سوالی راه بندازیم
                              باز هم از آفا حمید تشکر می کنم و آرزوی سلامتی برای ایشان و همه دوستان دارم

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

...سلام به همه عزیزان و همراهان....بنده نیز با خبرم امروز مطلع شدم البته هنوز قطعی نشده....ولی اگر برش به اتفاش نظر برسن میشه گفت که حداقل از قیمت بازگشایی خیالمون اسوده است...رب اشرح لی صدری...
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X