صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3424

تکبر عبارت است از خودبینی باضافه جهل. در بازار شاید آنچه را که ما نمی دانیم باعث زیانمان می شود. هر زمان که دچار خودبینی می شویم زیان می بینیم زیرا هنگامی که تکبر بی مورد داریم خیال می کنیم آنچه را که نمی دانیم بی ارزش است. ما از تکبر برای پنهان ساختن جهالتمان استفاده می کنیم. این امر زمانی که در خصوص شرکتی چون صدرا به بحث و تبادل نظر می نشینیم به چشم می خورد. بعضی معمولآ تلاش می کنند در میان مباحث جار و جنجال راه بیندازند و لاف بزنند و گنده گویی کنند. واضح است که نمی داننذ از چه چیز سخن می گویند.

دید و لاف خفته می ناید به کار -- جز خیالی نیست دست از وی بدار
    خفته را گر فکر گردد همچو موی -- او از آن دقت نیابد راه کوی( مولانا )

نظر

• ebi1400
      عضو جدید
      • Jun 2012
      • 2

با عرض سلام دوستان خبری از تاریخ مجمع صدرا کسی نداره.و ایا نمادش با این احوال در تیر ماه بازمیشه یا نه

نظر

• کورش
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 42

اواسط سال 83تااوائل سال84بودوبازاربورس دقیقا همانندوضعیت حاضربه شدت منفی بود ودوستان بورسی به شدت نگران سرمایه
        خودکه روزبه روزآب می گردیدبودندومدام به دنبال تحلیل بازارونقطه بازگشت بازاربودنددرحالی که بزرگان بازارسرمایه خودرا ازبازار
        خارج کرده وبیشترنظاره گربودند ... علت رکودشدیدبازارچیزی نبودجزسال آخربودن دوره دولت وقت بود... سنتی درمملکت باب گردیده
        که دولتها درسال آخر زمامداری خود نسبت به وظایف خودبی تفاوت گشته وامورجاری رابه حال خودرهامی نمایند واین شامل حال
        بازارسرمایه هم می گردد شرایط ویژه کشوروتحریم هاومشکلات شدیداقتصادی ودرگیری جناحی و... راهم به موضوع فوق اضافه
        نمایید شایدبتوان دلیل منفی بودن بازاررادرک نمود ...البته امیدوارم این تحلیل اشتباه باشد

نظر

• ebi1400
          عضو جدید
          • Jun 2012
          • 2

با سلام بدوستان صدرایی
          دوستان بنده دوساله که با این سهمم بخاطر اینکه خودم در منطقه عسلویه در پتروشیمی های زیادی در طول 8 سال سابقه ام کار کردم و از نزدیک با پروزههای صدرا پارس جنوبی که در دست صدراست اشنا هستم و میدونم اگه هر شرکتی این پروزه ها رو داشت سود خوبی رو عاید سهامداراش میکرد امیدوارم مدیریت صدرا به فکر حقوقه سهامداراش باشه و امسال بخاطر حمایت وزیر نفت از این صنعت سهام صدرا ارزش واقعی خودش رو بدست بیاره .با ارزوی سود برای صبوران این سهم

نظر

• felfel
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 378

در اصل توسط ebi1400 پست شده است View Post
            با سلام بدوستان صدرایی
            دوستان بنده دوساله که با این سهمم بخاطر اینکه خودم در منطقه عسلویه در پتروشیمی های زیادی در طول 8 سال سابقه ام کار کردم و از نزدیک با پروزههای صدرا پارس جنوبی که در دست صدراست اشنا هستم و میدونم اگه هر شرکتی این پروزه ها رو داشت سود خوبی رو عاید سهامداراش میکرد امیدوارم مدیریت صدرا به فکر حقوقه سهامداراش باشه و امسال بخاطر حمایت وزیر نفت از این صنعت سهام صدرا ارزش واقعی خودش رو بدست بیاره .با ارزوی سود برای صبوران این سهم
            دوست عزیز یکی از دوستان من در بوشهر پارسال میگفت صدرا سه شیفت کار میکنه و شبانه روز مشغوله ولی تا جایی که من اطلاع دارم مشکل از شخص مدیر عامل است بدون هیچ شکی حتی 100%مدیر عامل صدرا فقط اون چیزی که بهش گفته میشه رو میگه همین و هر وقت سکاندار صدرا اعلام کنه حرکت شروع میشه و این حرکت فوق طوفانی است شاید در طول تاریخ بورس ایران چنین حرکتی دیگه تکرار نشه ود رکل این دوران منفی بازار سرمایه بهترین فرصت برای حقوقیهای فعال بازار بوجود امده که نظیر ان به عمر ما دیگه ممکنه پیش نیاد پس بنابراین این روزها که ما به شدت نگران بازاریم حقوقیها با دمشون گردو میشکنن ...این روزها ما پول گم میکنیم و انها پول پارو میکنند
            آخرین ویرایش توسط felfel؛ 2012/06/27, 00:57.
            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• msalehi_1979
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 57

دوستان تبلیغاتی صدرا فرض کنید تبلیغات و رویا پردازی شما درست باشد و معجزه شود و سود واقعی را اعلام کنند تو مرحله اول که ماکزیمم بیشتر از 50 تومان که اعلام نمیکنند ببینید خیلی دیگه دست بالا گفتم الان فاذر و حفاری با سودهای نزدیک 50 تومان قیمتشون چند هستش یا مپنا پس خونش رنگی تر از بقیه نیست پس تو این شرایط امید بالایی براش نیست و ریزش میکند این یک واقعیت هست

نظر

• felfel
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 378

در اصل توسط msalehi_1979 پست شده است View Post
                دوستان تبلیغاتی صدرا فرض کنید تبلیغات و رویا پردازی شما درست باشد و معجزه شود و سود واقعی را اعلام کنند تو مرحله اول که ماکزیمم بیشتر از 50 تومان که اعلام نمیکنند ببینید خیلی دیگه دست بالا گفتم الان فاذر و حفاری با سودهای نزدیک 50 تومان قیمتشون چند هستش یا مپنا پس خونش رنگی تر از بقیه نیست پس تو این شرایط امید بالایی براش نیست و ریزش میکند این یک واقعیت هست
                اقای محترم تبلیغات چیه این واقعیتی است که اطلاع رسانی میکنم کسی با زور به من نمیگه که اینها روبگم چون خودم سهامدارشم واما در مورد صدرا درسته که مبنا و حفاری سود خوبی دارن ولی این دلیل نیست که چون اینها سودشون خوبه رشد کنن بیشترین عامل در رشد یک سهم حمایت سهامدار است نه سود سهم می بینید با توجه به اینکه سود اذراب و مبنا و فاراک و حفاری خوبه ولی رشدی که نیست نزول هم هست و این همان مطلبی است که من بازها گفتم تا زمانیکه تکلیف صدرا مشخص نشه این سهامها سرگردانند

نظر

• msalehi_1979
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 57

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                  اقای محترم تبلیغات چیه این واقعیتی است که اطلاع رسانی میکنم کسی با زور به من نمیگه که اینها روبگم چون خودم سهامدارشم واما در مورد صدرا درسته که مبنا و حفاری سود خوبی دارن ولی این دلیل نیست که چون اینها سودشون خوبه رشد کنن بیشترین عامل در رشد یک سهم حمایت سهامدار است نه سود سهم می بینید با توجه به اینکه سود اذراب و مبنا و فاراک و حفاری خوبه ولی رشدی که نیست نزول هم هست و این همان مطلبی است که من بازها گفتم تا زمانیکه تکلیف صدرا مشخص نشه این سهامها سرگردانند
                  بفرماییند در سهام صدرا حمایت سهامدار کجا بوده یک نمونش را بگیند مطمین باش صدرا هم باز بود به سرگردانی انها بیشتر اضافه میکرد تو این اوضاع صدرا تکلیفش مشخصه اقایان با اختلاس نمیخواهند صدرا رشد بکند حالاحالاها هم این موش و گربه بازی ادامه دارد حالا شما بیا به قول خودت در مورد سهم بدون تبلیغ حرف بزن فایده ایی ندارد برادر من

نظر

• felfel
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 378

بفرماییند در سهام صدرا حمایت سهامدار کجا بوده یک نمونش را بگیند مطمین باش صدرا هم باز بود به سرگردانی انها بیشتر اضافه میکرد تو این اوضاع صدرا تکلیفش مشخصه اقایان با اختلاس نمیخواهند صدرا رشد بکند حالاحالاها هم این موش و گربه بازی ادامه دارد حالا شما بیا به قول خودت در مورد سهم بدون تبلیغ حرف بزن فایده ایی ندارد برادر من
                    شما درست میگید حق با شماست (( برادر )) تا حالا که صبر کردی مدتی تحمل کن ببین زمانش که شد متوجه خواهی شد که خوابی برای صدرا دیدن

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3424

رد یک چیز و چسبیدن به چیز دیگر و همگونی با آن منجر به محدودیت دید می گردد و محدودیت یعنی غیر حساس و غیر هوشیار بودن . " حساسیت " چیزی نیست که ذهن بتواند آنرا در خود بپروراند. ذهن عامل تجزیه است چیزها را جدا می کند یکی را رد می کند و به دیگری می چسبد ولی جستجوی یکی و اجتناب از دیگری مانع حساسیتی است که حقیقت تنها در آن شکوفا می گردد.

راه فانی گشته راهی دیگر است--زآنکه هوشیاری گناهی دیگر است
                      هست هشیاری زیاد ما مضی --- ماضی و مستقبلت پرده خدا
                      آتشی در زن به هر دو تا به کی --- پر گره باشی از این هر دو چو نی
                      تا گره بانی بود همراز نیست --- همنشین آن لب و آواز نیست(مولانا)

نظر

• msalehi_1979
                        عضو عادی
                        • Oct 2011
                        • 57

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                        شما درست میگید حق با شماست (( برادر )) تا حالا که صبر کردی مدتی تحمل کن ببین زمانش که شد متوجه خواهی شد که خوابی برای صدرا دیدن
                        مگر شما خبری داری که اینطور مطمین حرف میزنی صبر اندازه دارد و تازه انهم صبر با مزد نه بی مزد ناامید نیستم اما خوب خیری هم ندیدم مثل خیلیهای دیگه در ثانی الان هم چه بخواهیم چه نخواهیم سهم بسته هست و کاری از ما برنمیاد اما خوب امیدوارم که عاقبت بخیری باشد اما خوب شواهد امر اصلا جالب نیست

نظر

• felfel
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 378

مگر شما خبری داری که اینطور مطمین حرف میزنی صبر اندازه دارد و تازه انهم صبر با مزد نه بی مزد ناامید نیستم اما خوب خیری هم ندیدم مثل خیلیهای دیگه در ثانی الان هم چه بخواهیم چه نخواهیم سهم بسته هست و کاری از ما برنمیاد اما خوب امیدوارم که عاقبت بخیری باشد اما خوب شواهد امر اصلا جالب نیست
                          دوست عزیز این سهم باز هم بشه از دست هیچ کس کاری برنمیاد چه حقوقی و چه حقیقی چرا که کسانی که در این سهم نقش دارن بر کل بورس هم احاطه کامل دارن و می توانند روند بورس را تغییر بدن

نظر

• majidsa
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 66

سلام به همه دوستان و بزرگان
                            خبر جدید از سهم دارین؟
                            از کشتی افراماکس چه خبر؟
                            از جرثقیل چه خبر؟
                            آقا حمید اگه خبری در مورد صدرا دارین،لطفا اطلاع رسانی کنید

نظر

• خوشبين
                              عضو عادی
                              • Jun 2012
                              • 54

دوستان صدرايي گوش به حرف يك عده كابر منفي باف و كسي كه حتي يك سهم صدرا ندارد ندهيد شما با تحليل خود به ارزندگي صدرا وارد اين سهم شده ايد و اطمينان داشته باشيد مانند شركت صدرا در ايران وجود ندارد و بزودي همه ما سهامدارهاي زجر كشيده و زخم خورده از بعضي كاربران به سود خوبي خواهيم رسيد وان زمان موقع نوشتن من وشما در اين تايپيك است
                              سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

نظر

• felfel
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 378

در اصل توسط خوشبين پست شده است View Post
                                دوستان صدرايي گوش به حرف يك عده كابر منفي باف و كسي كه حتي يك سهم صدرا ندارد ندهيد شما با تحليل خود به ارزندگي صدرا وارد اين سهم شده ايد و اطمينان داشته باشيد مانند شركت صدرا در ايران وجود ندارد و بزودي همه ما سهامدارهاي زجر كشيده و زخم خورده از بعضي كاربران به سود خوبي خواهيم رسيد وان زمان موقع نوشتن من وشما در اين تايپيك است
                                بدون شک صدرا یکی از ارزنده ترین سهم های بورسه و روز خواهد رسید که 10 سهم از سهمهای خوب بورس را خواهند فروخت برای خرید یک سهم صدرا به گفته حمید 67صدرا سهم 10 دلاری بورسه که جزء گرونترین سهمهای بورس خواهد شد روزهای بسیار پر تلاطم صدرا روز به روز کمتر میشه و قرار نیست کسی که در بورس ریسک نمیکنه به اندازه کسی که صدرا خریده به یک نسبت سود کنه

نظر

در حال کار...
                                X