صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوستان عزیز برخورد با اخبار از منظر افراد مختلف متفاوت است .نکته ای که این دوستمان به آن اشاره نموده است را بنده از زبان مهندس اعتصام با همین سبک شنیده ام (البته قبلش بگم : همه شما می دانید که آقا وحید تقریبا روزانه با مهندس اعتصام تماس می گیرد و شاید این حرف نتیجه کلافه شدن مهندس باشه)و دوست دارم آن را به صورت دقیق وبدون هرگونه کم وکاست خدمتتان عرض کنم البته تحلیلش با خودتان وقبلا بگم نظر بنده متفاوت و بنده حوصله بقدر کافی دارم .ایشان فرموده اند اگر سهم باز بود الان قیمتش زیر 500ريال بود . حالا نمی دانم واقعا با تمام اخبار خوشی که همه می دانیم این چه جور بازی ای است الله اعلم .هرکس خودش می داند چه باید انجام دهد ولی بنده بلدم چه جوری با هر ترفندی مقابله کنم. یک نکته به شما بگم : داشتن هر چیز از جمله ثروت باید اول توانایی داشتن آنرا داشته باشی و بعد بدست می آوری . و من الله توفیق .

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
    تنها جاي خوشحالي بسته بودن صدراست

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

مدیر عامل صدرا:
      نوسانات نرخ ارز هزینه های صدرا را با افزایش مواجه کرده و پیش بینی سال جاری و حسابرسی شده سال 90 اعلام زیان است.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        مدیر عامل صدرا:
        نوسانات نرخ ارز هزینه های صدرا را با افزایش مواجه کرده و پیش بینی سال جاری و حسابرسی شده سال 90 اعلام زیان است.
        با سلام غیر از این باشد باید تعجب کرد با تشکر :d
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز بنده هم این حرف رو از مهندس شنیدم ولی خوبه قدری این مهندس مراقب حرف زدنش باشه ! حیف یک نفر چنین مقامی اینقدر بی احتیاط حرف بزنه و مگر چند روز از سال 90 نرخ ارز رقم بالایی را داشته است .ضمنا قحط رجال که نیست اگر این آقا توان اداره صدرا را ندارد یک استعفا کافی است .خب یک روز یکنفر توانایی دارد و روز دیگر ندارد و این کار سختی نیست که اعلام کنیم نمی توانیم و بنده فقط یک درخواست از ایشان دارم که همانند یک مرد اعلام کند 140 میلیون یورو دروغ است تا ................... بگذریم و یا چه هزینه ای کرده که نمی تواند با سودش از دولت درخواست کند و چرا طلبش را از دولت درخواست نمی کند و هزار سوال دیگر . که البته پاسخ آن مشخص است ولی آقاقایان تصمیم به در نظر گرفتن آن ندارند .و من الله توفیق .

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          مدیر عامل صدرا:
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/06/09, 10:55.

نظر

• مینا
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 32

خيلي جلوي خودم را گرفتم تا توهيني صورت نگيره

پیش بینی های اولیه از اوضاع سودآوری صدرا

مربوط به بخش : خبرهای ویژه (۶۵۱۵)نوشته شده در تاریخ : [شنبه ۱۳۹۱/۳/۲۰] ساعت : [۰۸:۵۴:۳۲]

توقف نماد صدرا تا زمان ارسال گزارش مشروط یا مقبول سال 90 این شرکت از سوی حسابرس ادامه خواهد داشت.
            مهدی اعتصام مدیرعامل صدرا در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد:سازمان بورس در حالی از تاریخ 20 اسفند سال گذشته نماد صدرا را متوقف کرد که از شرکت درخواست ارائه گزارش مشروط یا مقبول حسابرس از عملکرد سال 90 را داشته است، بر این اساس حسابرس در حال تهیه این گزارش است که تا پایان خرداد ماه نیز برای ارائه این گزارش مهلت قانونی دارد.
            او در خصوص زمان بازگشایی نماد صدرا گفت: تمام تلاش خود را می کنیم تا با ارسال گزارش تایید شده حسابرس تا قبل از برگزاری مجمع سالانه ،نماد صدرا بازگشایی شود.
            این مقام مسئول در تشریح آخرین وضعیت پروژه های صدرا خاطر نشان کرد: پروژه های مربوط به کشتی سازی در صدرا با پیشرفت خوبی در حال انجام است که به طور جدی دنبال می شود. وی افزود: مهم ترین مساله در صدرا به مسایل مالی شرکت و بودجه سال 91 مربوط است چراکه هزینه های مالی تحت تاثیر تسعیر نرخ ارز قرار گرفته است و درآمد هر سهم را در سال جاری و نیز صورت های سال مالی 90 متاثر خواهد کرد.
            اعتصام ادامه داد: نوسانات نرخ ارز هزینه های مالی صدرا را با افزایش مواجه خواهد کرد و پیش بینی ابتدایی ما از بودجه سال جاری و نیز صورت های حسابرسی شده در سال 90 اعلام زیان برای هر سهم است.
            وی در ادامه با انتقاد از توقف طولانی مدت نماد صدرا افزود:با توقف طولانی مدت صدرا تنها سرمایه سهامداران در این نماد راکد مانده است که به زیان سهامداران حقیقی است.
            گفتنی است،نماد صدرا در حالی از تاریخ 20 اسفند ماه 90 متوقف است که شرکت هنوز گزارش سال 91 را به بازار منعکس نکرده و در آخرین اطلاعات ارسالی در خصوص عملکرد سال 90 با پیش بینی سود 53 ریالی برای هر سهم در دوره 9 ماهه 19 درصد از سود هر سهم را محقق کرده است.

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
            باسلام:
            دوستان عزیز لحظاتی پیش آقا وحید خبر از جلسه ای در صدرا داد وگفت قضیه ی 140 میلیون یورو که سال قبل دریافت شده واطلاع رسانی نشده(بابت طلب سال 83 و خرید تجهیزات از آلمان )بوده .اکنون بحث آن جدی دنبال میشود. چون جرثقیل های خریداری شده وغیره هم اکنون از طرف بورس پیگیری میشود وهمانطور که میدانید تاثیر زیادی در ای پی اس خواهد داشت .راستی جناب مالمیر در مصاحبه خود به افزایش سرمایه 1000درصدی وقیمت سهم زیر 200 تومن وهمچنین افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی اشاره کرده بود نمی تواند مربوط به شرکتی غیر از صدرا باشد که آنچنان حرفه ای عنوان شده است پس حالا به افزایش سرمایه1000 درصدی فکر می کنیم و سود واقعی صدرا با اینهمه قرارداد در سال 91می بایستی سود قابل توجهی باشد. ومن الله توفیق.
            باسلام:
            دوست عزیز این خبر عالی وعده خود مهندس اعتصام است و امیدوارم بوقوع بپیوندد .دقیقا ایشون فرمودند بعلت شنود وسیله مورد تماس از گفتن خبر معذور هستند و انشاالله تا چهار یا پنج روز دیگر همه با خبر می شوند .راستی جناب خصدار قدم رنجه فرمودید .و من الله توفیق .
            باسلام:
            خبرهای خوش از صدرا محقق شده 90 با محاسبات بنده بیش از 35ريال می باشد و شاید تا 60 ريال هم باشد و برای 91 تا این لحظه پیش بینی از صد ريال عبور کرده است و امیدوارم تاییدیه 200 ريال به زودی بیاید .به امید حق که نظر تو همیشه با من است . و من الله توفیق .
            چه توضيحي براي حرف هاي بي پايه و اساس خود داريد؟

نظر

• مینا
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 32

اين هم بياد اينور

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

دست آقا وحید درد نکنه

خیلی با مرامه

پس رفتیم تا شاهد سود بالای صدرا باشیم حداقل با فرمایش آقا وحید 60تومان و حداکثر 100تومان باید باشد
              آقاي طيب
              دستاورد شما جز اخبار پوچ و بي پايه از صدرا چه چيز ديگري بود ؟

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوستان عزیز همه در جریان هستند بنده فقط مطلب می نویسم و در اکثر مواقع هم به مواردی اشاره می کنم که چشم دیده است و امور در حال انجام است (یعنی کاملا بر اساس واقعیت جاری)و نه اینکه حرف باشد و گوش شنیده باشد .حالا شما اگر مطالب بنده را خوانده باشی بخوبی می دانی که در تمامی موارد توضیح مورد نظرم را بیان کرده ام و صد البته بنده اگر هم بخواهم نمی توانم به کسی کمتر از گل بگویم .ضمنا شما همین چند پست اخیر بنده را بخوانید تا ببینید که قبل از مصاحبه ایشان بنده مطلب چک نویس (نوت پیش از سخنرانی)او را در اینجا قرار داده ام .وای که چقدر خندیدن در مجمع صدرا برام شده مثل دیدن تصویر در آینه .و من الله توفیق .

در اصل توسط مینا پست شده است View Post
                آقاي طيب

نظر

• Fmoradi
                  كاربر فعال
                  • Nov 2011
                  • 279

البته كه اعتصام قصد ديگه ايي داره ميخواست پول كشتي رو هاپولي كنه نشد رفت سراغ تاثير نرخ ارز قبلا تو يه مصاحبه ديگه گفته بود لوازم رو خريديم تاثير نداره اينا اصل خود جنسن زرد زرد
                  اقا حميد اين پنج روز تمام نشد

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز امروز بورس بیش از 270 واحدمنفی بود و طبیعی است که سهامداران امروز را با استرس زیاد سر کنند و اخبار نا خوش نیز برای همین زیاد شده است . باید همانند گرگ باران دیده عمل نمایید تا در آینده از عمل خود خرسند شوید .ضمنا بنده هرگز به کسی نگفتم که چه بکند یا نکند .و همانطور که از کسی درخواست طلبی ندارم بدهکار هم نیستم ولی حاصل تحقیقات خود را به رایگان در اختیار شما قرار داده ام تا هم خدا خشنود باشد و هم صابرین . در ضمن با نرخ امروز صدرا حتی نمی توان یک پنجاهم تجهیزات در اختیار صدرا را خریداری نمود .و دوباره یاد آوری می کنم که : در صدرا چه هزینه ای صورت گرفته و چه تسعیر ارزی رخ داده که اکنون با سودش دولت به او بر نخواهد گرداند .و همانطور که قبلا گفتم اگر سود 90 صدرا به هر میزان کاسته شود باید بر سود 91 به همان میزان تاثیر مثبت بگذارد وگرنه حسابها درست از آب در نمی آید . و من الله توفیق .
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/06/09, 11:42.

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز به خدا که بنده هم اون خبر را گفتم هم اون خبر قول خود مهندس اعتصام به آقا وحید بود . کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور . و من الله توفیق .

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                      البته كه اعتصام قصد ديگه ايي داره ميخواست پول كشتي رو هاپولي كنه نشد رفت سراغ تاثير نرخ ارز قبلا تو يه مصاحبه ديگه گفته بود لوازم رو خريديم تاثير نداره اينا اصل خود جنسن زرد زرد
                      اقا حميد اين پنج روز تمام نشد
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/06/09, 11:47.

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3024

در اصل توسط مینا پست شده است View Post
                        آقاي طيب

سلام؟!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه استناد شما به مصاحبه های این نامدیرعاملست باید عرض کنم سخت در اشتباهید ایشون ده ها مصاحبه های متناقض انجام داده اند که صغیر و کبیر همه را بهتر از بنده میدانند

اگه رو تحلیل است تحلیلتونو ارائه فرمایید تا بررسی کنیم

اگه مدیر عاملی بخاد حساب سازی کند و گزارشات شفاف ندهد مقصر تحلیگر است یا .................................؟!!!!!!!!

طبق مصاحبه قبلی ایشون در مورد درصد فیزیکی قراردادها باید حداقل 60تومان سود سازی شود آیا مصاحبه قبلی ایشونو قبول کنیم یا مصاحبه فعلی کدومش را؟!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3024

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) از انجام توافقات نهایی برای ساخت دو دکل خفاری دریایی توسط این شرکت خبر داد و گفت: در انتظار مصوبه نهایی در این زمینه هستیم.

مهدی اعتصام در گفت‏وگو با خبرنگار مارین نیوز افزود: این دو دکل حفاری به سفارش شرکت پشتیبانی، ساخت و تهیه کالای نفت تهران ساخته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه «این قرارداد به پنج سال قبل برمی‏گردد»، گفت: علیرغم توافقات انجام‏شده این پروژه دچار مشکلات قراردادی، حقوقی و گشایش lc بود که با پیگیری وزارت نفت، زمینه رفع آن فراهم شده است.

به گفته اعتصام، پیش‏پرداخت این قرارداد 5 سال قبل داده شده بود؛ اما با تغییر lc مسیر تأمین مالی پروژه دچار مشکل و تأخیر جدی شد.

وی افزود: جلسات نهایی در این زمینه با کارفرما برگزار شده و تنها ابلاغ مصوبه نهایی باقی مانده است.

اعتصام که مدیریت کنسرسیوم ساخت جک‏آپ‏های خفاری در داخل را نیز برعهده دارد؛ در مورد سرنوشت ساخت 12 جک‏آپ که سال گذشته از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) مطرح شده بود، گفت: این پروژه نیز علیرغم دستور مقام معظم رهبری در ابتدای سال گذشته و در جریان بازدید از عسلویه برای نهضت تأمین دکل‏های دریایی در داخل، همچنان دچار مشکلات مالی است.

مدیرعامل صدرا با اشاره به سرمایه‏گذاری سنگین مورد نیاز برای تأمین مالی این پروژه گفت: در این زمینه، مذاکرات زیادی با چینی‏ها و نیز بانک‏ها و شرکت‏های سرمایه‏گذاری داخلی انجام شده؛ اما هنوز نتیجه‏ای حاصلی نشده است.

گفتنی است، طبق برآورد کنسرسیوم تشکیل شده در ایدرو هزینه ساخت هر دستگاه دکل حفاری دریایی 160 میلیون دلار پیش‏بینی شده است که بر این اساس، ساخت 12 دکل دریایی به سرمایه‏ای بالغ بر دو میلیارد دلار نیاز خواهد داشت.

نگرانی از گاهش پروژه‏های ساخت
                          مدیرعامل صدرا در ادامه این گفت‏وگو با اشاره به پیشرفت پروژه‏های ساخت جکت و سازه‏های دریایی برای فازهای 35 ماهه پارس جنوبی گفت: فعالیت‏های ساخت جکت این پروژه‏ها تا 5 ماه آینده در شرکت صدرا و دیگر یاردهای فراساحلی در بندرعباس و خرمشهر پایان خواهد یافت.

وی با بیان اینکه «با پایان این پروژه‏ها ظرفیت زیادی از یاردهای ساخت سازه‏های دریایی خالی خواهد شد»، تأکید کرد: وزارت نفت و دیگر دستگاه‏های مسؤول باید هرچه سریع‏تر نسبت به تعریف پروژه‏های جدید اقدام کنند که ساخت جک‏آپ‏های حفاری دریایی که هم نیاز جدی در کشور برای ساخت آنها وجود دارد و هم اشتغالزایی بسیار بالایی خواهد داشت؛ یکی از مهمترین گزینه‏ها خواهد بود

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3024

حسام حسيني

شماره عضويت: 5343
                            عضو شده در: جمعه، 25 ارديبهشت 1388-15:28

سپهسالار نوشته است:

مدیرعامل صدرا در ادامه این گفت‏وگو با اشاره به پیشرفت پروژه‏های ساخت جکت و سازه‏های دریایی برای فازهای 35 ماهه پارس جنوبی گفت: فعالیت‏های ساخت جکت این پروژه‏ها تا 5 ماه آینده در شرکت صدرا و دیگر یاردهای فراساحلی در بندرعباس و خرمشهر پایان خواهد یافت.

يه روده راست تو شكم اين آقا نيست

اتمام پروژه هاي ساخت جكت و سازه هاي دريايي فازهاي پارس جنوبي به معني شناسايي درآمدي بيش از 2000 ميليارد تومان ( با توجه به افزايش نرخ ارز رسمي و تعديل قراردادهاي پارس جنوبي كه بر اساس دلار منعقد گرديده) است كه با همان حاشيه سود 13٪ و ساير قرار دادهاي شركت بالاي 300 ميليارد تومان سود ناخالص بايد شناسايي بشه

50 ميليارد هزينه مالي
                            15 ميليارد هزينه اداري عمومي
                            30 ميليارد ذخيره كشتي هاي 63 هزار تني+20ميليارد ذخيره مطالبات + 20 ميليارد ذخيره تسعير ارز+15 ميليارد هزينه هاي تحميل شده ديگه كه ديگه واقعا به ذهنم نميرسه هزينه اي بخواد علاوه بر چيزايي نوشتم اضافه كنند در بودجه 91

در اين حالت صدرا بايد 100 تومان اعلام كند!!!

نه اينكه بنده بگويم 100 تومان اعلام ميكند خير بنده ميگويم بر اساس صحبت اين اقا مبني بر تموم شدن كار آفشور پروژه هاي پارس جنوبي تا 5 ماه ديگه صدرا بايد براي سال 91 در بدترين شريط 100 تومان سود اعلام كند در حاليكه احتمالا فقط يه صفر ناقابل ازش بزنند و در بهترين حالت 10 تومان به بورس اعلام كنند

اين شركت از سوء مديريت و فساد رنج ميبرد

اینم نظر با سابقه ترین و بهترین تحلیلگران بازار سرمایه جناب حسام الدین حسینی

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3024

دوستان و سرورانم اجازه فرمایید تا گزارشات بیاد بعدا در مورد گزارشات بصورت دقیق بررسی خواهیم کرد

چطور امکان داره شرکتی که تمامی قرارداد هاش بدلار باشه و از بابت تسعیر ان متضرر شود آیا از نرخ ارز مرجع هم پایین تر فروخته است؟!!!!!!!!

در بودجه بندی سالیانه دلار را چند لحاظ کرده است؟!!!!!!!!!!

مگه در مصاحبه های قبلی این نامدیر عامل نگفته بود که کالا و تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و هیچ تاثیری بر صورت های مالی شرکت ندارد؟!!!!!!

واقعا یه روده راست تو شکم این فرد نیست که نیست ..........

نظر

• hossein sh
                                ستاره دار(1)
                                • Mar 2012
                                • 688

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                دوستان و سرورانم اجازه فرمایید تا گزارشات بیاد بعدا در مورد گزارشات بصورت دقیق بررسی خواهیم کرد

چطور امکان داره شرکتی که تمامی قرارداد هاش بدلار باشه و از بابت تسعیر ان متضرر شود آیا از نرخ ارز مرجع هم پایین تر فروخته است؟!!!!!!!!

در بودجه بندی سالیانه دلار را چند لحاظ کرده است؟!!!!!!!!!!

مگه در مصاحبه های قبلی این نامدیر عامل نگفته بود که کالا و تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و هیچ تاثیری بر صورت های مالی شرکت ندارد؟!!!!!!

واقعا یه روده راست تو شکم این فرد نیست که نیست ..........
                                سلام بر طیب عزیز
                                فقط می خواستم این مطلبو عنوان کنم که صحبتهای اقای اعتصام برای من هم اصلاً دیگه ارزشی نداره. در این مورد کاملاً مطمئنم که بسیاری از دیگر سهامداران هم براین نظرند.
                                ما هم منتظریم تا ببینیم هدف اعتصام چیه....
                                اما یک مسئله ای هم که برای من جای سوال شده، عرضه های اخیر حقوقی در نماد فاراکه. من مرتب تو فکرم که این عرضه ها چه ارتباطی به بازگشائی صدرا داره. شما به ارتباط این دو معتقدید یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X