صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
    یعنی ممکنه با این گزارش 150 به بالا باز بشه؟ امیدوارم گزارش 91 کاذب هم که شده خوب بده تا دوستانی که به اشتباهشون پی بردن زیادی تنبیه نشن و فرصت خروج داشته باشن(از جمله خودم)
    با این گزارش و تحریمهای فلج کننده این سهم بی ارزشترین سهم بازار است. این همه سهم وجود دارد چرا به این یکی دلخوش کرده اید. باور کنید در این شرایط سیاسی و اقتصادی کشور این سهم 20تومان هم نمی ارزد. منتظر سال 94 و بالاتر نشستن هم کار عبثی است و مطمئنا با ادامه این روند وضعیت نه تنها بهتر نمی شود که عمق فاجعه ها ی پیش آمده برای کشور برملاتر می شود.
    آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/07/08, 00:49.

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      نگران نباش دوست عزیز درسته صدرا لیدر بازار است ولی یک سهم زیانده مثل شبندر و عرضه اولیه با 690 میلیون سهم که فقط 5 درصد شرکت بود ظرف چند دقیقه جمع شد .حالا صدرا فقط 510 میلیون سهم شناور دارد و 34 درصد شرکت است .پس نگران نباش و بدان بنده خریدارم هر چه ارزانتر بهتر و سپس منتظر سال 94 و فروشی در کار نیست .شما خود دانید .و من الله توفیق .

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
      تعجبم از بعضی دوستانه که حرف از حمایت در روز بازگشایی میزنن.آخه مگه با این گزارش میشه حمایتش کرد؟به فرض محال200تومن هم باز بشه1دقیقه بعدش صف فروش چند10میلیونی براش تشکیل میدن.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

خب با این گزارش یه سری شدن دایه مهربان تر از مادر
        اینکه من در بازه بلند مدت تارگت 600 تومنی و نه 800 تومنی برای صدرا دادم به خودم مربوطه و بس
        بازم اینکه گفتم میتونه به سود 50 تومنی , ,و نه 80 تومنی برسه بازم به خودم مربوطه
        قرارم نیست اینجا به هر بچه دبستانی که دست راست و چپش رو نمیدونه جواب پس بدم

در ضمن به حتی یک نفر هم پیشنهاد خرید ندادم و خودم هم روی صدرا تک سهم هستم
        هر کی هست بیاد بگه
        پس دیگه اینجا افاضات نکن
        این از این...
        آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/07/08, 01:00.
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• حسین
          عضو جدید
          • Oct 2010
          • 9

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          .....یعنی من پیش تو 5 تومن اعتبار ندارم....؟؟؟[-(
          دکتر به وحید سلام برسون....تو برا ما معدن اعتباری....

نظر

• ایمان صالح
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 71

من یه سال پیش گفتم خودم دارم تو صنعت نفت کار میکنم این شرکتها وضعشون خیلی خرابه گوش نکردید.4 تا نمودار گذاشتید جلوتون گفتین تارگت 400 نه 600.کلیم میکنه فلان قدر تعدیل میده بهمان قدر.آقایون خانومها صنعت نفت با وجود تحریمها برشکسته است.تکنولوژی و صنعت منهای آمریکا، اروپای غربی و ژاپن یعنی پشگل.یعنی برگشت به 1400 سال پیش.بقیه کشورها از خودشون چیزی ندارن.حالا هی آسمون ریسمون ببافین.برین یقه اونایی رو بگیرین که باعث تحریمن بعد بگین فلان مدیر لایق بود یا نبود.
            آخرین ویرایش توسط ایمان صالح؛ 2012/07/08, 07:23.

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

سلام
              دوستان من واقعا ناراحت شدم که صدرا چنین گزارش بدی را داده و سهام دار این شرکت نیستم ولی انشا الاه حمایت کنن و اجازه خارج شدن را از سهم با ضرر کمتر به دوستان بدهند
              دوستانی که سهم را دارند امسال تو مجمع کوتاه نیان .
              مجمع پارسال که قیمت سهم تا 150 آمده بود و انقدر گزارش بد نداده بود داشت بزن بزن میشد ، امسال دیگه فکر کنم تو مجمع خون ریخته بشه
              ولی این اعتصام عجب شجاعی هست که مجمع اعلام کرده با این وضعیت

نظر

• ایمان صالح
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 71

در اصل توسط majidsa پست شده است View Post
                به نظرم نکته مثبت هم داره
                اما شاید اشتباه کنم،اگر اشتباه می کنم بگویید
                درآمد شرکت نسبت به 89 خیلی خوب افزایش پیدا کرده و به 3508 ریال رسیده
                اما هزینه های شرکت این درآمد را به زیان 1420 ریالی رسونده
                مساله این است:تحریم=هزینه سرسام آور

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

صدرا با اين گزارشش اولين كاري كه كرد فاذر رو منفي كرد و فاراك رو صف فروش حال بايد ديد با اومدنش چي كار ميكنه
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ناظم
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 508

مسئولین کشور که می گویند تحریمها اثر ندارد باید جوابگو باشند این خبر باید به اطلاع غربی ها برسد تا خوشحال شوند ضمنا روز مجمع فراموش نشود امسال مجمع صدرا دیدنی است اگر از حقتون می خواهید دفاع کنید در مجمع شرکت کنید

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز با وجود این همه نگرانی که دارید بازهم در مجمع شرکت نمی کنید؟(باید دید شما چه می کنید!) . بنده از شما خواهش می کنم شروع به طرح سوال اساسی نمایید و از توهین و یا بی ربط گویی بپرهیزید تا یک سری سوال مشخص و درخواست مشخص آماده نماییم و در مجمع توسط یکنفر قرائت شود و همه از اوحمایت کنیم تا به درخواستهایمان پاسخ منطقی داده شود .همه ما باید کمک کنیم تا به آنچه که می خواهیم و مستحق آن هستیم برسیم .باز هم تکرار می کنم :لطفا گزارش را کامل مطالعه نمایید و سوالات منطقی و موثر را در ذیل این پست درج نمایید و بدانید که ما حقیقی ها 34 درصد صدرا را داریم و می توانیم درصورت با هم بودن حتی نماینده خود را بعنوان رئیس هیت مدیره معرفی کنیم .و مطمئن باشید به نتیجه خواهیم رسید (حمایت از شما ).و من الله توفیق .

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                        مسئولین کشور که می گویند تحریمها اثر ندارد باید جوابگو باشند این خبر باید به اطلاع غربی ها برسد تا خوشحال شوند ضمنا روز مجمع فراموش نشود امسال مجمع صدرا دیدنی است اگر از حقتون می خواهید دفاع کنید در مجمع شرکت کنید
                        مسئولین کشور شکر زیادی می خورند. اینها از اساس و پایه دروغ گفتن در ذاتشان است و حرف راست نمی توانند بزنند. زیرا بفرمایش قران مجید " ...... ام من اسس بنیانه علی شفاجرف هار فانهار به فی نار جهنم والله لایهدی القوم الظالمین " سوره توبه ایه 109

نظر

• ناظم
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 508

در مجمع امسال صدرا درگیری شدیدی رخ خواهد داد

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

شرمنده سهامداران هستم

اعتصام در خاتمه با اشاره به برگزاری مجمع عادی سالیانه صدرا در هفته آخر تیر ماه امسال، خطاب به سهامداران گفت: با توجه به وضعیت نامناسب بازار سهام در ماه های اخیر، اگرچه توقف نماد معاملاتی "خصدرا" از یک نظر می تواند مطلوب باشد اما مدیریت شرکت از این وضعیت استقبال نکرده و خود را شرمنده سهامداران می داند.

"معتقدم سهام شرکت باید هرچه سریع تر با بازگشایی نماد دوباره امکان معامله پیدا کرده و برای این منظور به دنبال رفع ایرادهای مورد نظر در این زمینه هستیم.

البته امیدواریم پس از برگزاری مجمع عادی سالیانه معاملات سهام صدرا در روند مناسبی در بورس قرار گیرد."
                            شايد از اين جمله بشود اين تفسير را كرد كه سكته اصلي را براي بعد از مجمع بايد نگاه داشت چون هر وقت اين بابا اميد وار شد ما خانه خراب تر شديم

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

دقایقی پس از انتشار این خبر روابط عمومی شرکت صدرا در گفتگو با تحریریه بورس نیوز ارسال گزارش های مالی این شرکت به سازمان بورس را، حسابرسی نشده عنوان کرد.
                              بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• mobin
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 590

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                                در مجمع امسال صدرا درگیری شدیدی رخ خواهد داد
                                اين آرسن لوپن هايي كه من ميبينم ،مطمئن باش سر همه سهامدارها رو همچين شيره بمالند كه آخرش ازشون تشكر هم بكنن

نظر

در حال کار...
                                X