صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negar
    ستاره دار(2)
    • Aug 2025
    • 536

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
    تنها نكته مثبت گزارش آخر صفحه 10 و ابتدا صفحه 11است اي كاش مشخص مي كرد براي اين قسمت ها چقدر هزينه شده است البته يك جدول ابتدا صفحه 28 آورده است كه مانده دارايي هاي ثابت مولد و غير مولد شركت از 90 ميليارد به 250 ميليارد رسيده است دوستاني كه وارد ترند لطفا توضيح دهند!!!!!!!!!
    ديگر پروژههاي زيرساختي در حوزه كشتي سازي ميباشد كه با بهرهبرداري از آن ميزان درآمدزايي كارخانه درياي خزر
    حدود 120 ميليارد ريال ساليانه افزايش خواهد يافت. طرح توسعه كارخانه فراساحل جزيره شامل ساخت محوطه
    جكآپ، ساخت اسكيدويها، خريد و نصب تجهيزات و ... از ديگر طرحهاي زيرساختي ميباشد كه درآمدزايي آن
    ساليانه 846 ميليارد ريال برآورد ميشود.
    نگاهي به آمار خريد و مصرف مواد اوليه در انتها صفحه 27 آيا نشانه تحريم است؟؟؟؟؟؟؟
    در مجموع اين گزارش نشانه شجاعت (يا بخوانيد حماقت) نويسندگانش قبل از مجمع است
    والا ما که 2 سال پیش شنیدیم این صدرا یک شرکتی زده که سودها رو به اون منتقل میکنه یک چنین قضیه ای در بازار بود

نظر

• علامه
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 429

یعنی ممکنه با این گزارش 150 به بالا باز بشه؟ امیدوارم گزارش 91 کاذب هم که شده خوب بده تا دوستانی که به اشتباهشون پی بردن زیادی تنبیه نشن و فرصت خروج داشته باشن(از جمله خودم)

نظر

• محمود
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 37

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
        حاج حميد تاسي
        منظور عكس اوتار است چه خبر حاجي دوستت اعتصام گل كاشت ديگه از اون خبراي انچناني دروغ نداري ملت برن سر كار
        به حاجي بگو حاجي از اون ريشت كه ديگه گرو نميره خجالت بكش پولا رو كجا فرستادي
        خاتم !!!! کار با صدرا حساب با خاتم

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

خود زني قبل از مجمع
          چه مجمعي شود
          شايد هم دارند به مرگ مي گيرند تا روز مجمع به تب راضي شويم
          سال قبل كه گزارش اين مترسك ها به مراتب بهتر بود اوضاع خراب بود واي به حال امسال فكر كنم نيروي ضد شورش بايد بيايد مجمع

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
            حاج حميد تاسي
            منظور عكس اوتار است چه خبر حاجي دوستت اعتصام گل كاشت ديگه از اون خبراي انچناني دروغ نداري ملت برن سر كار
            به حاجي بگو حاجي از اون ريشت كه ديگه گرو نميره خجالت بكش پولا رو كجا فرستادي
            بی اختیار یاد حاجی گرینوف اخراجیها افتادم!
            آخه شباهت هم اینقدر؟!
            و من ا... توفیق!10 دلار!
            آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/07/07, 23:57.

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

به اعتقاد من اتفاقی که صورت گرفته از این قرار است .
              ناظرین بورس و شخص مالمیر نگاه گزینشی به سهامها دارند و نسبت به صدرا بسیار حساس هستند به همین خاطر به محض اینکه اسفند ماه صدرا با صف خرید سنگین همراه شد نماد برای شفاف سازی متوقف شد .
              فروردین اعتصام اعلام کرد گزارش آماده است و تا اواخر فروردین نماد بازگشائی خواهد شد ولی ان گزارش توسط حسابرس بورس رد شد .
              در گزارش قبلی طبق روال دو سال گذشته شرکت سود عملیاتی بالا و البته در مقابل هزینه های سنگین داشته ولی در نهایت سود و زیان سهم مثل همیشه اندکی مثبت یا منفی بوده است ولی اتفاقی مهم زمانی صورت گرفت که حسابرس سرفصل سود را رد کرد و شرکت مجبور شد مطابق نظر حسابرس سود عملیاتی را کاهش دهد ولی بخش هزینه ها چون قبلا اعلام شده بود بدون تغییر باقی مانده در واقع شرکت همیشه هزینه ها را بیش از حد نشان میداد تا سود بالا اعلام نکند ولی این مرتبه در مقابل عمل انجام شده قرار گرفت و مجبور شده این گزارش را ارسال کند
              حالا به احتمال زیاد شرکت مجبور است برای سال 91 پوشش مناسب اعلام کند تا بخش از این گزارش تعدیل شود و یا اینکه با یک خبر که احتمالا در مجمع اعلام خواهد شد تا حدی از اثر این گزارش کم کند .
              حتی این احتمال وجود دارد نماد قبل از مجمع در قیمت پائین بازگشائی شود و پس از اینکه خریدهای آقایان تکمیل شد با اخبار مثبت در مجمع با قیمت مورد نظر بازگشائی شود .
              بنابراین به نظر دوستانی که سهامدار صدرا هستند بهتر است چنانچه قبل از مجمع سهم در قیمت پائین بازگشائی شد حداقل تا بعد از مجمع از فروش سهم خوداری کنند .
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

چقدر توی این فروما صدرا داغ شد و چه تارگتهایی که ندادن.کسی یادش هست سود 80 تومنی و تارگت 800 تومنی؟

بخدا عاقبت نداره این جور جو دادنا.

حداقل اوناییشون که داعیه بنیادی کاری دارن بیان و از گزارش دفاع کنن

خدا میدونه چند نفر سر این گزارش سکته میکنن
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

استعمار واستثمار ايراني نمونه واضحش صدرا
                  از قديم گفته اند خدا خ...را شناخته شاخش نداده
                  خوب شد ما الان جاي آمريكا خونخوار نيستيم وگرنه به ما چي مي گفتند
                  تبريك سال حمايت از سرمايه ايراني به سردمداران صدرا منجمله وزير نفت
                  ضمنا خواجه علي در اين گزارش كه امضا كرده نشان داده كه از افت سهام كاملا مطلع است وروز مجمع نمي توانند بگويند خبر نداشتيم

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط حسین پست شده است View Post
                    شمارتو برا حمید عبدال...بفرست...برات کارت به کارت می کنم
                    .....یعنی من پیش تو 5 تومن اعتبار ندارم....؟؟؟[-(
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ...[COLOR=#ff0000]..یعنی من پیش تو 5 تومن اعتبار ندارم....؟؟؟[-(
                      :))دکتر شما دیگه کی هستی خوب با کلمات بازی میکنی خوب یهو اصل ضرب المثل رو میگفتید چرا رمزی......... =))
                      ///

نظر

• 222
                        Banned
                        • Dec 2010
                        • 75

تعجبم از بعضی دوستانه که حرف از حمایت در روز بازگشایی میزنن.آخه مگه با این گزارش میشه حمایتش کرد؟به فرض محال200تومن هم باز بشه1دقیقه بعدش صف فروش چند10میلیونی براش تشکیل میدن.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          چقدر توی این فروما صدرا داغ شد و چه تارگتهایی که ندادن.کسی یادش هست سود 80 تومنی و تارگت 800 تومنی؟

بخدا عاقبت نداره این جور جو دادنا.

حداقل اوناییشون که داعیه بنیادی کاری دارن بیان و از گزارش دفاع کنن

خدا میدونه چند نفر سر این گزارش سکته میکنن
                          باید منتظر گزارش پیشبینی سال 91 بود ولی با این زیان شدبد که به اندازه قیمت سهم بود زیان انباشته شرکت هم شدیدا رفت بالا.
                          برای پیشبینی سال 91 هم بازار اعتماد نخواهد داشت مگر خبر خاصی بیاد.
                          اینکه بخوان با اوردن پول پشت سهم چیکار کنن یه بحثه همونطور که وقتی با سفته بازی بردن 420 انداختن به ملت.....
                          اما در مورد تبلیغات یه عده که البته مثل قبل نیست یه زمانی بود که تاپیک صدرا 24ساعته همه سایتها بالا بود و بعد از اینکه خیلیها بدبخت شدن دیگه تاپیک صدرا داغ نبود
                          اما متاسفانه عده ای هرچند انگشت شمار بازهم دست بردار نشدند و اقدام به اعلام داشتن خبرهای رانتی و ارتباط با مدیر عامل و خبرهای خوب کردند!! و نکته جالب اصرار بر مواضع قبلی با وجود اعتراضات بود. حالا مصطفی جان چندی پیشم گفتم اینکه کسی تحلیل کنه و درست درنیاد اشکالی نداره منتها اینکه یکی بیاد بگه صدرا 10 دلار میرسه این دیگه تحلیل نیست و فریب دیگران و جو دادن کاذب است. باز تارگت 800 تومانی رو هرکی داده خدا پدرمادرشو بیامرزه تارگت 10 دلاری!!!!
                          انشالله خبرهای بد تموم شده باشه و خبرهای خوب بیاد و حمایت کنن تا دوستان ضرر نکنن که ارزوی قلبی منه و سهامداران صدرا هم خوشحال بشن که خیلی از دوستان دارند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز بنده همینجا هستم و با شما و الان ساعت یک نیمه شب است و تاریخ 91/04/18 از لحظه آمدن گزارش در حال خواندن آن هستم و هنوز صفحه 18 هستم و نمی دانم شما با کدام تکنیک تند خوانی توانسته اید این گزارش 68 صفحه ای را بخوانید و تحلیل کنید و باز خورد آنرا در اینجا بنویسید .البته بنده فقط چند تا از پستهای شما را خواندم ولی دوستان زنگ زدن و از محبتهای شما برایم تعریف کردند .ولی دوستان اگر به بنده اعتماد ندارید لطف کنید و قدری به چشمان خود زحمت دهید و گزارش را بخوانید شاید سواد شما به کارتان آمد. بنده که چیزی را تغییر یافته ندیدم و فقط ریختن همه چی روی میز است و از نظر بنده از این بهتر نمی شود و تنها زیان گذشته به سال 90 منتقل شده است (کاری که به نظر بنده اشتباه محض است)وگرنه سال 90سود 242 ساخته و سال 91 را هم 30ريال سود اعلام می کند و اگر یادتان باشد بنده قبلا گفته بودم 90 یکی دوتومن و 91 بیست و یکی دو تومان و زیان انباشته قبل باید در حسابها آورده شود و یا به تدریج مستهلک شود(در حقیقت روش حسابرس اینگونه بوده که خواسته آن مثل را انجام دهد که می گوید : مرگ یکبار و شیون هم یکبار).(از نظر بنده یک نکته مهم پیش آمده و آنهم شفاف سازی است) در ضمن زیان انباشته شرکت که الان 2800ريال برای هر سهم اعلام شده به نظر بنده هنوز هم ملاحظاتی دارد و در واقع بنده منتظر 3200 ريال بودم و با وجود همین مطلب بنده معتقدم با کسر زیان انباشته دارایهای صدرا بیش از ده برابر سرمایه ثبت شده است که این باید شفاف سازی شود و بنده در مجمع فاذر از مهندس درخواست کردم ولی ایشان فرمودند غیر قانونی است و بورس گیر خواهد داد .البته که بنده همیشه گفته ام سود و زیان شما از آن خودتان است و خودتان تصمیم بگیرید . و من الله توفیق .
                            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/08, 00:26.

نظر

• mobin
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 590

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                              به جرم وطن فروشي و اخلال در امور كشور همچون درسي بهتون ميدن كه اون سرش نا پيدا باشه
                              عزیر من مگه قراره اسمتو جار بزنی!!
                              فقط کافیه این خبر برای یکی دوروز بشه تیتر برنامه های خبری bbc و voa
                              اونوقت میبینی که آقایون حسابی به تکاپو میوفتن تا ثابت کنن تحریم ها بی اثر بوده و این شرکتها دارن با اقتدار کارشون رو انجام میدن

باید به یک طریقی حالا یا با ایمیل یا درخواست در سایت این شبکه ها وضعیت این شرکت به عنوان یکی از بزرگترین پیمانکاران ایرانی پارس جنوبی رو به گوششون برسونیم.

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

من خودم از زیاندیده های سنگین صدرا هستم. بالای 50میلیون تومان زیان . و هرگز نمی بخشم همه مسئولین صدرا و خاتم و کشور را که با بی لیاقتی تمام حکومت می کنند و باعث نابودی سرمایه های مردم شده اند. اگر جایی برای دادخواهی پیدا شود حتما برای احقاق حق خود اقدام می کنم . ولی چه فایده که پیدا نمی شود.
                                بقول شاعر : اگر زباغ رعیت ملک خورد سیبی برآورند غلامان او درخت از بیخ.
                                از وقتی که با این زیان سنگین از سهم خارج شدم ، بارها به سهامداران هشدار دادم که روی این سهم تبلیغ نکنند و به خیالبافی نپردازند و گول حرفهای سراسر دروغ این حقه بازهای دزد و دروغگو را نخورند. امروز با این گزارش مشخص شد که این شرکت بواسطه مشتی مسئولین بی سواد و بی شخصیت که از رانتخوارترین آدمهای کشورند به بی هویت ترین شرکت بورسی تبدیل شده است و جا دارد که شب و روز لعن و نفرین مردم بدرقه راهشان تا ورود به جهنم و چشیدن عذاب الهی باشد.پیشنهاد می کنم سهامدارانی که در مجمع شرکت می کنند ، به طرح راهکارهای قانونی و قابل طرح در دادگاه برای محکومیت شرکت و جبران خسارت به زیان دیده ها بپردازند و آنچه را که لایق این قوم دغل کار است نثارشان کنند.

نظر

در حال کار...
                                X