صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • فرزاد ضیایی
    عضو عادی
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۵۱

در اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پست

جسارتا موج شماری شما درست نیست
    ۱- موج ۴ نمی تواند وارد موج یک شود
    ۲-موج چهار شما نمی تواند بیشتر از ۶۱ درصد موج ۳ اصلاح کند
    ۳-موج ۳ نمی تواند از یک سه موجی تشکیل شده باشد
    ممنو از توجهتان
    موج شماری سهم رو من نتونستم دقیق پیاده کنم و این موج شماری فرضی خودم بود که خوشحال میشم در موج شماریش کمکم کنین

نظر

• amir3236
      عضو عادی
      • بهمن ۱۳۸۹
      • ۲۶۶

میخوام یه تحلیل باحال از صدرا براتون بزارم .صدرا الگوی سرو شونه زده باهدف ۴۷۰ که لازمه آن عبور پرقدرت از خط گردن که مقاومت چند ساله هم هست میباشد .درضمن هدف بلند مدت آن ۸۰۰است که برابراست با هدف الگوی کاپ.اندکی صبر سحر نزدیک است..

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۸۹
        • ۱۱۰۰

در اصل توسط amir۳۲۳۶ پست شده است مشاهده پست
        میخوام یه تحلیل باحال از صدرا براتون بزارم .صدرا الگوی سرو شونه زده باهدف ۴۷۰ که لازمه آن عبور پرقدرت از خط گردن که مقاومت چند ساله هم هست میباشد .درضمن هدف بلند مدت آن ۸۰۰است که برابراست با هدف الگوی کاپ.اندکی صبر سحر نزدیک است..

در چارت تعدیلی ۸۰۰ سقف تاریخیش هم میشه که منطبقه بر هدف کاپ شما ;)

نظر

• بوف کور
          Banned
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۱۴۲۲

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
          باز خوبه یه مرد پیدا شد موج شماریشو زد >:)
          X-(?@_@?
          این کارا فایده نداره
          موج شماریمو نمی زارم می دونم که خیلی دوست داری ببینی:p

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۸۹
            • ۴۸۴۵

برای من صدرای بالای ۳۲۰ تومنی دیگه مرد...برای صعود یه سهم به پتانسیل های بنیادی لازمه.... انتظار تعدیل سود داشتم همینجوری هم شد دوبار بدبخت تعدیل داد بازم مثل زمانی که ۲۵ تومن زیان داشت معامله شد و صف فروش... تنها راه صعود صدرا بازم تعدیل جدیده یه تعدیل خوب خیلی خوب .... و حمایت زیاد بازم خیلی زیاد
            دوستان من امروز ۲۷۲ فروختم کجا دوباره وارد بشم ؟؟؟؟؟؟اگه وارد شدم کجا مقاومتشه که دوباره خارج بشم:) ؟؟؟؟؟؟؟؟// فکر کنم بازی کردن باهاش جذاب تر باشه
            به امید صدرای ۸۰۰ تومنی
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۸۹
              • ۱۱۰۰

x-(?@_@?
              این کارا فایده نداره
              موج شماریمو نمی زارم می دونم که خیلی دوست داری ببینی:p
              باشه :(
              منم که زیاد اصراری نداشتم =((
              (امیدوارم این مظلوم نمایی فایده داشته باشه :D )

راستی امروز ۱۰۰۰ عدد صدرا خریدم! (چیه؟! دیگه بیشتر از این نمیشد ریسک کنم)
              امیدوارم تا ۱۰ سال دیگه به قیمت خریدم برسه! که با غرور بفروشمش :p :-s

نظر

• بوف کور
                Banned
                • مرداد ۱۴۰۵
                • ۱۴۲۲

صدرا :-s
                من فریب خوردم ؛ همش تقصیر دوست نابابه ( مسلم ) نمی خواستم این نمودارو بذارم ؛ خدا منو ببخش :((
                کسی از اقا فرزاد خبر نداره ؟ چقدر وقتی نیستن یچیزی کمه انگار :(

جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده :D )
                در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا ۸۸ درصد از موج قبلی( X Y ) حرکت خواهیم داشت

نظر

• amir3236
                  عضو عادی
                  • بهمن ۱۳۸۹
                  • ۲۶۶

امسال سالیه که با صدرا وفاذر وفاراک باید سهامداری کرد ودنبال هدفهای کوتاه مدت نباید بود .اگر دقت کرده باشید بورس به سمتی پیش رفته که در دیدگاه کوتاه مدت ریسک سرمایه گذاری بالارفته وامکان ضرر بیشتر ازسود است که نمونه آنرا درسهامهای مخابرات وغدیر وخودرویی وسنگ آهنی مشاهده کردیم وزمانی این سهامها رشد کردند که کسی به آنها زیاد توجهی نداشت .امسال سال پیمانکاریهاست .فقط باید دیدگاه را بلند کرد و دنبال نوسانات مقطعی نبود .

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۸۹
                    • ۱۱۰۰

من فریب خوردم ؛ همش تقصیر دوست نابابه ( مسلم ) نمی خواستم این نمودارو بذارم ؛ خدا منو ببخش :((

جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده :d )
                    در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا ۸۸ درصد از موج قبلی( x y ) حرکت خواهیم داشت

ممنون بوف عزیز عالی بود.
                    دارم فک میکنم شاید ارزششو داشته باشه شنبه چند تای دیگه به اون ۱۰۰۰ تا اضافه کنم
                    البته اینبار نه به قصد ۱۰ ساله.....
                    بعیده ۱۰ سال براش کافی باشه! بهتره سرنوشتشو به نسلای بعد واگذار کنم ;)

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۸۹
                      • ۱۱۰۰

اینم هدیه به همسنگران دلاور :) (کپی رایت:مسروقه از تالار بورس)

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۱۱۰۰

خوب دوستان همه حمایت های سهمو نشون دادن
                        این آخری رو هم من میگم که خیلی قدره و شنبه بهش میرسه
                        فرک نکنم به این راحتی بتونه این نره غولو بشکنه

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • مرداد ۱۴۰۵
                          • ۱۴۲۲

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                          ممنون بوف عزیز عالی بود.
                          دارم فک میکنم شاید ارزششو داشته باشه شنبه چند تای دیگه به اون ۱۰۰۰ تا اضافه کنم
                          البته اینبار نه به قصد ۱۰ ساله.....
                          بعیده ۱۰ سال براش کافی باشه! بهتره سرنوشتشو به نسلای بعد واگذار کنم ;)
                          ای ناقلا می دونم چی چشمتو گرفته
                          بگم ؟
                          .
                          .
                          .
                          .
                          ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــن :D

[IMG][/IMG]

در ضمن اون وقتی که بهت می گفتم بخر نخریدی و هی اون c مادر مرده و روزی یه سانت بردی پائین تر تا رسید به صفر تومن :D
                          الانم نمی خواد بخری چون شنبه دیگه گیرت نمی یاد:p
                          آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ ۱۳۹۰/۰۲/۰۱، ۱۳:۳۴.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • دی ۱۳۸۹
                            • ۲۰۱۶

جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده :D )
                            در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا ۸۸ درصد از موج قبلی( X Y ) حرکت خواهیم داشت

سلام زهره جان.ممنون از نمودار قشنگت واقعا زحمت کشیدی و وقت گذاشتی.

یه سوال؟
                            چرا حتما باید خفاش بشه که در محدوده فیبوی Ret بازوی xy قرار بگیره و تا ۳۸۰ بتونه بره و مثلا نتونه الگوی پروانه بزنه تا فراتر از xy (در یکی از فیبوهای EXT بازوی XY) صعود داشته باشه؟مثل فیبوی ۱۲۱.۷ روی نمودارت(۴۷۰)
                            من نظرم اینه که اگه ۳۸۰ رو رد کنه میره واسه الگوی پروانه..

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • مرداد ۱۴۰۵
                              • ۱۴۲۲

در اصل توسط pani پست شده است مشاهده پست
                              سلام زهره جان.ممنون از نمودار قشنگت واقعا زحمت کشیدی و وقت گذاشتی.

یه سوال؟
                              چرا حتما باید خفاش بشه که در محدوده فیبوی Ret بازوی xy قرار بگیره و تا ۳۸۰ بتونه بره و مثلا نتونه الگوی پروانه بزنه تا فراتر از xy (در یکی از فیبوهای EXT بازوی XY) صعود داشته باشه؟مثل فیبوی ۱۲۱.۷ روی نمودارت(۴۷۰)
                              من نظرم اینه که اگه ۳۸۰ رو رد کنه میره واسه الگوی پروانه..
                              سلام سایه جون
                              ببین من که از خدامه پروانه بشه ولی قوانین پروانه اینه:

- نقطه C تا ۳۸.۲ یا ۷۸.۶ درصد فاصله xy بازگشت دارد.( در اینجا این نقطه همون ۳۱۵ تومن کذاییه که بعدش سهم صف فروش شد )
                              - نقطه D بین ۳۸.۲ تا ۷۸.۶ درصد فاصله By بازگشت دارد.(اینجا هم همون ۲۱۸ تومن و نهایت ریزشه که بیشتر از ۷۸ درصد ریخته و وقتی بیشتر از ۷۸ درصد اصلاح می شه دیگه الگو پروانه نیست و خفاشه )
                              - نقطه E تا ۱۲۷.۲ یا ۱۶۱.۸ درصد فاصله xy بازگشت دارد.

که فانون سوم خفاش که هدف قیمتی هست برگشت تا ۸۸ درصد yx می شه
                              آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ ۱۳۹۰/۰۲/۰۱، ۱۵:۴۵.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • دی ۱۳۸۹
                                • ۲۰۱۶

سلام سایه جون
                                ببین من که از خدامه پروانه بشه ولی قوانین پروانه اینه:

- نقطه C تا ۳۸.۲ یا ۷۸.۶ درصد فاصله xy بازگشت دارد.( در اینجا این نقطه همون ۳۱۵ تومن کذاییه که بعدش سهم صف فروش شد )
                                - نقطه D بین ۳۸.۲ تا ۷۸.۶ درصد فاصله By بازگشت دارد.(اینجا هم همون ۲۱۸ تومن و نهایت ریزشه که بیشتر از ۷۸ درصد ریخته و وقتی بیشتر از ۷۸ درصد اصلاح می شه دیگه الگو پروانه نیست و خفاشه )
                                - نقطه E تا ۱۲۷.۲ یا ۱۶۱.۸ درصد فاصله xy بازگشت دارد.

که فانون سوم خفاش که هدف قیمتی هست برگشت تا ۸۸ درصد yx می شه
                                [B]
                                قانون پروانه:

B در تراز ۳۸.۲ تا ۷۸.۶ فیبوی ret بازوی XA: در صدرا فیبوی ۵۰ نشسته
                                C در تراز ۳۸.۲ تا ۸۸.۶ فیبوی ret بازوی AB: در صدرا بین ۷۸.۶ تا ۸۸.۶
                                D:
                                ۱.۲۷تا ۱.۶۱۸ XA: در صدرا ۴۸۰ و ۵۵۵

پس هیچ قانونی از پروانه نقض نمیشه(منبع:کتابی که در امضام نوشتم)

[IMG][/IMG]
                                آخرین ویرایش توسط pani؛ ۱۳۹۰/۰۲/۰۱، ۱۷:۲۸.

نظر

در حال کار...