صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد صالحی
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 207

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوستان عزیز خبر خوش باید این باشه که بورس معتقد به ارزش بالای صدرا دارد و می بایستی اون اخبار را که بنده و آقا وحید و شاید برخی دوستان دیگر در اختیار کارشناس صدرا یی بورس قرار دادیم واضح و روشن یا تکذیب کند که غیر ممکن است یا تایید .ضمنا در این مدت چند روز اخیر اخبار خوش از مصوبات مجلس و پیشرفت کارها و در کل انتظارات بازار به قدری زیاد است که بنده هم در آمار گیری آن دچار مشکل شده ام و دیگر نمی توانم یک برآورد نهایی بدست آورم و فقط به یک نتیجه می رسم که صدرا می خواهد به امید خدا و انشاالله همه را شگفت زده نماید . و من الله توفیق .
    http://forums.boursy.com/showthread....را-)/page405

باسلام:
    دوست عزیز این خبر عالی وعده خود مهندس اعتصام است و امیدوارم بوقوع بپیوندد .دقیقا ایشون فرمودند بعلت شنود وسیله مورد تماس از گفتن خبر معذور هستند و انشاالله تا چهار یا پنج روز دیگر همه با خبر می شوند .راستی جناب خصدار قدم رنجه فرمودید .و من الله توفیق .
    http://forums.boursy.com/showthread....را-)/page404

باسلام:
    دوستان عزیز از اینکه دیر پاسخ دوستان عزیز را می دهم پوزش می طلبم ولی دو دلیل برای پاسخ ندادن داشتم اول اینکه چون نمی خواستم تا پنج روز دیگر در این مورد صحبت نمایم و دوم اینکه از روز چهار شنبه بعد از ظهر تاکنون که ظهر جمعه است را در کارهای دیگر مشغول بودم و به تالارها سر نزده بودم و البته انشاالله قصور بنده را می بخشید ولی خدمتتان عرض کنم آقا وحید طی تماسی با بنده به بنده خبر دادند که دوستان در تالار بی تابی می نمایند و می خواهند از کم و کیف موضوع از زبان بنده باخبر شوند وخب باید خدمتتان بگویم در پست ما قبل آخر نکاتی را گفته بودم که گمان می کردم دوستان به آن مراجعه کنند و حدود خبر دستشان آید . در هر صورت چند نکته را از زبان آقا وحید برایتان عرض می نمایم تا خودتان جمع بندی نمایید البته برخی نکات آن از نظر بنده کمی بیش از واقعیت است ولی آقا وحید چنین اعتقادی دارد . ضمنا از دوستان عزیز مجددا پعلت تاخیر پوزش می طلبم .و من الله توفیق .
    اخبار قوی ای از صدرا بگوش می رسد که در حال رخ دادن است 1- تا چند روز آینده قراردادهای جدیدی با دوشرکت حفاری شمال و دریا نوردی منعقد خواهد شد 2- توافق با بانکها برای سند زدن دارایهای صدرا تا در هنگام سند زدن دست بر روی آن نگذارند و صدرا بتواند از محل آنها افزایش سرمایه دهد در حدود 500% البته همان تجدید ارزیابی داراییها و صد البته شما همه می دانید که شش ماه است کارشناسان دادگستری در این زمینه فعال هستند .3- بازدید ریاست جمهوری یا معاون او از راه اندازی جرثقیل دروازه ای و به آب اندازی کشتی افراماکس و گرفتن امتیاز از کار گروه حمایت از تولید 4- وام 500 میلیون دلاری 5- اعلام سود بالای 20 تومان و بازگشایی سهم در قیمتهای مناسب و البته بنده از ایشان در خواست کردم تا مبلغ نگوید چون خودتان می دانید که بعد از آن عده ای چگونه برخورد خواهند نمود .6- حمایت خوب حقوقی سرمایه گذاری نفت از سهم تا شهریور ماه بعلت افزایش سرمایه و استمهال بدهی ها و بخشودگی جرائم بانکی بر اساس مصوبه دولت در مجلس .ضمنا بسته شدن فاذر و افزایش سرمایه و تاثیر آن بر صدرا را نیز فراموش نفرمایید .
    ارسال برای اردیبهشت ماه است

بدون شرح
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• به امید رشد
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 106

جناب حمید انگار منتظر مانده اید تا دوستان همه خشم خود را خالی کنند و بعد بیایید نظر خود را بیان کنید
      باشد ما می رویم و شب می آییم تا ببینیم چه ها گفته اید
      با سپاس

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
        شما هنوز پاسخ پرسشهایی که از شما پرسیدم را ندادید.
        گور پدر بی بی سی. سهامداران نباید نگران بی بی سی و این خزعبلات باشند. این مدیران نالایق هستند که باید نگران باشند بازتاب نامدیریتی هایشان به هر ناکجا آبادی برسد. ما هم ضرر کنیم و هم به جای آنها جوش بی بی سی را بزنیم ؟
        ضمنا این تحلیل های شما در عرض یک هفته گذشته کجا بود ؟ طی این هفته که همه دم از اتحاد و گردهم آیی میزدند ، چرا متذکر نشدید و نشدند که اینجا یک مملکت آزاد نیست ؟

به وارون شما من معتقدم اینجا از هر جایی آزاد تر است. وگرنه افرادی مانند اعتصام برای پایمال کردن سرمایه 30 هزار انسان زن و بچه دار ، اکنون باید پشت میله های زندان آب خنک میخورد. (پس از افطار البته )
        يكباردر بوركس پيگير صدرا شدم صد تا تهمت خوردم برام كافيه به قول معروف سري كه درد نميكنه دستمال چرا سهامداراي صدرا خودشون پيگير حق خودشون هستن من نوعي هم نميتوانم موقعيت خودم رو به خطر بندازم و پاسخگوي سوالات شما باشم گفتم يك صحبتي بود با دوستاني كه بنده راميشناسن..
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز جناب کدبان باستان بنده از نوع تفکر شما بسیار استقبال می کنم و آنرا یک زاویه دید خاص می دانم که آن زاویه از جانب هر کسی قابل رویت نیست و به همین خاطر ارزش خاصی برای تفکر شما قائل هستم . اما دوست عزیز حتی اگر مطلب خودتان را هم ضمیمه نمی کردید بنده به روشنی صحبتهای شما را در ذهن داشتم و چندین بار از زاویه دید شما با مسئولین صحبت کردم .اما حاضر هستید پاسخ آنرا در حالی که به شما قول داده ام نگویم . بگویم .اگر مایل هستید جواب صریحی به شما خواهم داد که از دو منظر موضوع برای شما حل خواهد شد .لطفا اگر مایل هستید اعلام فرمایید .و من الله توفیق .

این یادداشت را زمانی نوشتم که زمزمه هایی مبنی بر شکل گیری تجمع بود . دوستان مرا به دلیل نقد هایم توصیه به اتحاد کردند. بنده هم اطاعت امر کردم و پس از این در راستای شکل گیری گردهم آیی مطلب نوشتم. اکنون بازخوانی این نوشته برای ثبت تجربه خالی از لطف نیست.

دوستان ارجمندم
          درود بر شما
          با شما گرامیان بر سر همبستگی سهامداران ، هم سو هستم و بر آن پایفشاری دارم.
          اما نباید ، اثر مخدر های روانی که در کلام بسیاری از کاربران وجود داشته را نادیده گرفت.
          بگذارید مثالی بیاورم.
          تا کنون با خود اندیشیده اید چرا آدمهای گرفتار ، آمار مراجعه شان به فالگیر و رمال بالاست ؟
          زیرا سخن فالگیر و رمال ، در اوج گرفتاری ها ، آدرنالین خونشان را بالا میبرد و دچار سرخوشی می شوند. انسان ها اساسا شنیدن خبرهای خوش و حرف های زیبا ، حتی اگر نادرست هم باشد را به شنیدن خبرهای بد حتی اگر راست و درست هم باشد ، ترجیح میدهند.
          این در کسانی که در گرفتاری ها به سمت مواد مخدر می روند هم صادق است.
          مرفین شخص را دچار توهم حل مسئله می نماید و از این روست که افراد گرفتار بیماری سوء مصرف مواد مخدر ، هر روز بیش از پیش غرق در مشکلات زندگی می شوند.
          سخنان مخدر هم مکانیسم شان ، از همین فرمول پیروی میکند.
          سهامداران صدرا برای همبستگی و اتحاد نیازمند زدودن ، مخدر های ذهنی ای هستند که سلول های مغزشان را آلوده کرده است.
          اعتراف میکنم ، شخصا یکی از آلوده شدگان این مخدر های ذهنی در صدرا بودم.
          هر چقدر انسان قوی هم باشد ، اما وقتی مخدر تکرار شود ، اثر خود را خواهد گذاشت.
          بنا بر این در هر نوشته ای باید تاکید کرد ، که واقعیت کنونی صدرا ( امر واقع شده فعلی ) زیان 142 تومانی نشسته بر کدال است.
          وقتی این را پذیرفتیم و در اوهام آینده صدرای فلان و بهمان فرو نرفتیم ، با قدرت و پتانسیل بالاتری با مدیران صدرا برخورد خواهیم کرد.
          رمز پیروزی در این اتحاد ، وجود سهامداران پاکیزه از توهم است.
          وگرنه سهامداری که هنوز از شنیدن اوهام سرخوش می شود ، بزرگترین گردهم آیی اعتراضی را هم تشکیل بدهد ، کافیست مهدی اعتصام برود روی منبر و یک وعده سرخرمن و 4 تا سخن رخوت آور به زبان آورد . آنگاه خواهید دید چگونه عضلات فک و صورت سهامداران حاضر شل می شود و ضمن فرو رفتن در رویا ، با لبخند ، تجمع را ترک میکنند.
          سهامدار صدرا باید دچار چنان واقع بینی ای شده باشد که تنها خبرهای خوش را رسما و روی کدال بپذیرد. اینگونه است که اگر اعتصام و دار و دسته اش با بشکه های مرفین هم به جان سهامداران بیفتند ، سهامدار پاکیزه ذهن و واقع بین ، بشکه ها را بر سر خودشان خراب خواهد کرد.
          لازم به توضیح است که در نوشته پیشین ، تاکید کردم کاربرانی که در نشر این مخدر ها نقش داشتند ، لزوما آگاهانه و از عمد چنین نکرده اند. ممکن است آنها نیز بوسیله منابع خبری شان بازی خورده باشند. دوستان اگر سریال کیف انگلیسی را به یاد بیاورند ،متوجه عرض بنده خواهند شد.
          پیروز و سربلند ، در آرامش و شادی باشید.

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

دوست بسیار عزیز و گرامی جناب کدبان باستان,بنده پستی را در تالار همسایه برای شما تایپ کرده ام, درست زمانی که از تهران برگشتم حدودآ ساعت 1525,قبل از اینکه کسی از اخبار حاصله جلسه دوستان با مالمیر مطلع شوند, لطفآ آنرا بخوانید, با تشکر

نظر

• سپهری
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 31

حمید خان ، خدا قوت
              درود بر شما
              مکتوبی هم از دستاوردهایی که می فرمایید در دست دارید ؟
              چه کسانی پای این مکتوب ها را امضاء کرده اند ؟
              میدانید و میدانیم که اعتصام ، در مجمع گذشته وعده فراوان داده و عمل نکرده است. میدانیم و میدانید که مصاحبه زیاد داشته و همه وارونه شده است.
              اکنون شما پتانسیل جمع شده برای گردهم آیی روز شنبه را مقابل پای چه چیزی قربانی میکنید ؟
              چه چیزی را بصورت مکتوب دریافت کرده اید که میخواهید این پتانسیل ارزشمند را از بین ببرید ؟
              آیا به یاد دارید که عرض کردم هر جلسه ای پیش از گردهم آیی سم است و فرمودید ، قرار شنبه پابرجاست و خللی ایجاد نمی شود ؟
              آیا به یاد دارید وقتی در تالار بورس سخن از فرا نرسیدن زمان هر تجمعی گفتم و نوشتم که سهامداران هنوز در مرحله ای نیستند که خام یک سری وعده های واهی نشوند . و دیدید که چگونه شدند ؟
              و به یاد دارید چگونه به بنده در همین تالار برای این نوشته ها تاخته بودید که بنا به ملاحظات قرار روز شنبه از پاسخگویی امتناء کردم ؟
              جناب حمید خان ، ابتدا دستاورد ها را مستند و مکتوب و مهر و موم شده نشان سهامداران بدهید ، سپس بفرمایید که گردهم آیی دستاورد ها را به باد خواهد داد.
              آنچه برباد خواهد رفت ، حرف ها و وعده هاست و آنچه به طوفان بدبینی دچار خواهد شد ، آینده سهامداران است که با بهم خوردن این گردهم آیی حالا حالا ها سامان نخواهد گرفت.
              مگر این گردهم آیی چه چیزی دارد که پس از این همه تلاشی که خود شما و سایرین داشتید ، حالا نگران کننده شده است ؟
              مگر قرار است چه رخ دهد ؟
              چرا نباید عده ای سهامدار زخم خورده و آسیب دیده در برابر بورس تجمع کنند ؟ مگر نمیخواهند مشکل صدرا را حل کنند ؟ پس از سازمان بورس و صدرا از چه چیز هراس دارند ؟ حالا سهامداران شدند غریبه و کار کارشناسی باید در فضای کارشناسی صورت پذیرد ؟!!!!
              ما هم قبول داریم کار کارشناسی باید در فضای کارشناسی صورت پذیرد و کار سهامداری در فضای روبروی سازمان بورس. اینها چه منافاتی با هم دارد ؟
              خود شما بهتر از هر کس دیگری میدانید که برداشته شدن اهرم فشار ، نتیجه خوش آیندی ندارد.
              سهامداران تازه به خودباوری رسیده بودند و بهتر بود این خودباوری را تجربه میکردند. هم برای صدرا بهتر بود و هم برای سهامدارانش.
              آن کدام خبر بود که فرمودید اعتصام گفته نمیتواند رسانه ای کند و میخواهد به سهامداران در جلسه بگوید ؟ لطفا واضح و شفاف این خبر را بیان کنید. زیرا بزرگترین دلیل تمایل شما به رفتن جلسه اعتصام همین خبر بود.
              من تا اینجای نوشته های شما و دوستان دیگر که گزارش جلسات را دادند ، هیچ دلیل قانع کننده ای برای برهم خوردن گردهم آیی نمیبینم و ضمن سپاس احترام به شما و همه دوستانی که قبول زحمت کردند ، همه آن را یک فریب از پیش طرح ریزی شده میدانم. و خرد من نمیتواند زیر بار چنین بی شرمی ای برود.
              از تمام دوستان به سبب صراحت کلام پوزش میخواهم. اما وجدان من به من پروانه سکوت نمیدهد.
              پیروز باشید
              جناب کدبان عزیز شما با این تفکرات وفن بیان مجاب کننده تان امروز پیش اعتصام جایتان خالی بود . ایا شنبه هم در صورت تشکیل مثل امروز حاضر میشدید وکنار گود مشوق باقی میماندید.

نظر

• کدبان باستان
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 199

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                نمیدانم حقیقتا میشود به اعتصامی که هر روز حرفهای ضد و نقیض میزند اعتماد کرد ؟ و یا سازمان بورسی که هر جور و با هر سلیقه ایی میخواهد با شرکتها رفتار میکند حساب کرد من ضمن تشکر و سپاس از دوستانی که بر ما منت نهادند و پیگیر این بدبختی و گرفتاری ما میباشند فقط از یک چیز هراس دارم و آن باز دروغگویی این آقایان است که در این امر ید طولایی دارند بنده شهرستان هستم (اراک) و کارمند ، برای روز شنبه مرخصی گرفتم تا در این گردهمایی اعتراضی شرکت کنم واقعا الان نمیدانم آیا بیایم یا نیایم ، ممکن است همه آنهایی که طی دو روز گذشته مطلع شده اند که قرار است گردهمایی اعتراضی صورت پذیرد به این سایت سر نزنند و روز شنبه بیایند جلو سازمان بورس و سرخورده از اینکه عده ای نیامده اند برگردند و اگر قول این آقایان عملی نشد دیگر نشود همه را با هم متحد کرد .
                درود بر شما
                تمام این دغل بازی ها رخ داده تا همین یک خط آخری که فرمودید ، صورت انجام بگیرد.
                پیروز باشید
                [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• ساوالان
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 23

درود بر شما
                  میتوانید نکاتی که شما را عقلا قانع کرد را بفرمایید تا ماهم بهرمند شویم ؟
                  با سپاس
                  با سلام
                  جناب آقای کدبان باستان عزیز ای کاش شما هم در جلسه شرکت می کردید شاید قولهایی مکتوبی می توانستید بگیرید و یا شاید شما هم مثل حاج حمید عزیز قانع می شدید
                  بالاخره اینجا حرف زدن راحت است
                  من به خاطر اینکه حاج حمید را می شناسم و بخاطر اینکه ایشان یک انسان وارسته و فهمیده ای است که احساساتی تصمیم نمی گیرد و براحتی گول نمی خورد بنابرین تصمیم ایشان برایم حجت است

نظر

• به امید رشد
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 106

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post

دوست عزیز
                    این مطالب شما یعنی چی؟
                    آقا حمید وقت گذاشته اند و حالا داریم به نتیجه هایی می رسیم
                    بهتره از این کارها نکنی
                    و همین طور که قبلاً نسشتی و نگاه کردی به کار خودتون ادامه بدین
                    اهالی سایت افرادی که خالصانه برای دوستان تلاش می کنند با آنهایی که گاهی سر و کله شان پیدا می شود، می شناشند
                    لطفا با شروع چنین بحث هایی گفتمان سایت را به بیراهه نکشانید
                    در صداقت آقا حمید هیچ شکی نیست

نظر

• محمد صالحی
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 207

باسلام:
                      دوستان عزیز برای دوستانی که خلاصه و مفید می خواهند از مطلب آگاه شوند خدمتشان این پست را اختصاص به ایشان می دهم و سپس در پست دیگری شرح مطلب را عرض خواهم نمود .
                      همانطور که خدمتتان عرض کردم پس از نشت با مهندس اعتصام و گرفتن یک قول مبنی بر همکاری کامل برای یک مجمع فوق العاده بلا فاصله پس از عید فطر و استقبال ایشان از یک نشست ویژه با مسئولین ارشد سازمان بورس و نمایندگان سهامداران حقیقی و قرارگاه خاتم بنده از امور سهام صدرا (خانم احمدی) تقاضا کردم امکان ارتباط با مهندس مالمیر را فراهم آورند و تاکید کردم : این ارتباط نباید پس از مرگ سهراب باشد و اشاره به گردهمایی شنبه نمودم و ایشان در کمال اخلاص این امکان را فراهم نمودند . که جلسه ای با حضور مهندس مالمیر و مهندس مستشار شکل گرفت و ماحصل آن به این شرح است .
                      1- بورس حمایت خودر را از صدرا به گونه ای اعمال می نماید : که در بالاترین قیمت معامله شود.
                      2- حمایت از صدرا به گونه ای که پرروژهای سود آوری به شرکت صدرا واگذار شود (البته با رایزنی هایی که فرمودند کاملا این امکان برایشان هست و توان آنرا به سهولت دارند)
                      3-بنده از ایشان خواستم که جهت گرفتن اسناد شرکت هم به صدرا کمک کنند و مهندس مالمیر در نهایت فرمودند : بله در این موردهم تمام تلاش خود را می نماییم .
                      4- پس از هم اندیشی در کلیه موارد ضروری صحبتی هم از تجمع شنبه شد و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که : کار کارشناسی باید در فضای کار شناسی صورت پذیرد و این مهم در همین هفته آینده همانطور که قبلا ذکر کردم در در جلسه ای به همین منظور در هفته آینده که تاریخ دقیقا آنرا به اطلاع می رسانند با حضور مهندس اعتصام و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و مدیریت رده بالای بورس و نمایندگان سهامداران حقیقی برگزار شود . ضمن اینکه شرح بیشتری را در مورد موضاعات مطروحه خواهم داد در اینجا اعلام می کنم از نظر بنده به خواسته خود رسیدیم و گردهمایی روز شنبه هیچ لزومی ندارد و بنده ضمن دعوت از متفکران سهامدار صدرا برای شرکت در جلسه فوق هیچ گونه گردهمایی برگزار نکنند و ما انشاالله به حق خودمان دست خواهیم یافت. ضمنا اگر دوستی هنوز بر این باور است که باید این گردهمایی صورت گیرد خدمت ایشان عرض کنم که این گردهمایی تنها دست آوردهای ما را به باد خواهد داد در حالی که رسیده ایم به آنچه که می خواهیم .. و من الله توفیق .
                      -
                      با تشکر از دوستان

چند نکته را خوب است یاداور شوم

اول قول وام که مجمع یک سال پیش هم که بود چیز جدیدی نیست

دوم قرار شده بعد از عید فطر یک جلسه بزارند تا عید فکر کنم 20 روز دیگر مانده سه چهار هفته هم طول میکشد میشود فکر کنم دو ماه اینده

سوما سند زدن هم که 2 سال است که قرار است ساختمان فلان و جزیره فلان را سند بزنند

دوستان مطلب جدید چی گفتند که ما نمیدانیم و تبریک میگویید نماد سهم حدود 5 ماه بسته و معلوم نیست یک سال دیگر یا دوسال و یا اصلا باز بشه یا نه انوقت شما تبریک میگویید
                      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• کدبان باستان
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 199

در اصل توسط سپهری پست شده است View Post
                        جناب کدبان عزیز شما با این تفکرات وفن بیان مجاب کننده تان امروز پیش اعتصام جایتان خالی بود . ایا شنبه هم در صورت تشکیل مثل امروز حاضر میشدید وکنار گود مشوق باقی میماندید.
                        درود بر شما
                        چون به جلسه امروز اعتقادی نداشتم و میدانستم برای گردهم آیی شنبه سم است ، تلاشی هم برای حضور نداشتم.
                        برای گردهم آیی شنبه نیز با آنکه همین نتایج پیش رو را پیش بینی میکردم و در یادداشت ها نیز آورده بودم ، تمایلی برای حضور نداشتم. اما زمانی که دیدم سهامداران و دوستان خوب بنده همگی اعلام آمادگی کردند ، برای پیوستگی و اتحاد ، دور از ادب دیدم که شنبه حضور نداشته باشم. از همین روی اگر نوشته های یکی دو روز گذشته بنده را بازخوانی کنید ، با ضمیر اول شخص جمع می نگاشتم. دانستن این نکته کار دشواری نبود.
                        با این حال ، برای آگاهی شما و سایر دوستان ، بنده فردا شب ساعت 8 شب دم منزل با پسردایی ام که با خودرو راهی تهران بود ، قرار داشتم ( و شاید هنوز داشته باشم ) که برای بامداد شنبه کنار دوستان حضور داشته باشم ، ( میداشتم !!! )
                        پیروز باشید
                        [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• armin777
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 61

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
                          سوالی دارم
                          همین جناب مالمیر چرا قبل از شنیدن خبر تجمع قول هیچ همکاری را نداده بود؟
                          دوستان تا جایی که تجربه این دانشجو بیان می کند آقایان از هر گونه تجمعی که عملکرد ایشان را زیر سوال ببرد و مسئولین رده بالای نظام باخبر شوند که فلان جا عده ای به دلیل عدم توانایی مدیر اعتراض کرده اند ترس دارند.
                          من به نوبه خود تاکید بر تجمع روز شنبه دارم
                          چندسال است که هر با در مجمع همین جناب اعتصام که هیچ اعتباری به آن نیست قول رشد سهم و غیره را داده اند ولی هر بار وضع سهم بدتر از قبل شده است
                          آقا حمید چه اعتباری به گفته ای امروز همین آقایان که دروغ گوییشان زبان زد خاص و عام است وجود دارد؟
                          درود:
                          دوست عزیز هدف از تجمع شنبه چه بود؟
                          هدف از بجمع شنبه دوست گرامی رساندن صدایمان به مسولین سازمان بود که این کار به نحو احسن انجام شد.ببینید شما فرض کن میخواهید قله لی را از دست دشمن آزاد کنید.اگر قبل از هر حرکتی دشمن خوش قله را تحویل داد و یا رفت شما به هدف خود رسیره اید. در مورد تجمع شنبه هم همین مثال صدق میکند.قله دوم ما ایجاب کردن صهام دار عمده یا خاتم در خرید یا بازگشائی سهم به قیمت بالاتر از اون چیزی که میخواستنه که با کمک و همفکری شما عزیزان بزودی به هدف دوم سهامداران حقیقی خواهیم رسید. فقط بین ما نباید تفرقه بیوفته.بحث و انتقاد خیلی خوبه و میتونیم بعدا حضوری همدیگر رو ببینیم ودر مورد راهکار ها صحبت کنیم ولی عزیزان نگزارید بین این جمع افرقه بیوفته.بعضی ها با آزمایش و پیام صحبت و مقایسه میکردند ولی امروز قولی که از مسئولین گرفتیم بازگشائی در قیمت خوب و حمایت از سهمه اگه قراره قیمت مثل زمان بسته شدن باشه خود آقای مالمیر سهم رو باز نمیکنه.
                          دوستان شهدستانی که بلیط گرفته بودن بلیط هاشون رو کنسل کنن چون نتیجه ای که با تجمغ قرار بود بگیریم بدون اون گرفتیم .هدف مهمه که فعلا باید به هدف دوم فکر کرد.بازم مرحبا به غیرت دوستان شهرستانی که تا اینجا حاضرند بیان و متاسفم برای عده ای که تو این تهرون زندگی میکنن و تو سایت ها هارت و پورت زیاد میکنن ولی در این مواقغ فقط بیننده میشن.
                          برای شفاف سازی بنده با آس دی dandy71در تالار بورس و بورکس مینویسم ولی در تالار بورسی با اسم واقعی اینجا مطلب میزنم.وقتی دکتر به من زنگ زد که برو سازمان درنگ نکردم که خوشبختانه وسط جلسه رسیدم.شخصا به سخنان آقای اعتصام و قلی پور اعتقادی ندارم و وقتی جلو روم دارن دروغ میگن گاها نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم .به خاطر همین امروز به شرکت نیومدم.در ضمت خود سازمان هم میدونه که اینها حساب سازی میکنن ولی سندی برای این دزدی ها ندارن. کلا سازمان با ما است تا وقتی که ضد اون ثابت نشده.
                          امید عزیز ما همه فکر تجمع شنبه بودیم و از قبل از این جلسه خبر نداشتیم وگرنه حرف شما درسته که قرار شنبه بود .خود سازمان تماس گرفت و درخواست جلسه امروز رو کرد ما چنین درخواستی نکردیم و به فکر شنبه بودیم.سهامداران عزیز هم این رو به فال نیک بگیرن .ما که 6 ماه صبر کردیم 1-2 هفته هم روش.مهم همدلی ما طهامداران بود که به عینه دیدیم نتیجه داد.این حرکت ما در سالهای اخیر هیچوقت اتفاق نیوفتاده و باید به خود ببالید که با همدلی میتونیم خدمتی به دیگر سهامدارا بکنیم . بحث و انتقاد آزاد تفرقه هرگز:*

نظر

• ساوالان
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 23

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                            با تشکر از دوستان

چند نکته را خوب است یاداور شوم

اول قول وام که مجمع یک سال پیش هم که بود چیز جدیدی نیست

دوم قرار شده بعد از عید فطر یک جلسه بزارند تا عید فکر کنم 20 روز دیگر مانده سه چهار هفته هم طول میکشد میشود فکر کنم دو ماه اینده

سوما سند زدن هم که 2 سال است که قرار است ساختمان فلان و جزیره فلان را سند بزنند

دوستان مطلب جدید چی گفتند که ما نمیدانیم و تبریک میگویید نماد سهم حدود 5 ماه بسته و معلوم نیست یک سال دیگر یا دوسال و یا اصلا باز بشه یا نه انوقت شما تبریک میگویید
                            با سلام
                            جناب محمد صالحی عزیز ای کاش شما هم در جلسه امروز شرکت می کردید و این سوالات را به مسیولین صدرا گوشزد می کردید با توجه به اینکه اطلاعات شما زیاد است و نیز تعداد سهم شما زیاد هم هست شرکت کردن شما در جلسه امروز می توانست برای سهامداران صدرا مایه مباهات باشد
                            بالاخره اینجا حرف زدن راحت است
                            من به نوبه خودم از جناب حاج حمید سپاسگزارم و تشکر میکنم که با زبان روزه امروز هم بخاطر خودش و هم بخاطر سهامداران دیگر صدرا زحمت کشیدند و چندین ساعت در جلسه شرکت داشتند

نظر

• مسعود 100
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 117

شخصا عقیده دارم با تلاشی که در روزهای اخیر انجام شد و دوستان با هم زحمت کشیدند و صدای سهامداران متضرر صدرا را به گوش ها رساندند

کار کوچکی نبود و چه بسا قبل از این فقط با چند خط نوشتن و بد و بیراه گفتن موضوع خاتمه می یافت و کاری برای سهامداران انجام نمی شد و

حقی برای آنها قایل نمی شدند.حالا که با تلاش دوستان و همه عزیزان به نتایج مثبتی رسیده شده و قول های مثبتی مبنی بر جبران ضرر و خسارت

برای سهامداران داده شده و نیاز به کار کارشناسی می باشد و ارایه راهکار مناسب برای رشد و جبران سهام صدرا تهیه گردد.بنابراین همین که توانستیم

بدون ایجاد تجمع به خواسته های اولیه خود برسیم به نظرم خوب است.چون در صورت تجمع هم کسی برای ما کتبا تعهد آنچنانی نخواهد داد.

ضمنا در صورت عدم نتیجه گیری و عدم موفقیت سهامداران صدرا از نتایج جلسات کار شناسی ،باز هم می توانیم با قدرت هر چه بیشتر و افشاگری

بیشتری اقدام به تجمع نماییم.(سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند).من که صبر را توصیه میکنم و منتظر جلسات کارشناسی میمانم.

نظر

• خوشبين
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 54

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                                عزيز جان شما فكر كردي كجا زندگي ميكني يه مملكت ازاد ازاد؟
                                فكر كردي شما اونجا تجمع كني يه كلمه هم حرف نزني اون هم تو اين برهه كسي به شما كار نداره نه عزيز من كسي نگاه نميكنه شما سهامدار صدرايي هستي كه هستي و نيستيتو سر صدرا از دست دادي ميرزن به جرم براندازي نظام و هزار و يك انگ ديكه سركوبتون ميكنن من به يك بنده خدايي ميگفتن اين بنده هاي خدا نه شعاري ميدن نه توهيني نه چيزي ميگفت همون تجمعشون اونجا و يه فيلم برداري و فرستادن براي بي بي سي كافيه....
                                كار درست رو اون دوستاني كردن كه امروز رفتن جلسه و ميخوان با ارامش حقشونو بگيرن كه همينطور پيش برن مطمئنا حقشونو ميگيرن كاري هم نداره شما هم راه خودتو برو فراخوان رو انجام بده

كاربرمحترم :
                                بر خلاف نوشته شما بايد عرض كنم اتفاقا ايران كشور ازادي است زيرا اگر

اينطور نبود هر روز گروهي از كاركنان و يا سرمايه گزاران و يا گارگران در جلوي

مجلس براي احقاق حق خود دست به اعتراض و تحصن نميزدند اين گروها تجمع

ميكنند تا اعتراض انها به اطلاع مقامهاي ارشد در اداره كشور برسد تا انها بتوانند از

حق وحقوق معترضين دفاع كنند اين بهترين كاري است كه مردم ميتوانند انجام دهند تا فرياد

خود را به گوش مقامات عالي كشور برسانند .چه كسي بهتر از مقامات كشور خودمان ميتواتد

گره و مشكل معترضين را حل وفصل نمايد ايا اگر بروند به خبرگزاريهاي بيگانه وعوامل ضد انقلاب

اعتراض خود را باز گونمايند عمل پسنديده اي است ايا اگر عدهاي كه در مكاني گردهمايي

ميكنند براي روشن شدن وضعيتشان ضد انقلاب هستند نه دوست عزيز همه ما معتقد به ولايت

و نظام جمهوري اسلامي هستيم و به موقعش جان ومال خود را فداي كشور و رهبري ميكنيم

ضمنا تا به امروز تجمع هاي زيادي در جلوي مجلس انجام شده است ايا از همه انها فيلمبرداري

شده است و همه گي دوستان تجمع كننده در بند و زندان گرفتار شده اند

شما كه با اين نوشته وجهه ايران عزيزمان را زير سوال خواهي برددر هر صورت توجه شما و دوستان

را به تجمع هاي مسالمت اميز روزهاي اخير جلب مينمايم

کد خبر: ۶۴۵۰۸تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷سیاست

3 تجمع مقابل مجلس؛ سیلوداران، مربیان پیش دبستانی و کارگران مخابرات مقابل خانه ملت
                                تعدادی از مربیان پیش دبستانی، سیلوداران بخش خصوصی و کارگزاران مخابرات روستایی امروز مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، تعدادی از مربیان پیش دبستانی آموزش و پرورش امروز برای چندمین بار پی در پی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و با شعار «مربی پیش دبستان، استخدام استخدام» خواستار تعیین تکلیف هرچه سریعتر وضعیتشان شدند.

همچنین امروز تعدادی از سیلوداران بخش خصوصی مقابل مجلس نیز تجمع کرده بودند که یکی از این سیلوداران به خبرنگار فارس گفت: ما در اعتراض به عدم حمایت و عدم رعایت تعهدات دولت اینجا تجمع کردهایم.

وی افزود: دولت تعهد کرده بود که گندم را از کشاورزان بخرد و جهت نگهداری به ما بدهد ولی معاونت بازرگانی وزارت صنعت به واسطه اعتراضی که در مجلس هشتم داشتیم، با ما لجبازی میکند و برخی افراد که سیلوی آنها ظرفیت 80هزار تنی دارد، حتی یک کیلو گندم هم دریافت نکردهاند.

همچنین تعدادی از کارگزاران مخابرات روستایی امروز در اعتراض به عدم دریافت حقوق و انعقاد قرارداد به آنها طی 5ماه گذشته مقابل مجلس شورای اسلامی حضور یافتند.
                                سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

نظر

در حال کار...
                                X