صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

در صورتيكه تا آخر وقت امروز طوماري از خواسته هاي هماهنگ شده بر حق بر روي اين سايت قرار دهيد و اطلاع رساني آنرا سريع انجام دهيم بهتر است از در تاريكي قدم برداشتن
    شروع آن به نظرم با خود جناب حميد (كه بيشتر از سايرين آشنا به اوضاع خوب شركت هستند )وساير سهامداران نيز نظرات خود را بعد از آن بيان كنند.

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز بنده هرگز چنین ادعایی نکردم ولی دارم تلاش خودم را برای یک اقدام قانونی می کنم .شما هم هر قدر در توان دارید انجام بدهید و از تفرقه پرهیز کنید .ضمنا شما می دانید بنده تاحالا چه اندازه تلاش کرده ام و هیچ توقعی از کسی ندارم که هیچ بنده خودم را فقط نماینده خودم می دانم و به همین دلیل از دوستان می خواهم که شرکت موثری داشته باشند .و من الله توفیق .

در اصل توسط smoosapour پست شده است
      با سلام

با عرض معذرت از تمامی دوستان
      برای من جای سوال است که چرا جناب hamid672003 اینقدر اصرار دارند خود را به عنوان نماینده سهامداران معرفی کنند!! یک بار نماینده جناب اعتصام می شوند و یکبار از طرف سازمان بورس با ایشان تماس می گیرند و ...نمی دونم چرا اینقدر اصرار دارند که با این حرفها تجمع شنبه را تحت شعاع قرار دهند!!

بنظر من اگر اعتصام یا سازمان بورس حرفی دارند و جلسه ای قرار است بزارن باید به تمام سهامداران جواب دهند نه به یک یا دو نفر به عنوان نماینده

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز بنده فکر می کنم دو موضوع از همه مهمتر است .1- بقای سهام صدرا در بورس 2- رسیدگی به گزارش صدرا مبنی بر انتقال زیان هر سالی به سال خودش و پاسخ خواهی از مدیران وقت .مهم هم نیست چه کسی مدیر بوده است و فقط باید پاسخ دهد و مسئولیت بپذیرد و همچنین چرا بورس بدون ارزیابی گزارش سالهای متمادی را پذیرفته است و حالا هم چنین گزارشی را می پذیرد .ضمنا موارد زیادی هم هست که باید روی آنها هم به توافق برسیم . و من الله توفیق .

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
        در صورتيكه تا آخر وقت امروز طوماري از خواسته هاي هماهنگ شده بر حق بر روي اين سايت قرار دهيد و اطلاع رساني آنرا سريع انجام دهيم بهتر است از در تاريكي قدم برداشتن
        شروع آن به نظرم با خود جناب حميد (كه بيشتر از سايرين آشنا به اوضاع خوب شركت هستند )وساير سهامداران نيز نظرات خود را بعد از آن بيان كنند.

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

به عنوان يك پيشنهاد[/B] :

بر فصول و زير فصل هاي زير باشد

1. شفاف سازي در

a.قراردادهاي اجرا شده و بسته شده و حاشيه سود قراردادها شركت وزير مجموعه هاي آن و چرخش مالي شركت
          b.ايجاد ضرر ناگهاني در گزارش 3 ماهه پاياني 90
          c.حجم ومبالغ سرمايه گذاري شده زير بنايي براي شركت و زير مجموعه هاي شركت در طي اين 3 سال و ميزان مواد وارزش آنها در انبار
          d.شرايط بدهكاري به بانك ها و علت عدم رفع مشكل كه اگر از سمت سهامدار عمده است تا كنون چه اقدام عملي به جاي آن براي سهامداران حقيقي انجام داده است
          e.افزايش سرمايه شركت وميزان دارايي هاي واقعي شركت و ميزان هزينه لازم براي رفع موانع اثبات دارايي ها
          f.برنامه ريزي آينده شركت

2. درخواستها :
          از شركت
          a. بازارگردان و تعيين قيمت مناسب براي حمايت از سهم در بورس
          b.عدم مصاحبه مدير عامل مگر با اطلاع رساني قبلي با گروهي از سهامداران حقيقي منتخب
          c. بررسي صورتهاي مالي و دفاتر شركت توسط حسابرس مورد تاييد بورس و سهامداران حقيقي

3.مطالبات برحق از سازمان بورس

a. عدم برخورد دو گانه با نحوه باز وبسته شدن صدرا با ديگر سهام
          b.بررسي سريع تر افزايش سرمايه شركت و اجازه براي انجام آن بدون مانع تراشي
          c.بقاي صدرا در بورس

4. درخواست از دولت :
          a. حمايت از دريافت وام توسط صدرا
          b.كمك به رفع موانع دريافت اسناد زمين ها واموال شركت
          c.كمك به حذف جريمه تاخير وام ها
          d. پرداخت مطالبات وكليم هاي صدرا از قراردادهاي قبلي
          آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2012/08/01, 10:48.

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

ضمنا اولين كسي كه قرار شنبه را اطلاع رساني كرد جناب حميد بود و با توجه به اينكه اين خبر را براي خاتم وبورس فرستاديم و همچنين ايشان چندين نوبت با اين افراد تماس داشتند تعجبي ندارد كه با ايشان تماس گرفته شود ضمنا چرا بعضي ها هنوز بر اختلاف افكني و دل سرد كردن پافشاري مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Fmoradi
              كاربر فعال
              • Nov 2011
              • 279

من ميگم دكتر مهربان رو ببريد حال اعتصام رو خوب كنه اخه دكتر ما دكتر مال اونا امپول زنه
              دكي ببينم چه ميكني با اعتصام

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

ضمنا اول آن نوشته شود
                بسمه تعالي
                احتراما ما امضا كنندگان طومار زير سهامداران شركت صنعتي دريايي ايران خواستاريم :

در انتها هم رونوشت :
                دفتر مقام معظم رهبري
                دفتر رياست جمهوري
                مجلس شوراي اسلامي
                رياست قوه قضاييه
                فرماندهي سپاه پاسداران
                سازمان بورس
                شركت خاتم
                شركت صدرا
                جرايد معتبر

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوست عزیز خوبست که شما هم این طومار پیشنهادی را با خودتان بیاورید و در صورت اتفاق آرا آنرا هم دوستان امضا کنند.خلاصه همه ما باید تلاش کنیم و بنده و شما ندارد و همه ما سهامدار صدرا هستیم و به گفته جناب کدبان باستان عزیز یک سهم و یا هر تعداد دیگر باهم فرقی ندارند مانند قطره که جزئی از دریاست.و من الله توفیق .

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                  ضمنا اول آن نوشته شود
                  بسمه تعالي
                  احتراما ما امضا كنندگان طومار زير سهامداران شركت صنعتي دريايي ايران خواستاريم :

در انتها هم رونوشت :
                  دفتر مقام معظم رهبري
                  دفتر رياست جمهوري
                  مجلس شوراي اسلامي
                  رياست قوه قضاييه
                  فرماندهي سپاه پاسداران
                  سازمان بورس
                  شركت خاتم
                  شركت صدرا
                  جرايد معتبر

نظر

• عليمردان
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 123

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:
                    دوست عزیز بنده هرگز چنین ادعایی نکردم ولی دارم تلاش خودم را برای یک اقدام قانونی می کنم .شما هم هر قدر در توان دارید انجام بدهید و از تفرقه پرهیز کنید .ضمنا شما می دانید بنده تاحالا چه اندازه تلاش کرده ام و هیچ توقعی از کسی ندارم که هیچ بنده خودم را فقط نماینده خودم می دانم و به همین دلیل از دوستان می خواهم که شرکت موثری داشته باشند .و من الله توفیق .
                    همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن

همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن

ز مدینه تا به مکه، به برهنه پای رفتن

دو لب از برای لبیک، به وظیفه باز کردن

شب جمعهها نخفتن، به خدای راز گفتن

ز وجود بینیازش، طلب نیاز کردن

به خدا قسم که آن را، ثمر آنقدر نباشد

که به روی ناامیدی، درِ بسته باز کردن

حمید خان دستت درد نکنه
                    خدايا عطا كن
                    آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                    شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                    بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• فری زبل
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 860

باسلام:
                      سلام رفیقای گل
                      من تک سهم صدرام همه هم میدونن غیرازاعتباریایی که ناچیزه و دارم تو بازار
                      قبل از هر چیز اینو بگم هیچ وقت تو این داستانا شرکت نکردم حالا به هر دلیلی که خودم رو قانع میکنه ونمیخوام اینجا بگم که باعث سرد شدن شمام به این قضیه بشه
                      ولی اینجا یه نکته ای هست وقتی یه نفرداره تلاششو میکنه همه رو جمع کنه وهمه رو مچ کنه پس دنباله روش باشین چون هدف اون هدف شمام هست
                      درآخر امیدوارم این راهی که انتخاب شده نتیجه خوبی بده و پیشنهاد میکنم هر کدوم از سهامدارا که میتونه تو این تجمع شرکت کنه (اگرمثل من دلیل واسه خودش نداره)
                      یه صحبتاییم شنیدم که کار سند جزیره داره میوفته رو روال واسه تجدید اگر تونستین اینو شدید پی گیری کنین
                      موفق باشین
                      /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• رامین آرتی
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 80

تالار گفتمان بورس هم بسته شد (قسمت صدرا) و دسترسی کاربرا رو محدود کردن .....

بنازم به نفسشون
                        بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                        مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                        همان جا............
                        کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                        زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• مسعود 100
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 117

با سلام خدمت دوستان محترم و عرض ادب

نمی دانم علت بسته شدن سایت بورسی خصدرا چیست .ولی امیدوارم تمام دوستان با عضویت در این تالار نسبت به همفکری و ارایه راهکار های مناسب

جهت احقاق حق سهامداران صدرا از مدیران بورس و مدیران صدرا ،به نتایج مثبتی رسیده و اقدام هماهنگ و موثری با تعداد بیشتر سهامداران متضرر انجام گردد.

مدیران بورس و همچنین مدیران صدرا در صورت رعایت حقوق سهامداران و جبران ضرر و زیان شان و شفاف سازی گزارشات صدرا و بیان واقعیت های صدرا اعم از نهان

و پنهان سهم ،حمایت همه جانبه سهامداران را در پی خواهد داشت و ضمن بر گرداندن رونق در سرمایه گذاری در بورس شاهد افزایش روند رشد شاخص را خواهیم بود

نظر

• مسعود 100
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 117

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                            سلام رفیقای گل
                            من تک سهم صدرام همه هم میدونن غیرازاعتباریایی که ناچیزه و دارم تو بازار
                            قبل از هر چیز اینو بگم هیچ وقت تو این داستانا شرکت نکردم حالا به هر دلیلی که خودم رو قانع میکنه ونمیخوام اینجا بگم که باعث سرد شدن شمام به این قضیه بشه
                            ولی اینجا یه نکته ای هست وقتی یه نفرداره تلاششو میکنه همه رو جمع کنه وهمه رو مچ کنه پس دنباله روش باشین چون هدف اون هدف شمام هست
                            درآخر امیدوارم این راهی که انتخاب شده نتیجه خوبی بده و پیشنهاد میکنم هر کدوم از سهامدارا که میتونه تو این تجمع شرکت کنه (اگرمثل من دلیل واسه خودش نداره)
                            یه صحبتاییم شنیدم که کار سند جزیره داره میوفته رو روال واسه تجدید اگر تونستین اینو شدید پی گیری کنین
                            موفق باشین
                            با سلام خدمت دوست عزیز و عرض ارادت

از شما دوست عزیز انتظار بیشتری هست .من قبل از بسته شدن اکثرا مطالب شما مطالعه میکردم و از اطلاعاتی که داشتید و اعلام می نمودید استفاده میکردم

و همیشه دیدن مطالب اساتیدی همچون شما و سایر بزرگان برای دوستان و سهامداران قوت قلبی بود .لذا حضور شما و سایر بزرگان بر برحق بودن و اعتبار بیشتر

تجمع اعتراضی احقاق حق سهامداران صدرا می افزاید.البته جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید ولی از بزرگانی همچون شما و... انتظار داریم.

نظر

• komiser
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 44

چرا مطالب من در تالار قرار نمی گیره؟
                              آیا مشکلی پیش آمده؟

نظر

• سپهری
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 31

باسلام:
                                دوستان عزیز یک خبر خوش برای شما دارم .مهندس اعتصام با توجه به درخواستی که بنده از ایشان کرده بودم لحظاتی پیش تماس گرفتند و فرمودند برای روز پنج شنبه از ساعت 8 صبح الی 9:30 آمادگی دارند با چند نفر از سهامداران دیداری داشته باشند و ضمن آن خبر هایی را هم که طی این چند روز اتفاق افتاده( تعبیر بنده اینست که اخبار خوبی است) ولی نمی توان آنها را رسانه ای کرد را به نظر ایشان برساند .
                                دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است ولی بنده معتقدم چند نفر از دوستان راه نزدیک و افرادی مانند جناب کدبان باستان عزیز و سرمایه گذار 67 محترم وجناب دکتر مهربان و احیانا اگر دوستی باشد که بخواهد تشریف بیاورد .البته می دانم که طیب عزیز نمی توانند تشریف بیاورند هر چند که حضورشان باعث خوشحالی است. در این نشست حضور بهم رسانیم تا شاید توانستیم مسالمت آمیز تر از آنچه که فکرش را می کردیم به نتیجه برسیم. دوستان عزیز این نشست به منزله انصراف از تجمع مسالمت آمیز روز شنبه نیست و آن موضوع به قوت خود باقی است .و من الله توفیق .
                                ضمن سلام خدمت دوستان که با زحمات فراوان توانسته اند مسیر فعلی را بوجود اورند به اطلاع میرسانم اینجانب به همراه دوتن از دوستان که سهامدار این سهم میباشند جهت حمایت از این حرکت در روز پنجشنبه و شنبه اگر عمری باقی باشد در کنارتان خواهیم بود

نظر

در حال کار...
                                X