صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naeim
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 31

من 500000دارم زیر 400 نمیدم چون میدونم کمتر از این مفت فروشی هست ، شرکتی با این همه پروژه این قیمت مفت نیست؟ ، بالا خره یه روزی حق به حق دار خواهد رسید این قانون دنیاست . به امید اون روز

نظر

• ساوالان
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 23

بنام خدا
      من هم به نوبه خود از جناب آقای حاج حمید که با زبان روزه چندین روز است تلاش میکنند تقدیر و تشکر میکنم و آرزوی سلامتی و عمر بابرکت و با عزت برای ایشان و همه کسانی که بی منت برای رضای خدا و خلق خدا تلاش میکنند دارم .
      من در شهرستان زندگی میکنم تقریبا تمام سرمایه ام در صدرا گیر است ( البته سرمایه بنده در مقایسه با دوستان خیلی کم است ) ولی جبران ضرر برایم خیلی سخت خواهد بود.
      امیدوارم تلاش دوستان با کمک پروردگار به بار بنشیند و سهامداران صدرا بدون زیان و یا با کمترین ضرر بتوانند خارج شوند .
      از حاج حمید عزیز و دیگر دوستانی که انتخاب خواهند شد تقاضا میکنم در در جلسه اصلی با توکل به خدای بزرگ با جان و دل از سهامداران جز حمایت کنند که قطعا دعای خیر ما نیز بدرقه راهتان خواهد بود
      از دوستان دیگر هم میخواهم که به صورت معنوی از منتخبان حمایت کنند و از اختلاف بپرهیزند تا این موضوع به سرانجام خوبی برسد .
      شاد و پیروز باشید

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز اولویت اول ما اثبات ارزشمندی صدرا است و تا جای ممکن بر دو تصمیم پا فشاری می کنیم .یک ماندن در بورس و دوم اینکه باید تخلف صورت گرفته را بپذیرند و گزارشات اصلاح و زیان هر سال به سال خودش برگردد و مدیر وقت پاسخگو باشد .و من الله توفیق .

در اصل توسط naeim پست شده است View Post
        من 500000دارم زیر 400 نمیدم چون میدونم کمتر از این مفت فروشی هست ، شرکتی با این همه پروژه این قیمت مفت نیست؟ ، بالا خره یه روزی حق به حق دار خواهد رسید این قانون دنیاست . به امید اون روز
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/07, 10:00.

نظر

• amir184
          عضو جدید
          • Jan 2011
          • 17

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوست عزیز اولویت اول ما اثبات ارزشمندی صدرا است و تا جای ممکن بر دو تصمیم پا فشاری می کنیم .یک ماندن در بورس و دوم اینکه باید تخلف صورت گرفته را بپذیرند و گزارشات اصلاح و زیان هر سال به سال خودش برگردد و مدیر وقت پاسخگو باشد .و من الله توفیق .
          سلام
          دوست عزیز قیمت توافقی برای خرید چی میشه؟؟

نظر

• خوشبين
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 54

باسلام:
            با درود

دوست گرامي بنده كمي گيج شدم اگر امكان دارد راهنمايي فرماييد

مگر در گردهمايي قبلي عنوان نشده است كه در جلسه اينده با حضور

نمايندگان بورس و خاتم وصدرا براي به توافق رسيدن در يك قيمت

خواص و خريد از سهامداران قرار هست به يك نتيجه برسيد و نماد را

باز گشايي نمايند خوب اگر قرار است همچين اتفاقي بيفتد چرا شما

و دوستان خود را خسته كرده و اصرار بر ماندن شركت در بورس داريد

وقتي از ما سهامداران خريدن صدرا مال خود اقايان باشد و هر بلايي

كه ميخواهند بر سرش بياورند مگر اينكه اقايان اصلا نيت خريد و باز گشايي نماد را نداشته باشند

در صورت امكان پاسخ دهيد با تشكر
            سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

نظر

• کدبان باستان
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 199

باسلام:
              دوست عزیز درود بر شما بنده فکر می کنم بیشتر از آنکه خود را لایق نمی بینید ! خود را کوچک می بینید و یا قصد بلند شدن از پشت کامپیوتر خود را ندارید ! در هر صورت .آب دریا را گر نتوان کشید هم به قدر تشنگی باید چشید .
              دوست عزیز شما تمام راهها را بسته اید و بگونه ای آمادگی دارید که در هر صورت و فارغ از هر نتیجه ای که حاصل شود بفرمایید دیدی گفتم !
              در یک پست می فرمایید قیمت توافقی : خب شما براحتی هر قیمتی را خواهی فرمود عده ای در زیان هستند و ایشان به ما نفرین می کند و اله و بله ! و صد البته بنده فردی را می شناسم که اگر هر سهم او را را به پنجاه هزار تومان هم بخرند باز هم با استدلالی که ایشان دارند هنوز هم در ضرر هنگفتی هستند .
              در پست دیگر می فرمایید : تفکر با ارزش بودن و دادن قیمت سم است و این سم عده ای را به هپروت برده است و .......
              درپست دیگری هم بسیار ماهرانه و در حالیکه هیچ نامی نمی برید ولی سخن تیزی بیان می نمایید و براحتی در آینده خواهید گفت دیدی گفتم و آنزمان است که انگشت اشاره خود را بسوی کسی دراز خواهید کرد و می فرمایید : جدای از مسائل اقتصادی ، ایستادن در برابر کسانی که با عملکرد های پی در پی اشتباه خود ، به عمد یا به سهو ، موجبات بدبینی و دلسردی مردم را به انقلاب و کشور به وجود می آورند ، یک وظیفه ملی و انقلابی است. آنهم در شرایط کنونی که کشور عزیز ما از چهارگوشه دنیا تحت فشار است و بیش از هر زمان دیگری کشور نیازمند اقتدار و همدلی میان مردم است.
              و یا هر پستی که زدید به گونه ای مطالبی را عنوان کرده اید که هم مورد قبول بوده و هم می توانسته یک جدال روانی باشد و می بایستی توجه شود انگشت شما به کدامین سو اشاره می کند در حالی که تحت شرایط موجود هیچیک از ما آن انگشت شما را نمی بینیم .
              در پایان دوست عزیز خدمت شما عرض کنم اگر می توانید بیایید به ایمیل بنده مراجعه کنید تا آدرس خدمتتان بدهم .و بدانید قطره هم از دریاست و بنده کمترین شما هستم و امیدوارم به نصرت الهی . و من الله توفیق .
              دوست گرامی حمید خان
              درود بر شما
              من در نوشته ام سخن از کوچک شمردن و یا لیاقت داشتن نگفتم. عرض کردم به دلیل اینکه در زمینه حسابداری و بنیاد ، سواد بنده در اندازه چنین جلسه ای نیست ، شجاعت حضور و پذیرش مسئولیتی به این سنگینی را ندارم.
              در خصوص انگشت اشاره ، باید عرض کنم من دو دست دارم و هر یک پنج انگشت دارد و کف هر دو دستم در نوشته و کلامم ، به سمت خوانندگان است و چیزی برای پنهان سخن گفتن ندارم.
              اینکه نظر سنجی ای برای قیمت توافقی ایجاد کردم ، صرفا برای حمایت از شما و دوستانی است که در جلسه حضور میابید .
              زیرا با بررسی پست ها متوجه شدم برخی با توجه به شرایط فشارهای روحی و اقتصادی ای که برآنها مرتبط شده و اصطلاحا پول لازم هستند ، در زمان بازگشایی و در صورتی که قرار باشد قرارگاه سهم را به قیمت توافقی جمع کند ، بی درنگ خواهند فروخت و وقتی که فروختند و مشکل مالی شان موقتا رفع شد ، تازه آغاز بد و بیراه گفتن به دوستان خاضر در جلسه شروع می شود که شما قیمت را پایین بستید و ما در ضرر فرو رفتیم.
              از همین روی برای اینکه یک بار برای همیشه همه ما سهامداران که در یک جبهه هستیم و از سویی دیگر مدیران بورس و صدرا همگی به خواست پنهان سهامداران پی ببریم و بدانیم اگر بنا است خرید توافقی صورت بگیرد از چه محدوده ای باید سخن آغاز شود این نظر سنجی مطرح شد.
              در حالی که این صرفا یکی از راه حل ها و محور های گفتگوست. محور های دیگر میتواند این باشد که مدیران صدرا دست از پنهان کاری بردارند و شفاف سازی کنند و سهم قیمت واقعی خود را پیدا کند و کماکان در بازار به خرید و فروش عادی پرداخته شود و بحث جمع کردن سهام حقیقی توسط قرارگاه منتفی شود.
              همین جا هم رسما و از سر صداقت خدمت شما و سایر دوستان عرض میکنم با تمام نقدی که بر عملکرد شما پیرامون رویداد های حاضر داشتم و دارم ، با این حال ما در یک صف شانه به شانه هستیم و پشتیبانی خودم را از شما و سایر سهامدارانی که صادقانه برای احقاق حق مظلومی گام بر میدارند ، حمایت میکنم. آنقدر درک وجود دارد که ما سهامداران اگر گوشت هم را بخوریم ، استخوان یکدیگر را نگه میداریم. مشترکات من و شما و سایر سهامداران بسیار بیشتر از اختلافاتمان است . و همین وزن اشتراکات ما میتواند موجبات پیروزی مان را فراهم سازد.
              باز هم عرض میکنم ، به این نظر سنجی کاملا خوش بینانه نگاه کنید و اگر صداقتی در کلام من دیده اید و یا میبینید ، بپذیرید که من با این کار ، پیش بینی آسیب های آتی را برای هئیت گفتگو مد نظر قرار دادم و آن را چاره اندیشی کردم.
              ضمن اینکه نگاه سهامداران را در شرایط کنونی متوجه خواهیم شد.
              نکته آخر اینکه ماجرای تارگت های قیمتی و اینکه گفتم بیان برخی چیز های سم است ، با نظر سنجی متفاوت است . در نظر سنجی کسی با تبلیغ و تحلیل قیمت های نجومی نمی دهد. در این نظر سنجی مخاطب در شرایط انتخاب قرار میگیرد. ممکن است کسی در اوهام فلان قیمت باشد اما وقتی در معرض انتخاب قرار بگیرد که میان قیمت فضایی آینده نامعلوم و قیمت واقعی کنونی کدام را برگزیند ، ناگزیر است با خود واقع بینانه برخورد کند. این نظر سنجی از این منظر هم قابل توجه است.
              پیروز و سربلند باشید
              [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• کدبان باستان
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 199

باسلام:
                درود بر شما
                این نکاتی که فرمودید ، به بیان ساده درمان کدام درد های سهامداران را در مقطع کنونی نشانه رفته است ؟
                اینها نکات بسیار خوب و ارزنده ای هستند که حتما باید پیگیری شود.
                اما پاسخ این همه سهامدار باید در قدم نخست با گامهای عملی داده شود.
                اگر تخلفات صورت گرفته پذیرفته شود و زیان اصلاح و تبدیل به سود شود ، دیگر به قیمت توافقی هم نیاز نخواهد بود. این اصلاحات که روی کدال برود ، بازار خودش قیمت مناسب برای برای صدرا پی ریزی میکند.
                امیدوارم در این مورد موفق شوید. کلیدی ترین و اساسی ترین راه حل همین است.
                بپذیرند و در کدال هم منتشر کنند. می شود نور علی نور. آنهم ظرف همین یکی دو هفته که یک هفته آن رسما در حال اتمام است.
                پیروز باشید
                آخرین ویرایش توسط کدبان باستان؛ 2012/08/07, 11:23.
                [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمد صالحی
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 207

باسلام:
                  حمید جان این دو مطلب که شما گفتید اب چند ماه را میخورد اینکه گزارشات را اصلاح کنند حداقل اب 4 ماه را میخورد و اینکه در بورس بماند و یا نماند هم بدین صورت و اینکه ایا شما مدرک حسابداری دارید که سمت و سوی جلسه را به این سمت تصمیم دارد بکشید

حمید جان اینکه در بورس بماند و یا نماند تصمیم گیرنده خود خاتم و بورس است که قطعا و قطعا میماند و ما هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم جلسه بر سر این است که قیمت توافقی برسید نه اینکه به حاشیه بروید این پروسه که شما میگویید چندین ماه طول میکشد و به درد سهامداران خصدرا نمیخورد درست است

به دلیل هماهنگی دیر امکان امدن در جلسه وجود ندارد اما در اولین جلسه بعدی حتما می ایم

شما جلسه شنبه که قرار بود سهامداران خصدرا با هم در تالار بورس بود را بهم زدید و گفتید یک هفته دیگر صبر کنیم نه چند ماه دیگر
                  **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز درود بر شما پس ما از پشتیبانی شما برخوردار هستیم و شک نکنید که اقدامی برتر از احقاق حق 37 هزار سهامدار حقیقی و کارکنان غیور صدرا در سر داریم . بنده با این تفکر به این نشست می روم که ولایت مدارانه به دنبال راهکارهای لازم برای خشنودی افرادی هستیم که با مال خویش بجای ورود بر بازار سکه و ارز به بازاری اعتماد کرده اند که به حق مورد تایید مقام معظم رهبری است و این عمل ایشان همان جهاد در راه خدا با مال است . و من الله توفیق .

باسلام:

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                    دوست گرامی حمید خان
                    درود بر شما
                    من در نوشته ام سخن از کوچک شمردن و یا لیاقت داشتن نگفتم. عرض کردم به دلیل اینکه در زمینه حسابداری و بنیاد ، سواد بنده در اندازه چنین جلسه ای نیست ، شجاعت حضور و پذیرش مسئولیتی به این سنگینی را ندارم.
                    در خصوص انگشت اشاره ، باید عرض کنم من دو دست دارم و هر یک پنج انگشت دارد و کف هر دو دستم در نوشته و کلامم ، به سمت خوانندگان است و چیزی برای پنهان سخن گفتن ندارم.
                    اینکه نظر سنجی ای برای قیمت توافقی ایجاد کردم ، صرفا برای حمایت از شما و دوستانی است که در جلسه حضور میابید .
                    زیرا با بررسی پست ها متوجه شدم برخی با توجه به شرایط فشارهای روحی و اقتصادی ای که برآنها مرتبط شده و اصطلاحا پول لازم هستند ، در زمان بازگشایی و در صورتی که قرار باشد قرارگاه سهم را به قیمت توافقی جمع کند ، بی درنگ خواهند فروخت و وقتی که فروختند و مشکل مالی شان موقتا رفع شد ، تازه آغاز بد و بیراه گفتن به دوستان خاضر در جلسه شروع می شود که شما قیمت را پایین بستید و ما در ضرر فرو رفتیم.
                    از همین روی برای اینکه یک بار برای همیشه همه ما سهامداران که در یک جبهه هستیم و از سویی دیگر مدیران بورس و صدرا همگی به خواست پنهان سهامداران پی ببریم و بدانیم اگر بنا است خرید توافقی صورت بگیرد از چه محدوده ای باید سخن آغاز شود این نظر سنجی مطرح شد.
                    در حالی که این صرفا یکی از راه حل ها و محور های گفتگوست. محور های دیگر میتواند این باشد که مدیران صدرا دست از پنهان کاری بردارند و شفاف سازی کنند و سهم قیمت واقعی خود را پیدا کند و کماکان در بازار به خرید و فروش عادی پرداخته شود و بحث جمع کردن سهام حقیقی توسط قرارگاه منتفی شود.
                    همین جا هم رسما و از سر صداقت خدمت شما و سایر دوستان عرض میکنم با تمام نقدی که بر عملکرد شما پیرامون رویداد های حاضر داشتم و دارم ، با این حال ما در یک صف شانه به شانه هستیم و پشتیبانی خودم را از شما و سایر سهامدارانی که صادقانه برای احقاق حق مظلومی گام بر میدارند ، حمایت میکنم. آنقدر درک وجود دارد که ما سهامداران اگر گوشت هم را بخوریم ، استخوان یکدیگر را نگه میداریم. مشترکات من و شما و سایر سهامداران بسیار بیشتر از اختلافاتمان است . و همین وزن اشتراکات ما میتواند موجبات پیروزی مان را فراهم سازد.
                    باز هم عرض میکنم ، به این نظر سنجی کاملا خوش بینانه نگاه کنید و اگر صداقتی در کلام من دیده اید و یا میبینید ، بپذیرید که من با این کار ، پیش بینی آسیب های آتی را برای هئیت گفتگو مد نظر قرار دادم و آن را چاره اندیشی کردم.
                    ضمن اینکه نگاه سهامداران را در شرایط کنونی متوجه خواهیم شد.
                    نکته آخر اینکه ماجرای تارگت های قیمتی و اینکه گفتم بیان برخی چیز های سم است ، با نظر سنجی متفاوت است . در نظر سنجی کسی با تبلیغ و تحلیل قیمت های نجومی نمی دهد. در این نظر سنجی مخاطب در شرایط انتخاب قرار میگیرد. ممکن است کسی در اوهام فلان قیمت باشد اما وقتی در معرض انتخاب قرار بگیرد که میان قیمت فضایی آینده نامعلوم و قیمت واقعی کنونی کدام را برگزیند ، ناگزیر است با خود واقع بینانه برخورد کند. این نظر سنجی از این منظر هم قابل توجه است.
                    پیروز و سربلند باشید

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز مهمترین مطلبی که شما بر آن تاکید می دارید مد نظر تمام دوستان است .یعنی همان طول کشیدن جلسات : ولی دوست عزیز بنده هرگز به جلسه دومی با حضور بورس و قرار گاه فکر نمی کنم و چنان با توکل به خدا پیش می رویم که تمام کسانیکه تصمیم گیر هستند در جلسه باشند و به امید حق شود آنچه که باید بشود .و من الله توفیق .

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                      حمید جان این دو مطلب که شما گفتید اب چند ماه را میخورد اینکه گزارشات را اصلاح کنند حداقل اب 4 ماه را میخورد و اینکه در بورس بماند و یا نماند هم بدین صورت و اینکه ایا شما مدرک حسابداری دارید که سمت و سوی جلسه را به این سمت تصمیم دارد بکشید

حمید جان اینکه در بورس بماند و یا نماند تصمیم گیرنده خود خاتم و بورس است که قطعا و قطعا میماند و ما هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم جلسه بر سر این است که قیمت توافقی برسید نه اینکه به حاشیه بروید این پروسه که شما میگویید چندین ماه طول میکشد و به درد سهامداران خصدرا نمیخورد درست است

به دلیل هماهنگی دیر امکان امدن در جلسه وجود ندارد اما در اولین جلسه بعدی حتما می ایم

شما جلسه شنبه که قرار بود سهامداران خصدرا با هم در تالار بورس بود را بهم زدید و گفتید یک هفته دیگر صبر کنیم نه چند ماه دیگر

نظر

• خوشبين
                        عضو عادی
                        • Jun 2012
                        • 54

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                        درود بر شما
                        این نکاتی که فرمودید ، به بیان ساده درمان کدام درد های سهامداران را در مقطع کنونی نشانه رفته است ؟
                        اینها نکات بسیار خوب و ارزنده ای هستند که حتما باید پیگیری شود.
                        اما پاسخ این همه سهامدار باید در قدم نخست با گامهای عملی داده شود.
                        اگر تخلفات صورت گرفته پذیرفته شود و زیان اصلاح و تبدیل به سود شود ، دیگر به قیمت توافقی هم نیاز نخواهد بود. این اصلاحات که روی کدال برود ، بازار خودش قیمت مناسب برای برای صدرا پی ریزی میکند.
                        امیدوارم در این مورد موفق شوید. کلیدی ترین و اساسی ترین راه حل همین است.
                        بپذیرند و در کدال هم منتشر کنند. می شود نور علی نور
                        پیروز باشید

با درود برشما

دوست عزيز شما ديگه چرا از فرد ي مثل شما بعيد است كه باور كنيد مديران صدرا

مي ايند ابروي مديريتي خود را زير سوال ببرند وبه حرف يكي دو نفر سهامدار حقيقي

در جلسه گوش فرا دهندو زيان شركت را از روي كدال برداشته و بگويند ما اشتباه كرديم و صورتهاي

مالي را اصلاح ميكنيم ميدانيد اين كار يعني چه دوست عزيز بنده هر بار از اين كاربر حميد

يك حرف شنيدم يك بار ميگوييد كه قراراست جلسه براي خريد توافقي سهم باشد يكبار ميگويد بايد

در صدد ماندن صدرا در بورس باشيم وحالا هم كه رسالت فراتر از اين موارد را دارد و متاسفانه بنده هم كه به دفعات پرسشي

از ايشان ميكنم درباره گفتگوهاي قبلي در باره توافق خريد تضميني از پاسخ دادن تفره ميرود

سوال بنده اين است هفته پيش قرار براين شد كه گردهمايي لغو شود چون قرار شده

در جلسه قبلي برسر قيمت توافقي جلسه اي گذاشته شود و نماد باز گشايي شود جز اين هم

چيز ديگري نبود نميدانم چه شده كه اينبار صحبت از ماندن صدرا در بورس ميشود و رسالتهاي مهمتر.؟

بازگشايي نماد و حمايت وخريد در روز بازگشايي مهمترين رسالت است براي سهامداران ايا نظر شما جز اين ميباشد

نظر

• خوشبين
                          عضو عادی
                          • Jun 2012
                          • 54

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post

درود

دوست عزيز با اين چند گانه صحبت كردن حميد همه ما سر كار هستيم وبس شما ببينيد

ايشان چند مدل صحبت ميكند خريد توافقي 2: جلوگيري از خروج صدرا 3:برگرداندن صورتهاي مالي 4: رسالتهاي مهم

5: رسالت براي كارمندان صدرا اخه يكي نيست بگه كارمندان صدرا به شما چه ارتباطي دارد

انها خودشان امور اداري دارند و به مشكلاتشان رسيدگي ميكنند چه كاربران خوششان بيايد چه بدشان

همه ما سر كار هستيم وبس وتا كسي از ايشان( حميد) به خاطر گفتارش اعتراض ميكند سريعا با به پا كردن جو رواني

موضوع را فيسله ميدهد بنده ديگه دارم به اصل ماهيت جلسه شك ميكنم با اين چند گانه صحبت كردن حميد

قابل توجه سهامداران صدرا به اميد خدا هفته اينده مورخه 23/12/13400جلسه اي براي خريدن سهام در يك قيمت توافقي

با مديران بورس و خاتم و صدرا را داريم و انشالله به نتايج خوبي خواهيم رسيد

نظر

• خوشبين
                            عضو عادی
                            • Jun 2012
                            • 54

حميد خان همچنان منتظر پاسخ شما براي روشن شدن ذهن خود و اذهان بعضي از

سهامداران صدرا هستم و خواهم بود

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

یاسلام:
                              دوست عزیز شما هنوز بین نقل قول از آقایان و تفکر بنده را از هم تمیز نمی دهید و دلیل آنهم پستهایی است که می زنید .پاسخ شما در تمام موارد یا توسط دوستان گفته شده است که بنده در زیر آنها تشکر زدم و یا پاسخ دادم و دلیلی نمی بینم بنده جواب تمام پستها را بدهم در حالیکه همه تلاش خودم را در این خصوص کرده ام . وصد البته شما برای اینکه پاسخ صحیح دریافت کنید باید تمامی پستها را مطالعه کنید و از زدن اتهام بپرهیزید و بنده و خودتان را قطره ای از دریا بدانید و شاید در آنصورت توانستید بدون سوال به جواب برسید .ضمنا بنده به هیچ عنوان در پاک شدن پستهای شما نقشی ندارم البته اگر این اتفاق افتاده باشد که بنده بعید می دانم سوالی منطقی شده باشد و مدیر تالار بخواهد آنرا امحا نماید . در هر صورت دوست عزیز لطفا پس از مطالعه دقیق (یعنی اینکه مطلبی نقل قول از هر آقایی است و یا اینکه نظر بنده است توجه کنید).سپس سوال فرمایید : آنگاه بنده وظیفه خودم می دانم در مورد سوال منطقی شما پاسخ دهم هر چند که می دانید بنده چنین تعهدی به کسی نداده ام .و بدانید بنده هیچگاه دو حرف متفاوت نزده ام و این را هرکسی که با دقت مطالبم را دنبال کرده است می داند.در هر صورت پاسخ بنده به اصلی ترین سوال شما اینست که توانستن برای بنده مطرح نیست و تلاش به آنچه که باید مد نظر بنده است و اگر باز هم متوجه نمی شوید باید بگویم بنده به دنبال توافق بر سر قیمت نیستم بلکه باید شفاف سازی صورت گیرد و همه بدانند که باید پاسخگوی عمل خویش باشند و در این راستا مطمئن باشید خداوند متعال همه مارا یاری خواهد کرد و سهام خود را به قیمت مناسب با ارزش صدرا خواهند فروخت ولی اگر به هر دلیلی با دوستان به توافق برسیم که بر سر قیمتی توافق کنیم بنده بالاترین قیمت را پیشنهاد می کنم که کمتر کسی دچار ضرر شود و انشاالله دعای خودش را نثار ما بندگان خدا کند .و من الله توفیق .

در اصل توسط خوشبين پست شده است View Post
                              حميد خان همچنان منتظر پاسخ شما براي روشن شدن ذهن خود و اذهان بعضي از

سهامداران صدرا هستم و خواهم بود
                              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/07, 13:41.

نظر

• کدبان باستان
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 199

باسلام:دوست عزیز درود بر شما پس ما از پشتیبانی شما برخوردار هستیم و شک نکنید که اقدامی برتر از احقاق حق 37 هزار سهامدار حقیقی و کارکنان غیور صدرا در سر داریم . بنده با این تفکر به این نشست می روم که ولایت مدارانه به دنبال راهکارهای لازم برای خشنودی افرادی هستیم که با مال خویش بجای ورود بر بازار سکه و ارز به بازاری اعتماد کرده اند که به حق مورد تایید مقام معظم رهبری است و این عمل ایشان همان جهاد در راه خدا با مال است . و من الله توفیق .
                                درود بر شمامیثاق میان تمام سهامداران و فصل الخطاب میان آنها و مسئولین بورس و مدیران صدرا ، پیام نوروزی مقام معظم رهبری است سرمایه گذاران و سهامداران به پیام رهبری در سال جهاد اقتصادی لبیک گفتند و اینک نوبت مسئولین است که به ندای رهبری لبیک بگویند و از سرمایه ایرانی حمایت کنند.پیشنهاد میکنم به تعداد نفرات حاضر در جلسه ، پیام نوروزی رهبری معظم را چاپ گرفته و در همان آغاز به مدیران و مسئولین بعنوان تبرک جلسه اهداء کنید.هر رویدادی به جز پیروی از فرمایش رهبری مبنی بر حمایت از سرمایه ایرانی مردود است و مسئولین و مدیران باید در برابر مقام معظم رهبری و افکار عمومی جامعه پاسخگو باشند.به امید خدا سربلند بیرون خواهید آمد.پیروز باشید
                                آخرین ویرایش توسط کدبان باستان؛ 2012/08/07, 14:21.

نظر

در حال کار...
                                X