صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2170

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post

واقعا مثال جالبی آوردید مغولها به خاطر کشته شدن بازرگانان مغولی توسط حاکم شهر اترا ربه ایران حمله کردند اما قرارگاه برای چی مال سهامدار خرد را چپاول کرد برای من سواله مگر سهامدار خرد چه گناهی کرده بود
    احتراما ، و با عرض پوزش فراوان ،
    مرحله اول تخریب در سالهای گذشته ،
    به دستور ناپدری قبلیشان ، ارباب پوتین
    مرحله دوم تخریب ، احتمالا به عنوان یک تحفه ناقابل از هست و نیستشان برای ج ...کشی آقا رئیس جدید و دوستانش در شرکت BP

نظر

• Baaraan
      عضو عادی
      • Apr 2025
      • 109

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب

کدوم قرار داد ۳درصدی است؟!

کمترین حاشیه سود در قراردادهای شرکت صدرا ۱۰ده درصدی است

موضوع مطالبات شرکت صدرا که برای هر سهم حداقل ۳۰۰تومان است در اطلاعیه های رسمی در کدال وجود داره

وسایر مطالبات

موضوع افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از محل املاک که غیر استهلاکی است و مقداری می‌تونه از محل سایر دارایی ها باشه که قبلاً از این محل بار مالی لحاظ شده و هر سال اعمال میشه که مقدارش خیلی جزیی است و می‌تونه بازهم بصورت جزیی باشه

موضوع مهم شرکت اصلی است که زیان انباشته صفر شده و فقط یکی از زیر مجموعه ها بنام دات زیان انباشته داره و البته مطالبات زیادی هم داره که با وصول مطالبات این هم زیان انباشته اش صفر میشه و مابقی سود انباشته هم داره

ارادت
      سلام
      قطعا مارو گرفتی

شما طی یک دهه ی اخیر فقط یکسال مجدد عرض میکنم فقط و تنها فقط یکسال از صورتهای مالی صدرا رو بیار که حاشیه سودش ۱۰ درصد باشه.
      اونچکه در کدال اعلام میکنند رو بیخیال شو استاد، شما اونی رو بخون که در پایان سال مالی منتشر میشه.
      بنده طی سالهای گذشته همیشه صورتهای مالی رو میخونم نهایت تحقق حاشیه سود صدرا ۳ الی ۴ بوده است.
      البته این ۱۰ درصدی هم که شما مدعی آن هستید تاسف باره، چراکه شرکتهای پیمانکاری در این سطح باید حاشیه سودش بالای ۲۰درصد باشه.

نظر

• Baaraan
        عضو عادی
        • Apr 2025
        • 109

حاج آقای طیب بزرگوار
        میدونی چرا حاشیه سودها اومد رو ۳،۴ درصد؟
        چونکه همه پولهای گرفته شده رفتند ذیل زیان تسعیر ارز...تقریبا ۳ هزار میلیارد تومان....
        این عدد رو بروی مرده میذاشتی پا میشد برات میرقصید.
        عددی که شما علیرغم اینهمه تبلیغات از شرکت هیچوقت بدان اشاره نکردید حالا صحبت از حاشیه سود ۱۰درصدی نمایشی بر روی روی کدال میکنید؟
        حاجی اون ۳ هزار میلیارد تومان بوقتش صدها میلیون دلار ارزشش بود.

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3023

در اصل توسط Baaraan پست شده است View Post

سلام
          قطعا مارو گرفتی

شما طی یک دهه ی اخیر فقط یکسال مجدد عرض میکنم فقط و تنها فقط یکسال از صورتهای مالی صدرا رو بیار که حاشیه سودش ۱۰ درصد باشه.
          اونچکه در کدال اعلام میکنند رو بیخیال شو استاد، شما اونی رو بخون که در پایان سال مالی منتشر میشه.
          بنده طی سالهای گذشته همیشه صورتهای مالی رو میخونم نهایت تحقق حاشیه سود صدرا ۳ الی ۴ بوده است.
          البته این ۱۰ درصدی هم که شما مدعی آن هستید تاسف باره، چراکه شرکتهای پیمانکاری در این سطح باید حاشیه سودش بالای ۲۰درصد باشه.
          بله چشم

از این ببعد کدال را ول میکنیم و به فرمایشات شما استناد میکنیم😂

مطالبات هر بنگاه اقتصادی جزیی از دارایی ها محسوب میشود

تمامی استنادات تحلیلی با توجه به گزارشات شرکت ها انجام میشود

حاشیه سود نسبت به مطالبات را باید لحاظ کرد والا هر گونه اظهار نظر بار علمی نخواهد داشت

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3023

در اصل توسط mhafezi پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب
            جناب طیب فکر میکنید صدرا حرکت اصلیش را چه زمانی آغاز میکنه؟
            اطلاع دارین میزان افزایش سرمایه چقدر است؟
            ارادت
            سلام وعرض ادب و احترام

حرکت اصلی و زمانش را بازیگران صدرا میدانند

ما فقط طبق تحلیل میتوانیم به نتیجه برسیم

تحلیل بنیادی شرکت صدرا دقیقا روند صعودی را بنمایش گذاشته است و قیمت هم از این مهم تبعیت خواهد کرد

مقدار افزایش سرمایه را نمیشه بطور دقیق مشخص کرد و یا بنده این توانایی را ندارم

ارادت

نظر

• Baaraan
              عضو عادی
              • Apr 2025
              • 109

بله چشم

حاشیه سود نسبت به مطالبات را باید لحاظ کرد والا هر گونه اظهار نظر بار علمی نخواهد داشت
              سلام
              استاد نمیدونم چرا ولی برای شما احترام قائلم تا کی تا وقتی که حرف حساب بزنید.
              برادر چرا به پستها رو با دقت مطالعه نمی فرمائید؟
              تمام استنادات من کدال هست ولاغیر.

عرض کردم یک گزارش بیارید که با تایید حسابرس حاشیه سود صدرا ۱۰ درصد باشه.
              ولی تا دلت بخواد بنده صورتهای مالی یک دهه اخیر رو مطالعه کردم اکثر حاشیه سود ها حول و حوش ۳،۴ درصد بوده.
              اصلا بخاطر همین ۳،۴ درصده که صدرا تا سال گذشته زیان انباشته داشت.

در انتها مجددا ضمن احترام به شما با هرنیتی که در صدرا داشتید خدمت باسعادت شما عرض کنم یکبار تو گروه فرمودید هر سکوی صدرا دارای ۱۵۰ تومن سوده اونجا هم خدمتتون عرض کردم استاد اینطوری نیست، اگرم باشه قرار گاه اجازه نمیده.
              الان یک ۴،۵ سالی از اون روز گذشته اون ده تا سکو که قرار بود ۲۵۰۰ تومن سود برا سهامداران بده پیر شدند.
              موفق باشید

نظر

• Baaraan
                عضو عادی
                • Apr 2025
                • 109

بله چشم

سلام

ولی تا دلت بخواد بنده صورتهای مالی یک دهه اخیر رو مطالعه کردم اکثر حاشیه سود ها حول و حوش ۳،۴ درصد بوده.

در انتها مجددا ضمن احترام به شما با هرنیتی که در صدرا داشتید خدمت باسعادت شما عرض کنم یکبار تو گروه فرمودید هر سکوی صدرا دارای ۱۵۰ تومن سوده اونجا هم خدمتتون عرض کردم استاد اینطوری نیست، اگرم باشه قرار گاه اجازه نمیده.
                الان یک ۴،۵ سالی از اون روز گذشته اون ده تا سکو که قرار بود ۲۵۰۰ تومن سود برا سهامداران بده پیر شدند.
                موفق باشید

نظر

• Baaraan
                  عضو عادی
                  • Apr 2025
                  • 109

و اما صدرا
                  تمام مشکلات صدرا :
                  برگرفته از جایی است که امروز صدرا در آن معامله میشه والسلام.
                  اصلا صدرا اونجاست (بازار پایه ) تا ابنجا من و طیب بهم تیکه بنداریم تا اونا راحت اموال شرکت و سهامدارانش را ببلعند.
                  از ساختمان شفق بگیر تا زیان تسعیر ارز چند هزار میلیاردی

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3023

سلام

موفق باشید
                    عرض ادب مجدد

بله دقیقا هر نوشته و یا گفتاری که بار علمی داشته باشه مورد قبول واقع میشه

ببینید موضوع را کاملا بطور واضح عرض میکنم

شما مطالبات شرکت صدرا را که از محل انجام پروژه هاست لحاظ نمیکنید!!!

سود پروژه ها با توجه به افزایش قیمتی نرخ ارز به زیان تبدیل شده و با توجه به افزایش قیمتی قراردادها که از محل فورس ماژور و نرخ تورم و عدم پرداخت بموقع پول از جانب کارفرما بعنوان مطالبات شرکت صدرا از کارفرما که مورد تایید هم قرارگرفته در صورت های مالی گنجانده شده در نتیجه سود اصلی پروژه های انجام شده در بخش مطالبات شرکت را باید لحاظ کنیم

نظر

• saeeid0808
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 25

راستی اون تجدید ارزیابی دارائیها ۱۷/۵ برابرم نبوده بلکه ۱۶/۴۸ بوده که همین امروز ۶۰ درصد مارکت این افزایش سرمایه پودر شده
                      من با شما اصلا بحث نمی کنم این را برای دوستان سهامدارمان مینویسم
                      آدم دروغگو کم حافظه است. شما گفتید ده سال پیش سهام خریده اید خوب سهام در سال 92 از 70 تومان بوده تا 300 تومان شما چطور 1600 خریدید
                      وقتی یک سهم دارید 16.48 تا بهش اضافه بشه میشه 17.48 من روندش کردم 17.5
                      متاسفانه یک جمع و ضرب ساده بلد نیستید می خواهید در بازار سهام ضرر هم نکنید
                      این صحبتها به معنی حمایت از دزدان دریایی نیست من عملکرد سهامدار عمده را تایید نکردم .من فقط خواستم بگم خیلی از ماها در بازاراشتباه کردیم و بازم ممکنه اشتباه کنیم فقط نباید اشتباه خود را به گردن دیگران بندازیم همین.

نظر

• mhafezi
                        عضو جدید
                        • Apr 2025
                        • 5

[QUOTE=Arian02;n1498072]پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

دکتر سبحان عزیز سلام و عرض ادب خدمت شما و سایر دوستان صدرایی ....روز پدر رو خدمت شما و باقی عزیزان تبریک عرض میکنم... انشالله که زندگی خوب و خوش همراه با سلامتی و شادکامی کنار خانواده محترم داشته باشید @};-/:.Heart.:/
                        تاپیک بغلی دستور دادین نسبت به تحلیل این 5 سهم منم اطاعت امر میکنم فقط شرمنده ام که دو روزی طول کشید...و اینکه این نوشته شامل تحلیل بنیادی سهام نمیشه و طبق دیتای امروز تحلیل میشه فردا روزی اتفاق خارج از بورس نا خواسته ای بیفته قطعا باید موقعیت پیش امده رو مد نظر قرار داد مخصوصا این روزا که ریسک خارج از بازار زیاده
                        این رو هم مد نظر قرار بدیم که طی این چند سال تقریبا اکثر بازار در صورت رشد تقریبا هم اندازه به لحاظ درصدی رشد میکنن مخصوصا اینکه الان همه شون 3 درصدی هم هستن و تفاوتی ندارن ...حدود 80 درصد بازار یکسان رشد میکنن و 10 درصد بیشتر که گیر ما نمیاد و 10 درصد هم معمولا کمتر رشد دارن بنابراین زیاد تفاوتی نمیکنه چی بخریم ...مهم اینه چه وقت بخریم سهام رو و چه وقت خارج بشیم برای مدت چند ماه اصلاح و ریزش (کاری که متاسفانه خود من نتونستم این چند سال انجام بدم )
                        اول از صدرا شروع کنیم
                        اگر اسمشو بیخیال بشیم که لرزه میندازه به تن ادم و فقط چارتشو مد نظر قرار بدیم به نظرم صدرای هزار داماد و هرزه دوراشو زده و دنبال ارامشه !!!...مقاومت های خوبی رو زده و به نظرم تایم میان مدت حتی پولبکشم کامل کرده و داره مسیر صعودیشو به درستی میره جلو در صورت اصلاح میشه برای کم کردن میانگین و غیره نهایتا به 195 -200 فکر کرد براش نه کمتر
                        تارگتهای اصلی میان مدتش محدوده 340 الی 380 و 540-610 هست که البته با این دیتا به نظر خودم محدوده اولی نمیتونه جلو رشدشو زیاد بگیره یعنی رد خواهد کرد با کمی نوسان ...محدوده بالای 500 فکر میکنم خیلی مهمتره و مشکل اصلی صدرا برا صعود خواهد بود

سلام روز بخیر آقای تکنیکالر
                        از آنجای که همواره تحلیل های دقیقی داشتین جسارتا نظرتون را در خصوص صدرا با شرایط امروز میدهید.
                        نظر

• mhafezi
                          عضو جدید
                          • Apr 2025
                          • 5

سلام
                          آقای طیب تشکر از لطف شما

نظر

• Baaraan
                            عضو عادی
                            • Apr 2025
                            • 109

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post

من با شما اصلا بحث نمی کنم این را برای دوستان سهامدارمان مینویسم
                            آدم دروغگو کم حافظه است. شما گفتید ده سال پیش سهام خریده اید خوب سهام در سال 92 از 70 تومان بوده تا 300 تومان شما چطور 1600 خریدید
                            وقتی یک سهم دارید 16.48 تا بهش اضافه بشه میشه 17.48 من روندش کردم 17.5
                            متاسفانه یک جمع و ضرب ساده بلد نیستید می خواهید در بازار سهام ضرر هم نکنید
                            این صحبتها به معنی حمایت از دزدان دریایی نیست من عملکرد سهامدار عمده را تایید نکردم .من فقط خواستم بگم خیلی از ماها در بازاراشتباه کردیم و بازم ممکنه اشتباه کنیم فقط نباید اشتباه خود را به گردن دیگران بندازیم همین.
                            پست منو بالا میاری بعد با من بحث نداری؟
                            اتفاقا تو در سطحی نیستی باهات بحث کنم.

عالم و آدم میدونن صدرا چ کرده با مردم بعد اینجا برا من ۱۶ برابر و ۱۷ برابر میکنی؟
                            ارزش مارکتینگ صدرا گویای همه تاریخ صدراست.

بعد
                            ۱۰ سال قبل قبل میشه ۹۴

سال ۹۹ همه بازار ترکوند که صدرا هم تو اون لالوها ی خودی نشان داد. شتران با اون حجم ظرف ۲،۳ ماه ۱۱ برابر شد.
                            سال ۹۷ کل سهمهای بازار چند ده برابر شد صدرا در پی نخود سیاه.
                            از کل تاریخ صدرا میرن پایین ترین و بالاترین قیمتها رو در میارن بعد اینجا میان شعار الکی.....

ارزش مارکت صدرا گویای همه اتفاقات این سهم طی سالهای گذشته است

نظر

• Baaraan
                              عضو عادی
                              • Apr 2025
                              • 109

You do not have permission to view this gallery.
                              This gallery has 1 photos.

نظر

• Baaraan
                                عضو عادی
                                • Apr 2025
                                • 109

عکس بالا صورتهای مالی منتهی به سال ۱۳۹۸ هست.
                                ۱۸۰۰ میلیارد تومان سود عملیاتی بعد ۱۸ ریال سود سهامداران یعنی تقریبا صدرا با اون همه خدم و حشم و تکنولوژی ماهی ۱ ریال سود ساخته...

جناب طیب اینجا حاشیه سود صدرا ۳ درصد هم نیست.
                                اوضاع سایر سالها هم همینطوره.
                                تقریبا صدرا تپه ی سالمی نذاشته

نظر

در حال کار...
                                X