در اصل توسط hamid672003 پست شده است
View Post
حاج حمید صدرا به غیر از دارائی بدهی هم دارد .نمیخواهم آن را محاسبه کنید .همه در جریان آن هستند.نمیشود که فقط دارائی را حساب کرد.
در ضمن من با دکتر و دیگر دوستان و امیر 184 موافقم.اولین و مهم ترین هدف باز شدن سهم با حمایت و یا قیمت خوب است.هم دارائی و هم بدهی برای آقایان.من نمیخواهم بحث تخصصی راه بندازم و ارزش دارائی و بدهی و ارزش بازار 10 سهم را برای دوستان حساب کرده و تقدیم کنم.لطفا در قیمت توافقی برای بازگشائی کار شود تا همه از این شرایط که کسی جز مدیران نا لایق صدرا مسئولش نیستند که کتمان اطلاعات و عدم فاش اطلاعات مهم شرکت به سهامداران که در قانون سال 1384 بورس اوراق بهادار جرم محسوب میشود را انجام داده اند.
تمام تلاش ها برای بازگشائی سهم به قیمت معقول یعنی میانگین 400 و 150 باید انجام بشود و سهم با حمایت بنیاد تعاون و قرارگاه بازگشائی شود. هرکسی هم به صدرای 500 و 700 و ... اعتقاد دارد میتواند سهم خود را نگه دارد.
از دوستان خوبمان کدبان باستان خوشبین و سرمایه دار 67 و بقیه دوستان هم خواهش میکنم تا جلسه هفته آینده صبور باشند تا ببینیم نظر طرف مقابل چیست وتوافقی عملی در حمایت از سهامداران حقیقی مد نظرشان است یا خیر.
نظر