صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین آرتی
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 80

ملاقات سازمان بورس و قرارگاه خاتم الانبیاء برای بازگشایی نماد صدرا

در بازار سهام همواره با انتشار اخبار جدید برخی گروه ها و صنایع حاشیه ساز شده و در مقابل چشمان تیزبین سهامداران و سرمایه گذاران بیش از پیش خودنمایی می کنند. یکی از سهام های پرحاشیه بورس سهامی نیست جز "خصدرا" با توجه به اینکه صدرا در گروه تجهیزاتی فعال بوده و سهامداران خرد بسیاری نیز دارد، همواره با انتشار یک خبر اثر گذار بر سهام این شرکت، نوسان قیمتی زیادی به خود می گیرد، اما نماد معاملاتی این شرکت از 20 اسفند ماه سال 90 برای شفاف سازی فعالیت های حسابرسی از سوی ناظر بازار متوقف شده و با گذشت شش ماه از زمان توقف نماد آن، خبری از بازگشایی آن به گوش نمی رسد.

سهامداران این شرکت تجهیزاتی بارها و بارها موضوع را از خود شرکت و نیز اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار پیگیر شده و حتی برخی سهامداران این شرکت از اقدام برای تجمع گروهی جلوی درب سازمان بورس به نشانه اعتراض سخن به میان می آورند. ضرر و زیان ناشی از سرمایه گذاری در این شرکت از یک سو و بلوکه شدن سرمایه سهامداران از سوی دیگر موجب آزرده خاطری آنها و ارایه بیان ملتمسانه در بخش ارسال نظرات کاربران سایت بورس نیوز برای بررسی موضوع توقف طولانی مدت نماد معاملاتی صدرا شده است.

ادامه مطلب :

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران
    آخرین ویرایش توسط رامین آرتی؛ 2012/08/11, 08:05.
    بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
    مال آلوده نشدن در دایره کلمات
    همان جا............
    کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
    زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز از وجود یک منتقدی که می داند باید به دنبال چه اخباری برود خوشحالم . و من الله توفیق .

در اصل توسط قنبری پست شده است
      واشنگتن تایمز خبر داد
      ضیافت ناهار اختصاصی بانکیمون برای احمدینژاد،اوباما و مرسی
      خبرگزاری فارس: یک روزنامه آمریکایی خبر داد که دبیر کل سازمان ملل 4 مهرماه و در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل ضیافت ناهار اختصاصی با حضور 3 رئیس جمهور ایران، آمریکا و مصر برگزار خواهد کرد.

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

با سلام :
        دوستان عزیز نگران نباشید در جلسه پیش رو تلاش میکنیم صدرا اولا از بورس خارج نشه دوما به بالاترین قیمتی که قرار گاه یا هر حامی دیگری حاضر به خرید شود ماهم نه نمیگوییم .هر کس خواست بفروشه هر کس که خواست نگه داره مسولیت با خودش . بنده قول میدهم تمام تلاشمو برای بالاترین قیمت انجام بدهم وامیدوارم دعای خیر شما همراه ما باشد.ومن الله توفیق.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوستان عریز با توجه به اینکه تمام آمادگی لازم برای هم اندیشی فراهم شده مثل یک بچه خوب که شب امتحان استراحت می کند بنده هم می خواهم یک شوخی با شما بکنم ولی بشرطی که به لایه های چندم شوخی بروید و از آن منظر توجه داشته باشید .ضمنا این شوخی در قالب یک خاطره است .بنده زمانی که در مدرسه انشاء می نوشتم البته این خاطره مربوط به زمان پیش آهنگی رژیم قبلی است .قرار بود انشاء در مورد موضوع همیشه مورد بحث علم بهتر است یا ثروت بود . بنده با مراجعه به هر صاحب کمالی دیدم در حالی که اصلا حرف خودشان را قبول ندارند بر این نکته پا فشاری می کنند که علم بهتر است و در وصف آن چه خزعبلاتی که نمی بافند . بنده که کردار و گفتار را با هم متناقض دیدم .انشاء خودم را اینجوری آغاز کردم .علم بهتر است یا ثروت . البته ثروت ثروت و در ادامه هر آنچه از کردار بزرگترها دیده بودم گفتم که لازم نیست سر شما را بدرد آورم .ولی همین اندازه بدانید پس از اتمام انشاء بنده که قبل از آن همه فرموده بودند :علم بهتر است وبرخی هم فرموده بودند باعلم می توان به ثروت هم رسید .بنده عرض کرده بودم عالمی که باید برای بدست آوردن علم به دارنده ثروت بی سواد بگوید : مهندس یا آقا دکتر همان بهتر که از اول ثروت داشته باشیم . در هر صورت نتیجه این انشاء شد یک پس گردنی آبدار وگفت آقاجان شما باید بگویید علم بهتر است و یک نمره 14 آخه آنروزها همه انشاها هر چه که بود بالای 12 نمره می گرفت . .اگر خلاصه براتون بگم باید بگم به دستور معلم ناچارا باید یک انشاء برای هفته بعد آماده می کردم که بگویم علم بهتر است و خوب معلوم است که بنده هم چنین کردم . در هر صورت پایان انشاء که دیدم آقای معلم دیگر نمی تواند جلوی خنده خود را بگیرد .مطمئن شدم بیست از آن بنده است ولی در کمال ناباوری آقا معلم کفت آفرین بچه خوب حالا نمره تورا به شانزده تبدیل می کنم . بنده که هم از لفظ بچه ناراحت شدم و هم از نمره بیست نا امید ! زدم زیر همه چی و داد زدم نمی خوام نمی خوام نمی خوام همان چهارده با آقاجون بهتر است .فکر کنم باقی آنرا بتوانید حدس بزنید : پس از یک اردنگی حسابی تا دفتر آقا مدیر با چک و لگد بردم و ناچارا باید می رفتم و والدینم را به مدرسه می آوردم . حالا تو بخوان ازاین مجمل حدیث مفصل . و من الله توفیق .
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/11, 09:25.

نظر

• فری زبل
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 860

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
            با سلام :
            دوستان عزیز نگران نباشید در جلسه پیش رو تلاش میکنیم صدرا اولا از بورس خارج نشه دوما به بالاترین قیمتی که قرار گاه یا هر حامی دیگری حاضر به خرید شود ماهم نه نمیگوییم .هر کس خواست بفروشه هر کس که خواست نگه داره مسولیت با خودش . بنده قول میدهم تمام تلاشمو برای بالاترین قیمت انجام بدهم وامیدوارم دعای خیر شما همراه ما باشد.ومن الله توفیق.
            سلام
            داداش گل و همه نمایندگان سهامداران جزء
            قبل از هرچیز بگم بازی شطرنج رو کسی که بازی میکنه بهتر میبینه تا مهره های داخل گود
            این جمله که هر کس خواست بفروشه و هرکس خواست نگه داره اگر مدنظر شما و نماینده های دیگه هست به شخصه به نمایندگی از خودم میگم ول معطلین وسلام و علیکم
            چرا؟ چون که این سهم با امید واهی دادن و پنهان کاری تا همینجا اومده واین جمله مجددا ایجاد امید واهی میکنه (قابلیتای سهم صدرا غیر قابل انکاره ) ودوباره روز از نو وروزی از نو
            کاری ندارم من نوعی باتوجه به میانگینم هر قیمتی بازگشایی بشه سود نکنم ضررم هم مطمئنم کمتر از خیلیای دیگست
            لپ مطلب این جمله معنیش اینه که مابرمیگردیم به بازار تا به امید ظهورامام زمان شرکت بتونه جون بگیره اگرم کسی نمیخواد میتونه بفروشه یعنی بازم توپ تو زمین سهامدار
            عزیزای نماینده جا برای فرار از خریدن سهم سهامداران جزء نزارین حتی اگه لازم به راضی شدن به خروج از بورس بشه
            منم میدونم سهم بیش از 1000 تومن می ارزه ولی به 300 نقد راضیم
            /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• کدبان باستان
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 199

دوستان گرامی
              درود بر شما

تا کنون آخرین نتیجه نظر سنجی پیرامون نرخ تمایلی سهامداران در مورخ 21-5-91 ساعت 10:20 بامداد شنبه به شرح زیر است

بین 150 تا 250 1/85%
              بین 250 تا 350 27/78%
              بین 350 تا 450 48/15%
              بین 550 تا 650 1/850%
              بین 750 تا 1000 3/7%
              بالای 1000 1/85%

از دوستان سهامدار درخواست می شود ، چنانچه تاکنون نظر خود را اعلام نکرده اید به آدرس نظر سنجی مراجعه نمایند. کسانی هم که تمایل دارند نتیجه فعلی نظر سنجی را مشاهده کنند در همین آدرس قابل بازدید است.
              آخرین ویرایش توسط کدبان باستان؛ 2012/08/11, 10:00.
              [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                از تلاش شما دوستان عزیز تشکر می کنم امیدوارم بحث قیمت در همین حدودی که می فرمایید باشد .چون در آنزمان است که اعتماد به بورس بر خواهد گشت و منتظر شاخص 32000 باشید .بنده در جلسه پیش هم به جناب مهندس مالمیر و جناب مهندس مستشار گفتم اگر شاخص 32000 می خواهید صدرا باید 3200ريال باشد .همین مثبت بودن امروز شاخص هم بخاطر خوش بینی به جلسه هم اندیشی پیش رو است و اگر این فرصت را از دست بدهند یا به عبارتی بخواهند همچنان یک بازار منفی را دنبال کنند پس نتیجه این هم اندیشی برایشان بهترین محک است .و من الله توفیق .

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                سلام
                داداش گل و همه نمایندگان سهامداران جزء
                قبل از هرچیز بگم بازی شطرنج رو کسی که بازی میکنه بهتر میبینه تا مهره های داخل گود
                این جمله که هر کس خواست بفروشه و هرکس خواست نگه داره اگر مدنظر شما و نماینده های دیگه هست به شخصه به نمایندگی از خودم میگم ول معطلین وسلام و علیکم
                چرا؟ چون که این سهم با امید واهی دادن و پنهان کاری تا همینجا اومده واین جمله مجددا ایجاد امید واهی میکنه (قابلیتای سهم صدرا غیر قابل انکاره ) ودوباره روز از نو وروزی از نو
                کاری ندارم من نوعی باتوجه به میانگینم هر قیمتی بازگشایی بشه سود نکنم ضررم هم مطمئنم کمتر از خیلیای دیگست
                لپ مطلب این جمله معنیش اینه که مابرمیگردیم به بازار تا به امید ظهورامام زمان شرکت بتونه جون بگیره اگرم کسی نمیخواد میتونه بفروشه یعنی بازم توپ تو زمین سهامدار
                عزیزای نماینده جا برای فرار از خریدن سهم سهامداران جزء نزارین حتی اگه لازم به راضی شدن به خروج از بورس بشه
                منم میدونم سهم بیش از 1000 تومن می ارزه ولی به 300 نقد راضیم

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                دوستان گرامی
                درود بر شما

تا کنون آخرین نتیجه نظر سنجی پیرامون نرخ تمایلی سهامداران در مورخ 21-5-91 ساعت 10:20 بامداد شنبه به شرح زیر است

بین 150 تا 250 1/85%
                بین 250 تا 350 27/78%
                بین 350 تا 450 48/15%
                بین 550 تا 650 1/850%
                بین 750 تا 1000 3/7%
                بالای 1000 1/85%

از دوستان سهامدار درخواست می شود ، چنانچه تاکنون نظر خود را اعلام نکرده اید به آدرس نظر سنجی مراجعه نمایند. کسانی هم که تمایل دارند نتیجه فعلی نظر سنجی را مشاهده کنند در همین آدرس قابل بازدید است.

نظر

• حسگر
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 136

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                  باسلام:
                  دوستان عزیز آنها که بنده را قبول نداشتن از اول هم قبول نداشتن و آنها که قبول داشتن از قبل سهامدار صدرا بودند .ولی باید بگم تا 30 ای 40 ساعت آینده خبر هم اندیشی را به عرض شما خواهم رساند . ضمنا اکثرا شما به بنده زمانی توجه کردید که سهم به زیر 170تومان رسیده بود ولی یک موضوع را به اطلاع شما برسانم همیشه برند ه بازار آنهایی هستند که یا پول پر قدرتی دارند یا اطلاعات قوی و در صورت داشتن هردو که عالی می شود .و بدانید زمانی که باید از بورس می ترسیدید نترسیدید چون نگذاشتن که بترسید و حالا که باید به بورس امیدوار باشید ناامید هستید چون نمی گذارند که امید وار باشید و هر دو بخاطر اینست که سود باید به جیب زورمندان برود .اکثر حقوقی ها با ادعای حمایت از بازار دارند سهامها را جمع می کنند و شما فکر می کنید اینها پولشان را از کدام راه بدست آورده اند که بین شما تقسیم کنند. و من الله توفیق .
                  حمید عزیز بنده از طرف خودم فکر می کنم نیازی نیست تلاش کنیم صدرا از بورس نره بیرون. قرار گاه برای این حاضر به جلسه شده که صدرا از بورس بره بیرون به نظر من نیرویتان را روی چانه زنی بر روی قیمت بکنید.
                  وقتی آقای اعتصام می گوید این سهم 280 برای سهامدار جزء میارزد. باید قیمت ÷ایه همین عدد تعیین شود چون اگر بگوید شرایط باعث شده که الان نیارزد بی لیاقتی خودش را اثبات می کند پس نمی تواند این حرف را بزند. در مرحله بعد شما روی این قضیه تاکید کنید حال که قیمت خرده قروشی این سهم 280 است قیمت بلوک 34 درصدی چند است.
                  همین جا داخل پرانتز بگویم سهام ونفت که در بازار 110 تومان خرید و فروش می شود چند روز پیش بلوک 20 درصدی آن بالای 190 به مهد امید آرین فروخته شد. حواستان هست که مهد امید آرین یکی از سهامداران عمده صدرا هم هست.
                  خلاصه کلام مثل یک کشتی گیر که به تدریج بالا می رود و در فینال با یک امتیاز بر حریف غلبه می کند عمل کنید. ولی اگر در مرحله فینال به جای دنبال یک امتیاز برتری گرفتن دنبال ضربه فنی حریف باشید بد جوری روی پل گیر می کنید و همانجا نتیجه را واگذار خواهید کرد.
                  خلاصه از 350 به بالا بستگی به قدرت چانه زنی شما دارد. تا 350 فرارگاه فکر کنم راحت خریدار باشد.
                  امیدوارم موفق باشید.

نظر

• محمود
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 37

محمودرضا خواجه نصير: سازمان بورس و اوراق بهادار در نظر دارد با برگزاري يک جلسه مشترک با حضور نمايندگان قرارگاه خاتم الانبياء به عنوان سهامدار عمده و نيز مديران اين شرکت بورسي، شرايط را براي بازگشت اين نماد به تابلوي معاملات بورس فراهم کنند که اين جلسه طي روزهاي ابتدايي هفته جاري برگزار خواهد شد.
                    حمید خان خدا قوت.;)
                    آخرین ویرایش توسط محمود؛ 2012/08/11, 10:18.

نظر

• کدبان باستان
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 199

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                      حمید عزیز بنده از طرف خودم فکر می کنم نیازی نیست تلاش کنیم صدرا از بورس نره بیرون. قرار گاه برای این حاضر به جلسه شده که صدرا از بورس بره بیرون به نظر من نیرویتان را روی چانه زنی بر روی قیمت بکنید.
                      وقتی آقای اعتصام می گوید این سهم 280 برای سهامدار جزء میارزد. باید قیمت ÷ایه همین عدد تعیین شود چون اگر بگوید شرایط باعث شده که الان نیارزد بی لیاقتی خودش را اثبات می کند پس نمی تواند این حرف را بزند. در مرحله بعد شما روی این قضیه تاکید کنید حال که قیمت خرده قروشی این سهم 280 است قیمت بلوک 34 درصدی چند است.
                      همین جا داخل پرانتز بگویم سهام ونفت که در بازار 110 تومان خرید و فروش می شود چند روز پیش بلوک 20 درصدی آن بالای 190 به مهد امید آرین فروخته شد. حواستان هست که مهد امید آرین یکی از سهامداران عمده صدرا هم هست.
                      خلاصه کلام مثل یک کشتی گیر که به تدریج بالا می رود و در فینال با یک امتیاز بر حریف غلبه می کند عمل کنید. ولی اگر در مرحله فینال به جای دنبال یک امتیاز برتری گرفتن دنبال ضربه فنی حریف باشید بد جوری روی پل گیر می کنید و همانجا نتیجه را واگذار خواهید کرد.
                      خلاصه از 350 به بالا بستگی به قدرت چانه زنی شما دارد. تا 350 فرارگاه فکر کنم راحت خریدار باشد.
                      امیدوارم موفق باشید.
                      درود بر شما
                      جان کلام را فرمودید. چند روز پیش بنا داشتم در نوشته ای به شرایط کنونی که مانند شرایط خرید بلوکی است اشاره کنم که در لابه لای مشغولیت هایم گم شد.
                      چنانچه تمایل قرارگاه بر خرید سهام حقیقی باشد ، شرایط همانند خرید بلوکی است.
                      نباید دچار اشتباه شد که چون حالا بنا دارند سهام را کلی بخرند ، باید نرخ کلی ارزان تر بشود. به یاد داشته باشیم ، بورس میدان تره بار نیست که 1تن سبزی ارزان تر از 1کیلو سبزی باشد.
                      در بورس اگر بخواهی بلوکی ، سهمی را بخری و توان خود را در شرکت بالا ببری باید بهای آن را هم بپردازی. چه برسد به اکنون که با فریب و نیرنگ موجب شده اند سهامداران حقیقی متمایل به خروج بشوند و از صدرای با قیمت واقعی (بر مبنای دارایی ها دیگر نیاز نیست بگوییم چند است) چشم پوشی کنند ، باید قیمت به گونه ای بسته شود که خواسته اکثریت سهامداران است تا شاید جبران بخشی از زیان و خواب پول آنها بشود.

نکته دیگری هم بود که متاسفانه از یاد بردم. اگر حافظه یاری کند ، بازخواهم گشت.
                      پیروز باشید
                      [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز خیلی دوست داشتم با ما در جلسه باشی .و من الله توفیق .

درود بر شما
                        جان کلام را فرمودید. چند روز پیش بنا داشتم در نوشته ای به شرایط کنونی که مانند شرایط خرید بلوکی است اشاره کنم که در لابه لای مشغولیت هایم گم شد.
                        چنانچه تمایل قرارگاه بر خرید سهام حقیقی باشد ، شرایط همانند خرید بلوکی است.
                        نباید دچار اشتباه شد که چون حالا بنا دارند سهام را کلی بخرند ، باید نرخ کلی ارزان تر بشود. به یاد داشته باشیم ، بورس میدان تره بار نیست که 1تن سبزی ارزان تر از 1کیلو سبزی باشد.
                        در بورس اگر بخواهی بلوکی ، سهمی را بخری و توان خود را در شرکت بالا ببری باید بهای آن را هم بپردازی. چه برسد به اکنون که با فریب و نیرنگ موجب شده اند سهامداران حقیقی متمایل به خروج بشوند و از صدرای با قیمت واقعی (بر مبنای دارایی ها دیگر نیاز نیست بگوییم چند است) چشم پوشی کنند ، باید قیمت به گونه ای بسته شود که خواسته اکثریت سهامداران است تا شاید جبران بخشی از زیان و خواب پول آنها بشود.

نکته دیگری هم بود که متاسفانه از یاد بردم. اگر حافظه یاری کند ، بازخواهم گشت.
                        پیروز باشید

نظر

• مسعود 100
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 117

دوستان گرامی
                          درود بر شما

بین 150 تا 250 1/85%
                          بین 250 تا 350 27/78%
                          بین 350 تا 450 48/15%
                          بین 550 تا 650 1/850%
                          بین 750 تا 1000 3/7%
                          بالای 1000 1/85%

دوست محترم
                          با سلام ودرود . من متوجه درصد شرکت کنندگان و نسبت آن نشدم.اگر کل را نسبت به 100 محاسبه نمایید و ارقام را ببینیم بهتر مشخص میگردد

نظر

• کدبان باستان
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 199

درود بر دوستان ارجمند
                            باید در نظر داشته باشیم ، ممکن است قرارگاه در برابر قیمت پیشنهادی سهامداران مقاومت کند.
                            به یاد داشته باشیم :
                            1- آنکس که موجب شده شرایط به موقعیت کنونی تبدیل شود ، مدیران قرارگاه و صدرا بوده اند. بنابراین باید مسئولیت کردار خود را به دوش بگیرند.
                            2-سهامدار حقیقی به اندازه توان خود بار این نا مدیریتی ها را به دوش کشیده و همه جوره آسیب خورده است. سهامدار بدهی ای به صدرا و مدیرانش ندارد. صدرا و نامدیران بدهکار شرعی ،عرفی و اخلاقی به سهامداران هستند.
                            3- اگر هم قرارگاه بر سر قیمت خواسته اکثریت سهامداران حقیقی توافق نکرد ، پیشنهاد بعدی میتواند ، برداشتن یکی از مسببین این مصیبت از مسند کار باشد. توپ را بیندازید به میدان آنها :
                            اعتصام را بر کنار کنند ، من شخصا به سهامداری ام ادامه میدهم. باقی دوستان میتوانند نظر خود را در این باره بیان کنند.
                            ( شاید پرسش عمومی هم در این باره برای دوستان طرح کنیم تا نظر پنهان صدرا را در این باره بدانیم )
                            4- نکته ای که در پست پیش عرض کردم ، فراموش کرده بودم این است :
                            هر گونه توافقی باید صورتجلسه و جهت اطلاع تمام سهامداران حقوقی و حقیقی صدرا که ممکن است مانند ما پیگیر ماجرا نبوده اند ، در سایت کدال رسما اعلام شود.
                            حتی اگر توافق بر برکناری اعتصام شد ، آنهم باید در کدال بیان شود.
                            از نگاه من ، خبر برکناری اعتصام خودش نماد را با 70% بالاتر از قیمت کلوز باز خواهد کرد.
                            دوستان این پیشنهاد را برابر مقاومت های قرارگاه بدون هیچ رودربایستی ای بیان کنید.( سپس به چهره این بزرگواران نگاه کنید. اگر هم توانستید یک عکس یادگاری از این صحنه برای سهامداران بگیرید.)

مصاحبه های اعتصام را چاپ بگیرید و بعنوان مدرک همراه داشته باشید.
                            پیام نوروزی مقام معظم رهبری را بعنوان سند حقانیت سهامداران همراه داشته باشید.
                            پیروز و سربلند باشید

نظر

• کدبان باستان
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 199

در اصل توسط مسعود ریحانی پست شده است View Post
                              دوست محترم
                              با سلام ودرود . من متوجه درصد شرکت کنندگان و نسبت آن نشدم.اگر کل را نسبت به 100 محاسبه نمایید و ارقام را ببینیم بهتر مشخص میگردد
                              درود بر شما
                              اطلاعات کامل نظر سنجی ، شمار شرکت کنندگان و گزینه های طرح شده همگی در آدرس نظر سنجی که پیشتر داده شده مشخص است.
                              برخی از گزینه های رایی نداشته است.
                              شمار افراد رای دهنده در حال تغییر هستند. بهترین کار بازدید آنلاین از نظر سنجی است.
                              پیروز باشید

نظر

• محمد صالحی
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 207

دوستان امروز با امور سهام شرکت تماس گرفتم به شماره 02144444805 جریان جلسه را جویا شدم خانم احمدی بود گفت که تنها خاتم و بورس قرار است جلسه بزارند پرسیدم نمایندگانی از سهامداران هم هستند خندید گفت اصلا دو مرتبه هم پرسیدم تاکید کرد که اینها شایعه میباشد

نمیدانم کی راست میگوید دوستان پیگیری کنند
                                **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

در حال کار...
                                X