در اصل توسط کدبان باستان پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
باسلام:
دوستان عزیز جلسه فردا با حضور تمام کسانی است که می خواهند به ما بپیوندند و محدودیتی برای دوستان نیست .البته دوستان شهرستانی در این زمان می توانند نیرو خود را برای اعلام حضور همه جانبه حفظ کنند و از دوستان نزدیک به تهران بهره خواهیم برد و دوستان شهرستانی منتظر اطلاع رسانی متعاقب آن باشند . دوستان عزیز کسانی که می توانند در جلسه فردا برای تهیه طومار تشریف بیاورند در مسنجر بنده برای گرفتن آدرس پیام بگذارند تا آدرس و زمان آنرا برایشان ایمیل کنم . ضمنا دوستان عزیز موضوعات و یا متن پیشنهادی خود را برای طومار با خود بیاورند .و من الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز آقایان به هیچ قیمتی حاضر به خرید نیستند حتی 50 تومان که فکر نمی کنم کسی فروشنده باشد .ایشان گردن کج ما را می خواهند .اگر بنده هم هر حرفی زدم سند داشتم و الان هم می گویم بدانی شما که ده دلار بنده را شنیدی الان آقایان زیان 1126 میلیارد تومانی یعنی هفت برابر ونیم ارزش ثبت شده شرکت برایمان تدارک دیده اند ! کجای کاری ؟ بنده صد بار این موضوعات را گفته ام که ایشان برای چه این اقدامات را دارند رقم می زنند. خوب اگر به گفته بنده اعتماد نداری بدان بهتره یک جوری برگه سهم خودتان را نابود کنی .چون دیگر با هفت برابر ونیم شدن بدهی ها و قبول نداشتن ارزش روز صدرا چه حرفی برای فروش سهم خودت داری بزنی .آیا شما کسی را سراغ داری بدهی خرید کند .و من الله توفیق .
در اصل توسط omid_or51 پست شده است View Postفعلا بهترین کار جلو انداختن تاریخ مجمع فوق العاده هست و انجام تفاهم برای فروش.در مورد قیمت هم زیاد نگران نباشید. خیلی ارزان هم نمیخواند بخرند.وقتی سهامدارانی هستند که به اعداد چند هزار تومانی فکر میکنند باید هم قرارگاهیها سهم را هبه کنند.هر هایی هویی دارهآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/12, 15:05.
نظر
-
در اصل توسط sarcheshmehpour پست شده است View Postبا سلام خدمت اساتید بزرگوار و تشکر فراوران از عزیزانی که بی منت در این چند روزه بار سنگین مسئولیت (حقوق از دست رفته سهامداران صدار) را به دوش کشیده اند و انشاا... با نیتی پاک و با حسن نیت پای در این راه گذاشته باشند که به نظر بنده غیر از اینهم نمی باشد، هرچند توجه به نقاط قوت و ضعف و همچنین توجه به تهدید و فرصتهای که میتواند پس از بررسی جلسه فردا با بررسی دقیق نمایان گردد (دوستان بهتر است موارد را بصورت مقتضی مکتوب یا ضبط نمایند) تا جهت مراحل بعدی با همفکری همه سهامداران حقیقی مطلوبترین راهکارها مشخص و پس از بررسی بهترینها انتخاب و اجرا شود تا بهبودی مستمر ایجاد و به اهداف واقعی نزدیکتر شویم هرچند سهامداران صدرا از نظر تعداد و یا میزان زیان متفاوت هستند و بهتر است با وزن دادن به آنها و تاثیر آن در تصمیم گیری بهینه به نقطه ای نزدیک به واقعیت به تفاهم برسیم و بجای تضعیف حرکت دوستان، تشویقی پویا و اصلاحی در پی گیرم تا شاید حقوق ازدست رفته مان تا حدودی جبران گردد. در پایان بهتر است مواردی که مسئولین بصورت وعده و وعید میدهند با ذکر نام وتاکید بر آنها بطوری کامل تفهیم گردد تا هرگونه کوتاهی در انجام آتی آنها رسیدن به حقوق مارا شفاف تر نماید. موفق، پیروز و شاد باشید.در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز به ریش مربوط نیست به ریشه مربوط می شود. ضمنا جناب ایرتان هم تکنیکالیست خوبی بود که امثال شما ما را از نعمت وجود ایشان بی بهره کرد .و من الله توفیق .
در اصل توسط shahriy پست شده استمن از اول می دونستم این حمید با اون ریش نتراشیده و عینک کائوچویی مسخرش یه خریی مثل همون ایرتان و امثالهم .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/12, 16:08.
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوست عزیز آقایان به هیچ قیمتی حاضر به خرید نیستند حتی 50 تومان که فکر نمی کنم کسی فروشنده باشد .ایشان گردن کج ما را می خواهند .اگر بنده هم هر حرفی زدم سند داشتم و الان هم می گویم بدانی شما که ده دلار بنده را شنیدی الان آقایان زیان 1126 میلیارد تومانی یعنی هفت برابر ونیم ارزش ثبت شده شرکت برایمان تدارک دیده اند ! کجای کاری ؟ بنده صد بار این موضوعات را گفته ام که ایشان برای چه این اقدامات را دارند رقم می زنند. خوب اگر به گفته بنده اعتماد نداری بدان بهتره یک جوری برگه سهم خودتان را نابود کنی .چون دیگر با هفت برابر ونیم شدن بدهی ها و قبول نداشتن ارزش روز صدرا چه حرفی برای فروش سهم خودت داری بزنی .آیا شما کسی را سراغ داری بدهی خرید کند .و من الله توفیق .
اگر قصد خرید نداشتند از همه طرف تو سر مال نمیزدند.از اعلام زیان هنگفت تا هبه کردن سهامشون و اینکه شرکت بدرد بورس نمیخوره و .............در مورد زیان هم فعلا تا سال 90 حسابرسی شده . از توی هوا نمیتونند زیان بسازند.کل پروزه های سال 90 که اجرا کرده 500 تا بوده اونوقت بیاد 1126 تا زیان اعلام کنه.نه به اون خوشبینی بینهایتت و نه به اون بدبینی الانت
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز آقا سجاد گل بنده دیروز متوجه نشدم که شما به شانه بنده زدی که بگویی در پشت سر بنده هستی و بنده غیبت شما را نکنم و فکر کردم با بنده کار داری .در هر صورت نوشته بنده اگر از دید غیر خودت بخوانی خواهی دید منظور بنده اینست که ایشان دیگر فاتحه اعتقادات را خوانده اند و خیلی زود حرف خودشان را فراموش می کنند چنانکه بعید است سهم شما را بخرند .ولی خوب بنده برای اینکه شما بدانی بنده غیبت نکرده ام و فقط خواستم بگویم خواهیم دید که آقا سجاد هم الان دست خالی پایین خواهد آمد و دیدید که شما دست خالی پایین آمدید .در مورد جا نبودن در آسانسور حق با شماست ولی آیا پیش از پایین آمدن همه ما در حالی که بنده هنوز هم تلاش در گرفتن حق 30 هزار سهامدار داشتم شما با جناب خواجه علی برای گرفتن پول سهمتان صحبت نکردید و ایشان به شما نگفت برگه سهم خودت را بیاور و یک کپی از آن تا شما را بفرستم .......... و شماره تماس نگرفتی و شما هم در ماشین برای بنده و آقای ذکایی تعریف نکردید و به بنده نفرمودید آیا به نظر شما پول بنده را می دهند و سهمم را می خرند و بنده نگفتم بعید است ! شاید 500 هزار تومانی به شما بدهند و همین مقدار هم برای بنده جای تعجب دارد .و جناب ذکایی به شما نگفت خدا کند سهم شما را بخرند چون این برای ما یک سند می شود و از آن می توانیم بهره ببریم .در پایان آقا سجاد گل مگر همین آقای ذکایی به شما و در جلسه و خطاب به جناب خواجه علی نگفت این چه حرفی است شما مشکل سهامداران را حل کن وگرنه من هم می توانم سهم آقا سجاد را بخرم واین که نشد حل مشکل و یا اینکه بنده گفتم مثل آقا سجاد 5 هزار نفر سراغ دارم و به فرض مثال شما می خواهی با حل مشکل یکنفر در این شب عزیز فکر کنی بدهکار کسی که نیستی هیچ مشکل بنده خدایی را هم حل کرده ای . فکر کنم تا همینجا کافی باشد آقا سجاد گل .بنده شما را دوست دارم و فقط می خواستم این آقایان را و اهدافشان را بر شما مشخص کنم. چه سهمت را بخرند وچه نخرند شما دیگر از دوستان ما هستی .و انشالله فردا روی همچون ماه شما را خواهم بوسید . ضمنا شما تمام جمله بنده را به مهندس اعتصام نشنیده ای بنده به ایشان گفتم با شناختی که از شما دارم بنده مطمئن هستم با اقداماتی که می دانم وجدان بیدار شما در پیش گرفته است شما با آقایان فرق دارید (دلیلش جلسات متعدد ) ولی بدانید آقایان گردن کج ما را می خواهند و اولین نفری که بخاطر مشکلات مالی و شرمندگی خانواده ناچار به گردن کج کردن شده است و انشاالله الان بالا ایستاده تا پول سهامش را بگیرد .و صد البته این جمله آخر بنده یعنی پولش را بگیرد تعنه بود که بنده به جناب خواجه علی زدم یعنی می دانستم شما را سنگ قلاب خواهد کرد و شاید الان با این نوشته ها بخواهد از خود حرکتی نشان دهد وسهم شما را بخرد ولی بازهم ایراد دیگری بر خود وارد کرده است و تنها راه برون رفت این قضیه راضی کردن تمام سهامداران است .ومن الله توفیق .
در اصل توسط زینب پست شده استنقل قول از سجاد.......
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
دوستان امروز بعد از ظهر در جلسه ایی که در ساختمان قرار گاه خاتم بر گزار شد شرکت نمودم
جناب صالح آبادی وجناب قالیباف و جناب مالمیر از طرف سازمان بورس وجنابان خواجه علی و اعتصام و دکتر قلی پور و فرمانده قرارگاه خاتم حضور داشتند
ابتدا جناب خواجه علی شروع به صحبت کرد و دوباره همان حرفهای قدیمی ....بدهی و قرض و بهره پول و عدم مساعدت دولت رو بازگو کرد
یکی از سهامداران بنام حمید که که این گرد همایی را کلید زده بود شروع به صحبت کرد ....بطور خلاصه گفت که این شرکت پتانسیلهای بالایی دارد و چه و چه ... ومی گفت که بنده معتقدم ارزش هر سهم صدرا 10 دلار است ومیتوانم این موضوع را به شما اثبات کنم که در این موقع جناب خواجه علی گفت ما حاضریم این سهم 10 دلاری را به کسی که توانمندی ذارد هبه کنیم ...هدیه بدهیم ...که همین جناب حمید که از فن بیان بالایی برخوردار بود گفت که من حاضرم تمامی سهم قرارگاه را بخرم و پولش را 3 ساله می پردازم
خلاصه بعد از این تعارفات ...شخصی که بعنوان حسابدار و سهامدار شرکت حضور داشت گفت که بنده ثابت می کنم که در شرکت تخلف صورت گرفته وشروع کرد به دادن اعداد وارقام که طبق معمول جناب قلی پور گردن نگرفت و گفت اینجوری که شما میگی نیست
سهامدار دیگری گفت شما مگه نمی گین کشتی ریکمرز باعث این زیان شده شما الان اگر آهنهای این کشتی را اسقاط کرده وبفروشید 3 برابر پولی که دادید خواهید گرفت که جناب اعتصام گفت همچین چیزی امکان ندارد و ....وهمان شخص گفت بیائید بجای پول سهامداران ساختمان صدرا را به آنها بدهید که جناب خواجه علی گفت کدام ساختمان ما که سندی نداریم که اگر داشتیم تا حالا بانکها تصاحب کرده بودند
خلاصه دوستان صحبتهای تکراری و خسته کننده وجناب خواجه علی از موضع قدرت همچنان حرفهای خود را میزد
بنده اجازه گرفتم وشروع به صحبت کردم و 8 بندی را که در مطلب قبلی گفتم بازگو کردم وخطاب به
فرمانده قرارگاه گفتم که تورو به فاطمه زهرا {س} کاری برای سهامداران زجر کشیده ودلسوخته صدرا بکن که اینها 3 سال است که ما رو سر کار گذاشته اند ودستمان به جایی بند نیست...که ایشان که انسان وارسته ای نشون میداد گفت که ما یک بنگاه اقتصادی هستیم وهمینطور که در عرصه سازندگی برای این کشور فعالیت می کنیم دلمان می خواهد که عموم مردم هم از ما راضی باشند و قول داد که با مقامات بالاتر صحبت کرده وانشا الله حمایت کند
که جناب خواجه علی گفتند که اگر اعتراضی داری برو و شکایت کن
بنده گفتم فکر کردی که من بی صاحبم ..شکایتتونو به آقا امام زمان می کنم و مطمئن باشید که اسم تک تکتان را نوشته ودر دل چاه مسجد مقدس جمکران می اندازم
گفتم مطمئن باشید که آه سهامدار بدرقه راهتان خواهد بود و شما در این سهم خیر نخواهید دید ...چه بسیار از دوستانی که در این سهم کذایی سکته کرده وجانشان را از دست دادند و افرادی که به خاطر بدهی اکنون در زندان هستند که البته آقایان گوششان از این حرفها پر است
شخصی هم که امیر ارتش بود در جلسه برای حمایت از سهامداران جزء شرکت کرده بود و لب به سخن گشود و خطاب به آنها گفت نکنید این کارها را و سعی کنید حقوقی که می گیرید حلال باشه ...می گفت بنده مرد دوم جنگ شناخته شدم وبارها تا پای جان برای این مملکت پیش رفتم افراد زیادی را می شناسم که همچون این دوست عزیز منظورشان من بودم ...گرفتار این سهم شده اند و گفت خدا را شاهد می گیرم که اگر پول داشتم همین الان سهم این سید را می خریدم وچکش را می نوشتم وبه دستش می دادم ...از خدا بترسید که آن دنیا باید جوابگو باشید...بنده از صحبت این شخص اشک چشمانم را فرا گرفت که البته بنده همیشه اشکم جاریست
سکوت جلسه را فرا گرفته بود که جناب خواجه علی رو کرد به من وگفت سهم شما را ما میخریم وآخر جلسه بایست تا سهمت را بخریم
دوستان آیا با خرید سهم من که تعداد قابل توجهی نیست مشکل سهامداران شرکت حل میشود مگر من تنها هستم که چه بسا دوستانی که در جلسه حضور داشتند گفتند سهم ما را هم بخر و خواجه علی رو به حمید کرد و گفت تو وایستا سهمت را 5 هزار تومان بفروش
دوستی در یکی از تا لارهای بورسی که همین حمید خان خودمون است در مورد من اینچنین نوشته که این جور القاء میشود که سجاد برای خودش چانه زده در صورتی که خدارا شاهد می گیرم که بنده به صرف خودم در این جلسه حضور پیدا نکردم واگر این چنین است خدا از من راضی نباشد
متن نوشته حمید در مورد بنده:
=============================
باسلام:
دوستان عزیز یک اتفاق جالب هم افتاد وقتی بنده چنان توفنده مشتی اطلاعات را بر سر ایشان ریختم و گفتم شما تخلفات گسترده ای دارید و باید بپذیرم که قبلی ها هم اینگونه بودند و داغ دل آقا سجاد را تازه کردم بیاید می دیدید که آقا سجاد چه روضه ای خواند و گفت در این شب عزیز نام همه شما را یکی یکی در چاه جمکران می اندازم و بدانید پاسخ شما با صاحب من و من سید هستم و خیلی حرفهای دیگه مانند اینکه من از خودت در مجمع پارسال پرسیدم صدرا هایم را چکار کنم گفتی نگه دار و از مهندس اعتصام پرسیدم و ایشان هم فرمودند قیمتش از این بالاتر است و غیره و سپس زد زیر گریه جناب خواجه علی چنان ترسید که گفت تو دیگه هیچی نگو من امشب پول تو را می دهم و برو و بنده فکر کردم شاید هنوز هم ترس از خدا در ایشان وجود داشته باشد و دیدم آقای ذکایی گفت مال منم بخر و طالبی هم گفتم منم می فروشم و بنده گفتم خب اگر خریداری که حرفی نیست بنده 510 میلیونش را برات دارم یکجا چند و به من گفت تو برو پنج هزار تومان بفروش ومنم به ایشان گفتم شما آن 510 میلیون را بخر سهم من برای شما می چرخانم دور سر رهبر عزیزم که به حرفش اعتماد کردم و سهم شما را خریدم و سرخودت و می بخشم به شما و رهبر عزیز .ولی دیگه کم آورد و هیچی نگفت ولی دوستان همین قدر هم نتوانست به حرفش عمل کند و به آقا سجاد که پس از خاتمه جلسه ایستاد تا پول سهمش را بگیرد گفت برو برگه سهمت را بیار و تقاضا بنویس تا بفرستمت حسابداری . شما فکر می کنید سهم آقا سجاد را بخرد .اگر بخرد که خوب کدام شما و بنده با پولی غیر زحمت کشی سهم صدرا گرفتیم و یک مدرک خوب برای دادگاه داریم .و اگر نخرد خوب همین دلیل تصمیمات عجولانه و ............. .ومن الله توفیق .
===================================
بنده در پایان جلسه به خاطر اینکه آسانسور جا نداشت ....ایستادم تا دوستان بروند ودوباره آسانسور به طبقه 6 برسد ومن پائین بیام که وقتی رسیدم حمید خان داشت به اعتصام که توی ماشین می نشست می گفت اون سید که واستاده پولشو بگیره که بنده زدم به شونه هاش که من اینجام
قضاوت با دوستان فهیم
دوستانی که از طرف سازمان بورس آمده بودند خدایش طرف سهامدار رو گرفتند و جناب صالح آبادی گفت که بیائید واز سهم حمایت کنید و شناوری سهم را کم کنید و ما شمارو با 5 درصد شناوری به بازار فرابورس می بریم
جناب قالیباف هم گفت اینها به جای اینکه در بازار ارز وسکه بروند وسودهای آنچنانی بکنند وارد بازار سهام شدند خدارو خوش نمیاد حالا دو جانبه ضرر کنند
جناب اعتصام هم رو به مالمیر کرد گفت اطلاعات ما را قبول کنید وسهم را باز گشایی کنید ... جناب مالمیر گفت با این وضعی که صدرا دارد و ارائه گزارشات این سهم بدون حمایت سهامدار عمده که شما باشین باز نخواهد شد
خواجه علی دوباره صحبت از مجمع فوق العاده می کرد که اونجا سرنوشت سهم مشخص خواهد شد
خلاصه دوستان نتیجه ایی که باید می گرفتیم متاسفانه حاصل نشد ...بنده گفتم من به نیابت از تعداد کثیری از سهامداران خواسته آنها را می گویم بیائید این سهم رو که روزی در 420 تومان و روزی در 145 تومان معامله شده میانگین گرفته و هرسهم را 280 تومان از سهامدار بخرید و این طلای ناب برای خودتان که آنها می گفتند شما بیا ما مفتی سهام را به شما میدهیم
فکر نمی کنم که قیمت خوبی را برای خرید پیشنهاد بدهند
فقط خدا به داد سهامداران مظلوم صدرا برسد
امیدوارم که خدا به همه سهامداران بورس کمک کند و در آخر به سهامداران صدرا نیز رحمی کند
دوستدار شما سجاد/آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/12, 16:06.
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز بنده را وادار نکن ناگفته ها را پیش پیش بگویم و آب به آسیاب نا مدیران بریزم .به عدد نگاه کنی می بینی که بقدری دقیق است که یک عدد بالا و پایین ندارد .و این سناریو جدید است ولی بنده آنرا از دیر باز با رقم گرد شده 1200 میلیارد خدمتتان عرض می کردم .و من الله توفیق.
در اصل توسط omid_or51 پست شده است View Postبا سلام
اگر قصد خرید نداشتند از همه طرف تو سر مال نمیزدند.از اعلام زیان هنگفت تا هبه کردن سهامشون و اینکه شرکت بدرد بورس نمیخوره و .............در مورد زیان هم فعلا تا سال 90 حسابرسی شده . از توی هوا نمیتونند زیان بسازند.کل پروزه های سال 90 که اجرا کرده 500 تا بوده اونوقت بیاد 1126 تا زیان اعلام کنه.نه به اون خوشبینی بینهایتت و نه به اون بدبینی الانت
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز جلسه فردا با حضور تمام کسانی است که می خواهند به ما بپیوندند و محدودیتی برای دوستان نیست .البته دوستان شهرستانی در این زمان می توانند نیرو خود را برای اعلام حضور همه جانبه حفظ کنند و از دوستان نزدیک به تهران بهره خواهیم برد و دوستان شهرستانی منتظر اطلاع رسانی متعاقب آن باشند . دوستان عزیز کسانی که می توانند در جلسه فردا برای تهیه طومار تشریف بیاورند در مسنجر بنده برای گرفتن آدرس پیام بگذارند تا آدرس و زمان آنرا برایشان ایمیل کنم . ضمنا دوستان عزیز موضوعات و یا متن پیشنهادی خود را برای طومار با خود بیاورند زمان پاسخگویی به ایمیل شما ساعت دوازده امشب .و من الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز اگر با من نبودش میلی چرا جام مرا بشکست لیلی . به شما قول می دهم به مدار ولایت مداری با شما هستم و در تلاش هستم به آنچه خداوند متعال فرموده عمل کنم یعنی تلاش و گرنه نصرت از آن خداوند متعال است و ما به تلاش مکلف هستیم نه نتیجه . در همینجا و با دعای شما از خدا می خواهم تمام نیت بنده را خالص برای راه حق نماید. و من الله توفیق .
در اصل توسط سرمایه گزار 67 پست شده استسالها پیش قبل از انقلاب یک بابائی از اینها که ماشین باد میکنند در دکانش نوشت بود "باد",یک مامور امنیتی آمد خرش را گرفت که "باد" تنها معنی ندارد. یا بنویس" زنده باد " یا "مرده باد". حالا حکایت حمید خان و حرفهایش حقیقتآ همان "باد" است نه زنده باد است و نه مرده باد, معلوم نیست اینطرفی است یا آنطرفی و این از صفات آدمهای بسیار مرموز است و شاید هم ما را ک... خل فرض کرده,لاکردار عین جاسوس های دو جانبه می مونه و معلوم نیست با چه گروهی سر و سر داره, از ماموران خاتمه یا سازمان بورس ویا گروههای دیگره, وقتی موضوعات مورد بحث ما در رابطه با صدرا طوری است که می شود برای مثال در یک یا چند جمله خلاصه اش کرد و با هر موضوع موافقت یا مخالفت کرد,این آقا اینقدر با جمله ها و داستان های عجیب وغریبش از قصه های کودکی و زمان پیشاهنگی اش گرفته تا متراژ جزیره صدرا با متر مکعب( اندازه گیری حجم جزیره و نه مساحت آن)و... ما را هی می پیچونه و به بیراهه می بره که آخرش همه یادشون میره که اصل داستان صدرا بلاخره چی شد و به کجا کشید, خلاصه هممون را از دم حسابی سر کار گذاشته مخصوصآ بچه های تالار همسایه رو که حسابی با حرفهاش حال می کنند ,البته ما هم شاید بیشتر بدنبال همین سرگرمی در تالارها پرسه می زنیم و نه تحقیق و تفحص جدی در باره آخر و عاقبت صدرا,اما خداییش بچه خیلی با ادب و فروتنیه ولی در عین حال خیلی هم مرموز. شاید هم این بابا یه روزی یکی از مدیران خاتم از آب در بیاد و همگی ما بمونیم تو کف و بیفتیم دنبالش به التماس و خواهش که رحمی بما کند و دلی برای ما بسوزاند.
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوست عزیز بنده را وادار نکن ناگفته ها را پیش پیش بگویم و آب به آسیاب نا مدیران بریزم .به عدد نگاه کنی می بینی که بقدری دقیق است که یک عدد بالا و پایین ندارد .و این سناریو جدید است ولی بنده آنرا از دیر باز با رقم گرد شده 1200 میلیارد خدمتتان عرض می کردم .و من الله توفیق.
جنابعالی خیال میکنی من از دیروز یا یکماه یا یکسال پیش کارم را توی بورس تهران شروع کردم.بیش از 8 سال که این کاره هستم و 4 سال این کار را بصورت حرفه ای انجام میدم.در خرید و فروش سهام حرف هیچ تحلیلگر و مدیری را گوش نمیدم چه برسه باینکه اون تحلیگر ایرتان و پیرتان و اون مدیر اعتصام باشه.شایع و اخبار غیر رسمی که هیچ هیچ.روش خاص خودم را دارم.اطلاعاتی که شما ممکن.البته ممکن داشته باشی از کانال غیر رسمی هست و فاقد ارزش.اینهم از اون چیزایی هست که تو این 8 سال یاد گرفتم.در ضمن زیان ساختن کاری هست زمانبر یعنی زود زود میره برای سال بعد.البته انکار نمیکنم که برای رسیدن به هدفشون کاری از این بدتر هم انجام نمیدند.کلا این کاره هستند.اینکه گفتی ارقام دقیق زیان را هم میدونی معلوم خیلی وقت بر روی صورتهای مالی گذاشتی و باید دقیقا بدونی که شرکت چرا 3 سال عرضه سود ساختن را نداره که اگه میدونستی با اون خوشبینیهات 100 باره اون را علم میکردی.تا قیمت سهم را از دید خودت باز چندید برابر بیشتر نشون بدی.الان که خیلی بدبین شدی بهت میگم تا قدری بدبینی هات تعدیل بشه.باندازه دو ساعت هم بر صورتهای مالی شرکت وقت نگذاشتم.دلیل سود کم در این 3 سال همون چیزی بود که با صدای بلند توی مجمع فریاد زدم.حاشیه سود خیلی کم 13 درصدی که خواجه در جواب گفت چرا حاشیه سود صدرا را با مپنا و آذراب قیاس میکنی.یک شرکت مثل خود صدرا نام ببر.ساعتی بعد خانمی در تایید حرف من و با این ادعا که 10 سال سابقه کار در شرکتهای تاسیسات دریایی مشابه داره گفت که حاشیه سود صدرا باید حداقل 50 درصد باشه. و خواجه خان گفت اگر شبیه شرکت صدرا بعنوان مثال بیاورید قبول دارم(گفت سیب را با سیب مقایسه کن) .اون خانم کاملا درست میگفت.اون سیب صورتهای مالی سال 80 تا 83 صدرا هست.حاشیه سود اونجا بین 24 تا 40 درصد در نوسان نه بین 7 تا 13 درصد.همین یک فقره که گفتم اگر اوکی بود باید ارقام نجومی سود برای سالهای 88 تا 91 اعلام میکرد.در هر حال بنده هیچگونه امیداوری به اینده شرکت برای سهامداران خرد قایل نیستم و معتقدم تا زمانی که سهامدار عمده و پیمانکار یعنی قرارگاه یکی باشند این وضعیت ادامه دار هست.سهامداران خرد این وسط اضافی هستند که باید زودتر حذف بشند.
نظر
-
ای انسان های باشرف و پاک عزا بگیرید و کمک کنید
باید از طرف تمامی سایت ها عزای عمومی اعلام شود
منتظر صدا وسیما نباشید اینا ادم نیستند .................
هر با شرفی تلاش کنند تا عزای عمومی اعلام شود و اطلاع رسانی کنند تا کمک های مردمی بدست این عزیزانمان برسد
صدای هل من ناصرا ینصرنی شنیده میشود
انتظار نداشته باشید که عمروعاص صفتان کمک کنند یزییدیان کمک کنند
روزینامه کیهان حتی یه نوشته هم در اول صفحه نداشته پس انتظار از این کثافت ها نداشته باشیم
نقل از برادر بزرگوار جناب آقای طیب از سایت تالار بورسی
قابل توجه برادران رسانه به اسطلاح ملی و روزینامه های ...؟شرم دارد و خجالت بکشیدآخرین ویرایش توسط مسعود 100؛ 2012/08/12, 18:43.
نظر
-
من یک فکری دارم
تا حالا خانه معامله کردید
یکی از همکارانم معاملات ملکی دارد گاهی معاملات ان را در مورد خانه میبینم اگر خانه با طلا هم داشته باشید معاملات ملکیه میگوید نه این خونه خوب نیست طلاش از عیار 18 است فلان مشکل را دارد حالا بریم فکرامونا بکنیم اما از طرف دیگه میگوید یک نفر هست نمیدونم به دردش بخوره یا نه میگوید من تلاشم را میکنم اما قول نمیدم به قول معروف با دست پیش میکشه با پا پس اما خریدار است خوب هم خریدار است اما با قیمت مفت
اگر بگوید همان اول باشه متری x تومان طرف با خودش میگه نه این بیشتر می ارزد معامله جوش نمیخوره هر قیمتی بدهد حتی دو برابر قیمت عرف باز هم فروشنده ناراضی است اما با این کار هم قیمت را پایین اورده هم به هدف خود رسیده هم فروشنده کلی دعا میکنه
درست است
حالا در مورد خصدرا هم همینطور اگر در ابتدای کار میگفت باشه من 100 خریدارم همه جوش می اوردیم اگر میگفت 150 همه باز میگفتیم نه اینها تصمیم دارند مفت خری کنند اگر 500 هم میگفت اخر امر پشت خاتم حرف بود میگفتند که ببین این سهم طلا بوده این سهم را الکی خراب کردند تا از ما مفت خریداری کنند
حالا می ایند این کا را میکنند دقیقا کار معاملات ملکی را
میگویند این سهم بدرد نمیخوره و فلان است فلان مشکل را دارد به درد ما نمیخورد ما اصلا خریدار نیستیم تا بازار را بترساند بعد از یک مدتی می اید میگویند حالا شاید 100 تومان انهم به دلیل اینکه پشت سهامدار باشیم نه اینکه سهم خوب باشد میخریم ان هم با منت همه هم میگویند به دمش گرم عجب مردان خدایی هستند
این وسط به هدفشان میرسند درست است
محاسبات را دوستان انجام دادند و موجود است اینها خریدار هستند اما از این روش کثیف استفاده میکنند تا به هدفشان برسند
اینها که نمیتوانند شرکت خصدرا را منحل کنند چون ابروی نظام هستند با اون همه تبلیغات اگر این کار ار بکنند تف سر بالا برای خودشان و خاتم است و برا ی خودشان خیلی بد میشود کلی کار کردند تا خصدرا را تا اینجا اوردند از همه بدتر کا رسانه ای میشه بزرگترین شرکت پیمانکاری نفت و اولین سهم واگذاری دولت از بورس اخراج شد
اما با این کار با جلو انداختن سهامدار هم امتیاز از دولت میگیرند هم سهم را مفت میخرند هم دعای خیر پشتشونآخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/08/12, 21:28.**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Postمن یک فکری دارم
تا حالا خانه معامله کردید
یکی از همکارانم معاملات ملکی دارد گاهی معاملات ان را در مورد خانه میبینم اگر خانه با طلا هم داشته باشید معاملات ملکیه میگوید نه این خونه خوب نیست طلاش از عیار 18 است فلان مشکل را دارد حالا بریم فکرامونا بکنیم اما از طرف دیگه میگوید یک نفر هست نمیدونم به دردش بخوره یا نه میگوید من تلاشم را میکنم اما قول نمیدم به قول معروف با دست پیش میکشه با پا پس اما خریدار است خوب هم خریدار است اما با قیمت مفت
اگر بگوید همان اول باشه متری x تومان طرف با خودش میگه نه این بیشتر می ارزد معامله جوش نمیخوره هر قیمتی بدهد حتی دو برابر قیمت عرف باز هم فروشنده ناراضی است اما با این کار هم قیمت را پایین اورده هم به هدف خود رسیده هم فروشنده کلی دعا میکنه
درست است
حالا در مورد خصدرا هم همینطور اگر در ابتدای کار میگفت باشه من 100 خریدارم همه جوش می اوردیم اگر میگفت 150 همه باز میگفتیم نه اینها تصمیم دارند مفت خری کنند اگر 500 هم میگفت اخر امر پشت خاتم حرف بود میگفتند که ببین این سهم طلا بوده این سهم را الکی خراب کردند تا از ما مفت خریداری کنند
حالا می ایند این کا را میکنند دقیقا کار معاملات ملکی را
میگویند این سهم بدرد نمیخوره و فلان است فلان مشکل را دارد به درد ما نمیخورد ما اصلا خریدار نیستیم تا بازار را بترساند بعد از یک مدتی می اید میگویند حالا شاید 100 تومان انهم به دلیل اینکه پشت سهامدار باشیم نه اینکه سهم خوب باشد میخریم ان هم با منت همه هم میگویند به دمش گرم عجب مردان خدایی هستند
این وسط به هدفشان میرسند درست است
محاسبات را دوستان انجام دادند و موجود است اینها خریدار هستند اما از این روش کثیف استفاده میکنند تا به هدفشان برسند
اینها که نمیتوانند شرکت خصدرا را منحل کنند چون ابروی نظام هستند با اون همه تبلیغات اگر این کار ار بکنند تف سر بالا برای خودشان و خاتم است و برا ی خودشان خیلی بد میشود کلی کار کردند تا خصدرا را تا اینجا اوردند
اما با این کار با جلو انداختن سهامدار هم امتیاز از دولت میگیرند هم سهم را مفت میخرند هم دعای خیر پشتشون
چون در این ایام برایشون باید از اعتقادداتشون حرف زد و کلی هم تعریف و تمجید کرد که چقدر انسان دوست هستند و رعایت حق الناس از اولویت های اول شان است؟
فردا حرف در می آورند برای بچه های سایت که از مدیران صدرا و خاتم بد گفتید و سهامتان را مفت هم دیگه نمی خریم و هبه هم کنید قبول نمی کنیم.
نظر
نظر