صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen kaveh
    عضو فعال
    • May 2011
    • 474

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....اون عینکی قد بلنده که شلوار لی و بلوز استین کوتاه سرمه ای پوشیده هیکلشم رو فرمه اعصاب ردیفیم نداره داره گوشه ناخنشو میخوره هی به اطراف نیگا میکنه منم....تو ...اصلا امدی مجمع پسرم....
    دكتر اخرش چي شد(فشاركي ديگه چيزي نمينويسه...)
    من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      خوبی : مجمع مگر تموم نشده است ؟ البته توافق خرید هم بعید می دانم رخ دهد چون خدارا شکر آنها را حریص تر از آن می بینم .دلیل هم اینکه اگر به 140 هم می خواستن دیگه می توانستن بخرند ولی اینکار را نکردن .و من الله توفیق .

در اصل توسط خصدرا پست شده است View Post
      لپ كلام: قرار براين شده كه يه مجمع فوق العاده تشكيل بشه و راجع به موندن تو بورس و يا رفتن از بورس تصميم بگيرن و اگه قرار بر رفتن هست تو اون مجمع بر سر يه قيمت با سهامداراتوافق كنن سهم همه رو بخرن...

نظر

• فشارکی
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 64

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
        دكتر اخرش چي شد(فشاركي ديگه چيزي نمينويسه...)
        جانم کاری داشتی.؟

نظر

• alman
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 85

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          خوبی : مجمع مگر تموم نشده است ؟ البته توافق خرید هم بعید می دانم رخ دهد چون خدارا شکر آنها را حریص تر می بینم .دلیل هم اینکه اگر به 140 هم می خواستن دیگه می توانستن بخرند ولی اینکار را نکردن .و من الله توفیق .
          حالا پیشنهاد شما چیه ؟باید چه کار کرد؟

نظر

• mohsen kaveh
            عضو فعال
            • May 2011
            • 474

در اصل توسط فشارکی پست شده است View Post
            جانم کاری داشتی.؟
            نه قربان نگران حالتون بودم(هر دوتاييتون):xجدا ازاينكه از نوشته هاي دكتر مهربان خيلي لذت ميبرم ولي خدا وكيلي حال ميكنم با اين فرهنگمون>:) خودمون به هم رحم نميكنيم توقع داريم اين اختاپوسها به ما رحم كنند شديد مثل اپوزيسيون خارج از كشور:Dراستي اخرش چي شد ديديد همديگه رو=))
            من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              باید یک نماینده حقیقی توانا در هیئت مدیره داشته باشیم و دارای تمام اختیارات و گزارش حداقل هفتگی به بقیه سهامداران و با قدرت تمام پروژه ها را بررسی و اعلام نتیجه کند و پیگیر اسناد هم باشد و قراردادها را هم پیگیری کند تا با نرخ روز هماهنگ شود و در غیر اینصورت ترک مناقصه کند .ما حقیقی ها 34% صدرا را داریم و می خواهیم به اندزه سهممان در هیئت مدیره عضو داشته باشیم .بنده مطمئن هستم این دو سال تعلل در ندادن سند جزیره و منطقه آزاد نشدن بخاطر ما 34% است .حق ما است که در تمام امور شرکت وارد شویم و دخالت کنیم .و من الله توفیق

در اصل توسط alman پست شده است View Post
              حالا پیشنهاد شما چیه ؟باید چه کار کرد؟
              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/17, 13:36.

نظر

• سپهری
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 31

دوست گرامی حمید جان امروز شخصا در مجمع حضور داشتم ونکته جالب این بود که سهامداران حقیقی هر کس حرفی میزد بعضا بدون اینکه دقت کنند طرف چه مطلبی اعلام کرده شروع به فریاد میکردند به طور مثال یک نفر تمام صحبتش این بود که از سهم حمایت کف قیمتی روی 280تومان ازطرف سهامدار عمده بشه که هر کس زیر 280 فروشنده بود سهامدار عمده جمعش کنه وبالاتر از ان توبازار معامله بشه تا سهم زیر 280 نیاد . کاش بودی و میدیدی که دیگران که متوجه منظورش نشده بودند از همه طرف فریاد میکشیدند تو سهم خودتو بفروش و از طرف سایرین صحبت نکن. خلاصه تا اتحاد حقیقیهای صدرا اینه همین اشه و ..

نظر

• فشارکی
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 64

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
                  نه قربان نگران حالتون بودم(هر دوتاييتون):xجدا ازاينكه از نوشته هاي دكتر مهربان خيلي لذت ميبرم ولي خدا وكيلي حال ميكنم با اين فرهنگمون>:) خودمون به هم رحم نميكنيم توقع داريم اين اختاپوسها به ما رحم كنند شديد مثل اپوزيسيون خارج از كشور:Dراستي اخرش چي شد ديديد همديگه رو=))

بنده درگیر نماینده بورس بودم اونجا نماینده خاتم الانبیا به ایشون گفت ما حداکثر 100 ت سهم خرید می کنیم که
                  برنامه خرید سهم منتقی شد
                  این مجمع هیچ نتیجه ای نداشت

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز اتحاد راحت بدست نمی آید ولی باید بخاطر کشور هم که شده تمام سعی خودمان را بکنیم .نماینده حقیقی ها اگر انسان درستی باشد حتما می تواند پیگیریهای لازم را حتی در مورد مدیرانی که در گذشته مرتکب خلافی شده باشند را هم پیدا کند و گزارش نماید . ضمنا ما باید تکلیف کنیم که نماینده در هیئت مدیره باید داشته باشیم نه اینکه خواهش کنیم.و من الله توفیق .

در اصل توسط سپهری پست شده است View Post
                    دوست گرامی حمید جان امروز شخصا در مجمع حضور داشتم ونکته جالب این بود که سهامداران حقیقی هر کس حرفی میزد بعضا بدون اینکه دقت کنند طرف چه مطلبی اعلام کرده شروع به فریاد میکردند به طور مثال یک نفر تمام صحبتش این بود که از سهم حمایت کف قیمتی روی 280تومان ازطرف سهامدار عمده بشه که هر کس زیر 280 فروشنده بود سهامدار عمده جمعش کنه وبالاتر از ان توبازار معامله بشه تا سهم زیر 280 نیاد . کاش بودی و میدیدی که دیگران که متوجه منظورش نشده بودند از همه طرف فریاد میکشیدند تو سهم خودتو بفروش و از طرف سایرین صحبت نکن. خلاصه تا اتحاد حقیقیهای صدرا اینه همین اشه و ..

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      اگر موضوع به نتیجه نرسد .باید باهم اتحاد کنیم و یک نفر را انتخاب کنیم .مطمئن باشید که می توانیم .از شركت سهامي بيمه ايران (سهامي عام) 2.55%ویا حتی از شركت شهريار مهستان (سهامي عام) 8.78% بیشتر دور هم جمع کنیم و تشکیل اتحاد دهیم .و من الله توفیق .

نظر

• فشارکی
                        عضو عادی
                        • Jun 2012
                        • 64

در اصل توسط فشارکی پست شده است View Post

بنده درگیر نماینده بورس بودم اونجا نماینده خاتم الانبیا به ایشون گفت ما حداکثر 100 ت سهم خرید می کنیم که
                        برنامه خرید سهم منتقی شد
                        این مجمع هیچ نتیجه ای نداشت
                        بیمه ایران هم از سهم میخواد خارج بشه.

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

.....دوستان مخلص کلام و نتیجه ایین مجمع همون بود که محسن عزیز و سایر دوستان گفتن....بی پدرو مادر میگه حداکثر 100 تومن میخریم ....خدارو شکر که امسال رو رهبری سال حفظ سرمایه ایرانی اعلام کردن...ولی جدا....این مساله برای من جای تعجب داره که چرا هر سالی رو که رهبری به یه عنوانی نامگذاری میکنند من کاری به وضعیت کشور ندارم تو این شرکت صدرا با تمام قوا عکسش عمل میشه....پستهای دوستا نرو که نگاه میکنم هر کس از هر منظری که صحبت میکنه کلامش درسته....چه حمید...چه ما....چه اونا....چه بورس...چه خاتم....چه رهبری...چه وزیر...چه امپریالیسم...نمیدونم پس گیر کار کجاست...
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• mobin
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 590

اگر هم قرار باشه با قيمت توافقي خريد بشه بايد بر اساس متوسط قيمت خريد هر سهامدار با يك ضريبي به منظور جبران خواب سرمايه خريد بشه
                            چون بعضي ها ممكن 150 و بعضي 420 خريد داشته باشند.

نظر

• majidsa
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 66

با سلام
                              من که مطمئن هستم همه این زیان ها دروغ است
                              1 سهم هم نمی فروشم
                              اینجا دیگه آخر بازی هستش
                              به خیال خودشون با این سیاه بازیا می تونن به جایی یرسن
                              اما نباید یادشون بره اگه اونا گرگ هستن
                              ما هم بره هایی هستیم که با این گرگها آشنا هستیم به واسطه اینکه زیاد گرگ دیدیم.

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز این مطلب شما یعنی تفرقه .سهم با سهم فرقی نمی کنه یکی هم ممکنه یک ماه پیش از بسته شدن خریده باشد و بگوید خانه خودم را فروختم و حالا خانه من چند برابر شده است پس باید یک نرخ را در نظر گرفت تا همه باهم یک دل باشند وگرنه اتحاد شکسته می شود .در هر صورت بنده تا زمانی که بالای 30% حقیقی سهامدار است اصلا فروشنده نیستم .و من الله توفیق .

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                                اگر هم قرار باشه با قيمت توافقي خريد بشه بايد بر اساس متوسط قيمت خريد هر سهامدار با يك ضريبي به منظور جبران خواب سرمايه خريد بشه
                                چون بعضي ها ممكن 150 و بعضي 420 خريد داشته باشند.

نظر

در حال کار...
                                X