صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majidsa
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 66

بزرگترین جرثقیل دروازه‏ای خاورمیانه با توان بالابری 1000 تن توسط متخصصان داخلی در جزیره صنعتی صدرا در بوشهر ساخته شد.

به گزارش مارین نیوز، مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با اعلام این خبر گفت: جرثقیلی با این ظرفیت درهیچ کدام از یاردهای موجود در کشور و منطقه خلیج فارس و خاورمیانه وجود ندارد وحتی یاردهای بزرگ در عمان و امارات که یاردهای تعمیراتی هستند، چنین جرثقیلی ندارند.

مهدی اعتصام افزود: این دستگاه با 108 متر ارتفاع و 3700 تن وزن، ظرفیت بالابری 1000 تن کالا را داراست و برای ساخت و برپایی آن 600 میلیارد ریال هزینه شد.

وی گفت: مراحل نصب این جرثقیل قرار بود اواخر سال گذشته آغاز شود ولی به علت برخی محدودیت‏ها در تأمین تجهیزات با تأخیر مواجه شد و هم‏اکنون در مرحله برپایی این جرثقیل هستیم.

مدیرعامل صدرا با اشاره به اهمیت ساخت این جرثقیل در شرایط تحریم گفت: این جرثقیل بعنوان یک ابزار ویژه برای صنعت کشتی‏سازی موجب رونق اقتصادی بیشتر در استان بوشهر و کشور خواهد شد.

رییس کارخانه کشتی‏سازی جزیره صنعتی صدرا در بوشهر نیز دراین‏باره به خبرنگار مارین نیوز گفت: با راه‏اندازی جرثقیل دروازه‏ای، می‏توانیم سالانه سه تا چهار فروند کشتی در ابعاد مشابه کشتی‏های افراماکس و تا ظرفیت 150 هزار تن را در این جزیره بسازیم.

سلمان ضربی با اشاره به اینکه «در ساخت اولین کشتی نفتکش 113 هزار تنی کار در قالب بلوک‏هایی با وزن حداکثر 200 تن تعریف شد»، افزود: با به کارگیری جرثقیل دروازه‏ای می‏توان کشتی را با بلوک‏هایی بین 800 تا 1000 تن ساخت که این امر، بر کیفیت و سرعت ساخت را افزایش خواهد داد.

به گفته وی، دهنه این جرثقیل 153 متر است و میدان وسیعی از کارخانه را تحت پوشش قرار می‏دهد. ارتفاع این جرثقیل از سطح زمین در بلندترین نقطه به 118 متر و در شاهین اصلی به 90 متر می‏رسد.

نظر

• hooh
      عضو جدید
      • Aug 2012
      • 11

دوستان در همین هفته 2 تا 3 عدد قرارداد اعلام خواهد شد که یکی از این قرار دادها قطعا در نکا خواهد بود که به زودی رسانه ای هم خواهد شد
      مطمئن باشید صدرا با این همه حرص و جوشی که به سهامداران وارد کرده در قیمت خوب بازگشایی خواهد شد و بعد از خرید آن خیلی سریع تر مجمع فوق العاده خواهند گذاشت که در مجمع سال قبل هم هیئت مدیره موظف شد برای برون رفت از ماده 141 قانون تجارت در سریعترین زمان افزایش سرمایه از طریق تجدید دارائیها را انجام دهد که خود قلی پور هم در پیش مجمع با اذعان به اینکه با دو سند مشکل ما حل خواهد شد
      این اولین شرکتی بود که در سال قبل چنین پیشنهادی را در مجمع ارائه داد پس به همین خاطر تمام این زیانهای کاغذی را در صورتهای مالی اوردند که به راحتی 600درصد افزایش سرمایه بدون مجوز سازمان انجام دهند و چون این افزایش از اورد نقدی نیست سریع افزایش ان به حساب سهامداران ثبت خواهد شد و تمایل سهامداران برای افزایش سرمایه از اورد نقدی محیا خواهد شد و1000 میلیارد تومان نقدینگی به شرکت تزریق خواهد شد وتمام زیان انباشته از بین خواهد رفت.
      در این سه چهار ماه فعالیت شرکت برای اخذ وام از طریق مجلس و همچنین جلسه مدیر عامل با بانک مرکزی انجام شده.
      سوال اینجاست چطور شرکت با این زیان انباشته دنبال وام می باشد ؟ برای گرفتن وام نیاز است شرکت از ماده 141 خارج شود
      ان شب رویایی که ما سه سال دنبالش هستیم در شب پائیزی به وقوع خواهد پیوست که شرکت هم وام گرفته و دستور حمایت از تولید با امضائ ریاست جمهوری به وقوع خواهد پیوست وکلیه برادران نور چشمی با افزایش شش برابری سهم و تعدیل مثبت از طلبها ویک افزایش سرمایه 100درصدی پرونده صدرا برای همیشه بسته خواهد شد

توجه داشته باشید صدرا در این 2سال برای توسعه زیر ساختها در حدود 80میلیارد برای جرثقیل دروازهایی وهمچنین 70میلیارد تومان برای کشتی لوله گذار و120م برای تجهیزات نکا و جزیره هزینه کرده و80م سرمایه گذاری کوتاه مدت داشته وتراز شرکت از 750به1500 رسیده است از این پس دیگر سود واقعی اعلام خواهد شد
      به امید ان شب رویایی می نشینیم.

نظر

• محمد صالحی
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 207

دوستان دقیقا یک ماه پیش قرار بود تجمعی در تالار حافظ و بعدش روبروی شرکت داشته باشیم اما دوستانی جلوی این گردهمایی را با وعده و ... گرفتند ما دو هفته فرصت دادیم اما به نتیجه نرسیدند حالا دوستان یک وعده برای هفته اینده قرار بدهند تا تکلیف سهممونا معلوم کنیم من هم همراه با چندتا از دوستانم که سهامدار خصدرا هستند می اییم

اگر که کاری نکنیم سرنوشت ازمایش و پیام برای صدرا رقم میخورد

سازمان و خود شرکت دوست دارد که نماد بسته بماند این وسط سهامداران هستند که ضرر میکنند
        آخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/08/25, 19:23.
        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• کدبان باستان
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 199

دوستان گرامی
          درود بر شما
          در تالار همسایه ، تاریخ 18 شهریور ماه به دوستان پیشنهاد داده شده تا در برابر یکی از نهاد های مرتبط ، طومار امضاء شود. دوستان نظرشان را بفرمایند.
          مخصوصا دوستان شهرستانی نظرشان پیرامون این روز چیست ؟
          پیروز باشید
          [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

لمس نکردن رنج چاه این است که اگر چه خودمان درون چاه هستیم,اما حواسمان همیشه به بیرون چاه است. آنجا همیشه برای ما مسحور کننده تر از اینجا بوده است.زیرا همه ایده آلها در آنجاست. ماندن در "اینجا" و نگاه کردن به اینجا یعنی نگاه کردن به یک موجودی و دارائی ورشکسته. حال آنکه در "آنجا" تمام طلب های بزرگ و ایده آلی (صدرای 10 دلاری) خوابیده است. و این طلب هاست که ما را به آنجا می کشاند.آنجا یعنی خیال,یعنی سراب و بوی آب. ولی اینجا یعنی واقعیت. و آنچه ما را از واقعیت دور کرده است, اندیشیدن به بوی آب هست.

می رود آنجا که بوی آب هست --- زین تفکر راه را بر خویش بست

زآنکه آنجا گفت زینجا دور شد --- بر خیالی از حقی مهجورشد --- ( مولانا )
            در اصل توسط hooh پست شده است View Post
            دوستان در همین هفته 2 تا 3 عدد قرارداد اعلام خواهد شد که یکی از این قرار دادها قطعا در نکا خواهد بود که به زودی رسانه ای هم خواهد شد
            مطمئن باشید صدرا با این همه حرص و جوشی که به سهامداران وارد کرده در قیمت خوب بازگشایی خواهد شد و بعد از خرید آن خیلی سریع تر مجمع فوق العاده خواهند گذاشت که در مجمع سال قبل هم هیئت مدیره موظف شد برای برون رفت از ماده 141 قانون تجارت در سریعترین زمان افزایش سرمایه از طریق تجدید دارائیها را انجام دهد که خود قلی پور هم در پیش مجمع با اذعان به اینکه با دو سند مشکل ما حل خواهد شد
            این اولین شرکتی بود که در سال قبل چنین پیشنهادی را در مجمع ارائه داد پس به همین خاطر تمام این زیانهای کاغذی را در صورتهای مالی اوردند که به راحتی 600درصد افزایش سرمایه بدون مجوز سازمان انجام دهند و چون این افزایش از اورد نقدی نیست سریع افزایش ان به حساب سهامداران ثبت خواهد شد و تمایل سهامداران برای افزایش سرمایه از اورد نقدی محیا خواهد شد و1000 میلیارد تومان نقدینگی به شرکت تزریق خواهد شد وتمام زیان انباشته از بین خواهد رفت.
            در این سه چهار ماه فعالیت شرکت برای اخذ وام از طریق مجلس و همچنین جلسه مدیر عامل با بانک مرکزی انجام شده.
            سوال اینجاست چطور شرکت با این زیان انباشته دنبال وام می باشد ؟ برای گرفتن وام نیاز است شرکت از ماده 141 خارج شود
            ان شب رویایی که ما سه سال دنبالش هستیم در شب پائیزی به وقوع خواهد پیوست که شرکت هم وام گرفته و دستور حمایت از تولید با امضائ ریاست جمهوری به وقوع خواهد پیوست وکلیه برادران نور چشمی با افزایش شش برابری سهم و تعدیل مثبت از طلبها ویک افزایش سرمایه 100درصدی پرونده صدرا برای همیشه بسته خواهد شد

توجه داشته باشید صدرا در این 2سال برای توسعه زیر ساختها در حدود 80میلیارد برای جرثقیل دروازهایی وهمچنین 70میلیارد تومان برای کشتی لوله گذار و120م برای تجهیزات نکا و جزیره هزینه کرده و80م سرمایه گذاری کوتاه مدت داشته وتراز شرکت از 750به1500 رسیده است از این پس دیگر سود واقعی اعلام خواهد شد
            به امید ان شب رویایی می نشینیم.

نظر

• amir184
              عضو جدید
              • Jan 2011
              • 17

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
              دوستان دقیقا یک ماه پیش قرار بود تجمعی در تالار حافظ و بعدش روبروی شرکت داشته باشیم اما دوستانی جلوی این گردهمایی را با وعده و ... گرفتند ما دو هفته فرصت دادیم اما به نتیجه نرسیدند حالا دوستان یک وعده برای هفته اینده قرار بدهند تا تکلیف سهممونا معلوم کنیم من هم همراه با چندتا از دوستانم که سهامدار خصدرا هستند می اییم

اگر که کاری نکنیم سرنوشت ازمایش و پیام برای صدرا رقم میخورد

سازمان و خود شرکت دوست دارد که نماد بسته بماند این وسط سهامداران هستند که ضرر میکنند
              سلام
              ظاهرا عده ای دارند سهامداران را بازی می دهند ، آن هم اساسی ....!!
              فکر میکنم تنها راه چاره تجمعی فوری و قدرتمند در برابر یکی یا حتی چندتا از نهادهای مربوطه است...... نشستن و به امید ، حمید و وحید و سعید و ... بودن ، راه به ترکستان است...

نظر

• mehdi9990
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 150

این جناب حاج حمید که از ما قول 2 هفته سکوت گرفته بود کجاست ؟؟ الان یکماه از این ماجرا گذشت و هیچ خبری نشد امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشه ، نتیجه مذاکرات چی شد ؟ بابا این صدرا ما را نابود کرد چطوری ما باید فریادمان را از اینهمه نامردی و فریب و تزویر و دروغ و تناقض گویی بگوش آنهایی که مدعی حمایت از کارو سرمایه ایرانی هستند برسانیم ؟

نظر

• محمد صالحی
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 207

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                  این جناب حاج حمید که از ما قول 2 هفته سکوت گرفته بود کجاست ؟؟ الان یکماه از این ماجرا گذشت و هیچ خبری نشد امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشه ، نتیجه مذاکرات چی شد ؟ بابا این صدرا ما را نابود کرد چطوری ما باید فریادمان را از اینهمه نامردی و فریب و تزویر و دروغ و تناقض گویی بگوش آنهایی که مدعی حمایت از کارو سرمایه ایرانی هستند برسانیم ؟
                  دیگران تلاش خود را انجام دادند و ما کاری به شخصی نداریم برای همین بهتر از قبل هماهنگ میکنیم من هم همراه چندتا از دوستانم می ایم

در سایتهای همسایه هم اعلام کنید به امید خداوند هفته اینده برنامه ریزی میکنیم دوستان نظر خود را اعلام کنید
                  آخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/08/26, 07:55.
                  **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• کورش
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 42

[quote=محمد صالحی;197572]
                    این جناب حاج حمید که از ما قول 2 هفته سکوت گرفته بود کجاست ؟؟ الان یکماه از این ماجرا گذشت و هیچ خبری نشد امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشه ، نتیجه مذاکرات چی شد ؟ بابا این صدرا ما را نابود کرد چطوری ما باید فریادمان را از اینهمه نامردی و فریب و تزویر و دروغ و تناقض گویی بگوش آنهایی که مدعی حمایت از کارو سرمایه ایرانی هستند برسانیم ؟[/quot

دیگران تلاش خود را انجام دادند و ما کاری به شخصی نداریم برای همین بهتر از قبل هماهنگ میکنیم من هم همراه چندتا از دوستانم می ایم

در سایتهای همسایه هم اعلام کنید به امید خداوند هفته اینده برنامه ریزی میکنیم دوستان نظر خود را اعلام کنید
                    من هم همراه چندتن ازدوستان که درصدرابه شدت متضررهستندبعدازپایان اجلاس برای هفته آینده خواهیم آمد...
                    آخرین ویرایش توسط کورش؛ 2012/08/26, 08:09.

نظر

• محمد صالحی
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 207

[quote=کورش;197575]

من هم همراه چندتن ازدوستان که درصدرابه شدت متضررهستندبرای هفته آینده خواهیم آمد...
                      نظر من دوشنبه 13 شهریور است مکان جلوی تالار حافظ دوستان نظرشان چیست

نظر

• کدبان باستان
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 199

نظر من دوشنبه 13 شهریور است مکان جلوی تالار حافظ دوستان نظرشان چیست
                        درود
                        سیزدهم هنوز حال و هوای اجلاس برقرار است.
                        ضمن اینکه به دلیل بازگشت تهرانی ها به تهران بلیط برای تهران مشکل پیدا می شود.
                        نظر شما برای شنبه هجدهم و سازمان بازرسی کل کشور چیست ؟
                        [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• کورش
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 42

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                          درود
                          سیزدهم هنوز حال و هوای اجلاس برقرار است.
                          ضمن اینکه به دلیل بازگشت تهرانی ها به تهران بلیط برای تهران مشکل پیدا می شود.
                          نظر شما برای شنبه هجدهم و سازمان بازرسی کل کشور چیست ؟
                          فکرمی کنم هجدهم مناسبترباشدضمنا فرصتی است که مدیران سازمان بورس اگرتوانایی حل مشکل رادارند
                          بتواننداقدامی نمایند...

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز می بینم بحمدالله از مرخصی برگشتید و حتی هنوز فرصت نکردید صفحات قبل را مطالعه کنید ! ولی خب خدا را شکر کاملا پر انرژی هستید .باید خدمتتان عرض کنم بنده فقط جمعه و شنبه نبودم و برای یک عروسی به اصفهان رفته بودم .اما در مورد قول دو هفته ای که : پاسخ آن روشن است باید خدمتتان عرض کنم آن جلسه که بنده گفته بودم ظرف دو هفته با حضور بالاترین مقامات بورس و قرارگاه و سهامداران حقیقی انجام می شود انجام شد و صدای ضبط شده هر کس از دوستان خواسته برایش ایمیل کردم و اگر شما هم خواسته باشید تشریف بیاورید مسنجر بنده تا ترتیب ارسال آنرا هم برای شما هم بدهیم و در مورد نتایج آن و ادامه رایزنی هم مقداری را نوشته ام و مقداری را هم انشاالله بزودی می نویسم ولی در کل اکثر دوستان فعال در این زمینه (سهامداران حقیقی) به اتفاق آرا خواسته اند ادامه کار پس از تعطیلات پیش رو یعنی پس از نشست اجلاس صورت گیرد .در ضمن تمام دوستان عزیز بدانید که هرکسی حق دارد هر اقدامی که بخواهد برای گرفتن حق خودش انجام دهد و بنده تمام تلاشم را می نمایم و شما هم از تلاش دریغ نکنید و تلاش بنده و دوستان دلیلی بر عدم تلاش شما نیست .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز مگر شما حمید و وحید و سعید و ..........را وکیل گرفته اید و قرار است در پایان کار حق وکالت پرداخت کنید ؟ شما بفرمایید جلو ما هم پشت سر شما .شما بفرمایید در این راه تا کنون فقط یک دوريالی هزینه کرده اید که این اندازه طلبکار تشریف دارید ؟ یا فکر می کنید خیلی زرنگ تشریف دارید و در حال کنترل امور از پشت کامپیوتر خودتان هستید ؟ .در هر صورت بنده تمام تلاش خودم را می کنم و نتیجه با خدا است .و من الله توفیق .

در اصل توسط amir184 پست شده است View Post
                              سلام
                              ظاهرا عده ای دارند سهامداران را بازی می دهند ، آن هم اساسی ....!!
                              فکر میکنم تنها راه چاره تجمعی فوری و قدرتمند در برابر یکی یا حتی چندتا از نهادهای مربوطه است...... نشستن و به امید ، حمید و وحید و سعید و ... بودن ، راه به ترکستان است...

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز جناب آزادی و هر دوستی که می خواهد فایل صوتی جلسه را داشته باشد می تواند به ایمیل بنده مراجعه کند . در ضمن تا کنون از خدا چیزی خواسته اید ؟ خدا نیز با تمام شنوایی و بینایی و دانایی و مهربانی و قادر بودن هم چنین زود و سریع و بدون تلاش به کسی چیزی نمی دهد چه رسد به بنده ضعیفی چون بنده که در مقابل پشه ای هم توان مراقبت از خودم را هم ندارم ولی به لطف خدا امیدوارم و تلاش خودم را می کنم.و من الله توفیق .

در اصل توسط آزادی پست شده است
                                سلام.این آیدی ها که وعده سر خرمن میدن از عوامل نفوذی هستند و وعده سر خرمن میدن تا سهامدارها صدا شون در نیاد و این موضوع رسانه ای نشه.باقی رو خود دانید ولی ببینید الان چند ماه دارید تلاش میکنید این اعتراض رو به گوش مدیر عامل و و رسانه های برسونیدو نذاشتن.اول حمید میگفت جلسه میذارم بعد......گفت و................................................. .

نظر

در حال کار...
                                X