صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir184
    عضو جدید
    • Jan 2011
    • 17

خدا قوت جنابان hamid672003 و کدبان باستان

با تشکر از زحمات بی دریغتان
    لطفا از تلاشهای امروز و نتایج آن اطلاع رسانی بفرمائید.

دست حق نگهدارتان.

نظر

• کدبان باستان
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 199

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوست عزیز از توجه و حس همکاری شما کمال تشکر را دارم و لازم به ذکر می دانم که تا این لحظه هر کدام از دوستان و بنده هر هزینه ای که نموده ایم با رضایت کامل از جیب خودمان بوده است و هیچ توقعی از کسی نداشتیم و هر کدام از دوستان هم که اصرار داشته اند کمک کنند هم نپذیرفتیم و از خدا می خواهم و می خواهیم که خودش کمک کند که دست خداوند متعال بالاترین دستهاست ولی باید در مورد بنر بسیار زیبا و هوشمندانه که طرح و اجرای آن از جناب کدبان باستان عزیز و قبول زحمت آمدن از راه دور را بر خود هموار نمودند ، تشکر بسیار ویژه نمایم .خداوند خودش به بازو و فکر و جیب همه ما کمک و برکت فراوان عطا فرماید .و درمورد امضای طومار توسط افراد جا مانده باید خدمتتان عرض کنم در صورتیکه این افراد تعداد قابل توجهی باشند بنده حاضرم در خدمتشان باشم و گرنه امضا های موجود در حد کفایت می باشد .و من الله توفیق .
      درود بر شما
      خسته نباشید حمید خان
      امروز خیلی خسته شدید. امیدوارم خداوند به قدم و جانتان توان افزون دهد.
      پس از بازگشت از تهران با جناب سرمایه گذار گفتگو کردم. همانطور که صبح خدمتتان عرض کردم ، ایشان در سفر هستند اما فرمودند به محض بازگشت ، امضاء تمام دوستانشان در کرج را گرد آوری میکنند و شخصا تهران خواهند آورد . از ایشان هم درخواست کردم در ارائه نسخه های طومار به مقامات کشوری ، همراه شما باشند.
      از این روی در این چند روز دوستانی که به هر دلیلی نتوانستند حضور پیدا کنند ، مهربانی کنند و با شما هماهنگ باشند و در محل هایی که شما اعلام می فرمایید برای امضاء حضور پیدا کنند.
      آنچه که امروز رخ داد ، نخستین گام جمعی و شاید مهمترین گام بود که در نوشته ای دیگر دورنمای این رویداد را خواهم نوشت.
      بزرگترین دستاورد امروز ، خود باوری سهامداران بود و اینکه متوجه شدند ، در راه احقاق حقوقشان اگر در راستای قوانین کشور عمل نمایند ، هیچ خطری آنها را تهدید نخواهد کرد. بنابراین بزرگترین عامل محدود کننده افراد برای حضور در امضاء طومار ، یعنی "ترس" از میان برداشته شد و با پراکنده شدن خبر گردآوری موفق امضاء امروز ، شمار بیشتری از سهامداران زیان دیده ، خارج از فضای مجازی گردهم خواهند آمد و با قدرت حقوق از دست رفته شان را استیفاء خواهند کرد.
      باز هم به شما و همه دوستان خدا قوت میگویم .
      ضمنا همانطور که حضوری خدمتتان عرض کردم ، با توجه به شماره تماس هایی که گرد آوری شد به اضافه خبررسانی در تالار ، میتوانیم ، با همکاری تمام دوستان ، کارهای بهتری انجام شود. یکی از این کار ها چاپ طومار یا اطلاعیه طومار در روزنامه اقتصاد است که درخواست میکنم شماره حسابی ترجیحا ملت ، برای این کار باز کنید ( اگر اینترنت بانک ملت داشته باشید ، بدون مراجعه به بانک هر تعداد که بخواهید میتوانید حساب باز کنید و اینترنتی هم برداشت کنید یا به حسابهای دیگر منتقل نمایید ) و شماره حساب بوسیله پیامک و درج در تالار ها به اطلاع سهامداران برسد و بر اساس برآورد تقریبی افراد ، سهم هر یک مبلغ ناچیزی برای چاپ آگهی و سایر کارهای پیش رو خواهد بود.
      ضمن قدردانی از حسن نیت شما ، همانطور که پیشتر گفتم ، این کار موجب می شود ، سایر دوستان سهامدار ، خود را جدی تر گرفته و قدم های عملی نخستین را در کنار دیگر سهامداران بردارند. این مورد برای انسجام در تصمیم های آتی نیز موثر است. بنابراین زحمت افتتاح حساب با شما خواهد بود.
      سپاسگزارم
      پیروز و سربلند باشید.
      [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        با تشکر از زحمات جنابعالی در خصوص قدم رنجه کردن شما و تهیه بنر که جای تشکر فراوان دارد . در مورد امضای دوستان جا مانده باید خدمتتان عرض کنم حتی برای یک امضا هم بنده حاضرم هر گونه همکاری را بادوستان انجام دهم .در مورد جناب سرمایه گذار 67 عزیز هم باید خدمتتان عرض کنم اگر ایشان لطف نمایند و امضای دوستانشان را در ده برگ a4 یعنی همان روشی که امروز داشتیم (هر نفر ده امضا در برگ بطور مثال اگر سی نفر امضا کننده دارند این سی نفر در ده برگ a4 امضا نمایند)تهیه و سریعتر به دستمان برسانند ممنون می شوم و در مورد هزینه ها فعلا قصد دریافت کمک از دوستان را نداریم و همین دوستانیکه از قبل هم با ما همکاری داشته اند هر کدام هزینه ها را از جیب خودشان و داوطلبانه پرداخت می نمایند و امیدوارم که نیاز به دریافت کمک نداشته باشیم .در مورد چاپ در روزنامه دنیای اقتصاد هم هزینه بسیار بالایی را طلب می نمایند که فعلا منصرف شدیم .در مورد پخش خبر کانال یک هم الان با دیدن خبر شبکه یک همه دیدیم که مصاحبه ما پخش نشد و فقط چند نفری که مثل همیشه برای تشکر حتی در بدترین شرایط آمادگی دارند استفاده شد .در مورد دوستانیکه برای امضا کوتاهی کردن هم باید بگویم درست است که ما با منت گذاشتن مخالف هستیم ولی این نباید دلیلی باشد که شما برای یک امضا کوتاهی کنید در حالی که ما قرار است ترتیب ملاقات با حداقل 30 نفر از بلند پایه ترین افراد مملکتی را در دستور کار خود داشته باشیم و هزینه ها را بر عهده گیریم ولی برخی عافیت طلبی نمایند وحتی برای انجام یک امضا هم تشریف نیاورند .در هر صورت کاری که برای خدا باشد شکست ندارد و حامی آن نیز خود خداوند متعال است .و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
        درود بر شما
        خسته نباشید حمید خان
        امروز خیلی خسته شدید. امیدوارم خداوند به قدم و جانتان توان افزون دهد.
        پس از بازگشت از تهران با جناب سرمایه گذار گفتگو کردم. همانطور که صبح خدمتتان عرض کردم ، ایشان در سفر هستند اما فرمودند به محض بازگشت ، امضاء تمام دوستانشان در کرج را گرد آوری میکنند و شخصا تهران خواهند آورد . از ایشان هم درخواست کردم در ارائه نسخه های طومار به مقامات کشوری ، همراه شما باشند.
        از این روی در این چند روز دوستانی که به هر دلیلی نتوانستند حضور پیدا کنند ، مهربانی کنند و با شما هماهنگ باشند و در محل هایی که شما اعلام می فرمایید برای امضاء حضور پیدا کنند.
        آنچه که امروز رخ داد ، نخستین گام جمعی و شاید مهمترین گام بود که در نوشته ای دیگر دورنمای این رویداد را خواهم نوشت.
        بزرگترین دستاورد امروز ، خود باوری سهامداران بود و اینکه متوجه شدند ، در راه احقاق حقوقشان اگر در راستای قوانین کشور عمل نمایند ، هیچ خطری آنها را تهدید نخواهد کرد. بنابراین بزرگترین عامل محدود کننده افراد برای حضور در امضاء طومار ، یعنی "ترس" از میان برداشته شد و با پراکنده شدن خبر گردآوری موفق امضاء امروز ، شمار بیشتری از سهامداران زیان دیده ، خارج از فضای مجازی گردهم خواهند آمد و با قدرت حقوق از دست رفته شان را استیفاء خواهند کرد.
        باز هم به شما و همه دوستان خدا قوت میگویم .
        ضمنا همانطور که حضوری خدمتتان عرض کردم ، با توجه به شماره تماس هایی که گرد آوری شد به اضافه خبررسانی در تالار ، میتوانیم ، با همکاری تمام دوستان ، کارهای بهتری انجام شود. یکی از این کار ها چاپ طومار یا اطلاعیه طومار در روزنامه اقتصاد است که درخواست میکنم شماره حسابی ترجیحا ملت ، برای این کار باز کنید ( اگر اینترنت بانک ملت داشته باشید ، بدون مراجعه به بانک هر تعداد که بخواهید میتوانید حساب باز کنید و اینترنتی هم برداشت کنید یا به حسابهای دیگر منتقل نمایید ) و شماره حساب بوسیله پیامک و درج در تالار ها به اطلاع سهامداران برسد و بر اساس برآورد تقریبی افراد ، سهم هر یک مبلغ ناچیزی برای چاپ آگهی و سایر کارهای پیش رو خواهد بود.
        ضمن قدردانی از حسن نیت شما ، همانطور که پیشتر گفتم ، این کار موجب می شود ، سایر دوستان سهامدار ، خود را جدی تر گرفته و قدم های عملی نخستین را در کنار دیگر سهامداران بردارند. این مورد برای انسجام در تصمیم های آتی نیز موثر است. بنابراین زحمت افتتاح حساب با شما خواهد بود.
        سپاسگزارم
        پیروز و سربلند باشید.
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/08, 21:01.

نظر

• حسگر
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 136

من فردا بعد الظهر تهران هستم اگر دوستان لطف کنند و آدرسی را لطف کنند اگر تا حدود ساعت هفت بعدالظهر باشد من هم می توانم بیایم و امضا کنم.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            از شما دوست عزیز بسیار متشکرم .امروز بنده و حدود 100 نفر از دوستان در تالار حافظ حضور بهم رسانیدیم که البته بنده از قبل با انتظامات و مقامات مسئول هماهنگی لازم را انجام داده بودم تا هم از همراهی و کمک ایشان برخوردار باشیم و هم ما و خواسته های ما را جدی بگیرند و هم خدایی ناکرده کسی قصد سوء استفاده از جمع ما را نداشته باشد و هم کار صورت گرفته ابعاد معلوم و معقولی داشته باشد و در آینده کسی نتواند بگوید که چنین گردهمایی صورت نگرفته است . و صد البته این گرد همایی بدون هر گونه شعار و تنها با نصب بنر و مصاحبه با خبر شبکه یک و امضای طومار توسط شرکت کنندگان و کاملا مسالمت آمیز و به مدت سه ساعت از ساعت ده صبح تا ساعت یک ظهر ادامه داشت .البته از عکس گرفتن و یا فیلمبرداری افراد متفرقه جلوگیری شد .در پایان باید خدمتتان عرض کنم این اولین قدم بود که صورت گرفت و انشاالله در صورتیکه افرادی باشند که بخواهند طومار را امضا کنند حتما هماهنگی لازم را انجام می دهیم و در اسرع وقت طومار در 30 نسخه تهیه و تکثیر می شود و در اولین قدم به مقام معظم و معزز رهبری تحویل خواهد شد و ادامه کار با استعانت از درگاه خداوند متعال و تحویل طومار به حداقل 30 ارگان و مراجع و مقامات بلند پایه مملکتی کشور عزیزمان. و من الله توفیق .

در اصل توسط amir184 پست شده است View Post
            خدا قوت جنابان hamid672003 و کدبان باستان

با تشکر از زحمات بی دریغتان
            لطفا از تلاشهای امروز و نتایج آن اطلاع رسانی بفرمائید.

دست حق نگهدارتان.
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/08, 21:25.

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوستان عزیزی که برای امضای طومار جا مانده اند می توانند فردا 91/06/19 یکشنبه از ساعت 16 الی 19 برای امضای طومار در محل آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . ضمنا این فرصت را از دست ندهید چون امکان دارد به دلیل ارسال طومار به مقامات ارشد مملکتی دیگر فرصت مشارکت نداشته باشید و از جناب کدبان باستان عزیز درخواست می کنم که به جناب سرمایه گذار 67 هم بفرمایند فردا امضای خودشان و دوستانشان را در ده نسخه اصل به همین آدرس ارسال نمایند . و من الله توفیق .

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
              من فردا بعد الظهر تهران هستم اگر دوستان لطف کنند و آدرسی را لطف کنند اگر تا حدود ساعت هفت بعدالظهر باشد من هم می توانم بیایم و امضا کنم.
              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/08, 22:20.

نظر

• amir184
                عضو جدید
                • Jan 2011
                • 17

باسلام:
                از شما دوست عزیز بسیار متشکرم .امروز بنده و حدود 100 نفر از دوستان در تالار حافظ حضور بهم رسانیدیم که البته بنده از قبل با انتظامات و مقامات مسئول هماهنگی لازم را انجام داده بودم تا هم از همراهی و کمک ایشان برخوردار باشیم و هم ما و خواسته های ما را جدی بگیرند و هم خدایی ناکرده کسی قصد سوء استفاده از جمع ما را نداشته باشد و هم کار صورت گرفته ابعاد معلوم و معقولی داشته باشد و در آینده کسی نتواند بگوید که چنین گردهمایی صورت نگرفته است . و صد البته این گرد همایی بدون هر گونه شعار و تنها با نصب بنر و مصاحبه با خبر شبکه یک و امضای طومار توسط شرکت کنندگان و کاملا مسالمت آمیز و به مدت سه ساعت از ساعت ده صبح تا ساعت یک ظهر ادامه داشت .البته از عکس گرفتن و یا فیلمبرداری افراد متفرقه جلوگیری شد .در پایان باید خدمتتان عرض کنم این اولین قدم بود که صورت گرفت و انشاالله در صورتیکه افرادی باشند که بخواهند طومار را امضا کنند حتما هماهنگی لازم را انجام می دهیم و در اسرع وقت طومار در 30 نسخه تهیه و تکثیر می شود و در اولین قدم به مقام معظم و معزز رهبری تحویل خواهد شد و ادامه کار با استعانت از درگاه خداوند متعال و تحویل طومار به حداقل 30 ارگان و مراجع و مقامات بلند پایه مملکتی کشور عزیزمان. و من الله توفیق .
                بسیار عالی
                همتتان مستدام ، دست علی پشتیبانتان .

یا حق.

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیزی که برای امضای طومار جا مانده اند می توانند امروز 91/06/19 یکشنبه از ساعت 16 الی 19 برای امضای طومار در محل آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . ضمنا این فرصت را از دست ندهید چون امکان دارد به دلیل ارسال طومار به مقامات ارشد مملکتی دیگر فرصت مشارکت نداشته باشید و از جناب کدبان باستان عزیز درخواست می کنم که به جناب سرمایه گذار 67 هم بفرمایند امروز امضای خودشان و دوستانشان را در ده نسخه اصل به همین آدرس ارسال نمایند . و من الله توفیق .

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

باسلام:
                    دوستان عزیزی که برای امضای طومار جا مانده اند می توانند امروز 91/06/19 یکشنبه از ساعت 16 الی 19 برای امضای طومار در محل آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . ضمنا این فرصت را از دست ندهید چون امکان دارد به دلیل ارسال طومار به مقامات ارشد مملکتی دیگر فرصت مشارکت نداشته باشید و از جناب کدبان باستان عزیز درخواست می کنم که به جناب سرمایه گذار 67 هم بفرمایند امروز امضای خودشان و دوستانشان را در ده نسخه اصل به همین آدرس ارسال نمایند . و من الله توفیق .
                    آقا حمید من امروز آمدم ولی پلاک ساختمان اشتباه بود!!!
                    کوچه ارشاد پلاک 8 یک ساختمان نوساز 3طبقه بود که در حال اجرای نمای آلومینیومی بودند...
                    .
                    آخرین ویرایش توسط mobin؛ 2012/09/09, 17:24.

نظر

• javad60
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 154

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                      درود بر شما
                      .شماره تماس پدرش 09169934901 است
                      شماره حساب 768011575 حساب قرض الحسنه بانک ملت بنام قربانعلی حاجی زاده پدر مهسا است که هر از گاهی در حد هیچ مبلغی واریز می شود.
                      با توجه به اینکه بیشتر دوستان به دلیل کار بورسی ، با بانک ملت کار میکنند و احتمالا اینترنت بانک هم دارند ، همین اکنون هر چه دوست دارید ، حتی 5000 تومان که وجه یک کیلو مرغ هم نمی شود ، به حسابش واریز کنید.
                      انرژی مثبت و فوق العادی ای ایجاد میکند.
                      در صورتی که دوستتان توانستند کمکی برای درمانش انجام دهند ، به بنده هم خبر دهید. سپاسگزارم
                      پیروز و سربلند باشید
                      این هم لینک خبرگزاری معتبری که شماره حساب و شماره تماس پدرش را اعلام کردند.
                      http://khouzestan.isna.ir/default.as...D=46&NID=26961
                      jenabe kadban bastan
                      salam
                      baraye komak be salamatie in dokhtar, emrooz 50,000 tooman be hesabi ke gofti variz shod

نظر

• hooh
                        عضو جدید
                        • Aug 2012
                        • 11

فرداگزارش صدرا در کدال درج خواهدشد ودر روز سه شنبه باز گشائی خواهد شد .
                        طبق صحبتی که با مسئولین قرار گاه شده منتظر صف خرید صدرا باشید .
                        منبعد برادران صدرائی با توجه به اعتبار شرکت صدرا و منزلت ان در سال 82 در دوره اخر ریاست جمهوری با توجه به اینکه اقای رئیس جمهور صدرا را در قیمت 4000تومان تحویل گرفت مطمئن باشید اکثر سهمها را در قیمتهای رویایی به رئیس جمهور بعدی تحویل خواهد داد تا ایشان توانایی بالا بردن سهام را نداشته باشد و با سقوط شاخص ،سرمایه ها به طرف مسکن رفته تا از این طریق اعتبار و کارائی لازم را نزد مردم نداشته باشد . این قضیه رشد سهام در سال73 و 82 اتفاق افتاده بنابر این رئیس جمهور تمام سهامها را به قیمتهای بالایی خواهد برد تا جا برای رشد در دوره دیگر ریاست باقی نماند پس منتظر قیمتهای رویایی صدرا و سهامهای دیگر ومیلیاردر شدن اکثر نور چشمیها که با بالا رفتن شاخص افتخار دیگری را در دوره اخر کسب نموده و پولهای میلیاردی بدون سر و صدا و افتخار از بی اثر بودن تحریمها و پایین امدن ملک برای انها در دوره اخر رقم خواهد خورد

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز نشانی شما صحیح است (در واقع مشخص است که تشریف آورده اید) ولی متاسفم که متوجه نشدید پلاکها قدیم و جدید دارد و همه می داند در تهران به تازکی تمام پلاکها قدیم و جدید دارد در هرصورت با توجه به یک در میان بودن پلاکها شما سه ساختمان با ما فاصله داشتید ! ضمن اینکه بنده و یکی دیگر از دوستان جلو در دوتا صندلی و یک میز گذاشته بودیم و نشسته بودیم تا نیازی به بالا آمدن دوستان نباشد .شاید قسمت نبوده است .و من الله توفیق .

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                          آقا حمید من امروز آمدم ولی پلاک ساختمان اشتباه بود!!!
                          کوچه ارشاد پلاک 8 یک ساختمان نوساز 3طبقه بود که در حال اجرای نمای آلومینیومی بودند...
                          .

نظر

• padra57
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 99

در اصل توسط hooh پست شده است View Post
                            فرداگزارش صدرا در کدال درج خواهدشد ودر روز سه شنبه باز گشائی خواهد شد .
                            طبق صحبتی که با مسئولین قرار گاه شده منتظر صف خرید صدرا باشید .
                            منبعد برادران صدرائی با توجه به اعتبار شرکت صدرا و منزلت ان در سال 82 در دوره اخر ریاست جمهوری با توجه به اینکه اقای رئیس جمهور صدرا را در قیمت 4000تومان تحویل گرفت مطمئن باشید اکثر سهمها را در قیمتهای رویایی به رئیس جمهور بعدی تحویل خواهد داد تا ایشان توانایی بالا بردن سهام را نداشته باشد و با سقوط شاخص ،سرمایه ها به طرف مسکن رفته تا از این طریق اعتبار و کارائی لازم را نزد مردم نداشته باشد . این قضیه رشد سهام در سال73 و 82 اتفاق افتاده بنابر این رئیس جمهور تمام سهامها را به قیمتهای بالایی خواهد برد تا جا برای رشد در دوره دیگر ریاست باقی نماند پس منتظر قیمتهای رویایی صدرا و سهامهای دیگر ومیلیاردر شدن اکثر نور چشمیها که با بالا رفتن شاخص افتخار دیگری را در دوره اخر کسب نموده و پولهای میلیاردی بدون سر و صدا و افتخار از بی اثر بودن تحریمها و پایین امدن ملک برای انها در دوره اخر رقم خواهد خورد
                            عزیز دل این حرف شما منبعی نداره؟
                            [B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]

نظر

• mobin
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 590

باسلام:
                              دوست عزیز نشانی شما صحیح است (در واقع مشخص است که تشریف آورده اید) ولی متاسفم که متوجه نشدید پلاکها قدیم و جدید دارد و همه می داند در تهران به تازکی تمام پلاکها قدیم و جدید دارد در هرصورت با توجه به یک در میان بودن پلاکها شما سه ساختمان با ما فاصله داشتید ! ضمن اینکه بنده و یکی دیگر از دوستان جلو در دوتا صندلی و یک میز گذاشته بودیم و نشسته بودیم تا نیازی به بالا آمدن دوستان نباشد .شاید قسمت نبوده است .و من الله توفیق .
                              آقا حمید شما فردا هم تشریف دارید؟

نظر

• omid_or51
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 62

در اصل توسط padra57 پست شده است View Post
                                عزیز دل این حرف شما منبعی نداره؟

نظر

در حال کار...
                                X