صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کدبان باستان
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 199

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    باسلام وعرض ادب

وملت 350تومان ؟!!!!!!!!!!!!!!!! اونم مثل صدرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب

عزیز دل هر پروژه صدرا یه شرکت بتمام عیار است و هر پروژه صدرا ارزشش از چندین وملت بیشتر است

فقط ساختمان مرکزی صدرا ارزشش 4الی 5برابر ارزش فعلی قیمتی صدراست طبق آخرین قیمت معامله شده در بورس

جزیره صدرا در بوشهر ارزشش بیش از 10برابر ارزش ساختمان مرکزیست که در آینده معلوم خواهد شد

ارزش یه جرثقیل صدرا .............................

با وملت مقایسه میکنید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی مقایسه فیل و فنجون .................................

فقط از یه جنبه با هم مشترک هستند اونم در عرصه مدیریتیست و هر دو غیر شفاف و ..................................یا حق مددی
    دوست ارجمند
    جناب طیب درود بر شما
    بنده هم با شما کاملا موافقم. سنجش میان صدرا و وملت از نظر بنیادین ، قیاس مع الفارق است.
    اما سهم ها ورای بنیاد ، بر اساس تکنیکال و محرک های روانی بازار هم معامله می شوند.
    برای مثال شاید تمام دارایی یک قندی برابر با یکی از ساختمان هایی که فرمودید ، نباشد ، اما میبینیم که از نظر تکنیکی بالاتر از قیمت صدرا ( در هر سهم ) معامله می شوند.
    ضمن اینکه تعداد سهام نماد هم در هر یک متفاوت است.
    مثلا نمادی با 100 میلیون سهم به ارزش 350 تومان می شود 35 میلیارد تومان و نمادی با 900 میلیون سهم با قیمت 200 تومان 180 میلیارد تومان می شود.
    برای نمونه مپنا با این همه مختصات تکنیکی نرخ آن باید به اندازه سود اعلامی یک قندی باشد ؟ اینها قیاس های نا همگون است که جدالی بی انتها را موجب می شود.
    از نظر تکنیکی ، وملت اگر از مقاوت های پیش رو با سربلندی عبور کند ، با توجه به کف سازی های اخیر ، با اصلاحاتی که در مقاطع مختلف انجام داده و باز هم خواهد داد ، دور از نظر نیست که امسال 100 و 120 را به خود ببیند.
    البته همه اینها نظرات شخصی است و دوستان آگاه میدانند که نباید مبنای معاملاتشان قرار گیرد.
    نکته ظریفی را که فرمودید ، اشتراک در داشتن مدیران نالایق است.
    خداوند صنعت این کشور را از آفت مدیران نالایق و دروغ گو و بی سواد حفظ کند.
    پیروز و سربلند باشید
    [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در گفتگوی بورس نیوز با مهدی اعتصام اعلام شد:
      آخرین اخبار از زمان بازگشایی نماد "خصدرا" و وضعیت عملکردی آن
      تحمیل فشارهای بین المللی بر کشور و در رأس آنها تحریم برخی شرکت های وارد کننده تجهیزات از جمله صدرا از سوی کشورهای غربی، چشم انداز این شرکت را مه آلود کرده و وضعیت نامطلوبی را پیش روی آن قرار داده که نه تنها خوشایند مسئولان بازار سرمایه و سهامداران عمده این شرکت نیست، بلکه این موضوع به مذاق سهامداران حقیقی و خرد آن نیز خوش نمی آید.
      دو هفته گذشته سازمان بورس و اوراق بهادار میزبان سهامداران عمده شرکت صنعتی دریایی ایران بود تا با هم اندیشی و مشارکت یکدیگر به بررسی مشکلات شرکت صدرا پیرامون بازگشایی نماد معاملاتی آن بپردازند.
      طبق برخی شنیده ها از سهامداران این شرکت مطلع شدیم طی این جلسه مسئولین سازمان بورس و اوراق بهادار به سهامدار عمده صدرا پیشنهاد کردند تا در زمان بازگشایی نماد و در راستای حمایت از سهامداران حقیقی و خرد، بر مبنای یک قیمت مشخص سهام شرکت را از بازار خریداری کنند تا از ریزش بیش از حد قیمت آن در بورس جلوگیری به عمل آید.
      بر اساس گزارش بورس نیوز با توجه به اینکه صدرا مدتی است برای پرداخت اقساط تسهیلات مالی دریافتی از بانک های مختلف با مشکل مواجه شده و زیان انباشته شرکت از 50 درصد سرمایه آن نیز فراتر رفته است، طبق ماده 141 قانون تجارت بحث انحلال آن نیز مطرح شده و لازم است برای تصمیم گیری پیرامون بقا و یا انحلال فعالیت های این شرکت، مجمع فوق العاده برگزار شده و سهامداران دراین رابطه رأی گیری کنند.
      افزون بر اینکه تحمیل فشارهای بین المللی بر کشور و در رأس آنها تحریم برخی شرکت های وارد کننده تجهیزات از جمله صدرا از سوی کشورهای غربی، چشم انداز این شرکت را مه آلود کرده و وضعیت نامطلوبی را پیش روی آن قرار داده که نه تنها خوشایند مسئولان بازار سرمایه و سهامداران عمده این شرکت نیست، بلکه این موضوع به مذاق سهامداران حقیقی و خرد آن نیز خوش نمی آید. هر چند که نحوه عملکرد این شرکت به ویژه طی دو سال اخیر چندان دل خوشی برای سهامداران "خصدرا" باقی نگذاشته، با این حال برای این سرمایه گذاران کور سوی امیدی باقی مانده که تحقق این امید تنها از سهامدار عمده بر می آید. عملکردی که به موجب آن تا پایان اسفند ماه سال مالی 90 مبلغ 1426 ریال زیان به ازای هر سهم محقق شده است. در حالیکه برآوردها در ابتدا از سود 40 ریالی و پس از آن سود 98 ریالی به ازای هر سهم "خصدرا" حکایت داشت.
      در همین راستا و با توجه به پیگیری مستمر سهامداران این شرکت بابت زمان بازگشایی نماد و دلایل تعلل در این امر از پنجره این رسانه، درصدد بر آمدیم تا صحت این اخبار و نتایج جلسات اخیر را از مدیران این شرکت حاشیه ساز بزرگ بورس جویا شویم.
      در این ارتباط مهدی اعتصام، مدیر عامل شرکت صنعتی دریایی ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با تأیید این خبر مبنی بر پیشنهاد اخیر سازمان به سهامدار عمده برای حمایت از سهم در روز بازگشایی نماد اظهار داشت: در جلسه ای که از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار و با حضور سهامداران عمده برگزار شد، پیشنهاداتی از سوی دو طرف مطرح گردید تا با توجه به اینکه شرکت مشمول ماده 141 قانون تجارت می باشد، پیرامون تداوم فعالیت آن و راهکارهای موجود برای مقابله با مشکلات تصمیم گیری می شود.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی و با توجه به توقف طولانی مدت نماد "خصدرا"، تمام تلاش مجموعه و سهامداران عمده مبنی بر بازگشایی هر چه سریع تر نماد معاملاتی شرکت و بازگشت آن به تابلوی بورس است. ازاین رو در این جلسه یکی از راهکارهایی که برای حمایت از سهامداران حقیقی و جلوگیری از افت بیش از حد قیمت سهم در صورت بازگشایی نماد از سوی مسئولان سازمان عنوان شد، خرید سهام شرکت در روز بازگشایی در یک قیمت معقول بود اما اینکه این پیشنهاد عملی شود، به تصمیم سهامداران عمده بستگی دارد.
      وی در خصوص زمان بازگشایی نماد نیز گفت: به محض اعلام آمادگی سهامدار عمده این برنامه اجرایی خواهد شد، اما نظر مدیریت بر این است که با فراهم کردن زمینه ها و شرایط لازم، نماد معاملاتی شرکت حداکثر تا پایان شهریور ماه مورد بازگشایی قرار گیرد.
      البته مقرر شده در رابطه با بحث تداوم فعالیت و یا انحلال آن صاحبان سهام در مجمع فوق العاده ای که به همین منظور برگزار خواهد شد، تصمیم گیری کنند و در این جلسه که تاریخ آن در اسرع وقت اعلام می شود، راهکارهای عنوان شده در مذاکرات اخیر با مسئولان سازمان نیز مورد بررسی قرار گیرد.
      اعتصام همچنین از برپا شدن جرثقیل هزار تنی صدرا طی روزهای گذشته خبر داد و اذعان داشت: این جرثقیل که اولین جرثقیل تناژ سنگین در منطقه خاورمیانه محسوب می شود، دارای 108 متر ارتفاع، 153 متر عرض و 440 متر طول است.
      مدیر عامل شرکت صنعتی دریایی ایران در خاتمه سخنان خود تصریح کرد: از این پس برای فرآیند ساخت و بکارگیری این سازه که در بخش کشتی سازی مورد استفاده دارد، اقدام خواهد شد و با توجه به اینکه این جرثقیل سازه سنگینی است، فرآیند راه اندازی آن زمان بر می باشد، اما حداکثر تا دو ماه آتی مراحل بعدی راه اندازی و نهایتاً بکارگیری آن کلید خواهد خورد.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز همانطور که می دانید هر دو طومار آماده هستند و بنده آنها را برای تکثیر بر روی سی دی ریخته ام و قرار است هر کدام در 30 نسخه چاپ و به ارگانهای مختلف ارسال شود . و ضمنا در صدد یک مکانی برای حضور شما عزیزان و امضای طومار هستیم چون هر نفر باید 60 امضا انجام دهد و هر کس طبق لیست که نام او در آن درج می شود و در چارت مربوط به خودش امضا را بادرج فقط نام و نام خانودگی انجام دهد و سعی می نماییم که مکان مورد نظر نزدیک به بورس تهران (پل حافظ) باشد و روز شنبه هم از روزهایی باشد که دوستان بتوانند برای امضا تشریف بیاورند .و من الله توفیق .
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/03, 10:14.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

عملیات Sail out جکت A 13 پروژه فاز 13 پارس جنوبی که اولین جکت این مجموعه می باشد در روز پنجشنبه مورخ 9/6/1391 با موفقیت انجام شد.
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز خواهشمند است برای امضای طومار شنبه 91/06/18 از ساعت 13 الی 19 به آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوستان عزیز لطفا در هر سایتی که عضو هستید این پست را اطلاع رسانی کنید .و من الله توفیق .

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز خواهشمند است برای امضای طومار شنبه 91/06/18 از ساعت 13 الی 19 به آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . و من الله توفیق .

نظر

• armin777
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 61

باسلام:
                دوستان عزیز لطفا در هر سایتی که عضو هستید این پست را اطلاع رسانی کنید .و من الله توفیق .
                درود:
                حاج حمید اگه قراره شنبه تجمع کنیم اطلاع رسانی کامل بشه و چون بعضا دوستان از شهرستان میان همان روز طومار هم امضا بشه.چون فقط فرستادن طومار وقت رو ازمون میگیره.قرار بود مجمع فوق العاده و یا حمایت سهامدار اعلام بشه.بیش از 40 روز از جریانات میگذره و هنوز جواب درست حسابی نگرفتیم . با طومار خالی هم فعلا میره تا پائیز حد اقل.
                الان بازار سبزه و ما پولمون بلوکه.
                نکنه بازار داره مثبت میخوره چون منتظره 2-3 ماه دیگه صدرا بیاد؟ تصمیم با خودتون من الان مسافرتم ولی اگه قراره برنامه ای باشه جمعه میام تهران وگرنه اینجا هنوز چند روزی کار دارم.حاج حمید شماره جناب مستشار رو بهم اس ام اس کن یا شماره منو بهش بده.
                تو این بازار با ضرر هم داده بودیم الان 20-30% جبران شده بود.هم نامه نگاری و هم تجمع .به من تا 4 شنبه خبر بدید.فقط باید خاتم رو مجبور به خرید کرد تا سهم باز بشه.

نظر

• کدبان باستان
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 199

باسلام:
                  درود بر شما
                  این آدرس کجاست ؟
                  شما یا خود را به آن راه زده اید یا اینکه اساسا به خواسته و نوشته های دیگران بی توجه هستید .
                  گمان میکنم ، بنا بود گردهم آیی در برابر بورس یا یکی از ارگان های مرتبط برگزار و طومار نیز امضاء شود.
                  کمی دقت داشته باشید لطفا
                  سپاس
                  [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز این آدرس از بورس زیاد فاصله ندارد و برای اینکه زیاد فاصله نداشته باشد تا حالا دست نگه داشته بودیم بهتر نبود به نقشه تهران یک نگاه می انداختید چون پیاده چند دقیقه بیشتر راه نیست و بهتر است ادبیات مورد استفاده دوستانه باشد.ضمنا در موردگردهمایی روز شنبه اجازه دهید بنده چیزی نگویم چون با نظر بنده نبوده و دوستانیکه این گردهمایی را برنامه ریزی کرده اند را نمی شناسم و در ثانی به همین علت ما تاریخ امضای طومار را بعد از ظهر شنبه قرار دادیم تا اشکالی برای کار دوستان پیش نیاید و هرکس که به همین علت به تهران می آید برای امضای طومارهم مراجعه کند و اگر هم روز دیگری قرار می دادیم دوستان برای ایاب و ذهاب دچار مشکل می شدند و اگر پستهای قبلی را مطالعه می فرمودید بیاد می آوردید که هر سهامدار باید دو طومار و هر طومار را در سی نسخه امضا نمایند و همچنین قرار نیست سهامداران در مقابل یکدیگر باشند و باید شانه به شانه یکدیگر باشند ، قبلا هم گفته بودم که هر کس از هر راهی که می تواند باید به جمع ما سهامداران صدرا کمک کند تا به حق خودمان برسیم و نکته آخر اینکه فکر نکنم شما انتظار داشته باشید کنار خیابان صندلی بگذاریم تا افرادی با چند هزارمیلیارد ثروت یعنی بالغ بر یک سوم صدرا دارایی در کنار خیابان و بدون هماهنگی و نظم اقدامات خودشان را انجام دهند .و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                    درود بر شما
                    این آدرس کجاست ؟
                    شما یا خود را به آن راه زده اید یا اینکه اساسا به خواسته و نوشته های دیگران بی توجه هستید .
                    گمان میکنم ، بنا بود گردهم آیی در برابر بورس یا یکی از ارگان های مرتبط برگزار و طومار نیز امضاء شود.
                    کمی دقت داشته باشید لطفا
                    سپاس
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/04, 08:25.

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز در مورد تجمع : به پاسخ بنده به جناب کدبان باستان عزیز مراجعه کنید .در مورد طومار هم ، خودتان که در جریان هستید که قرار چه بوده است .در موارد دیگر هم باید خدمتتان عرض کنم بنده فقط در مورد صدرا نظر می دهم و از باقی بازار برای نظر دادن صرف نظر می کنم .و من الله توفیق .

در اصل توسط armin777 پست شده است View Post
                      درود:
                      حاج حمید اگه قراره شنبه تجمع کنیم اطلاع رسانی کامل بشه و چون بعضا دوستان از شهرستان میان همان روز طومار هم امضا بشه.چون فقط فرستادن طومار وقت رو ازمون میگیره.قرار بود مجمع فوق العاده و یا حمایت سهامدار اعلام بشه.بیش از 40 روز از جریانات میگذره و هنوز جواب درست حسابی نگرفتیم . با طومار خالی هم فعلا میره تا پائیز حد اقل.
                      الان بازار سبزه و ما پولمون بلوکه.
                      نکنه بازار داره مثبت میخوره چون منتظره 2-3 ماه دیگه صدرا بیاد؟ تصمیم با خودتون من الان مسافرتم ولی اگه قراره برنامه ای باشه جمعه میام تهران وگرنه اینجا هنوز چند روزی کار دارم.حاج حمید شماره جناب مستشار رو بهم اس ام اس کن یا شماره منو بهش بده.
                      تو این بازار با ضرر هم داده بودیم الان 20-30% جبران شده بود.هم نامه نگاری و هم تجمع .به من تا 4 شنبه خبر بدید.فقط باید خاتم رو مجبور به خرید کرد تا سهم باز بشه.
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/04, 08:46.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز با توجه به تماسهای شما عالی جنابان از شهرستانها و شهرهای مختلف و سوالاتی که مطرح می نمایید باید عرض کنم نظر هرکس برای خودش محترم است ولی بنده دوباره ناچارم مثال سایپا را برای شما بزنم چون دوست ندارم از سهام دیگری نام ببرم : در مورد خودروئی ها باید خدمتتان عرض کنم دوران آنها به پایان رسیده و دولت ناچارا برای خاطر افراد شاغل در این صنعت که یک سوم افراد شاغل در کشور را شامل می شود را باید با تمام تلاش خود حفظ کند تا هرچه بیشتر بقای این صنعت فکری به حال شاغلین آن کند .اگر یادتان باشد روزی قیمت سایپا 440 تومان بود و بنده گفتم که یک صد تومانی شدن مسیر اصلی این سهم است و حالا می گویم از این مبلغ 40 تومان سود تقسیمی را هم کم کنید تا به قیمت واقعی سایپا برسید .و اما در مورد رشد بورس باید بگویم هرچند رشد بورس باید و حق با رشد بورس است ولی در سهامی باید صورت گیرد که رشد حق آنهاست نه سهامیکه ارزش ذاتی ندارند و یا صنعت رو به رکود هستند . در حالی که صنعت نفت و گاز کشور که باید با رشد 100 برابری مواجه شود در حال رکود است .بنده به شخصه از مسئولین حمایت از این صنعت را نمی خواهم بلکه شفاف سازی را می خواهم تا این صنعت به حق خودش برسد .در ضمن بنده از شما درخواست می کنم حالا که خیلی مصر هستید از پشت کامپیوتر خودتان حرکت نکنید پس لطف کنید یک سری به گوگل ارتس بزنید و از طریق کامپیوتر خودتان به جزیره بوشهر بروید و ببینید که در آنجا چه می گذرد .ضمنا اخباری که از صدرا به گوش شما می رسد تنها بخشی از اطلاعاتی است که درز پیدا کرده است وگرنه قصد اطلاع رسانی به هیچ وجهی وجود ندارد .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز بنده برای نظر شما احترام قائل هستم و قبلا هم گفته ام که هر کس از هر راهی که فکر می کند صحیح است اقدام کند .در ضمن اگر شما فکر می کنید که این کار بنده یعنی اقدام قانونی بی اثر است همان کاری را انجام دهید که فکر می کنید به نتیجه می رسید و اگر نرسیدید آنموقعه است که این اقدام قانونی انشاالله به نتیجه خواهد رسید .راستی اگر شما حقیقت را می خواهید همه ماهه حتی خود مهندس اعتصام اعلام کرده اند که در همان ماه صدرا باز گشایی می شود و حالا چطور شده است که شما اینبار حرف ایشان را قبول کرده اید بنده نمی دانم . در خواست شما از جناب محمد صالحی درخواست بنده نیز هست اما خودمان هم اقدام خواهیم کرد و شما هم خودتان اقدام کنید و منتظر دیگران نباشید .و من الله توفیق .

در اصل توسط komiser پست شده است
                          با سلام
                          این راهی که این آقا داره می گه به ترکستانه
                          چون تا ما بخواهیم با روش ایشون این کار رو پیش ببریم صدرا باز شده و قیمت خورده و تموم شده رفته پی کارش
                          ظاهرا هم تو این ماه می خوان بازش کنن
                          پس تا قبل از بازگشایی باید کاری کرد وقتی که نماد باز بشه دیگه عملا هیچ کاری تاثیری نخواهد داشت و عملا سرمایه هامون بر باد فنا خواهد رفت
                          پس ترتیب گرهمایی را در همان روز شنبه هجدهم شهریورماه فراهم کنیم
                          از آقای محمد صالحی هم تقاضا داریم با مطبوعات و خبرگزاری هایی که قبلا اعلام کرده بودند جهت اطلاع رسانی زمان گردهمایی هماهنگی های لازم رو به عمل بیارن
                          با سپاس

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:

نظر

• rezastok
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 31

همه سهامداران حقیقی صدرا مدیون زحمات اقا حمید هستند.
                              راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• قدیمی بورس
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 30

من توصیه می کنم نامه را در روزنامه دنیای اقتصاد هم منتشر نمایید.

نظر

در حال کار...
                                X