صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    بله دوست عزیز تمام سهامداران صدرا از یک سهم تا هر تعداد می توانند این طومار را امضا نمایند .و من الله توفیق .

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
    با سلام و تشکر از زحمات شما

به نظر من هم بهترین جا همین سازمان بورس در حافظ است

راستی باید حتما" سهامدار صدرا بود تا این طومار را امضاء کرد ؟ یا برای کمک به مابقی سهامداران و با دادن کد بورسی می شود؟ یا اینکه باید تعداد سهام ذکر شود و حتما" سهامدار صدرا بود؟

ضمنا" دوستان شهرستانی بهتر است ترافیک را در نظر بگیرند و طوری برنامه ریزی کنند تا خللی در ساعت 10 صبح پیش نیاید.

ضمنا" افرادی که با ماشین شخصی می آیند آن محل در طرح ترافیک است ولی به راحتی با اتوبوسهای جمهوری بهارستان می توانند در ایستگاه حافظ پیاده شوند

افرادی که از ترمینال جنوب می آیند بهتر است به انقلاب رفته و نرسیده به انقلاب و سر کارگر پیاده شوند و با اتوبوس تا ایستگاه حافظ بیایند

افرادی هم که در ترمینال غرب ( آزادی) می آیند بهتر است با brt امام حسین تا ایستگاه حافظ بیایند و از آنجا اقدام کنند

ضمنا" از مترو هم می توانند استفاده نمایند

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز از متن شما بسیار متشکرم و مورد تایید بنده نیز هست .فقط یک سوال برای بنده پیش آمده است و آنهم اینست که با توجه به اینکه شما چند باری از جناب سرمایه گذار 67 پرس و جو نمودید و خبری از او نشد و با توجه به اینکه ایشان می فرمودند نامه ای با امضای تنی چند از سهامداران صدرا به رهبری تسلیم نموده اند ، عجیب است که چرا پاسخ نمی دهند . و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post

بنام خدا
      با درود به روان پاک بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و اعلام بیعت دوباره با جانشین خلف و بر حقش مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای ، با توجه به تخلفات گسترده مدیران شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در حساب سازی و عدم شفاف سازی امور شرکت ، بنا به خواست جمعی سهامداران حقیقی متضرر و مظلوم شرکت صدرا ، اعلام میدارد ، کلیه سهامداران حقیقی و جزء شرکت صدرا ، در روز شنبه هجدهم شهریور ماه 1391 راس ساعت 10 بامداد در برابر تالار حافظ به آدرس تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر جهت امضاء طومار اعتراضی خطاب به مسئولین ولایت مدار و مدیران وظیفه شناس دولتی ، با خواسته رسیدگی به تخلفات گسترده مسببین و عاملین زیان سهامداران صدرا ، گردهم خواهند آمد. بدینوسیله اعلام میدارد سهامداران صدرا با لبیک به فرمان پیر و مراد خود ، حضرت آیت الله خامنه ای ، در سال جهاد اقتصادی با مال و اندوخته خود و خانواده هایشان برای رشد و شکوفایی صنعت کشور و ایجاد اشتغال با مال خود جهاد نمودند و اینک بر مسئولین ولایت مدار فرض است که با پیروی از فرمان رهبرفرزانه انقلاب اسلامی ، از سرمایه سرمایه گذاران ایرانی حمایت و اعتماد خدشه دار شده آنها را به ایشان بازگردانده و با مدیران متخلف که با بی توجهی به فرمان رهبری در سال جهاد اقتصادی و سال حمایت از سرمایه ایرانی ، موجب زیان و پایمال شدن سرمایه سهامداران ایرانی شده اند ، برخورد لازم و شایسته صورت پذیرد.
      این گردهم آیی در چهارچوب قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بنا بر اصل 27 قانون اساسی ، بصورت مسالمت آمیز و صرفا جهت امضاء طومار اعتراضی که نسخه های آن به مقامات بلند پایه کشوری ارسال می شود ، خواهد بود. تمامی سهامداران با اذعان به وفاداری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آرمان های بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری در این گردهم آیی شرکت خواهند نمود.

سهامداران حقیقی شرکت صنایع دریایی ایران ( صدرا )

دوستان ارجمند آگاهی رسانی را آغاز نمایید.
      وعده همه سهامداران روز شنبه 10 بامداد برابر تالار حافظ

نظر

• کدبان باستان
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 199

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
        باسلام:
        دوست عزیز از متن شما بسیار متشکرم و مورد تایید بنده نیز هست .فقط یک سوال برای بنده پیش آمده است و آنهم اینست که با توجه به اینکه شما چند باری از جناب سرمایه گذار 67 پرس و جو نمودید و خبری از او نشد و با توجه به اینکه ایشان می فرمودند نامه ای با امضای تنی چند از سهامداران صدرا به رهبری تسلیم نموده اند ، عجیب است که چرا پاسخ نمی دهند . و من الله توفیق .
        درود بر شما
        از پیش از اجلاس سران بنده خبری از ایشان ندارم. حتی پای نوشته های دوستان هم تشکر نزدند که نشانه حضور ایشان در تالار ها باشد. من هم نگران ایشان هستم. امیدوارم بزرگوارانی که از ایشان خبر دارند بنده را از نگرانی در آورند.
        همچنین اگر کسی شماره ایشان را دارد یا به بنده بدهند یا خودشان زحمت بشکند و جویای حال ایشان بشوند.
        شما احتمالا شماره ایشان را ندارید ؟
        ضمنا مرحمت کنید شماره خودتان را در پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید.
        سپاسگزارم
        [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

محضر آستان مقدس حضرت ولیعصر آقا امام زمان (عج)
          خدمت حضرت آقا امام زمان ، اینجانبان جمعی از بندگان آستان باری تعالی که سالها دسترنج خود و خانواده های خود را به جهت رزق حلال و شرکت در آبادانی کشور که شیعیان آن حضرت نام شما را بر زبان دارند و ظهور آن حضرت را از خداوند متعال آرزو دارند ، در شرکتی به نام صنعتی دریایی ایران (صدرا) سرمایه گذاری نموده اند که سالها ما را به صبر که مشخصات شیعیان شما می باشد دعوت کرده اند و ما هم پذیرفتیم و چشم انتظار بودیم اما دیگر با گذشت سالها امیدمان از بندگان خدا بریده شده و فریاد رسی جز خداوند متعال و آن حضرت نیافتیم ، شرح ماجرا و آنچه بر ما گذشته ، صدق و دروغ آن و حق و ناحق آن را جز باری تعالی و آن حضرت و اقف نیستند و این زمان که نامه را می نویسیم عاجزانه از آستان حضرت دوست تقاضای فریاد رسی داریم ،عنایت و گوشه چشمی بر این جماعت درد کشیده و نا امید بنما ،حق ما را آن طور که صلاح می دانید بگیرید ،از هر کس امید بریده باشیم امید و ایمانمان به عدالت پروردگار و منجی عدالت گسترش پا بر جاست .دریاب و پناه بده این جماعت حاجتمند را که آستان و محضر و واسطی جز آن حضرت ندارد .به امید فرج آن حضرت چشم انتظار عنایت آن ذخیره الهی می باشیم .

امضا : جمعی از سهامداران صدرا
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/06, 14:45.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز متاسفانه بنده با ایشان چند باری در جلسات مختلف بوده ام ولی ایشان نخواستن که بنده ایشان را بشناسم ولی در هر صورت بنده نیز نکران حال ایشان هستم نکند که ایشان هم دیگر خدایی نکرده مانند زامبروتا در جمع ما نباشند و یا نخواهند که باشند .ولی امیدوارم به زودی خبر خوشی از ایشان بما برسد .و اما در مورد شماره بنده به دلیل اینکه ممکن است این خواسته خیلی از دوستان باشد و با توجه به جمع کثیری از دوستان که این شماره بنده را دارند پس آنرا در خدمت همگان (سهامداران صدرا)قرار می دهم 09192274571 ..........و من الله توفیق .

درود بر شما
            از پیش از اجلاس سران بنده خبری از ایشان ندارم. حتی پای نوشته های دوستان هم تشکر نزدند که نشانه حضور ایشان در تالار ها باشد. من هم نگران ایشان هستم. امیدوارم بزرگوارانی که از ایشان خبر دارند بنده را از نگرانی در آورند.
            همچنین اگر کسی شماره ایشان را دارد یا به بنده بدهند یا خودشان زحمت بشکند و جویای حال ایشان بشوند.
            شما احتمالا شماره ایشان را ندارید ؟
            ضمنا مرحمت کنید شماره خودتان را در پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید.
            سپاسگزارم

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوستان عزیز با توجه به تماسهای مکرر شما عزیزان و با توجه به اینکه : شواهد دال بر این موضوع است که آقایان در نظر دارند که بنده و شما سهامداران صدرا همانند آقایان اعلام کنیم ما سهم خودمان را هبه می نماییم و اینبار این هبه انجام شود و آقایان به همین راحتی صاحب اموال ما شوند ! در همین لحظه اعلام می کنم انشاالله تمام سهامداران صدرا چه دور و چه نزدیک در روز شنبه ساعت 10 صبح در مقابل تالار حافظ به آدرس :تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر برای امضای دو طومار و یک عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان(ع) که در صورت عدم رسیدگی همه با هم و با حضور خبرنگاران به جمکران رفته وضمن اقامه نماز خاصه آقا امام زمان (ع) آنرا درچاه منسوب به عریضه آقا امام (ع) است ،خواهیم انداخت و در تجمع مسالمت آمیز حضور بهم می رسانیم .البته با پوزش از دوستان که بنده به دلیل ذیغ وقت و تعجیل در اطلاع رسانی و به جهت همراهی احتمالی زیان دیدگان دیگر که به دلیل سیاست نادرست بورس و عدم نظارت کافی بورس و سود جویی غیر منصفانه شرکتها متحمل زیان شده اند در مقابل تالار بورس انجام خواهیم داد . و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوستان عزیز لطفا اطلاع رسانی به سایتهای دیگر و خبر گزاری های دیگر را آغاز نمایید .و من الله توفیق .

نظر

• کدبان باستان
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 199

باسلام:
                  دوستان عزیز با توجه به تماسهای مکرر شما عزیزان و با توجه به اینکه : شواهد دال بر این موضوع است که آقایان در نظر دارند که بنده و شما سهامداران صدرا همانند آقایان اعلام کنیم ما سهم خودمان را هبه می نماییم و اینبار این هبه انجام شود و آقایان به همین راحتی صاحب اموال ما شوند ! در همین لحظه اعلام می کنم انشاالله تمام سهامداران صدرا چه دور و چه نزدیک در روز شنبه ساعت 10 صبح در مقابل تالار حافظ به آدرس :تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر برای امضای دو طومار و یک عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان(ع) که در صورت عدم رسیدگی همه با هم و با حضور خبرنگاران به جمکران رفته وضمن اقامه نماز خاصه آقا امام زمان (ع) آنرا درچاه منسوب به عریضه آقا امام (ع) است ،خواهیم انداخت و در تجمع مسالمت آمیز حضور بهم می رسانیم .البته با پوزش از دوستان که بنده به دلیل ذیغ وقت و تعجیل در اطلاع رسانی و به جهت همراهی احتمالی زیان دیدگان دیگر که به دلیل سیاست نادرست بورس و عدم نظارت کافی بورس و سود جویی غیر منصفانه شرکتها متحمل زیان شده اند در مقابل تالار بورس انجام خواهیم داد . و من الله توفیق .
                  درود بر شما
                  بنده با خواندن بخش قرمز رنگ ، متوجه منظور دقیق شما نشدم.
                  اگر احتمالا نظر حضرتعالی بر حضورتان در برابر سازمان بورس ( ملاصدرا ) است ، از طرف خودم و سایر دوستان درخواست میکنم ، برای حفظ و ایجاد اتحاد و انسجام مهربانی بفرمایید و در کنار سایر دوستان در برابر تالار حافظ حضور بهم رسانید.
                  سپاسگزارم
                  پیروز باشید
                  [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز منظور بنده همان محل مورد نظر شماست یعنی همان تالار حافظ .وبرای اینکه هیچ گونه اشتباهی پیش نیاید آدرس را به رنگ سبز و درشت نوشتم . باپوزش از سرمایه گذار 67 :یک شوخی : فکر کنم سرگذشت سرمایه گذار67 شده سرگذشت مفتی عربستان چون هنوز پاسخ نداده است.و من الله توفیق .
                    شنبه ساعت 10 صبح در مقابل تالار حافظ به آدرس :تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر برای امضای دو طومار و یک عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان(ع)

درود بر شما
                    بنده با خواندن بخش قرمز رنگ ، متوجه منظور دقیق شما نشدم.
                    اگر احتمالا نظر حضرتعالی بر حضورتان در برابر سازمان بورس ( ملاصدرا ) است ، از طرف خودم و سایر دوستان درخواست میکنم ، برای حفظ و ایجاد اتحاد و انسجام مهربانی بفرمایید و در کنار سایر دوستان در برابر تالار حافظ حضور بهم رسانید.
                    سپاسگزارم
                    پیروز باشید
                    باسلام:
                    دوستان عزیز با توجه به تماسهای مکرر شما عزیزان و با توجه به اینکه : شواهد دال بر این موضوع است که آقایان در نظر دارند که بنده و شما سهامداران صدرا همانند آقایان اعلام کنیم ما سهم خودمان را هبه می نماییم و اینبار این هبه انجام شود و آقایان به همین راحتی صاحب اموال ما شوند ! در همین لحظه اعلام می کنم انشاالله تمام سهامداران صدرا چه دور و چه نزدیک در روز شنبه ساعت 10 صبح در مقابل تالار حافظ به آدرس :تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر برای امضای دو طومار و یک عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان(ع) که در صورت عدم رسیدگی همه با هم و با حضور خبرنگاران به جمکران رفته وضمن اقامه نماز خاصه آقا امام زمان (ع) آنرا درچاه منسوب به عریضه آقا امام (ع) است ،خواهیم انداخت و در تجمع مسالمت آمیز حضور بهم می رسانیم .البته با پوزش از دوستان که بنده به دلیل ذیغ وقت و تعجیل در اطلاع رسانی و به جهت همراهی احتمالی زیان دیدگان دیگر که به دلیل سیاست نادرست بورس و عدم نظارت کافی بورس و سود جویی غیر منصفانه شرکتها متحمل زیان شده اند در مقابل (تالار بورس= تالار حافظ )انجام خواهیم داد . و من الله توفیق .
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/06, 17:17.

نظر

• کدبان باستان
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 199

باسلام:
                      باسلام:
                      دوست عزیز منظور بنده همان محل مورد نظر شماست یعنی همان تالار حافظ .وبرای اینکه هیچ گونه اشتباهی پیش نیاید آدرس را به رنگ سبز و درشت نوشتم . باپوزش از سرمایه گذار 67 :یک شوخی : فکر کنم سرگذشت سرمایه گذار67 شده سرگذشت مفتی عربستان چون هنوز پاسخ نداده است.و من الله توفیق .
                      شنبه ساعت 10 صبح در مقابل تالار حافظ به آدرس :تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر برای امضای دو طومار و یک عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان(ع)
                      درود بر شما
                      از اینکه رفع ابهام فرمودید سپاسگزارم.
                      بنده نمیدانم سرگذشت مفتی عربستان چه بوده اما شخصا جدای از گردهم آیی شنبه ، برای ایشان نگران هستم. امیدوارم سایه شان بر سر خانواده گرامی شان باشد.
                      پیروز باشید

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز بنده ناچار هستم یک مطلب را که از جناب طیب هم اجازه نگرفتم بگویم و می دانم که اگر اجازه بگیرم ایشان اجازه نمی دهند ولی باید بگویم : برخی از دوستان (مردان دلیر دفاع مقدس و برخی دیگر)مانند جناب طیب عزیزامکان همراهی ما را ندارند و برای همین است که چند صفحه ای است که بدون تایید ایشان که همگی به آن عادت کرده ایم پیش می رود ولی بنده بجای آنکه از ایشان در مسنجر خواهش کنم در این مکان عمومی خواهش می کنم و می گویم هر چند که شما نمی توانی ما را بطور فیزیکی یاری کنید ولی ما می دانیم قلب و روح شما با ماست و از اینرو ما را از راهنمایی های خود محروم نسازید .و من الله توفیق .

نظر

• mehdi9990
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 150

ما هم انشاء الله روز شنبه از اراک خدمت دوستان خواهیم رسید و درمقابل تالار حافظ تجمع خواهیم کرد .

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز دو طومار و یک عریضه در زیر آورده شده است که روز شنبه به امضای سهامداران صدرا خواهیم رساند .لطفا مطالعه فرمایید که نیازی به مطالعه در محل تجمع برای امضا نداشته باشید و کارمان سریعتر پیش برود .ضمنا هر نفر در ده نسخه امضا می نماید که برای اشخاص مهمتر مانند مقام معظم رهبری از نسخه اصل استفاده شود و برای سایر مقامات از کپی استفاده می نماییم و خواهش بنده اینست که سعی نمایید هر نفر با درج نام و نام خانوادگی در هر برگه دقیقا در یک محل و درصفحات مشابه امضا نمایید .و من الله توفیق .
                            بسم الله الرحمن الرحیم
                            باسلام:
                            ساخت یک قطعه داخل کشور قطع یک رشته وابستگی است .امام خمینی (ره(

1. در بورس امکان سود و زیان هست ولی مسئله مهم خبطی است که در بورس و صدرا افتاده است و همه سهامداران بر آن اتفاق نظر دارند و آن اینست که بورس گزارشهایی را در سنوات قبل از صدرا پذیرفته است و اکنون گزارش سال 90 نیز بر روی کدال قرار گرفته که البته با توجه به مرجع قانونی بودن کدال برای سهامداران نباید گزارشات با هم در تناقض باشند زیرا بیانگر تخلف بورس و یا شرکت و یا هر دو می باشد .لازم به ذکر است که زیانهای سنوات قبل به گونه ای در سال 90 گنجانده شده است که نشان دهنده یک تخلف در گذشته یا حال می باشد .
                            2. در صورت باز بینی گزارشات منتشره سالهای پیش از صدرا و قرار گرفتن آن برروی کدال به این نتیجه می رسید که زیان انباشته شرکت با تاخیر چند ساله به سهامداران حقیقی اعلام شده و این در حالی است که شرکت باید تمام اطلاعات با اهمیتی را که در قیمت سهم تاثیر گذار می باشند را در اسرع وقت افشا می نموده است .و صد البته زمانی این موضوع اهمیت خود را هویدا می نماید که مقایسه ای با ارزش شرکت داشته باشیم یعنی این مبلغ افشا نشده معادل یک برابرو نیم ارزش ثبت شده شرکت می باشد .یعنی 285 میلیارد تومان ضمن اینکه این مبلغ برای سال 88 فقط 2.6 میلیارد تومان بوده است .حالا به این نکته توجه فرمایید که سهامداران حقیقی سهمی را خریده اند که درسالهای 82 تا 84 هر سهم آن تا مبالغ نجومی پنج هزار تومان در بورس معامله می شده است و هنوز هم برخی از آنان سهامدار هستند و برای سر شکن کردن قیمت تمام شده خودشان و با دیدن تبلیغات صورت گرفته مبادرت به خرید همین سهم در قیمت بالای 320 تومان کرده اند اکنون شاهد هستند که بورس پس از نصف شدن قیمت سهم آنان سهم را در این برهه و نه آن قیمت کذایی که خود جای بحث فراوان دارد متوقف می نمایند و پس از کلی سیاه نمایی توسط مدیران صدرا و دائما کوبیدن بر طبل اینکه این اطلاعات را در جایی مطبوعاتی نکنید و در حالی که چند روز قبل از بسته شدن سهم گزارش نه ماهه خود را مبنی بر سود سالیانه پنجاه ریالی و تحقق 9ريال بر روی کدال گذاشته اند و سهم را با صف خرید بسته است پس از چند ماه خون به جگر سهامداران کرده ، زیانی تقریبا معادل یک ونیم برابر ارزش ثبت شده شرکت یعنی 1420ريال بابت هر سهم اعلام می نماید و اگر خواسته باشیم این دو اتفاق صورت گرفته را با زیانی که با مهارت در صورتهای مالی گنجانده شده است با هم جمع کنیم به این نتیجه می رسیم که اولا قیمت سهم نصف شده است و دوما یک شبه زیانی معادل 3380ريال به سهامداران تحمیل شده است در واقع سود پنج تومانی تبدیل به زیان دقیقا 3326ريال با جمع سنوات قبل که در سنوات قبل تنها 920ريال بابت هر سهم بود را به یکباره بر سهامداران حقیقی تحمیل کرده اند .
                            ردیف تاریخ توضیحات مبلغ اعلام شده
                            1- 26 /11/89 اولین پیش بینی سود هر سهم سال مالی 90 40ريال
                            2- 27/1/90 پیش بینی سود هر سهم سال مالی 90 98ريال
                            3- 27/1/90 گزارش عملکرد 6 ماهه حسابرسی شده سال مالی 90 9ريال
                            4- 18/4/90 عملکرد حسابرسی شده 12 ماهه سال مالی 90 1426-

3. لطفا به داراییهای صدرا قدری توجه کنید که بنده و تعدادی از سهامداران در بهمن سال 90 در بازدیدی مشاهده کردیم .
                            4. ساختمان تهران صدرا به گفته مهندس اعتصام 250 میلیارد تومان .به قیمت توافق برای فروش سال 88 که به دلیل نبودن سند و در رهن بودن انجام نشد 450 میلیارد تومان .و به قیمت کارشناسی روز افراد خبره بالغ بر 550 میلیارد تومان می باشد .یعنی ارزشی بالغ بر چهار برابر ارزش اسمی صدرا .یعنی هر سهم بیش از 3600ريال .
                            5. جزیره صدرا در قیمت مورد قبول مهندس جلیلی متری 50 هزار تومان و حداقل 1.5 میلیون متر مکعب یعنی 75میلیارد تومان بعلاوه 200 میلیارد تومان هزینه زیر ساختها یعنی به ازاء هر سهم 2850ريال.
                            6. جزیزه نکا 21 هکتار و یا بعبارتی 210 هزار متر مربع . حتی اگر متری صد هزار تومان حساب کنیم که در کجای دنیای چنین زمینی و آن ..... بماند .می شود 21 میلیارد تومان یعنی هر سهم چهارده تومان .
                            7. جرثقیل هزار تنی به مبلغ قابل قبول حداقل مهندس اعتصام 25 میلیون یورو .حتی اگر یورو را 1500 حساب کنیم خوبه .پس می شود بیش از 37 میلیارد تومان یعنی هر سهم 250 ريال .
                            8. تا اینجای کار می شود حدود6489ريال بابت هر سهم اگربه نکات بالا کشتی لوله گذار قدیمی و یا لوله گذار خرید جدید که در راه است و کشتی بارج تازه به آب انداخته شده و سکو های ساخته شده آماده نسب و هتل نکا و حوچه خشک خزر و غیره را بیفزاییم به چه می رسیم . ولی دوستان بنده برای هر سهم هنوز مبلغی بیش از این داراییها سراغ دارم و از آن جمله هرینه های آموزشی پرسنل و سرقفلی های معنوی و مادی که در حسابها گنجانده نمی شود و بصورت هزینه پس از گشت زمان از حسابها حذف می شود. و27% سهام فاذر و 21% صف یک هتل در بوشهر 90 منزل سازمانی یک قطعه زمین سه هزار متری در بوشهر و الی آخر .
                            9. اما حالا برخی از آن افراد منجمله بنده تنها به این می اندیشیم که اینهمه دارایی که ما به چشم خود دیدیم دروغ بوده است .
                            10. همانطور که مهندس اعتصام هم فرموده اند ارزش جایگزینی صدرا هزارو پانصد میلیارد تومان است (یعنی ده برابر ارزش اسمی شرکت)و به وقتی حداقل پنج ساله برای تاسیس نیاز دارد . البته ایشان فقط داراییهای روز صدرا را فرموده اند و هیچ نگاهی به ارزش آموزش پرسنل صف و یا صنعت گر یا به قولی فنی و یا پتانسیل موجود که با صرف هزینه از جیب سهامداران صورت گرفته است نکرده اند . و یا ارزش پنج سال زمان غیر قابل خرید لحاظ نشده است و یا تاثیر آن بر کشور عزیزمان از دو منظر داشتن حق کسب و پیشه و یا سرقفلی ها مانند پنجاه سال سر قفلی شرکت کشتی سازی و یا در صورت نبودن صدرا در بخشی که صدرا بعهده دارد تاخیر پنج ساله در برداشت از میادین مشترک نفت و گاز که همه می دانیم اکنون هیچ شرکت خارجی ای در این صنعت فعال نیست نکرده اند .پس در می یابیم ارزش این شرکت خیلی بیش از اینها است ولی خوب حتی اگر ارزش داراییهای فیزیکی مورد قبول مدیران محترم را از زیان انباشته3326ريالی کم کنیم به قیمت هر سهم 670تومان می رسیم.و لازم به ذکر است که وزیر نفت مهندس غلامحسین نوذری در تاریخ 1/9/87 فرمودند : ارزش جایگزینی صدرا پنج میلیارد لار است و باید که حفظ شود .
                            11. اگر قدری به مصاحبه مهندس اعتصام توجه کنیم و ببینیم ایشان زمانیکه قیمت هر سهم 280تومان بود ایشان مصاحبه نمودند و فرمودند ارزش این سهم یعنی صدرا بیش از این اعداد و ارقام است به چه می رسیم ؟ البته که از نظر سهامداران حقیقی در آن زمان تعبیر ارزشمندی و خرید سهم بوده است و حالا پس از آنهمه نشست و گفتگو به این نکته می رسیم که اکنون نا مهربانانه قصد بیرون کردن ما جهادگران با مال خویش را از سهم صدرا دارند و یا مهربانانه قصد جلوگیری از زیان بیشتر ما را دارند.و هنوز هم هیچ سهامداری به خود اجازه نمی دهد که بگوید که خبط در گذشته بوده است و یا در حال صورت گرفته است و جز با طرح سوال از مدیران قبلی شاید نشود به این پاسخ رسید .
                            12. حالا سوال اینجاست ! سهامداران حقیقی کجای کار اشتباه کرده اند ؟ بنده سعی می کنم با توجه به نظرات دوستان به این سوال پاسخ دهم . در سالی که جهاد اقتصادی نام گرفت و در امسال که حمایت از سرمایه ایرانی ازمحورهای اصلی می باشد و در حالی که رهبر معظم انقلاب با استفتاعاتی که از ایشان شده است بطور صریح به سرمایه گذاری در بانک هرگز توصیه ای نکرده اند ولی در مورد بورس حتی حمایت هم نموده اند سهامداران حقیقی بر مدار ولایت مداری در مملکت اسلامی به بورس جمهوری اسلام اعتماد کرده اند و در بورس به قرارگاه خاتم الانبیا (ص)اعتماد کرده اند و در بین صنایع بورسی به صنعت نفت و گاز . در حالی که تمام دشمنان ما و میهن عزیزمان برکشور عزیزمان فشار وارد می کنند و حتی قطر فقط از یک میدان نفتی مشترک روزانه پانصد هزار بشکه نفت از ما به غارت می برد و حتی در زمانیکه بازار سکه و ارز داغ بوده و هست ما سهامداران حقیقی با مال خویش جهاد کرده ایم و وارد سهام صدرا شدیم تا پشت سر رهبرعزیز و بورس و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) وبا سرمایه گزاری در صنعت صد در صد نیازمند سرمایه گزاری در نفت و گاز باشیم . شاید این منطقی ترین پاسخ باشد که این عمل ما اشتباهی گزافی است و چنین تقاصی را باید از ما بگیرند تا دیگر کسی فکر وطن پرستی به سرش نزند .
                            13. شاید بفرمایید این اثر تحریمها است و باید تحمل کرد .سهامداران حقیقی می پرسند ؟ آیا مقام معظم رهبری نفرمودند تحریم نعمت است . آیا رئیس جمهور نفرموده اند : تحریم کاغذ پاره است . یا مگر وزیر اقتصاد جناب شمس الدین حسینی نفرموده اند : تحریم فرصت شغلی ایجاد می کند و یا جناب غضنفری وزیر صنایع نفرموده اند تحریم ما را به سمت خود کفایی می برد .و حتی معاون رئیس جمهور جناب رحیمی هم همین یک ماه پبش فرموده اند تحریم رحمت الهی است . پس تکلیف ما سهامداران چیست ؟که باید اینچنین به خاک سیاه بنشینیم .
                            14. در پایان بنده نظر خودم را اعلام می کنم : در کل صدرا شرکتی است که در پیشانی سازندگی صنعت نفت وگاز وکشتی سازی قرار دارد و همچنین لیدر بورس است و در صورتیکه به کمک سهم نشتابیم غیر از صدمه دیدن 30 هزار سهامدار و هفت هزار پرسنل باعث فروریختن بورس و بی اعتمادی به این دما سنج اقتصادو ایجاد بازار کاذب دلار و سکه و در نهایت خدایی ناکرده صدمه به کشور عزیزمان خواهد شد . که از هم اکنون نیز این تاثیرات بر بورس قابل مشاهده است .
                            15. -باتوجه به نامه پیوست که به امضای معاون اول ریاست محترم جمهور رسیده است خواهشمند است ترتیبی اتخاذ گرد که موارد مندرج در نامه فوق مبنی بر تصمیمات نمایندگان ریاست جمهور موضوع اصل 127 قانون اساسی به اجرای کامل در آید . و چون یکسال از زمان نامه گذشته است بند 1 -استمهال بدهی ها پنج سال دیگر تمدید گردد .
                            16. ضمنا استدعا دارم توجه داشته باشید خیلی از سهامداران با توجه به بسته بودن شش ماهه سهم به پولشان نیاز دارند و خواهان باز شدن سهم به بالاترین قیمت و خرید سهم از ایشان هستند تا شاید ضرر ایشان جبران شود . و در نظر داشته باشید برخی از سهامداران در شرف از هم پاشیدن زندگیشان قرار گرفته اند.
                            17. تمام امضا کنندگان زیر خواستار برگزاری مجمع فوق العاده هر چه سریعتر به منظور تعیین حداقل یک نماینده از بین سهامداران حقیقی در هیئت مدیره صدرا می باشند .
                            فهرست گیرندگان :
                            1-دفتر مقام معظم رهبری
                            2-دفتر ریاست محترم جمهوری
                            3-ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
                            4-وزیر محترم اقتصاد ودارایی ورییس شورای بورس
                            5-وزیر محترم نفت
                            6-فرماندهی محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار جعفری
                            7-روسای محترم کلیه کمیسیون های مجلس شورای اسلامی
                            8-کلیه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس
                            9-فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
                            10-کلیه اعضای محترم شورای بورس
                            11-ریاست سازمان بورس اوراق بهادار
                            12-سایت های خبری فارس نیوز-بورس نیوز-ایسنا
                            و من الله توفیق .
                            ----------------------------------------------------------
                            به نام خدا
                            بااحترام وعرض ادب ما جمع کثیری از سهامداران فعال در بورس با هدف کسب درآمد سالم وسرمایه گذاری ومشارکت در اقتصاد کشور به خرید سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)به عنوان یکی از پرطرفدارترین ،پرحجم ترین وپربیننده ترین سهم بازار بورس کشور که دارای بیش از 7000پرسنل شاغل و فعال در توسعه چند فاز عظیم در حوزه های مشترک نفت وگاز پارس جنوبی از جمله فازهای 13،17،18،22،23،24ومشارکت در ساخت تجهیزات در اکثر صنایع کشوربه خصوص نفت وگاز وکشتی سازی وحجم قرارهایی چندین برابر سرمایه ثبت شده شرکت و با داشتن ساختمان اداری در تهران با ارزش بیش از پانصد میلیارد تومان وجزیره صدرا به ارزش اقتصادی چندین برابر سرمایه ثبت شده و زمینهای نکا وهتل و امکانات وتجهیزات مستقر در آن اقدام نموده ایم.اما متاسفانه علی رغم پیشرفت بسیار مناسب پروژه های شرکت در حوزه عظیم پارس جنوبی واذعان وزارت نفت به پیشرفت بیش از 50درصدی این پروژه هاوامکان کسب وشناسایی درآمدهای بسیار بالای این شرکت ،با اعلام زیانهای بی دلیل ومنطق موجبات تضییع حقوق سهامداران باعث استیصال واز هم گسیختگی بیش از 25هزار خانواده از سهامداران این شرکت گردیده است. با توجه به اثر گذاری این شرکت بر قیمت سایر سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس جو بی اعتقادی شدیدی بر بازار بورس کشور سایه افکنده که موجب بی اعتمادی وعدم امنیت سرمایه گذاری در بورس گردیده وبورس را بعنوان یک فرصت مناسب سرمایه گذاری ورقیب بازارهای کاذب ارز و سکه در جذب سرمایه های سر گردان کشور ناتوان وغیر کار آمد ساخته است. با توجه به تاکید مقامات نظام ونام گذاری سال 1390 به عنوان سال جهاد اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب ونام گذاری سال 1391به عنوان سال تولید ملی وحمایت از کار وسرمایه ایرانی توسط ایشان وهمچنین اولویت نظام به اجرای هرچه باشکوهتر اصل 44قانون اساسی جهت مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد کشور که برخی از مقامات کشوری از ابلاغ اصل 44به عنوان انقلاب اقتصادی یا نموده اند،جهت اجرای صحیح فرمایشات مقام معظم رهبری جا داشت مسئولین قرار گاه خاتم الانبیا وشرکت صدرا وسازمان بورس با دقت ووسواس بیشتری نسبت به حمایت از سرمایه های مردم در بورس اقدام نماینداما متاسفانه این مسئولین به دلایل زیر مسبب ضرر هنگفت سرمایه گذاری در بورس وکاهش امنیت سرمایه گذاری در کشور گردیده اندکه اهم دلایل به شرح ذیل جهت رسیدگی توسط مراجع ذی صلاح تقدیم می گردد .
                            1-شرکت صدرا از تاریخ 20/12/90نماد معاملاتیش در بورس متوقف گردیده است حال با توجه به این نماد صدرا به عنوان پر بیننده ترین وپر خریدارترین و لیدر بازار سهام به دلیل حساب سازی متوقف گردیده،مردم دیگر با چه امیدی در بورس سرمایه گذاری کنند وسهامداران به اجرای کدام قانون توسط سازمان بورس دل خوش باشند ومسئولین قرار گاه خاتم ،صدرا،سازمان بورس با کاهش امنیت سرمایه گذاری با آبروی نظام بازی نموده اند وبا عملکرد خود به نظام وامنیت سرمایه گذاری درکشورضربه زده اند.مدعیانی که 3سال پیش به سهامداران صدرا قول داده بودند که صدرا را متحول خواهند نمود هماکنون با حساب سازی وانتشار اطلاعات منفی وخلاف واقع در خصوص عملکرد شرکت صدرا نشان دادند که شعار ما میتوانیم ادعایی توسط ایشان فقط جهت فریب سهام داران بوده وفقط توانسته اند با آبروی نظام بازی کنند وسازمان بورس هم با چشم پوشی از تخلفات آنها کمک نموده است.
                            2-کدام عقل سلیم می پذیرد که شرکتی در تاریخ 27/7/1390پیش بینی سود هر سهم سال مالی 1390حسابرسی شده را 98 ریال اعلام نماید وگزارش عملکرد شش ماهه حسابرسی شده سال مالی 1390 شرکت صدرا حاکی از کسب 9ریال درآمد در شش ماهه در تاریخ اعلام گزارش 27/12/1390باشد ویکباره در تاریخ 1/4/1391عملکرد حسابرسی شده شرکت منجر به زیان 1426ريالی گردید.سازمان بورس در نقش حافظ منابع سهامداران چگونه در سایت رسمی اطلاع رسانی جامع شرکتها (کدال)اطلاعات را منتشر می نماید که بعضا با بیش از سه یا چهار سال وبیشتر با تاخیر به بورس ابلاغ شده است.
                            3- آیا عملکرد قرارگاه خاتم الانبیا که با نام مبارک حضرت رسول اکرم (ص)مزین گردیده به عنوان زیر مجموعه سپاه پاسداران در شرکت صدرا موجب بی اعتمادی عمومی به نهاد مقدس سپاه پاسداران اسلامی که قداست خودرا از خون پاک جوانان میهن اسلامی گرفته که برای حفظ ارزش های انقلاب جان خودرا در طبق اخلاص گذاشته اند وهم اکنون متاسفانه مدیران قرار گاه سازندگی خاتم در شر کت صدرا با ارائه عملکرد بسیار منفی از فعالیت این شرکت قداست سپاه پاسداران را بازیچه مطامع اقتصادی خودو فدای منافع اقتصادی زود گذر خود قرار داده اند ومردم را نسبت به سپاه وقرار گاه خاتم بی اعتماد نموده وباعث تضعیف امنیت ملی گردیده که برای سهامداران علاوه بر ضررهای مادی زجرآور است.
                            4-ازمنظر قانون بازار سرمایه مصوب سال 1384مجلس ،شورای بورس وظیفه نظارت بر فعالیت ورسیدگی به شکایت از سازمان بورس را دارد وسازمان بورس وظیفه اعلام تخلفات در بازار اوراق بهادار را به مراجع ذی صلاح وپیگیری آنها وهمچنین اتخاذ تدابیر ضروری وانجام اقدامات لازم به منظور حمایت از حقوق و منافع سرمایه گذاران در بازار اوراق بهادار را دارد ، حال سوال اینجاست که با توجه به این که اطلاعات وکتمان حقایق شرکت صدرا در بورس بوده چرا توسط سازمان بورس به عنوان تخلف در مراجع ذی صلاح تاکنون طرح دعوا نشده وشورای بورس به عنوان ناظر سازمان بورس چرا نسبت به تخلف سازمان بورس مماشات نموده وسازمان بورس نیز نسبت به تخلف صدرا سکوت نموده است در حالیکه یکی از وظایف مهم سازمان بورس نظارت بر افشای اطلاعات با اهمیت توسط شر کتهای ثبت شده نزد سازمان میباشد . طبق ماده 52 قانون بازار سرمایه سازمان بورس مکلف است مستندات ومدارک مربوط به جرایم موضوع این قانون را گرد آوری وبه مراجع قضایی اعلام وحسب موردموضوع را به عنوان شاکی پیگیری نماید.درحالیکه طبق ماده 7 این قانون یکی از وظایف سازمان بورس نظارت بر حسن اجرای قانون بازار سرمایه مصوب 1384می باشد و همچنین برطبق ماده 46 جرایم ومجازاتهای قانون اوراق بهادار با توجه به ارائه اطلاعات خلاف واقع وکتمان واختفاء اطلاعات توسط شرکت صدرا ،سازمان بورس به عنوان شاکی نسبت به شکایت از مدیران شرکت اقدام میکرد که متاسفانه سازمان بورس تاکنون هیچ گونه اقدامی انجام نداده است.
                            5- مقامات محترم ، همانگونه که مستحضرهستید تخلف مدیران شرکت انرژی انرون آمریکا به عنوان بزرگترین شرکت انرژی جهان به اتهام ارائه گزارش های اشتباه ودست کاری شده به مجامع رسمی ورسانه های خبری که زیان این شرکت را در فاصله سالهای 1999تا2001را کتمان نموده بود ومنجر به بزرگترین فروپاشی تاریخ آمریکا در سال 2002 گردید مدیران این شرکت به 185 سال زندان محکوم گردیدند.حال که مدیران شرکت صدرا عینا تجربه تخلفات شرکت انرون رادر شرکت صدرا پیاده نموده اند چه برخوردی با آنها صورت گرفته است که گستاخانه به تخلفات خود ادامه می دهند ومراجع مسئول نیز ناظر وشاهد تخلفات آنان هستند وتاکنون هیچ گونه اقدام قضایی بر علیه آنها صورت نگرفته است .
                            6- با توجه به مصاحبه آقای ابراهیمی نماینده مجلس وعضو شورای بورس که می فرماید : سازمان بورس در اجرای وظایف خود فرا قانونی عمل میکند ومتاسفانه وظایف اصلی خود را انجام نداده ووظایف جدیدی را برای خود تعریف می نماید .
                            از طرفی طبق قانون سرمایه مصوب 1384رئیس سازمان بورس فقط برای مدت سی ماه انتخاب میشود حال به موجب چه قانونی ومقرراتی ایشان اکنون بیش از 60 ماه در سازمان ریاست می نمایند ومتاسفانه سهامداران حقیقی هم اکنون چوب سوء مدیریت وعدم نظارت صحیح ایشان را می خورند از نمایندگان مجلس استدعا داریم با توجه به نابود شدن سرمایه سهامداران جزء در کلیه شرکتهای بورس نسبت به تحقیق وتفحص از عملکرد سازمان بورس اقدام لازم را معمل نمایند.
                            7-متاسفانه کسانی که به توصیه مقامات مسئول در بازارهای سالم واقتصادی کشور از جمله بازار بورس سرمایه گذاری نموده اند سرمایه ها وسلامتی روحی وجسمی خودرا از دست داده وکسانی که در بازار های کاذب ارز وسکه وطلا فعالیت داشته علاوه بر فشار اقتصادی به کشور وتضعیف دولت سود بسیار فراتر از انتظار نصیب آنها گردیده است.حال از کلیه مقامات فوق الخطاب عاجزانه استدعای کمک برای جبران خسارات به سهامداران جزء وپیگیری تخلفات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء شرکت صدراوسازمان بورس درخصوص حقوق ماسهامداران جزء که دارای 34.07 درصد از سهام این شرکت هستیم را داریم. زیرا که این گزارش کذب در خصوص سهام شرکت صنعتی دریایی ایران باعث ملتهب نمودن بیش از پیش بازارسرمایه گردیده زیرا بازارسرمایه بدون صدرابه هیچ عنوان به ثبات واستحکام نمی رسد گذشته ازآن بازارکنونی آبستن تجمعات واعتراضات سهامداران می باشد که فقط وفقط نیازمند حمایت قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان سهامدارعمده صدرا که بیش از 90% سهامداران جزء به دلیل وارد شدن قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) به این سهم آن راخریداری نموده و سهامداران خواستار اقدامی موثر در بازگشایی و معامله سهم لااقل به ارزشی که خود مدیران صدرا قبلا یه آن قیمت سهم را توصیه می کردند را دارند
                            8-تمام امضا کنندگان زیر خواستار برگزاری مجمع فوق العاده هر چه سریعتر به منظور تعیین حداقل یک نماینده از بین سهامداران حقیقی در هیئت مدیره صدرا می باشند .
                            فهرست گیرندگان :
                            1- دفتر مقام معظم رهبری
                            2- دفتر ریاست محترم جمهوری
                            3- ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
                            4- وزیر محترم اقتصاد ودارایی ورییس شورای بورس
                            5- وزیر محترم نفت
                            6- فرماندهی محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار جعفری
                            7- روسای محترم کلیه کمیسیون های مجلس شورای اسلامی
                            8- کلیه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس
                            9- فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
                            10- کلیه اعضای محترم شورای بورس
                            11- ریاست سازمان بورس اوراق بهادار
                            12- سایت های خبری فارس نیوز-بورس نیوز-ایسنا
                            و من الله توفیق .
                            ---------------------------------------------------------------------
                            بسم الله الرحمن الرحیم

محضر آستان مقدس حضرت ولیعصر آقا امام زمان (عج)
                            خدمت حضرت آقا امام زمان ، اینجانبان جمعی از بندگان آستان باری تعالی که سالها دسترنج خود و خانواده های خود را به جهت رزق حلال و شرکت در آبادانی کشور که شیعیان آن حضرت نام شما را بر زبان دارند و ظهور حضرت را از خداوند متعال آرزو دارند ، در شرکتی به نام صنعتی دریایی ایران (صدرا) سرمایه گذاری نموده اند که سالها ما را به صبر که مشخصات شیعیان شما می باشد دعوت کرده اند و ما هم پذیرفتیم و چشم انتظار بودیم اما دیگر با گذشت سالها امیدمان از بندگان خدا بریده شده و فریاد رسی جز خداوند متعال و آن حضرت نیافتیم ، شرح ماجرا و آنچه بر ما گذشته ، صدق و دروغ آن و حق و ناحق آن را جز باری تعالی و آن حضرت واقف نیستند و این زمان که نامه را می نویسیم عاجزانه از آستان حضرت دوست تقاضای فریادرسی داریم ،عنایت و گوشه چشمی بر این جماعت درد کشیده و نا امید بنما ،حق ما را آن طور که صلاح می دانید بگیرید ،از هر کس امید بریده باشیم امید و ایمانمان به عدالت پروردگار و منجی عدالت گسترش پا برجاست .دریاب و پناه بده این جماعت حاجتمند را که آستان و محضر و واسطی جز آن حضرت ندارد .به امید فرج آن حضرت چشم انتظار عنایت آن ذخیره الهی می باشیم .

امضا : جمعی از سهامداران صدرا

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز با توجه به تماسهای مکرر شما عزیزان و با توجه به اینکه : شواهد دال بر این موضوع است که آقایان در نظر دارند که بنده و شما سهامداران صدرا همانند آقایان اعلام کنیم ما سهم خودمان را هبه می نماییم و اینبار این هبه انجام شود و آقایان به همین راحتی صاحب اموال ما شوند ! در همین لحظه اعلام می کنم انشاالله تمام سهامداران صدرا چه دور و چه نزدیک در روز شنبه ساعت 10 صبح در مقابل تالار حافظ به آدرس :تهران خیابان حافظ - انتهای پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر برای امضای دو طومار و یک عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان(ع) که در صورت عدم رسیدگی همه با هم و با حضور خبرنگاران به جمکران رفته وضمن اقامه نماز خاصه آقا امام زمان (ع) آنرا درچاه منسوب به عریضه آقا امام (ع) است ،خواهیم انداخت و در تجمع مسالمت آمیز حضور بهم می رسانیم .البته با پوزش از دوستان که بنده به دلیل ذیغ وقت و تعجیل در اطلاع رسانی و به جهت همراهی احتمالی زیان دیدگان دیگر که به دلیل سیاست نادرست بورس و عدم نظارت کافی بورس و سود جویی غیر منصفانه شرکتها متحمل زیان شده اند در مقابل (تالار بورس= تالار حافظ )انجام خواهیم داد . و من الله توفیق .

نظر

• کدبان باستان
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 199

در اصل توسط kadban bastan پست شده است

بنام خدا
                                با درود به روان پاک بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني (ره) و اعلام بيعت دوباره با جانشين خلف و بر حقش مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي ، با توجه به تخلفات گسترده مديران شرکت صنايع دريايي ايران (صدرا) در حساب سازي و عدم شفاف سازي امور شرکت ، بنا به خواست جمعي سهامداران حقيقي متضرر و مظلوم شرکت صدرا ، اعلام ميدارد ، کليه سهامداران حقيقي و جزء شرکت صدرا ، در روز شنبه هجدهم شهريور ماه 1391 راس ساعت 10 بامداد در برابر تالار حافظ به آدرس تهران خيابان حافظ - انتهاي پل حافظ ساختمان بورس اوراق بهادر جهت امضاء طومار اعتراضي خطاب به مسئولين ولايت مدار و مديران وظيفه شناس دولتي ، با خواسته رسيدگي به تخلفات گسترده مسببين و عاملين زيان سهامداران صدرا ، گردهم خواهند آمد. بدينوسيله اعلام ميدارد سهامداران صدرا با لبيک به فرمان پير و مراد خود ، حضرت آيت الله خامنه اي ، در سال جهاد اقتصادي با مال و اندوخته خود و خانواده هايشان براي رشد و شکوفايي صنعت کشور و ايجاد اشتغال با مال خود جهاد نمودند و اينک بر مسئولين ولايت مدار فرض است که با پيروي از فرمان رهبرفرزانه انقلاب اسلامي ، از سرمايه سرمايه گذاران ايراني حمايت و اعتماد خدشه دار شده آنها را به ايشان بازگردانده و با مديران متخلف که با بي توجهي به فرمان رهبري در سال جهاد اقتصادي و سال حمايت از سرمايه ايراني ، موجب زيان و پايمال شدن سرمايه سهامداران ايراني شده اند ، برخورد لازم و شايسته صورت پذيرد.
                                اين گردهم آيي در چهارچوب قوانين نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و بنا بر اصل 27 قانون اساسي ، بصورت مسالمت آميز و صرفا جهت امضاء طومار اعتراضي که نسخه هاي آن به مقامات بلند پايه کشوري ارسال مي شود ، خواهد بود. تمامي سهامداران با اذعان به وفاداري به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و آرمان هاي بلند بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و پيروي از فرامين مقام معظم رهبري در اين گردهم آيي شرکت خواهند نمود.

سهامداران حقيقي شرکت صنايع دريايي ايران ( صدرا )

دوستان ارجمند آگاهي رساني را آغاز نماييد.
                                وعده همه سهامداران روز شنبه 10 بامداد برابر تالار حافظ

عکس بنر آماده شده برای گردهم آیی امضاء طومار سهامداران حقیقی صدرا که دوستان بدانند با جدیت باید در مراسم امضاء طومار حضور بهم رسانند.

نظر

در حال کار...
                                X