صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز امروز صبح 12 نفر از ایشان (سهامداران صدرای ساکن مشهد مقدس)امضاهای خودشان را با پست سفارشی ارسال کردند .ولی هنوز چند نفری هستند که قصد امضای طومار را دارند . که البته فکر کنم با توجه به تعداد ایشان بهتر باشد باقی مانده افراد از طریق ایمیل یا مسنجر اقدام به ارسال مشخصات خودشان بنمایند .ضمنا تا کنون 90 نفر طومار را امضا کرده اند و با 12 نفر فوق می شود 102 نفر و 60 نفر نیز مشخصات خودشان را از طریقه تماس تلفنی یا مسنجر و یا ایمیل اعلام کرده اند .البته بنده تعجب می کنم که چرا برخی همیشه وقتیکه کاری را از دیگران می خواهند ، دائما می گویند چرا اینقدر طول می کشد و یا فلان طریق فایده ندارد چون زمان بر است ولی زمانی که خودشان باید بجنبند : خبری از سرعت عمل نیست و دائما کار به فردا و فرداها موکول می کنند .در هر صورت دوستان تا جمعه شب مهلت دارند که مشخصات خودشان را برای همبستگی با ما اعلام کنند.و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
    درود بر شما
    دوستانی که فرمودید مشهد هستند ، لطف کنند به بنده پیام بدهند و شماره تماس خود را بگذارند. اگر تعدادشان بالا بود ، قرار میگذاریم و امضاء این بزرگواران را جمع میکنیم و برای شما ارسال می شود.
    اگر هم تعداد کم بود ناچارا به شیوه ارسال کدبورسی و مشخصاتشان به ایمیل شما اقدام می نماییم.
    امیدوارم تعداد به اندازه ای باشد که یک برگ a4 یا a5 را پر کند.
    با سپاس از زحمات شما
    پیروز باشید

دوست عزیز از زحمات شما کمال تشکر را دارم .و من الله توفیق .

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
    امروز به 4 نفر سهامدار صدرا شما را دادم تا مشخصات خود را براي شما ارسال كنند. همچنين با دو كارگزاري هماهنگ كردم كه اطلاعيه شما را به اطلاع سهامداراني كه از طريق آنها صدرا خريداري كرده اند اطلاع رساني كنند.
    فكر كنم به طور تصاعدي تعداد بالا رود.

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      طیب جان با حضور مجدد شما این تالار انشاالله جان تازه به خود خواهد گرفت .و در تایید فرمایش شما باید عرض کنم .اگر ما دارییهای خودمان را از دست دهیم به دلیل بی همتی خودمان است و اگر اموال ما به حساب هر کسی رود از آن خیر نخواهد دید چون با کلک و حقه مال ما را دارند از دستمان در می آورند .تا امروز 34.07 % بودیم و از این پس با این ترفندی که به کار گرفته اند چند درصد خواهیم بود. و من الله توفیق .

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام وعرض ادب

جو فعلی را خوب مدیریت کرده اند که سهامداران حقیقی صدرا برای فروش در قیمت های ............... اماده شوند ؟!!!!!!!!!!!!!!!!

شرکتیکه نه این قدر قرارداد داشت ونه اینقدر به املاکش افزوده بود ونه اینقدر موجودی انبار داشت ونه اینقدر ....................... قیمتش 4500تومان بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!

الان با این همه دارایی ها و قراردادها و..................... وبا ایجاد جو مذکور ..........................

در صورتیکه سهامداران حقیقی صدرا فروشنده نباشند وخریدار هم باشند موفقیت را شاهد خواهند بود وگرنه با ایجاد جوفعلی و .................... هیچ ...............؟!!!!!!!!!!!

چرا یه سهامدار لواشک سازی قنبر آباد به موارد بنیادی ؟!!!!!!!!!!! و دفاع از آن میپردازد ولی سهامداران صدرا سر تعظیم در مقابل خواسته های ................... فرود آورده اند .

یعنی حقیتا کسی (بنیادی کار) پیدا میشود که گزارشات صدرا را قبول داشته باشد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه چقدر در دست سهامداران حقیقی صدرا سهم وجود دارد ؟!!!!!!!!!!!!

باز هم منتظر گزارشات صدرا میمانیم ........................... و...........................

در کاریکه صداقت نباشد در آن برکتی نخواهد بود .....................

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3051

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
        باسلام:
        طیب جان با حضور مجدد شما این تالار انشاالله جان تازه به خود خواهد گرفت .و در تایید فرمایش شما باید عرض کنم .اگر ما دارییهای خودمان را از دست دهیم به دلیل بی همتی خودمان است و اگر اموال ما به حساب هر کسی رود از آن خیر نخواهد دید چون با کلک و حقه مال ما را دارند از دستمان در می آورند .تا امروز 34.07 % بودیم و از این پس با این ترفندی که به کار گرفته اند چند درصد خواهیم بود. و من الله توفیق .
        باسلام وعرض ادب

باتشکر از تمامی زحماتتون

......................................

صدرا در قیمت های فعلی خریداران زیادی خواهد داشت وایندفعه کسانی ویا حقوقی هایی جایگزین خواهند شد که موجبات ..............فراهم خواهند اورد .............

بازهم باید منتظر گزارشات باشیم

هر چقدر .................مجموعه قرارگاه در مرامشان خارج کردن سهامداران حقیقی نمیتواند باشد چرا که با عقاید و بافت این مجموعه مغایرت وتناقض دارد .

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوستان عزیز توجه داسته باشید بنده زمانی اسم شما را در لیست اضافه می کنم که یا طومار را امضا کرده باشید و یا از طریق ایمیل یا مسجر و یا تلفن اعلام کرده باشید و نباید فقط به دوستی ای که بین ما است اکتفا نمایید . لطفا با اعلام نام و نام خانوادگی و کد سهامداری و محل اقامت (برای دعوت به گرد همایی )و شماره تماس (برای دعوت به گرد همایی و اطلاع رسانی )و همچنین در صورتیکه مایل باشید تعداد سهام را ذکر نمایید (بنده تاسف می خورم که می بینم برخی از دوستان حتی به این مقدار کم هم اقدام نمی کنند . چرا فکر می کنید به اقدام شما نیازی نیست ) وضمنا قرار است فردا (البته می دانم فردا تعطیل است)یا پس فردا در برخی نشریات اطلاع رسانی برای جمع کردن امضای طومار انجام شود . و من الله توفیق .
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/11, 22:28.

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

بنده هم به خاطر عهدي كه با دوستان و جناب كدبان گذاشته بوديم ديگر در تالار

بورس مطلبي نخواهم نوشت و به خاطر احترام به دوستان و جناب كدبان

در اين تالار ثبت نام نمودم اميدوارم بتوانم در اين مكان براي دوستان مفيد باشم

واز تجربيات دوستان و بزرگان اين تالار كمال استفاده را ببرم
            آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2012/09/12, 00:40.

نظر

• کدبان باستان
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 199

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
              بنده هم به خاطر عهدي كه با دوستان و جناب كدبان گذاشته بوديم ديگر در تالار

بورس مطلبي نخواهم نوشت و به خاطر احترام به دوستان و جناب كدبان

در اين تالار ثبت نام نمودم اميدوارم بتوانم در اين مكان براي دوستان مفيد باشم

واز تجربيات دوستان و بزرگان اين تالار كمال استفاده را ببرم
              دوست ارجمند
              درود بر شما
              خوش آمدید دوست من
              امیدوارم در محیط سالم کنونی بورسی در کنار یکدیگر شاگرد و آموزگار هم باشیم
              در تالار بورس هم ، همین نام کاربری را داشتید ؟
              پیروز باشید
              [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• کدبان باستان
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 199

دوستان گرامی
                درود برشما
                همانگونه که تا کنون بسیاری از گرامیان آگاه شده اند ، دیروز نامه سرگشاده ای به مدیریت تالار بورس نوشتم و رسما تالار بورس را ترک کردم.
                بسیاری از بزرگواران نیز بر پیمان خود ماندند و با همبستگی آنجا را ترک کردند.
                البته باز هم مدیران تالار بورس نتوانستند طاقت بیاورند تمام اعلام همبستگی هایی که پس از نامه بنده نوشته شده بود را پاک کردند و در نهایت تاپیک صدرا را قفل کردند تا با پست اعلام همبستگی دوستان ، تاپیک در صدر قرار نگیرد و شمار بیشتری از کاربران متوجه نشوند.
                در این میان متوجه شدم ، کاربر نازنینی بنام جناب محمدرضا خوش بخت در تاپیک ارتباط با مدیریت (تالار بورس) مطلبی نوشته که با توجه به اینکه ایشان صدرا ندارند ، آزادمردی شان در خور سپاس ویژه از سوی خودم و تمام دوستان صدرایی است.
                همانگونه که در نوشته زیر خواهید خواند ، ایشان به سبب بی توجهی و بی احترامی ای که از سوی تالار بورس در حق سهامداران صدرا شد ، از دیروز به مدت 3 ماه سایت را تحریم کردند.
                با توجه به اینکه ایشان صدرا ندارند ، اما آنقدر آزادگی ایشان در چشم من آمد ، که لازم دیدم در اینجا اعلام کنم تا تمام دوستان صدرایی بدانند وقتی حقی را بخواهی استیفاء کنی ، حتی آنهایی که منافع مستقیم با ما نداشته باشند ، اما آزادگی و شرافت در وجودشان باشد ، پشتیبان ما خواهند بود.
                رسما از سوی خودم و بسیاری از دوستان صدرایی ، از این بزرگ منشی و آزادگی دوست ارجمند جناب محمدرضا خوشبخت سپاسگزاری میکنم و برایشان آرزوی بهروزی و شادکامی و سود دارم.
                پیروز باشید و سربلند

در اصل توسط محمد رضا خوش بخت پست شده است
                با سلام جناب صراحتي عزیز....
                من کاربر اين سايت با 5 سال فعاليت .... و بجز يک مورد تذکر در ماه اول ورود تا امروز هيچ تذکري از سايت يا ناظرين نداشتم
                اما عدالتيکه در سايت بود ... حق طلبي و برابري ديگر در سايت نيست

لازم ديدم بر خود تا از شما بخاطر تمام زحماتتان تشکر کنم.... هر چه آموختم از لطف ايجاد اين محيط سالم در سايت شما بود و من به شما مديونم
                در زمانيکه حتي در خانه هم نميتوانستم در 4 سال قبل حرفهای دلم را بازگو کنم .... شما محيطي سالم مثل يک خانواده و همانند يک پدر براي من آرامش عطا کرديد
                تا در محيطي آرام .. آزاد ....... برابر و عادلانه ... تمام حرفهاي دلم را بازگو کنم .... و اين لطف شما را هرگز فراموش نخواهم کرد ...
                و تا عمر دارم اگر بتوانم اين لطفتان را جبران خواهم کرد ...

اما امروز ديدم ناظر شما به سهامدارن مظلوم صدرا ... تذکر داده يا مسدودشان کرده ... آنان که مورد ظلم واقع شدند و براي دفاع از حقشان تلاش براي جمع آوري امضا و طومار داشتند و..... امروز در سايت شما مورد بي مهري واقع ميشوند ....
                http://forum.talarebourse.com/f14/t31810-3810.html

اميدوارم سايتتان به روال سابق باز گردد ...
                من در راستاي هم دردي با سهامدارن مورد ظلم واقع شده ي صدرا .... و در اعتراض به بي عدالتي سايت
                از امشب به مدت 3 ماه در سايت هيچ فعاليتي نخواهم داشت....
                اين پست را خطاب به شما جناب صراحتي عزيز و همراه با تشکر صادقانه ام نسبت به الطافتان که تاکنون به بنده داشتيد.... عرضه داشتم
                که اگر خواستيد بنده را مسدود کنيد .... وظيفه ام را در قبال حق سهامدارن مظلوم و همچنين وظيفه ام در قبال تشکر از محبت هاييکه به بنده داشتيد بيان کنم.....
                در پناه حق باشيد جناب صراحتي
                [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• اسمان
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 760

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                  دوست ارجمند
                  درود بر شما
                  خوش آمدید دوست من
                  امیدوارم در محیط سالم کنونی بورسی در کنار یکدیگر شاگرد و آموزگار هم باشیم
                  در تالار بورس هم ، همین نام کاربری را داشتید ؟
                  پیروز باشید
                  خير دوست گرامي ولي حتما در اينده نام ايدي خود را در تالار بورس براي دوستان اعلام خواهم كرد

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

شیطونه میگه صدرا را روی قیمت 300 بازکنیم یه حالی به سهامدارا بدیم.

نقل قول از رئیس قرارگاه خاتم النبیاء

مطلب طنز
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از شركت ملی نفت ایران، رستم قاسمی؛ وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم نامه دو جانبه طرح كلان ملی فناوری (تولید و تجاری سازی كالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت) كه عصر امروز (دوشنبه 20 شهریورماه) در سالن شهید بهشتی وزارت نفت برگزار شد، به حمایت از تولیدگران و سازندگان تجهیزات صنعت نفت اشاره كرد و گفت: امروز تامین نیازهای صنعت نفت به یكی از دغدغه های وزارت نفت تبدیل شده است و برنامه ریزی موثری برای رفع نیاز و صادرات تجهیزات صورت گرفته است.

وی كیفیت، سرعت و نگاه اقتصادی به كالا و تجهیزات توسعه ای را سه ركن اصلی در تولیدات صنعت نفت مطرح كرد و گفت: در راستای اقدامات حمایتی از تولید داخلی، استفاده از كالاهای داخلی حتی با كیفیت پایین تر از نمونه های خارجی در دستور كار وزارت نفت قرار گرفته است.

قاسمی در عین حال متذكر شد كه كیفیت محصولات داخلی هم اكنون در حال رقابت با تولیدات مشابه سایركشورها است، اما با این وجود باید در جهت بالا بردن میزان كیفیت ساخت كالاها اقدام كرد.

وزیر نفت در خصوص سرعت و زمان بندی انجام پروژه ها نیز گفت: رعایت سرعت به ویژه در مورد پروژه های میادین مشتركی نظیر پارس جنوبی بسیار با اهمیت و ارزشمند است.

وی خاطرنشان كرد: در اجرای بخش پالایشگاهی برخی از فازهای 35 ماهه پارس جنوبی به پیشرفت نزدیك به 70 درصد رسیده ایم كه در مقایسه با زمان قبل از تحریم ها حكایت از ركورد شكنی قابل توجهی دارد.

وزیر نفت در عین حال كاهش قیمت تمام شده كالا را به عنوان شرطی مهم برای حضور در بازار رقابتی صنعت نفت عنوان كرد و گفت: تمهیداتی برای حمایت بیشتر از تولید داخل در صنعت نفت اندیشیده شده است.

قاسمی افزود: از مهم ترین این راهكارها می توان به پیشنهاد تاسیس صندوق حمایت از سازندگان تجهیزات صنعت نفت اشاره كرد.

وی تاكید كرد: با حمایت مجلس و راه اندازی این صندوق، بخشی از هزینه ساخت كالا به عنوان پیش پرداخت برای خرید مواد اولیه در اختیار صنعتگران قرار می گیرد و پس از ساخت كالا، وام دریافت شده بدون سود یا با سود كم تسویه خواهد شد.

نظر

• architect_maf
                        عضو جدید
                        • Aug 2011
                        • 16

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                        شیطونه میگه صدرا را روی قیمت 300 بازکنیم یه حالی به سهامدارا بدیم.

نقل قول از رئیس قرارگاه خاتم النبیاء

مطلب طنز
                        بیدار شو دوست عزیز بیدار شو، چرا اینجا خوابیدی پاشو برو رو سرجات بخواب!:)

نظر

• ahmad m
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2012
                          • 969

یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
                          ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
                          گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور
                          دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور
                          هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
                          ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
                          در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور
                          گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
                          حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب جمله میداند خدای حال گردان غم مخور
                          حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور

نظر

• اسمان
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 760

با پيگيريهاي دو دوست گرامي(كدبان و حميد ) اينده اعتصام و دار و دسته اش را مانند مدير سابق وملت متصور هستم
                            انشالله

گزارش مهر از يك پرونده قضايي
                            سه سال حبس براي مدير سابق «وملت»

مهر- با شکایت دبير كانون سهامدار حقیقی، يكي از مديران سابق چند شركت بورسي که در سالهای اخیر از او به عنوان مرد دو میلیارد دلاری بورس تهران یاد میشد، از سوی دادگاه به سه سال حبس تعزیری و پرداخت جریمه محکوم شد.

در پی شکایت ابوالفضل متين از آقای «گ» به اتهام استفاده از اموال و اعتبارات شرکت سرمایهگذاری ملت برای مقاصد شخصی در زمان ریاست خود بر هیات مدیره این شرکت یکصد میلیارد تومانی و سایر شرکتهای تابعه آن، دادگاه مجتمع قضایی امور اقتصادی با صدور رای قطعی، وی را به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم کرد. آقای «گ» که در اوایل دهه 80 از او به لقب پنجه طلای بورس در تالار شیشهای حافظ یاد میشد، مدعی بود به دلیل تملک سهام مدیریتی و کنترلی بیش از 84 شرکت بورسی و غیربورسی از سوی خود و خانوادهاش، در یک درصد تولید ناخالص داخلی ایران(gdp) سهم بسزایی دارد.
                            حالا پس از حدود پنج سال از آن ماجرا، قاضی پرونده در دادگاه تجدیدنظر مجتمع قضایی امور اقتصادی تهران، آقای «گ» را به اتهام ارائه ترازنامه غیرواقعی به منظور پنهان داشتن صورتهای مالی واقعی شرکت و تقسیم سود موهوم و از طرفی استفاده از اموال و اعتبارات بر خلاف منافع شرکت برای مقاصد شخصی یا سایر شرکتها و اشخاص وابسته به تحمل سه سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به مبلغ یکصد میلیون ریال در حق دولت محکوم كرده است.
                            به گزارش مهر این احکام در حالی صادر می شوند که در اول آذر ماه 88 نیز دادگستری استان تهران برای هفت تن از اعضای هیات مدیره شرکت سرمایهگذاری ملت از جمله آقای «گ» ریاست وقت این ترکیب مدیریتی به اتهام ارائه اطلاعات نادرست و انجام معاملات غیرقانونی ونیز منتشر نکردن اطلاعات شفاف به تحمل 4 تا 5 ماه حبس تعزیری محکوم کرده بود.

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز داشتم با خودم فکر می کردم که از 90 نفر در تالار بورس و در سر قرار ، آدرسی که دادیم امضا جمع کردیم و یک لیست دوازده نفری هم از مشهد مقدس با پست سفارشی امروز ظهر بدستم رسید و 60 نفر هم از طریق مسنجر و ایمیل و تلفن اعلام همراهی کردند که جمعا می شود 162 نفر و روی هم رفته باید حدود پنج درصد سهام صدرا در دست این عالی جنابان باشد که از نظر تعداد افراد کمتر از یک درصد هستیم .ولی بادیدن متن شما برخی آیات قران به یادم آمد که همین مضمون را تداعی می کنند .به هر حال هم از لطف شما و هم از لطف سایر دوستان کمال تشکر را دارم . انشاالله از شنبه شروع به رساندن طومار به دست مقامات ارشد مملکتی می کنیم . و من الله توفیق .

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                              یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
                              ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
                              گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور
                              دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور
                              هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
                              ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
                              در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور
                              گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
                              حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب جمله میداند خدای حال گردان غم مخور
                              حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور

نظر

• به امید رشد
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 106

با سلام
                                آقا حمید ایمیل من به شما رسید؟
                                عنوانش مشخصات سهامداری بود. با نام اسماعیل

نظر

در حال کار...
                                X