صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسمان
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 760

نقل و قول از سرمايه گذار 67 سايت همسايه

انا لله و انا الیه راجعون

....حمید جان روحت شاد و یادت گرامی....

چگونه توانستی آن همه خاطره را در یک لحظه تمام کنی؟ گناه آسمانی که تو را به آغوش کشید و با خود برد را هرگز نخواهیم بخشید, تو میان بودنت و یادت, یادت را برایمان گذاشتی و بودنت را افسانه ساختی. چه بزرگوار و با گذشت بودی و قدر تو را هرگز ندانستیم. حمید جان اگر چه تو رفتی, اما "صدرای عفریت" باقی ماند تا جان تک تک ما را بستاند و ما را به ورطه هلاکت بکشاند. آخر این صدرا چه
    درد و مصیبتی است که همگی ما را اسیر و گرفتار خود ساخته؟

زدم فریاد خدایا این چه رسمی است,رفیقان را جدا کردن هنر نیست,رفیقان قلب انسانند خدایا,بدون قلب چگونه می توان زیست؟

نثار روح همه شهدا الفاتحه مع الصلوات

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز بنده همین الان به خانه برگشتم و از موضوع از طریق تماس دوستان با خبر شدم ،خدمتتان عرض کنم بنده صحیح و سالم هستم و البته که بازگشت همه بسوی خداست و مرگ از رگ گردن به انسان نزدیکتر است ولی هنوز نوبت بنده نشده است . ضمنا بنده نسبت به حق خودم از این شوخی ناراحت نیستم ولی بازی کردن با احساسات مردم شریف همچون دوستان عزیز را صحیح نمی دانم و امیدوارم خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید .و من الله توفیق .

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
      نقل و قول از سرمايه گذار 67 سايت همسايه

انا لله و انا الیه راجعون

....حمید جان روحت شاد و یادت گرامی....

چگونه توانستی آن همه خاطره را در یک لحظه تمام کنی؟ گناه آسمانی که تو را به آغوش کشید و با خود برد را هرگز نخواهیم بخشید, تو میان بودنت و یادت, یادت را برایمان گذاشتی و بودنت را افسانه ساختی. چه بزرگوار و با گذشت بودی و قدر تو را هرگز ندانستیم. حمید جان اگر چه تو رفتی, اما "صدرای عفریت" باقی ماند تا جان تک تک ما را بستاند و ما را به ورطه هلاکت بکشاند. آخر این صدرا چه
      درد و مصیبتی است که همگی ما را اسیر و گرفتار خود ساخته؟

زدم فریاد خدایا این چه رسمی است,رفیقان را جدا کردن هنر نیست,رفیقان قلب انسانند خدایا,بدون قلب چگونه می توان زیست؟

نثار روح همه شهدا الفاتحه مع الصلوات
      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/01/18, 21:40.

نظر

• mforouzani
        عضو جدید
        • Jun 2011
        • 5

بابا جون شوخي هم حدي داره حسابي داره آخه اين کارا يعني چي ؟ به خدا قسم خيلي اين حرکتهاي مسخره بعضي از دوست نما ها رو اعصابه . . . واگذارتون ميکنم به خدا. . . . . حميد جان دوست عريز و ناديد ه ام تا صداتو از تلفن شنيدم دنيا رو بهم دادن ايشالا به کوري چشم بدخواهات هميشه سالم و تندرست باشي . من الله توفيق

نظر

• ناظم
          عضو فعال
          • May 2011
          • 508

جای اعتصام قعر جهنم است موقع نماز حداقل 20 تا 30 مرتبه میگویم لعنت خدا بر اعتصام ودارو دسته اش با اعتصام تلفنی صحبت کردم جالب خودش را هم مقصر نمی داند اگر مردی استعفا بده و واگذار کن مدیریت را به یک آدم کار بلد

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز خدمتتان عرض کنم که یکی از دوستان و سهامدار صدرا برخی از نامه ها و طومارهای ما را به دست جناب حسن زاده و جناب پور ابراهیمی (نمایندگان و اعضای کمسیون اقتصادی مجلس) رسانده است ولی خودم هنوز با وجود تلاشی که کرده ام ، نتوانسته ام با ایشان صحبت نمایم . در هرصورت انشاالله در صورتیکه موفقیتی حاصل شود ، شما دوستان عزیز را هم در جریان خواهم گذاشت .و من الله توفیق .

نظر

• اسمان
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 760

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز خدمتتان عرض کنم که یکی از دوستان و سهامدار صدرا برخی از نامه ها و طومارهای ما را به دست جناب حسن زاده و جناب پور ابراهیمی (نمایندگان و اعضای کمسیون اقتصادی مجلس) رسانده است ولی خودم هنوز با وجود تلاشی که کرده ام ، نتوانسته ام با ایشان صحبت نمایم . در هرصورت انشاالله در صورتیکه موفقیتی حاصل شود ، شما دوستان عزیز را هم در جریان خواهم گذاشت .و من الله توفیق .
              با درود
              جناب حميد خان باور كنيد بنده زماني كه اين خبر را در تالار بورس مشاهده كردم شكه شدم و اصلا باورم نميشد شايد به اندازه زمان از دست دادن پدر مرحومم غمگين و ناراحت شدم نميدونم بعضي ها چرا به اين راحتي همچين اخباري را منتشر كرده اند خدواند انشالله به راه راست هدايتشان كند بنده از همه عزيزان پوزش ميطلبم كه درباره اطلاع رساني اين خبر كمي عجله كردم و بايد بيشتر تامل ميكردم در هر صورت در حال حاضر بسيار خوشحالم كه حضرتعالي را صحيح و سالم ميبينم باز هم از همه عزيزان مجددا پوزش ميطلبم
              آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/01/18, 22:57.

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز بنده هم برای شما و تمام دوستان عزیز دیگر آرزوی سلامتی می کنم و امیدوارم همه سلامت باشید .و من الله توفیق .

در اصل توسط اسمان پست شده است
                در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                باسلام:
                با درود
                جناب حميد خان باور كنيد بنده زماني كه اين خبر را در تالار بورسي مشاهده كردم شكه شدم و اصلا باورم نميشد باور كنيد با مشاهده اين خبر شايد به اندازه زمان فوت پدر مرحومم غمگين و ناراحت شدم نميدونم بعضي ها چرا به اين راحتي همچين اخباري را منتشر كرده اند خدواند انشالله به راه راست هدايتشان كند بنده از همه عزيزان پوزش ميطلبم كه درباره اطلاع رساني اين خبر كمي عجله كردم و بايد كمي بيشتر تامل ميكردم در هر صورت در حال حاضر بسيار خوشحالم كه حضرتعالي را صحيح و سالم ميبينم مجددا پوزش بنده را بپذيريد

نظر

• reza4661
                  عضو جدید
                  • Aug 2012
                  • 7

حمیدجان داداش مابچه های صدرایی دوستت داریم امیداوارم سالهای سال به سلامتی ودلخوشی زندگی کنی .علی یارت

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز پیام ناظر .و من الله توفیق .
                    درخصوص زمان اجراي تعهدات بازارسازي در نماد خصدرا1 91/10/30 10:01
                    كارگزاران محترم عضو فرابورس، با توجه به ايفاي تعهدات بازارساز و كارگزار بازارساز در خصوص خريد سهام شركت صنعتي دريايي ايران در نماد معاملاتي خصدرا1 در اولين ماه پس از بازگشايي نماد مذكور، به اطلاع مي رساند؛ تعهدات بازارساز و كارگزار بازارساز به ميزان معادل مبلغ 100 ميليارد ريال در دومين ماه گشايش نماد مذكور مطابق با شرايط و مقررات عنوان شده قبلي در اطلاعيه شماره 0485/الف/91 مورخ 26/09/1391 و اعلاميه هاي قبلي اين مديريت در قالب پيام ناظر، از فردا روز يكشنبه مورخ 01/11/1391 مجدداً از سر گرفته خواهد شد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• ناظم
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 508

ما بچه های صدرا می گوییم مرگ بر اعتصام الهی مادرت به عزایت بنشیند

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                        ما بچه های صدرا می گوییم مرگ بر اعتصام الهی مادرت به عزایت بنشیند
                        مرگ را باید نثار کسانی کرد که دست امثال اعتصام و سایر همقطارانش را در همه گلوگاههای اقتصاد کشور فرو برده و کشور را با بحرانهای اساسی مواجه کرده است.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

قراردادهای 35 ماهه پارس جنوبی 70 ماهه شد

خبرگزاری تسنیم : قراردادهای توسعه فازهای جدید پارس جنوبی که اردیبهشت 89 امضا شده بود و قرار بود 35 ماهه تکمیل شوند، در تصمیم جدیدی قرار شد 70 ماهه به بهره برداری برسند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هر چند که بخش خشکی فازهای جدید پارس جنوبی پیشرفت مناسبی داشته، اما توسعه کامل این فازها حداقل به 70 ماه زمان نیاز دارد. بنابراین قرارداد توسعه فازهای جدید پارس جنوبی که اردیبهشت ماه سال 89 برای توسعه 35 ماهه امضا شده بود، در تصمیم جدیدی قرار شد 70 ماهه به بهره برداری برسند.
                          این گزارش حاکی است، بخش دریای همه فازها از برنامه عقب است و تاکنون بیشترین پیشرفت بخش دریا مربوط به فاز 19 است که 40 درصد پیشرفت داشته است. به نظر میرسد در بهترین حالت پایان دولت یازدهم فرصت راهاندازی و افتتاح فازهای جدید باشد.
                          به گزارش تسنیم، این در حالی است که بسیاری از پیمانکاران ایرانی به دلیل نبودن رقبای خارجی، تاخیرهای زیادی را در اجرای پروژهها ایجاد کردهاند. همچنین تعداد کم دکلهای حفاری در دریا موجب شده تا تاخیرهای جبران ناپذیری در بخش دریا ایجاد شود.

همچنین پیش از این قرار بود فازهای 13 و 22، 23 و 24 در فهرست پروژههای مهرماندگار باشد که چندی پیش با مخالفت دولت از این فهرست خارج شدند
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            قراردادهای 35 ماهه پارس جنوبی 70 ماهه شد

خبرگزاری تسنیم : قراردادهای توسعه فازهای جدید پارس جنوبی که اردیبهشت 89 امضا شده بود و قرار بود 35 ماهه تکمیل شوند، در تصمیم جدیدی قرار شد 70 ماهه به بهره برداری برسند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هر چند که بخش خشکی فازهای جدید پارس جنوبی پیشرفت مناسبی داشته، اما توسعه کامل این فازها حداقل به 70 ماه زمان نیاز دارد. بنابراین قرارداد توسعه فازهای جدید پارس جنوبی که اردیبهشت ماه سال 89 برای توسعه 35 ماهه امضا شده بود، در تصمیم جدیدی قرار شد 70 ماهه به بهره برداری برسند.
                            این گزارش حاکی است، بخش دریای همه فازها از برنامه عقب است و تاکنون بیشترین پیشرفت بخش دریا مربوط به فاز 19 است که 40 درصد پیشرفت داشته است. به نظر میرسد در بهترین حالت پایان دولت یازدهم فرصت راهاندازی و افتتاح فازهای جدید باشد.
                            به گزارش تسنیم، این در حالی است که بسیاری از پیمانکاران ایرانی به دلیل نبودن رقبای خارجی، تاخیرهای زیادی را در اجرای پروژهها ایجاد کردهاند. همچنین تعداد کم دکلهای حفاری در دریا موجب شده تا تاخیرهای جبران ناپذیری در بخش دریا ایجاد شود.

همچنین پیش از این قرار بود فازهای 13 و 22، 23 و 24 در فهرست پروژههای مهرماندگار باشد که چندی پیش با مخالفت دولت از این فهرست خارج شدند
                            با ااین حساب آیا می توان تصور کرد که سودی هم برای صدرا بماند؟ نمی دانم بعضی ها چطور شیفته این سهم شده اند و برایش رجز خوانی می کنند؟ اگر پول زیادی دارید که می خواهید آتش بزنید در سهم هایی ببرید که خیلی دلتان نسوزد و حداقل عواملش این سرداران بی دین و بی سواد و بی لیاقت نباشند.

نظر

• ناظم
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 508

دوستان اگر پرسشی از مدیر عامل صدرا دارید می توانید با شماره 09121255541 آقای مهدی اعتصام تماس بگیرید

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز این مطلب را بنده حداقل سه بار پیش از این تکرار کرده ام و توضیح هم داده ام . و اولین بار در ساعات میانی روزی بود که شاخص 710 واحد مثبت بود و از مرز 38000 واحد عبور کرده بود ،و همچنین بعد از بنده و فردای آن روز جناب عبده تبریزی نیز به این موضوع اشاره کرد .و اگر دوست دارید بدانید بنده حتی امروز عرضه اولیه نیز نخریدم زیرا پروسه بنداز بنداز سهام باده کرده حقوقی ها در حال اجرا است ! هرچند که معمولا در بازار ها هیچ کسی حرف دیگران را گوش نمی دهد ولی چون مال شما مال شماست و سود و زیان آن نیز مال شماست ، پس خودتان تصمیم بگیرید .و من الله توفیق .

در اصل توسط عليزاده پست شده است
                                در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                                باسلام:
                                دوستان عزیز چون بنده طبق آمارها و تحلیلهای خودم بر این باور هستم که حرکت شاخص بسمت حداقل زیر 30000 و در صورت شکست شاخص در همان محدوده تا زیر 26000 از محتمل ترین روند بازار خواهد بود ،.

حميد خان چرا به اين نتيجه رسيدهايد ؟ اگر تمايل داشتيد توضيح بدهيد

نظر

در حال کار...
                                X