صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد صالحی
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 207

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوستان عزیز خدا را شکر و بحمدالله و به دلیل دعاهای شما ، همین الان از نتایج جلسه باخبر شدم ولی نمی توانم شرح آنرا بیان کنم ولی می توانم خدمتتان عرض کنم قرار شده است هفته آینده سهام صدرا باز شود و حمایت در صورت افت قیمت انجام شود و در صورتیکه جو بازار منجر به رشد شود هم مورد استقبال و دلخواه همه باشد و ضمنا یک تغییر رویه نیز صورت گرفته است و آن اینست که رویکرد بسمت حفظ صدرا دربورس و در عرصه صنعت نفت باشد .و خبر دیگر اینکه یک مجمع فوق العاده گذاشته شود و در آن ..............تصمیمات لازم گرفته شود .و من الله توفیق .
    اقا حمید اگر از اعتصام شنیدی ............ حرفی توش نیست از این وعدها خیلی داده

قرار جلسه 15 مهر یعنی شنبه این هفته نه هفته اینده اقا حمید مگر نمیگویی هفته اینده باز میکند جلسه ما هفته بعدش است هر زمان که باز کرد که باز نمیکند دلمونا خوش میکنید

دوستان دلتونا خوش نکنید از این هفتها خیلی بوده و تنها و تنها برای فرصت گرفتن است و اینگونه که پیش میره انشاالله به عمر من که ..............
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز بنده ضمن تشکر از فعالیت شما باید خدمتتان عرض کنم بنده هرگز با هیچ فعالیتی مخالفت نکرده ام و همیشه گفته ام هر کس هر اقدام موثری برای احقاق حقمان انجام دهد می تواند روی حضور بنده هم حساب کند و اگر تا تاریخ تجمع شما ما به نتیجه لازم نرسیده بودیم ، حتما روی حضور بنده هم حساب کنید . بنده این مطلب را گفتم که دیگر در مورد بنده شک نکنید .و همچنین بدانید بنده حتی در صورتیکه صدرا در قیمت مناسبی باز شود باز هم پیگیر تخلفات صدرا خواهم بود .در مورد پست پایین شما هم بگویم بله موافق هستم در صورتیکه تلاشمان جواب نداد بنده هم پشت سر شما هستم .و من الله توفیق .

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
      اقا حمید نمیدونم چرا دوست نداری اعتراضی برای شرکت خصدرا شود سری قبل هم که قرار بود جلسه باشد خود شما گفتید نه ما یه یک نتایج خوبی رسیدیم و تجمعی نیاز نیست از ان تاریخ 40 روز میگذرد نتیجه برای ما پولمان است که 7 ماه است قفل شده و بازار پایه فرابورس با اخراج هیچ تفاوتی نمیکند و اینگونه بگم که خیلی خیلی بدتر است و از بدتر این است که این کار حتمی شده است

تو فکر میکنی پروسس اداری یک ماه است یا چند ساله که میگویید اگر به نتیجه نرسیم یک اقدامی میکنیم 4سال پیش گنجی به تخلفات اداری شکایت شده حالا بعد از 4 سال تازه به نتیجه رسیدند دوستان وقت تلف کردن است خودمونم گول نزنید اگر اینگونه نشد اینگونه میشود

ما قرار تجمع را 15 مهر ساعت 8 صبح روبروی شرکت صدرا گزاشتیم تمام دوستان هم در پیغام خصوصی اعلام امادگی کردند سری قبل هم اشتباه کردیم که بدون دلیل و وعده وعید این کار را نکردیم و دیگر این اشتباه را نمیکنیم

اقا حمید شما کاری به تجمع سهامداران نداشته باش شما کار خودتان را انجام بده ما هم کار خودمان را ببینمی کدام زودتر به نتیجه میرسیم با اطمینان میگم اگر دونفر باشیم بهتر است و زودتر به نتیجه میرسیم

و من الله توفیق
      اقا حمید اگر از اعتصام شنیدی ............ حرفی توش نیست از این وعدها خیلی داده

قرار جلسه 15 مهر یعنی شنبه این هفته نه هفته اینده اقا حمید مگر نمیگویی هفته اینده باز میکند جلسه ما هفته بعدش است هر زمان که باز کرد که باز نمیکند دلمونا خوش میکنید

دوستان دلتونا خوش نکنید از این هفتها خیلی بوده و تنها و تنها برای فرصت گرفتن است و اینگونه که پیش میره انشاالله به عمر من که ..............

نظر

• محمد صالحی
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 207

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
        حمایت در صورت افت قیمت یعنی چی؟!! یعنی مثلاً اگر زیر 100 باز شد حمایت کنند یا در قیمت بسته شدن؟!!!
        نه خیر 70 تومان که این را 7 ماه پیش هم قرار بر این بوده
        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز این مبلغ را که می فرمایید فراموش کنید و به قیمت بالاتر از قیمت بسته شدن فکر کنید چون این قیمت را بنده پرسیدم و فرمودند هرگز چنین قیمتی مد نظر شان نیست و قویا تکذیب می کنند ولی قیمتی ندادند تا با جو بازار سهم امکان رشد داشته باشد . یک نکته را هم بگویم طومارهای ما (امضا های شما عزیزان) توانسته باعث ایجاد حمایت از صدرا شود و دقیقا این اتفاقات خوب برای حمایت از سهامداران حقیقی در حال انجام است .ضمنا به دلیل تغییر رویکرد به سمت مثبت ، جلسه امروز ما با مهندس و ................ انجام نمی شود و به هفته آینده موکول شد و قرار بر تشکیل جلسه فوق العاده هر چه زودتر شد. و من الله توفیق .

نه خیر 70 تومان که این را 7 ماه پیش هم قرار بر این بوده
          در اصل توسط mobin پست شده است View Post
          حمایت در صورت افت قیمت یعنی چی؟!! یعنی مثلاً اگر زیر 100 باز شد حمایت کنند یا در قیمت بسته شدن؟!!!

نظر

• مسعود 100
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 117

بهترین قیمتی که حداقل سهامداران حال حاضر با رضایت از سهم خارج شوند و تا حدودی از ضررهای خود را جبران کنند و تعدادی نیز سود کم و متوسط ببرند

و بماند که تعدادی در ضرر خواهند بود که باید به آن نیز فکر کنند چون حقشان پایمال شده است .بازگشایی در قیمت 280 تومان است و حمایت پس از آن

تا حدود 320 تومان است و نگهداری در این حدود جهت جمع آوری از سهامداران حقیقی که حاضر به فروش و خروج از صدرا هستند .شاید مرهمی باشد و دعای

خیری نیز به دنبال داشته باشد و از نفرین و آه بیشماری خلاص شوند و با رضایت از سهامداران جمع کنند.

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوست عزیز این مبلغ را که می فرمایید فراموش کنید و به قیمت بالاتر از قیمت بسته شدن فکر کنید چون این قیمت را بنده پرسیدم و فرمودند هرگز چنین قیمتی مد نظر شان نیست و قویا تکذیب می کنند ولی قیمتی ندادند تا با جو بازار سهم امکان رشد داشته باشد . یک نکته را هم بگویم طومارهای ما (امضا های شما عزیزان) توانسته باعث ایجاد حمایت از صدرا شود و دقیقا این اتفاقات خوب برای حمایت از سهامداران حقیقی در حال انجام است .ضمنا به دلیل تغییر رویکرد به سمت مثبت ، جلسه امروز ما با مهندس و ................ انجام نمی شود و به هفته آینده موکول شد و قرار بر تشکیل جلسه فوق العاده هر چه زودتر شد. و من الله توفیق .
              100 درصد اعتصام همانند صحبتهای قبلیش دروغ میگوید همچون چیزی امکان ندارد اینها دلخوشکنکه اولا نماد باز نمیشه بعدشم اینها از اول هم قرار بود 70 بخرند حالا هم همین است

یک چیز جالب بگم هر زمانی که قرار است تجمع بشود اعتصام مصاحبه میکند سری قبلی گفت تا اخر شهریور حالا هم میگوید تا اخر مهر نماد باز میشود :)) =))

نظر

• محمد صالحی
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 207

در اصل توسط مسعود ریحانی پست شده است View Post
                بهترین قیمتی که حداقل سهامداران حال حاضر با رضایت از سهم خارج شوند و تا حدودی از ضررهای خود را جبران کنند و تعدادی نیز سود کم و متوسط ببرند

و بماند که تعدادی در ضرر خواهند بود که باید به آن نیز فکر کنند چون حقشان پایمال شده است .بازگشایی در قیمت 280 تومان است و حمایت پس از آن

تا حدود 320 تومان است و نگهداری در این حدود جهت جمع آوری از سهامداران حقیقی که حاضر به فروش و خروج از صدرا هستند .شاید مرهمی باشد و دعای

خیری نیز به دنبال داشته باشد و از نفرین و آه بیشماری خلاص شوند و با رضایت از سهامداران جمع کنند.
                دوست گلم اینها فرصت سوزی است کدام نماد کدام قیمت دو سال دیگر هم همین اشه همین کاسه من نمیگم حمید دروغ میگه من میگویم اعتصام را همه خوب میشناسیم خیلی هم خوب

قرار جلسه 15 مهر روبروی شرکت صدرا

نظر

• مسعود 100
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 117

دوست گلم اینها فرصت سوزی است کدام نماد کدام قیمت دو سال دیگر هم همین اشه همین کاسه من نمیگم حمید دروغ میگه من میگویم اعتصام را همه خوب میشناسیم خیلی هم خوب

قرار جلسه 15 مهر روبروی شرکت صدرا
                  ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جناب حاج حمید و جنابعالی و سایر دوستان محترم

طبق نقل قولی که حاج حمید از طرف اعتصام الدوله بیان فرمودند تاریخ قول این هفته مابین هشتم تا دوازدهم مهر است که در صورت محقق شدن و حمایت در قیمت مناسب

که نظر من همان 280 است و به اندازه 2800 تومان هم برای خاتم ارزش دارد و حتی خیلی بیش از این می ارزد در صورت شفاف سازی درست که فعلا با این مدیران در بورس

و خاتم و قرارگاه امکان پذیر نیست و زمانی که صلاحشان باشد تمامی اسناد رو شده و خود به خود شفاف شده و آن زمان است که صدرا را بجای تومن با دلار باید خرید؟

هر چند به نظر دوستان این اعداد توهمی بیش نباشد ولی باور کنید با این همه دارایی که بعدها به تملک صدرا در میاید و دریافتهایی که خواهد داشت و اسنادی که رو خواهد شد

همه چیز مشخص میگردد .

شخصا اگر به قیمت خوبی بازگشایی شود 90 درصد را خواهم فروخت و اگر (...) 99 درصد را میفروشم و با آن یک درصد را خواهم ماند.

در آینده خواهیم دید که بازدهی 10 درصد نگهداری شده خیلی بیشتر از 90 درصد فروخته شده خواهد بود .توصیه میکنم حداقلی را جهت تجربه هم که شده نگه دارید حتی 1000 عدد.

نظر

• OTANA
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 52

فکر میکنم هر دو جریان را باید دنبال کنیم هم حمید خان هم محمد آقا....ولی به شخصه به جریان محمد آقا امیدوارترم ....ما که بد بخت شدیم فوقش یه کهریزک روش لا اقل پیش زن و بچه میگیم زندانیم نه اینکه عرضه گرفتن حقمان را نداریم ....البته من با این جریان سوم هم موافقم = گزارش به بی بی سی ....اگر کسی بخواهد یه گزارش درست درمان بنویسه 1 ماه کار داره ....یعنی این جوری میشه اگه هفته دیگه راه حمید خان شد که هیچ ، نشد دو هفته دیگه پشت سر محمد آقا جلوی در صدرا و خاتم ، نشد 4 هفته دیگه گزارش برسه دست امیر پایور که ظاهرا گزارشگر این جور مسائله

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

صدرا تقدیر الهی............. .
                      ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــت

خدا را چقدر باور داری؟

داستان درباره یک کوهنورد است که می خواست از بلند ترین کوهها بالا برود.او پس از سال ها آماده سازی، ماجراجویی خود را آغاز کرد. ولی از آنجا که افتخار کار را فقط برای خود می خواست تصمیم گرفت به تنهایی از کوه بالا برود.شب بلندی های کوه را در بر گرفته بود و مرد هیچ چیز را نمیدید.همه چیز سیاه بود اصلاً دید نداشت. ابر روی ماه و ستاره ها را پوشانده بود.

همان طور که از کوه بالا میرف
                      ت پایش لیز خورد. از کوه پرت شد. در حالی که به سرعت سقوط میکرد فقط لکه های سیاهی مقابل چشمانش می دید و احساس وحشتناک مکیده شدن بوسیله قوه جاذبه ، او را در خود می گرفت.

همچنان سقوط میکرد، در آن لحظات تمام رویدادهای خوب و بد زندگیش به یادش آمد. اکنون فکر میکرد مرگ چقدر به وی نزدیک است. ناگهان احساس کرد طناب دور کمرش محکم شد و در میان آسمان معلق ماند. در این لحظه سکون، چاره ایی برایش نماند جز آنکه فریاد بزند.

خدایا کمکم کن!!!!

ناگهان صدای پر طنینی از آسمان شنیده شد:

چه می خواهی؟

_ای خدا نجاتم بده!

واقعاً باور داری که می توانم نجاتت دهم؟

- البته باور دارم!

اگر باور داری طنابی که دور کمرت بسته شده پاره کن!

یک لحظه سکوت.... و مرد تصمیم گرفت با تمام نیرو طناب را بچسبد.

گروه نجات می گویند که روز بعد یک کوهنورد یخ زده را مرده پیدا کردند.بدنش از طناب آویزان بود و با دستهایش محکم طناب را گرفته بود در حالی که او فقط یک متر از زمین فاصله داشت!!

نتیجه: " وقتی ایمان داری ، واقعاً ایمان داشته باش! "
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز انشاالله هفته آینده سهم صدرا باز خواهد شد و روند سهم هم مثبت خواهد بود و قرار شده است حمایت نیز صورت گیرد و تلاشهایمان و امضاهایمان به نتیجه رسیده است .ولی اگر خدایی ناکرده این مهم انجام نشود : حتما اقدامات بعدی را صورت خواهیم داد و می توانیم با هم فکری یکدیگر راههای دیگری و یا همین راه که می فرمایید را برای رسیدن به حق خودمان اتخاذ کنیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط OTANA پست شده است View Post
                        فکر میکنم هر دو جریان را باید دنبال کنیم هم حمید خان هم محمد آقا....ولی به شخصه به جریان محمد آقا امیدوارترم ....ما که بد بخت شدیم فوقش یه کهریزک روش لا اقل پیش زن و بچه میگیم زندانیم نه اینکه عرضه گرفتن حقمان را نداریم ....البته من با این جریان سوم هم موافقم = گزارش به بی بی سی ....اگر کسی بخواهد یه گزارش درست درمان بنویسه 1 ماه کار داره ....یعنی این جوری میشه اگه هفته دیگه راه حمید خان شد که هیچ ، نشد دو هفته دیگه پشت سر محمد آقا جلوی در صدرا و خاتم ، نشد 4 هفته دیگه گزارش برسه دست امیر پایور که ظاهرا گزارشگر این جور مسائله
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/27, 19:22.

نظر

• به امید رشد
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 106

با سلام
                          بابت تمام زحمت هایی که دوستان جهت پیگیری سهام می کشند، صمیمانه تشکر دارم
                          آقا حمید به نظرتان سهم در محدوده چه قیمتی باز خواهد شد تا از حالا تصمیم بر فروش یا نگهداری بگیریم؟
                          هر چند به نظر من تا کوتاه مدت خبری از سودرسانی در صدرا نخواهد بود. صدرا واقعا دید بلند مدت میخواهد

نظر

• msalehi_1979
                            عضو عادی
                            • Oct 2011
                            • 57

سهم پروندش برای تخلف رفته تو بورس چطور ممکنه بورس سهمیکه تخلف کرده را کوتاه بیاد این هم تویک هفته و ازش بگذرد اگر میخواست بازش کنند انهم تو یک هفته که کارش را به امور تخلف نمی کشاند اینها همشون از اعتصام گرفته دزدند و شریک قافله دروغ هم می گند مثل اب خوردن اینها می خواند اختلاس کنند اختلاس بزرگ یک مشت ادم جیره خوار هم براشون تو این سایتها تا می تونستند تحلیل اب دوغ خیاری کردند حالا هم وعده گول زنکی و دل خوش کن به ملت میدند چند ماهه می گند هفته بعد باز می شد با حمایت خاتم اگر می خواست حمایت کند که نمی گذاشت کار به اینجا بکشد اخر مگر ابلهیم که باور کنیم خاتم میاد از این سهم حمایت کند حمایت اینها زیر 100 تومان هست یعنی بر خری دلشون برا ما نسوخته واقع بین باشیم زمان را دارند می خرند ملت را سرگرم کردند این از خدا بی خبرها امسال زیان می خواد برا اولین بار اعلام کند انهم زیان بالا میشد سهمی 140 تومان زیان سال قبلش باشد بعد بگو یک ریال بیاد اعلام کند خوب این میشد پیشرفت و اقایان نمی خواهند شرکت را رو به پیشرفت نشان می دهند این همه نقشه می کشند خودشون را بدبخت جلوه بدهند بعد بیایند در حدود حتی چند ریال سود اعلام کنند خوب است فکر کنیم اعتصام خلاف کار است با دار و دسته اش و تمامی کسانیکه تو این تالار ها سنگشان را به سینه می زنند

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

باز صدرا و باز بازي تازه

نظر

• majidmarmo0oz
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 37

سلام.خسته نباشيد به همه دوستاني كه زحمت ميكشن و بقيه عزيزان
                                به نظر من اگر صدرا قرار باشه هفته ديگه باز بشه قطعا روندش مثبت خواهد بود ولي نه بخاطر حرف دل من و شما.بلكه سياست بورس و بهتر بگم دولت اينه كه بورس در اين بازه زماني سرتاسر مثبت باشه و صدراي منفي با اين سياست جور در نمياد و اصلا فلسفه اصلي جلسات بورس و خاتم برا تضمين حمايت سهم همينه و نه اينكه دلشون واسه ماها سوخته ميخوان بيشتر از اين تو گل فرو نريم
                                و خدا حافظ همه ما خواهد بود در اين درياي متلاطم از دروغ و ريا....

نظر

در حال کار...
                                X