صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3060

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    با هر دو شما عزیزان موافق هستم و اگر سهم باز نشد و روند مثبت و شفاف سازی آغاز نشد حتما اقدامات خودمان را تا رسیدن به نتیجه ادامه خواهیم داد .چون با اقداماتی که انجام دادیم باعث شدیم توجه ها به صدرا جلب شود و این یعنی همان چیزی که آقایان می خواستند.و من الله توفیق .

باسلام وعرض ادب

واین همان چیزیست که آقایان میخواستند .............................. اولین وآخرین هدف همین بود وبس

نظر

• محمد صالحی
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 207

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
      درود بر شما
      اگر این هفته صدرا بازگشایی شود ، فراخوان شنبه را ملغی میکنید ؟
      سپاس
      بله این کار را میکنم اما اگر تا اخر هفته باز نشد به حرف من میرسید و شنبه می ایید
      02188679624 شماره مستقیم اقای مالمیر
      02184083702 نظارت سازمان بورس
      بله دوستان پرونده خصدرا رفته تخلفات اداری و حداقل تا 6ماه هم پروسه کار طول میکشد

این است نتیجه خوشبینی دوستان خودتان تماس بگیرید

خاتم هم پول را جور نکرده و میگوید سهم را 70 بیشتر نمیخرم

حالا بگویید محمد صالحی جوسازی میکند که وای بر ما هرچه سرمان اید حقمان است
      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• کدبان باستان
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 199

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
        بله این کار را میکنم اما اگر تا اخر هفته باز نشد به حرف من میرسید و شنبه می ایید
        بله دوستان پرونده خصدرا رفته تخلفات اداری و حداقل تا 6ماه هم پروسه کار طول میکشد

حتی اگر صدرا بدون حمایت و با قیمت پایین باز شود ، باز هم فراخوان 15 مهر را ملغی میکنید ؟
        [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمد صالحی
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 207

جدی جدی فکر میکنید خصدرا باز میکنه با شمارهایی که دادم تماس بگیرید متوجه میشوید خصدرا تخلف کرده و تا سازمان پیگیریهای لازم را نکند نماد باز نمیشود
          پیام وازمایش هم شکایت شد به تخلفات اداری تازه نتیجه امده
          البته بعد از گذشت چهار سال
          دوستان همگی 15 مهر ماه جلوی شرکت صدرا هستیم
          فکر میکنم الان بهترین زمان است که حقمان را از این ادمهایی که سهامداران را ساده فرض کردند را بگیریم سازمان هم پشت ما میباشد
          **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

با سلام به همگی دوستان: به نظر بنده حتی اگر صدرا بازگشایی شد,ولی قیمتش زیر 200 رقم خورد باز نباید تجمع روز 15 مهر ملغی تلقی گردد,حمایتهای ضعیف سهامدار عمده درد چندانی را از ما دوا نخواهد کرد و این همه زیانی که به سهامداران صدرا در این مدت تحمیل شده را جبران نخواهد کرد.دوستان عزیز به این سادگی نباید تسلیم شویم راهی را در پیش گرفته ایم و الان در ابتدای این راه قرار داریم و نباید از ادامه این راه دلسرد شویم. بنده امروز دو ساعتی با حمید خان صحبت تلفنی داشتم و با هم قرار گذاشتیم در صورتیکه حمایتهای لازمی از صدرا در بازار صورت نگیرد باز از تجمع جلوی درب شرکت منصرف نشویم و بیشتر پیگیر حقوق از دست رفته مان باشیم, و حتی اگر لازم باشد شکایت خود از شرکت صدرا مبنی بر گستردگی تخلفات صورت گرفته و عدم شفافیت در صورتهای مالی و وجوه دریافتی اعلام نشده را تسلیم بازرسی کل کشور و دیگر مقامات ذی صلاح نماییم.

آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/09/29, 14:27.

نظر

• مسعود 100
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 117

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
              با سلام به همگی دوستان: به نظر بنده حتی اگر صدرا بازگشایی شد,ولی قیمتش زیر 200 رقم خورد باز نباید تجمع روز 15 مهر ملغی تلقی گردد,حمایتهای ضعیف سهامدار عمده درد چندانی را از ما دوا نخواهد کرد و این همه زیانی که به سهامداران صدرا در این مدت تحمیل شده را جبران نخواهد کرد.دوستان عزیز به این سادگی نباید تسلیم شویم راهی را در پیش گرفته ایم و الان در ابتدای این راه قرار داریم و نباید از ادامه این راه دلسرد شویم. بنده امروز دو ساعتی با حمید خان صحبت تلفنی داشتم و با هم قرار گذاشتیم در صورتیکه حمایتهای لازمی از صدرا در بازار صورت نگیرد باز از تجمع جلوی درب منصرف نشویم و بیشتر پیگیر حقوق از دست رفته مان باشیم, و حتی اگر لازم باشد شکایت خود از شرکت صدرا مبنی بر گستردگی تخلفات صورت گرفته و عدم شفافیت را تسلیم بازرسی کل کشور و دیگر مقامات ذی صلاح نماییم.
              سلام و عرض ارادت خدمت دوست عزیزم جناب سهامدار 67

دوست عزیز پس از 7 ماه بسته ماندن و با آگاهی از اینکه این شرکت با تمام زرنگی و رندی همه سهامداران را متضرر کرده است و با گزارشات دروغین خود اول مسبب بسته شدن سهم شد و دوم با همین گزارشات دروغین مانع باز شدن سهم گردید.در صورتی که روند سهم از همان اسفند 90 باقی مانده بود فروشنده و خریدار و سهامدار خود تصمیم میگرفت که بماند یا خارج شود و سایر مسایل نیز در مجمع سالانه مورد رسیدگی قرار میگرفت و تا به حال نیز سرمایه این همه راکد نمی ماند و به علت تورم و گرانی علاوه بر راکد بودن کمتر از نصف نیز شده است پس ضرر دوجانبه سهامداران کرده اند .

ولی به نظر من پیگیری تخلفات صدرا از بازرسی کشور و همین طور از دفتر مقام معظم رهبری و همین طور اعتراض مسالمت آمیز جهت احقاق حق واجب است .

فقط این نکته را اضافه کنم که محاسبات آقا حمید را باور کنید و ذکر این دلیل که هزینه تمام شده کشتی لوله گذار و جرثقیل عظیم و سایر تجهیزات شرکت با دلار های مابین 1000 تا 1260 تومان انجام شده است و شرکتهای زیر مجموعه صدرا نیز با این شرایط تجهیز و در حال فعالیت است که متاسفانه مدیران صدرا نه تنها نشانی و درآمدی از این مجموعه ارایه نداده بلکه در صدد لاپوشانی سرمایه گذاری در زیرساختها با همین درآمد عمومی که از پروژه ها بدست آوردند کردند و مطالب بیشمار که حمید آقا و جنابعالی و سایر دوستان از تک تک آنها مطلع هستید و مدیران شرکت مثل کبک سرشان را کرده اند در برف و در عین مشاهده و لمس کردن ،از بیان و آشکار شدن آن بیم دارند ؟چرا ؟واقعا جای سوال بزرگی است؟در مملکت اسلامی و مدیران از نوع سپاهی جای سوال بیشماری دارد؟

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

نابوووووووووووووووووووووووووووووود:(
                بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• naeim
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 31

خواستم فحش بنویسم پیش خودم گفتم حیف فحش که نثار اعتصام و همه کسانی که به نوعی باعث شدن سرمایه ما در این سهم بلوک بشه بکنم ، اینجاست که ادم اوج رضالت و پستی این حضرات را با تمام وجود خود احساس میکنه ، اخه خدا را خوش میاد که با این وضع تورم و با این بازار مثبت ما فقط نظاره گر باشیم

نظر

• محمد صالحی
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 207

اگر تا اخر این هفته باز نشد تکلیفی به جز اجتماع در مقابل شرکت شنبه صبح نداریم

نظر

• سپهری
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 31

ومکمل این فرمایش نظر جاب سهامدار 67 میباشد که در صورتیکه حمایتهای لازمی از صدرا در بازار صورت نگیرد باز از تجمع جلوی درب شرکت منصرف نشویم و بیشتر پیگیر حقوق از دست رفته مان باشیم

نظر

• mobin
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 590

پیشنهاد میکنم در روز تجمع هرکس میتواند دوربین فیلمبرداری و عکاسی مناسب با خود همراه داشته باشد تا ضمن تهیه فیلم وعکس و در صورت لزوم به همراه یک گزارش خلاصه از شرح ماوقع برای شبکه های تلویزیونی و رادیویی داخلی و در صورت عدم ترتیب اثر برای رسانه های خارجی ارسال شود

نظر

• کدبان باستان
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 199

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                          حتی اگر صدرا بدون حمایت و با قیمت پایین باز شود ، باز هم فراخوان 15 مهر را ملغی میکنید ؟
                          جدی جدی فکر میکنید خصدرا باز میکنه با شمارهایی که دادم تماس بگیرید متوجه میشوید خصدرا تخلف کرده و تا سازمان پیگیریهای لازم را نکند نماد باز نمیشود
                          پیام وازمایش هم شکایت شد به تخلفات اداری تازه نتیجه امده
                          البته بعد از گذشت چهار سال
                          دوستان همگی 15 مهر ماه جلوی شرکت صدرا هستیم
                          فکر میکنم الان بهترین زمان است که حقمان را از این ادمهایی که سهامداران را ساده فرض کردند را بگیریم سازمان هم پشت ما میباشد
                          در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                          با سلام به همگی دوستان: به نظر بنده حتی اگر صدرا بازگشایی شد,ولی قیمتش زیر 200 رقم خورد باز نباید تجمع روز 15 مهر ملغی تلقی گردد,حمایتهای ضعیف سهامدار عمده درد چندانی را از ما دوا نخواهد کرد و این همه زیانی که به سهامداران صدرا در این مدت تحمیل شده را جبران نخواهد کرد.دوستان عزیز به این سادگی نباید تسلیم شویم راهی را در پیش گرفته ایم و الان در ابتدای این راه قرار داریم و نباید از ادامه این راه دلسرد شویم. بنده امروز دو ساعتی با حمید خان صحبت تلفنی داشتم و با هم قرار گذاشتیم در صورتیکه حمایتهای لازمی از صدرا در بازار صورت نگیرد باز از تجمع جلوی درب شرکت منصرف نشویم و بیشتر پیگیر حقوق از دست رفته مان باشیم, و حتی اگر لازم باشد شکایت خود از شرکت صدرا مبنی بر گستردگی تخلفات صورت گرفته و عدم شفافیت در صورتهای مالی و وجوه دریافتی اعلام نشده را تسلیم بازرسی کل کشور و دیگر مقامات ذی صلاح نماییم.
                          جناب محمد صالحی درود بر شما
                          من هم مانند شما علمی بر باز شدن یا نشدن سهم در این هفته ندارم.
                          پرسش بنده بسیار شفاف بود ، و خوشبختانه دوستان آن را باز کردند.
                          با این حال مایلم بدانم بر فرض محال ، سهم پیش از فراخوان 15 مهر با قیمت نامناسب و بدون حمایت یا حمایت ناچیز بازگشایی شود ، شما فراخوان را منتفی میکنید یا خیر ؟
                          لطفا این پرسش را بصورت شفاف پاسخ دهید.
                          بسیار سپاسگزارم
                          پیروز باشید
                          [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمد صالحی
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 207

خداییش بحث اخراج خیلی خیلی جدی است یعنی به نظر من حتمی است
                            دوستانی که با وعده و وعید دل سهامدارن را خوش میکنند و هی سنگ اندزی میکنند هم در این دنیا باید جواب بدهند هم در ان دنیا

امروز زنگ زدم وزارت کل اطلاعات و در مورد تجمع پرسیدم گفت اگر دوستانه باشد ایرادی ندارد دوستانی که مایل هستند خودشان هم پیگیری کنند پیغام بدهند تا شماره تلفن را ارسال کنم
                            باز کردن سهم با حمایت و یا بدون حمایت اگر قرار به تجمع باشد من تابع جمع هستم
                            اما اگر باز نکرد که نمیکند همه تابع یک هدف

نظر

• کدبان باستان
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 199

خداییش بحث اخراج خیلی خیلی جدی است یعنی به نظر من حتمی است
                              دوستانی که با وعده و وعید دل سهامدارن را خوش میکنند و هی سنگ اندزی میکنند هم در این دنیا باید جواب بدهند هم در ان دنیا

امروز زنگ زدم وزارت کل اطلاعات و در مورد تجمع پرسیدم گفت اگر دوستانه باشد ایرادی ندارد دوستانی که مایل هستند خودشان هم پیگیری کنند پیغام بدهند تا شماره تلفن را ارسال کنم
                              باز کردن سهم با حمایت و یا بدون حمایت اگر قرار به تجمع باشد من تابع جمع هستم
                              اما اگر باز نکرد که نمیکند همه تابع یک هدف
                              بنده نظر شخص شما را میخواستم.
                              نمیدانم پرسش به این روشنی ، چرا باید پاسخی روشن نداشته باشد.
                              به هر روی به تمایل شما به عدم پاسخگویی احترام میگذارم.
                              بنده آنچه را میخواستم یافتم.
                              پیروز و سربلند باشید

نظر

• EMONEYCENTRE
                                عضو جدید
                                • Sep 2012
                                • 15

مهم

لازم بود این عرایض چند روز پیش خودم رو دوباره جلو بیارم.

همانطور که اعتصام (راست یا دروغ) گفته است نامه ای برای مقام معظم رهبری آماده کرده، برخی دیگر از تصمیم گیران صدرا به این نتیجه رسیده اند، تنها راه بخشودگی هرچه سریع تر جرایم دیرکرد و تعیین تکلیف اسناد زمین و ساختمانهای صدرا ، جلب توجه شخص رئیس جمهور با استفاده از اگزجره و بزرگنمایی مردمی هست!
                                به زبان ساده، آنها هم از تجمع مقابل صدرا منتفع می شوند(که در نهایت به نفع سهامداران هم خواهد بود، انشاالله)

اما اجازه دهید برای یکبار دیگر(و آخرین بار) صحت گفتار اعتصام و سایر آقایان را بسنجیم و بازگشایی(یا عدم بازگشایی)، محدوده قیمت و رفتار سهمامدار عمده را به چشم ببینیم.

پنجشنبه در مورد شکل عکس العمل و میزان اون ، " با هم " تصمیم می گیریم.

اگر ایراد واضح در هر کدام از موارد مرتبط با سهم وجود داشت، بنده هم از شرکت در تجمع حمایت می کنم و سعی خواهم کرد حضور داشته باشم. (البته ..در حال حاضر تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری و یا در هنگام تشکیل جلسه ی هیئت دولت در پاستور، بهترین اقدام هست. اگر کسی دلیل آنرا نمی داند، بفرماید تا تشریح کنم)

در اصل توسط EMONEYCENTRE پست شده است View Post
                                ببخشید که طولانی شد، اما لطفا حتما بخونید

داستان معروف کشاورز پیر و وصیت اون به پسرانش رو همه شنیدند! .. درس اتحاد

جدا کردن طایفه ها و قبیله ها و حتی مشخص و شناسنامه دار کردن اونها به ظاهر امری مفید هست و کمک به شکوفایی استعدادها میکنه، اما در باطن، باعث سهم خواهی،برتری جویی،بدبینی و تفرق و در نهایت اغتشاش میشه ....
                                با یک نگاه به کشورهایی مثل پاکستان(که سالهاست یک دولت نتونسته دوره ی قانونی خودش رو تموم کنه) ، لبنان(که هر کسی برای خودش سازی میزنه) ، عراق (که حتی به جدایی کردها کشید و روز آرام نداره) و کشورهای آفریقایی میبینید که حتی واضح شدن طایفه ها و سلایق ، نتیجه ای جز نابودی نداشته و نداره ...
                                این موضوع با تکثر و تشریک اجتماعی بسیار متفاوت هست.

صدرا سهمی هست که صاحبان اصلیش دارای مصونیت نسبی هستند و خودشون رو از پاسخگویی بری می دونند!
                                از طرف دیگه، بورس هم فقط دنبال نمایش روی مثبت و موفق خودش به مسئولین و مردم هست.
                                و در نهایت، دولت (و حتی حکومت) ، به نوعی ایدئولوژی رسیده که اعتقاد داره باید ضعف ها رو مخفی کرد و از پیشرفتها تعریف اغراق آمیز کرد تا ضمن ناامیدی دشمن، باعث ایجاد روحیه در نسل جوان بشن !

در اینجا چه نکاتی وجود دارد؟

1. با وجودی که فعالان بورسی و برخی مدیران، مطالب اینگونه تالارها را دنبال می کنند، اما حرف زدن در این مکان،باد هواست!
                                2. عده ای جنبه ی مثبت و عده ای جنبه ی منفی سهم و بازار را می بینند و عده ای هم در هر کدام از این جنبه ها، مبتلا به اغراق یا زیاده روی و موضع گیریهای رادیکال هستند.
                                3. عرایض مکرر خودم را تکرار می کنم که "بر اساس طرز تفکر آقایان در سپاه پاسداران، نباید اجازه داد تا سرمایه های قابل توجه در اختیار دیگران قرار بگیرد. زیرا می تواند زمینه ساز ضربه به نظام و تامین کننده ی هزینه های آشوب هایی مثل حوادث 2 سال گذشته شود! پس بر دامنه ی نفوذ خود بر شرکت های بزرگ و پروژه های پولساز خواهد افزود"
                                4. مدیریت صدرا قصد دارد حداکثر امتیازات را از دولت گرفته و حتی 1 ریال هم هزینه نکند.پس هر روز به دنبال بخشودگی جدید،وام کم بهره تر، پروژه ی پرسود تر، کلیم های بیشتر و مالیات کمتر هست!
                                5. صاحبان صدرا قصد دارند با گسترش توان و تجهیزات خود، حتی به پروژه های برون مرزی هجوم ببرند و به همین دلیل، حاضرند سالها از محل درآمد و سود، در شرکت اصلی و شرکت های تابعه سرمایه گذاری کنند. (حتی قرارگاه با معاونت فناوری ریاست جمهوری برای جذب نخبگان تفاهم نامه امضاء کرده تا حداکثر توان تخصصی داخل را جذب کند)
                                6. صدرا هیچ نگرانی از خروج از بورس ندارد و حتی به آن مایل می باشد! و در این بین، خاکستر نشینی سهامداران خرد، کمترین اهمیتی برای آنها ندارد

در چنین میدانی سهامداران صدرا چه باید بکنند؟؟

برادران و خواهران عزیز ... حق ما این نیست که با بی توجهی و ظلم صاحبان و تصمیم گیران این شرکت، بعد از سالها خون دل خوردن، با فریب و نیرنگ، از سهم خارج شده و به شدت متضرر شویم.
                                فردی را میشناسم که کل سرمایه ی خود را برای خرید 10 هزار سهم 2200 تومانی صدرا صرف کرده و سالهاست فقط نظاره گر نابودی دارایی خود می باشد(با یک حساب سر انگشتی،برای خروج بدون ضرر، باید هر سهم صدرا به 7500 تومان برسد!!)
                                همانطور که در ابتدا عرض کردم، حتی اظهار طایفه گری در اینگونه مواقع یک سم مهلک بشمار میرود.
                                کاری نکنیم که دشمن شاد شویم. اگر اختلاف سلیقه و دیدگاه وجود دارد، بدون اقدام برای یارکشی، نسبت به حصول یک نتیجه ی میانی یا حداقل تعیین اولویت ها اقدام کنیم.

اگر برای تجمع مقابل سازمان بورس، عده ی قابل توجهی حضور نیافتند، دلیل آن بروز برخی مخالفت های بدون نتیجه گیری پیش از تجمع و امید به همسایه،بدون مشارکت بود! هر کسی به امید دیگری از شرکت در این تجمع خودداری نمود و یا با این دلیل که سازمان بورس محل مناسبی نخواهد بود، از شرکت در تجمع خودداری نمود!

در حال حاضر هم اگر کاری در حال انجام هست، تنها به امید پشتیبانی اکثریت قریب به اتفاق سهامداران صدراست. پس شما را بخدا، اتحاد را حفظ کنید و هیچ کدام از طرفین ساز طایفه گری را نزنند. چون اصولا طرفینی وجود ندارد و همگی در یک سو هستیم

بهتر هست کمی برای شنیدن پاسخ دریافت کنندگان طومار تامل کنیم و پس از آن، در صورت کوچکترین خیانت، نسبت به قدم بعدی، اقدام به نظرسنجی نماییم.

بهترین اقدام حال حاضر، ایجاد بانک شماره موبایل سهامداران صدراست تا برای تجمع باشکوه و هزاران نفری در آینده ی نزدیک، دسترسی و سیستم اطلاع رسانی آماده باشد.

طولانی شد، اما لازم بود.
                                (به زودی هم صحبتی با مدیران تصمیم گیر و تصمیم ساز صدرا خواهم داشت که اتمام حجتی باشد،برای ثبت در تاریخ)
                                آخرین ویرایش توسط EMONEYCENTRE؛ 2012/09/29, 23:47. دلیل: بولد کردن متن

نظر

در حال کار...
                                X