صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز کاش شما هم مثل بنده چند جفت کفش پاره می کردی تا بدانی که اولش و حالا چه فرقی باهم دارد .بنده نمی توانم خیلی از موضوعات را بدون در نظر گرفتن برخی مسائل بگویم و شان و منزلت افراد و اینکه نمی خواهند کاری که برای خدا می کنند بازگو شود مانع گفتن برخی صحبتها است و فقط می توانم بگویم در صورتیکه هفته آینده سهم باز نشد و حمایت خوبی هم از آن نشد و یا به هر دلیل از عملکرد آقایان ناراضی بودیم می توانیم به طرق مختلف دیگر اقدامات خودمان را انجام دهیم در ضمن با تمام تلاشی که در این مدت کردیم هنوز 230 نفر هستیم و باید برای اقدامات آنچنانی که شما می فرمایید افراد زیادتری برای همراهی با خودمان همراه کنیم و به همین دلیل بنده امیدوارم سهم باز شود و بتوانیم از جو مثبت این روزهای بازار بورس و به گفته برخی ورود سرمایه گذاران خارجی در بورس و یا شرایطی که در عرصه بین المللی برای کشور عزیزمان پیش آمده و جریان تاریخی مثبت شدن بازار در سال آخر ریاست جمهوری و جو بوجود آمده در بازار ارز و طلا و تلاش مسئولین برای رونق بخشیدن بحق به بورس و چندین دلیل دیگر ................ استفاده کرده و به حق خودمان برسیم .مگر شما غیر این می خواهید ؟ .و من الله توفیق.

در اصل توسط msalehi_1979 پست شده است View Post
    سهم پروندش برای تخلف رفته تو بورس چطور ممکنه بورس سهمیکه تخلف کرده را کوتاه بیاد این هم تویک هفته و ازش بگذرد اگر میخواست بازش کنند انهم تو یک هفته که کارش را به امور تخلف نمی کشاند اینها همشون از اعتصام گرفته دزدند و شریک قافله دروغ هم می گند مثل اب خوردن اینها می خواند اختلاس کنند اختلاس بزرگ یک مشت ادم جیره خوار هم براشون تو این سایتها تا می تونستند تحلیل اب دوغ خیاری کردند حالا هم وعده گول زنکی و دل خوش کن به ملت میدند چند ماهه می گند هفته بعد باز می شد با حمایت خاتم اگر می خواست حمایت کند که نمی گذاشت کار به اینجا بکشد اخر مگر ابلهیم که باور کنیم خاتم میاد از این سهم حمایت کند حمایت اینها زیر 100 تومان هست یعنی بر خری دلشون برا ما نسوخته واقع بین باشیم زمان را دارند می خرند ملت را سرگرم کردند این از خدا بی خبرها امسال زیان می خواد برا اولین بار اعلام کند انهم زیان بالا میشد سهمی 140 تومان زیان سال قبلش باشد بعد بگو یک ریال بیاد اعلام کند خوب این میشد پیشرفت و اقایان نمی خواهند شرکت را رو به پیشرفت نشان می دهند این همه نقشه می کشند خودشون را بدبخت جلوه بدهند بعد بیایند در حدود حتی چند ریال سود اعلام کنند خوب است فکر کنیم اعتصام خلاف کار است با دار و دسته اش و تمامی کسانیکه تو این تالار ها سنگشان را به سینه می زنند

نظر

• محمد صالحی
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 207

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوستان عزیز انشاالله هفته آینده سهم صدرا باز خواهد شد و روند سهم هم مثبت خواهد بود و قرار شده است حمایت نیز صورت گیرد و تلاشهایمان و امضاهایمان به نتیجه رسیده است .ولی اگر خدایی ناکرده این مهم انجام نشود : حتما اقدامات بعدی را صورت خواهیم داد و می توانیم با هم فکری یکدیگر راههای دیگری و یا همین راه که می فرمایید را برای رسیدن به حق خودمان اتخاذ کنیم .و من الله توفیق .
      اقدام بعدی معلومه شنبه صبح هفته ایندش است یعنی 15 مهر من که تصمیم داشتم سه شنبه باشد اما دوستان گفتند محمد جلسه را شنبه بزار گفتم چشم اما شنبه اگر سرم هم بره یک شنبه نمیشود با اینکه میدانستم سهم باز بشو نیست که نیست اما شنبه بهتر بود

من این پول را نه دزدی کردم نه چیز دیگری با شب بیداری بدست اوردم از حقم هم کوتاه نمی ایم مگر با دادن جانم که خدا میداند خدا میداند پاش وایسادم که اگر جانم هم برود چون برای گرفتن حقم است مهم نیست وصیت نامه هم نوشتم کار خلافی هم قرار نیست انجام بدم که بترسم

چون خدا را دارم از هیچ چیزی نمیترسم و نترسیدم
      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز(جناب محمد صالحی عزیز) خدا می داند که صداقت شما را کاملا قبول دارم و می دانم که در چه سختی ای بسر می بری و بدان هر کاری باید مقدمه و پایه ریزی مناسب داشته باشد و اگر فرض را بر این بگذاریم که اینبار هم به ما دروغ می گویند و قصد فریب ما را دارند هم باز باید تا شنبه 15 مهر که شما می فرمایید صبر کنیم و در آن روز اقدام کنیم و بنده هم که اعلام کردم با شما موافق هستم .ضمنا مراقب باشیم اگر سهم باز شد طوری نشود که بازار از خرید سهم بترسد و زیان اصلی به خود ما برگردد و در رشد سهم دچار وقفه شویم و باز هم از بازار جا بمانیم . به همین جهت بهتر است که بفرمایید : اگر سهم باز نشد و ما از جریان کار راضی نبودیم در گردهمایی روز شنبه 15 مهر شرکت خواهیم کرد . و من الله توفیق .

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
        اقدام بعدی معلومه شنبه صبح هفته ایندش است یعنی 15 مهر من که تصمیم داشتم سه شنبه باشد اما دوستان گفتند محمد جلسه را شنبه بزار گفتم چشم اما شنبه اگر سرم هم بره یک شنبه نمیشود با اینکه میدانستم سهم باز بشو نیست که نیست اما شنبه بهتر بود

من این پول را نه دزدی کردم نه چیز دیگری با شب بیداری بدست اوردم از حقم هم کوتاه نمی ایم مگر با دادن جانم که خدا میداند خدا میداند پاش وایسادم که اگر جانم هم برود چون برای گرفتن حقم است مهم نیست وصیت نامه هم نوشتم کار خلافی هم قرار نیست انجام بدم که بترسم
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/09/27, 22:45.

نظر

• سپهری
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 31

در اصل توسط OTANA پست شده است View Post
          فکر میکنم هر دو جریان را باید دنبال کنیم هم حمید خان هم محمد آقا....ولی به شخصه به جریان محمد آقا امیدوارترم ....ما که بد بخت شدیم فوقش یه کهریزک روش لا اقل پیش زن و بچه میگیم زندانیم نه اینکه عرضه گرفتن حقمان را نداریم ....البته من با این جریان سوم هم موافقم = گزارش به بی بی سی ....اگر کسی بخواهد یه گزارش درست درمان بنویسه 1 ماه کار داره ....یعنی این جوری میشه اگه هفته دیگه راه حمید خان شد که هیچ ، نشد دو هفته دیگه پشت سر محمد آقا جلوی در صدرا و خاتم ، نشد 4 هفته دیگه گزارش برسه دست امیر پایور که ظاهرا گزارشگر این جور مسائله
          درسال حمایت از سرمایه ایرانی جدا حال و روز ما سهامداران صدرا دیدن داره .

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

با سلام و شب به خیر به همگی دوستان:امروز یکی از دوستان قدیمی ام را پس از سالها بطور اتفاقی در خیابون دیدم و به خانه ام دعوتش کردم,وقتی از حال و احوالش جویا شدم گفت مدتی را به هند سفر کرده و بعد از ماهها مطالعه و ریاضت کشیدن مسلط به متافیزیک و علوم غریبه(سحر و جادو) گردیده و در تسخیر شیاطین جن و انس و احضار رجال الغیب تبحر کافی به هم زده و خلاصه اینکه در نوشتن طلسم های خطرناک یا همان لوح نویسی به درجه استادی رسیده و... پس از شنیدن سخنانش بنده هم کمی از خودم برایش شرح دادم و در لابه لای حرفهایم اشاره ای به صدرا کردم و ازش خواستم تا چاره ای برایم بیندیشد,ایشان هم به من گفت: اگه خواستی دعا و طلسم خانمانسوزی برای مدیران صدرا خواهم نوشت, اسم و نام مادرشان را می خواهم, آنها را داری؟ گفتم نه ندارم,همان لحظه یاد خواجه علی و اعتصام افتادم ولی ساکت شدم , و بحث را دیگه کش ندادم,اما او اضافه کرد:اگه تو اسامی را برایم تهیه کردی طلسم را روز شنبه, ساعت اول یعنی یک ساعت قبل از طلوع آفتاب که ساعت "زحل" و "نحس اکبر" است خواهم نوشت تا دمار از روزگار این آقایون در آورده بشه, دوستان لطفآ نظر بدهند؟ آیا به نظر شما این کار صحیح می باشد؟ البته بنده هم موندم که اسامی مادر اینها را از کجا گیر بیاورم؟شاید فقط حمید خان بتواند در این خصوص به ما کمک کند چون زیاد باهاشون در ارتباط می باشد. البته شاید بهتر باشد که تا هفته آینده صبر کنیم و اگر صدرا بازگشایی نشد ناچارآ متوصل به قدرت شیطانی این دوستمان می شویم , پناه بر خدا, یا حق نظر تو همیشه با من است

نظر

• Ali zahedi
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 676

فقط و فقط بى بى سى سى و صداى آمريكا ميتواند باعث بازگشايى صدرا در قيمتههاى بالا و سريع شوند آقاى صالحى بهتون پيشنهاد ميكنم كار پر اثر تر را انتخاب نماييد تجمع و رسيدگى به تخلف در مملكت ما بسيار بسيار كند و ضعيف ميباشد و رسيدن به حق ممكن است سألها زمانبر باشد به خصوص وقتى كه با مجموعه عظيمى مثل سپاه كه قدرت اوول مملكت ميباشد طرف باشيد دوست گرامى اگر ميخواهد زودتر به نتيجه برسيد و از شرمندگى زن و بچه زودتر خارج بايد گزارش جامعى از ظلمى كه در حق سهامداران داغ ديده صدرا شده است تهيه كنيد و به بى بى سى و صداى امريكا ارسال كنيد و اين را بدا نيد كه مسؤلين ما بسيار بسيار به اخبار اين دو خبرگزارى حساسند و با آنها حالت رجز خوانى و كل كل دارند دوستان عزيز اگر تعدادى از ما كه دست به قلم خوبى دارند مثل جناب كدبان باستان گزارش جامعى را تهيه و قبول زحمت ارسال نمايند صدرا در كمترين زمان و با حد اكثر قيمت با عنايت خداى بزرگ باز خواهد شد

نظر

• omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                فقط و فقط بى بى سى سى و صداى آمريكا ميتواند باعث بازگشايى صدرا در قيمتههاى بالا و سريع شوند آقاى صالحى بهتون پيشنهاد ميكنم كار پر اثر تر را انتخاب نماييد تجمع و رسيدگى به تخلف در مملكت ما بسيار بسيار كند و ضعيف ميباشد و رسيدن به حق ممكن است سألها زمانبر باشد به خصوص وقتى كه با مجموعه عظيمى مثل سپاه كه قدرت اوول مملكت ميباشد طرف باشيد دوست گرامى اگر ميخواهد زودتر به نتيجه برسيد و از شرمندگى زن و بچه زودتر خارج بايد گزارش جامعى از ظلمى كه در حق سهامداران داغ ديده صدرا شده است تهيه كنيد و به بى بى سى و صداى امريكا ارسال كنيد و اين را بدا نيد كه مسؤلين ما بسيار بسيار به اخبار اين دو خبرگزارى حساسند و با آنها حالت رجز خوانى و كل كل دارند دوستان عزيز اگر تعدادى از ما كه دست به قلم خوبى دارند مثل جناب كدبان باستان گزارش جامعى را تهيه و قبول زحمت ارسال نمايند صدرا در كمترين زمان و با حد اكثر قيمت با عنايت خداى بزرگ باز خواهد شد
                زبون ما که مو دراورد بابا بی بی سی و تضاهرات و جادو و جنبل نمیخواد یه نامه دو خطی واسه وزارت اطلاعات وسلام نامه تمام باور بفرمایید مشکل حل میشه
                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• msalehi_1979
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 57

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                  باسلام:
                  دوست عزیز کاش شما هم مثل بنده چند جفت کفش پاره می کردی تا بدانی که اولش و حالا چه فرقی باهم دارد .بنده نمی توانم خیلی از موضوعات را بدون در نظر گرفتن برخی مسائل بگویم و شان و منزلت افراد و اینکه نمی خواهند کاری که برای خدا می کنند بازگو شود مانع گفتن برخی صحبتها است و فقط می توانم بگویم در صورتیکه هفته آینده سهم باز نشد و حمایت خوبی هم از آن نشد و یا به هر دلیل از عملکرد آقایان ناراضی بودیم می توانیم به طرق مختلف دیگر اقدامات خودمان را انجام دهیم در ضمن با تمام تلاشی که در این مدت کردیم هنوز 230 نفر هستیم و باید برای اقدامات آنچنانی که شما می فرمایید افراد زیادتری برای همراهی با خودمان همراه کنیم و به همین دلیل بنده امیدوارم سهم باز شود و بتوانیم از جو مثبت این روزهای بازار بورس و به گفته برخی ورود سرمایه گذاران خارجی در بورس و یا شرایطی که در عرصه بین المللی برای کشور عزیزمان پیش آمده و جریان تاریخی مثبت شدن بازار در سال آخر ریاست جمهوری و جو بوجود آمده در بازار ارز و طلا و تلاش مسئولین برای رونق بخشیدن بحق به بورس و چندین دلیل دیگر ................ استفاده کرده و به حق خودمان برسیم .مگر شما غیر این می خواهید ؟ .و من الله توفیق.
                  شما فکر می کنی صدرا تو این جو مثبت ادامه دار بازار اگر 150 تومان هم باز بشد رشد می کند نه عزیز من کی میاد تا سهم های خوبی مثل معدنیها هستند و با دو دو تا ساده بالا میرند را بیاد ول کند و این اشغال درپیت با هزار اما و اگر را بگیرد یکبار ما....شدیم برای هفت پشتمون بسه دیگه ملت این اشتباه را تکرار نمی کنند و با تبلیغات این اقایان و اجیر بگیرهاشونم غافل نمیشند

نظر

• msalehi_1979
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 57

وعده ما دم در شرکت با تجمع خودمون ثابت می کنیم روز شنبه 15 مهر که حق را چطور میشد گرفت حق دادنی نیست گرفتنی است گوشمون هم با این حرفها که داریم باز می کنیم و اخر ماه نامعلوم که هنوز نیومده و نخواهد امد برای هیچ موقع نیز بدهکار نیست خاتم دارد حمایت می کند و یا هفته اینده باز می کنیم جوکهای قرن بیشتر شبیه هستند فقط و فقط تجمع مصالحت امیز برای گرفتن حق قانونی خودمان شنبه 15 مهرماه

نظر

• محمد صالحی
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 207

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                      با سلام و شب به خیر به همگی دوستان:امروز یکی از دوستان قدیمی ام را پس از سالها بطور اتفاقی در خیابون دیدم و به خانه ام دعوتش کردم,وقتی از حال و احوالش جویا شدم گفت مدتی را به هند سفر کرده و بعد از ماهها مطالعه و ریاضت کشیدن مسلط به متافیزیک و علوم غریبه(سحر و جادو) گردیده و در تسخیر شیاطین جن و انس و احضار رجال الغیب تبحر کافی به هم زده و خلاصه اینکه در نوشتن طلسم های خطرناک یا همان لوح نویسی به درجه استادی رسیده و... پس از شنیدن سخنانش بنده هم کمی از خودم برایش شرح دادم و در لابه لای حرفهایم اشاره ای به صدرا کردم و ازش خواستم تا چاره ای برایم بیندیشد,ایشان هم به من گفت: اگه خواستی دعا و طلسم خانمانسوزی برای مدیران صدرا خواهم نوشت, اسم و نام مادرشان را می خواهم, آنها را داری؟ گفتم نه ندارم,همان لحظه یاد خواجه علی و اعتصام افتادم ولی ساکت شدم , و بحث را دیگه کش ندادم,اما او اضافه کرد:اگه تو اسامی را برایم تهیه کردی طلسم را روز شنبه, ساعت اول یعنی یک ساعت قبل از طلوع آفتاب که ساعت "زحل" و "نحس اکبر" است خواهم نوشت تا دمار از روزگار این آقایون در آورده بشه, دوستان لطفآ نظر بدهند؟ آیا به نظر شما این کار صحیح می باشد؟ البته بنده هم موندم که اسامی مادر اینها را از کجا گیر بیاورم؟شاید فقط حمید خان بتواند در این خصوص به ما کمک کند چون زیاد باهاشون در ارتباط می باشد. البته شاید بهتر باشد که تا هفته آینده صبر کنیم و اگر صدرا بازگشایی نشد ناچارآ متوصل به قدرت شیطانی این دوستمان می شویم , پناه بر خدا, یا حق نظر تو همیشه با من است
                      بارها گفتم و باز هم میگم ما نه به رسانهای خارجی کاری داریم نه به شخص خاصی ما حق خودمان را میخواهیم نه یک ریال بالاتر و تنها برای گرفتن حق قانونی خودمان است که قرار گردهمایی را گذاشتیم

برای بدست اوردن اطلاعات افراد و مدیر عامل و ( کد ملی ) میتوانید به سایت کدال رفته و اطلاعات را بدست اورید

شماره ملی را به هر ثبت احوال که ببرید ادرس و هر چیز دیگری را میتوانید پیدا کنید

آخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/09/28, 11:11.
                      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• Ali zahedi
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 676

اخبار خوش هسته ايي و نزديك شدن به يك توافق مهم سبب رشد مضاعف سهم به زودی خواهد شد

نظر

• کدبان باستان
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 199

به گزارش آماری خبرگزاری مهر ، ظرف دو ماه گذشته سکه 52 درصد رشد یافته است. 7 ماه است سهم صدرا بسته است.با احتساب بهره پول + عقب ماندگی از تورم و رشد سکه و دلار ، رسما پول سهامداران هیچ شده است .

گزارش آماری مهر/
                          جدول 70 روزه رکوردشکنی تاریخی سکه/ افزایش 52درصدی تنها در 2ماه!
                          خبرگزاری مهر-گروه اقتصادی: قیمت سکه از 70 روز پیش تاکنون افزایش چشمگیری داشته که باعث عبور قیمت از مرز 1میلیون تومان شده و با سکه شدن فعالیتها در این بازار، رشدی بالغ بر 52 درصد تنها در 2 ماه به ثبت رسید.
                          به گزارش خبرنگار مهر، بررسی روند تغییرات قیمت سکه در یک دوره 70 روزه نشان می دهد که قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید از 702 هزار تومان در پایان تیرماه امسال به 1 میلیون و 70 هزار تومان در پایان معاملات روز پنجشنبه رسید که این میزان رشدی برابر با 368 هزار تومان را نشان می دهد.

در حالی که قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم در پایان تیرماه امسال 706 هزار تومان بود، در هفته اول مهرماه به 1 میلیون و 69 هزار تومان افزایش یافت.

رشد 52درصدی قیمت سکه

بررسی ها نشان می دهد که قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی از سوم مهرماه امسال از مرز 1 میلیون تومان گذشت و در روز ششم مهرماه ابتدا این رقم به 1میلیون و 90 هزار تومان و سپس به یک میلیون و 70 هزار تومان بالغ شد.

هرچند فعالان بازار سکه قیمت بالای 1 میلیون تومان را حبابی و غیرواقعی می دانند، اما از سویی وجود متقاضی و مشتریان فراوان در این بازار را باعث ادامه روند افزایش قیمت انواع سکه در بازار اعلام می کنند.

افزایش قیمت سکه به بالای 1 میلیون تومان یکبار در سال گذشته نیز اتفاق افتاد اما طی چند روز قیمتها دوباره به زیر 1 میلیون تومان بازگشت. در آن مقطع بانک مرکزی با اعلام برنامه پیش فروش میلیون ها قطعه سکه به متقاضیان از طریق بانکها، توانست تا حدودی جلوی رشد قیمت های سکه در اثر ایجاد شدن جو روانی در بازار را بگیرد.

بانک مرکزی و سیاست پیش فروش

هرچند قیمت انواع سکه در سال گذشته نیز بارها دچار تغییرات شدیدی بوده است اما نه تنها سیاست پیش فروش سکه نتوانست تورم قیمتی موجود در این بازار را کنترل کند، بلکه پس از هر دوره عرضه های مرحله ای، قیمتها با فراز و فرودی دوباره سیر صعودی می گرفت.

با وجود اعلام مقامات بانک مرکزی در یکی دو سال اخیر مبنی بر اینکه برای جلوگیری از وجود تورم کاذب در قیمت انواع سکه، حتی حاضر به فروش آن از طریق سوپرمارکت ها هم هستند؛ اما تاکنون موفق به مهار به وجود آمدن نوعی بازار سوداگری و دلالی در این بازار نشده اند و می توان گفت قیمتها هر از چندگاهی به دلایل گوناگون اقتصاد کشور را دچار تلاطم می کند.

به صورت کلی سکه تنها در فاصله پایان تیرماه امسال تا پایان مردادماه به میزان 100 هزارتومان رشد قیمت را تجربه کرد و این رشد در فاصله اول تا پایان شهریورماه و به فاصله یکماه به بیش از 134 هزارتومان رسید و باعث شد تا شرایطی ایجاد شود که سکه در سوم مهرماه دوباره رکورد تاریخی 1 میلیون تومان را به ثبت برساند.

جدول افزایش قیمت سکه و دلار در 70 روز

تاریخ سکه تمام طرح قدیم (هزارتومان) سکه تمام طرح جدید(هزارتومان)
                          31 تیرماه91 706 702
                          4 مردادماه 91 717 715
                          10مردادماه91 736 734
                          15مردادماه91 751 749
                          22مردادماه91 795 793
                          25مردادماه91 780 778
                          26مردادماه91 778 774
                          1شهریورماه91 803 801
                          5شهریورماه91 838 836
                          7شهریورماه91 837 836
                          15شهریورماه91 850 848
                          20شهریورماه91 965 955
                          25شهریورماه91 945 945
                          29شهریورماه91 935 935
                          1مهرماه91 965 965
                          3مهرماه91 1003 1003
                          5مهرماه91 1050 1050
                          6مهرماه91 1069 1070
                          [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 968

یک از راه های بدست آوردن تجربه ضرر کردن است. صدرا باز بشه ضرر قابل جبران هست . و مسئولین بورس هم زرنگ هستند صدرا را باز نمیکنند که سهامداران صدرا بفروشن برن سهام های دیگه یا دلار یا سکه بخرن میزارن خوب بازار بازدهی بده سکه هم تا 1600000 بره بالا دلار هم بشه 3500 وقتی خواست برگرده صدرا را باز میکنند حداکثر 20 درصد بالاتر از قیمت بسته . البته این یک فرضیه است. مقصر اصلی خودم هستم که سرنوشت قسمتی از سرمایه ام را به دست اعتصام دادم. و منبعد سعی میکنم در بورس به دنبال سود های کم ولی مطمئن باشم و با رویا پردازی سهم نخرم واقعیت را ببینم بزرگی گفته به این توجه نکن که بعد چه اتفاقی در شرکت خواهد افتاد زمان حال شرکت را ببین و وارد معامله شو.
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• msalehi_1979
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 57

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                              اخبار خوش هسته ايي و نزديك شدن به يك توافق مهم سبب رشد مضاعف سهم به زودی خواهد شد
                              صدرا رشد نمی کند هیچ تاثیری رو ان ندارد بیخود جو درست نکن خواهشا حرفی داری رو سند و مدرک بزن

نظر

• Merita
                                ستاره دار (4)
                                • Jun 2012
                                • 389

با سلام

متاسفانه تجربه ثابت کرده سهامدارهایی که سهم آنها مدت زیادی بسته بوده ، اکثرا" به هنگام بازگشایی در صف فروش قرار می گیرند.

این امر تنها جهت نقد نمودن سرمایه شان هست.

اینجانب پیشبینی می کنم به هنگام بازگشایی ، در صورت عدم حمایت شاهد صف فروش میلیونی خواهیم بود.

تا زمان بازگشایی نماد ( آن هم اگر به زودی باز کنند) صبر می کنیم.

به نظر من مهم باز شدن هر چه سریع سهم نیست ، بلکه مهم پی گیری سهامداران حقیقی جهت حمایت حقوقی در روز بازگشایی می باشد .

انشاء الله که همه سهامداران صدرا نیز حداقل پولی را که در این راه سرمایه گذاری کرده اند بهشان برگردد تا هم خود و هم خانواده شان از نگرانی درآیند

به امید آن روز
                                هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

در حال کار...
                                X