صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1765

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

[QUOTE=مباشر;905536]جناب تکنیکالر با سلام و درود
    سوالی دارم اگه پاسخ بدین ممنون میشم برای فردی با یه میلیارد نقدینگی اضافه ، جهت سرمایه گذاری چی پیشنهاد میدین خودش شدیدا دنبال خرید ماشین هست و اهل بورس هم نیست[/QUOT. هرچی می‌خره صدرا نخره که بیچاره. می شود ما بدبخت شدیم دیگه اون بنده خدا بدبخت نشود

نظر

• technicaler
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 801

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
      جناب تکنیکالر با سلام و درود
      سوالی دارم اگه پاسخ بدین ممنون میشم برای فردی با یه میلیارد نقدینگی اضافه ، جهت سرمایه گذاری چی پیشنهاد میدین خودش شدیدا دنبال خرید ماشین هست و اهل بورس هم نیست
      عرض ادب
      وقتی دلار قرار است بیاید پایین و برادر بایدن هم مسئولانه دنبال رفع تحریم است ، یعنی در کوتاه مدت ریال نگهدارید ان شاء الله بهتر است، لذا ایشان برود یک بانک خصوصی یا شبه دولتی پیش رئیس بانک .
      یواشکی در گوش رئیس بانک بگوید من ۱ میلیارد سپرده کنم چقدر سود میدهی ؟
      بعد بالاترین پیشنهاد که بعضا به بالای ۳۰ درصد سالانه می رسد را انتخاب بکند تا تکلیف وضع مملکت روشن بشود.

بازار بورس به نظرم از اواخر خرداد یک حرکتی بکند .

ضمنا با عنایت به اینکه تجربه ی قریب به نیم قرن نشان داد علما علاقه شدیدی به ملک دارند اگر در شهر های اطراف تهران یا هر شهری که هستند، بخصوص وسط پروژه های مسکن مهر که نزدیک به واگذاری است و ملت بی پول و گرفتار در آن مکان‌ها ازدحام دارند ، یک قطعه زمین تجاری بخرد و به مرور ساختمان هم رویش بسازد به نظرم در بلند مدت از همه ی این مسخره بازی‌هایی که ما در می آوریم بیشترسود کند و خیالش آسوده باشد .

البته حلال و حرام سودش پای خودش است .
      تا قبل از فایل صوتی ظریف در این مملکت تنها چیزی که حرام بود پای پنجم الاغ بود که بعضی ها عقیده داشتند دستِ آن بزرگوار است ، آن را هم البته می‌انداختند داخل آب جوش ،دوقل می جوشید حلال می شد .
      جدیدا نپرسیدم که حلال شده یا کماکان باید جوشاند .

ارادت
      آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/04/29, 12:38.
      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3031

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
        عرض ادب
        استاد اگر ۲۰۰ میلیون دلار تزریق بشود ، خودش عامل رانت و فساد و بی اعتمادی نیست ؟
        از ما بهتران می ریزند سهم های منظور را میخرند و بالاتر به صندوق تثبیت می فروشند و سر مردم ضرر کرده بی کلاه می ماند .

به نظر حضرتعالی این بازار ، بازار بورس است یا مریض کرونایی زیر دستگاه اکسیژن ؟

ارادت
        عرض ادب مجدد

حمایت ها در صورتیکه از راه اصولی و علمی انجام شود خیلی خوب است ولی اگر غیر از این باشد فساد زاست

موضوع اصلی نگرش دلالی و ربا خواری متولیان این بازار وکلیت صاحبان قدرت است
        دلال مداری وربا خواری درکشور ما نهادینه شده و عرصه تولید زیر چکمه های صاحبان قدرت چنان له و تباه شده که توان بر پا خواستن نیست
        ولی یه موضوعی که در بازار سرمایه وجود داره این است که قیمت سهام خیلی خیلی ارزان است و میشه با فروش دوویا سه مغازه یه شرکت را تصاحب کرد واین بازار با توجه به نداشتن اشکال بنیادی جذاب است و مخصوصا شرکت هایی وجود دارد که خریدار کلان را در ردیف نزدیک صاحبان قدرت قرار میدهد
        ارادت

نظر

• تجهیزاتی89
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 126

۷۵ درصد ریزش به کدامین گناه!!! بازارهای موازی نسبت به سال گذشته اگه رشد نداشته باشن حداقل اصلاح هم نداشتن ولی صدرا ما ۷۵ درصد ریخته!!! تجربه نشون داده اگه تا مجمع اتفاقی نیوفته سهم دوباره ول میشه تا حوالی سال جدید....

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

صدرا در شهریور 87 به کف 44 تومان رسید که معادل 66 میلیون دلار با سرمایه اون زمان میشد.. در مقطع فعلی فرض بدبینانه را بر این بگذاریم که بخواهیم به 66 میلیون دلار با سرمایه جدید برسیم...و دلار را نیز خوشبینانه20000 تومان فرض کنیم... حساب کنین به چه عددی میرسیم؟من به عدد 50 تومان برای هر سهم رسیدم.. این که عرض میکنم عده ای بدشون نمیاد کف تاریحی را ببینه از این لحاظ عرض میکنم
            اما این امر اتفاق نمیفته... چون عده بسیار زیادی مترصد خرید هستن
            آخرین ویرایش توسط vion؛ 2021/04/29, 13:33.

نظر

• تجهیزاتی89
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 126

در اصل توسط vion پست شده است View Post
              صدرا در شهریور 87 به کف 44 تومان رسید که معادل 66 میلیون دلار با سرمایه اون زمان میشد.. در مقطع فعلی فرض بدبینانه را بر این بگذاریم که بخواهیم به 66 میلیون دلار با سرمایه جدید برسیم...و دلار را نیز خوشبینانه20000 تومان فرض کنیم... حساب کنین به چه عددی میرسیم؟من به عدد 50 تومان برای هر سهم رسیدم.. این که عرض میکنم عده ای بدشون نمیاد کف تاریحی را ببینه از این لحاظ عرض میکنم
              عرض ادب
              طبق شفاف سازی خود شرکت بالای ۶۰ میلیون دلار فقط کلیم چندتا سکو هست که آذر پارسال اعلام کردن .... رقم قراردادهای جدید هم که مشخصه خواهشن تارگتهای عجیب و غریب ندید والله بدبخت شدیم تا حالا با این سهم... یکی رو قیمت ۱۰۰۰ تومن تو همین تاپیک تارگت ۲۷۰ تومن داد و دیدیم که شد ... بعد از سالها تجربه شده اگر کسی تارگت منفی تو این سهم اعلام کنه اتفاق می یوفته حتما رانت دارن که اعلام میکنن...به شخصه خودم ‌و اطرافیانم از زمان افت حتی یدونه هم نه فروختیم و نه داخل صف فروش رفتیم .... شک نکنید که این فضاحت کار عوامل قرارگاه و سهامدار عمده حقیقی و حقوقی....دوستان اگر تو این قیمتها خریدار نیستید لااقل تو صف فروش نرید تا خودمون با عدم مفت فروشی حمایت کوچیکی از سهم بکنیم.

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

در اصل توسط تجهیزاتی89 پست شده است View Post
                عرض ادب
                طبق شفاف سازی خود شرکت بالای ۶۰ میلیون دلار فقط کلیم چندتا سکو هست که آذر پارسال اعلام کردن .... رقم قراردادهای جدید هم که مشخصه خواهشن تارگتهای عجیب و غریب ندید والله بدبخت شدیم تا حالا با این سهم... یکی رو قیمت ۱۰۰۰ تومن تو همین تاپیک تارگت ۲۷۰ تومن داد و دیدیم که شد ... بعد از سالها تجربه شده اگر کسی تارگت منفی تو این سهم اعلام کنه اتفاق می یوفته حتما رانت دارن که اعلام میکنن...به شخصه خودم ‌و اطرافیانم از زمان افت حتی یدونه هم نه فروختیم و نه داخل صف فروش رفتیم .... شک نکنید که این فضاحت کار عوامل قرارگاه و سهامدار عمده حقیقی و حقوقی....دوستان اگر تو این قیمتها خریدار نیستید لااقل تو صف فروش نرید تا خودمون با عدم مفت فروشی حمایت کوچیکی از سهم بکنیم.
                درود و ادب و احترام
                همه عمرم با شرافت زندگی کردم... همه عمر..
                تنها بحثی نظری بود که اعلام شد... قیمت واقعی شرکت بالای 3.5 میلیارد دلاره. منتهی این که چه زمانی به اون قیمت برسه نمیدونم..
                موفق و پیروز باشین

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1765

[QUOTE=طيب;905560]عرض ادب مجدد

حمایت ها در صورتیکه از راه اصولی و علمی انجام شود خیلی خوب است ولی اگر غیر از این باشد فساد زاست

موضوع اصلی نگرش دلالی و ربا خواری متولیان این بازار وکلیت صاحبان قدرت است
                  دلال مداری وربا خواری درکشور ما نهادینه شده و عرصه تولید زیر چکمه های صاحبان قدرت چنان له و تباه شده که توان بر پا خواستن نیست
                  ولی یه موضوعی که در بازار سرمایه وجود داره این است که قیمت سهام خیلی خیلی ارزان است و میشه با فروش دوویا سه مغازه یه شرکت را تصاحب کرد واین بازار با توجه به نداشتن اشکال بنیادی جذاب است و مخصوصا شرکت هایی وجود دارد که خریدار کلان را در ردیف نزدیک صاحبان قدرت قرار میدهد
                  ارادت[/QUOTE طیب جان خدایی نظرتان در ارتباط با صدرا تغییر نکرده است آیا این سهم. جز سهام بنیادی. است و به نظرتان یکی از بهترین سهام بازار است ممنون می شوم پاسخ دهید

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

عرض ادب

۵۰ تومن معادل ۸۵۰ تا ۹۰۰ فبل از افزایش سرمایه است .

اگر یاد پیر مردها و قدیمی کارای صدرا باشه ، از ۱۳۵۰ که سرازیر شد و تا ۵۰۰ تومن ریخت و رفت به بازار ج ،

در بازار ج دامنه ی نوسان وجود نداشت و از هفت دولت آزاد بود . با اینحال صدرا یکی دو روزه به محدوده ی ۸۵۰ تا ۹۰۰ برگشت و مدتها همانجا ماند .

من قبلا هم عرض کردم که اگر همین الان صدرا را ۱۶۰۰۰ هزار تومن بخرند ما نمی فروشیم ، همانطور که تا ۱۸۰۰۰ تومن رفت و نفروختیم .

ما صدرا را داریم ، برای ما ۵۰ تومن با ۱۸۰۰۰ تومن تفاوت مادی چندانی ندارد ، چون فروشنده نیستیم ،
                    ما ناراحتیم که این شرکت با اینهمه پتانسیل و متغیرات بنیادی که استاد گرانقدرمان فرمود ، چرا ۵۰ تومن .

اگر دقیقتر بخواهم عرض کنم، تمام مشکل ما اینست که چرا فروشندگان روی ۱۰۰۰ تومن نقره داغ نشدند و کسی که الان می‌خرد با ما که ۱۷ سال است معطل صدرا هستیم چه تفاوتی داریم .

روزی که من صدرا را خریدم ۱۹۹۹ تومن ، پدر بچه تازه رفته بود خواستگاری .
                    اون بچه سال آینده کنکور شرکت می‌کند و می رود دانشگاه .

ارادت
                    آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/04/29, 16:21.
                    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

عرض ادب

من عرض میکنم ما فروشنده صدرا نیستیم،

یک چیزی من می‌گویم، یک چیزی شما می شنوید .

حالا برای اینکه معلوم بشود این چیزی که من عرض میکنم در زبان هم گفتنش آسان نیست ، دوتا مثال می زنم:

قبل از مثال ، استاد گرانقدر ماموستا کاک طیب که معرف حضور هست ،

هر اتفاقی بیافتد ، ایشان کوچکترین خللی در ارزندگی صدرا وارد نمی‌داند و روی هر قیمتی توصیه به خرید و نگهداری دارد .

اما مثال :

ما هرکداممان بی تجربه و نا بلد و سینه چاک و اقتصاد ندان باشیم و هر قدر معامله گری بلد نباشیم ، این وصله ها به دکتر عباد که نمی چسبد که!

ایشان هم فروشنده نیست .

بعد از افزایش سرمایه فرمود : بازی صدرا هنوز تمام شده و من ترجمه میکنم که یعنی دلم نمیاد بفروشمش .

این از آدمِ با تجربه و سرشناس و مطلعِ ما ، که دستی به آتش شرکت‌های سرمایه گذاری و ارتباطی با فعالان سر شناس بازار دارد .

از این بالاترش را بخواهم مثال بزنم ، جناب دکتر محمدی با بیش از ۳۳۳ میلیون سهم این عجوزه .

ما یک چیزی می‌گوییم نمی فروشیم و یک ضرری به نسبت خودمان می دهیم ولی ایشان تا این لحظه بیش از ۲۴۰ میلیارد تومن ، توجه کنید یعنی یک ۲۴ با ده تا صفر جلوش به تومن یا یازده تا صفر جلوش به ریال جلوش ضرر داده اما فروشنده نیست .
                      ۲۴۰ میلیارد تومن .
                      به زبان هم آسان نیست .

نمیدانم الان متوجه شدید که راجع به چی دارم صحبت میکنم و ما نمی فر وشیم را فهمیدید یعنی چی یا نه.

بسم الله ، ۵۰ تومنش کنید،
                      ما هستیم .

ارادت
                      آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/04/29, 16:41.

نظر

• HSN
                        عضو عادی
                        • Dec 2020
                        • 57

با سلام مجدد
                        ارسالی برخی کاربران را خیلی جدی نگیرید.
                        قدری مزاح هم ممکن است دراین روزها باعث نشاط ودلگرمی سهامداران عزیز باشد.
                        ازآنجائیکه گزارش گیری ساعتی وروزانه وهفتگی وماهیانه وفصلی ازآمارکمی وکیفی سهامداران جهت تصمیم گیری سهامدار عمده بعنوان شاخص مهمی تلقی می شود،طرحی ابتدایی مطرح شده وآماده اجرا دارم:
                        همانطور که آن مردبزرگ سال۴۲ گفتند سربازان من هم اکنون درقنداق وگهواره قراردارند،ازآنجائیکه اینجانب به جددرگیر مسلمان سازی فرزندان ذکور می باشم بطور متوسط روزانه ده نفر.پیشنهاد وفراخوان داده ایم که تمامی افراد ذکور مسلمان شده در طی ۱۱ سال گذشته پس از دریافت کد بورسی مراجعه وهرکدام۱۰۰۰ سهم جایزه ورایگان نماد اقتصاد مقاومتی.صدرا را دریافت خواهند کرد .بااین اقدام ناگهان حدود ۲۰ هزار نفر به خیل سهامداران اضافه خواهد شد ویقینا درطی سالیان آینده باسهامداران مسلمان وتیز کرده روبرو خواهند بود ،شاید ایشان را به راه راست هدایت نمایند.انشاالله

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

در اصل توسط HSN پست شده است View Post
                          با سلام مجدد
                          ارسالی برخی کاربران را خیلی جدی نگیرید.
                          قدری مزاح هم ممکن است دراین روزها باعث نشاط ودلگرمی سهامداران عزیز باشد.
                          ازآنجائیکه گزارش گیری ساعتی وروزانه وهفتگی وماهیانه وفصلی ازآمارکمی وکیفی سهامداران جهت تصمیم گیری سهامدار عمده بعنوان شاخص مهمی تلقی می شود،طرحی ابتدایی مطرح شده وآماده اجرا دارم:
                          همانطور که آن مردبزرگ سال۴۲ گفتند سربازان من هم اکنون درقنداق وگهواره قراردارند،ازآنجائیکه اینجانب به جددرگیر مسلمان سازی فرزندان ذکور می باشم بطور متوسط روزانه ده نفر.پیشنهاد وفراخوان داده ایم که تمامی افراد ذکور مسلمان شده در طی ۱۱ سال گذشته پس از دریافت کد بورسی مراجعه وهرکدام۱۰۰۰ سهم جایزه ورایگان نماد اقتصاد مقاومتی.صدرا را دریافت خواهند کرد .بااین اقدام ناگهان حدود ۲۰ هزار نفر به خیل سهامداران اضافه خواهد شد ویقینا درطی سالیان آینده باسهامداران مسلمان وتیز کرده روبرو خواهند بود ،شاید ایشان را به راه راست هدایت نمایند.انشاالله
                          عرض ادب

افراد اناث چی ؟

ارادت

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                            عرض ادب

من عرض میکنم ما فروشنده صدرا نیستیم،

یک چیزی من می‌گویم، یک چیزی شما می شنوید .

حالا برای اینکه معلوم بشود این چیزی که من عرض میکنم در زبان هم گفتنش آسان نیست ، دوتا مثال می زنم:

قبل از مثال ، استاد گرانقدر ماموستا کاک طیب که معرف حضور هست ،

هر اتفاقی بیافتد ، ایشان کوچکترین خللی در ارزندگی صدرا وارد نمی‌داند و روی هر قیمتی توصیه به خرید و نگهداری دارد .

اما مثال :

ما هرکداممان بی تجربه و نا بلد و سینه چاک و اقتصاد ندان باشیم و هر قدر معامله گری بلد نباشیم ، این وصله ها به دکتر عباد که نمی چسبد که!

ایشان هم فروشنده نیست .

بعد از افزایش سرمایه فرمود : بازی صدرا هنوز تمام شده و من ترجمه میکنم که یعنی دلم نمیاد بفروشمش .

این از آدمِ با تجربه و سرشناس و مطلعِ ما ، که دستی به آتش شرکت‌های سرمایه گذاری و ارتباطی با فعالان سر شناس بازار دارد .

از این بالاترش را بخواهم مثال بزنم ، جناب دکتر محمدی با بیش از ۳۳۳ میلیون سهم این عجوزه .

ما یک چیزی می‌گوییم نمی فروشیم و یک ضرری به نسبت خودمان می دهیم ولی ایشان تا این لحظه بیش از ۲۴۰ میلیارد تومن ، توجه کنید یعنی یک ۲۴ با ده تا صفر جلوش به تومن یا یازده تا صفر جلوش به ریال جلوش ضرر داده اما فروشنده نیست .
                            ۲۴۰ میلیارد تومن .
                            به زبان هم آسان نیست .

نمیدانم الان متوجه شدید که راجع به چی دارم صحبت میکنم و ما نمی فر وشیم را فهمیدید یعنی چی یا نه.

بسم الله ، ۵۰ تومنش کنید،
                            ما هستیم .

ارادت
                            درود
                            اون240میلیاردی که از دست رفته درقیاس با نفوذی که با این تعداد سهم درمدیریت شرکت دارند عددی نیست../:.negaran.:/

نظر

• ahoura
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 141

درود و ادب و احترام
                              همه عمرم با شرافت زندگی کردم... همه عمر..
                              تنها بحثی نظری بود که اعلام شد... قیمت واقعی شرکت بالای 3.5 میلیارد دلاره. منتهی این که چه زمانی به اون قیمت برسه نمیدونم..
                              موفق و پیروز باشین
                              درود. بنده ی خدا کجایی ؟12 سال پیش وزیر نفت وقت گفت اگر بخواهیم شرکتی مثل صدرا بنا کنیم 5 میلیارد دلار هزینه داره پس بهتره صدرا رو احیا کنیم و دادنش به رییس دزدا .البته قطعا قصدشون خیر بوده ولی دزد رو هر کاری کنی دزده دیگه . دستش تو جیب من و شماست . الان 2 تا از سر دسته دزدا دارن میرن برای شاه دزد شدن با هم رقابت کنن.
                              قاسمی کثافت پشمک وقتی صدرا رو دادن به قرار گاه گفت 6 ماهه یک تحولی در صدرا ایجاد کنیم که عالم انگشت به دهان بمونن. فعلا که خیلی ها از این تحول انگشتشون تو اونجاشون گیر کرده.
                              آخرین ویرایش توسط ahoura؛ 2021/04/29, 20:30.

نظر

• ahoura
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 141

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود
                                اون240میلیاردی که از دست رفته درقیاس با نفوذی که با این تعداد سهم درمدیریت شرکت دارند عددی نیست../:.negaran.:/
                                درود. کدام نفوذ ؟ اگر نفوذی بود که حال و روزه سهم این نبود. اصلا این بنده خدا قاطی بازی نیست.

نظر

در حال کار...
                                X