صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shokouhi
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 65

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
    دوست ارجمندم ،جناب شکوهی عزیز
    درود بر شما
    البته گمان کنم منظور فرمایش شما ، از این تالار ، تالار بورس باشد که با زد و بند های پشت پرده ای که با مدیران صدرا دارند ، همیشه پیش از تجمعات ، یکی دو نام کاربری را میفرستد و آنجا را متشنج میکند و در نهایت هم تاپیک را میبندند.
    در صورتی که همه ما میدانیم که مدیران سایت بورسی ، به تعهدات آزاد اندیشانه و گردش آزاد اطلاعات پایبند بوده اند و شخصا دست این دوستان مهربان را به گرمی می فشارم.
    اینکه جسارت کردم و این توضیح را دادم ، به این دلیل بود که شاید برخی دوستان تازه وارد ندانند این نوشته شما مربوط به جای دیگریست و کپی آن را اینجا گذاشته اید. و خدای ناکرده نسبت به زحمات دوستان سایت بورسی ،دچار بدبینی شوند.
    ورود من را به موضوع ببخشید
    پیروز و سربلند باشید
    با تشکر از توضیحات شما
    بله دقیقاً منظور من همین بود و همچنین از آنجاییکه مدیران صدرا با صاحبان قدرت در ارتباطند امکان فیلتر سایت نیز دور از ذهن نیست

نظر

• محمد صالحی
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 207

این اخرین جلسه و گرهمایی است که با اعتصام داریم جلسه بعدی وجود ندارد اگر تاریخی اعتصام قرار است تکلیف سهم را مشخص کند اگر که شد که هیچ اگر نشد تحصن روبروی شرکت صدرا تا تکلیف سهم مشخص شود تا تکلیف سهم هم مشخص نشد نمیرویم
      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3441

تحصن مسالمت آمیز در مرحله بعدی ایده و فکر بسیار خوبی است, بنده اگر لازم شد به همراه خود پتو و دیگر لوازم قطراق کردن از جمله: گاز پیکنیکی و چادر و دیگر لوازم جانبی را به همراه خواهم آورد.ما که دیگه چیزی واسمون نمانده که از دست بدهیم, و اگر نخواهیم و نتوانیم از حق قانونی خود دفاع کنیم بهتره اسم خودمان را دیگر مرد نگذاریم و برویم تغییر جنسیت بدهیم. شنبه بنده با لشکری از سهامداران مصمم صدرا از کرج عازم شرکت خواهیم شد,انشالله
        در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
        این اخرین جلسه و گرهمایی است که با اعتصام داریم جلسه بعدی وجود ندارد اگر تاریخی اعتصام قرار است تکلیف سهم را مشخص کند اگر که شد که هیچ اگر نشد تحصن روبروی شرکت صدرا تا تکلیف سهم مشخص شود تا تکلیف سهم هم مشخص نشد نمیرویم
        آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/10/02, 21:30.

نظر

• قدیمی بورس
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 30

برای تجمع شنبه تخم مرغ و گوجه فرنگی آبکی و رنگ قرمز یادتون نره

نظر

• rezastok
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 31

در اصل توسط rezastok پست شده است View Post
            salam
            نوشته اصلی توسط rezastok

سلام اقای محمد صالحی عزیز در صورت صلاحدید شماره حسابی اعلام کنید تا هرسهامدار صدرا بسته به توانش /مثلا 10 تا 50 هزار تومن/ واریز کنند تا جهت استخدام و گرفتن وکیل از طرف سهامداران حقیقی جهت شکایت رسمی و پیگیری حقوقی و استخدام حسابرس رسمی برای حسایرسی داخلی قانونی از شرکت مصرف شود.
            از بین 33هزار سهامدار صدرا اگر فقط هزار نفر متوسط 20 هزار تومن به حساب اقای محمد صالحی واریز کنند....مبلغ کافی جهت گرفتن وکیل و حسابرس داخلی کافیست.ضربه ای که به ما زدند ناشی از حسابسازی و تضییع حق سهامدار است.پس یک راه واجب هم همین است.
            راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

دوستانی که ساکن تهران هستند اگر لطف کنند راهنمایی کنند برای کسانی که از شهرستان می ایند ممکن است برای پیدا کردن ادرس کمی با مشکل روبرو شوند لطف کنند ادرس را واضع شرح دهند متشکر میشوم مثلا چگونه با مترو بیایند و یا روش بهتری البته من خودم با ماشین با دوستانم می ایم و مشکلی با ادرس ندارم
              **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

با سلام: به نظر بنده با مترو خیلی سرراست می باشد,ایستگاه دانشگاه صنعتی شریف که پیاده شدید همانجا اتوبوسهای خطی شهید دادمان به ردیف ایستاده اند,ایستگاه خیابان شفق یا همان بانک پارسیان شعبه صدرا که پیاده شویدهمانجا ساختمان سربی رنگ و بزرگ شرکت نمایان می باشد..
                دوستانی که ساکن تهران هستند اگر لطف کنند راهنمایی کنند برای کسانی که از شهرستان می ایند ممکن است برای پیدا کردن ادرس کمی با مشکل روبرو شوند لطف کنند ادرس را واضع شرح دهند متشکر میشوم مثلا چگونه با مترو بیایند و یا روش بهتری البته من خودم با ماشین با دوستانم می ایم و مشکلی با ادرس ندارم

نظر

• کدبان باستان
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 199

در اصل توسط rezastok پست شده است View Post
                  از بین 33هزار سهامدار صدرا اگر فقط هزار نفر متوسط 20 هزار تومن به حساب اقای محمد صالحی واریز کنند....مبلغ کافی جهت گرفتن وکیل و حسابرس داخلی کافیست.ضربه ای که به ما زدند ناشی از حسابسازی و تضییع حق سهامدار است.پس یک راه واجب هم همین است.
                  درود
                  نمیدانم چه پافشاری ای دارید که بحث پول را با جناب صالحی مطرح میکنید ! هدف خاصی را دنبال میکنید ؟ حمید خان چندین بار به این موضوع پاسخ دادند. جناب صالحی هم با سکوت از کنار پرسش شما گذشته اند.
                  بگذارید تجمع شنبه انجام شود ، پیگیری های بعدی هم با قوت لحاظ خواهد شد.
                  پیروز باشید
                  [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    به روی چشم ، امروز بعد از ظهر حتما با پیامک دوستان را در جریان خواهم گذاشت .و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                    دوست گرامی جناب حمید خان
                    درود بر شما
                    پیشنهاد میکنم ، با توجه به بانک شماره تماس های سهامداران صدرا که هنگام امضاء طومار جمع آوری شد ، ترتیبی اتخاذ فرمایید که با ارسال پیامک دوستان سهامدار از تجمع روز شنبه آگاه شوند.
                    همانگونه که میدانید ، بسیاری از این بزرگواران از فضای نت دور هستند و فراخوان تالار ها را دنبال نمیکنند.
                    از زحماتی که شما و سایر دوستان می کشند ، نهایت سپاس را دارم.
                    پیروز و سربلند باشید
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/10/03, 09:55.

نظر

• محمد صالحی
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 207

باز هم میگویم خصدرا حدود 9 ماه است که اصلا گزارش به بورس اعلام نکرده و تنها گزارش 140 تومان زیان بوده و بس اقایون تصمیم دارند که سهم را از بورس ببرند بیرون که جوابگوی هیچ کسی نباشند و این را با اطمینان میگویم اگر کاری نکنیم حتی یک ریال هم دست سهامداران صدرا نمیگیرد خاتم هم گفته ما پول نداریم و از سهم حمایت نمیکنیم اگر دوست داشتید 70 تومان چون میداند بورس این کار را نمیکند

خصدرا اگر وام را هم بگیرد باز هم دست ماها پولی نمیرسد اصلا تصمیم اعتصام همین است که نماد باز نشود و بس

مدارک خوبی دال همین موضوع شنبه صبح می اورم که بدانید چه خبر ست

وقتی میگم تا چهاشنبه نماد باز نمیشه که هیچ تا اخر مهر هم همینطور و اگر کاری نکنیم تا ابد هم سهم باز نمیشه و پولمون کاملا پریده بدون دلیل نیست

تصمیمها گرفته شده ما باید زودتر این کار را میکردیم اما با وعده وعید خودمان را گول زدیم خودمونا گول نزنیم اگر کاری نکنیم خصدرا به تاریخ میپیوندد

نظر

• jalal
                        عضو جدید
                        • Aug 2011
                        • 7

سلام دوستان لطفا با شماره های 88679540 -88679541 تماس گرفته و با کارشناس سهام صدرا در سازمان بورس صحبت کنید و دلیل عدم باز شدن نماد صدرا را از او بپرسید
                        آخرین ویرایش توسط jalal؛ 2012/10/03, 12:47.

نظر

• محمد صالحی
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 207

در اصل توسط jalal پست شده است View Post
                          سلام دوستان لطفا با شماره های 88679540 -88679541 تماس گرفته و با کارشناس سهام صدرا در سازمان بورس صحبت کنید و دلیل عدم باز شدن نماد صدرا را از او بپرسید
                          من تماس گرفتم چند بار هم تماس گرفتم صدرا به دلیل عدم ارسال گزارش از 9 ماه قبل و تنها گزارش 140 تومانی زیان و عدم شفاف سازی در عملکرد نماد متوقف و بازگشایی نمیگردد

نظر

• mbs
                            عضو جدید
                            • Aug 2012
                            • 10

افراد دیگر که تماس گرفته اند گفته شده برای 91 30 تومان زیان اعلام شده و بورس قبول نکرده برای روز شنبه چفیه بسیجی یادتان نرود تا خودی شناسایی شوید

نظر

• محمد صالحی
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 207

شنبه 15 مهر ساعت 8 صبح روبروی شرکت صدرا اقا حمید شما هم با دوستانتان که می ایید درست است

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز از ظهر تا حالا که 18:35 است درحال دادن پیامک به دوستان هستم و همین الان تمام شد .چطور ممکن است که به همه دوستان بگویم بیایند و خودم نیایم ؟ بله حتما و به امید خدا خواهم آمد .درضمن بنده شماره منزل شما را دارم وگرنه برای خودتان هم پیامک می زدم .و اگر دوست عزیزی است که پیامک دریافت نکرده است احتمالا شماره او را ندارم و بهتر است با 09192274571 تماس بگیرد تا شماره ایشان را هم ثبت کنم تا در آینده برای اطلاع رسانی مشکلی نباشد و به شما هم پیامک بدهم .و من الله توفیق .

شنبه 15 مهر ساعت 8 صبح روبروی شرکت صدرا اقا حمید شما هم با دوستانتان که می ایید درست است

نظر

در حال کار...
                                X