صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوستان این خبر را بنده هم از اخبار ساعت 21 شنیدم .انشاالله صدرا با این موضوع مثل اسناد جزیره و ساختمان تهران و نکا و غیره عمل نکند .و من الله توفیق .

در اصل توسط باجنبه پست شده است
    اين تصميم گرفته شده ميتواند براي اينده صدرا خيلي مهم باشد

در نشت نمايندگان دولت و مجلس و بانك مركزي و شهردار تهران در مورخه 10/7/1391 قرار شده است كه تمام وامهاي گرفته شده توسط

كليه شركتهاي و بنگاها تا پنج سال ديگر تمديد و كليه جرايم و ديركرد ان بخشيده شود منبع خبر اخبار سراسري كانل يك ساعت 2

حتي بانكهاي خصوصي هم مكلف به انجام اين قانون شدن

دوستان با توجه به اينكه از امروز اين به صورت قانون درامده و تا كنون هم صدرا ريالي بابت جريمه به بانكها پرداخت نكرده چقدر ميتواند براي اينده شركت مفيدباشددوستان نظراتشون را دريغ نفرمايند

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3024

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوستان این خبر را بنده هم از اخبار ساعت 21 شنیدم .انشاالله صدرا با این موضوع مثل اسناد جزیره و ساختمان تهران و نکا و غیره عمل نکند .و من الله توفیق .

باسلام وعرض ادب

این خبر تاثیرات تعیین کننده داره ................................... فقط سناریوی صدرا یه چیز دیگه است ...................که فعلا بدلایلی نباید گفت .

نظر

• کدبان باستان
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 199

مهدی اعتصام این را بدان ، هر روز که دلار گران تر شود ، برای زیان هایی که با دزدی های تو و دار و دسته ات به سهامداران وارد شده ، تقاص بزرگتری را باید پس بدهی. پول سهامداران رسما به صفر تبدیل شد. داری موضوع را خطرناک میکنی. روزهای پیش رویت را سیاه تر از همیشه می بینم. لجنزاری را میبینم که در آن با همدستانت غوطه وری و هر چه تلاش میکنی نمیتوانی بیرون بیایی. هر دست و پایی که میزنی بیشتر فرو میروی و به هویت راستین خودت نزدیک تر می شوی.
        یادت هست ماه ها پیش نوشتم ، هر روز انسجام سهامداران بیشتر خواهد شد ؟
        یادت هست گفتم پتانسیل های نهفته سهامداران سر ؛باز خواهد کرد ؟
        یادت هست نوشتم ، شجاعت سهامداران ریشه خواهد دواند ؟
        میبینی ؟
        هر بار که فراخوانی داده می شود ، شمار بیشتری اعلام همبستگی می کنند.
        هر بار اتحاد و همبستگی بیشتری شکل می گیرد.
        و هر بار تو به پایان نفرت انگیز خودت نزدیک تر می شوی.
        شاید هزینه های کارت آنقدر بالا رود که حتی جرثقیل هزار تنی صدرا هم نتواند تو را از منجلابی که برای خودت ساختی بیرون بکشد.
        هنوز اندک فرصتی مانده است.
        شفاف سازی کن ، سود های دزدی را بازگردان و از راهی که میروی توبه کن.
        مگر از این همه سود پوشانی و دزدی ها چقدر گیر تو می آید که حاضری به خاطرش همه چیزت را ، حتی سر سوزن شرفی را که فرومایه ترین آدمها هم دارند ، هزینه کنی ؟
        تمام شرکت های اقماری ای که سودها را به آنها منتقل میکنی ، روزی که در برابر عدالت قرار بگیری ، حتی نامت را هم به یاد نخواهند آورد.
        به خودت بیا. نخ های نا مرئی خواجه را از خود باز کن.
        همین خواجه ، یار غار و دزدی هایت ، نخستین کسی است که تو را خواهد فروخت.
        اعتصام ، بازگرد.
        فرصتی نمانده است.
        آنچه را میبینم ، رویداد خوشایندی نیست.فشار عصبی ناشی از تورم و بالا رفتن دلار و طلا و عقب ماندن مردم از زندگی عادی شان ، آنها را مانند بشکه های باروتی کرده که هر لحظه میتوانند خودشان و تو را با هم به هوا ببرند. زمان بدی را برای دزدی انتخاب کردی. شاید اگر اوضاع اقتصادی کشور به این آشفتگی نبود ، آستانه شکیبایی سهامداران بالاتر میبود.
        اما این روز ها ، مردم از خودشان هم بیزارند. چه رسد به اینکه دله دزدی مانند تو بخواهد اندوخته زن و فرزندشان را به یغما ببرد.
        در چنین شرایطی ممکن است کارهایی از انسان بر بیاید ، که در خواب هم تصورش را نه تو میتوانی داشته باشی و نه شخص ...
        اعتصام ، نوشته های پیشین مرا در آن تالار خود فروخته ( همان که به شادباش تو و دوستانت ، به وقت بحران ، زبان سهامداران را با بستن تاپیک میدوخت) بخوان . تک تک آنچه پیش بینی کرده بودم ، یکی یکی در حال رخ دادن است. فرصت های آخرت را غنیمت بشمار.
        من از یکایک واژگانی که سهامداران مینویسند ، آینده سیاه تو را میبینم.
        هر روز واژگان تحولات درونی افراد را به نمایش میگذارد و تو سرت را مانند کبک در برف فرو برده ای و از آن غافلی ...
        این غفلت آخرین خطای بزرگ زندگی ات خواهد بود.
        نوشته های سهامداران را مرور کن و ببین که هر روز بیش از پیش نفرتشان را از تو به زبان می آورند.
        هر روز به نقطه انفجار نزدیک تر می شوند و هر لحظه ممکن است واکنش هایی نشان دهند که خودشان هم پیش بینی نمیکنند.
        اعتصام ، سخن مرا از سر خیرخواهی برای سهامداران و خودت جدی بگیر.
        راه زیادی تا پایان تو نمانده است.
        پایانت را آبرومندانه رقم بزن. مانند یک مرد !
        آخرین ویرایش توسط کدبان باستان؛ 2012/10/02, 00:28.
        [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• rezastok
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 31

در اصل توسط rezastok پست شده است View Post
          با سلام اقای محمد صالحی عزیز در صورت صلاحدید شماره حسابی اعلام کنید تا هرسهامدار صدرا بسته به توانش /مثلا 10 تا 50 هزار تومن/ واریز کنند تا جهت استخدام و گرفتن وکیل از طرف سهامداران حقیقی جهت شکایت رسمی و پیگیری حقوقی و استخدام حسابرس رسمی برای حسایرسی داخلی قانونی از شرکت مصرف شود.
          با تشکر
          راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            بله دوست عزیز تاثیر فراوانی دارد . اما باید دید آقایان مجددا بهانه ای دارند ! ضمنا بنده از دوستان خواهش می کنم حتی در صورتیکه سهم باز شد و قیمت آن مناسب نبود هم در گردهمایی شنبه شرکت نمایند . و من الله توفیق .

hamid672003

کاربر فعال تاریخ عضویتآبان 1390

باسلام:

سلام

جناب حميد خان اين يك قانون هست براي شركتها و ديگر مدير عامل صدرا نميتواند براي اين قانون كه از ديروز لازم اجرا

شده هم براي بانكها و هم براي شركتها و بنگاها بهانه اي بياورد تا ديروز تمام كاربران دنبال اين بودندصدرا وام 500 ميليون دلاري بگيره و بدهيهاي بانكي خود را تسويه كندتا شركت از سال اينده سود ده شود و اعلام ميكردند بيشتر زيان شركت مربوط به جرايم بانكي است به نظرشما ايا اين قانون بهتر از دريافت وام 500ميليوني نيست چون اگر وام را ميگرفت بايد جريمه هاي وام قبلي را هم با ان پرداخت ميكرد و سود وام جديد را هم همينطور ولي در حال حاضر نه تنها جريمه اي پرداخت نميكند بلكه اصل وام گرفته شده قبلي را هم 5 سال ديگه بايد پرداخت كنه

در مورد سند ساختمان هم فكر ميكنم تا به امروز منتظر همچين قانوني بوده تا بانكها بابت طلبشان ساختمان صدرا را
            بر ندارند و حال با وجود اين قانون عملا بايد منتظر خبر درست شدن سند ساختمان صدرا ازطرف اقايان بود

اين برادران ارزشي خوب كار خود را بلدند و شطرنج باز ماهري هستند

در هر صورت اين برداشت من نسبت به اين قانون جديد بود وان را براي صدرا به فال نيك ميگيرم

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوست عزیز بنده مطمئن هستم شما نظر خیر دارید ولی بدانید این موضوع پول باعث خواهد شد عده ای به هدف ما که حتی ريالی هم کمک نخواهند کرد ،شک کنند و باعث شود نتوانیم ایجاد اتحاد کنیم و به همین دلیل از شما و تمام دوستان دیگر خواهش می کنم از پیش کشیدن این موضوع جدا خوداری کنید تا زمانیکه ایجاد تشکیلات کنیم و بتوانیم مدیریت گروه را به بهترین نحو انجام دهیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط rezastok پست شده است
              سلام اقای محمد صالحی عزیز در صورت صلاحدید شماره حسابی اعلام کنید تا هرسهامدار صدرا بسته به توانش /مثلا 10 تا 50 هزار تومن/ واریز کنند تا جهت استخدام و گرفتن وکیل از طرف سهامداران حقیقی جهت شکایت رسمی و پیگیری حقوقی و استخدام حسابرس رسمی برای حسایرسی داخلی قانونی از شرکت مصرف شود.

نظر

• محمد صالحی
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 207

دوستان من از هیچ قدمی برای رسیدن به حق خودمان کوتاه نمی ایم و تا زمانی که به حق خودمان نرسیم کوتاه نمی ایم ممکنه به این نتیجه برسیم که وکیل بگیریم من هستم اتفاقا پیشنهاد خوبی است اما صبر کنیم تا شنبه بعدا تصمیم میگیریم

دیروز جلسه با مدیران خاتم و اعتصام بوده که اقایون نرفتند و تا اینها نروند مجمعی برگزار نخواهد شد که میگویند که سهم باز میشود تا اخر مهر ماه و یا تا اخر مهر ماه مجمع داریم چون باید یک نماینده از سازمان بورس در مجمع حضور داشته باشد سازمان هم گفته باید جلسه با بورس داشته باشید تا به تخلفات رسیدگی بشود پس دوستان وعده اخر مهر را هم ندهید در این جلسه میتواند تعداد 1 نفر از سهامداران هم میتواند در این جلسه باشد که من قول 5 نفر را گرفتم

اگر اعتصام راست میگوید که کارهای انها قانونی است چرا در این جلسه که با سازمان است شرکت نکرده تا محکم به بورس بفهماند مشکلی ندارد و چون در این جلسه شرکت نکرده پس جایی از کار میلنگه که همه ما هم همین را میدانیم

خوب این هفته هم تمام شد دیدید نماد باز نشد اما جالب است بگم تا اخر مهر هم نماد باز نمیشود اما با تجمع و تحت فشار دادن صدرا ممکنه تا اخر مهر امیدوار بود اما این قول را میدهم که تا اخر سال هم نماد باز بشو نیست اگر ما شرکت را تحت فشار قرار ندهیم

15 مهر جلوی شرکت صدرا به امید دیدار دوستان
                آخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/10/02, 11:28.
                **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  بله دوست عزیز تاثیر فراوانی دارد . اما باید دید آقایان مجددا بهانه ای دارند ! ضمنا بنده از دوستان خواهش می کنم حتی در صورتیکه سهم باز شد و قیمت آن مناسب نبود هم در گردهمایی شنبه شرکت نمایند . و من الله توفیق .

در اصل توسط hamid672003 پست شده است

کاربر فعال تاریخ عضویتآبان 1390

باسلام:

سلام

جناب حميد خان اين يك قانون هست براي شركتها و ديگر مدير عامل صدرا نميتواند براي اين قانون كه از ديروز لازم اجرا

شده هم براي بانكها و هم براي شركتها و بنگاها بهانه اي بياورد تا ديروز تمام كاربران دنبال اين بودندصدرا وام 500 ميليون دلاري بگيره و بدهيهاي بانكي خود را تسويه كندتا شركت از سال اينده سود ده شود و اعلام ميكردند بيشتر زيان شركت مربوط به جرايم بانكي است به نظرشما ايا اين قانون بهتر از دريافت وام 500ميليوني نيست چون اگر وام را ميگرفت بايد جريمه هاي وام قبلي را هم با ان پرداخت ميكرد و سود وام جديد را هم همينطور ولي در حال حاضر نه تنها جريمه اي پرداخت نميكند بلكه اصل وام گرفته شده قبلي را هم 5 سال ديگه بايد پرداخت كنه

در مورد سند ساختمان هم فكر ميكنم تا به امروز منتظر همچين قانوني بوده تا بانكها بابت طلبشان ساختمان صدرا را
                  بر ندارند و حال با وجود اين قانون عملا بايد منتظر خبر درست شدن سند ساختمان صدرا ازطرف اقايان بود

اين برادران ارزشي خوب كار خود را بلدند و شطرنج باز ماهري هستند

در هر صورت اين برداشت من نسبت به اين قانون جديد بود وان را براي صدرا به فال نيك ميگيرم

نظر

• rezastok
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 31

salam

با تشکر
                    salam
                    آرزوی دیرینه حسابرسان داخلی کشور تحقق یافت

روز یکشنبه مورخ چهارم تیرماه ۱۳۹۱، انجمن حسابرسان داخلی ایران با بیش از ۱۵۰ عضو پذیرفته شده از ۲۷۰ تقاضای عضویت تاسیس شد.

.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به نقل از شرکت بورس تهران، نخستین جلسه مجمع عمومی این انجمن، عصر روز یکشنبه در سالن کنفرانس بورس اوراق بهادار تهران با حضور بزرگان و پیشکسوتان حرفه حسابرسی، حسابرسان داخلی شرکت های بورسی و غیر بورسی و سایر اشخاص از سراسر کشور برگزار شد.

.

بر این اساس در نخستین مجمع عمومی انجمن آقایان داوود بناب به عنوان رئیس جلسه، حسین کثیری و غلامرضا نجمی به عنوان ناظرین جلسه، آقای فرزام زمانی به عنوان منشی جلسه و سرکارخانم زهرا اندوهگین به عنوان نماینده وزارت کشور، به علاوه اکثریت اعضاء هیئت موسس حضور داشتند تا موضوع تصویب اساسنامه و انتخاب هیئت مدیره انجمن حسابرسان داخلی ایران مطرح و رایگیری شود.

.

در ادامه طبق دستورالعمل اجرایی وزارت کشور، هیئت رییسه منتخب مجمع اسامی کاندیداهایی که آمادگی حضور در ترکیب نخستین هیئت مدیره و بازرس انجمن حسابرسان داخلی ایران را به طور کتبی و رسمی اعلام کرده بودند، را قرائت کرد.

.

در پایان برگزاری مجمع عمومی، شمارش آرا رایدهندگان انجام شد. بعد از شمارش آرا به ترتیب آقایان :

محمد جواد صفار، عباس ارباب سلیمانی، ناصر امیدواری، علی رحمانی و مرتضی اسدی به عنوان نخستین اعضای هیئت مدیره انجمن حسابرسان داخلی ایران برگزیده و آقایان سعید ترک زاده و مجید رستمی به ترتیب به عنوان اعضای علی البدل هیئت مدیره و آقایان سعید صدرایی نوری و محمد نوری حسین آبادی به ترتیب به عنوان بازرس اصلی و علی البدل انتخاب شدند.

.

لازم به ذکر است تقاضای تاسیس انجمن مذکور از اواخر سال ۱۳۸۴ به وزارت کشور اعلام شد، در نهایت آرزوی دیرینه حسابرسان داخلی کشور مبنی بر تاسیس این انجمن، در تاریخ چهارم تیرماه ۹۱ با همت اعضاء هیئت موسس و برخی از علاقه مندان به حرفه حسابرسی داخلی و همچنین با حمایت ها و پشتیبانی اعضای هیئت عامل سازمان حسابرسی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس، مدیر عامل بورس اوراق بهادار، بانک مرکزی و جامعه حسابدران رسمی تحقق یافت.

.

از جمله اهداف تاسیس این انجمن می توان از تشکل حسابرسان داخلی کشور، اعتلای حرفه حسابرسی داخلی، کمک به تدوین استاندارد های حسابرسی داخلی در کشور و گسترش کیفی و کمی خدمات حرفه ای حسابرسان داخلی نام برد.

.
                    نوشته اصلی توسط rezastok

سلام اقای محمد صالحی عزیز در صورت صلاحدید شماره حسابی اعلام کنید تا هرسهامدار صدرا بسته به توانش /مثلا 10 تا 50 هزار تومن/ واریز کنند تا جهت استخدام و گرفتن وکیل از طرف سهامداران حقیقی جهت شکایت رسمی و پیگیری حقوقی و استخدام حسابرس رسمی برای حسایرسی داخلی قانونی از شرکت مصرف شود.
                    راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• rezastok
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 31

salam
                      نوشته اصلی توسط rezastok

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز لطف کنید از تکرار موضوع پول خوداری کنید .تا خدایی ناکرده باعث تفرقه نشوید .ضمنا بنده بیش از چهار ساعت با آقا محمد صالحی هم اندیشی نموده ایم و ایشان از این مبالغ بعنوان پول خورد هم یاد نمی کند. پس لطفا با حضور خودتان در گردهمایی تلاش در احقاق حق خودمان بنمایید .البته مجددا متذکر می شوم که درصورتیکه ناچارا شکایت نماییم و هزینه بالایی را بخواهیم انجام دهیم باید حتما یک هیئت مدیره تشکیل و آنگاه برای تامین هزینه آن اقدام نماییم .و من الله توفیق .

نوشته اصلی توسط rezastok

باسلام:
                        دوست عزیز بنده مطمئن هستم شما نظر خیر دارید ولی بدانید این موضوع پول باعث خواهد شد عده ای به هدف ما که حتی ريالی هم کمک نخواهند کرد ،شک کنند و باعث شود نتوانیم ایجاد اتحاد کنیم و به همین دلیل از شما و تمام دوستان دیگر خواهش می کنم از پیش کشیدن این موضوع جدا خوداری کنید تا زمانیکه ایجاد تشکیلات کنیم و بتوانیم مدیریت گروه را به بهترین نحو انجام دهیم .و من الله توفیق .

نظر

• کدبان باستان
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 199

باسلام:

دوست گرامی جناب حمید خان
                          درود بر شما
                          پیشنهاد میکنم ، با توجه به بانک شماره تماس های سهامداران صدرا که هنگام امضاء طومار جمع آوری شد ، ترتیبی اتخاذ فرمایید که با ارسال پیامک دوستان سهامدار از تجمع روز شنبه آگاه شوند.
                          همانگونه که میدانید ، بسیاری از این بزرگواران از فضای نت دور هستند و فراخوان تالار ها را دنبال نمیکنند.
                          از زحماتی که شما و سایر دوستان می کشند ، نهایت سپاس را دارم.
                          پیروز و سربلند باشید
                          [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• قدیمی بورس
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 30

الان همکارام رو میبینم که سرمایه شون توی بازار دلالی ارز 3 برابر شده درصورتیکه سرمایه من در بورس نصف شده.
                            اگر من تهران بودم می دونستم باید چکار کنم.
                            فقط پاشیدن رنگ قرمز به ساختمان و خیابان جلوی صدرا میتونه به مردم نشان بده که این شرکت چه بر سر سهامداراش آورده.
                            مسئولین به این فکر نباشند که خوب سر سهامدارها رو شیره مالیدند.
                            دست روی دست بسیاره!

نظر

• shokouhi
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 65

وعده ما ساعت 8 صبح روز شنبه 15 مهرماه روبروي درب شرکت واقع در تهران ـ شهرك غرب ـ فاز 7- خ شهيد دادمان- خ شفق- شماره 3

بايد به دوستان از قبل اطلاع رساني کنند و در جريان باشند تا اگر اين تالار روز پنجشنبه جمعه خواست تعطيل کنه و به کما بره از قبل همه دوستان در جريان باشند

به هيچوجه اين تاريخ تغيير نخواهد کرد

نظر

• کدبان باستان
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 199

در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post
                                وعده ما ساعت 8 صبح روز شنبه 15 مهرماه روبروي درب شرکت واقع در تهران ـ شهرك غرب ـ فاز 7- خ شهيد دادمان- خ شفق- شماره 3

بايد به دوستان از قبل اطلاع رساني کنند و در جريان باشند تا اگر اين تالار روز پنجشنبه جمعه خواست تعطيل کنه و به کما بره از قبل همه دوستان در جريان باشند

به هيچوجه اين تاريخ تغيير نخواهد کرد
                                دوست ارجمندم ،جناب شکوهی عزیز
                                درود بر شما
                                البته گمان کنم منظور فرمایش شما ، از این تالار ، تالار بورس باشد که با زد و بند های پشت پرده ای که با مدیران صدرا دارند ، همیشه پیش از تجمعات ، یکی دو نام کاربری را میفرستد و آنجا را متشنج میکند و در نهایت هم تاپیک را میبندند.
                                در صورتی که همه ما میدانیم که مدیران سایت بورسی ، به تعهدات آزاد اندیشانه و گردش آزاد اطلاعات پایبند بوده اند و شخصا دست این دوستان مهربان را به گرمی می فشارم.
                                اینکه جسارت کردم و این توضیح را دادم ، به این دلیل بود که شاید برخی دوستان تازه وارد ندانند این نوشته شما مربوط به جای دیگریست و کپی آن را اینجا گذاشته اید. و خدای ناکرده نسبت به زحمات دوستان سایت بورسی ،دچار بدبینی شوند.
                                ورود من را به موضوع ببخشید
                                پیروز و سربلند باشید

نظر

در حال کار...
                                X