در اصل توسط baradaran پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
-
ماجرای تجمع و جلسه صدرا از نگاه شخصی
با سلام
من هم یکی از شرکت کنندگان در تجمع مقابل شرکت صدرا و همچنین شرکت کنندگان در جلسه با آقای اعتصام و آقای جلیلی بودم.
مطلبی که می نویسم ، ماجرای تجمع و جلسه از دید شخصی خودم است.
انتظارم برای جمع شدن دوستان و شرکت در تجمع خیلی بیش از این تعدادی بود که حاضر شدند. البته هرکس بدلیلی موجه برای خود شاید اون روز در تجمع مذکور شرکت نکرد.
آنچه که برای من مسلم شد اینست که فقط تعداد کمی از سهامداران صدرا برای سرمایه خودشان آنقدر ارزش قائلند که برای اون بجنگند و اغلب افرادی که در فروم های مختلف و سایتها گریه و ناله و نفرین می کنند ، اکثرا این اراده را ندارند که برای احقاق حقشون تلاش کنند.
نکته ای که در این جمع از دوستان متوجه شدم، اینست که اغلب دوستان و سهامداران صدرا (و باقی سهامداران) ، به این دلیل که سهم را در قیمت بالایی خریداری کرده اند ، حاضر به قبول اشتباه خود نیز نیستند. {قیمت تمام شده سهم برای خودم حدودا 260 تومان است – و نزدیک به 2.5 سال سهامدار هستم.} . من خودم در خریدم و قیمتی که خرید کرده ام ، اشتباه کردم.
اینکه دوستان می خواهند سهم را بالاتر از قیمت تمام شده خودشان بفروشند و با سود از سهم خارج شوند نیز در اکثر دوستان مشترک بود.
ولی آیا این درخواست دوستان می تواند درست و قابل تحقق است ؟ سهمی که 7 ماه بسته بوده ، حاشیه های بسیار دارد و شهره بورسبازان است ، سهمی که زیان حیرت آور 142 تومانی اعلام کرده ، سهمی که هنگام بسته شدن 154 تومان قیمت داشته است و .... چگونه است که انتظار دارید با قیمت های بالا { آنچه در جلسه مطرح میشد مثلا بالاتر از 250 ، 200 و ... } باز شود !!!!!!
اگر کمی بدون تعصب و عاقلانه به قضیه نگاه کنیم ، هیچ عقل سلیمی نمی تواند این انتظارات را قبول و برآورده کند. و برآورده شدن آن با شرایط حال حاضر این سهم امکانپذیر که نیست ، هیچ! محال است.
در ابتدای جلسه قبل از اینکه آقای اعتصام بیاید با دوست عزیز جناب حمید خان صحبت کردم و گفتم بیایید تلاش و تمرکز و متحد بر روی یک مطلب تمرکز کنیم ، که سهم هر چه زودتر باز شود تا سرمایه بلوکه شده هر یک از ما حتی با ضرر قابل دسترس شود تا بلکه با آزاد شدن آن بتوانیم از فرصت های پیش رو جهت جبران ضرر استفاده کنیم.
اما نه شخص حمید خان و نه حتی بیشتر دوستانی که اطراف من نشسته بودند ، موافق که نبودند هیچ ، بلکه یکی از دوستانی که در کنار من نشسته بود و سن بالایی هم داشتند با عصبانیت تمام به من گفت که امکان ندارد ، " اگه میخوای تو بفروشی برو همنجا تو شرکت ازت 154 می خرند " و باقی هم تقریبا به این شکل فکر می کنند که حتما باید شرکت صدرا یا خاتم یا .... نفر پیدا شود و مثلا سهام ایشان را با قیمت بالایی خریداری کند. به همین دلیل به احترام اینکه نظر من طرفداری نداشت و من نیز با نظر دوستان موافق نبودم ، در جلسه صحبتی نکردم.
در جلسه وقتی آقای اعتصام اعلام کرد که با بورس هماهنگ شده تا این هفته سهم باز شود ، اکثرا با داد و بیداد و بعضا التماس و خواهش از ایشان می خواستند که " نه سهم را باز نکنید " و یا " اگر باز می کنید سهم را با قیمت بالای 250 باز کنید یا باز نکنید " و من متعجب از این رفتار دوستان که اکثرا خود را حرفه ای می دانند به این وقایع نگاه می کردم.
مگر یکی از وظایف مدیرعامل صدرا این نیست که سعی کند نماد سهام این شرکت در بورس باز باشد و درصورت بسته شدن تلاش کند و شرایط باز شدن سهم را فراهم کند؟!!! متاسفانه دیدم که آقای اعتصام به این تقاضاهای غیر موجه چه در مورد قیمت باز شدن و ... با (شاید پوزخند) آرامی لبخند می زد.
اینکه اغلب حاضران در جلسه، آقای اعتصام و حتی سهامدار عمده را خطا کار ، دزد (حتی در جلسه حضوری) و ... خطاب می کنند و از ساعتی بعد در همان جلسه همان افراد از ایشان و سهامدار عمده تقاضای حمایت و کمک به همین سهامداران خرد را می کنند !!!! جای تعجب بسیار دارد.
و سرانجام این جلسه و تجمع بدون حتی کمترین نتیجه ای پایان یافت.!!!
من شخصا فکر می کنم که سهامدار عمده و آقای اعتصام (نماینده ایشان و مدیرعامل) نیز در تلاش برای عظمت صدرا کوتاهی نمی کنند ، اما منافع ما سهامداران خرد صدرا با منافع سهامدار عمده صدرا در یک راستا نیست یا زمان رسیدن به این منافع برای دو گروه تفاوت اساسی دارد.
نماینده سهامدارعمده به وضوح اعلام می کند که خاتم در پروژه های ملی دنبال سود کردن نیست (البته گفتند که هدفشان سود نیست، نه اینکه اصلا نخواهند سود کنند) و آنها دنبال حل مسائل با دید بلندتری هستند که از دید یک ایرانی که نگاه می کنم به ایشان احسنت می گویم و وقتی از دید سهامداری خودم نگاه می کنم ، برایم جذاب نیست.
امیدوارم، بیشتر بر آنچه که می خواهیم تمرکز و تفکر کنیم و برای رسیدن به آرزوهای خود بیشتر تلاش کنیم و از اشتباهات خودمان درس عبرت بگیریم تا درآینده دچار سهمی مانند صدرا نشویم. چراکه در همین جلسه بسیاری از افراد بودند که آشکارا اعلام می کردند که بدلیل صحبتهای فلانی و فلان کس این سهم را خریده اند و شاید بتوانم بگویم که حتی یکبار هم اطلاعات و گزارشات صدرا را نخوانده اند. {خودم سهم را بر اساس تحلیل تکنیکالی خودم خریده ام و کسی را مسئول و مقصر نمی دانم}
پیشنهاد شخصی :
1- تمرکز و تلاش بر باز شدن سهم
2- سعی و تلاش برای حمایت از سهم ، حتی الامکان در همان قیمت بسته شدن
3- متحد باشیم و گمان بد و سوءضن به افراد و سهامداران مختلف را از خود دور کنیم
سربلند و پیروز باشید
یا علی[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][SIZE=2]
[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوست عزیز صحبت از باز گشایی قبل یا بعد از مجمع نیست صحبت از برداشتن کلاه سهامداران حقیقی توسط آقایان است که باید یک مقام مسئولی در نظام جمهوری اسلامی باشد که به حق مستضعف هایی چون ما رسیدگی نماید .و جلو خرید سهم ده دلاری ما را به پنج سنت بگیرند . ضمنا جناب مهربان با مهندس اعتصام صحبت کرده است و ما با جناب خواجه علی و مهندس اعتصام به ما هم همان پاسخی که به جناب مهربان داده است ، داده بود . و ما به دنبال 1554ريال نیستم و می خواهیم دست خطا کار و متخلف رو شود .و من الله توفیق
سینه پر از درد است که بگویی مسئولی در نظام باید باشد و جرات گرفتن حق سهامداران از متخلفین را داشته باشد و متخلفین چقدر به اعتقادات خود ایمان دارند که حاضر به هر گونه رویارویی هستند.
دوستان محترم بخصوص جناب حاج حمید و جناب طیب عزیز و جناب سرمایه گذار محترم و سایر عزیزان محترم دیگر که از منظر بنیادی شرکت مطلع و آگاهی کامل دارند، لیستی از تجهیزات و ماشین آلات سنگین که در ید شرکت و شرکتهای زیر مجموعه صدرا می باشد و متعلق به صدرا می باشد تهیه نموده و با قیمت امروزی و همچنین کارکرد سالانه و سود سازی سالانه آنها ،جدولی که نشانگر ارزیابی تقریبی قیمت و سود سالانه باشد را محاسبه نموده و برای شفاف سازی در اختیار سهامداران و رسانه ها قرار گیرد و قبل از مجمع در اختیار شرکت کنندگان باشد.(البته منظورم جراثقال های سنگین و کشتی لوله گذار و غیره می باشد).
- املاک و مستغلات اعم از سند زده شده و نشده و در جریان که در ید و اختیار شرکت صدراست که با گذشت زمان و به مرور به مالکیت صدرا خواهد در آمد،به ترتیب اولویت و قیمت روز منتشر کرده و تا حدودی دارایی شرکت با قیمت روز بازاری ارزیابی شود و در جدول نوشته شده و کل تقریبی دارایی از این بابت نیز مشخص گردد و در اختیار همگان قبل از مجمع قرار گیرد.
-قبل از رفتن به مجمع یک اتحاد جدی مابین سهامداران ایجاد گردد و سوالهای مشترک و اساسی که منطبق بر واقعیات صدرا و داشته های آن است و مورد وفاق اکثریت سهامداران می باشد و قابل دفاع است را منتشر و مکتوب نموده و در روز مجمع توزیع گردد و با ارایه مدارک غیر قابل انکار ،متخلفین را مجبور به پاسخگویی و شفاف سازی کرد
-شرکتی با این همه سابقه و پرسنل و تجربه در صنایع سنگین نفت و گاز و کشتی سازی و پیمانکاری در عرصه های فوق ،فقط و فقط به خاطر لج و لج بازی مدیران در سطوح بالا و بالاتر جهت گرفتن امتیازات به حق یا ناحق ،به این روز و وضعیت کشاندند که باعث این همه بد بینی به ارگانی گردید که بر اکثریت مردم مورد احترام بودند .ولی حیف که منافع مادی و جناحی و سیاسی مانع از بروز حقایق گردیده است.آیندگان در باره هر دو دیدگاه قضاوت خواهند کرد و قضاوت نهایی را خدای بزرگ خواهد نمود که راه هیچ فراری و جناحی و پنهانکاری نیست.؟؟؟وای از آن روز ؟؟؟به خاطر این کاغذ بی ارزش که می فرمودند چه حقها نا حق میگردد و ناحق ها حق میگردد و روسا نیز مهر تایید میزنند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط تحلیل تکنیکال پست شده است View Postبا سلام
من هم یکی از شرکت کنندگان در تجمع مقابل شرکت صدرا و همچنین شرکت کنندگان در جلسه با آقای اعتصام و آقای جلیلی بودم.
مطلبی که می نویسم ، ماجرای تجمع و جلسه از دید شخصی خودم است.
انتظارم برای جمع شدن دوستان و شرکت در تجمع خیلی بیش از این تعدادی بود که حاضر شدند. البته هرکس بدلیلی موجه برای خود شاید اون روز در تجمع مذکور شرکت نکرد.
آنچه که برای من مسلم شد اینست که فقط تعداد کمی از سهامداران صدرا برای سرمایه خودشان آنقدر ارزش قائلند که برای اون بجنگند و اغلب افرادی که در فروم های مختلف و سایتها گریه و ناله و نفرین می کنند ، اکثرا این اراده را ندارند که برای احقاق حقشون تلاش کنند.
نکته ای که در این جمع از دوستان متوجه شدم، اینست که اغلب دوستان و سهامداران صدرا (و باقی سهامداران) ، به این دلیل که سهم را در قیمت بالایی خریداری کرده اند ، حاضر به قبول اشتباه خود نیز نیستند. {قیمت تمام شده سهم برای خودم حدودا 260 تومان است – و نزدیک به 2.5 سال سهامدار هستم.} . من خودم در خریدم و قیمتی که خرید کرده ام ، اشتباه کردم.
اینکه دوستان می خواهند سهم را بالاتر از قیمت تمام شده خودشان بفروشند و با سود از سهم خارج شوند نیز در اکثر دوستان مشترک بود.
ولی آیا این درخواست دوستان می تواند درست و قابل تحقق است ؟ سهمی که 7 ماه بسته بوده ، حاشیه های بسیار دارد و شهره بورسبازان است ، سهمی که زیان حیرت آور 142 تومانی اعلام کرده ، سهمی که هنگام بسته شدن 154 تومان قیمت داشته است و .... چگونه است که انتظار دارید با قیمت های بالا { آنچه در جلسه مطرح میشد مثلا بالاتر از 250 ، 200 و ... } باز شود !!!!!!
اگر کمی بدون تعصب و عاقلانه به قضیه نگاه کنیم ، هیچ عقل سلیمی نمی تواند این انتظارات را قبول و برآورده کند. و برآورده شدن آن با شرایط حال حاضر این سهم امکانپذیر که نیست ، هیچ! محال است.
در ابتدای جلسه قبل از اینکه آقای اعتصام بیاید با دوست عزیز جناب حمید خان صحبت کردم و گفتم بیایید تلاش و تمرکز و متحد بر روی یک مطلب تمرکز کنیم ، که سهم هر چه زودتر باز شود تا سرمایه بلوکه شده هر یک از ما حتی با ضرر قابل دسترس شود تا بلکه با آزاد شدن آن بتوانیم از فرصت های پیش رو جهت جبران ضرر استفاده کنیم.
اما نه شخص حمید خان و نه حتی بیشتر دوستانی که اطراف من نشسته بودند ، موافق که نبودند هیچ ، بلکه یکی از دوستانی که در کنار من نشسته بود و سن بالایی هم داشتند با عصبانیت تمام به من گفت که امکان ندارد ، " اگه میخوای تو بفروشی برو همنجا تو شرکت ازت 154 می خرند " و باقی هم تقریبا به این شکل فکر می کنند که حتما باید شرکت صدرا یا خاتم یا .... نفر پیدا شود و مثلا سهام ایشان را با قیمت بالایی خریداری کند. به همین دلیل به احترام اینکه نظر من طرفداری نداشت و من نیز با نظر دوستان موافق نبودم ، در جلسه صحبتی نکردم.
در جلسه وقتی آقای اعتصام اعلام کرد که با بورس هماهنگ شده تا این هفته سهم باز شود ، اکثرا با داد و بیداد و بعضا التماس و خواهش از ایشان می خواستند که " نه سهم را باز نکنید " و یا " اگر باز می کنید سهم را با قیمت بالای 250 باز کنید یا باز نکنید " و من متعجب از این رفتار دوستان که اکثرا خود را حرفه ای می دانند به این وقایع نگاه می کردم.
مگر یکی از وظایف مدیرعامل صدرا این نیست که سعی کند نماد سهام این شرکت در بورس باز باشد و درصورت بسته شدن تلاش کند و شرایط باز شدن سهم را فراهم کند؟!!! متاسفانه دیدم که آقای اعتصام به این تقاضاهای غیر موجه چه در مورد قیمت باز شدن و ... با (شاید پوزخند) آرامی لبخند می زد.
اینکه اغلب حاضران در جلسه، آقای اعتصام و حتی سهامدار عمده را خطا کار ، دزد (حتی در جلسه حضوری) و ... خطاب می کنند و از ساعتی بعد در همان جلسه همان افراد از ایشان و سهامدار عمده تقاضای حمایت و کمک به همین سهامداران خرد را می کنند !!!! جای تعجب بسیار دارد.
و سرانجام این جلسه و تجمع بدون حتی کمترین نتیجه ای پایان یافت.!!!
من شخصا فکر می کنم که سهامدار عمده و آقای اعتصام (نماینده ایشان و مدیرعامل) نیز در تلاش برای عظمت صدرا کوتاهی نمی کنند ، اما منافع ما سهامداران خرد صدرا با منافع سهامدار عمده صدرا در یک راستا نیست یا زمان رسیدن به این منافع برای دو گروه تفاوت اساسی دارد.
نماینده سهامدارعمده به وضوح اعلام می کند که خاتم در پروژه های ملی دنبال سود کردن نیست (البته گفتند که هدفشان سود نیست، نه اینکه اصلا نخواهند سود کنند) و آنها دنبال حل مسائل با دید بلندتری هستند که از دید یک ایرانی که نگاه می کنم به ایشان احسنت می گویم و وقتی از دید سهامداری خودم نگاه می کنم ، برایم جذاب نیست.
امیدوارم، بیشتر بر آنچه که می خواهیم تمرکز و تفکر کنیم و برای رسیدن به آرزوهای خود بیشتر تلاش کنیم و از اشتباهات خودمان درس عبرت بگیریم تا درآینده دچار سهمی مانند صدرا نشویم. چراکه در همین جلسه بسیاری از افراد بودند که آشکارا اعلام می کردند که بدلیل صحبتهای فلانی و فلان کس این سهم را خریده اند و شاید بتوانم بگویم که حتی یکبار هم اطلاعات و گزارشات صدرا را نخوانده اند. {خودم سهم را بر اساس تحلیل تکنیکالی خودم خریده ام و کسی را مسئول و مقصر نمی دانم}
پیشنهاد شخصی :
1- تمرکز و تلاش بر باز شدن سهم
2- سعی و تلاش برای حمایت از سهم ، حتی الامکان در همان قیمت بسته شدن
3- متحد باشیم و گمان بد و سوءضن به افراد و سهامداران مختلف را از خود دور کنیم
سربلند و پیروز باشید
یا علی
آیا از داشته ها و سرمایه گذاری انجام شده در طی این دوسال و سالهای قبل اطلاع تقریبی دارید ؟
از کدام منابع این سرمایه گذاری ها و شرکتهای زیر مجموعه راه اندازی و تجهیز گردیدند و فعالیت های در اندازه شرکتهای بزرگ دارند ،مطمعنا از جیب خاتم نبوده است و از درآمد حاصل از پروژه های حال حاضر و دریافتی های قبل بوده که هنوز شفاف سازی صورت نگرفته است.
اگر بحث سر این است که سهامداران را از این شرکت خلاص کنند و بحث صدرا ملی است و بقا و فعالیت آن در راستای عظمت کشور و ایران مفید است و برای مبارزه با تحریم نیاز به حفظ این شرکت است ،چرا در حق سهامداران متضرر ظلم میکنند .همین حالا اگر شرکت منحل گردد و دارایی آن محاسبه شود من به شما قول میدهم پس از پرداخت ضررهای کاغذی و صوری ،بیش از ده برابر این سهم باز هم به هر یک از سهامداران می رسد. کلاه سر مردم گذاشتن هم حدی دارد اینها با حدود قیمت 250 تا 300 تومان میتوانستند تمام سهام را از آن خود کنند و برای عظمت یک کشور و اقتدار آن بر خورد چنین رفتاری با سهامداران درست نمی باشد. ولی با حدود 150 و احیانا کمتر ،مطمعن باشید نصف بیشتر و نهایتا 30 درصد حداقل خواهند ماند و بر سر تصمیم اشتباه خود پافشاری خواهند کرد که یکی از آنها من هستم و اعتقاد صدر در صد دارم علی الرغم مخالفت اطرافیانم که به خاطر سیاسی بودن این سهم معتقد به خروج هستند نه به خاطر عدم نداشتن بنیاد قوی ؟؟
نظر
-
صحن - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰
با موافقت نمایندگان:
افزایش سرمایه ناشی از تجدید ارزیابی دارایی بنگاهها، مشمول معافیت مالیاتی شد
با موافقت نمایندگان مجلس آن بخش از افزایش سرمایه بنگاه های اقتصادی را که ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های آنها باشد، از شمول مالیات معاف شد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت(www.icana.ir)، نمایندگان مردم در جلسه علنی امروز مجلس (چهارشنبه ۷ اردیبهشت) در ادامه بررسی لایحه بودجه ۹۰ با جزء ب بند ۲۱ این لایحه موافقت کردند. به موجب این مصوبه نمایندگان مردم افزایش سرمایه بنگاه های اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های آنها را از شمول مالیات معاف کردند.
با سلام وعرض ادب
این تصویب نمایندگان مجلس است
بر اساس قانون تجارت تصمیم گیر در مورد صرف
وصلاح یک بنگاه اقتصادی سهامداران آن بنگاه
هستند و ممانعت مدیران بورس از منظر قوانین مدنی
جرم و از منظر قوانین شرعیه حرام محسوب میشود.
وباید به تصمیم سهامداران هر بنگاه اقتصادی بدیده
احترام نگریست .
نظر
-
در اصل توسط مسعود ریحانی پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب
آیا از داشته ها و سرمایه گذاری انجام شده در طی این دوسال و سالهای قبل اطلاع تقریبی دارید ؟
از کدام منابع این سرمایه گذاری ها و شرکتهای زیر مجموعه راه اندازی و تجهیز گردیدند و فعالیت های در اندازه شرکتهای بزرگ دارند ،مطمعنا از جیب خاتم نبوده است و از درآمد حاصل از پروژه های حال حاضر و دریافتی های قبل بوده که هنوز شفاف سازی صورت نگرفته است.
اگر بحث سر این است که سهامداران را از این شرکت خلاص کنند و بحث صدرا ملی است و بقا و فعالیت آن در راستای عظمت کشور و ایران مفید است و برای مبارزه با تحریم نیاز به حفظ این شرکت است ،چرا در حق سهامداران متضرر ظلم میکنند .همین حالا اگر شرکت منحل گردد و دارایی آن محاسبه شود من به شما قول میدهم پس از پرداخت ضررهای کاغذی و صوری ،بیش از ده برابر این سهم باز هم به هر یک از سهامداران می رسد. کلاه سر مردم گذاشتن هم حدی دارد اینها با حدود قیمت 250 تا 300 تومان میتوانستند تمام سهام را از آن خود کنند و برای عظمت یک کشور و اقتدار آن بر خورد چنین رفتاری با سهامداران درست نمی باشد. ولی با حدود 150 و احیانا کمتر ،مطمعن باشید نصف بیشتر و نهایتا 30 درصد حداقل خواهند ماند و بر سر تصمیم اشتباه خود پافشاری خواهند کرد که یکی از آنها من هستم و اعتقاد صدر در صد دارم علی الرغم مخالفت اطرافیانم که به خاطر سیاسی بودن این سهم معتقد به خروج هستند نه به خاطر عدم نداشتن بنیاد قوی ؟؟
من نیز مانند شما متضرر هستم . ولی بورس فقط صدرا نیست! مطمئنا در بسیاری از سهام قبل از صدرا سود و زیان داشته و تجربه کرده اید و کرده ام.
صحبت من اینست که اگر صدرا را نتوانم بفروشم و مثلا 5 سال بعد بیایند و از من سهم را 10.000 تومان بخرند ، آیا آن روز من برنده ام و سود کرده ام؟؟؟
سوال اینجاست که اگر من سرمایه و اختیارش را در دستم داشته باشم ، خواهم توانست برای آن تصمیم بگیرم ولی وقتی مثل الان این سهم بسته باشد و پول های ما بلوکه شده باشد، کاری از دست ما بر نمی آید. اینکه صدرا بزرگ است و اگر دارایی هایش را بفروشند و نقد کنند به هر سهم ممکن است فلان مقدار برسد ، اصلا عملی و قابل درک نیست. مگر می شود شرکتی با این اندازه و قدرت سیاسی و اقتصادی و تکنولوژیکی و اعتباری را به همین راحتی حذف و منحل کرد.!!!!! اینها همه فقط برای اعمال فشار به مسئولین بالاتر و برای دریافت هزاران امتیاز و مطالبات مختلف است.
در این راستا نیز به اهداف خود خواهند رسید ، فقط مشکل در زمان رسیدن است که من و شما و دیگر سهامداران خرد صدرا طاقت و تحمل آنرا نداریم. بنابراین بنظر ایجاد امکان نقد شدن برای سهامداران در حال حاضر از همه چیز مهمتر است. ممکن است گروهی نیز با صبر ایوب در مثلا 5 سال بعد این سهم را بالاخره در قیمتهای بسیار بالایی بفروشند !!!
امیدوارم ما سهامداران نیز کمی عاقلانه تر فکر کنیم و آنچه که معقول نیست نه بخواهیم و نه بر خواسته غیر معقول خود بیجهت پافشاری کنیم.
سربلند و پیروز باشید[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[/SIZE][/B][SIZE=2]
[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postصحن - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰
با موافقت نمایندگان:
افزایش سرمایه ناشی از تجدید ارزیابی دارایی بنگاهها، مشمول معافیت مالیاتی شد
با موافقت نمایندگان مجلس آن بخش از افزایش سرمایه بنگاه های اقتصادی را که ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های آنها باشد، از شمول مالیات معاف شد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت(www.icana.ir)، نمایندگان مردم در جلسه علنی امروز مجلس (چهارشنبه ۷ اردیبهشت) در ادامه بررسی لایحه بودجه ۹۰ با جزء ب بند ۲۱ این لایحه موافقت کردند. به موجب این مصوبه نمایندگان مردم افزایش سرمایه بنگاه های اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های آنها را از شمول مالیات معاف کردند.
با سلام وعرض ادب
این تصویب نمایندگان مجلس است
بر اساس قانون تجارت تصمیم گیر در مورد صرف
وصلاح یک بنگاه اقتصادی سهامداران آن بنگاه
هستند و ممانعت مدیران بورس از منظر قوانین مدنی
جرم و از منظر قوانین شرعیه حرام محسوب میشود.
وباید به تصمیم سهامداران هر بنگاه اقتصادی بدیده
احترام نگریست .
جناب طیب بزرگوار
اینکه میبینم شما چگونه این اخبار را پیگیری می کنید بسیار براین جای تعجب دارد.
مطمئنا شرکتی مانند صدرا از این مورد خاص {تجدید ارزیابی دارایی ها جهت افزایش سرمایه } در شرایط حال حاضر ، امکان عملی کردن آن و بهره بردن از آنرا نخواهد داشت. همچنان که بورس با موارد مشابه و شرکت هایی در شرایط بسیار بهتر ، تا به امروز مخالفت کرده است.
بنابراین امید واهی به این قانون و تبصره های پیرامون آن نداشته باشید
پیروز و سربلند باشید[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[/SIZE][/B][SIZE=2]
[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط تحلیل تکنیکال پست شده است View Postدوست عزیز ، سلام
من نیز مانند شما متضرر هستم . ولی بورس فقط صدرا نیست! مطمئنا در بسیاری از سهام قبل از صدرا سود و زیان داشته و تجربه کرده اید و کرده ام.
صحبت من اینست که اگر صدرا را نتوانم بفروشم و مثلا 5 سال بعد بیایند و از من سهم را 10.000 تومان بخرند ، آیا آن روز من برنده ام و سود کرده ام؟؟؟
سوال اینجاست که اگر من سرمایه و اختیارش را در دستم داشته باشم ، خواهم توانست برای آن تصمیم بگیرم ولی وقتی مثل الان این سهم بسته باشد و پول های ما بلوکه شده باشد، کاری از دست ما بر نمی آید. اینکه صدرا بزرگ است و اگر دارایی هایش را بفروشند و نقد کنند به هر سهم ممکن است فلان مقدار برسد ، اصلا عملی و قابل درک نیست. مگر می شود شرکتی با این اندازه و قدرت سیاسی و اقتصادی و تکنولوژیکی و اعتباری را به همین راحتی حذف و منحل کرد.!!!!! اینها همه فقط برای اعمال فشار به مسئولین بالاتر و برای دریافت هزاران امتیاز و مطالبات مختلف است.
در این راستا نیز به اهداف خود خواهند رسید ، فقط مشکل در زمان رسیدن است که من و شما و دیگر سهامداران خرد صدرا طاقت و تحمل آنرا نداریم. بنابراین بنظر ایجاد امکان نقد شدن برای سهامداران در حال حاضر از همه چیز مهمتر است. ممکن است گروهی نیز با صبر ایوب در مثلا 5 سال بعد این سهم را بالاخره در قیمتهای بسیار بالایی بفروشند !!!
امیدوارم ما سهامداران نیز کمی عاقلانه تر فکر کنیم و آنچه که معقول نیست نه بخواهیم و نه بر خواسته غیر معقول خود بیجهت پافشاری کنیم.
سربلند و پیروز باشید
با سلام خدمت دوست عزیز
شرایط برای اکثریت بغرنج شده است ولی صدرا مشکلات عظیمش را پشت سر گذاشته و سالهای رونق آن در پیش است
مدیران صدرا هم مجبور به شفاف سازی خواهند شد و یا مجبور خواهند کرد و با جابجایی که در سطوح مدیریتی میشود با شکستن کاسه و کوزه ها سر اعتصام ،و لاپوشانی...
صدرا به جایگاه خود خواهد رسید ولی زمان بر است و اعصاب خوردکن ،کسی که صدرا خریده است با این دیدگاه که در بانک برای سرمایه گذاری 5 ساله بلند مدت سرمایه گذاری کرده است به سود خوبی دست خواهد یافت .البته نظر شخصی خودم است و من برای بلند مدت صدرا را نگهداری خواهم کرد حداقل بین 1 تا 3 سال با این اعتصام سر کله خواهم زد .من که خواهم ماند اعتصام را نمی دانم شاید نگذارند بماند.
ولی در صورت ایجاد اتحاد و همدلی از این بسته شدن نماد میتوان استفاده کرد و میدان را برای عرض اندام متخلفین تنگ و تنگتر کرد .ولی با شکاف و چند دستگی و خواستهای گوناگون و اعلام عجز و ناتوانی و درماندگی ،متاسفانه مدیران صدرا بیشتر و بیشتر به اهداف خود می بالند و از شکست و سرخوردگی و از پا درآمدن سهامداران کمال رضایت را دارند ،هر چند در گفتار و کردارشان معلوم نباشد و در پس پرده خوشحالی نمایند.
به هر حال بیشتر از این نماد بسته نخواهد ماند نهایت با یک یا دو هفته تاخیر باز خواهد شد ولی در صورت متحد شدن و احقاق حق میتوانیم علاوه بر جبران ضرر ،تعداد بیشتری با سود خارج شوند.
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز لطفا اجازه دهید خدمتتان عرض کنم که با همفکری که امروز با دوستان شرکت کننده در جلسه دیروز ، که تصمیم تجمع را گرفته بودیم و با توجه به بدست آمدن نتایج تجمع و بدون ایجاد تجمع : از تجمع روز شنبه جلو سازمان بورس صرفنظر گردید و دلیل آن را در پست بعدی تا دقایقی دیگر خدمتتان عرض میکنم .و من الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز به دلیل آنکه امروز پس از پیگیری های لازم در خصوص طومارهایی که به امضای شما دوستان رسیده بود به نتایج مطلوبی رسیدیم با اجازه شما عزیزان از تجمع روز شنبه فعلا صرف نظر کردیم .نتایج بدست آمده به قرار زیر است .1- با قول مقامات مسئول و آگاه ظرف دو هفته آینده پرونده تخلفات صدرا به دادگاه ارسال می گردد و ضمنا مطلع شدیم که در چند جلسه موضوع با مسئولین صدرا درمیان گذاشته شده است و سوالات لازم هم شده است 2-با توجه به جلسه دکتر قالیباف و مهندس اعتصام و همچنین قبول حمایت از سوی قرارگاه خاتم الانبیا سهم حتما بازگشایی می شود (یا قبل از مجمع 91/07/29 و یا بلافاصله بعد از مجمع)و اخراج از بورس هم به گونه ای شده است که به این راحتی ها امکان پذیر نیست و در صورت پایین آمدن شناور سهم در فرابورس ادامه فعالیت خواهد داشت 3- جلسه ای هم قرار شده است برای نمایندگان سهامداران حقیقی صدرا با مقامات ارشد بورس گذاشته شود تا در آن جلسه آخرین مطالب و نیز خواسته های ایشان هم به نظر مقامات ارشد بورس برسد و پیگیری شود .4- در مورد صحبت با جناب خواجه علی هم خدمتتان عرض کنم دیشب ایشان موافقت نمودند که به نماینده سهامداران حقیقی ماموریت فروش ساختمان تهران صدرا را بدهند تا برای رفع مشکل صدرا و سهامداران حقیقی اقدامات لازم صورت گیرد و همچنین این توافق را با مهندس اعتصام در میان گذاشتیم و ایشان هم فرمودند شنبه در این مورد بحثهای لازم را انجام می دهیم تا اقدامات لازم را صورت دهیم .و من الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز از همه شما خواهش می کنم در مجمع 91/07/29 حتما شرکت نمایید تا با تمام قوا خواسته های خودمان را مطرح نماییم و این مجمع را به منزله یک همایش در نظر بگیرید .و من الله توفیق .
نظر
-
دوست عزیز جناب دکتر مهربان ما قصد داشتیم شما را هم به جلسه دعوت کنیم اما چون خودشما پاسخ آن پست بنده که از شما درخواست کرده بودم را ندادید بنده فکر کردم بهتر است اصرار نکنم .در هر صورت این تصمیم و ساعت آن توسط جمع گرفته شده است و صحیح نیست بنده خود رای ساعت آنرا تغییر دهم و هماهنگی با همه دوستان هم کار آسانی نیست و به همین جهت از شما پوزش می طلبم . و من الله توفیق .
...نمیدونم حاج حمید شاید یاد شبای عملیات میکنی و به کد و رمز میگی من چیزی ندیدم که احساس کنم باید پاسخگو باشم....خدا عالمه....
....مهم حضور بنده وشما نیست....مهم اینه که کار جلو بره....جایی هم که نیاز به همدلی و یکپارچگی باشه همه در کنار هم خواهیم بود.....من فعلا دارم از محل دیگه ای نقب میزنم...هر کی زودتر به اب رسید بقیه رو خبر کنه....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز صفحه 608 پست ساعت 12:17 دقیقه روز دوشنبه 17 مهر و شماره پست 6073 و برای آنکه به زحمت نیافتید در زیر برای شما آورده ام. در هر صورت دل شما با ماست و انشاالله سری بعد .و من الله توفیق .
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
...سلام و ارزوی سلامتی....
...نمیدونم حاج حمید شاید یاد شبای عملیات میکنی و به کد و رمز میگی من چیزی ندیدم که احساس کنم باید پاسخگو باشم....خدا عالمه....
....مهم حضور بنده وشما نیست....مهم اینه که کار جلو بره....جایی هم که نیاز به همدلی و یکپارچگی باشه همه در کنار هم خواهیم بود.....من فعلا دارم از محل دیگه ای نقب میزنم...هر کی زودتر به اب رسید بقیه رو خبر کنه....
دوست عزیز بنده از بس شماره شما را گرفتم خسته شدم ولی پیام خودکاردریافت(ارسال) پیام کوتاهی که بنده به شما دادم برایم رسید.(به چند شیر مرد برای شرکت در جلسه سهامداران حقیقی صدرا نیازمندیم) .و من الله توفیق .
نظر
نظر