صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reza110
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 78

سلام
    امیدوارم صدرا هم زودتر تعیین تکلیف بشه و سهامدارانش از انتظار خارج بشن

خوشم میاد باز یه عده توهم صدرا 10دلاری رو دارن!!
    با نرخ ازاد یا مرجعش رو اعلام نمردن;)

نظر

• dpi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 578

در اصل توسط reza110 پست شده است View Post
      سلام
      امیدوارم صدرا هم زودتر تعیین تکلیف بشه و سهامدارانش از انتظار خارج بشن

خوشم میاد باز یه عده توهم صدرا 10دلاری رو دارن!!
      با نرخ ازاد یا مرجعش رو اعلام نمردن;)
      سلام خدمت همه صدرا داران عزیز./دوستان عزیزم بر خود وظیفه دیدیم که خبری را خدمت شما بزرگواران اعلام کنم.
      قرار بر این شده قیمت صدرا در روز بازگشایی 100 تومان توسط قرارگاه حمایت شودو از هر کد 50هزار تا می خرند و بعد از یک ماه صدرا به بازار پایه انتقال پیدا می کند./دوستان تا جایی که در توان دارید در مجمع همت خود را جذب کرده و از حقوق خود دفاع کنید دوستان توجه کنید به تنهایی به نتیجه نخواهید رسید برای یکباری هم که شده با یکدیگر متحد و هماهنگ عمل کنید و منافع جمع خود را نگاه کنید.دوستان اگر این فرصت را از دهید دیگر کاری نمی شود کرد./لازم به ذکر است بنده این مطالب را فقط از باب احساس وظیفه به عزیزان صداریی نوشتم در پایان به عرض می رسانم حق گرفتنی است نه .......

نظر

• EMONEYCENTRE
        عضو جدید
        • Sep 2012
        • 15

با سلام به دوستان عزیز

در طول روزهای گذشته چند مرتبه به سایت مراجعه کردم و ضعف سرور سایت، تالار را از دسترس خارج کرده بود. امیدوارم مدیران سایت بورسی این مشکل را برای همیشه حل کنند.
        به هر صورت، هرکه بامش بیش، برفش بیشتر ! برای سرور ددیکیت اقدام کنید

و اما بعد!
        دوست عزیز .... جمع بندی آقایان بر بازگشایی با قیمت بسته شدن هست و بنده 1 میلیون سهم خریدار هستم

اما اگر به محدوده ی 100 تومان برسد، با افتخار، اسم بنده را در جمع 1 درصدی ها خواهید دید (عزیزانی هم که با بنده آشنایی دارند، از تعداد سهام فعلی من باخبر هستند)

در ضمن
        مدیران صدرا در هفته ی قبل، اقدام به خرید چند پالت ارز فیزیکی نمودند(احتمالا 400 میلیون دلار)
        این کار قبلا هم توسط قرارگاه معمول بوده و این ارز برای دور زدن تحریم ها و خرید تجهیزات استفاده می شود.
        400 میلیون دلار با قیمت حدودی 2200 تومان، 880 میلیارد تومان وجه نقد نیاز دارد ! شاید سهامداران حقیقی از این محل منفعتی نبرند، اما مطمئنا وضع صدرا بد نیست

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
        سلام خدمت همه صدرا داران عزیز./دوستان عزیزم بر خود وظیفه دیدیم که خبری را خدمت شما بزرگواران اعلام کنم.
        قرار بر این شده قیمت صدرا در روز بازگشایی 100 تومان توسط قرارگاه حمایت شودو از هر کد 50هزار تا می خرند و بعد از یک ماه صدرا به بازار پایه انتقال پیدا می کند./دوستان تا جایی که در توان دارید در مجمع همت خود را جذب کرده و از حقوق خود دفاع کنید دوستان توجه کنید به تنهایی به نتیجه نخواهید رسید برای یکباری هم که شده با یکدیگر متحد و هماهنگ عمل کنید و منافع جمع خود را نگاه کنید.دوستان اگر این فرصت را از دهید دیگر کاری نمی شود کرد./لازم به ذکر است بنده این مطالب را فقط از باب احساس وظیفه به عزیزان صداریی نوشتم در پایان به عرض می رسانم حق گرفتنی است نه .......

نظر

• Ali zahedi
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 676

هيچ جاى دنيا هيچ كافرى همچين بلايى رو سر سرمايه گزار در نميارن بايد تأسف خورد به حال اين بورس و اين مملكتو اين مسؤلين دلسوز

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

در اصل توسط dpi پست شده است View Post

از اطلاع رساني شما ممنونيم ولي روي قيمت 100 تومن هيچ احتياجي به حمايت خاتم نيست زيرا .................

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

بخشی از چشم انداز بازار که امروز برای بخش ویژه بورس 24 نوشتم :

در گروه تجهیزات امروز اطلاعیه مجمع فوق العاده صدرا در سایت کدال درج شد این مجمع روز شنبه 29 مهرماه برگزار خواهد شد دستور جلسه نیز ماده 141قانون تجارت اعلام شده است که بر اساس آن سهامداران صدرا باید برای انحلال و یا ادامه فعالیت شرکت تصمیم گیری کنند نماد صدرا از هفت ماه پیش متوقف است وطی این مدت اظهارات ضد و نقیضی از سوی مدیریت شرکت در مورد وضعیت صدرا و زمان بازگشائی سهم اعلام شده است همچنین در این مدت چندین جلسه میان مسئولین سازمان بورس با مدیران شرکت و سهامدار عمده تشکیل شده ولی نتیجه قطعی تاکنون اتخاذ نشده است به هر حال هر گونه تصمیم گیری در مورد آینده شرکت باید با لحاظ کردن منافع سهامداران صدرا صورت گیرد چرا که صورتهای مالی شرکت تا قبل از توقف ازروند سود آوری حکایت داشته و مورد تائید سازمان بورس نیز قرارداشته است همچنین صدرا از نمادهای مهم و تاثیر گذار بر کل بازار میباشد به همین دلیل بهتر است در مجمع پیش رو تصمیماتی اتخاذ شود تا علاوه بر حفظ حقوق سهامداران اثر روانی منفی بر کل بازار وارد نشود در سایر نمادهای تجهیزات فاذر که به لحاظ بنیادی وضعیت مناسبی دارد و در کف قیمت واقع شده است امروز در محدوده حمایتی 180 تومان معامله شد فاذر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیها را نیز ارائه داده است وبا دید میان مدت برای این سهم روند صعودی انتظار داریم.
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• حجازی
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 169

دوستان عزیز من میگم برای بیست و نهم هر کس که به مجمع اومد با خودش یکی دو جفت کفش بدردنخور که لیاقت خاتم باشه بیارن.

نظر

• dpi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 578

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                  بخشی از چشم انداز بازار که امروز برای بخش ویژه بورس 24 نوشتم :

در گروه تجهیزات امروز اطلاعیه مجمع فوق العاده صدرا در سایت کدال درج شد این مجمع روز شنبه 29 مهرماه برگزار خواهد شد دستور جلسه نیز ماده 141قانون تجارت اعلام شده است که بر اساس آن سهامداران صدرا باید برای انحلال و یا ادامه فعالیت شرکت تصمیم گیری کنند نماد صدرا از هفت ماه پیش متوقف است وطی این مدت اظهارات ضد و نقیضی از سوی مدیریت شرکت در مورد وضعیت صدرا و زمان بازگشائی سهم اعلام شده است همچنین در این مدت چندین جلسه میان مسئولین سازمان بورس با مدیران شرکت و سهامدار عمده تشکیل شده ولی نتیجه قطعی تاکنون اتخاذ نشده است به هر حال هر گونه تم گیری در مورد آینده شرکت باید با لحاظ کردن منافع سهامداران صدرا صورت گیرد چرا که صورتهای مالی شرکت تا قبل از توقف ازروند سود آوری حکایت داشته و مورد تائید سازمان بورس نیز قرارداشته است همچنین صدرا از نمادهای مهم و تاثیر گذار بر کل بازار میباشد به همین دلیل بهتر است در مجمع پیش رو تصمیماتی اتخاذ شود تا علاوه بر حفظ حقوق سهامداران اثر روانی منفی بر کل بازار وارد نشود در سایر نمادهای تجهیزات فاذر که به لحاظ بنیادی وضعیت مناسبی دارد و در کف قیمت واقع شده است امروز در محدوده حمایتی 180 تومان معامله شد فاذر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیها را نیز ارائه داده است وبا دید میان مدت برای این سهم روند صعودی انتظار داریم.
                  جناب برادران به استحضار جنابعالی می رسانم بورس به هیچ وجه اجازه افزایش سرمایه به فاذر نخواهد داد این مورد رو بنده شخصاً با یکی از مدیران بورس صحبت کردم.

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز مجمع صدرا به دلیل اینکه باید طبق قانون خبر آن ده روز روی کدال باشد و سپس برگزار شود به تعویق افتاد . و من الله توفیق .
                    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/10/15, 11:20.

نظر

• mahshid
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 40

اصلا این دلیل برای تعویق مجمع منطقی نیست....

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 969

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        دوستان عزیز مجمع صدرا به دلیل اینکه باید طبق قانون خبر آن ده روز روی کدال باشد و سپس برگزار شود به تعویق افتاد . و من الله توفیق .
                        معمولاً سهم های 10 دلاری اینجوریند دیگه. حیف بلیت اتوبوس که برای رفتن به مجمع صدرا صرف بشه. وقت که دیگه جای خود داره.
                        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ahmad m
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2012
                          • 969

چند نکته مهم در انجام معاملات در بازارهای مالی:

1- هدف اول حفظ سرمایه بعد کسب سود.

2- زیان را به عنوان جزئی از معاملات بپذیر و از معاملات اشتباه بی درنگ خارج شو.

3- معاملات زیاد یعنی عدم توانایی تحلیل ، پس از معاملات زیاد پرهیز کن و به سود اجازه پیشروی بده.

4- مطابق با روش های معامله خود و یادگیری هایت عمل کن در مقابل نظرات دیگران شنونده خوب باش. و اطلاعات در مورد سیستم معاملاتی خود را فاش نکن.

5- از نگهداری پول نقد در حساب خود واهمه ایی نداشته باش، رمز موفقیت بزرگان حفظ پول نقد و استفاده از فرصت ها بوده است.

6- برای خروج از معامله یا به نوعی فروش استراتژی داشته باش ، موقعیت فروش به مراتب مهم تر از موقعیت خرید است.

7- هر چند تحلیل گر ماهری باشی همیشه بازار یک قدم جلوتر از شماست با سرمایه ایی وارد بازار شو که با از دست دادن آن خللی در زندگی شما بوجود نیاید
                          بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

باسلام:
                            خوشم مياد مشتى سركارمون گذاشتند و هممونو آسكول كردند

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز گناه بنده چیست غیر از اینکه بنده با صرف هزینه و وقت ، دارم سعی می کنم از حقمان دفاع کنم ؟ یک ساعتی را امروز بر سر همین موضوع با امور سهام صدرا بحث کردم ولی خب چاره چیست ؟ شما هم تشریف بیاورید در صحنه و بجای آنکه اعلام کنید راه دور است و هزار بهانه دیگر ، در صحنه باشید تا از حضورتان شرمگین شوند و ناچار به اعاده حق . بنده هم فکر می کنم این کارها برای اینست که حضور ما را کم رنگ کنند . پس متحد باشیم تا بجای شکست خوردن شکست دهیم .ضمنا می توانید برای جواب و دلیل این کار به امور سهام 44444803 تماس بگیرید و یا با بورس دفتر جناب مالمیر 84083000 تماس بگیرید. و من الله توفیق .

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                              خوشم مياد مشتى سركارمون گذاشتند و هممونو آسكول كردند
                              در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                              معمولاً سهم های 10 دلاری اینجوریند دیگه. حیف بلیت اتوبوس که برای رفتن به مجمع صدرا صرف بشه. وقت که دیگه جای خود داره.
                              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/10/15, 11:59.

نظر

• Ali zahedi
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 676

باسلام:
                                دوستان عزیز گناه بنده چیست غیر از اینکه بنده با صرف هزینه و وقت ، دارم سعی می کنم از حقمان دفاع کنم ؟ یک ساعتی را امروز بر سر همین موضوع با امور سهام صدرا بحث کردم ولی خب چاره چیست ؟ شما هم تشریف بیاورید در صحنه و بجای آنکه اعلام کنید راه دور است و هزار بهانه دیگر ، در صحنه باشید تا از حضورتان شرمگین شوند و ناچار به اعاده حق . بنده هم فکر می کنم این کارها برای اینست که حضور ما را کم رنگ کنند . پس متحد باشیم تا بجای شکست خوردن شکست دهیم .ضمنا می توانید برای جواب و دلیل این کار به امور سهام 44444803 تماس بگیرید و یا با بورس دفتر جناب مالمیر 84083000 تماس بگیرید. و من الله توفیق .
                                حميد جون شما يه دونه هستى همه ما هم دوستت داريم و از زحمات بيدريغت ممنونيم . اما اينو بدون كه همه مارو اسكول فرض كردند و پشيزى براشون ارزش نداريم

نظر

در حال کار...
                                X