صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soroush
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 561

در اصل توسط jahan پست شده است View Post
    با سلام شاید باورتان برایتان سخت باشد من43000 سهم صدرا را در قیمت 3310ریال زمانیکه اخابر 230تومان خریدم .÷نجاه در صد ÷رتفوی یعنی شهریور ÷ارسال هرروز به این امید که خبری خواهد امد نگه داشتم حال واقعا نمیدانم چه کنم واقعا دوست دارم بدانم وبمن بگویید اگر شما جای من بودیید چه می کردید.لطفا کمکم کنید .با صمیمانه ترین درودها
    نگه دار شک نکن
    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در اصل توسط jahan پست شده است View Post
      با سلام شاید باورتان برایتان سخت باشد من43000 سهم صدرا را در قیمت 3310ریال زمانیکه اخابر 230تومان خریدم .÷نجاه در صد ÷رتفوی یعنی شهریور ÷ارسال هرروز به این امید که خبری خواهد امد نگه داشتم حال واقعا نمیدانم چه کنم واقعا دوست دارم بدانم وبمن بگویید اگر شما جای من بودیید چه می کردید.لطفا کمکم کنید .با صمیمانه ترین درودها
      دوست عزیز در حال حاظر فروش جایز نیست چون سهم بر روی حمایت های خوبی قرار دارد و احتمال برگشت وجود دارد اما شما باید حد ضرر برای خودتان قرار دهید چون هر کسی به یک شکلی تحلیل میکنه و هر تحلیلی هم میتونه خطا داشته یاشه .
      بازار از شهریور پارسال تا کنون رشد چشم گیری داشته و شما در حقیقت تو این مدت سرمایه تان کاملا خواب داشته و حتی از سود بانکی هم بی بهره بوده . در صورتی که می تونستید اوون زمان با حد ضرری که مشخص کرده بودید از سهم خارج بشید و در سهم های دیگر و به قول خودتان مخابرات و یا همین سهم صدرا با نوسان گیری ضررتان را جبران و حتی سرمایه تان را در سود بیندازید و الان هم می توانستید در قیمت های پایین تر همین سهم را دوباره بخرید با تعداد سهام بیشتر .
      به هر حال فکر می کنم تجربه خوبی هست که همیشه تو هر سهمی اگر طلا هم باشه حد ضرر و حد سود برای خودتان طبق تحلیلی که می کنید قرار دهید تا خدا نکرده از مارکت و این رشدی که بازار داشته عقب نمانید.
      انشالله روزی این سهم تمام سهامدارانه صبورش را خوشحال کند
      پر سود باشید
      یا حق
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

خصدرا

قیمت پس از بازگشائی با روند نزولی اینک به 235 تومان رسیده است .
        حمایتهای پیش رو :
        235 تومان برخورد با حمایت خط روند کوتاه مدت
        227 تومان برخورد با حمایت خط روند بلند مدت
        220 تومان برخورد با حمایتهای بسیار مهم تاریخی
        اکنون rsi در منطقه 43 واقع شده و نمودار در rsi نیز به حمایت خط روند رسیده است .
        اولین مقاومت در قیمت 243 که برابر با ma 20 روزه است .

نتیجه : به نظر میرسد محدوده قیمت 227 تا 235 باند حمایتی محکمی است که انتظار میرود سد راه موج نزولی شود . در حال حاضر سیگنال خرید و فروش مشاهده نمیشود ولی به نظر قیمت به محدوده کف نزدیک است بنابراین خرید در محدوده 230 به صورت پلکانی کم ریسک ارزیابی میشود .
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• fm2006
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 825

با نظر جناب برادران موافقم سیگنال خرید قطعی در قیمت 255 تومان صادر میشه . دیگه اینکه در این نقطه خرید انجام بشه یا نه به میزان ریسک پذیری افراد بستگی داره
          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

سهم از این قیمتا که برگرده دیگه فرصت خریدی نمیده تا بالای 300!
            فقط باید این موج تموم بشه

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

جناب مسلم اینم موج شماری من:

[IMG][/IMG]

فقط یه توضیح در مورد نحوه موج شماریم بدم
              بنظر من روند سهم از 420 تا حالا همه یه اصلاح مرکب complex بوده.من قبلا موج شماریهای زیادی از صدرا انجام دادم(زهره جان کاملا در جریانند :D
              ) .قبلا تصور میکردم در 200 تومان اصلاح صدرا تمام شده و سهم وارد موج جدیدی مثل 3 بزرگ شده ولی اصلا نمیشه به این صورت موج شماری کرد چون خط 0-2 اصلی نباید و نشاید توسط هیچ موج و ریز موج دیگری قطع شود و اگر از 200 تا حالا همه نوسانات سهمو در نظر بگیریم نمیتونیم 0-2 پیدا کنیم که توسط موج بعدی شکسته نشده باشدمگر در اخرین پیوت 216.
              بنابراین من در موج شماریم کل حرکت سهم با همه نوسانات از 420 تا کنون روند اصلاحی سهم در نظر میگیرم

بنابراین من نظرم اصلاح سهم اصلاح مرکب است به صورت اصلاح زیگزاگ+ موج X+ اصلاح مثلث HORIZONTAL TRIANGLE
              البته اگر A مثلث پایینتر از C زیگزاگ تشکیل میشد نمودار کاملتر بود... بازم اساتید نظر بدن...

طبق تحلیلم الان در موج e قرار داریم که هم میتونه قبل از رسیدن به AC به اتمام برسه یعنی در موقعیت فعلی
              هم روی خط AC یعنی 216 و هم در یک کندل زیر AC نفوذ داشته باشه یعنی نهایتا 208-210 و روند اصلاحی سهم کلا به اتمام میرسه
              مگر اینکه خود مثلث تبدیل به DOUBLE THREE و TRIPLE THREEشود بصورت شکل زیر که در این صورت در محدوده های فعلی بازم شاهد نوسان سهم در محدوده 300-216 خواهیم بود

[IMG][/IMG]

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Jul 2025
                • 1422

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                سهم از این قیمتا که برگرده دیگه فرصت خریدی نمیده تا بالای 300!
                فقط باید این موج تموم بشه

در مورد این فرصت باهات موافقم مسلم جان
                نه این که صف بشه و نشه خریدا نه
                شاید تا کمی ممکنه اصلا مجاز به معامله نباشه :D
                پانی جان ممنونم و نظر منم هنوز تو اصلاح هستیم قبلا کشیده بودم
                اصلاح مرکبشم دلیلش اینه که سهم برای شروع موج فوق العاده بعدی منتظر اماده شدن شرایط بنیادیشه که می گن اماده شده :x

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post

[/URL][/IMG]

بنظر من روند سهم از 420 تا حالا همه یه اصلاح مرکب complex بوده.من قبلا موج شماریهای زیادی از صدرا انجام دادم(زهره جان کاملا در جریانند :D
                  ) .قبلا تصور میکردم در 200 تومان اصلاح صدرا تمام شده و سهم وارد موج جدیدی مثل 3 بزرگ شده ولی اصلا نمیشه به این صورت موج شماری کرد چون خط 0-2 اصلی نباید و نشاید توسط هیچ موج و ریز موج دیگری قطع شود و اگر از 200 تا حالا همه نوسانات سهمو در نظر بگیریم نمیتونیم 0-2 پیدا کنیم که توسط موج بعدی شکسته نشده باشدمگر در اخرین پیوت 216.
                  بنابراین من در موج شماریم کل حرکت سهم با همه نوسانات از 420 تا کنون روند اصلاحی سهم در نظر میگیرم

بنابراین من نظرم اصلاح سهم اصلاح مرکب است به صورت اصلاح زیگزاگ+ موج X+ اصلاح مثلث HORIZONTAL TRIANGLE
                  البته اگر A مثلث پایینتر از C زیگزاگ تشکیل میشد نمودار کاملتر بود... بازم اساتید نظر بدن...

طبق تحلیلم الان در موج e قرار داریم که هم میتونه قبل از رسیدن به AC به اتمام برسه یعنی در موقعیت فعلی
                  هم روی خط AC یعنی 216 و هم در یک کندل زیر AC نفوذ داشته باشه یعنی نهایتا 208-210 و روند اصلاحی سهم کلا به اتمام میرسه
                  مگر اینکه خود مثلث تبدیل به DOUBLE THREE و TRIPLE THREEشود بصورت شکل زیر که در این صورت در محدوده های فعلی بازم شاهد نوسان سهم در محدوده 300-216 خواهیم بود

[/URL][/IMG]
                  ببخشید پانی جون نمودار قشنگتون رفت اون صفحه اوردمش این طرف

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

شایعه بسته شدن نماد خصدرا در این ماه دیگه خیلی شده نکنه.......................:d بعدش پرواز.........:-/
                    www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

واگذاری ساخت خط لوله اتیلن مرکز به قرارگاه خاتم الانبیا

احمدرضا حیدرنیا در گفتگو با پانا نیوز درباره آخرین وضعیت ساخت خط لوله اتیلن مرکز با تاکید بر اینکه سال گذشته تفاهم نامه این خط لوله پتروشیمیایی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امضا شد، گفت: پیش بینی می شود امسال با اماضی قرارداد نهایی ساخت این پروژه پتروشیمی به طور رسمی اغاز شود.

مدیر طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه هم اکنون تملک اراضی خط لوله اتیلن مرکز آغاز شده است، تصریح کرد: با تامین زمین باید در سالجاری عملیات ساخت این خط لوله پتروشیمی اجرایی شود. وی با اعلام اینکه در حال حاضر مطالعات مفهومی و مهندسی پایه خط لوله اتیلن مرکز به پایان رسیده است، اظهار داشت: با توافق شرکت ملی صنایع پتروشیمی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) قرارداد ساخت این خط لوله به صورت epcf امضا شده است. به گفته این مقام مسئول بر این اساس انجام مهندسی، تدارکات، نصب، راه اندازی و تامین منابع مالی ساخت خط لوله اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا واگذار شده است.

حیدرنیا با تاکید بر اینکه با بهره برداری از این خط لوله در مجموع حدود یک میلیون تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی ایران افزوده می شود، تاکید کرد: علاوه بر این در برنامه پنجم توسعه ساخت و تکمیل 64 طرح پتروشیمی در دستور کار قرار گرفته است.

سردار رستم قاسمی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم پیشتر از واگذاری قرارداد ساخت خط لوله پتروشیمی اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خبر داده و گفته بود: با توافق انجام گرفته با شرکت ملی صنایع پتروشیمی قرار شده ساخت این خط لوله توسط متخصصان این مجموعه انجام شود. به گفته وی ارزش تقریبی قرارداد ساخت خط لوله اتیلن مرکز حدود 500 میلیارد تومان (500 میلیون دلار) برآورد می شود.

مسئولان وزارت نفت پیشتر اعلام کرده بودند برای ساخت خط لوله اتیلن مرکز و طرحهای پتروشیمی این منطقه به حدود سه میلیارد و 500 میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز است. مدت زمان قرارداد جدید قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در خط لوله اتیلن مرکز حدود چهار سال تعیین شده است. ساخت پتروشیمی کازرون 300 هزار تن پلی اتیلن، پتروشیمی نودان یک میلیون و 650 هزار تن متانول، پتروشیمی فسا 300 هزار تن پلی اتیلن سنگین، پتروشیمی فراشبند یک میلیون تن اوره و 650 هزار تن آمونیاک، پتروشیمی داراب 300 هزار تن پلی اتیلن، پتروشیمی فیروز آباد یک میلیون تن اتیلن و پتروشیمی جهرم 300 هزار تن پلی اتیلن سبک در دستور کار وزارت نفت قرار دارد. در حال حاضر مطابق با آخرین گزارش رسمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطالعات مفهومی و مهندسی پایه پروژه این طرح به پایان رسیده است و مهندسی تفصیلی نیز از اواسط آبان ماه سالجاری آغاز شده است. در مجموع پیش بینی می شود با بهره برداری از این خط لوله اتیلنی حدود 5.2 میلیون تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمیایی ایران افزوده شود.
                      www.mahak-charity.org

نظر

• ONLAINE
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 52

همه سر کاریم رحمت به بوعلی

نظر

• amir3236
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 266

صدرا ریزموج 5 نزولی دراین موج نزولی اخیردرحال اتمام است .بزودی روند صعودی پرقدرتی شروع میشود.

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

در اصل توسط pani پست شده است View Post

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
                            پانی خانم ابتدا لازم میدونم مراتب تشکرمو اعلام کنم! منتظر بقیه دوستان هم هستیم.
                            با این که تعداد کاربران بورسی کمه اما علمی ترین سایت در زمینه بورس هست و جای تقدیر هست از مدیران سایت

شما در واقع یک abc و مثلثو با یک موج x از هم جدا کردید که شبیه مثلث کاهشی هست. کف مثلث از خط روند عبور میکنه و ار اس ای روزانه شکسته خواهد شد و اونوقت احتمال شکسته شدن مثلث هست سهم به این راحتیا نمیتونه خودشو پیدا کنه و برگرده و اونوقت احتمالا این الگو به دابل زیگ زاگ تبدیل میشه یعنی اگه اینجوری باشه الان در موج 3 از c قرار داریم که چون شیبش (تا اینجای کار) از موج 1 از C کمتره به نظر من اتفاق نمیفته! در واقع اگر شیبش به همون شدت موج قبلی بود من بر موج شماری قبلیم استوار میموندم! اما اگر از همین جا مثلث شما تموم بشه و موج یکتون شروع بشه اونوقت احتمالا سهم قبل از گذشت از خط بالای مثلث که تو شکل نشون دادید ریز موج 1 از یکش رو میسازه که باید ببینیم چه اتفاقی میفته *(طبق الگوی من تا قبل از 300 ریز موج دیگه ای نداریم!)

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post

در مورد این فرصت باهات موافقم مسلم جان
                              نه این که صف بشه و نشه خریدا نه
                              شاید تا کمی ممکنه اصلا مجاز به معامله نباشه :d
                              پانی جان ممنونم و نظر منم هنوز تو اصلاح هستیم قبلا کشیده بودم
                              اصلاح مرکبشم دلیلش اینه که سهم برای شروع موج فوق العاده بعدی منتظر اماده شدن شرایط بنیادیشه که می گن اماده شده :x
                              بوفی جان یعنی باز قراره بسته بشه؟؟! :( به نظرت اینبار بعد بازگشایی چند میلیون صف فروش میشه؟ :d
                              اگه حوصلت گرفت یه میسکال به کارکنان بزن بلوکشو بیاره بهت بفروشه! قول میدم یه ملت دعات کنن.

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

موج شماری جدید صدرا
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X