کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پانی خانم ابتدا لازم میدونم مراتب تشکرمو اعلام کنم! منتظر بقیه دوستان هم هستیم.
با این که تعداد کاربران بورسی کمه اما علمی ترین سایت در زمینه بورس هست و جای تقدیر هست از مدیران سایت
شما در واقع یک abc و مثلثو با یک موج x از هم جدا کردید که شبیه مثلث کاهشی هست. کف مثلث از خط روند عبور میکنه و ار اس ای روزانه شکسته خواهد شد و اونوقت احتمال شکسته شدن مثلث هست سهم به این راحتیا نمیتونه خودشو پیدا کنه و برگرده و اونوقت احتمالا این الگو به دابل زیگ زاگ تبدیل میشه یعنی اگه اینجوری باشه الان در موج 3 از c قرار داریم که چون شیبش (تا اینجای کار) از موج 1 از C کمتره به نظر من اتفاق نمیفته! در واقع اگر شیبش به همون شدت موج قبلی بود من بر موج شماری قبلیم استوار میموندم! اما اگر از همین جا مثلث شما تموم بشه و موج یکتون شروع بشه اونوقت احتمالا سهم قبل از گذشت از خط بالای مثلث که تو شکل نشون دادید ریز موج 1 از یکش رو میسازه که باید ببینیم چه اتفاقی میفته *(طبق الگوی من تا قبل از 300 ریز موج دیگه ای نداریم!)[
lمنظور من پدید امدن این تصحیح میباشد که بعد از خروج از الگو سهم روند صعودی پیدا میکنه
دابل زیگزاگ هم قابل تامله:(
[IMG][/IMG]
lمنظور من پدید امدن این تصحیح میباشد که بعد از خروج از الگو سهم روند صعودی پیدا میکنه
دابل زیگزاگ هم قابل تامله:( [/URL][/IMG]
پانی اصلا زیر بار دابل زیگزاگ نرو که انوقت مسلم شروع می کنه روزی یک سانت c رو می بره پائین تر بدبخت می شیم :D
همین اصلاح مرکب زیگزاگ و پهنه عالی عالیه >:D<
پانی اصلا زیر بار دابل زیگزاگ نرو که انوقت مسلم شروع می کنه روزی یک سانت c رو می بره پائین تر بدبخت می شیم :D
همین اصلاح مرکب زیگزاگ و پهنه عالی عالیه >:D<
:d=))
زهره جان عالی بود .بیست بیست.
اینم یه عکس دیگه
[IMG][/IMG]
نکته ای وجو داره که دوستان شاید بد نباشه بهش توجه کنیم
الگوی کامبیتیشن یا تلفیقی ماله موج 4 هست
موج 2 الگو های ساده زیگزاگ توش شکل میگیره والگو های پیچیده تو موج 4 تشکیل میشه
الگوی کامبیتیشن در ادامه بحث موج 5 پیچیده هست و حرفش اینه که موج های 5 ی که به صورت مثلث دیاگونال شکل میگیرند با abc قبلشون رابطه متناسبی دارند
که اصطلاحا کنج ها ی باز گشتی نام گرفتند
شکل بالا هم مربوط به همین جریانه
این شکل اگر اشتباه نکنم ماله سایت بورسلاین هست و انواع مثلث ها هست
متاسفانه این سایت مطالبش خیلی ناقصه و باعث اشتباه خیلی ها تا حالا شده
اگر بی اجازه اومدم تو بحث عذر میخواهم
[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نکته ای وجو داره که دوستان شاید بد نباشه بهش توجه کنیم
الگوی کامبیتیشن یا تلفیقی ماله موج 4 هست
موج 2 الگو های ساده زیگزاگ توش شکل میگیره والگو های پیچیده تو موج 4 تشکیل میشه
الگوی کامبیتیشن در ادامه بحث موج 5 پیچیده هست و حرفش اینه که موج های 5 ی که به صورت مثلث دیاگونال شکل میگیرند با abc قبلشون رابطه متناسبی دارند
که اصطلاحا کنج ها ی باز گشتی نام گرفتند
شکل بالا هم مربوط به همین جریانه
این شکل اگر اشتباه نکنم ماله سایت بورسلاین هست و انواع مثلث ها هست
متاسفانه این سایت مطالبش خیلی ناقصه و باعث اشتباه خیلی ها تا حالا شده
اگر بی اجازه اومدم تو بحث عذر میخواهم
منم منظورم دقیق اصلاح بعد از موج 5 است که صدرا تو 420 تومان موج 5 را تمام کرد
کل حرکت سهم تا کنون روند اصلاحی سهم بوده چون هیچ نشانی از حرکت صعودی جدید در سهم دیده نمیشه.
در ضمن تصاویر همه مربوط به کتاب ارزشمند "مرجع کامل امواج الیوت" میباشد
کل حرکت سهم تا کنون روند اصلاحی سهم بوده چون هیچ نشانی از حرکت صعودی جدید در سهم دیده نمیشه.
خانوم pani قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم
عذر خواهی من رو پذیرا باشید
اما اصلاح بعد موج 5 میشه موج 2 بزرگ
به اندیکاتور ها نگاه کنید متوجه میشید که ما روند قبلی رو یک روند صعود داشتیم ولی چن در موج 3 بزرگیم دلیلی نداره که حتما سقف موج قبلیمون رو تو ریز موج 1 بزنیم و تو همون ریز موج یک فتح الفتوح کنیم و قله موج 1 قبلی رو بزنیم
باز هم عذر میخواهم اگر ناراحتتون کردم
دابل زیگزاگ هم قابل تامله:( [/URL][/IMG]
پانی جان منظور شما رو کاملا متوجه شدم.
فقط گفتم مستحبه که مثلثتون قبل از این که به کفش برسه کارش به اتمام برسه والا .... حیف که بوف کور دستمو خوند! خیلی زرنگه :(
نکته آخری هم که گفتم (الگوی شما قبل از 300 باید اولین ریز موجشو بزنه) منظورم تفاوت الگوی شما با خودم بود که اونجا مشخص میشه طبق کدوم الگو داریم حرکت میکنیم ;)
خانوم pani قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم
عذر خواهی من رو پذیرا باشید
اما اصلاح بعد موج 5 میشه موج 2 بزرگ
به اندیکاتور ها نگاه کنید متوجه میشید که ما روند قبلی رو یک روند صعود داشتیم ولی چن در موج 3 بزرگیم دلیلی نداره که حتما سقف موج قبلیمون رو تو ریز موج 1 بزنیم و تو همون ریز موج یک فتح الفتوح کنیم و قله موج 1 قبلی رو بزنیم
باز هم عذر میخواهم اگر ناراحتتون کردم
سلام.
چرا نارحت بشم ;)
اتفاقا منم با اینکه تمام حرکت سهم تا 420 در قالب یک بزرگه موافقم
زهره جان و من هر دو همین عقیده را داشتیم و داریم
فقط نظر من نسبت به 3-4 ماه پیش که فکر میکردم اصلاح سهم(2 بزرگ) به اتمام رسیده و یک سیکل 8 موجی به اتمام رسیده فرق کرده
سلام پاني خانم خسته نباشيد
420تومان صدراي زيانده اونم موج 5؟!
صدراي 220توماني با سود10توماني اصلاح قيمت
ببخشيد تحليلها بايد علمي باشد اين تحليل مطابقت با روندي كه صدرا از زيانده بودن تا بسود رسيدن طي كرده مطابقت ندارد.
جسارت حقير را ببخشيد در صورت امكان بيشتر توضيح دهيد تا حقير هم متوجه بشم
پانی جان منظور شما رو کاملا متوجه شدم.
فقط گفتم مستحبه که مثلثتون قبل از این که به کفش برسه کارش به اتمام برسه والا .... حیف که بوف کور دستمو خوند! خیلی زرنگه :(
نکته آخری هم که گفتم (الگوی شما قبل از 300 باید اولین ریز موجشو بزنه) منظورم تفاوت الگوی شما با خودم بود که اونجا مشخص میشه طبق کدوم الگو داریم حرکت میکنیم ;)
کف سهمو چند میدونید؟(اگه ممکنه رو نمودار)
یکی از کاربرا یه موج شماری عالی تو صندوقم فرستادند ازشون خواستم اینجا بذارن...نمیدونم چی شد
سلام پاني خانم خسته نباشيد
420تومان صدراي زيانده اونم موج 5؟!
صدراي 220توماني با سود10توماني اصلاح قيمت
ببخشيد تحليلها بايد علمي باشد اين تحليل مطابقت با روندي كه صدرا از زيانده بودن تا بسود رسيدن طي كرده مطابقت ندارد.
جسارت حقير را ببخشيد در صورت امكان بيشتر توضيح دهيد تا حقير هم متوجه بشم
با سلام و درود فراوان
نمودار اینو میگه بخدا ما بی تقصیریم :d
اگه بخواهیم تکنیکالی بررسی کنیم چون سهم هنوز زیر خط روند نزولی قرار داره میگیم اصلاح سهم به پایان نرسیده وقتی سهم موفق بشه محدوده 290-300 رو رد کنه خط روند نزولیشو میشکنه و اصلاح سهم هم به اتمام میرسه
سهم یه اصلاح خسته کننده رو از 420 تا حالا داشته و انشالله داره به پایان اصلاحش نزدیک میشه. اینو با اطمینان میگم:
در صورت برگشت قطعی بازار صدرا کاندیدای اوله.
ولی الان علما در دیگر تالارها میگن بازم خودتونو برای اصلاح بیشتر بازار در هفته اینده اماده کنید و ...
خودتون که تو بورکس هم تشریف دارید و میدونید چی میگم.
با سلام و درود فراوان
نمودار اینو میگه بخدا ما بی تقصیریم :d
اگه بخواهیم تکنیکالی بررسی کنیم چون سهم هنوز زیر خط روند نزولی قرار داره میگیم اصلاح سهم به پایان نرسیده وقتی سهم موفق بشه محدوده 290-300 رو رد کنه خط روند نزولیشو میشکنه و اصلاح سهم هم به اتمام میرسه
سهم یه اصلاح خسته کننده رو از 420 تا حالا داشته و انشالله داره به پایان اصلاحش نزدیک میشه. اینو با اطمینان میگم:
در صورت برگشت قطعی بازار صدرا کاندیدای اوله.
ولی الان علما در دیگر تالارها میگن بازم خودتونو برای اصلاح بیشتر بازار در هفته اینده اماده کنید و ...
خودتون که تو بورکس هم تشریف دارید و میدونید چی میگم.
پاني خانم حقير اين علما را خيلي وقتاست كه ميشناسم اينا هر وقت نقد باشند از اين تحليلها زياد دارند؟!
واما عرض حقير اين بود بر پايه كدام مفروضات علمي روند زيانده بودن صدرا تا سودده بودنش با تحليل تكنيكال شما اونم موج 5مطابقت دارد؟!
ببخشيد يا اشكال از ماشين است يا راننده؟!گر چه همه تحليلهاي تكنيكالي نمايانگر نسبي است.ولي حركت جوهري تعيين كننده است.
همون حركتي كه از زيانده بودن به سوده شدن رسونده و نقش تعيين كنندگي دارد و حركتهاي مقطعي هيچوقت اصل را زير علامت سوال نميبرند چرا كه تاثير گذار هستند تعيين كننده نيستند وبصورت نسبس محاسبه ميشوند .
انرزي ساطع شده از حركت جوهري بصورت دقيق قابل اندازه گيري نيست . واين حركت است كه نقش اصلي را ايفا ميكند.
بازهم به راهنمايي شما اساتيد عزيز نيازمندم تا حقير هم بتونم ياد بگيرم
س است
نظر