صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حسگر
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 136

طلاعيه حذف شرکت صنعتي دريايي ايران ازفهرست شرکت هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران وانتقال به بازار پايه فرابورس ايران

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز شما جای بنده باشی و این پست بالا را ببینی (آقا رضا 110)چکار می کنی .و من الله توفیق .

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
      حمید خان حالا دیگه فقط تاریخ تجمع رو تعیین کنید

اینها تا تمام دارایی و سرمایه سهامداران جزء رو بالا نکشند دست بردار نیستند این مدت و برگزاری مجمع هم بهانه یی بود تا زمان بخرند تا بورس کار رو یکسره کنه.. این افراد پست به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند

خدا لعنتشون کنه و ریش و ریششون رو بکنه....

نظر

• ساوالان
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 23

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
        باسلام:
        دوست عزیز چشم های خودت را باز کن و ظلم و جور دشمن خودت را به پای نزدیکترین فردی که می یابی نریز .اگر ظلمی بر تو شده خوت مقصر هستی و زمانی که باید از دارای خودت دفاع می کردی منتظر بودی تا دیگران برای تو کار کنند .شما در چند جلسه و تجمع شرکت کردی و اتحاد مد نظرت بود که حالا بخودت اجازه می دهی چنین سخن بگویی .بنده توانستم با تلاشم و با کمک بیست تا سی نفر قیمت 500ريال را تا قول حمایت 1000ريالی بالا بیاورم و حتی قول حمایت در قیمتهای بالاتر را هم گرفته ام ولی شما چه کردی اگر هزار نفر تشکر کنند هرگز جای یک چنین توهینی را نمی گیرد و بنده هرگز به فکر تشکر نبوده ام و اکنون هم برای توهین شما دست از تلاش بر نمی دارم و حتی از شما بسیار متشکرم که باعث می شوید بدانم فقط برای خدا تلاش کنم و اگر تا کنون هر اطلاع رسانی ایی کرده ام برای وظیفه بوده است .و من الله توفیق .

سلام حاج حمید آقا
        بنده به نوبه خودم از تلاشهای بدون منت حضرتعالی سپاسگذارم
        نتیجه هر چی که باشد تلاش شما قابل تقدیر است
        سلامتی و عمر باعزت برایتان آرزومندم

نظر

• حسگر
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 136

آقا حالا كه چيزي نشده سرتون سلامت باشه
          من هم تك سهم صدرام
          با هم ميريم بورس پايه اونجا توهم ميزنيم در حد تيم ملي

نظر

• حسگر
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 136

آقا كسي جوش نزنه
            همين قند شيروان (قشير) را سال 87 از بورس اخراج كردند تازه اون موقع بازار پايه هم نبود بعد سه سال با هشتصد تومان به صورت عرضه اوليه و قطره چكاني در فرابورس گشايش كردند الان هم كه بالاي هزار تومن شده.

نظر

• حسگر
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 136

ضمنا چقدر خصدرا شبيه قشير است لطفا مطلب زير را بخوانيد:
              به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، امروز طبق اعلام قبلی عرضه اولیه 10درصد از سهام شرکت اخراج شده از بورس قند شیروان،قوچان و بجنورد در فرابورس انجام و هر سهم این شرکت 5 میلیارد تومانی 820 تومان کشف قیمت شد.

این در حالی است که آخرین بهای هر سهم این شرکت قبل از اخراج از بورس و در 26 آذر 87 حدود 347 تومان بود ولی به دلیل اصلاح ساختار مالی شرکت از یک سو و اقبال سهام قندی در بازارسهام، هر سهم قند شیروان 820 تومان قیمت خورد.

قند شیروان، قوچان و بجنورد که از سال 77 تا 87 در بورس حضور داشت،دارای سرمایه حدود 1.4 میلیارد تومانی بود،اما به دلیل افزایش زیان هر سهم از 325 به ۱۹۵۵ریال و بازدهی منفی 42 درصدی سهام در یک سال آخر ،نتوانست به حیات خود در بازار سهام ادامه دهد و در نتیجه سال 88 از فهرست شرکت های بورسی خط خورد اما بعد از گذشت سه سال از غیبت، این شرکت با سرمایه 5میلیارد تومانی به عنوان دهمین شرکت در فهرست شرکت های بازار دوم فرابورس درج شد.

نظر

• ساوالان
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 23

صدرا سهم و نماد اقتدار اصولگرایان خدوم اما بی لیاقت

صدرا نماد دروغ گویی های فرماندهان قرار گاه خاتم(با دلیل ومدرک)

صدرا نماد ما نمی توانیم وغلط کردیم

صدرا نماد بی تدبیری و ندانم کاری

نظر

• reza110
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 78

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                  باسلام:
                  دوست عزیز چشم های خودت را باز کن و ظلم و جور دشمن خودت را به پای نزدیکترین فردی که می یابی نریز .اگر ظلمی بر تو شده خوت مقصر هستی و زمانی که باید از دارای خودت دفاع می کردی منتظر بودی تا دیگران برای تو کار کنند .شما در چند جلسه و تجمع شرکت کردی و اتحاد مد نظرت بود که حالا بخودت اجازه می دهی چنین سخن بگویی .بنده توانستم با تلاشم و با کمک بیست تا سی نفر قیمت 500ريال را تا قول حمایت 1000ريالی بالا بیاورم و حتی قول حمایت در قیمتهای بالاتر را هم گرفته ام ولی شما چه کردی اگر هزار نفر تشکر کنند هرگز جای یک چنین توهینی را نمی گیرد و بنده هرگز به فکر تشکر نبوده ام و اکنون هم برای توهین شما دست از تلاش بر نمی دارم و حتی از شما بسیار متشکرم که باعث می شوید بدانم فقط برای خدا تلاش کنم و اگر تا کنون هر اطلاع رسانی ایی کرده ام برای وظیفه بوده است .و من الله توفیق .

بنده توهینی نکردم و عین واقعیت رو گفتم
                  در ضمن منظورمم فقط شخص شما نیست بلکه امثال شماهارو گفتم
                  و فقط مقطع فعلی صدرا رو هم نمیگم
                  اشاره به 2سال اخیر کردم
                  مطلبم واضح است و عین واقعیت است
                  اینکه مدیریت و بالایی هاش فاسد هستند که کسی شکی ندارد ولی چرا با وجود اطلاع از ان بازهم تبلیغ این سهم شود.
                  البته زمانی که بسته است تبلیغ تاثیری در ضرر کسی ندارد چون نماد بسته است و این صحبت من تنها مربوط به مقطع حال و شخص خاص نیست.
                  البته توهم صدرا 10 دلاری و خوش باوری به قولهایی از سوی مدیران که تاکنون کسی ندیده یک حرف مسولان صدرا هم راست باشه عمدتا مربوط به شخص شما بود.

این رو هم بگم که بنده یک عدد صدرا هم ندارم و فقط حرف دل خیلیهارو زدم که شاید صراحت کلام نداشته باشند.

اینکه الان کلی تلاش کردین قابل تقدیر است و دسستون هم درد نکنه ولی چرا گرفتار این سهم معلوم الحال شویم که این گرفتاری ها پیش بیاد.
                  البته خرید خودتان به خودتان ربط دارد اما یک عده(کلی عرض میکنم)با تبلیغات خود(با وجود اثبات چند باره دروغگویی مدیران و وضعیت نامعلوم شرکت) دیگران را فریب دادند و تقصیرشان کمتر از مدیران نیست.

نظر

• reza110
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 78

اینم یادم رفت بگم
                    خدا کند صدرا 10برابر شود ولی بازهم تفاوتی در حرفی که من زدم ایجاد نمیکند

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز بنده و دوستانی که دائما در تماس هستیم نسبت به رفتن سهم به بازار فرابورس مشکلی نداریم ولی بازار پایه فرابورس برایمان قابل قبول نیست چون معنی بایکت کردن سهم را می دهد .و برای همین منظور با یک مقام مسئول صحبت کردم و قرار شد موضوع را پیگیری کند و اطلاع دهد و در صورتیکه به خواسته ما رسیدگی نکنند قرار تجمع را در مقابل تالار بورس خواهیم گذاشت .و من الله توفیق .
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/07, 20:13.

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 969

خداوند به همگی صبر عاجل اعطا کند و دوستانی که در این رهگذر زحماتی متحمل شده اند نیز جزای خیر دهد.

امام صادق (علیه السّلام) فرموده اند : فریب نماز و روزه ی آنان را نخورید؛ زیرا آدمی گاه چنان به نماز و روزه خو گرفته که اگر آنها را ترک کند احساس وحشت می کند٬ بلکه آنان را به راستگویی وادای امانت بیازمایید.
                        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• بد شانس
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 35

دارم دیوانه میشم خدایا .................................................. ....................

نظر

• بد شانس
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 35

آیا در این دنیا مسببین آن گرفتار اعمالشان خواهند .

نظر

• omid_or51
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 62

در اصل توسط reza110 پست شده است View Post
                              راستی یادم رفت بگم
                              بنده خدا اقای صالحی چقدر گفتن این سهم قراره اخراج بشه و به بازار پایه بره
                              ولی چه ها که بهش نگفتن!
                              صدباری هم من گفتم.بعد بازار پایه هم از بورس اخراج میشه

نظر

• خصدرا
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 27

يكي از بچه ها ميگفت تو بازار پايه فرابورس ديگه اينترنتي نميشه خريد و فروش كرد، درست ميگه؟ يكي كه وارده توضيح بده چه خاكي تو سرمون شده

نظر

در حال کار...
                                X