در اصل توسط hamid672003 پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
اجتماع اعتراض آمیز سهامداران صدرا
با خبر شدیم سهامداران شرکت صنعتی دریایی ایران تصمیم دارند در روز شنبه چهاردهم مرداد ماه سال جاری در اعتراض به عملکرد این شرکت راس ساعت 10 صبح در مقابل سازمان بورس اوراق بهادار واقع در میدان ونک خیابان ملاصدرا شماره 13 گرد هم آیند و درباره وضعیت این شرکت با مسئولان سازمان بورس به صورت مسالمت آمیز مذاکره نمایند و چنانچه از این مرجع موفق به کسب نتیجه نشوند در مقابل دفتر مرکزی شرکت صنعتی دریایی ایران واقع در شهرک غرب بلوار دادمان فاز هفت خیابان دکتر دادمان خیابان شفق پلاک 2 حضور بهم خواهند رساند و در آنجا تجمع می کنند.
لذا در این بیانیه از تمام سهامداران این شرکت تقاضا شده در ساعت مقرر و در اعتراضی مسالمت آمیز به عملکرد شرکت صنعتی دریایی ایران در مقابل سازمان بورس اوراق بهادار حضور بهم رسانند تا وضعیت این شرکت هر چه زودتر مشخص شده و سرمایه سهامداران که در این مدت بلوکه شده با بازگشایی مناسب نماد معاملاتی خصدرا آزاد گردد.
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز با توجه به پستهای شما کاملا مشخص است توانایی تحلیل مناسب رویدادهای رخ داده و رویدادهایی که عکس العمل آن رویدادها می باشند را می توانی به خوبی تحلیل کنید . پس خوب دقت کنید که بنده ناچار هستم برخی سخنان را مطرح نکنم !و دلیل آنهم عکس العملی است که رخ خواهد داد .اما باید چند مطلب را به شما بگویم تا دلایل قبول این نشست را برای شما تا حد ممکن گفته باشم .اولا که قدرت چانه زنی برای ما سهامداران تا پیش از تجمع بسیار بالاتر خواهد بود .چون قراری است که حتمی است و از پشتیبانی خوبی هم برخورداریم و این را همه بخوبی درک کرده اند و چون هنوز به وقوع نپیوسته همانند آبی است که هنوز در کوزه است امکان نگهداری دارد ولی اگر کوزه شکست دیگر اتفاقی است که افتاده است و شکسته است .دوما :ما که قرار نیست خام سخنی شویم که خودمان بر آن خبر واقف هستیم .بعنوان مثال شما را داریم که فقط آمدن گزارش بر روی کدال قانع اش می کند . و یا افرادی که فقط و به هر طریقی می گویند ما اصل و فرع سرمایه خود را می خواهیم .و یا بنده که حاضر نیستم سهم خودم را کمتر از (نمی گویم چون با شما قرار گذاشتم که نگویم) بفروشم یا بهتر است بگویم در هر صورتی بنده به بقای صدرا در بورس و سهامدار بودن خودم در این سهم فکر می کنم .سوما این نشست یک شانس اضافی است . در واقع منظورم این است که فرض محال محال نیست و شاید این گره به حول و قوه الهی بسیار آسانتر از آنچه که ما فکر می کنیم هم آسانتر باز شود .البته باید خدمتتان عرض کنم دلایل دیگری هم دارم که اگر لازم شد بعدا عرض خواهم کرد . ولی در هر صورت بنده از شما خواهش می کنم (خطاب تنها به جناب کدبان باستان عزیز)حتی اگر شنبه هم تشریف نمی آورید (با توجه به دیدگاه منحصر به فرد شما ) لااقل پنج شنبه در کنار ما باشید .و من الله توفیق .
در اصل توسط kadban bastan پست شده استوشته اصلی توسط hamid672003
باسلام:
دوستان عزیز یک خبر خوش برای شما دارم .مهندس اعتصام با توجه به درخواستی که بنده از ایشان کرده بودم لحظاتی پیش تماس گرفتند و فرمودند برای روز پنج شنبه از ساعت 8 صبح الی 9:30 آمادگی دارند با چند نفر از سهامداران دیداری داشته باشند و ضمن آن خبر هایی را هم که طی این چند روز اتفاق افتاده( تعبیر بنده اینست که اخبار خوبی است) ولی نمی توان آنها را رسانه ای کرد را به نظر ایشان برساند .
دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است ولی بنده معتقدم چند نفر از دوستان راه نزدیک و افرادی مانند جناب کدبان باستان عزیز و سرمایه گذار 67 محترم وجناب دکتر مهربان و احیانا اگر دوستی باشد که بخواهد تشریف بیاورد .البته می دانم که طیب عزیز نمی توانند تشریف بیاورند هر چند که حضورشان باعث خوشحالی است. در این نشست حضور بهم رسانیم تا شاید توانستیم مسالمت آمیز تر از آنچه که فکرش را می کردیم به نتیجه برسیم. دوستان عزیز این نشست به منزله انصراف از تجمع مسالمت آمیز روز شنبه نیست و آن موضوع به قوت خود باقی است .و من الله توفیق .
جناب حمید خان
درود بر شما
با توجه به شرایط کنونی ، پیشنهاد میکنم ، قرار با اعتصام را به پس از تجمع در برابر بورس موکول کنید و همراه تمام کسانی که حضور بهم رساندند به محل شرکت بروید . در آنجا میتوانید چند نفر خبره از سهامداران به نمایندگی سایرین به اتاق اعتصام بروند و گفتگو کنند.
زیرا ممکن است ، وعده های پوچ و واهی ای پنجشنبه داده شود که گردهم آیی شنبه را تحت الشعاع قرار دهد.
هرگونه ملاقاتی پیش از گردهم آیی روز شنبه ، پتانسیل حضور سهامداران و مطالبات آنها را کاهش میدهد. این را از بنده بعنوان یک تحلیل گر رویداد ها بپذیرید.
جز خیر در کلام و اندیشه من نیست . از همین روی در پذیرفتن آن تردید به خود راه ندهید.
تا باز نظر سایر گرامیان چه باشد.
پیروز باشیدآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/01, 00:26.
نظر
-
باسلام:
درود بر شما دوست عزیز : بله بنده فکر آنراهم کرده بودم و با توجه به تذکر شما می توانیم قرار بگذاریم اگر قانع نشدیم هیچ خبری از آن جلسه را انعکاس ندهیم تا اثر بدی بر روی دوستانمان نگذارد .و من الله توفیق .
در اصل توسط kadban bastan پست شده استباسلام:
دوست عزیز ...............
حمید خان
درود دوباره بر شما
آنچه پیش از هر چیز مرا به این دیدار بدبین میکند ، این است که فرمودید : اعتصام گفته خبرهایی دارد که نمی تواند رسانه ای کند و میخواهد به سهامداران حاضر بگوید.
از همین آغاز با این سخن روشن است که صداقتی در کارش نیست. چگونه است ، خبری دارد که نمیتواند رسانه ای کند و آن را فرادست افکار عمومی قرار دهد ولی میخواهد آن را حضورا به سهامداران بگوید ؟!! مگر سهامداران افکار عمومی نیستند ؟ مگر قرار نیست سهامداران پس از شنیدن این خبر از زبان اعتصام ، آن را نشر دهند ؟
خوب اینکه میشود همان رسانه ای شدن خبر. این پارادکس مرا به تردید می اندازد.
ضمن اینکه نکات دیگری که در نوشته پیشین به عرض رسید نیز بر این پارادکس پیوند میابد.
نباید از یاد ببریم که مدیران صدرا ، استراتژیست های قهاری هستند و این دیدار محض رضای خدا نیست. آنهم 48 ساعت پیش از گردهم آیی اصلی.
با این حال ممکن است ، چیزهایی پشت پرده باشد که همانطور که فرمودید ، ناتوان از بیان آن هستید و ملاحظاتی دارید.
اما آنچه روی صحنه است ، نقش دلپذیری نمی نمایاند.
پیروز باشید
نظر
-
باسلام:
بله دوست عزیز با شما موافق هستم .ضمنا بنده فکر می کنم نیاز به پیش نویس یک طومار را داشته باشیم و در آن خواسته های خودمان را بنویسیم و به امضای سهامداران برسانیم و آنرا به مراجع ذی صلاح ارائه دهیم .و برای انجام این مهم باید قبل از گردهمایی هماهنگ باشیم . و من الله توفیق .
در اصل توسط مسعود ریحانی پست شده استبا سلام خدمت دوستان عزیز
نظر شخصی اینجانب
به نظر من ملاقات روز پنجشنبه با تعدادی از سهامداران صدرا و مدیریت میتواند به نفع سهامداران تمام شود.
به شرطی که اعتراض در جای خود و به قوت خود باقی مانده و با قدرت هر چه بیشتر شنبه انجام گردد.و مسایل مربوط به جلسه تا روز شنبه به اشتراک گذاشته
شده و در صورت لزوم و نیاز راهکار مناسبی برای روز شنبه اتخاذ گردد.به نظرم میتواند مثمر ثمر نیز باشد.ضمنا در صورت مفید بودن صورتجلسه نیز تهیه گردد
و قابل ارایه در محافل بورسی جهت احقاق حق سهامداران باشد.البته نظر دوستان نیز برایم محترم است.
نظر
-
باسلام:
نه دوست عزیز شرکت از انحلال نمی ترسد ! چون کارمندان و کارگران حقوق می خواهند و براحتی می شود اموال و تجهیزات را با نرخی ..................بفروش رساند و شرکت با نام دیگری کار کند و ما سالها به دنبال گرفتن پول خود راهی به جایی نبریم .و اگر بگم چه ...............قول دادم نگم پس نمی گویم ولی اگر تشریف آوردید و خواستید حضوری می گویم .ضمنا اگر اجازه دهید صبح ادامه دهیم.و من الله توفیق .
در اصل توسط saeed2 پست شده استچیزی که شرکت از اون می ترسه در خواست انحلال است
انحلال شرکت مساوی با مرگ سپاه مساوی با تضعیف قدرت خاتم
مساوی با خیلی موارد دیگه که اصول اقتصادی کشور را زیر سوال می بره
به نظرم باید ضربه کاری باشه با تو رو به خدا و قربونت برم اعتصام کاری پیش نمی ره
گول این مار 7 خط را هم نخورید ...بیا تا باهات حرف بزنم ...چقدر اینها حرف می زنند
باید دست روی نقطه ضعفشان بزاریم و امتیاز بگیریم
خسته شدم ولی 1 دونه سهمم را مفت نمی فروشم
نظر
-
باسلام:
تشکر می کنم دوست عزیز .باور بفرمایید اگر باهم باشیم 34.07 درصد صدرا را داریم : پس می توانیم .ضمنا اگر هر پیشنهاد سازنده ای هر یک از دوستان داشته باشند قابل بررسی است.و من الله توفیق .
در اصل توسط kadban bastan پست شده استباسلام:بله دوست عزيز با شما موافق هستم .ضمنا بنده فکر مي کنم نياز به پيش نويس يک طومار را داشته باشيم و در آن خواسته هاي خودمان را بنويسيم و به امضاي سهامداران برسانيم و آنرا به مراجع ذي صلاح ارائه دهيم .و براي انجام اين مهم بايد قبل از گردهمايي هماهنگ باشيم . و من الله توفيق .
درود بر شماحميد خان
يکي از اصلي ترين نکات را فرموديد. طومار نويسي وجاهت بيشتري به خواسته دوستان خواهد داد.
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز لطفا شما زحمت پیش نویس طومار را بر عهده گیرید .تا انشاالله پس از همفکری برای شنبه آماده کنیم .و من الله توفیق .
در اصل توسط 699699 پست شده استبا عرض سلام وادب واحترام به سهامداران فهیم صدرا
تجربه سالها کار مالی به بنده آموخته است که هیچ قول وقرار شفاهی نمی تواند مبنای محاسبات قرار گیرد ،الا مستند
مگر نه آنکه در همین مجمع اخیر حرفهای دلخوشکنک فراوان بود نمونه : ( برگزاری مجمع فوق العاده )
اما انچه صورتجلسه شده وروی کدال آمد تصویب صورتهای مالی با زیان اعلام شده شرکت .
بنا براین علاوه براینکه اینجانب اعتقاد به گفتگو با مسولین شرکت دارم ولیکن اطلاعیه های شفاف سازی شرکت روی سایت کدال را موثر تر می دانم زیرا قابل اعتمادتر است . به نظرم وقتی فاصله بین حرف (وعده وعید در مجمع ) وعمل (خلاصه مصوبات مجمع در سایت کدال ) اینقدر باشد آیا بهتر نیست مدیریت شرکت را به سمت دادن اطلاعیه های شفاف سازی تشویق وترغیب نمائیم . تا مذاکرات دو به دو واحیانا" وعده های سر خرمن .
مطلب دوم اینجانب راجع به تهیه طومار می باشد که دوستان اشاره داشتند یکی از برترین مزیت این کار این است که افراد سهامدار واقعی زیر یک پرچم (طومار)گرد می آیند و افراد مزاحم ومغلطه گر شناسائی خواهند شد ./
بنده از همه سروران فعال واقعی در این تایپیک عذرخواهی می کنم ./در اصل توسط kadban bastan پست شده استباسلام:بله دوست عزيز با شما موافق هستم .ضمنا بنده فکر مي کنم نياز به پيش نويس يک طومار را داشته باشيم و در آن خواسته هاي خودمان را بنويسيم و به امضاي سهامداران برسانيم و آنرا به مراجع ذي صلاح ارائه دهيم .و براي انجام اين مهم بايد قبل از گردهمايي هماهنگ باشيم . و من الله توفيق .
درود بر شماحميد خان
يکي از اصلي ترين نکات را فرموديد. طومار نويسي وجاهت بيشتري به خواسته دوستان خواهد داد.در اصل توسط سرمایه گزار 67 پست شده استبا سلام : دوست عزیز و گرامی جناب آقای حیدری از اینکه مطلع شدم شما هم در روز تجمع تشریف می آورید بنده شخصآ بسیار مسرور و خوشحال شدم, با توجه به صحبتها ونطق های کوبنده تان که در دو مجمع سال گذشته و امسال خطاب به سازمان بورس و مدیران صدرا ایراد کردید که به فروریختن وجهه و تابوی سازمان بورس انجامید و منجر به افشاسازی بسیاری از رانتخواری ها و دست بدست شدن اطلاعات نهانی شرکتها بین افراد درون این سازمان و... گردید, که هرگز این اقدام بوقت شما از یاد و اذهان همه ما سهامداران صدرا فراموش نمی شود و شایسته بسی تشکر و تقدیر از شما دوست محترم و گرامی می باشد. حضور شما در این تجمع بسیار ضروری می باشد و انگیزه و دلگرمی بنده و دیگر دوستان صدرایی را به این تجمع دو چندان کرد. درود فراوان بر شما
نظر
-
نظر
-
از همان روز برگزاري مجمع معتقد بودم مديران شركت با هماهنگي قبلي موفق به آرام كردن جلسه مجمع و تصويب صورتهاي مالي بدون دادن امتياز خاص شده اند اكنون نيز سهامدارن صدرا بايد هوشيار باشند اگر جلسه اي برگزار شد بايد تمام توافقات قطعي و حتي امكان مكتوب شود و مورد مهم حتما و حتما در مورد مجمع فوق العاده كه قبلا قول آن را داده اند بايد زمان قطعي آن مشخص شود به نظرم اگر حاصل اين جلسه فقط همين مشخص شدن مجمع فوق العاده هم باشد نتيجه قابل قبولي خواهد بود .
ضمن اينكه حتي در صورتي كه جلسه با جناب اعتصام مثبت هم باشد نبايد مانع از جلسه شنبه در محل سازمان بورس باشد چرا كه بخشي از مشكلات صدرا ناشي از نگاه بدبينانه مديران بورس به ويژه شخص مالمير است چگونه است وقتي نمادهاي قندي بيش از 500 درصد رشد كرده بودند جناب مالمير اين رشد را منطقي اعلام كرد ولي صدرا به محض اينكه دو روز صف خريد داشت نماد متوقف شد در حالي كه زماني كه قيمت صدرا در عرض يك ماه بيش از 50 درصد افت داشت هيچ واكنشي نشان داد .
و يا چگونه در حالي كه پست بانك حدود 20 ماه از مهلت قانوني جهت برگزاري مجمع گذشته بود و هيچ گزارش فصلي ارائه نميكرد باز بود ولي صدرا به دليل تاخير يك ماهه در گزاش فصلي متوقف شد و آن هم تا زماني كه در حال افت بود باز بود و به محض صف خريد شدن به يكباره ناظرين بورس به فكر گزارش فصلي و گزارش شفاف سازي افتادند .
ضمن اينكه چگونه گزارش زيان 142 توماني تائيد و در كدال قرار گرفت ولي اعلام سود اندك سال 91 هنوز مورد تائيد قرار نگرفته و نسبت به كسب سود بسيار اندك نيز ترديد شده است .
بنابراين به نظرم جلسه با مسئولين بورس هيچ ارتباطي با جلسه با مديران صدرا ندارد و تحت هر شرايطي به نظرم بهتر است جلسه شنبه البته به صورت كاملا مسالمت آميز و با رعايت ادب براي بيان درخواست به حق با مسئولين بورس برگزار شود .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/08/01, 09:51.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز پنج شنبه ساعت 8 صبح جلوی ساختمان صدرا : شهرک غرب بلوار دادمان فاز هفت خیابان شفق پلاک 2 و قرار شنبه نیز به جای خود باقی است . ضمنا عزیزان ما مردمان این مرز و بوم هستیم و باید به خواسته بر حق ما توجه شود ولی باید مواظب افرادی که به دور ما جمع می شوند باشیم تا باعث سیاه نمایی نشوند و حتی الامکان افراد متفرقه را از خودمان دور کنیم .و من الله توفیق .
در اصل توسط architect_maf پست شده است View Postآقا پس شد شنبه ساعت 10 جلوی سازمان بورس تو ملاصدرا و پنجشنبه ساعت ؟ جلوی شرکت صدرا شهرک غرب؟آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/01, 09:23.
نظر
-
تقریبا ازدوسال پیش که ما صدرا وفاراک وآذر اب را خریدیدیم .
نامردی هایی که دراین سهم شد که واقعا ....
با صحبتهای جناب برادران عزیز
من هم موافقم باتوجه به اینکه من نیز خود ازسهامداران صدرا بودم درچندین نوبت دربازار مثبت که می توانست به نفع سهامداران صدراباشد سهام را به دلایل
وبا تصمیمات سلیقه ای خودشان سهم را متوقف ودر بدترین شرایط وهنگامی که بازار درمنفی کامل به سر می برد بازکردند .
واین بازوبسته شدن چند باربه وقوع پیوست . که همگی مشابه همدیگر بودند .
که بسیارمشکوک است .
واین بازوبسته شدنها هم گهگاه با اظهارات مدیر عامل صدرا نیز بیشتر مواقع هم دریک جهت بوده است .
کاش می شد یک کمیته ای تشکیل شود وبه این موارد رسیدگی کند .
متاسفانه دراین بین فاذروفاراک هم به پای صدرا سوختند .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز چند دقیقه پیش از بورس تماس گرفتند و فرمودند : که قرار یک جلسه با جناب مالمیر و دو نفر از نمایندگان سهامداران صدرا در روز دوشنبه ساعت یک ظهر تعیین شده است .و بنده نیز به ایشان جریان آن گردهمایی روز شنبه را گفتم و در خواست کردم که اگر قرار به جلسه ای هست بهتر است زودتر انجام شود تا شاید بتوان نتیجه خوبی عاید شود و ایشان فرمودند بله به جناب مالمیر اطلاع رسانی می نمایند .و من الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
بله دوست عزیز : بنده هم با شما موافق هستم و امیدوارم هرچه زودتر ایشان (جناب مالمیر) وقت زودتری برای جلسه بدهند .ضمنا دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است. و من الله توفیق .
در اصل توسط 699699 پست شده استوقتی اقای اعتصام راضی ، اقای مالمیر راضی وسهامداران راضی به برگزاری جلسه هستند چرا کار امروز به فردا موکول شود؟
اگر واقعا" در حد حرف و تحت الشعاع قرار دادن تجمع روز شنبه نیست یا علی . همین امروز یا فردا . برای کار خیر که استخاره نمی کنند .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/01, 10:15.
نظر
نظر