fako famile khodeshonan ina daran zoor mizanan bara hamin 130 million
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
درود به دوستان و بخصوص حمید خان
منم قبلا در چند پست طی چند ماه گذشته به اینکه 520 ملیون سهم و 27000 سهامدار کاملا غیر واقعیه اشاره کردم.اون 4 ماه اخر بد جور داشتن جمع می کردن ولی از بد شانسیشون سازمان سهم رو بست و نتونستن سهم رو خشک کنن و کامل به خواسته کثیفشون برسن .حالا هم به هر زوری که شده میخوان سهم رو پایین باز کنن و بقیه سهام رو جمع کنن بعد برن حالشو ببرن.
نظر
-
پاسخ مدیر عامل صدرا به خبرگزاری مارین نیوز
- با این اوصاف تکلیف 27 هزار سهامدار صدرا چه میشود؟
- دغدغه اصلی ما هم سهامداران است. برای همین میخواهیم این گروه و خود شرکت صدرا با شفافیت روبرو شوند نه ابهام. در این رابطه طبق توافقی که کرده بودیم قرار بود، نماد صدرا در بازار اول معاملات فرابورس باز شود تا سهامدار عمده شرکت اقدام به خرید تضمینی و 100 تومانی هرسهم کند و سهامداران قادر به تصمیم گیری شوند، ولی چنین اتفاقی رخ نداد. با این همه انتظار دارند، مسؤولان هم مساعدت کنند، حداقل نماد صدرا تا پایان سال در تابلوی اصلی فرابورس باز شود و سهامداران قادر به تصمیمگیری شوند. بعد اگر خواستند صدرا را به بازار پایه فرابورس ببرند.
حمید اقا منظور اعتصام از این جمله چیه ؟!!! یعنی صدرا هفته دیگه باز نمیشه ؟
نظر
-
حمید اقا منظور اعتصام از این جمله چیه ؟!!! یعنی صدرا هفته دیگه باز نمیشه ؟ [/quote]
منظورش اینکه این چند ماه باقیه سالو حداقل تو فرابورس باشه واز سال 92 اگه خواستن ببرنش به بازار پایه /به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم
نظر
-
حمایت 100 تومانی خاتم از صدرا وحجم 10 هزاری خرید از هر کد سهامدار حقیقی صرفا جهت تحریک سهامداران جزءبه فروش بیشتر و حقه ای از جانب این خون آشام ها جهت فروش فوری سهامدراران جزء می باشد وگرنه خودشان عطش شدیدی جهت جمع آوری صدرا دارند و سیری ناپذیرند .خدا خفه شان کند. منظورشان از هبه کردن صدرا هبه کردن سهام سهامداران جز به مارمولهای خاتم وصدراست. سردار جعفر ی فرمانده سپاه در خواب تشریف دارن ببینن خاتم داره با ارزشهای سپاه چکار می کنه .وای به حال کسانی که جونشونو در راه رسیدن به اهداف شوم شما دادند .البته اونا هدفشان والابوده شما هدفتون کالاسآخرین ویرایش توسط mehan1168؛ 2012/11/16, 14:52.
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوستان عزیز یک نکته که همه شما باید بدانید اینست که با هیچ منطقی جور نیست که با تمام تلاشهایی که کردیم هنوز 130 میلیون سهم را هم جمع نکرده ایم و بنده معتقدم نمی دانم 380 میلیون سهم کجاست که حاضر نیستند از خودشان حتی به اندازه یک تلفن مایه بگذارند ؟ خوب به این موضوع فکر کنید باید کلیدی در این موضوع باشد که قدرت باز کردن در صندق معمای بورس و صدرا را در خود داشته باشد .و من الله توفیق .
نظر
-
سام
حمید عزیز120ملیون سهم شما از 300نفر یعنی نفری400هزارتا سهم.الباقی 25هزار سهامدار که380 ملیون سهم دارند یعنی نفری فقط 15 هزارتا سهم دارند.خب کمتر حساسند.راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است
نظر
-
باسلام:
بله دوست عزیز این فرض معقول است و ما می دانیم که تنها 30 نفر بالای یک میلیون سهم دارند و 19500 نفر کمتر از 10000 سهم دارند و حتی همین 19500 نفر یا حداقل شش هزار نفر باقی مانده بالای 10000 سهم یا حداقل نیمی از آنها باید حداقل به اندازه یک ایمیل و یا یک تلفن برای سهشان دل بسوزانند و اگر اینطور باشد این پیشنهاد بنده می تواند مورد قبول و اجرای همه یا حداقل نیمی از آنها باشد . در هر صورت هر کس بخواهد می تواند به سایت زیر برود و در بخش کمیته سازش و طرح شکایت نماید تا در صورت محرز شدن تخلف صدرا (همان تاخیر در دادن گزارش که مورد قبول بورس است و حتی خود مهندس اعتصام هم چند بار بین دوستان این موضوع را تایید کرده است) آنها را وادار به جبران خسارت وارده کنند .دوستان عزیز به سایت زیر بروید و می توانید تنها با تکمیل فرم و فکس کردن یا پست کردن فرم و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه در خواست خسارت نمایید و در نظر داشته باشید که هر کس شکایت نکند هیچ حقیقی نخواهد داشت و تنها شکایت کنندگان هستند که می توانند خسارت دریافت نمایند . و بر اساس پیگیری که بنده کردم و طبق روال عادی این شکایت ظرف دو تا سه ماه به نتیجه خواهد رسید . و من الله توفیق .
لینک کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار
در اصل توسط rezastok پست شده است View Postحمید عزیز120ملیون سهم شما از 300نفر یعنی نفری400هزارتا سهم.الباقی 25هزار سهامدار که380 ملیون سهم دارند یعنی نفری فقط 15 هزارتا سهم دارند.خب کمتر حساسند.آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/17, 10:51.
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز بنده الان می خواهم به دیوان علی کشور برم و انشالله در اولین فرصت این کار را انجام خواهم داد ولی دوستان دیگر هم که در این امور وارد هستند هم می توانند در این کار شرکت نموده و راهنمایی لازم را انجام دهند ضمنا در بخش شرح درخواست بنویسید علت تاخیر در دادن گزارش .و من الله توفیق .
در اصل توسط 110 پست شده استبا سلام و تحیت و ارزوی موفقیت و بهروزی برای شما
پیشنهاد بنده این است در صورت امکان فرم بارگزاری شده در سایت مذکور
توسط شما
مستدل و متقن پر شود و مستندات هم ضمیمه شود بعد در یکی از فروم ها مجددا بارگزاری شود تا افراد ان را دانلود کرده و مشخصات خود را داخل ان بنویسند و برای کمیته سازش ارسال نمایند.
این پیشنهاد چند خاصیت دارد
1. متن فنی و کارشناسی شده نوشته می شود
2. رسیدگی توسط کمیته سازش را اسان می کند
3. طبعتا زودتر به نتیجه می رسد
4. به افراد و سهامداران کمک و همفکری می شود و
.....
در اصل توسط hamid672003 پست شده استباسلام:
بله دوست عزیز این فرض معقول است و ما می دانیم که تنها 30 نفر بالای یک میلیون سهم دارند و 19500 نفر کمتر از 10000 سهم دارند و حتی همین 19500 نفر یا حداقل شش هزار نفر باقی مانده بالای 10000 سهم یا حداقل نیمی از آنها باید حداقل به اندازه یک ایمیل و یا یک تلفن برای سهشان دل بسوزانند و اگر اینطور باشد این پیشنهاد بنده می تواند مورد قبول و اجرای همه یا حداقل نیمی از آنها باشد . در هر صورت هر کس بخواهد می تواند به سایت زیر برود و در بخش کمیته سازش و طرح شکایت نماید تا در صورت محرز شدن تخلف صدرا (همان تاخیر در دادن گزارش که مورد قبول بورس است و حتی خود مهندس اعتصام هم چند بار بین دوستان این موضوع را تایید کرده است) آنها را وادار به جبران خسارت وارده کنند .دوستان عزیز به سایت زیر بروید و می توانید تنها با تکمیل فرم و فکس کردن یا پست کردن فرم و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه در خواست خسارت نمایید و در نظر داشته باشید که هر کس شکایت نکند هیچ حقیقی نخواهد داشت و تنها شکایت کنندگان هستند که می توانند خسارت دریافت نمایند . و بر اساس پیگیری که بنده کردم و طبق روال عادی این شکایت ظرف دو تا سه ماه به نتیجه خواهد رسید . و من الله توفیق .
در اصل توسط rezastok پست شده استحمید عزیز120ملیون سهم شما از 300نفر یعنی نفری400هزارتا سهم.الباقی 25هزار سهامدار که380 ملیون سهم دارند یعنی نفری فقط 15 هزارتا سهم دارند.خب کمتر حساسند.
نظر
-
سلام.لطفا راجع به چگونگی پر کردن فرم راهنمایی کنید، خصوصا قسمت های : خواسته و تقویم آن،دلایل و مستندات و شرح در خواست. با تشکر فراوان
[QUOTE=hamid672003;239129][COLOR="#0000CD"][SIZE=4]باسلام:
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز : ببیند این دوستمان به آن سایت رفته و برای شما هم نوشته است . کافی است به لینکی که بنده گذاشته ام بروید و ببینید راهنمایی های لازم در آنجا هست و اگر سوالی بود بنده در خدمت هستم .ضمنا با شماره 88524145-021 برای هر سوالی که دارید می توانید تماس بگیرید .کمیته سازش - کانون کار گزاران بورس .یادتان باشد :موضوع مهم شکایت در مورد تاخیر در دادن گزارش است و درخواست جبران ضرر .و من الله توفیق .
در اصل توسط shokouhi پست شده استنقل قول از حمید آقا سایت بورسی
هر کس بخواهد می تواند به سایت زیر برود و در بخش کمیته سازش و طرح شکایت نماید تا در صورت محرز شدن تخلف صدرا (همان تاخیر در دادن گزارش که مورد قبول بورس است و حتی خود مهندس اعتصام هم چند بار بین دوستان این موضوع را تایید کرده است) آنها را وادار به جبران خسارت وارده کنند .دوستان عزیز به سایت زیر بروید و می توانید تنها با تکمیل فرم و فکس کردن یا پست کردن فرم و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه در خواست خسارت نمایید و در نظر داشته باشید که هر کس شکایت نکند هیچ حقیقی نخواهد داشت و تنها شکایت کنندگان هستند که می توانند خسارت دریافت نمایند . و بر اساس پیگیری که بنده کردم و طبق روال عادی این شکایت ظرف دو تا سه ماه به نتیجه خواهد رسید . و من الله توفیق .
دوستان یک فایل ورد هستش که قسمت بالا مشخصات خودتان و قسمت خوانده نام شرکت صنعتی دریایی ایران و مهدی اعتصام را قید می نمایید
و خواسته را نیز جبران ضرر و زیان از بابت قیمت سهم صدرا
و دلایل و مستندات عدم ارائه اطلاعات صحیح و به موقع به سهامداران و بورس (اطلاعات صورتهای مالی در شبکه کودال موجود است)
و توضیحات دیگر را نیز در زیر آن می دهید
و به شماره 88524147 فکس می نمایید و یا به آدرس زیر پست می نمایید
تهران، خیابان سهروردی شمالی، خیابان شهید قندی غربی، چهارراه سیبویه، ضلع جنوب شرقی چهارراه، پلاک 17
کدپستی: 1554833519آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/17, 11:43.
نظر
-
سلام دوستان من تازه عضو شدم و از طریق حمید خان با این سایت اشنا شدم ودر مورد اینکه چرا تعداد بیشتری از سهامداران صدرا اعلام امادگی نکرده اند فکر میکنم از موضوع بی خبر هستند مثل خود من که تا چند روز پیش این سایت را نمشناختم.من تعداد425610برگ سهم صدرا دارم وبه همه قول میدهم 1عدد سهم به قیمت خفت بار نخواهم فروخت وشکر خداا پول نیز لازم ندارم که مجبور بشم سهمم را مفت حراج کنم ودر ضمن من نیز مثل بقیه دوستان از سهم به اندازه توانم حمایت میکنم.
نظر
نظر