صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • قدیمی بورس
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 30

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوستان عزیز : شکایتهای صورت گرفته از صدرا و از طریق کمیته سازش حدودا 40 شکایت است و هفته آینده قرار است کمیته سازش با صدرا جلسه ای داشته باشد و سپس نتیجه را اعلام خواهد نمود . در ضمن دوستان بدانند تنها کسانی می توانند در صورت متخلف شناخته شدن صدرا : خسارت دریافت نمایند که شکایت ارسال کرده باشند و رای صادره برای دیگران نفعی نخواهد داشت .و من الله توفیق .
    من هم چهل و یکمین شکایت را فرستادم.

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز منظور بنده اینست که نیازمند خرد جمعی برای پیدا کردن راه حل هستیم و البته در تدارک یک جلسه با حضور فعالان حقیقی صدرا برای تصمیم گیری و اینکه چه باید بکنیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
      سلام اقا حمید از اینکه فرمودید هر فکری میخواهید برای سرمایتون همین امروز بکنید که فردا دیر است من منظور شما را نفهمیدم لطفا توضیح بدهید که چکار کنیم.

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3441

با سلام: لطفآ در صورت امکان برای من هم نحوه ارسال شکایت را توضیح دهید,بنده تازه از سفر برگشته ام و از چنین شکایتی بی اطلاع می باشم. با تشکر
        در اصل توسط قدیمی بورس پست شده است View Post
        من هم چهل و یکمین شکایت را فرستادم.

نظر

• mehdirashedin
          عضو جدید
          • Jul 2012
          • 9

با سلام خدمت دوستان
          هیات مدیره صدرا درصدد بودند که صدرا را از سهامی عام خارج کرده و به نوعی خصوصی نمایند.
          این شرکت دارائی هایی دارد که کمتر شرکتی از آن برخوردار می باشد به عنوان نمونه می توان به جزیره صدرا اشاره کرد
          این شرکت علاوه بر فعالیت در حوزه نفت و گاز به کارهای پیمانکاری دیگری نیز مشغول می باشد که از جمله آنها ساخت کشتی های بزرگ می باشد
          اگر این شرکت که تنها شرکتی است قانون تجدید ارزیابی دارائی ها را اجرا نمی کند اجرا کند و دولت بدهی آنرا پرداخت نماید و کار آنها در فازهایی از پارس جنوبی به اتمام برسد جزو سودآورترین شرکت ها محسوب خواهد شد
          خود هیات مدیره این را به خوبی می داند لذا در تلاش بودند که شرکت را از بورس خارج کنند سهم اندک سهامداران را (که اکثراً هم دیگر خسته و ناراضی هستند !!! ) با محاسبه زیان ها حساب نمایند
          هیات مدیره این شرکت از آدم های گردن کلفت هستند که دمشان به دم بعضی از دولتی ها وصل می باشد
          با فشار مجلس به سازمان بورس این شرکت در بورس ماندگار شد البته با تنبیه
          لذا باید منتظر دولت بعدی شد و تقابل آنها با هیات مدیره
          که البته دولت پیروز خواهد شد چون با دادن بدهی آنها و اجرائی کردن قانون تجدید دارائی ها شرکت گزارش واقعی خود را افشا خواهد کرد آن موقع هست که مثل سال 1381 قیمت سهم به احتمال زیاد تا هزار تومان و بیشتر هم برسد
          توجه شما را به ترکیب هیات مدیره شرکت جلب می کنم و همینطور به سوابق آن و نیز دوره های قیمت سهم در سال های گذشته

البته این نظر شخصیه
          [COLOR="#0000FF"]اگر فقیر به دنیا بیایی این اشتباه تو نیست ولی اگر فقیر بمیری این اشتباه توست! (بیل گیتس)[/COLOR]

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز یک جلسه برای تصمیم گیری و مشورت بین سهامداران صدرا گذاشته ایم و اگر شخصی هست که تمایل به شرکت دارد و راهکاری مناسب برای پیشنهاد دادن دارد .می تواند با بنده از طریق شماره 09192274571 و یا ایمیل hamid672003@yahoo.com تماس بگیرد تا ترتیب حضورشان را در جلسه بدهم .و من الله توفیق .

نظر

• izmo
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 54

سلام یکی دیگه از جاهایی که میتویند شکایت خودتون رو بگید برنامه پایش هست

ما هم در بخش پیشنهاد موضوع مطرح کردیم ، بحث مشکلات سهامدارای حقیقی رو

البته ما سهامدار صدرا نبودیم، مشکلات ما با فارسیت درود هست

اگر تعداد موارد مطروحه بالا باشه حتما در دستور کار برنامه قرار میگیره، اگر سهامدارای صدرا هم باشن تاثیر بیشتری خواهد داشت

این شرکت بورس هم مجبور میشه حمایت بیشتری بکنه

پایش : پادمان حمایت رسانه ملی از کار و سرمایه ایرانی
              ما سهامداران کارآفرین هستیم...

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز چند صفحه که به عقب بروید کاملا تو ضیح داده ام .ولی در کل می توانید به سایت seba.ir بروید و در بخش کمیته سازش فرم را پر کرده و با کپی کارت ملی و کپی شناسنامه فکس یا به آدرس داده شده ارسال نمایید . ضمنا دلیل درخواست زیان را تاخیر در دادن گزارش از چند ماه تا چند سال بنویسید که این تاخیر مورد قبول بورس نیز هست. ضمنا در صورت محکومیت صدرا به این تخلف تنها کسانیکه شکایت کرده اند می توانند از این حکم بهره برده و خسارت دریافت نمایند .و من الله توفیق .

لینک سایت

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                با سلام: لطفآ در صورت امکان برای من هم نحوه ارسال شکایت را توضیح دهید,بنده تازه از سفر برگشته ام و از چنین شکایتی بی اطلاع می باشم. با تشکر

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز یک جلسه برای تصمیم گیری و مشورت بین سهامداران صدرا گذاشته ایم و اگر شخصی هست که تمایل به شرکت دارد و راهکاری مناسب برای پیشنهاد دادن دارد .می تواند با بنده از طریق شماره 09192274571 و یا ایمیل hamid672003@yahoo.com تماس بگیرد تا ترتیب حضورشان را در جلسه بدهم .و من الله توفیق .

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

جلسه کجاست حمید خان؟اگر در منزلتان باشد بنده حضور نخواهم یافت شرمنده به دلیل عدم امنیت جانی آخه ما یکی از همون 33 نفر می باشیم و شما مامور اعتصام:d
                    در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز ، خیر منزل نیست ، محل را برای همین کار در اختیار گرفته ایم . برای تامین امنیت شما هم حتما یک فکری می کنیم ،البته دوستانیکه نمی دانند جناب سهامدار 67 شوخی می کنند بدانند که بنده مامور هیچ کسی جز وجدان خودم نیستم و فقط می خواهم با همبستگی از پایمال شدن حقمان جلوگیری کنیم . ضمنا دوستان پیامک نزنید من هم می خواهم بیایم ! لطفا تماس بگیرید تا در صورت امکان آدرس و ساعت و روز قرار را به شما عرض کنم .و من الله توفیق .

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                      جلسه کجاست حمید خان؟اگر در منزلتان باشد بنده حضور نخواهم یافت شرمنده به دلیل عدم امنیت جانی آخه ما یکی از همون 33 نفر می باشیم و شما مامور اعتصام:d

نظر

• rezastok
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 31

salam

دوستان باز هم تکرار می کنم تنها را ه ساده و خوب اعلام شماره حساب وجمع اوری پول برای گرفتن وکیل جهت شکایت حقیقیها از مدیریت صدراست توسط فردی مورد اعتماد مثل حمید اقا.ولی در تعجب وحیرتم که سختترین و پریسکترن راهها
                        (که عملا هم تا الان بیحاصل بوده)امتحان میشوند ولی این نه.[/quote] ضمنا دوستان هرکدام با مرجع قلید محترم خودمان استفتا کنیم وخلاصه ای از طومارهای موجود را به وبسایت ان حضرات ارسال کنند
                        راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• Ali zahedi
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 676

اعتراض صدرا پذیرفته نشد (اخبار بورس)

گفتگو با مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس

جناب مالمیر چرا صدرا به بورس بازنمیگردد؟

طبق آخرین بررسیها، اعتراض شرکت صدرا برای عدم حذف نماد از بورس به نتیجه نرسیده و رد شده است. با توجه به اعتراض مدیران صدرا درباره حذف این نماد از فهرست شرکتهای پذیرفته شده در بورس تهران، هیاتمدیره سازمان طبق دستورالعملهای موجود این امر را مورد تجدیدنظر قرار داد که بر اساس اعلام شفاهی و طبق مصوبه هیاتمدیره سازمان، حضور دوباره صدرا در فهرست بورس تهران منتفی است و سهامداران باید در انتظار بازگشایی نماد صدرا در بازار پایه فرابورس باشند.

این نماد چه زمان در بازار پایه بازگشایی میشود؟

با توجه به اینکه آخرین اطلاعات و صورتهای مالی صدرا برای ما ارسال شده است؛ پس از انجام آخرین هماهنگیهای لازم بین فرابورس و مدیران صدرا درباره چگونگی و نحوه حمایت از سهام این شرکت، نماد صدرا در بازار پایه فرابورس بازگشایی میشود که امیدواریم تا پایان آذرماه این امر تحقق یابد.

این روزها بسیاری از سهامداران چشم انتظار نمادهای متوقف پالایشگاهها هستند، از آنها چه خبر؟

پالایشگاه نفت اصفهان بحثی با پالایش و پخش فرآوردههای نفتی دارد که حاکی از اختلاف 1100 میلیارد تومانی شرکت با پالایش و پخش است که البته در گزارش 6ماهه نیز به آن اشاره شده است. این رقم برای هر سهم بسیار مهم و کلیدی است و 1100 میلیارد تومان اختلاف در صورتهای مالی معادل 300تومان برای هر سهم است و با توجه به اهمیتی که این رقم برای هر سهم دارد اگر شرکت مجبور به پرداخت این مبلغ به پالایش و پخش شود و اتفاق بیفتد، شپنا با زیان انباشته مواجه میشود. در حال حاضر سازمان بورس این موضوع را با وزارت نفت با همکاری شرکت در میان گذاشته که امیدواریم در این جلسات به جمعبندی برسیم، به نحوی که آنچه حق است اتفاق بیفتد تا تکلیف سهامداران مشخص شود. با وجود پیگیریهای چندباره، نمادهای پالایش نفت شیراز و پالایش نفت تهران اطلاعاتی که از سوی شرکتها در اختیار ما گذاشته شده ابهامات موجود را برطرف نکرده و همچنان برای بازگشایی در انتظار موارد جدیدی که شفافسازی لازم را درباره آخرین وضعیت این شرکتها داشته باشد، هستیم.
                          چهارشنبه 15 آذر 1391 ساعت 07:19

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز اجازه ندهید شیطان ایمان شما را هدف گیرد . در هر صورت بنده با تمام قوا در حال رایزنی با دوستان برای یک جلسه برای پنج شنبه هستم و انشاالله نتیجه آنرا خدمت شما عرض خواهم کرد .ضمنا قرار بر این است که در آن جلسه تقسیم کار هم صورت خواهد گرفت .و من الله توفیق .

در اصل توسط OTANA پست شده است
                            آقا رضا شما مثل اينکه تا حالا تو جمهوري اسلامي دادگاه تشريف نبرديد
                            برادر من دادگاه رفتن يعني زير 3 سال به نتيجه نميرسي حتي اگر راي هم بگيري اون تقاضاي تجديد نظر ميکنه و اين يعني يک سال ديگه .....فکر ميکني چرا تو بازار همه توافق ميکنن يا براي چک برگشتي به جاي دادگاه ميرن سراغ شرخر
                            فقط يک تجمع و تماس با سازمان براي بازگشايي همان حرف دندي
                            دارم کم کم به اين نتيجه ميرسم که حميد من اله توفيق رفته تو کار سنگ اندازي يه روابطي پيذدا کرده که حالا گذاشتتش تو رودربايستي با دزدان دريايي

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

...جا داره یه تشکرو خدا قوت مبسوط به حاج حمید بگم که فداکارانه چراغ غیرت سهامدار جز رو در اینسهم روشن نگه داشته.....خسته نباشیو خداقوت کاربه هرکجا که برسه ذره ای از ارزش تلاش و کوشش خستگی ناپذیر تو کم نمیکنه و دعای خیر ما سهامداران جز این سهم بدرقه راهت....
                              ....خوب بنظر میاد که هفته بعد دیگه سهم باز میشه و گزارش مجمع و 6 ماهه سهم رو کدال نشسته...
                              .....http://codal.ir/Reports/ExtraAssembl...V9rwesLA%3d%3d
                              ...http://codal.ir/Reports/InterimState...q6oj226A%3d%3d
                              ....نزدیکای 50 تومن زیان ساخته برا 6 ماهه...خدا عمرشون بده ....من همش نگرانبودم که چیزی نساخته باشه.....باز یه چیزی هست که بدن دست سهامدارای نازنین....
                              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مسعود 100
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 117

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ...جا داره یه تشکرو خدا قوت مبسوط به حاج حمید بگم که فداکارانه چراغ غیرت سهامدار جز رو در اینسهم روشن نگه داشته.....خسته نباشیو خداقوت کاربه هرکجا که برسه ذره ای از ارزش تلاش و کوشش خستگی ناپذیر تو کم نمیکنه و دعای خیر ما سهامداران جز این سهم بدرقه راهت....
                                ....خوب بنظر میاد که هفته بعد دیگه سهم باز میشه و گزارش مجمع و 6 ماهه سهم رو کدال نشسته...
                                .....http://codal.ir/Reports/ExtraAssembl...V9rwesLA%3d%3d
                                ...http://codal.ir/Reports/InterimState...q6oj226A%3d%3d
                                ....نزدیکای 50 تومن زیان ساخته برا 6 ماهه...خدا عمرشون بده ....من همش نگرانبودم که چیزی نساخته باشه.....باز یه چیزی هست که بدن دست سهامدارای نازنین....
                                با سلام و درود

دکتر جان نگرانی همه این بود که با این همه زد و بند و زحمت شبانه روزی زیانی نتونن بسازند .واقعا دست شان درد نکنه

این همه پروژه و دارایی و اموال و دریافتهای بدون حساب و کتاب که در می آورند و میخورند ،باید تهش ضرری برای من و شما بزارند تا خرجی شان در بیاد.

دکتر جان هر کدام از این آقایون خدمتتان آمدند یک آمپول درست و حسابی تجویز کنید تا ضرر درست و حسابی اعلام کنند.با تشکر از شما

نظر

در حال کار...
                                X