صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز فکر خوبی است انشاالله که دوستان همکاری کنند و نامه هایشان را برای شما ایمیل کنند .و من الله توفیق .

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
    با سلام خدمت اقا حمید و عرض ادب و احترام
    بهتر که این طومارها از طریق پست پیشتاز به دفاتر ارسال شود ویا به صورت حضوری تحویل دفاتر مراجع شود.
    من خودم چند روز دیگه به قم سفر میکنم. از اقا حمید خواهشمندم تمام طومارهارو با نام و نام خانوادگی سهامداران و اگر مقدور باشد با امضا به ایمیل بنده بفرستند. mhmn1365@yahoo.com

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز از نظر بنده حداقل اگر سودی نداشته باشد ضرر هم ندارد .شما هم می توانید از راهی که فکر می کنید ، احتمال نتیجه گرفتن است .اقدام فرمایید .و من الله توفیق .

در اصل توسط mahshid پست شده است View Post
      سلام
      لطفا دليل خودتون را براي ارسال طومارها به مراجع تقليد بفرمائيد . اين كار خيلي بي ربط به نظر مياد . به مراجع چه ارتباطي داره اين موضوع!!!!!!!
      :-/:-/

نظر

• mehdi9990
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 150

دوست عزیزم تخصیص به مردم ایران خورده یعنی تمام افرادی که ولایت مدار می باشند و ایرانی هستند نه اینکه ایرانی بودن تخصیص برای ولایتمدار باشه که برداشت شود تمام ایرانی ها ولایتمدارند ولی بنده با اعتقاد کامل می گویم هر شخصی که حضرت ایت الله خامنه ای را ببیند و از یاران شیطان نباشد عاشق ایشان خواهد شد به دلایل مختلف
        ولی اگه مظور شما برادران سنی ما می باشد ایشان نیز اکثرا ولایتمدار می باشند البته احتمالا به خاطر عنایت خداوند به امام خامنه ای می باشد مثل امام حسین (ع){تشبیه نمیکنم} که دوست و دشمن برای ایشان گریه کرده و بعضا محب ایشان می باشند
        تقبل الله حاج آقا ! واقعا استفاده کردیم و به فیض کامل رسیدیم .

نظر

• mehdi9990
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 150

علی لاریجانی از سپاه خواست تا وارد صحنه شود و افزود که سپاه با سرمایهای که دارد میتواند «گرههای» اقتصادی ایران را باز کند.
          =))=))
          :((:((

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز دو ساعت پیش با مهندس اعتصام تلفنی : نیم ساعتی صحبت کردم و ایشان مثل همیشه با خونسردی پاسخ سوالات بنده را می فرمودند . و بازهم فرمودند اگر سند ساختمان شهرک غرب درست شود و اگر سند جزیره درست شود و اگر جزیره منطقه آزاد شود و اگر سند نکا درست شود و اگر ...... ---------------->آنگاه می شود که صدرا ره صد ساله را یکساله برود و هر مسئله ای باید از طریق خودش حل شود و همچنین فرمودند : شخصا با رئیس جمهور در باره ............صحبت کرده اند و ایشان فرموده اند که : کدام نامه من نامه ای ندیده ام !!!!!!!!!!! . پس همه دوستان به این نکته توجه کنید که : تا وقتیکه ما حتی به چشم نمی آییم و مورد انکار هستیم ، بعید است به حق خودمان برسیم و اگر نتوانیم غیر قابل انکار باشیم ! بدون شک انکار خواهیم شد . در پایان ایشان فرمودند تالارها را می خوانند و می دانند که سهامداران قصد دارند هر یک حداقل صد سهم بخرند و غیره ................. و باز هم بنده به ایشان عرض کردم : مدیران بورس در اشتباه هستند و با برخوردی که با صدرا می کنند ! بدون شک ضربه ای سنگین دریافت خواهند نمود چون با این عمل خودشان فاتحه اعتماد به بورس را می خوانند .و صدرا در بازار پایه فرابورس هم به لحاظ جو روانی ای که دارد می تواند بر بورس به مانند یک بازوی قطع شده عمل کند . و ایشان فرمودند : ما می خواهیم سرمایه صفر شده آنها را به صد بخریم و هر کس نخواهد خودش می داند . و با این پاسخ دوستان فقط دو راه باقی است یا اتحاد و شکایت و نگه داشتن سهم تا تعیین تکلیف و یا گذشتن از حق و حقوق و فروش به هر قیمتی . دوستان عزیز هر کس خودش تصمیم بگیرد . اگر خواست بفروشد و یا اگر خواست با هم متحد باشیم با مسئولیت خودش که تا کی باید صبر کند و یا در آخر به حقش می رسد یا نه ! تصمیم با خود شما اگر با هم بودیم و متحد بنده در خدمتم و اگر نه همه در پناه خدا .ضمنا در مورد باز شدن نماد هم پرسیدم و گفتم که دوستان در مضیقه هستند و ایشان فرمودند در تلاش هستند تا آخر ماه نماد باز شود . و من الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/12/15, 22:17.

نظر

• shokouhi
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 65

حاج حمید پیگیر شکایت باش که ما همه پشتت هستیم ،
              من که قید پولم را زده ام ولی تا آخر جلوی ظالم خواهم ایستاد
              خدا توفیقت بده

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

حمید خان بنده نیز بطور کامل قید سهامم(که قبلاً تعداد آن را به شما اعلام نموده ام )را زدم و به هیچ عنوان با قیمتهای نازل آقایون نخواهم فروخت

به نوبه خودم از زحمات و پیگیری شما تشکر میکنم

نظر

• حسگر
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 136

من تو این چند ماهه به این نتیجه رسیدم که حمیدخان متاسفانه پیگیریاتون هیچ نتیجه ای نداشته.
                  ضمن تشکر از زحماتتون رو ما دیگه حساب نکن
                  این مملکت بی در و پیکرتر از این حرفاست

نظر

• حسگر
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 136

با سلام
                    من به شما توصیه میکنم که نگاهی هرچند گذرا به تاریخ 100 سال پیش بی اندازید
                    حتما متوجه میشوید که هر جا مراجع عزیزمان دخالت نکرده اند کشور به مرز فروپاشی می رسید

ولی زشته یه ایرانی تاریخ کشور خودش رو ندونه و با تاثیر از رسانه های بیگانه همچین حرفی بزنه
                    آره خيلي زشته ولي اكتفا كردن به كتابهاي تاريخ دوره راهنمايي و دبيرستان حماقت است. لطف كن برو با فندق شكن ملي شدن صنعت نفت و نقش دكتر مصدق و شيخ فضل اله نوري را بخوان بعد مي فهمي.
                    يك جور ديگه هم مي توني بفهمي و اون اينكه كشور ايران كه مهد اين افراد هست را با ساير كشورهايي كه صد سال پيش در يك رده قرار داشتيم مقايسه كني
                    يك راه ديگر هم براي فهميدن هست فقط هزينه داره:
                    آمار فاحشه هاي ايران را در كشورهاي عربي پيگيري كني تا بفهمي. من خودم توي يك كشور عربي ديدم داد ميزدند مادام لبناني، شيرازي

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

تو این مملکت همه دارن تجمع مسالمت امیز انجام میدهند حدود یک هفته پیش در برنامه سریا خبر دار شدم کارکنان نساجی مازندران جلوی مجلس تجمع کردند نماینده این کارکنان در رسانه ملی اعلام کرد که این کارکنان 28 ماه حقوق طلبکار هستند و زندگی اونها به سختی سپری میشه. چه انتظاری میشه از مراجع ذیصلاح داشت. فکر کنم شعر زیر از آقای پریش مصداق خوبی باشه:

در کویر از آتش خورشید باران خواستم.....................ساده باور من که شبنم را ز طوفان خواستم
                      بر سر خوانی که زخمش نان و خونش آب بود.........................ایعجب کز میزبان خود نمکدان خواستم
                      هر سر مویم خدایا میسرود و بیخیال..................................... سجده بر گل کردمو از سنگ ایمان خواستم
                      بر مزاری گریه سر کردم که مرداری نداشت.............................شرمساری را نگر کز مردگان جان خواستم
                      از لب آنکس که خود کم از بت معبد نبود................................همره عشق صفا حال پریشان خواستم
                      گرچه در گوشم فراوان داد بی دردی زدند...............................درد خود را گفتم و از خلق درمان خواستم
                      یکطرف با جام زهر یکطرف آتش به دست..............................در میان من عافیت از این و از آن خواستم
                      همچنان پایی که میلغزد ز برگ باتلاق.................................. استقامت از رفیق سست پیمان خواستم
                      در غم آبادی که ناخن داشت پلک چشمها............................ لذت بوسیدن لب را زدندان خواستم
                      خوشه خشکم که بعد از غارت گنجشک ها............................واژه شکر نمکخواری ز مهمان خواستم
                      دم نباید زد ز سختیها که مشکلتر رسید................................هر چه را از روزگار سفله آسان خواستم
                      ساده لوحی را تماشا کن که در قحطی پریش........................از بخیل تشنه آب و از گدا نان خواستم.
                      پریش شهرضائی
                      آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2012/12/16, 13:56.
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• اسماعیل
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 392

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                        من تو این چند ماهه به این نتیجه رسیدم که حمیدخان متاسفانه پیگیریاتون هیچ نتیجه ای نداشته.
                        این بی درو پیکرو خوب اومدی ایول.همه چیزهامون بهم میاد در واقع اگر غیر از این باشد باید تعجب کنیم{تومملکت عشقی زندگی میکنیم}

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوستان عزیز نماد خصدرا در بازار پایه فرابورس امروز 91/09/26 ساعت 15:00 به قیمت 1000ريال باز و بطور نمایشی ده هزار سهم معامله شد و احتمالا نماد آماده باز شدن باشد و هر دوستی که می خواهد بفروشد ! می تواند بفروشد و اگر نگه می دارد فقط با مسئولیت خودش نگه دارد و اگر نگه داشت و با ما بود بنده در خدمت هستم تا شکایت و ............ .انشاالله به حق خودمان خواهیم رسید .و من الله توفیق .

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post

نظر

• amin.nakaee
                            عضو جدید
                            • Aug 2012
                            • 17

با سلام خدمت کلیه دوستان ظاهرا نماد صدرا در بازار پایه فرابورس با نام خصدرا۳ درج شده (تا امروز خبری از این نماد نبوده ) ولی حجم معاملاتش صفر است . این هم لینک نمای بازار پایه فرابورس

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

دوستان فروشنده من خودم به قیمت قبل از بسته شدن قیمت فروش داده ام لطفا بیایید شما هم این کار را بکنید زیر 155 تومان نفروشیم

نظر

• حسگر
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 136

از این پس به جای واژه سخیف اعتصام بگویید مدیر عامل صد تومنی
                                آخرین ویرایش توسط حسگر؛ 2012/12/16, 21:18.

نظر

در حال کار...
                                X