صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • hamid672003
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۰
    • ۱۱۶۵

باسلام:
    دوست عزیز پیشنهاد خوبی است . و دو راه وجود دارد یکی اینکه از فکس و یا سایت مراجع تقلید استفاده کنیم :که دوستان همه می توانند با گرفتن کپی از آن نامه ها، آنها را رسال نمایند و دوم اینکه با گرفتن پرینت از نامه ها آنها را به آدرس مقامات مورد نظر ارسال کرد . البته بنده هم تمام تلاشم را در این جهت انجام خواهم داد . و من الله توفیق .

در اصل توسط MHMN پست شده است مشاهده پست
    با سلام و تشکر فراوان خدمت اقا حمید
    با توجه به اینکه شما طومارهای فراوانی تهیه کرده اید و به جاهای مختلف از جمله دفتر مقام معظم رهبری فرستادید.... ایا شما مطمئن هستید که رهبر عزیزمان در جریان این طومارها قرار گرفته است؟ و از مشکلات سهامداران جزء صدرا با خبر است؟ واز خیانتی که قرارگاه بر علیه نظام می کند و باعث بدبینی خیلی ها نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می شود با خبر است؟
    پیشنهاد میکنم که این طومارها را به دفاتر مراجع تقلید در استان قم و دفاتر ائمه جمعه استان تهران قم اصفهان مشهد و... بفرستید به خاطر اینکه تاثیر ایشان برای رساندن اعتراض و مشکلات ما به حضرت امام خامنه ای نائب برحق امام عصر ارواحنا فداء بیشتر از فرستادن طومار به دفتر ایشان میباشد چون به احتمال زیاد طوماری به ایشان نمیرسد و حضرت اقا از مشکلات ما و خیانت قرارگاه نسبت به ایشان و تمام مردم ولایتمدار ایران بی خبر می باشند و دلیل اصلی وجود خبرهای متناقض در رسانه های تصویری و دیجیتال می باشد که همه به کارایی قرارگاه سازندگی و نقش مهم ان در اقتصاد تاکید میکنند

نظر

• قدیمی بورس
      عضو عادی
      • مرداد ۱۳۹۱
      • ۳۰

در اصل توسط hamid۶۷۲۰۰۳ پست شده است مشاهده پست
      باسلام:
      دوستان عزیز انشاالله شنبه شکایت در دادگستری مطرح و پرونده را نیز مفتوح می نماییم و سپس از شما دوستان عزیز درخواست می نماییم برای امضای شکایت نامه تشریف بیاورید .
      عنوان شکایت : ابطال صورتجلسات و گزارشهای خلاف واقع هیئت مدیره شرکت صدرا و سود متعلقه به سهام و اعلام ورشکستگی به تقصیر مدیران صدرا و درخواست حسابرسی اموال و دارائیهای شرکت صدرا و زیر مجموعه آن با جلب نظر حسابرس رسمی دادگستری .و من الله توفیق .
      جناب حمید آقا لطفا بفرمایید آیا امکان دادن وکالت به شما (چون من ساکن مشهد هستم) برای امضای شکایت نامه وجود دارد؟

نظر

• mehdi9990
        عضو عادی
        • تیر ۱۳۹۰
        • ۱۵۰

در اصل توسط MHMN پست شده است مشاهده پست
        با سلام و تشکر فراوان خدمت اقا حمید
        با توجه به اینکه شما طومارهای فراوانی تهیه کرده اید و به جاهای مختلف از جمله دفتر مقام معظم رهبری فرستادید.... ایا شما مطمئن هستید که رهبر عزیزمان در جریان این طومارها قرار گرفته است؟ و از مشکلات سهامداران جزء صدرا با خبر است؟ واز خیانتی که قرارگاه بر علیه نظام می کند و باعث بدبینی خیلی ها نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می شود با خبر است؟
        پیشنهاد میکنم که این طومارها را به دفاتر مراجع تقلید در استان قم و دفاتر ائمه جمعه استان تهران قم اصفهان مشهد و... بفرستید به خاطر اینکه تاثیر ایشان برای رساندن اعتراض و مشکلات ما به حضرت امام خامنه ای نائب برحق امام عصر ارواحنا فداء بیشتر از فرستادن طومار به دفتر ایشان میباشد چون به احتمال زیاد طوماری به ایشان نمیرسد و حضرت اقا از مشکلات ما و خیانت قرارگاه نسبت به ایشان و تمام مردم ولایتمدار ایران بی خبر می باشند و دلیل اصلی وجود خبرهای متناقض در رسانه های تصویری و دیجیتال می باشد که همه به کارایی قرارگاه سازندگی و نقش مهم ان در اقتصاد تاکید میکنند
        از این حرفت مطمئنی که از جانب همه مردم ایران بعنوان ولایت مدار صحبت میکنی ؟ اگر همه ولایتمدار نبودند چی ؟

نظر

• 110
          عضو عادی
          • دی ۱۳۹۰
          • ۳۶

تقدیم به جناب اعتصام مدیر عامل با کفایت شرکت فخیمه صدرا تبلور ايمان ،خرد و توانايي

http://new.bourex.com/viewtopic.php?p=۷۰۶۲۳۱#۷۰۶۲۳۱

نظر

• حسگر
            عضو عادی
            • اسفند ۱۳۹۰
            • ۱۳۶

کسانی که دنبال حل مشکلشان از طریق مر. تق هستند قید صدراشونو بزنند بهتر است. چون توی این چند صد سال جز ایجاد مشکل باعث حل مشکلی نشدند.

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۹۰
              • ۱۱۶۵

باسلام:
              دوست عزیز : در حال بررسی جنبه های مختلف و نوع شکایت(کیفری یا حقوقی یا هردو) هستم و انشاالله بزودی اطلاع رسانی خواهم کرد .و من الله توفیق .

در اصل توسط قدیمی بورس پست شده است مشاهده پست
              جناب حمید آقا لطفا بفرمایید آیا امکان دادن وکالت به شما (چون من ساکن مشهد هستم) برای امضای شکایت نامه وجود دارد؟

نظر

• اسماعیل
                عضو فعال
                • آبان ۱۳۹۱
                • ۳۹۶

در اصل توسط حسگر پست شده است مشاهده پست
                کسانی که دنبال حل مشکلشان از طریق مر. تق هستند قید صدراشونو بزنند بهتر است. چون توی این چند صد سال جز ایجاد مشکل باعث حل مشکلی نشدند.
                حالا ضرری ندارد برویم تو سایت مراجع تقلید محترم و یه مطلب حسابی از برادران مومن و خدوم این مرزو بوم بزنیم اولا ببینیم سایتشان چه شکلی چون تا حالا این جور جاها سرک نکشیدیم و ثانیا{عربی شد}ببخشید شاید مراجع محترم شوند سبب خیر

نظر

• amin.nakaee
                  عضو جدید
                  • مرداد ۱۳۹۱
                  • ۱۷

دوستان کسی خبری از بازگشایی نداره ؟ آخه گزارش صدرا هم روی سایت قرار گرفته پس کی میخان نمادو باز کنن ؟

نظر

• rezastok
                    عضو عادی
                    • تیر ۱۳۹۱
                    • ۳۱

دوستان هرکس با مرجع تقلید محترمش هم میتونه این معضل صدرا رو مطرح کنه یا از وبسایتشان یا حضوری استفتا کند. خیلی مفید است.
                    راه حل صدرا: استخدام وکيل و حسابرس داخلي توسط سهامداران جز (به نمایندگی دکتر پارسا)و شفافسازي حسابداری و قراردادهاي صدرا است

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۱
                      • ۳۹۶

در اصل توسط rezastok پست شده است مشاهده پست
                      دوستان هرکس با مرجع تقلید محترمش هم میتونه این معضل صدرا رو مطرح کنه یا از وبسایتشان یا حضوری استفتا کند. خیلی مفید است.
                      من به مکارم شیرازی زدم دیگه به کی بزنیم در ضمن اگر همه به سه نفر از مراجع سرشناس بزنیم بهتره راستی تو چه قسمتی باید مطلب را درج کنیم.{من در قسمت استفتا درج کردم}

نظر

• MHMN
                        عضو عادی
                        • مهر ۱۳۹۱
                        • ۲۹۱

با سلام خدمت اقا حمید و عرض ادب و احترام
                        بهتر که این طومارها از طریق پست پیشتاز به دفاتر ارسال شود ویا به صورت حضوری تحویل دفاتر مراجع شود.
                        من خودم چند روز دیگه به قم سفر میکنم. از اقا حمید خواهشمندم تمام طومارهارو با نام و نام خانوادگی سهامداران و اگر مقدور باشد با امضا به ایمیل بنده بفرستند. mhmn۱۳۶۵@yahoo.com
                        الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• mahshid
                          عضو عادی
                          • اردیبهشت ۱۳۹۰
                          • ۴۰

سلام
                          لطفا دليل خودتون را براي ارسال طومارها به مراجع تقليد بفرمائيد . اين كار خيلي بي ربط به نظر مياد . به مراجع چه ارتباطي داره اين موضوع!!!!!!!
                          :-/:-/
                          آخرین ویرایش توسط mahshid؛ ۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۲۰:۲۷. دلیل: ...

نظر

• MHMN
                            عضو عادی
                            • مهر ۱۳۹۱
                            • ۲۹۱

در اصل توسط mehdi۹۹۹۰ پست شده است مشاهده پست
                            از این حرفت مطمئنی که از جانب همه مردم ایران بعنوان ولایت مدار صحبت میکنی ؟ اگر همه ولایتمدار نبودند چی ؟
                            دوست عزیزم تخصیص به مردم ایران خورده یعنی تمام افرادی که ولایت مدار می باشند و ایرانی هستند نه اینکه ایرانی بودن تخصیص برای ولایتمدار باشه که برداشت شود تمام ایرانی ها ولایتمدارند ولی بنده با اعتقاد کامل می گویم هر شخصی که حضرت ایت الله خامنه ای را ببیند و از یاران شیطان نباشد عاشق ایشان خواهد شد به دلایل مختلف
                            ولی اگه مظور شما برادران سنی ما می باشد ایشان نیز اکثرا ولایتمدار می باشند البته احتمالا به خاطر عنایت خداوند به امام خامنه ای می باشد مثل امام حسین (ع){تشبیه نمیکنم} که دوست و دشمن برای ایشان گریه کرده و بعضا محب ایشان می باشند

نظر

• MHMN
                              عضو عادی
                              • مهر ۱۳۹۱
                              • ۲۹۱

در اصل توسط mahshid پست شده است مشاهده پست
                              سلام
                              لطفا دليل خودتون را براي ارسال طومارها به مراجع تقليد بفرمائيد . اين كار خيلي بي ربط به نظر مياد . به مراجع چه ارتباطي داره اين موضوع!!!!!!!
                              :-/:-/
                              دوست گرامی اگه متن بنده رو خونده باشید متوجه می شوید.
                              به نظر بنده به خاطر نزدیکی این افراد وهمچنین جلساتی که بعضا با رهبر انقلاب دارند می توانند تاثیر گذار باشند ولی دلیل اصلی این است که بنده مطمئن هستم(نظر شخصی)، مقام معظم رهبری در جریان اتفاقاتی که در صدرا رخ داده است نمی باشند وان هم به دلیل اخبارهای است که همگی نشان دهنده کارایی قرارگاه سازندگی می باشد
                              که میتوانیم از طریق مراجع تقلید ( که معمولا جلسات شخصی با حضرت آقا دارند) ایشان را از این موارد مطلع سازیم
                              آخرین ویرایش توسط MHMN؛ ۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۲۱:۰۶.

نظر

• MHMN
                                عضو عادی
                                • مهر ۱۳۹۱
                                • ۲۹۱

در اصل توسط حسگر پست شده است مشاهده پست
                                با سلام
                                من به شما توصیه میکنم که نگاهی هرچند گذرا به تاریخ ۱۰۰ سال پیش بی اندازید
                                حتما متوجه میشوید که هر جا مراجع عزیزمان دخالت نکرده اند کشور به مرز فروپاشی می رسید

ولی زشته یه ایرانی تاریخ کشور خودش رو ندونه و با تاثیر از رسانه های بیگانه همچین حرفی بزنه

نظر

در حال کار...