کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام:
دوستان عزیز پیغام ناظر بازار برای بسته شدن نماد خصدرا .و من الله توفیق .
توقف نماد معاملاتي شركت صنعتي دريائي ايران در نماد خصدرا1 92/1/27 09:49
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريائي ايران (خصدرا1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده در روز شنبه مورخ 31/01/1392، در پايان معاملات امروز سه شنبه مورخ 27/01/1392 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
سه نفر از اعضای هیات مدیره استعفا دادند (نمایندگان شرکتهای شهریار مهستان،مهر اقتصاد و مهد امید آرین)
همچنین سه نمایده از شرکتهای پترو گوهر،پترو پایدار و پترو تدبیر،به عنوان جانشین آنها معرفی شدند
در ضمن شرکت پترو تدبیر با حدود 12% مالکیت به جمع سهامداران بالای 1% اضافه شده و سهام شرکتهای شهریار مهستان و مهد امید را خریداری نمده است
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
دوستان بنده نتوانستم از مشهد برای مجمع بیام.
کسی لطف می کنه سهامداران حقوقی جدید را همراه با درصد سهامشون بنویسه
ضمنا در تالار همسایه می گویند اعتصام خبر از حمایت مجدد در صد تومن داده آیا واقعیت دارد؟
باسلام:
دوست عزیز همانطور که دوستمان فرمودند: 1- سه نفر از اعضای هیئت مدیره عوض شد. 2- ضمنا خرید صد تومانی را هم مهندس اعتصام فرمودند : که نگرانی ندارد و حجم از هر کد ده هزارتایی را هم بر خواهند داشت 3- همچنین چند قرار داد جدید هم بسته اند 4- اسناد هنوز درست نشده است 5- ساختمان شرکت و برخی دارایی ها را خواهند فروخت تا مشکلات را حل نمایند 6-تعداد فاذر صدرا 21 میلیون سهم .............. و من الله توفیق .
دوستان بنده نتوانستم از مشهد برای مجمع بیام.
کسی لطف می کنه سهامداران حقوقی جدید را همراه با درصد سهامشون بنویسه
ضمنا در تالار همسایه می گویند اعتصام خبر از حمایت مجدد در صد تومن داده آیا واقعیت دارد؟
کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران(خصدرا1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد، امروز دوشنبه مورخ 02/02/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
کف قیمتی صدرا ۷۰ است و با شکست عدد صد به راحتی قابلیت رشد تا ۱۴۰ را دارد. بعد از تثبیت ۱۴۰ سهم مقاومتهای نزدیک به هم دارد که در زمان خودش بحث خواهد شد. سهم حتی با رد کردن ۱۴۰ وارد روند صعودی بلند مدت نمی شود.
همه سهمها از همه گروه ها رشد خواهد کرد این مطلبی بود که مدتها پیش در بازار سراسر منفی گفتم واین روزها اکثریت سهمها رشدهای چند صد درصدری کردند بجز گروه محدودی که انها هم =;بزودی رشد خواهند کرد ولی دوسهم رشدی خواهد کرد که باورش برای بازار سرمایه غیره قابل تصوره صدرا و دومی گاز لوله رشد این سهمها باعث حسرت خیلیها اعم از حقوقی هاو حقیقیها خواهد شد که در بین این دوسهم رشد صدرا بیشتر از گاز و لوله هست امروز 9/2/92هست:((
سلام
در مورد صدرا من فکر می کنم خریدن صدرای 75 تومنی نمی تونه ریسکی داشته باشه. واقعا 75 تومن رو الان بچه 2 ساله هم از کسی قبول نمیکنه.
همین فاذری که 1 سال همه رو کلافه کرده بود در دو ماه 100 درصد رشد کرده و همه انتظار ادامه روند رو ازش دارن و چون شناور کمی پیدا کرده به اهداف غیر قابل باوری میرسه. همین موضوع هم در مورد صدرا صدق میکنه. بیش از 200 میل از شناورش در این چند ماه کم شده. رشدش دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره . سهم زیر 100 تومن در بازار با دلار 3500 تومنی جوکی بیش نیست، اونم سهمی مثل صدرا با این همه دارایی.
سلام
در مورد صدرا من فکر می کنم خریدن صدرای 75 تومنی نمی تونه ریسکی داشته باشه. واقعا 75 تومن رو الان بچه 2 ساله هم از کسی قبول نمیکنه.
.
سلام - خب این حرف رو میشد واسه صدرای 100 تومانی هم گفت --- قبلشم میشد واسه صدرای 156 تومانی با توجه به قیمت 250 تومانی گفت -- یا راجع به صدرای 300 تومانی با توجه به صدرای 420 تومانی هم گفت
از کجا معلوم همین حرفو خیلی ها مدتها بعد با قیمتی نصف این قیمت الان تکرار نکنن و نگن صدرای 30 تومانی نمی تونه ریسکی داشته باشه
سلام - خب این حرف رو میشد واسه صدرای 100 تومانی هم گفت --- قبلشم میشد واسه صدرای 156 تومانی با توجه به قیمت 250 تومانی گفت -- یا راجع به صدرای 300 تومانی با توجه به صدرای 420 تومانی هم گفت
از کجا معلوم همین حرفو خیلی ها مدتها بعد با قیمتی نصف این قیمت الان تکرار نکنن و نگن صدرای 30 تومانی نمی تونه ریسکی داشته باشه
سلام دوست عزیز
روندها در بازار تکرار میشن. روز خساپا بالای 1000 بود ولی تا 100 پایین اومد دوباره تا حوالی 500 رشد کرد و الان دوباره 100 تومنه. این مطلب در مورد سهامهای دیگه بازار هم صدق میکنه. من بعد از 2 سال دوباره صدرایی شدم و منتظر تغییر روند این سهم هستم عجله ای هم ندارم. فاذر 30 تومنی تا حوالی 400رفت ولی به 165 برگشت و الان مجدد حوالی 400 تومن پرسه میزنه. این پالایشگاهی و پتروشیمی ها هم گل سرسبد بورسن شاید 2 یا ساله دیگه به هر دلیلی که من نمی دونم قیمتهای پایینی رو تجربه کنن و این روند در بازار ادامه داره فقط بازه زمانیش برای سهمهای مختلف متفاوته.
سه شنبه - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲
براساس اعلام مهندس محمد علي نظارت مدير عامل شركت فن آوري آبهاي عميق (DOT) عمليات خط لوله زير دريايي آبگير ستاره خليج فارس به كارفرمايي شركت ستاره نفت خليج فارس با استفاده از تجهيزات و متخصصين مجرب شركت DOT در تاريخ 15/2/1392 با موفقيت در ترانشه آماده شده قرار گرفت .
بر همين اساس مهندس محمد بيگي مدير پروژه هاي نصب سنگين شركت DOT افزود اين عمليات شامل چهار رشته خط لوله 1200 متري به قطر 70/2 متر بوده كه داراي وزني حدود 10000 تن مي باشد.
وي گفت ، دو ريسه ي 600 متري مطابق با طراحي اين شركت در حوضچه خشك ساخته شده و پس از انجام مراحل مهندسي نصب ، ملحقات مربوط به عمليات لوله گذاري آن اجرا شد و در نهايت با تجهيز ناوگان دريائي و تجهيزات نصب سنگين مورد نياز ، عمليات با تكيه بر دانش فني و توسط بهترين تيم هاي دريايي و غواصي به انجام رسيد.
ايشان اضافه نمودند، متخصصين و مهندسين شركت طي چهار روز عمليات شبانه روزي توانستند بعد از باز شدن حوضچه ساخت ، لوله را با شناورهاي مربوطه از حوضچه خارج و به سمت موقعيت نصب منتقل نمايند و پس از اتصال دو ريسه در زير و روي آب ، با انجام فرآيند غرق كردن كنترل شده ، لوله را در ترانشه آماده شده قرارداده و عمليات را با موفقيت به پايان برسانند.
لازم به ذكر است اين سازه يكي از بزرگترين سازه هاي نصب شده به لحاظ وزني در خليج فارس مي باشد.
- - - Updated - - -
حل فوری مشکلات صدرا و ایزوایکو در بالاترین ردههای ملی
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: مشکلات مربوط به صنایع دریایی عمده کشور باید هرچه سریعتر در بالاترین ردههای ملی حل شود.
محمود زیرکچیانزاده در گفتوگو با خبرنگار مارین نیوز با اشاره به چالشهای مزمن اداری-مالی که دامان بزرگترین مجموعههای صنعت دریایی کشور را گرفته؛ افزود: شرکتهای بزرگ دریایی ما امروز در بخشهای سرمایه و مباحث مالی دچار مشکلاتی هستند که بایستی در بالاترین ردههای ملی به گونهای حل شود که در جهت بالا بردن بازدهی و بهرهوری آنها باشد.
وی تأکید کرد: در این جهت، باید تصمیمات مشخص، ملی و بسیار سریعی گرفته شود.
به عقیده زیرکچیانزاده، این تصمیمات درباره شرکتهای بزرگی مانند صدرا و ایزوایکو در همین ابتدای سال جدید باید نهایی شود؛ چرا که ما زمانهای زیادی را تاکنون از دست دادهایم و گذشت بیشتر زمان به ضرر ماست.
این مدیر ارشد صنعت نفت دریایی کشور افزود: اگر این تصمیمات در بالاترین ردههای ملی گرفته نشود، یقینا در پیادهسازی منافع ملی خود در دریا از موقعیت فعلی هم ضعیفتر خواهیم شد.
وی در ادامه این گفتوگو با بیان اینکه «ما واقعا باید توسعهای دریامحور داشته باشیم»، توضیح داد: من در حوزه نفت و گاز، اعتقاد راسخ دارم که چه آن بخشهایی که در دریاست و چه بخش خشکی، شاهراه توسعه فعالیتها از دریا میگذرد و اصولا پنجره توسعه ملی ما در دریاست.
زیرکچیانزاده افزود: ما با در اختیار داشتن سه دریای مهم در شمال و جنوب میتوانیم از ظرفیتهای مختلف سوآپ، ترانزیت، آبهای کمعمق (خلیج فارس) و آبهای عمیق (دریای خزر و عمان) بهره ببریم و در این راستا، باید زیرساختهای دریایی، استانهای دریایی و شرکتهای بزرگ دریایی خود را با ارادهای ملی تقویت کنیم.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با اشاره به تجربیات بینالمللی عنوان کرد: الآن در کل دنیا، پتانسیلهایی که شکوفا شدهاند مربوط به کشورهایی است که در حوزه زیرساختهای دریایی قوی عمل کردهاند. دالیان و شانگهای چین، دبی در امارات و.. از این نمونهها هستند. اما ما متأسفانه در استانهای ساحلی خود چه در شمال و چه جنوب زیرساختهای خود را چنان که باید تقویت نکردهایم.
نظر