کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
واقعا؟؟؟
آخه چرا؟؟؟
یعنی شما از رفتار بازیگر و سرکوب قیمت ناراضی هستید و قبول هم دارید که سهم داره سرکوب قیمت میشه و به نوعی کنترل قیمت، ولی شکایت نمیکنید؟
بازيگردانش(نوسانگير) توهم زده كه خيلي باهوشه.
تو حقوقي از كف مي خره
تو حقيقي تو سقف ميفروشه به خلق الله.
واين داستان هر روز با كاهش قيمت پايان مي يابد.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
سلام
واقعا؟؟؟
آخه چرا؟؟؟
یعنی شما از رفتار بازیگر و سرکوب قیمت ناراضی هستید و قبول هم دارید که سهم داره سرکوب قیمت میشه و به نوعی کنترل قیمت، ولی شکایت نمیکنید؟
سلام وعرض ادب واحترام
یک نوع سلیقه و یا بهتر است عرض کنم دیدگاه شخصی است
هیچوقت اصول را فدای فروع نمیکنم ولی در مقاطعی فروع را فدای اصول میکنم
اینکه دستکاری قیمتی وجود داره کوچکترین شکی هیچکسی نداره واینکه باوجود روند صعودی پر قدرت بنیادی سرکوب همه جانبه انجام میشه مثل روز روشن است ولی تا کی میتونن ؟
خب پس اصل نمیتونه زیر علامت سوال بره یعنی هر نوع عملکرد ضد بنیادی نمیتونه پایدار باشه چون محکوم به صعود است وبتبع این مهم این مقاطع را نادیده میگیرم
تا جایی که منافع بازیگران دقیقا در راستای روند صعودی بنیادی تامین میشه یعنی بازیگران هم از روند صعودی بنیادی تبعیت میکنند
نگران نباشید قیمت صدرا از روند صعودی بنیادی تبعیت خواهد کرد تا جایی که بازدهی خیلی بیشتر از کلیت بازار سرمایه خواهد بود به امید خدا
ارادت
اردرهای ۲۰۰هزارتایی چه در خرید و فروش به بازیگران تعلق داره و هر روز از کدهای حقیقی به حقوقی وبالعکس انتقال داده میشه برای اهدافشون واز این فرصت ها برای خرید باید نهایت استفاده را کرد
طبقه بندی در تمامی عرصه هاست که باید بطور دقیق انجام بشه
عوامل موثر بر قیمت درونزا و برونزاست که این عوامل باید طبقه بندی شوند به دو قسمت و هر قسمت باید با ترتیب اولویت قرار بگیرند
عوامل درونزا
کی یکیش همین بازیگران هستند در اولویت دوم نوع روندها قرار دارند
اصل چه در عوامل موثر و تعین کننده برونزا ودرونزا که در بخش اول قرار میگیرند عوامل بنیادی است که منافع را تامین میکنه
اردرهای ۲۰۰هزارتایی چه در خرید و فروش به بازیگران تعلق داره و هر روز از کدهای حقیقی به حقوقی وبالعکس انتقال داده میشه برای اهدافشون واز این فرصت ها برای خرید باید نهایت استفاده را کرد
یعنی کثیف تر از بازیگر قرارگاه خود ناظر هست اخه رنج منفی 10 میلیونی رو نمیبینی احمق....
طبقه بندی در تمامی عرصه هاست که باید بطور دقیق انجام بشه
عوامل موثر بر قیمت درونزا و برونزاست که این عوامل باید طبقه بندی شوند به دو قسمت و هر قسمت باید با ترتیب اولویت قرار بگیرند
عوامل درونزا
کی یکیش همین بازیگران هستند در اولویت دوم نوع روندها قرار دارند
اصل چه در عوامل موثر و تعین کننده برونزا ودرونزا که در بخش اول قرار میگیرند عوامل بنیادی است که منافع را تامین میکنه
وقتی سهامدارانی مثل شماها داشته باشه هر روز جشن هست براشون خب...
بنیادی که به دست قرارگاه هر روز تو تابلو خود نماییی میکنه...
یک نوع سلیقه و یا بهتر است عرض کنم دیدگاه شخصی است
هیچوقت اصول را فدای فروع نمیکنم ولی در مقاطعی فروع را فدای اصول میکنم
اینکه دستکاری قیمتی وجود داره کوچکترین شکی هیچکسی نداره واینکه باوجود روند صعودی پر قدرت بنیادی سرکوب همه جانبه انجام میشه مثل روز روشن است ولی تا کی میتونن ؟
خب پس اصل نمیتونه زیر علامت سوال بره یعنی هر نوع عملکرد ضد بنیادی نمیتونه پایدار باشه چون محکوم به صعود است وبتبع این مهم این مقاطع را نادیده میگیرم
تا جایی که منافع بازیگران دقیقا در راستای روند صعودی بنیادی تامین میشه یعنی بازیگران هم از روند صعودی بنیادی تبعیت میکنند
نگران نباشید قیمت صدرا از روند صعودی بنیادی تبعیت خواهد کرد تا جایی که بازدهی خیلی بیشتر از کلیت بازار سرمایه خواهد بود به امید خدا
ارادت
این دیدگاه شما همسو با رفتار بازیگر هست...اون از سهامدار مترسک حقیقی درصدی اینم از شماها...
رنج منفی 10 م و بردن به صف فروش به خودی خود تخلف است...
با خرید 200 هزار تایی به سمت بالا ناظر پیام میده رنج نکشید...رنج میلیونی اونم از کارگزاری معلوم اونم با افراد با کد های معلوم تخلف حساب نمیشه...
نظر