صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خصدرا
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 27

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
    اولین هدف صدرا 3000تومان هست این اینجا یادگاری باشه افزایش سرمایه صدرا نیز در دومرحله هست این هم دومین یادگاری
    سلام
    يه خبرم من بدم بدهي هاي شركت تا ١٠ سال آينده استمهال و بعد از ١٠ سال بصورت اقساط پرداخت ميشه اينم يه يادگاري ديگه
    آخرین ویرایش توسط خصدرا؛ 2013/08/13, 21:07.

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

دوستان فرصت ورود میدهد یا تو صف برداریم؟ این اهداف سه هزار تومانی چه زمانی قابل لمس خواهد بود؟
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• saha
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 1

انشا الله مبارک دوستان صبورو پايدار باشد.

نظر

• amirabbas2012
          Banned
          • Oct 2012
          • 286

سهام شرکت صنعتی دریایی ایران(صدرا) واگذار شد.
          سهام شرکت صدرا که گفته می شود مبلغی حدود 1400 میلیارد تومان بدهی به شبکه بانکی و پیمانکاران خود داشته، واگذار شد.

به گزارش جنوب نیوز، یک مسول آگاه در شرکت صدرا در گفتگو با لحظه نیوز
          اظهار داشت: طی جلسه ای که در ساختمان شفق با حضور اعضای هیات مدیره برگزار
          شد، 62 درصد سهام شرکت صنعتی دریایی ایران(صدرا) که پیش از این در اختیار
          قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) بود به یک پیمانکار بخش خصوصی واگذار شد.

گفتنی است این پیمانکار بزرگ شخصی بنام (چوبدار) بوده که دارای یک شرکت عظیم بین المللی است.

این منبع آگاه همچنین افزود: از آینده و برنامه های این شرکت کشتی سازی تا نقل و انتقال قطعی، خبری در دست نیست.

آخرین نفسهای شرکت 40 و چند ساله صدرا که در حال ایستادن بود در این اواخر
          به نقطه پایان خود نزدیک شده بود. حالا باید دید این شرکت خصوصی خواهد
          توانست ناکامی های سالهای اخیر شرکت صدرا را جبران کند و این کشتی به گل
          نشسته را به ساحل امن ناخدا باشد یا نه؟؟

نظر

• علی ایرانی
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 82

برای بار سوم میپرسم !
            یعنی یه نفر نمیتونه جواب ما رو بده؟
            من سهمش و 1 سال و نیم بیشتره دارم
            میخوام بفروشم
            باید چیکار کنم؟

نظر

• mobin
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 590

در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Post
              برای بار سوم میپرسم !
              یعنی یه نفر نمیتونه جواب ما رو بده؟
              من سهمش و 1 سال و نیم بیشتره دارم
              میخوام بفروشم
              باید چیکار کنم؟
              زنگ میزنی به کارگزارت میگی واست بفروشه...

نظر

• MHMN
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 285

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                باسلام:
                دوستان عزیز ظاهرا در مورد معامله صورت گرفته مبلغی هم رد و بدل شده است .ضمنا رد پای شرکت را باید در آمریکا دنبال نمود ! زیرا تا جاییکه بنده پیگیری کردم شرکت آمریکایی تبار است و همچنین دارای بنیه قوی مالی و اعتباری است و بزودی از قدرتهای اول نفت و گاز ایران می شود . ضمنا بنده پیشاپیش چنین معامله شیرینی را به این شرکت تبریک می گویم و اعلام می کنم چنین معامله پرسودی در جهان وجود نداشته است .و من الله توفیق .
                الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• MHMN
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 285

باسلام و احترام
                  برای واگذار صدرا به بخش خصوصی
                  قیمت هر سهم چقدر بوده؟
                  الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• amirabbas2012
                    Banned
                    • Oct 2012
                    • 286

پاسخ کاربر عزیز علی ایرانی:چون از بورس اخراج شده ورفته بازار پایه فرابورس، با مراجعه به کارگزاری تون ویا هرگارگزاری دیگه وتعیین کارگزار روز بعدش آماده فروش خواهد بود،

نظر

• amirabbas2012
                      Banned
                      • Oct 2012
                      • 286

قرارگاه خاتم از صدرا خارج میشود؟ / شایعات جدید پیرامون صدرا

در حالی طی چند روز گذشته برخی گزارشها درباره واگذاری سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) به یک پیمانکار بخش خصوصی منتشر شده که طبق آخرین اطلاعات دریافتی هنوز این انتقال سهام قطعی نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در هفته جاری براساس گزارشهای منتشر شده توافق شد تا 62 درصد از سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) که هماکنون در اختیار قرارگاه سازندگی خاتم النبیاء (ص) قرار دارد به یک پیمانکار بخش خصوصی واگذار شود.

این خبر در حالی منتشر میشود که صدرا به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای فعال در صنعت دریایی ایران طی چند سال گذشته با زیان انباشته سنگینی مواجه شده است. از سوی دیگر انتقال صدرا از بورس به فرابورس و غرق شدن جکت این شرکت در فاز 13 پارس جنوبی در سال گذشته از دیگر اتفاقاتی بوده که صدرا با آنها دست و پنجه نرم کرده است.

پیش از آن نیز فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم در سال 1388 و بعد از خریداری بلوک 51 درصدی سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) عنوان کرده بود که صدرا از صنعت کشتیسازی به دلیل زیاندهی آن خارج خواهد شد.

در همین حال مدیر روابط عمومی صدرا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره اخبار منتشر مبنی بر واگذاری سهام صدرا به یک شرکت بخش خصوصی گفت: توافقاتی صورت گرفته اما این توافقات قطعی نشده است و به طور طبیعی باید نقل و انتقال سهام شرکت از طریق سازمان بورس و بازار فرابورس انجام شود.

محمدامین زارعی افزود: معامله سهام یک شرکت زمانی قطعی میشود که جزئیات و اطلاعات مربوط به معامله از طریق سازمان بورس اعلام شود.

او با اشاره به اینکه شرکتها و گروههای مختلفی برای خرید سهام صدرا ابراز تمایل کردهاند، عنوان کرد: هنوز انتقال سهام صدرا قطعی نشده است و این نقل و انتقال از باید از کانال خودش نهایی شود.

نظر

• hadi.a
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 32

من هم دارم همون حدود یک و نیم سال.
                        با کارگزاری مفید هستم. درخواست اینترنتی تغییر کارگزار دادم بعد تماس گرفتم کارگزاری تهران (پشتیبانی)، برام تغییر کارگزار ناظر رو داد و حالا میتونم بفروشم.
                        دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
                        مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد

نظر

• motenaweb
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 226

سلام دوستان
                          سهام شرکت صدرا را چطور میتوان از فرابورس خریداری کرد؟
                          دوم اینکه قیمت هر سهم اکنون چقدراست؟
                          سوم انکه با نگاه 3 تا 6 ماه ، قیمت این سهم را چطورپیش بینی میکنید؟
                          ممنون

نظر

• motenaweb
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 226

در اصل توسط خصدرا پست شده است View Post
                            سلام
                            يه خبرم من بدم بدهي هاي شركت تا ١٠ سال آينده استمهال و بعد از ١٠ سال بصورت اقساط پرداخت ميشه اينم يه يادگاري ديگه
                            چ
                            جناب خصدرا

این سهم را چطور میشود خریداری کرد از فرابورس؟ شنبه امکان خرید دارد؟ قیمت اکنونش چقدر است و پیش بینی شما برای اخر سال 92 روی هر سهم چه میزان می باشد؟
                            ممنون

نظر

• motenaweb
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 226

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              در مورد صدرا با اینکه سهم فاقد هر گونه فاندی است به نظرم تکنیکالی کار میکنه !!!!
                              احتمالا سهم یه باره دیگه قیمت های 85 تا 100 تومان را میبینه که احتمال میدم موج 5 از c باشه که ناقص و ترانکش عمل کنه که حداقل از 11 اکتبر و حداکثر تا 22 نوامبر ، بازه زمانی این تک موج انتهایی است که به اتمام خواهد رسید .

اگر مطابق با تحلیل پیش رفت حجم معاملات و فاند سهم را روی قیمت های فوق مجددا بررسی کنید

لینک تصویر
                              اقا سلام
                              قیمت هر سهم خصدرا الان چقدر است؟ پیش بینی شما با توجه به وزاری جدید ، برای این سهم تا اخر سال 92 چقدر است؟
                              روز شنبه امکان خرید دارد؟
                              ممنون

نظر

• motenaweb
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 226

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                                خصدرا به زودی میترکونه

علی جان
                                صدرا الان چه قیمتی هست و تا اخر سال پیش بینی چطور دارید براش؟ فردا چطور میشود ان را خریداری کرد؟
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X