صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوستان عزیز خدمتتان عرض کنم که هر شخص حقیقی و حقوقی ای که در بورس ایران به فعالیت می پردازد ! بی گمان به فراخور قدرت و نفوذی که دارد ! افرادی را دارد که دنباله رو او هستند و بدانید که دنباله رو های جناب چوبدار در حال ورود به خصدرا هستند . هچنین جناب قالیباف با 16 رای شهردار تهران شد .و من الله توفیق .

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

خروج تاسیسات دریایی از لیست تحریم ها

مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران گفت: اتهامی که برای این شرکت مطرح شده بود مشارکت در ساخت تاسیسات هسته ای ایران بود.
      طاهری با بیان این که به زودی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی امکان مشارکت در پروژه های بین المللی را خواهد داشت گفت: پتانسیل این شرکت به گونه ای است که چنانچه به یاری خداوند موانعی که به سبب تحریم ناحق بر سر راه این شرکت ایجاد شده برطرف شود، به زودی فعالیتهای فنی و مهندسی را در سطح کشورهای منطقه و خارج از منطقه و با کمک شرکتهای بزرگ بین المللی توسعه خواهیم داد.
      وی در پایان تصریح کرد: در مدت این دوسال مشکلات زیادی برای شرکت ما ایجاد شد و این حق ماست که اگر رای دادگاه به همین منوال بماند خسارات مالی شرکت جبران شود
      .

ایستگاه بورس

كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• far
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 51

درود
        دوست عزیز حتما اطلاع دارید که شرکت تاسیسات دریائی ایرن با شرکت صنعتی دریائی ایران(صدرا) تفاوت داره
        در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
        خروج تاسیسات دریایی از لیست تحریم ها

مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران گفت: اتهامی که برای این شرکت مطرح شده بود مشارکت در ساخت تاسیسات هسته ای ایران بود.
        طاهری با بیان این که به زودی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی امکان مشارکت در پروژه های بین المللی را خواهد داشت گفت: پتانسیل این شرکت به گونه ای است که چنانچه به یاری خداوند موانعی که به سبب تحریم ناحق بر سر راه این شرکت ایجاد شده برطرف شود، به زودی فعالیتهای فنی و مهندسی را در سطح کشورهای منطقه و خارج از منطقه و با کمک شرکتهای بزرگ بین المللی توسعه خواهیم داد.
        وی در پایان تصریح کرد: در مدت این دوسال مشکلات زیادی برای شرکت ما ایجاد شد و این حق ماست که اگر رای دادگاه به همین منوال بماند خسارات مالی شرکت جبران شود
        .

ایستگاه بورس

نظر

• meisam_em
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 2124

در اصل توسط far پست شده است View Post
          درود
          دوست عزیز حتما اطلاع دارید که شرکت تاسیسات دریائی ایرن با شرکت صنعتی دریائی ایران(صدرا) تفاوت داره
          بله ولی تاثیر مثبت روی صدرا نداره؟

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز به اطلاع شما برسانم که امروز دوشنبه 92/06/18 در دفتر جناب چوبدار جلسه ای با حضور ایشان و بنده و هفت نفر از سهامداران دیگر صدرا جلسه ای بر گزار نمودیم . و شایان ذکر است که در مورد ایشان خدمتتان عرض کنم که فردی بسیار لایق و در واقع مدیر در آمد هستند و نه همانند مدیران بخش دولتی که مدیر مخارج هستند .
            همچنین خدمتتان عرض کنم ایشان با تواناییهایی که دارند بی گمان کشتی صدرا را به منزل مقصود خواهند رساند .
            در ادامه به نکاتی از جلسه می پردازم :
            1- حضور ایشان در صدرا از یک روز پس از انتخاب جناب رئیس جمهوری روحانی بوده است که میمنت و مبارکی ای به این حضور بخشیده است و تمامی دوستان به همین جهت به ایشان تبریک مخصوص گفتند .
            2- صحبتهایی در مورد شرکت صدرا و اینکه این شرکت توانمندیهای فرامنطقه ای شدن را دارد شد که مورد قبول طرفین بود .
            3- شرکت صدرا اکنون می تواند با بهره گیری از توانمندیهای شرکت آبادراهان پارس نیز به موفقیتهایی از جمله در زمینه شهرک سازی دست یابد .
            4-در زمینه پل ارومیه بحث شد که شخص جناب چوبدار فرمودند به لحاظ تخصصی که خود ایشان دارند این پروژه را از پروژههای بسیار موفق می دانند که تنها در زمینه دریافت مبلغ حق الزحمه و دریافتهای مالی صدرا دچار اشتباه شده است و باید مبلغ قرار داد ده برابر مبلغ دریافتی می بوده است و ..........
            5- در رابطه با تعطیلی کشتی سازی سخن به میان آمد که ................
            6- در بخش تعمیرات کشتی صحبتهایی شد که ایشان فرمودند که توجیه اقتصادی دارد و باید با تمهیداتی ادامه یابد .
            7-برای اعتماد سازی با کارفرمایانی که برای صدرا کار می نموده اند و اکنون از آنها سلب اعتماد شده مباحثی مطرح شد .
            8-در مورد اینکه هیچ توجیحی برای زیانده بودن هیچ کار گاهی نیست ، فرمودند : باید هر کار گاهی یا هر کارخانه ای در پایان روز سود ده بودن یا نبودن آن مشخص شود و درصورت زیانده بودن همان شب در موردش تصمیم گیری شود .
            9-تعدیل نیروی انسانی باید سریعا انجام شود و هرکجا که نیروی کار لازم است هم نیرو اضافه خواهیم کرد و نیز فرمودند هر گروه یا هر شخصی باید در صدرا توجیه سود آوری داشته باشد وگرنه حضورش در صدرا بی مورد است .
            10-حقوق کارکنان باید افزایش یابد به گونه ای که کار کردن معنی پیدا کند .و کسی به دلیل کمبود حقوق مشکل نداشته باشد و بتواند تمام توان خودش را برای کار در شرکت بکار گیرد .
            11-برای پیشبرد کارهای بخش جنوب و در سکو سازی و غیره برنامه دراز مدت به آقای زنگنه پیشنهاد داده شده است .
            12-تمام شرکتهای زیر مجموعه مانند دیوتی و غیره حذف و باید بصورت واحد مدیریت و انجام امور باشد .
            مطالب بالا رئوس مطالب عنوان شده است و فکر کنم برای فعلا کافی باشد . ولی یک نکته را از برداشت خودم بگویم :کاملا مشخص است که جناب چوبدار فردی با تفکر اقتصادی قوی است که حتی مصالح ملی را نیز در نظر دارد و از این منظر باید به وجود مدیری چنین لایق افتخار کرد .و انشاالله در عمل نیز این مهم ثابت شود .
            و من الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/09/09, 18:59.

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوستان عزیز دو نکته مهم دیگر هم بود که به دلیل اهمیت آن خواستم جداگانه بنویسم .
              1-تحریمها علیه شرکتهایی چون صدرا ، بر طبق قوانین اخیر و حکم صادره از دادگاههای اروپا و همچنین عمل شده به آن که باعث خروج برخی شرکتها از لیست تحریم شده است ، غیره قانونی بوده است و حتی می توان بر همین اساس شکایت و درخواست زیان نمود .
              2- در مورد وام 500 میلیون دلاری هم جناب چوبدار فرمودند : حتی 200 میلیون دلار هم برای ما کفایت می کند و کارهای بسیاری را با آن می توانیم انجام دهیم .از جمله اتمام کشتی های کانتینر بر ریکمرز .
              ضمنا جناب چوبدار ، در ضمن صحبتهای خودشان فرمودند که جلسه خوب و پر باری شده است و از انتظار من بالاتر بوده است .
              و من الله توفیق .
              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/09/09, 19:28.

نظر

• حسگر
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 136

جناب حمید عزیز ضمن تشکر از زحماتی که می کشید ازتون یک سوال داشتم.
                معامله بلوک صدرا کی قرار است در بورس معامله شود

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  ضمن تشکر از لطف شما ، خدمتتان عرض کنم که معامله بلوکی سهام صدرا در بورس انجام خواهد شد ولی زمانی برای آن تعیین نشده است و همچنین باید بدانیم که شرکتی به این بزرگی به هر حال مراحل تحویل و تحول زیادی دارد .همچنین خدمتتان عرض کنم مقدار سهام مورد معامله به میزان 73 درصد می باشد که 62 درصد اعلامی از طریق مطبوعات اشتباه است و صحیح آن 73 درصد است و مبلغ معامله برای 73 درصد 109 میلیارد تومان و یا به قولی 134 میلیارد تومان و بعلاوه قبول 1300 میلیارد تومان تعهدات است که در هرصورت مبلغ نقدی پرداخت شده است .و من الله توفیق .

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                  جناب حمید عزیز ضمن تشکر از زحماتی که می کشید ازتون یک سوال داشتم.
                  معامله بلوک صدرا کی قرار است در بورس معامله شود

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز نگران جنگ آمریکا با سوریه نباشید ! زیرا آمریکا بدنبال جنگ نیست و تنها به دنبال بحران سازی و بالا بردن قیمت انرژی است و به همین دلیل در مناطقی که منابع فسیلی (نفت و گاز)دارند ایجاد بحران می کنند . حتما خواهید پرسید چرا ؟ مگر آمریکا ده میلیون بشکه نفت تولید نمی کند و ده میلیون بشکه هم واردات ندارد ؟ پس با این حساب به ضرر خوش خواهد شد ؟
                    پاسخ اینست که : همه باید بدانند در حالیکه ما از داشتن انرژی هسته ای منع می شویم و ذخایر بیش از سی صد سال نفت و گاز داریم برای همیشه بر آمریکا و امثال آنها آقایی خواهیم داشت و تنها زمانی این آقایی از بین می رود که قیمت حاملهای انرژی بالا برود و سرمایه گذاری در انرژی هسته ای و امثالهم توجیه اقتصادی پیدا کند و خودشان که در این امر پیشرو هستند و ما را از داشتن آن منع می کنند تا سرحد تکنولوژی انرژی های پاک پیش بروند و در آخر به بهانه تولید گازهای گل خانه ای توسط نفت و گاز ما را مجبور به بستن چاههای نفت و گاز کنند و ناچارا خریدار و مصرف کنند انرژی هسته ای شویم و به اینصورت آقایی از ما گرفته شود وبه آنها سپرده شود .و من الله توفیق .

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      دوستان عزیز نگران جنگ آمریکا با سوریه نباشید ! زیرا آمریکا بدنبال جنگ نیست و تنها به دنبال بحران سازی و بالا بردن قیمت انرژی است و به همین دلیل در مناطقی که منابع فسیلی (نفت و گاز)دارند ایجاد بحران می کنند . حتما خواهید پرسید چرا ؟ مگر آمریکا ده میلیون بشکه نفت تولید نمی کند و ده میلیون بشکه هم واردات ندارد ؟ پس با این حساب به ضرر خوش خواهد شد ؟
                      پاسخ اینست که : همه باید بدانند در حالیکه ما از داشتن انرژی هسته ای منع می شویم و ذخایر بیش از سی صد سال نفت و گاز داریم برای همیشه بر آمریکا و امثال آنها آقایی خواهیم داشت و تنها زمانی این آقایی از بین می رود که قیمت حاملهای انرژی بالا برود و سرمایه گذاری در انرژی هسته ای و امثالهم توجیه اقتصادی پیدا کند و خودشان که در این امر پیشرو هستند و ما را از داشتن آن منع می کنند تا سرحد تکنولوژی انرژی های پاک پیش بروند و در آخر به بهانه تولید گازهای گل خانه ای توسط نفت و گاز ما را مجبور به بستن چاههای نفت و گاز کنند و ناچارا خریدار و مصرف کنند انرژی هسته ای شویم و به اینصورت آقایی از ما گرفته شود وبه آنها سپرده شود .و من الله توفیق .
                      مرسی دقیقا زدی به هدف/:.grlim:./

نظر

• دشتي
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 57

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        ضمن تشکر از لطف شما ، خدمتتان عرض کنم که معامله بلوکی سهام صدرا در بورس انجام خواهد شد ولی زمانی برای آن تعیین نشده است و همچنین باید بدانیم که شرکتی به این بزرگی به هر حال مراحل تحویل و تحول زیادی دارد .همچنین خدمتتان عرض کنم مقدار سهام مورد معامله به میزان 73 درصد می باشد که 62 درصد اعلامی از طریق مطبوعات اشتباه است و صحیح آن 73 درصد است و مبلغ معامله برای 73 درصد 109 میلیارد تومان و یا به قولی 134 میلیارد تومان و بعلاوه قبول 1300 میلیارد تومان تعهدات است که در هرصورت مبلغ نقدی پرداخت شده است .و من الله توفیق .
                        حمید خان با این حساب بدون تقبل هزینه زیان انباشته ، درصد سهام صدرا را یه قیمت هر سهم 122 تومان از قرارگاه خریده اند

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز خوب شد که یاد آوری کردید . به دو دلیل آول آنکه شرکتهای دیگر با شنیدن مبلغ مورد معامله به میدان آمده اند و درخواست خرید به قیمتهای بالاتر کرده اند و بر اساس قانون بورس : زمانی معامله رسمیت پیدا می کند و قانونی است که معامله در بورس و با شرایط رقابتی صورت پذیرد و بالاترین پیشنهاد دهند خریدار خواهد بود و دلیل دوم اینکه هرگز مبلغ تعهد را دسته کم نگیرید چون برای هز سهم حدودا 900 تومان است و قیمت موردمعامله را به هزار تومان می رساند .و در پایان متذکر می شوم سهام با ارزش صدرای خودتان را با این قیمتهای نازل از دست ندهید .و من الله توفیق .

در اصل توسط دشتي پست شده است View Post
                          حمید خان با این حساب بدون تقبل هزینه زیان انباشته ، درصد سهام صدرا را یه قیمت هر سهم 122 تومان از قرارگاه خریده اند

نظر

• حسگر
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 136

جناب حميدخان از اين كه به رايگان اطلاعات ارزشمندتان را در اختيار ديگر سهامداران مي گذاريد باز هم تشكر مي كنم.

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

با سلام و درود جناب حمید خان
                              دو تا سوال اول اینکه تا کجا قیمت صدرا در کوتاه مدت بالا می اید ؟
                              دوم اینکه اگر وارد سود سازی بشود برای سال بعد چقدر میتواند بسازد؟
                              باز هم از الطفات جنابعالی ممنون

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز این دو سوال شما ، سوال تقریبا تمام دوستان است . و اما پاسخ آن براحتی میسر نیست ولی بی گمان وابسته به عواملی بسیاری است که طیف پاسخ را بسیار گسترده می نماید .ولی بنده سعی میکنم با یک پاسخ کوتاه شما را از نگرانی در بیاورم .صدرا در اول راه صعود است و بسته به مدیریت و کارآمدی مدیران جدید با پتانسیل فراوان صدرا جای رشد فراوانی دارد .درهر صورت بنده تلاش می کنم تا جاییکه همه شما از زیان خارج نشده باشید دست از تلاش نکشم . ولی یکی از آرزوهای دست یافتنی در صدرا کار ملی و فراملی است که اگر موفق به انجام آن شویم ! بی گمان قلب مبارک آقا امام زمان را شاد نموده ایم که هر چه بدست آوردیم و بدست خواهیم آورد از الطاف ساحت مقدس ایشان و توسلی است که به ایشان کردیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                                با سلام و درود جناب حمید خان
                                دو تا سوال اول اینکه تا کجا قیمت صدرا در کوتاه مدت بالا می اید ؟
                                دوم اینکه اگر وارد سود سازی بشود برای سال بعد چقدر میتواند بسازد؟
                                باز هم از الطفات جنابعالی ممنون

نظر

در حال کار...
                                X