صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • haftaseman
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 81

صدرا به فرابورس اعتراض كرد

http://tnews.ir/%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2/672516757630.html#صدرا-به-فرابورس-اعتراض-کرد2
    [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

معرفي يا تغيير در تركيب اعضاي هيئت مديره

https://cdn.tsetmc.com/tsev2/data/Co...px?t=p&i=77434
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز هرگز ناراحت صدرا نباشید ! به چند دلیل !
        1- سهامدار عمده جدید حتی یک سهم از خصدرا ندارد و برای شروع بازی باید ورود طوفانی در صدرا داشته باشد .
        2- همین الان هم فروشنده ای وجود ندارد که هیچ ، همه سهامداران قدیمی خریدار هستند .
        3- شنیدها حکایت از باز گشایی در چند روز آینده را دارد .
        4- بزودی صدرا باید فاصله ایجاد شده با تجهیزاتی ها را پر نماید .
        5-گرفتن مجوز خرید عمده صدرا از بورس جو بسیار عالی ای برای صدرا ایجاد می نماید .
        6-تمامی تجهیزاتیها در اول راه رشد هستند و صدرا در اول صف و سپس فاذر و ...............
        7- در اخبار رسیده فقط رشد قیمت متصور است و حتی در جا زدن نیز وجود نخواهد داشت .
        8- توصیه بنده ماندن و گرفتن مزد صبر است .و من الله توفیق .

نظر

• mobin
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 590

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوستان عزیز هرگز ناراحت صدرا نباشید ! به چند دلیل !
          1- سهامدار عمده جدید حتی یک سهم از خصدرا ندارد و برای شروع بازی باید ورود طوفانی در صدرا داشته باشد .
          2- همین الان هم فروشنده ای وجود ندارد که هیچ ، همه سهامداران قدیمی خریدار هستند .
          3- شنیدها حکایت از باز گشایی در چند روز آینده را دارد .
          4- بزودی صدرا باید فاصله ایجاد شده با تجهیزاتی ها را پر نماید .
          5-گرفتن مجوز خرید عمده صدرا از بورس جو بسیار عالی ای برای صدرا ایجاد می نماید .
          6-تمامی تجهیزاتیها در اول راه رشد هستند و صدرا در اول صف و سپس فاذر و ...............
          7- در اخبار رسیده فقط رشد قیمت متصور است و حتی در جا زدن نیز وجود نخواهد داشت .
          8- توصیه بنده ماندن و گرفتن مزد صبر است .و من الله توفیق .
          حميد خان
          بالاخره معامله انجام شده يا خير؟!!
          اطلاعيه شفاف سازي كه يجورايي گنگ بود!!

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز معامله عمده پس از گرفتن مجوز لازم از بورس و شرکت در مناقصه بر طبق قانون انجام خواهد شد . شفاف سازی هم به همین موضوع اشاره کرده است .در هر صورت خریدار حتی مدیر عامل خودش را به مدیر عاملی صدرا گسیل داشته است .و من الله توفیق .

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
            حميد خان
            بالاخره معامله انجام شده يا خير؟!!
            اطلاعيه شفاف سازي كه يجورايي گنگ بود!!

نظر

• purpleayaa
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 223

من یه رفیق میشناسم خودش تو شرکت بود..میگفت صدرا همچنان رو پاست.اما خودتون میدونید که اصلا خرید و فروش تو این بازار نه تکنیکاله نه تاکتیکال.فقط "راند"یکال !
              /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

بازگشايي نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران درنماد خصدرا1

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران (خصدرا1)، پس از ارائه اطلاعات شفاف سازي، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد، امروز چهارشنبه مورخ 1392/06/06 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 226

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  بازگشايي نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران درنماد خصدرا1 كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران (خصدرا1)، پس از ارائه اطلاعات شفاف سازي، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد، امروز چهارشنبه مورخ 1392/06/06 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
                  100 هزار تا سهم روی 2040 ریال خریدم و بستم تا 15 ماهه دیکه :) انشاالله در جشن شگفتیه بورس شرکت کنم :) خصدرا و فاذر ،؛ همین دو تا کافیه

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز این پست بخاطر اینست که همه بدانید بنده هنوز هستم و تا آخر هم خواهم ایستاد .سهام خصدرا خود را از دست ندهید .و من الله توفیق .

نظر

• motenaweb
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 226

دم کسایی که امروز صف خرید خصدرا رو جمع کردن گرم روی 230 تومن :)

هم چنان روی خط اضافه کردن خصدرا هستیم در این شرایط بل بشوی سیاسی :)

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز ظالمانه ترین اتفاق بورس همین اتفاق (معاملات )امروز صدرا است .و بنده هم گفته بودم سهام خودتان را از دست ندهید . امیدوارم دیگر سهام صدرای خودتان را به این قیمتهای پایین نفروشید .زیرا ارزش واقعی صدرا از تصور خارج است .بنده همیشه گفته ام صدرای ده دلاری تازه ارزش داراییهای صدرا است و باید بعد از آن به دنبال ارزیابی توانمندیهای صدرا باشیم .و من الله توفیق .

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          دوستان عزیز ظالمانه ترین اتفاق بورس همین اتفاق (معاملات )امروز صدرا است .و بنده هم گفته بودم سهام خودتان را از دست ندهید . امیدوارم دیگر سهام صدرای خودتان را به این قیمتهای پایین نفروشید .زیرا ارزش واقعی صدرا از تصور خارج است .بنده همیشه گفته ام صدرای ده دلاری تازه ارزش داراییهای صدرا است و باید بعد از آن به دنبال ارزیابی توانمندیهای صدرا باشیم .و من الله توفیق .
                          تا الان که من میبینم که سهم بیش از 4 درصدمثبت در حال معامله ست! مورد دیگری مد نظرتون هست دوست من؟
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز مورد مد نظر بنده کاملا مشخص است ولی اگر واضحتر می خواهید بگویم چشم !
                            چهار شنبه صف خرید داده شد و سپس تا منفی کامل پیش رفت و نتیجه پایانی آن تنها یک ريال مثبت بود !
                            و این کار امروز هم ادامه پیدا کرد و صف منفی خریداری شد و تا مثبت کامل ادامه پیدا کرد و نتیجه آن 12 ريال مثبت شد !
                            و اکنون شاهد تنها جابجایی سهم از جیب سهامداران خسته و زیان دیده به جیب سهامداران تازه نفس و گیرنده سود هستیم !
                            در واقع افرادی تنها امانت داری نموده اند و حاصل این امانت داری فقط و فقط زیان بردن بوده است .و در آینده نیز شاید با دیدن قیمتهای آینده سلامتی خودشان را نیز بر روی این امانت داری بدهند .چون صدرا باید دوباره به صدر بازار بورس برگردد .و من الله توفیق .

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            تا الان که من میبینم که سهم بیش از 4 درصدمثبت در حال معامله ست! مورد دیگری مد نظرتون هست دوست من؟
                            نظر

• KEYAN5533
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 215

با سلام خدمت استاد احمدی فر
                              انشائالله سالیان سال ،سالم وشاد وسربلند وبا عزت در پناه خدا وامام عصر(عج)زندگی کنید.
                              امیدوارم همسنگران شما در سهام صدرا به گفته های شما توجه بکنند ،شمایی که اینقدر خودتون رو برای مبارزه با ظلم وبی عدالتی گذاشتین.
                              این تنها دعایی هست که من برای انسانهای خوب خدا میکنم
                              ارادتمند وشاکرد کلاس اول ابتدایی شم (ش-و-ن-ا)
                              /.:blushsmiley:./

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز از لطف شما متشکرم .امیدوارم همیشه و در همه جا ، زیر سایه آقا امام زمان (عج )حق جاری باشد .و من الله توفیق .

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت استاد احمدی فر
                                انشائالله سالیان سال ،سالم وشاد وسربلند وبا عزت در پناه خدا وامام عصر(عج)زندگی کنید.
                                امیدوارم همسنگران شما در سهام صدرا به گفته های شما توجه بکنند ،شمایی که اینقدر خودتون رو برای مبارزه با ظلم وبی عدالتی گذاشتین.
                                این تنها دعایی هست که من برای انسانهای خوب خدا میکنم
                                ارادتمند وشاکرد کلاس اول ابتدایی شم (ش-و-ن-ا)

نظر

در حال کار...
                                X