صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • motenaweb
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 226

اقا بهنام
    با توجه به اینکه فاذر صف خرید هست ، الان وقت خوبی هست وارد سهم بشیم و پله ای اضافه کنم؟
    از طرفی ، خصدرا خیلی سخت سهم می فروشه و اضافه کردنش راحت نیست و زمان بر. به نظر شما تا 3-5ماه اینده نقدینگی را اکثرش رو ببریم در سهام برای افزایش نقدینگی و سود و از سود حاصل ، خصدرا افزایش بدیم راهبرد منطقی هست یا خیر؟
    ممونم

نظر

• fun_9990
      عضو جدید
      • Dec 2012
      • 17

اقا یک نفر به من بگه سهامهایی بازار پایه مثل صدرا رو از کدوم کارگذاری به صورت انلاین میشه خرید ؟

می دونم که بعضیاشون ندارن اما می خوام بدونم

اگه کارگزاری هست که این امکان رو میده معرفی کنید من چند روزه یم خوام بخرم نگو مشکل از مرورگرم نبوده

از این قضیه اصلا اطلاع نداشتم :|

نظر

• motenaweb
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 226

اقا سلام
        فقط باید این گونه سهام ها را به صورت حضوری از کارگزاری سفارش خرید بدهید . مراجعه حضوری الزامی هست و اینترنتی امکان خرید ندارد.
        هر کارگزاری امکان دارد.

نظر

• fun_9990
          عضو جدید
          • Dec 2012
          • 17

سلام ممنون
          ای من گیج می زنم نگو ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
          می دونی چند وقته مدام دارم ترای می کنم از این سهم یه مقدار بگیرم !!! دو قرونیم تاره امروز افتاده که 5 -6 بار زدم نرفته تو صف خرید
          من نمی فهمم چه معنی داره که نباید بشه انلاین خرید کرد ! من که هر روز نمی تونم پاشم برم کارگزاری این قانونو دیگه کی وضع کرده عجبا د :|

نظر

• mohsenakbari
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 211

سهامداران صدرا از سال پیش هنوز درس عبرت نگرفتن؟
            زندگی خیلی را صدرا نابود کرد دوباره میخواهید نابود شید؟
            خیلی جرات دارید دوباره بخرید ، بعدش کل زندگیتون رو بزارید برید

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

با سلام
              این واگذاری 62% سهم خاتم به اقای فرزاد اناری در هفته گذشته چی بوده
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوستان عزیز معامله 62درصدی صدرا تقریبا انجام شده است و فقط مانده انجام معامله در بورس و جناب چوبدار سهم را خریداری نموده است و از دیروز جناب مهندس اناری مدیر عامل جدید صدرا شده است . انشاالله با اخباری مثل گرفتن وام 500 میلیون دلاری از صندوق ذخیره ارزی و سند 130 هکتاری جزیره صدرا و حتی مابقی آن تا 950 هکتار و سند نکا و سند ساختمان شهرک غرب وخیلی از دارایی های دیگر ............هر روز شاهد صف خرید خواهیم بود . ضمنا بدنبال یک نشست برای همیاری با سهامدار عمده جدید و مدیر عامل جدید هستیم.و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  با عرض پوزش اول مطلبم را ارسال کردم و سپس مطالب دوستان را در سایتهای مختلف مطالعه کردم ، در هر صورت بزودی از تمام تارگتها و نقاط مقاومت عبور خواهیم نمود .و دوستان را که چه عرض کنم .قرارگاه را هم در حیرت خواهد برد . و همگان خواهند گفت واقعا فرق مدیریت خصوصی با مدیریت دولتی چنین تفاوتی می کند که در صدرا شاهد آن هستیم .منتظر صدرای ده دلاری باشید .و من الله توفیق .

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

توقف نماد معاملاتي شركت صنعتي دريائي ايران در نماد خصدرا1

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريائي ايران(خصدرا1)، به منظور اخذ اطلاعات متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
                    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• yousefip
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 42

خدا رحم کنه،میگن پایین باز میشه/:.winksmiley02.:/

نظر

• گل یاس
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 21

در اصل توسط yousefip پست شده است View Post
                        خدا رحم کنه،میگن پایین باز میشه/:.winksmiley02.:/
                        وای .وای وای وای

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          نگاهی به قیمت صدرا

92/3/26 : 785 ریال

92/4/22 : 1788 ریال

این پست اینجا باشه تا به وقتش بالا بیاد

92/5/27 : 2138 ریال

ادامه دارد ...
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

کل سهام شرکت صدرا به یک شرکت ساختمانی واگذار شده

همزمان با آغاز دور جدید تغییرات مدیریتی در صنعت نفت، با واگذاری 62 درصد سهام قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، کل سهام شرکت صدرا به عنوان یکی از بزرگترین پیمانکاران صنایع فراساحل نفت و گاز ایران به یک شرکت ساختمانی واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن زنگنه روز گذشته با صدور چهار حکم انتصاب، سرپرست جدید امور بینالملل، مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مدیرکل حوزه وزارتی و مدیرکل نظارت بر صادرات نفت وزارت نفت را منصوب کرد.

همزمان یا این تغییرات، دور جدید تغییرات مدیریتی شرکت های بزرگ پیمانکاری صنایع نفت و گاز ایران کلید خورده است به طوری که پس از تغییر در مدیریت شرکت سپانیر، مدیرعامل جدید شرکت صدرا هم منصوب شد.

از این رو فرزاد اناری به عنوان جانشین مهدی اعتصام سکان هدایت یکی از بزرگترین شرکت های پیمانکاری صنایع فراساحلی نفت و گاز ایران را برعهده گرفته است.

این تغییر مدیریتی به دنبال واگذاری 62 درصد سهام قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا توسط این مجموعه به یک شرکت خصوصی انجام شده است که با انتقال سهام، مدیرعامل جدید صدرا توسط این شرکت خصوصی انتخاب شده است.

نکته قابل توجه آن است که شرکت خصوصی خریدار سهام شرکت صدرا بخش عمده فعالیت های خود را در صنایع راه و ساختمان سازی تاکنون انجام داده است و هیچ گونه سابقه فعالیت در صنایع فراساحلی نفت و گاز ایران را ندارد.

هم اکنون صدرا یکی از بزرگترین پیمانکاران طرحهای نفت و گاز ایران است که در طرح توسعه فازهای 13 ، 22 تا 24 پارس جنوبی، طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی تاسیسات فراساحلی و خطوط لوله دریایی را بر عهده دارد.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

نگاهی به قیمتهای گذشته :

تاریخ : 89/2/20

خصدرا : 4197 ریال

فاذر : 2965 ریال

فاراک : 1555 ریال

رمپنا : 3574 ریال

حفاری : 3092 ریال

----------------------------------------------
                              و اما امروز ...

خصدرا : 2138 ریال

فاذر : 7087 ریال

فاراک : 11114 ریال ( بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه)

رمپنا : 9106 ریال ( بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه)

حفاری : 5943 ریال

-------------------------------------------------------------------
                              به جز صدرا تمامی سهام تجهیزاتی،سقف های تاریخی خود رو با قدرت شکسته اند
                              فقط مونده صدرا

خب حالا صدرا باید چند باشه ؟؟!!
                              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/18, 17:58.
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوستان عزیز : از قرار معلوم قرارگاه خیلی زرنگ است .
                                می فرمایید چرا ؟
                                چون :زمان خرید صدرا ، هیچ پولی پرداخت نشد و تنها با قبول دیون صدرا را خریداری کردند و هر چه توانستند سود شرکت را به ......................... در هر صورت و طبق آخرین گزارش صدرا 900 میلیارد تومان زیان انباشه دارد یعنی سهمی 600 تومان ولی صدرا را با 1400 میلیارد تومان تعهدات واگذار کردن یعنی سهمی 935 تومان تعهدات ، در واقع اگر قیمت معامله در بورس را 100 تومان در نظر بگیریم ، خریدار برای هر سهم هزارو سی و پنج تومان پرداخت می کند و می خواهد با فروش ساختمان شهرک غرب این تعهدات را پاس کند .یعنی در واقع اکثر قیمت سهم را از جیب ما پرداخت کند و این یعنی کاری که قرارگاه در کمال نامردی با ما سهامداران حقیقی انجام داد و جناب چوبدار هم همین کار را دارد می کند ولی دوستان نظر بنده اینست حتی اگر تمام پول خرید صدرا را هم ما پرداخت نماییم باز هم صدرا آنقدر چاق هست که انتظار قیمت چند هزار تومانی از آن داشته باشیم .و من الله توفیق .
                                آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/08/19, 10:55.

نظر

در حال کار...
                                X