کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام:
دوستان عزیز :بازگشایی صدرا پیامش آمد .دوستانی که نظر بنده را می خواهند : لااقل نفروشید تا اخبار خوش صدرا تاثیر خودش را بگذارد .همچنین با برگشت بازار این سهم هم روزهای خوشی را تجربه خواهد کرد.ضمنا بازگشایی نماد صدرا در این روزها بخوبی نشانگرا عدم حسن نیت آقایان است .و من الله توفیق .
و چقدر بد!!!!
رو چه قیمت داغونی و چه بازار داغونی!!!
توکل به خدا
دوستان فقط مراقب باشید راحت سهم از دست ندین
درگیر جو منفی این روزهای بازار و بازار توافقی و بازار پایه ... نشید
باسلام:
دوستان عزیز :بازگشایی صدرا پیامش آمد .و من الله توفیق .
صدرا اواسط آبان متوقف شد. تا اونجایی که یادمه شاخص حول و حوش 74 هزار واحد بود. تو این مدت شاخص تا 89 هزار واحد هم رفت. حالا هم که شاخص به 80 هزرا واحد برگشته دارن صدرا رو باز میکنن، برخی دوستان هم بازگشت صدرا رو یه نشانه میدونن برای اینکه کاهش قیمتها به روزهای آخر خودش رسیده !!!
من کاری ندارم کی بست، کی باز شد....شاخص چند بود، شاخص چند شد
من تا به هدفم نرسم این سهم نمیفروشم، دوباره 75 تومن هم بشه با سهم میمونم،تا اخرش میمونم، نهایتش اینه که کل سوری که این یکسال از بورس بدست آوردم میسوزه.
ای تو روحتتتتون چراااااااااااااااااااا اخه اینکارا رو میکنید ؟؟؟؟.................چرا نماد و تو این اوضاع داغون باز کردید دزدها
فک کردید اینا که میخان سهم از دست من و شما در بیارن (همون کاری که رو صد تومن با سهامدارای بیچاره کردن)، تو بازار گل و بلبل اینکار میکنن، و یا اینکه رو صف خرید سهم باز میکنن!!؟؟
طبیعی بود همین کار میکنن، و شک نکنید از این دوازده میلیون صفی که چیده شده، حداقل 10 میلیونش کار خودشونه!
ساده نباشید و نذارید که شما رو ساده فرض کنن
فک کردید اینا که میخان سهم از دست من و شما در بیارن (همون کاری که رو صد تومن با سهامدارای بیچاره کردن)، تو بازار گل و بلبل اینکار میکنن، و یا اینکه رو صف خرید سهم باز میکنن!!؟؟
طبیعی بود همین کار میکنن، و شک نکنید از این دوازده میلیون صفی که چیده شده، حداقل 10 میلیونش کار خودشونه!
ساده نباشید و نذارید که شما رو ساده فرض کنن
همیشه وقتی سهم میخواد باز بشه اگر هم افراد میخوان برای فروش بذارن، از حد اکثر قیمت شروع به ثبت میکنن!!!!
نه اینکه از حداقل قیمت شروع به ثبت سفارش بشه بی محابا.........
صدرا اواسط آبان متوقف شد. تا اونجایی که یادمه شاخص حول و حوش 74 هزار واحد بود. تو این مدت شاخص تا 89 هزار واحد هم رفت. حالا هم که شاخص به 80 هزرا واحد برگشته دارن صدرا رو باز میکنن، برخی دوستان هم بازگشت صدرا رو یه نشانه میدونن برای اینکه کاهش قیمتها به روزهای آخر خودش رسیده !!!
ظاهرا پا قدم صدرا همونطور که بعضی دوستان می گفتن یه تکونی هر چند کوچیک به بازار داد ! شایدم توی دقایق آخر صفو بردارن و . . . .
این کیه که 1000 تا دونه اردر گذاشته رو عدد 2959؟؟؟؟
صدرا بدیش به اینه که مث بقیه فر1بورسیا، یه دونه هم معامله شه کل حجم میخوره!!
این باعث میشه سر 100 تا دونه سهم، 5 درصد منفی بخوره
باسلام:
دوستان عزیز :بازگشایی صدرا پیامش آمد .دوستانی که نظر بنده را می خواهند : لااقل نفروشید تا اخبار خوش صدرا تاثیر خودش را بگذارد .همچنین با برگشت بازار این سهم هم روزهای خوشی را تجربه خواهد کرد.ضمنا بازگشایی نماد صدرا در این روزها بخوبی نشانگرا عدم حسن نیت آقایان است .و من الله توفیق .
سلام حمید اقا :
ایا زیان صدرا کم شده است؟ . میشه کمی اطلاعیه را تحلیل کنید .
نظر