صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

باسلام:
    دوستان عزیز لطفا اشتباه نکنید !قرارگاه خاتم الانبیا با نگاه مثبت و فقط به دلیل اصلاح ساختار مدیریتی و خیر خواهی سهامداران حقیقی ، تصمیم به خصوصی سازی صدرا گرفته است .و این کار جای تشکر فراوان دارد . ومن الله توفیق .

نظر

• اسفند89
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 69

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوستان عریز اصلا نگران نباشید .در نماد صدرا ، اگر دامنه نوسان باز باشد ! بدون شک بالای 500 تومان باز می شود .و اگر دامنه نوسان 5% باشد ! با صف خرید مواجهه خواهد شد .همچنین قیمت سهم افزایشی خواهد بود .و من الله توفیق.
      باسلام:
      دوستان عزیز :با تشکر از لطف شما ، و با توجه به تماسهای مکرر دوستان ،مبنی بر اینکه چرا مدتی است مطلب نمی نویسم ؟ باید خدمتتان عرض کنم که بنده تنها مطالبی را می نویسم که بالای 70 درصد احتمال وقوع داشته باشد .و اینکه برخی از دوستان اصرار دارند که مطلبی بگویم ! پس بنده هم اطاعت کرده و عرض می کنم : صدرا در صورت خصوصی شدن ، همانی می شود که همه ما می خواهیم .و صد البته ترس و وحشت برای صدرا 70 تومانی بود وگرنه صدرای 700 تومانی هیچ جای ترس که ندارد که هیچ ! بلکه بدون هرگونه نگرانی ارزنده است . حالا چرا بنده اینطور می گویم ؟! اکثر دوستان به این موضوع واقف هستند .ومن الله توفیق.
      باسلام:
      دوستان عزیز لطفا اشتباه نکنید !قرارگاه خاتم الانبیا با نگاه مثبت و فقط به دلیل اصلاح ساختار مدیریتی و خیر خواهی سهامداران حقیقی ، تصمیم به خصوصی سازی صدرا گرفته است .و این کار جای تشکر فراوان دارد . ومن الله توفیق .
      ضمن احترام به برادر بزرگوار، جناب احمدی فر............

خواهش من از دوستان اینه که به هیچ وجه طبق پیش بینی و نظرات افراد نه سهمی را بخرید و نه سهمی را بفروشید......

فقط و فقط بررسی و تحلیل خودتون.........

البته از نظر دوستان غافل نباشید ولی تصمیم گیرنده نهایی خودتون باشید، اینطوری ضرر براتون قابل تحمل تره و سود براتون شیرین تر.......

ضمنا حاج حمید مطمئنی میتونی این ادعای خیرخواه بودن و نیت مثبت داشتن قرارگاه را در پیشگاه الهی ثابت کنی؟؟؟؟!!!!!

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز توجه داشته باشید که اصل موضوع چیست ؟ سپس هر نکته ای را سوال کنید ؟اگر شما بدانید که اصل موضوع چیست ؟ به تمام این تفکرات غلط خواهید خندید! بعنوان راهنمایی می گویم ! هر سخنی که می گویم ! بخشی از واقعیت است و تمام واقعیت را نمی توان یکجا گفت ! شما کنجاو هستید بدانید که اخبار خوش چیست ؟ بنده هم گفتم ........................ یعنی ! سود بنده و شما در خصوصی سازی است و اگر این مهم انجام نشود !پله اول نیست و پله های بعدی هم نخواهد بود ! شما دنبال رسیدن به حق خودتان هستید یا می خواهید !!! واقعا نمی دانم چه بگویم که متوجه شوید ! نباید تا خصوصی شدن صدرا و معامله عمده آن نباید به کسی یا جایی توهین نمایید ! زیرا قرارگاه با خصوصی کردن صدرا جبران مافات خواهد کرد و گنهکاران واقعی در آینده معرفی خواهند شد و صد البته تا کنون اقدامات خوبی هم در این زمینه شده است . اگر امروز بنده نگویم که نباید به قرارگاه زنین باشیم ! فردا از جانب خود شما متهم خواهم شد که چرا شما را از اشتباه در نیاورده ام . در یک جمله مشکلات صدرا را کسانی بوجود آورده اند که اکنون در سایه هستند و هیچ سخنی از آنان نیست و بنده وکیل مدافع قرارگاه نیستم ولی باید بگویم که حتی در مورد یوروهای صدرا که زمانی 121 میلیون یورو بوده است و پس از خرج کردن برخی کوپن های آن و پیش فروش کردن مقداری از آن حدودا 56 میلیون یورو باقی مانده است و هیئت مدیره صدرا با کارفرما صحبت کرده است که آنرا با 65 میلیون دلار نقد عوض نمایند که قرارگاه در کمال امانت داری در حفظ و نگهداری آن کوشیده است . در ضمن در مورد آن دویست میلیون سهم صد تومانی حق باشماست و بنده هیچ دفاعی نمی کنم . در پایان دوستان بنده به استراحت مشغول بودم که با تماس برخی از شما دوستان عزیز که خواهان برخی اقدامات بودید ! و ناچارا مجبور شدم اعلام کنم بدنبال یک تفکر اشتباه نه برای خودتان و نه برای قرارگاه ایجاد مشکل نکنید !مشکل ما توسط افراد دیگری بوجود آمده است و در آینده بدون شک همه مطلع خواهید شد ! چون الان حداقل بیست نفری هستند که واقعیت را می دانند .ومن الله توفیق .

در اصل توسط اسفند89 پست شده است View Post
        ضمن احترام به برادر بزرگوار، جناب احمدی فر............

خواهش من از دوستان اینه که به هیچ وجه طبق پیش بینی و نظرات افراد نه سهمی را بخرید و نه سهمی را بفروشید......

فقط و فقط بررسی و تحلیل خودتون.........

البته از نظر دوستان غافل نباشید ولی تصمیم گیرنده نهایی خودتون باشید، اینطوری ضرر براتون قابل تحمل تره و سود براتون شیرین تر.......

ضمنا حاج حمید مطمئنی میتونی این ادعای خیرخواه بودن و نیت مثبت داشتن قرارگاه را در پیشگاه الهی ثابت کنی؟؟؟؟!!!!!
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/02/07, 00:47.

نظر

• اسفند89
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 69

باسلام:

دوستان عزیز فقط یک خبر بد است که باید خدمت شما عرض بنمایم ! البته اخبار بد چند تایی هست ولی این خبر بد باعث شد بنده بسیار ناراحت شوم و باید در مورد آن به شما بگویم تا همه با هم در وقت مناسب نسبت به آن اقدام لازم را بنماییم .
          متاسفانه 21 % سهام صف که ارزشی بیش از 200 میلیارد تومان دارد را به تنها هشت میلیارد تومان فروخته اند و معامله آن به پایان رسیده است و هیئت مدیره جدید در این مورد شکایت هم کرده است . البته همانطور که می دانید بنده هم در پستهای قبلم و قبل از انجام معامله هشدار داده بودم و هم در اولین جلسه با هیئت مدیره جدید این مسئله را عنوان کرده بودم . ضمنا از همه شما می خواهم که هر کسی از هریک از اموال صدرا اخبار یا اسنادی در دست دارد به بنده اطلاع دهد تا برای پیگیری آن اقدامات لازم را انجام دهیم . همانطور که قبلا هم قول داده بودم با شما هستم تا رسیدن به حقوق حقه خودمان .ومن الله توفیق .
          باسلام:
          دوست عزیز توجه داشته باشید که اصل موضوع چیست ؟ سپس هر نکته ای را سوال کنید ؟اگر شما بدانید که اصل موضوع چیست ؟ به تمام این تفکرات غلط خواهید خندید! بعنوان راهنمایی می گویم ! هر سخنی که می گویم ! بخشی از واقعیت است و تمام واقعیت را نمی توان یکجا گفت ! شما کنجاو هستید بدانید که اخبار خوش چیست ؟ بنده هم گفتم ........................ یعنی ! سود بنده و شما در خصوصی سازی است و اگر این مهم انجام نشود !پله اول نیست و پله های بعدی هم نخواهد بود ! شما دنبال رسیدن به حق خودتان هستید یا می خواهید !!! واقعا نمی دانم چه بگویم که متوجه شوید ! نباید تا خصوصی شدن صدرا و معامله عمده آن نباید به کسی یا جایی توهین نمایید ! زیرا قرارگاه با خصوصی کردن صدرا جبران مافات خواهد کرد و گنهکاران واقعی در آینده معرفی خواهند شد و صد البته تا کنون اقدامات خوبی هم در این زمینه شده است . اگر امروز بنده نگویم که نباید به قرارگاه زنین باشیم ! فردا از جانب خود شما متهم خواهم شد که چرا شما را از اشتباه در نیاورده ام . در یک جمله مشکلات صدرا را کسانی بوجود آورده اند که اکنون در سایه هستند و هیچ سخنی از آنان نیست و بنده وکیل مدافع قرارگاه نیستم ولی باید بگویم که حتی در مورد یوروهای صدرا که زمانی 121 میلیون یورو بوده است و پس از خرج کردن برخی کوپن های آن و پیش فروش کردن مقداری از آن حدودا 56 میلیون یورو باقی مانده است و هیئت مدیره صدرا با کارفرما صحبت کرده است که آنرا با 65 میلیون دلار نقد عوض نمایند که
          قرارگاه در کمال امانت داری در حفظ و نگهداری آن کوشیده است . در پایان دوستان بنده به استراحت مشغول بودم که با تماس برخی از شما دوستان عزیز که خواهان برخی اقدامات بودید ! و ناچارا مجبور شدم اعلام کنم بدنبال یک تفکر اشتباه نه برای خودتان و نه برای قرارگاه ایجاد مشکل نکنید !مشکل ما توسط افراد دیگری بوجود آمده است و در آینده بدون شک همه مطلع خواهید شد ! چون الان حداقل بیست نفری هستند که واقعیت را می دانند .ومن الله توفیق .

با احترام

حاج حمید عزیز، ای دو پست شما نه در دو روز متفاوت، بلکه در یک شب و بفاصله فقط چند ساعت نوشته شده..........

ارتباط این دو نوشته را من متوجه نمیشم........

لطفا در صورت امکان من را راهنمایی کنید.......

خداگواهه قصد بی احترامی و مچ گیری ندارم و میخوام موضوع برام روشن بشه ...........

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز هر موردی پاسخی دارد . آیا شما برای تمام موارد یک پاسخ می خواهید ؟ بعنوان مثال تمام مشکلات صدرا را بدوش یک نفر بندازیم و به راحتی با او تسویه حساب کنیم !
            بسیار واضح است که:
            1- دویست میلیون سهام صدرا را به صد تومان خریدند ! چه کس یا کسانی مقصر هستند
            2-و در مورد فروش 21% سهام صف کس دیگری مقصر است
            3-و در مورد خصوصی سازی : لطف قرارگاه دارد شامل حال ما می شود .
            واقعا تمیز دادن این سه موضوع از هم تا این اندازه مشکل است . دقیقا مثل دیر رسیدن شما سر قرار ! شاید تنها یک مقصر باشد و شاید سلسله ای از مشکلات باعث دیر رسیدن شما باشد . ومن الله توفیق .

در اصل توسط اسفند89 پست شده است View Post
            با احترام

حاج حمید عزیز، ای دو پست شما نه در دو روز متفاوت، بلکه در یک شب و بفاصله فقط چند ساعت نوشته شده..........

ارتباط این دو نوشته را من متوجه نمیشم........

لطفا در صورت امکان من را راهنمایی کنید.......

خداگواهه قصد بی احترامی و مچ گیری ندارم و میخوام موضوع برام روشن بشه ...........

نظر

• اسفند89
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 69

باسلام:
              دوست عزیز هر موردی پاسخی دارد . آیا شما برای تمام موارد یک پاسخ می خواهید ؟ بعنوان مثال تمام مشکلات صدرا را بدوش یک نفر بندازیم و به راحتی با او تسویه حساب کنیم !
              بسیار واضح است که:
              1- دویست میلیون سهام صدرا را به صد تومان خریدند ! چه کس یا کسانی مقصر هستند
              2-و در مورد فروش 21% سهام صف کس دیگری مقصر است
              3-و در مورد خصوصی سازی : لطف قرارگاه دارد شامل حال ما می شود .
              واقعا تمیز دادن این سه موضوع از هم تا این اندازه مشکل است . دقیقا مثل دیر رسیدن شما سر قرار ! شاید تنها یک مقصر باشد و شاید سلسله ای از مشکلات باعث دیر رسیدن شما باشد . ومن الله توفیق .
              آقای احمدی فر عزیز

حرفای شما داره نگرانم میکنه بیتعارف ..........
              اگر اطلاعات خاصی دارین، راست و حسینی و محض رضای خدا اطلاع رسانی کنید

اگر قرارگاه سهمش را فروخته که دیگه این مسخره بازیها چیه

اگر نفروخته پس چوبدار توی صدرا چه کاره است

مگر نه اینکه همه این بیشرف بازیها در زمان مدیریت قرارگاه پیش اومده

همون یه قلم قلی پور برای 10 نسل بعد از ما که مطمئن باشن قرارگاه نیت خیر داشت یا نه کافیه

یه جورایی نوشته های شما ذهن را میبره به این سمت که ازتون خواستن اینطوری بنویسید البته با عرض معذرت

شایدم ما داریم بیخودی شلوغش میکنیم و دارو دسته اقای چوبدار و قرارگاه اصلا سهامداران جز براشون مهم نیستن و دارن کار خودشون را میکنن

اگه صدرا هنوز خصوصی نشده پس امور سهام غلط کرده که میگه چوبدارو عواملش در ساختمان مسقر شدن و کار را به دست گرفتن

اینها همه ابهاماتیه که واقعا یک جواب واحد نمیشه براشون پیدا کرد.........

نظر

• جواد 9998
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 105

ایا اخراج سهم از بورس واقعیت دارد ؟

نظر

• creator_65
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 269

تا حالا ندیده بودم در طول یک روز این مقدار پیام در مورد صدرا بیاد
                  پیام ها رو خودنم، اول از همه ، از آقا حمید تشکر میکنم.و بعدش به سایر دوستان هم حق میدم نگران باشند.صدرا سهم کاملا غیر شفاف که متاسفانه در حال حاضر معلوم نیست صاحبش کیه،نه صاحب داره و نه پاسخگو،برای همینم هست دوستان انقدر از آقا حمید سوال میپرسن
                  اما من هم مثل سایر دوستان دچار یه تضادی شدم،تا الان مقصر هر اتفاقی قرارگاه بوده، اما الان یهو ورق برگشته،البته خوشحال میشم واقعا قرارگاه هدفش خیر رسانی باشه،اما با عقلم جور در نمیاد.
                  آقا حمید به دوستان حق بدید،چون هرچی خبر بد، با سند و مدرک میاد(مثل زیان های پشت هم،یا بحث فروش 21 درصدی شرکت صف) اما در مورد خبرهای خوب هیچ سند و مدرک نیست،جز کلمات.
                  و اینکه بازه زمانی مورد نظر برای رشد صدرا کیه؟؟تا چند ماه پیش قرار بود تا عید باشه، بعد دوتان گفتن تا مجمع تیر ، الان شده سال 94!!!! و مهمتر از اون این که در سال 94 صدرا به چه قیمتی دست یافته!؟ ببینید،شما اخراج 1400 نفر خوب میدونید،اما خیلی ها ممکن از بی پولی،از بی پروژه ای و هزاران دلیل منفی دیگه بدونند.
                  ما با سهمی داریم سهامداری میکنیم که هیچ چیز مشخصی نداره، حتی یه حامی بعد از 30 درصد کاهش قیمت.و اینکه اصلا معلوم نیست سهامدار عمده کیه، کدوم حقوقی بود که سه شنبه وقتی سهم داشت جمع میشد حدود یک و نیم میلیون سهم فروخت.شما میگی خبر های خوبی دارم،اما نمیشه گفت.قبول کنید سخت پذیرش این مطالب.در مورد سایر سهم ها همه خبر های خوب همگانی میکنن که نقدینگی بیاد سمت سهم، اما ما باید با پنهان کردن اخبار خوب مواجه شویم....
                  آقا حمید بنده به شخصه نه قصد ناراحت کردن دارم، نه زیر سوال بردن،نه هیچ رفتار ناشایست دیگه،فقط سوالات ذهنم پرسیدم...
                  من خودم دیدم نامه ای که سهم های قرارگاه(سپانیر،تدبیر، پایدار، شفق)فروخته شده،اما نمیدونم چرا اطلاع رسانی نمیشه هیچ چیزی!!
                  خصوصی مد نظر قرارگاه چیه، مگه غیر اینه که سهم به آقای چوبدار سپرده بشه؟؟؟به نظر شما این پروسه چقدر زمان میبره،آیا اصلا سهامدار خرد برای قرارگاه و آقای چوبدار مهم هستن!!
                  من از اول گفتم تا عید می مونم با سهم،الانم میمونم،اما برای موندن بیشتر با سهم باید انگیزه باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟نشه عید بشه و ببینیم صدرای 300 تومنی ما دوباره گرفتار قیمت 100 تومن و بازیهاش شده!!!!!

حرف آخر،حمید جون اگر فکر میکنی صلاح در اینه که ما سکوت کنیم،از کسی شکایت نکنیم،به روی چشم،ما از کسی گلایه نمیکنیم(البته من تا حالا از کسی گلایه نکردم).فقط حمید جون سر فرصت بگو این خصوصی مرحله اش چیه که با شکایت و ناراحتی ما کنسل میشه(یعنی ما انقدر مهمیم) /:.yead.://:.yead.:/
                  آخرین ویرایش توسط creator_65؛ 2014/02/07, 17:31.

نظر

• ناظم
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 508

من این سهم را دارم شما را به خدا وارد این سهم نشوید این سهم هیچ چیز آن مشخص نیست ما که ضرر کردیم شا دیگه ضرر نکنید اگر هم بالا رود به اعصاب خوردیش نمی ارزد هر روز یک بازی در می آورند خدا لعنت کند اعتصام را

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز ، می دانم که می خواهید با دانستن اطلاعات صدرا به خودتان اعتماد به نفس دهید ، برای صبر بیشتر .بنده سعی می کنم چند نکته را بگویم و شما هم به همان اکتفا نمایید و باور بفرمایید که سکوت الان ما همانند سکوت قبل از حمله به دشمن است و واجب است . در هر صورت بدانید که همه ما باید منتظر خصوصی سازی بمانیم .البته قول گرفته ایم که تمام سعی خودشان را انجام دهند تا حداقل تا عید معامله عمده انجام شود و همچنین قول گرفته ایم با اقداماتی مانع از رفتن به بازار توافقی شوند .و اما بعد از آنهم تمام اخبار خوب در یک مسئله خلاصه می شود .استفاده بهینه از داراییها ، مانند همان ماشین گران قیمت که تبدیل به احسن می شود .و باقی اخبار هم به رو شدن دست برخی از خیانتکاران به امانت می شود . و اما در مورد قرارگاه که گفتم بنده وکیل مدافع آن نیستم .اما بغیر از خرید سهام به نرخ صد تومانی آنهم به تعداد 200 میلیون سهم ! که صد البته فروشندگان متاسفانه خودشان آتش به اموال خودشان زدند و شاید حتی در نرخ 68 تومان هم امکان جایگزینی داشتند ! بنده هیچ اتهام ثابت شده ای نسبت به آنها نمی شناسم مگر بی کفایتی در نگهداری یا استفاده صحیح از اموال صدرا در بخش املاک و زمین و یا پولهای واگذار شده برای خرید اقلام مورد نیاز صدرا آنهم به جهت دور زدن تحریمها و عدم پیگیری مناسب در ثبت داراییها و ارزش گذاری به نرخ روز. در پایان سود وزیان شما از آن شما است و نه بنده و نه هیچ بنده خدایی آینده را ندیده است و تنها بر اساس شواهد ، سعی در پیش بینی آن دارند .پس خودتان تصمیم بگیرید که چه کنید .ولی اگر نظر بنده را می خواهید باید خدمتتان عرض کنم : اینکه بنده یا شما سهم خودمان را به هزار یا دوهزار تومان یا حتی ده دلار بفروشیم یا نفروشیم ! در اینکه هر سهم صدرا با خصوصی شدن نه ده دلار بلکه با آخرین برآورد بنده 12 دلار می ارزد ، هیچ شکی نیست .و من الله توفیق .
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/02/07, 23:45.

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 269

ممنون حمید جان،بنده عرض کردم قصد ناراحتی شما را ندارم، فقط وقتی در یک محیط کاملا گنگ و مبهم قرار میگیریم، ناچاریم برای رسیدن به روشنایی دست و پا بزنیم.
                        بچه های تاپیک این مدت خیلی شاکی وم معترض نبودند، از الان تا عید صبر میکنیم، و سکوت اختیار میکنیم، انشا.. خدا جواب صبرمون میده.
                        در مورد قیمت صدرا هم من صحبت خاصی نمیکنم،منتظر ده دلار و حتی یک دلار هم نیستم،بنده تیر قصد خرید خونه دارم، انشا.. تا اونموقع به لطف خدا شرمنده خانواده نمی شم.
                        دیگه بقیه سپردیم دست خدا، توکل به خودش.روزی همه مون دست خداست،خدا به خدا روزیمون بده،نه صدرا میتونه حقمون بخوره نه هیچ شخص حقیقی و حقوقی دیگه.
                        خدایا به امید خودت.....
                        آخرین ویرایش توسط creator_65؛ 2014/02/08, 01:28.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

حقیقی بازهم صف برداشت تقریبا !!!

نظر

• creator_65
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 269

امروز همه یه پله برداشتم،دیگه ته ته نقدینگیم بود،توکل به خدا ببینیم چی میشه...
                            فقط یکی به من بگه این حقوقی فرونشده کیه که هی رنج منفی میزنه!!!

نظر

• حسگر
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 136

صدراي 70 توماني پارسال = صدراي 210 توماني امسال

نظر

• creator_65
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 269

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                                صدراي 70 توماني پارسال = صدراي 210 توماني امسال
                                انشا.. سال بعد خیلی زودتر به این تعادل برسیم:
                                صدرای 70 تومنی سال 91 = صدرای 210 تومنی سال 92 = صدرای 630 تومنی سال 93....

نظر

در حال کار...
                                X