صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • A-Mohammadi
    کاربر فعال
    • Feb 2013
    • 341

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

با توجه به نمودار در تایم روزانه هدف 450 تومان برای سهم در کوتاه مدت در دسترس خواهد بود (بر فرض شکست و تثبیت بالای مقاومت 218 تومان )با بررسی در تایم هفتگی و ماهیانه اهداف بالاتر را نیز در حدوده 600 تومان میشه برای سهم ترسیم کرد.
    در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز چون شما را دوست دارم پاسخ می دهم نه چیز دیگر !
      من با اینکه کسی یا کسانی بیاید چند روزه بعنوان مثال ده میلیارد خودشان را بکنند بیست میلیارد یا بیشتر و آنهم از جیب سهامداران خسته و رنج کشیده صدرا مخالف هستم ! ولی کی گفتم کسی سهمش را بفروشد .بلکه گفتم من از این گونه سود کردن خوشم نمی آید و سهام خودم را فروختم .و به هیچ کسی هم تهمت نزدم .ضمنا در آن جلسه خودت هم بودی و دیدی که با وجود اسرار خیلیها بنده به همه اعلام کردم که داوطلب نماینده شدن نیستم ولی هر کاری از دستم بر آید برای صدرا و سهامداران حقیقی و قدیمی آن انجام می دهم .و من الله توفیق .

در اصل توسط hooh پست شده است
      بعضیها سهمشان را دو روز قبل فروختند حالا که رفته بالا ناراحتند نتونستند جایگزین کنند.ناراحت هستند

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز بنده از شما تشکر می کنم که سوالاتی را با عنوان گپی با بنده مطرح نموده اید . اما دوست عزیز اگر برای هر سوال شما پاسخی عرض کنم مطمئنا هر بخش آن جای به چالش کشیدن را دارد !
        اما چند نکته و چند مثال می زنم تا شاید شما قانع شوید .
        1- در مورد فروش صدرا هایم و اینکه خدا شاهد است در این لحظه نه خودم و نه همسرم حتی یک سهم صدرا نداریم ولی روز جمعه هر دو داشتیم ! چه بگویم ؟
        2- در مورد اینکه همیشه گفته ام صدرا ده دلار بر هیچ کس پوشیده نیست ؟وحتی روز جمعه هم همین مطلب را تکرار کردم .
        3- حالا چرا فروختم چون تنها راهی بود که به همه بگویم با این روند نا جوانمردانه مخالفم و دلیل مخالفتم هم فروش صدرا هایم است .
        4- حالا چرا باید مخالفت می کردم ؟ دقیقا همه ما می دانیم روزی م.. ا...... ایرانیان چه بلایی بر سر سهامداران حقیقی آورد .بیش از ده درصد سهم صدرا را در زیر قیمت 1700 ريال خرید و در 4200 ريال در صفی طویل به حقیقی فروخت و این موضوع از موضوعات شکایت بوده است و با توجه به قانون بورس هیچ خلافی صورت نگرفته است ولی به نظر شما چه مقدار پول از جیب حقیقی ها در کمتر از دو ماه خارج شد . با یک حساب سر انگشتی به عدد مورد نظر می رسیم !
        روزی دیگر هم خود ما حقیقی ها از سهم می خواستیم حمایت کنیم و سهم از 680ريال به 3748ريال رفت ولی بنده متاسفانه سهم خودم را چند برابر دیدم با بدهی فراوان و در 2600ريال چاره ای جز تقدیم تمام سهمهای خودم نداشتم .و شد آنچه نباید می شد .
        5- واینکه بنده چه مقدار هزینه کردم و یا چقدر دوندگی کردم بماند که قصد منت گذاری ندارم چون برای اعتقادم کردم !
        6- درپایان تنی چند از سهامداران حقیقی صدرا تصمیم دارند فردا هر تعداد سهمی که بخواهید در 260 تومان به شما تقدیم کنند .
        7- حالا دلیل آنان چیست و یا چرا ؟ مهم نیست ! مهم اینست که بنده ایشان را متقاعد کردم سهم باارزش خودشان را به شما در نرخ مناسب تقدیم کنند .
        8- همه بدانید بنده شادی دروغین برای کسی نمی خواهم ولی شادی پایدار را برای همه شما آرزومند هستم .
        9- همه بدانید در روزهای صف خرید بودن هر سهمی که در روزهای بعد با فشار فروش به نرخ قبلی باز می گردد ! هیچ لطفی نیست بجز خروج بخشی از پول شما که به تاراج می رود .
        ومن الله توفیق .

در اصل توسط سهم بی خطر پست شده است
        گپی با اقای احمدی فر :

جناب اجمدی فر من حدود هفت ماه است که سهامدار صدرا شدم و بعضی ها میگفتند شما نماینده سهامداران حقیقی هستید ............ شخصا چه در زمانیکه سهامدار بودم و چه نبودم از شما تشکر می نمایم ....................

من چند تا سوال از شما دارم و خدا را گواه میگیرم نیت و یا قصد بدی ندارم ( بد برداشت نکنید )

1- اقای احمدی فر شما در این مدت که نماینده سهامداران حقیقی بودید ........... چه قدم هایی جهت رشد سهم صدرا برداشتید ؟ ( سهم صدرا هفت ماه فقط نزولی بود و حتی برای دلداری سهامدار هیچ پستی نزدید)............. و حتی اگر کسی در سایت همسایه یا بورکس از شما سوال خصوصی میکرد یا جواب نمیدادید یا جواب شما قانع کننده نبوده است و یا .........

2- میدانید برای سهامدار صبور چی مهم است ............. ؟ اگر سهمی هفت ماه سیر نزولی داشته ..............حداقل نماینده سهامداران ( شما ) با مدیران شرکت باید صحبت میکرد و دلیل ان را برای دیگران توضیح میداد ( در تاپیک ها )

3- میدانید برای سهامدار صبور چه چیزی مهم است ؟ رشد فی سهم اش است زیزا کسی که انتظار میکشد و همه اش داره به کامپیوتر نگاه میکند با خود بگوید خذا را شکر صبرم نتیجه داد .

4- ایا واقعا صرف یک نوشتن طومار و حمع کردن امضا و ارایه ان به سازمان بورس کافی است و شما حق نمایندگی خود را بجا اورده اید ؟

واقعا اگر بخواهم از شما سوال کنم حداقل بالای یازده مورد میشود و ترجیح میدهم جو تاپیک متشنج نشود .

شما یک نگاهی بی اندازید ............. از زمانی که جناب طیب و جنایپارسا سکان هدایت سهمداران حقیقی را بدست گرفتند چه تغییر و تحویلی در دل سهامدار ایجاد شده است ......

چه امید های از دست رفته .............. بازگشت ...... چه نشاطی در سهامداران ایجاد شده است . دیگر همه برای فروش سبقت نمیگیرند و فقط برای خرید سهم و نگه داری انچه دارند ........ اهتمام می ورزند ..................

این دو فرد عزیز با چند نفر دیگه که از ته دل حامی سهامداران هستند و دلشان میسوزد تا سهامدار سهم خودش را به اتش بکشد ................... مرتب اطلاع رسانی میکنند و فقط یکبار باز تاکیدا میکنم فقط یکبار نشده که حرف انها به حقیقت واصل نگردد .

یا حرفی بزنند که سهامدار سهم خود را مفت بفروشد .............. برای انها کاری نداشت میتوانستند جلسه تشکیل ندهند و خیلی بی اهمیت از اخبار صعود سهم بگذرند ........ هدفشان هر چه باشد به خودشان مربوط مثلا سهم چاق کنی باشد و یا هر چه که باشد ( اگرچه میدانم و میدانیم که نیست )

............... مهم این است که من سهامدار دیگر به این صدرا مثل چند سال پیش نگاه نکنم ......................... همین صعود باعث میشود تا هر یک نفر به چند نفر بگوید و انها هم به دیگران تا تصاعدی سهامدار واقعی و صبور وارد شود .................بعد از خدا ............. دلم به اخبار دقیق انها و حمایت انها ( اعم از حقوقی و حقیقی ) خوش است .

دوست گرامی ما از شما هم ممنون هستیم و زحمت کشیدید ............ ولی واقعا این تیم خوب با رهبری طیب عزیز و توجه خاص اقای پارسا ................. سهم را از این ور به ان ور کرده است یا بهتر بگویم از این رو به ان رو کرده است و تازه فرمان را حدود یکماه است در دست گرفتند محال است حرفی بزنند و بوقوع نپیونند .................... من بر اساس پست های ایشان میگویم و فی روزانه را که اقای طیب میگوید همان میشود .................... اگر اقای پارسا گفت مثلا یک میل سهم میخرم واقعا در ان روز میخرد ............ یعنی حرف انها حجت را همه تمام کرده و سندیت دارد

خب معلوم است که من همچین نماینده ای را انتخاب میکنم ............. صداقت .... درستی ..... جواب دادن به سهامدار خرد و درشت (((((( برایشان فرقی ندارد که ده هزار سهم داری یا ده میلیون سهم داری )))))

نکته مهم دیگر که واقعا مهم است و شاید کسی به ان توجه ندارد ........... قبول کردن نماینده سهامداران حقیقی توسط شرکت صدرا است که واقعا و به حق نقش بسیار مهم دارد.......................... زیزا اگر شرکت نماینده را نپذیرد به طبع ان نماینده نمیتواند اخبار مهم شرکت را اطلاع رسانی کند ............ لذا نماینده سهامداران ناکام نمی ماند .

واقعا در قدرت کدام سهامدار خرد و یا سهامدار حقوقی بود که این جلسه ( دیروز جمعه ) تشکیل دهد و همه بی ایند .................... اری اینها تمام اعتبار است که به اسانی بدست نمی اید .

جناب احمدی فر اگر بخواهم خصوصیات خوب نماینده جدید را بگویم باید حالا حالا ها بنویسم .

من وقتی الان امدم و یک مرور کوچک بر تاپیک نمودم ............. داغ کردم و از شما چنین انتظاری نداشتم .

من در پایان از شما هم ( اقای احمدی فر ) ممنون هستم بخاطر زحمت هایی که کشیدید ولی به درد سهامدار جز نخورد ............... انشاالله در موقیعت های یعدی همیشه سربلند و وجدان باشید و بدانید اگر نماینده هر شرکتی شدید و پست انرا قبول کردید اگر همه سهامداران هم از شما سوال کنند شما باید جواب انها را بدهید و یک احترامی برای انها قایل باشید .

دوستان ببخشد سر همه را درد اوردم ................. شاید کسانی باشند به من خورده بگیرند ولی من حرف دلم را زدم ............ همه دوست دارند سهم شان چاق شود و انشالله صدرا هم میشود چون واقعا لاغر شده بود و حالا حالا ها کمبود پروتین و کالری و............. دارد . تازه وقتی 370 تومن رسید یک کم وزن ان طبیعی میشود و تا چاق شدن هنوز کووووووووووو

سهامدارانی را سراغ دارم که 360 . 370 . 350 خرید داشتند . پس تا چاقی هنوز فاصله است .
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/05/31, 22:36.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز اگر منظور شما بنده هستم ! نیازی به اجازه از جناب طیب عزیز(آقای اص .. - فر....) نیست !در مورد بنده هر افشاگری که می دانید انجام دهید .و هیچ ملاحظه ای نفرمایید .در مورد تعداد سهام موجود یا هر اطلاعاتی در باره صدرا و اقدامات بنده ! و صد البته در آنصورت خیلیها خواهند فهمید که الان باید صدرا 200ريال می بود(قمتی که خواجه علی فرمودند و حتی حاضر به خرید هم نبودند) نه این قیمت امروز . و همچنین افرادیکه قصد دارند سهم را از قیمتهای پایین تا قیمتهای بالایی ببرند که هیچ کسی جز خودشان نمی داند و روزیکه از سهم خارج شدند هم دوباره صدرا حال و روزی بهتر از امروز نخواهد داشت .ضمنا اگر امروز صدرا در حال خصوصی شدن است از همان کارهای بدی است که بنده مرتکب آن شده ام .شما خوب می دانید سود بورس در کار بنیادی نیست در سهم چاق کنی و بنداز در رویی است و متاسفانه و به احتمال زیاد نا آگاهانه به آن دامن می زنید .ومن الله توفیق .

در اصل توسط parsa acc پست شده است
          با سلام خدمت تمام دوستان و عرض ادب و صبح بخیر ...................
          جناب اسی عزیز و سرافراز متاسفانه من نمیتونم برای شما پیام ارسال کنم لطفا با من تماس بگیرید. امیدوارم همه دوستان تو این روز عزیز کامشون شیرین باشه
          جناب طیب با عرض سلام و ادب کاش اجازه میدادید همه کارهای که با این سهم و سهامداران کردند رو افشا کنم

نظر

• MHMN
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 285

با سلام و احترام
            جناب hamid672003
            بنده کاملا به شما اعتقاد دارم و از اینکه برای گرفتن حق سهامدارای صدرا زحمت میکشید سپاسگزارم . اجرتون با خدا

فقط یه سوال برام پیش اومد شما که تمامم سهامتونو فروختید ایا مجددا قصد ورود دارید؟؟ یعنی اعتقاد دارید مجددا قیمت سهم پایین میاد تا شما همون مقداری که داشتید رو بخرید یا بازم هم با ضرر حاضرید بخرید

در ضمن در مجموع 20 هزار سهم صدرا دارم که حالا حالا ها قصد فروش ندارم تا به قیمت 40 هزار تومن برسه....
            ممنونم اگه پاسخ بدید
            الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

حرف‏های چوبدار درباره سکوهای جنجالی

با گذشت حدود یک ماه از اوج گیری جنجال‏ها و انتشار اخبار مختلف درباره انتقال سکوهای اقماری فازهای 17 و 18 پارس جنوبی از یارد صدرای بوشهر به امارات، رییس هیأت مدیره صدرا دراین‏باره سخن گفت.

به گزارش مارین نیوز، قباد چوبدار که از زمان احراز مسؤولیت ریاست هیأت مدیره صدرا صرفا با سایت رسمی وزارت نفت (شانا) گفت‏وگو می‏کند؛ امروز در تازه‏ترین مصاحبه‏اش از پیشرفت 65 درصدی ساخت سکوهای اقماری فازهای 17 و 18 میدان گازی پارس جنوبی خبر داده است.

وی بدون آنکه درباره تلاش‏هایش جهت انتقال این سکوها به امارات و نهایتا واگذاری ساخت آنها به کنسرسیومی با شرکت سپانیر (وابسته به قرارگاه خاتم) توضیح دهد؛ اعلام کرده که : بر اساس برنامه ریزی انجام شده دو سکوی اقماری فاز 17 و 18 پارس جنوبی باید تیرماه سال 94 به اتمام برسد.

چوبدار در این گفت‏وگو همچنین اعلام کرد: ساخت چهار سکوی فاز 13 میدان گازی پارس جنوبی با 70 درصد پیشرفت توسط شرکت صدرا در دست ساخت است.

رئیس هیأت مدیره شرکت صدرا با اشاره به دستور ویژه بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت، مبنی بر رفع مشکلات و موانع تأمین کالا در پارس جنوبی تصریح کرد: با استناد به این دستور تا کنون بسیاری از کالاها و تجهیزات این شرکت بدون بروکراسی اداری از گمرک خارج و در روند تزریق منابع مالی به پروژه ها شتاب ایجاد شده است.

قباد چوبدار با بیان اینکه «بسیاری از تجهیزات سکوهای فاز 13 پارس جنوبی در حال ورود به ایران است»، گفت: تلاش می‏شود این سکوها در سال 94 تحویل کارفرما شود.

با بهره برداری از فاز 13 روزانه 50 میلیون مترمکعب گاز طبیعی، 77 هزار بشکه میعانات گازی و 400 تن گوگرد تولید می‏شود.

چوبدار با تأکید بر اینکه «مشکلات و چالش‏های شرکت صدرا در زمینه واگذاری مالکیت این شرکت همچنان پا برجا است»، گفت: با تدبیر هیأت مدیره این شرکت تلاش می‏کند پروژه های ملی و حیاتی در دست اجرا همچون، فازهای در حال توسعه پارس جنوبی تحت تأثیر این مشکلات قرار نگیرد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز و تمام دوستان عزیز دیگر . بنده خدمتتان عرض کردم تمام سهام صدرای خودم را فروخته ام !و فقط به شما هم یک تذکر دادم که مراقب باشید حکایتهای قبلی تکرار نشود ، حکایت بالا بردن و فروختن و دوباره .......... حالا شما مختارید بخرید یا بفروشید . سود و زیان شما با شما است و خودتان مسئول عملکرد خودتان هستید . بنده هم برای آینده تصمیم ندارم که چکار می کنم و فعلا تماشا می کنیم تا ببینیم این بار واقعا در صدرا اتفاقی افتاده یا باز هم کلاه عده ای برداشته خواهد شد . بنده هم با وجود تمام هزینه هایی که کردم با زیان فراوان از این سهم خارج شدم . البته در صورتیکه سهم به زیر قیمت فروش بنده بر گردد و در صورت امکان شاید دوباره سهم خودم را جایگزین کنم برای سالهای آینده و نه برای این چند روز و موج سواری.و من الله توفیق .

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                با سلام و احترام
                جناب hamid672003
                بنده کاملا به شما اعتقاد دارم و از اینکه برای گرفتن حق سهامدارای صدرا زحمت میکشید سپاسگزارم . اجرتون با خدا

فقط یه سوال برام پیش اومد شما که تمامم سهامتونو فروختید ایا مجددا قصد ورود دارید؟؟ یعنی اعتقاد دارید مجددا قیمت سهم پایین میاد تا شما همون مقداری که داشتید رو بخرید یا بازم هم با ضرر حاضرید بخرید

در ضمن در مجموع 20 هزار سهم صدرا دارم که حالا حالا ها قصد فروش ندارم تا به قیمت 40 هزار تومن برسه....
                ممنونم اگه پاسخ بدید
                آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/02, 08:37.

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

با سلام:
                  دوست عزیز از مطلب هوشمندانه شما بسیار سپاس گزار هستم . ومن الله توفیق .

در اصل توسط navid_metalic پست شده است
                  آنهائیکه صدها میلیون سهام صدرا را با مجموعه ای از کثیفترین نیرنگهای ممكن ، از دستتان سهامداران (اسیر شده ) درآوردند ، چون گذشته میکوشند این طلائیترین سهم را بیشتر وبیشتر جمع کنند و در تامین این هدف از ایجاد نوسان های صددرصدی هم باکی ندارند . شرافت همكاری حكم میکند ، نوسانگیران عزیز دراین بازی وارد نشوند تا دوستانی که قصددارند سهامداری کنند با تداوم مقاومت چند ساله خودشان ، اجازه ندهند اینگونه کفتارهای بی رحم در این بازار بی پناه ، جولان دهند .

نظر

• provo
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 34

شکی نیست که چناب عالی یکی از عوامل بدبختی صدها سهامدار زیان دیده صدرا هستین.حتما آقای قنبری را فراموش نکردین که چطور در مقابل یاوه گو یی های شما ایستاد.درست زمانی که باعث فریب صذها و شاید هزاران نفر شدید.خدا از سر تقصیرات شما بگذره که با لباس تزویر دین مداری هم وارد گود شدید.واقعا چقدر مگه ابن دنیا ارزش داره که این قدر ریاکاری میکنین.مگه چند روز قراره عمر کنی که این طوری باعث بدبختی آدم ها میشی؟
                    در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:
                    دوست عزیز و تمام دوستان عزیز دیگر . بنده خدمتتان عرض کردم تمام سهام صدرای خودم را فروخته ام !و فقط به شما هم یک تذکر دادم که مراقب باشید حکایتهای قبلی تکرار نشود ، حکایت بالا بردن و فروختن و دوباره .......... حالا شما مختارید بخرید یا بفروشید . سود و زیان شما با شما است و خودتان مسئول عملکرد خودتان هستید . بنده هم برای آینده تصمیم ندارم که چکار می کنم و فعلا تماشا می کنیم تا ببینیم این بار واقعا در صدرا اتفاقی افتاده یا باز هم کلاه عده ای برداشته خواهد شد . بنده هم با وجود تمام هزینه هایی که کردم با زیان فراوان از این سهم خارج شدم . البته در صورتیکه سهم به زیر قیمت فروش بنده بر گردد و در صورت امکان شاید دوباره سهم خودم را جایگزین کنم برای سالهای آینده و نه برای این چند روز و موج سواری.و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز وعده بنده و شما در درگاه متعال که همانطور که فرمودید خیلی هم دور نیست .اما در مورد صدرا بنده هنوز هم می گویم صدرا ده دلار می ارزد ولی حکایت امروز را اگر می خواهید بدانید ،باید یک مثال از قران برای شما بیاورم : خداوند در قرآن به رسولش می فرماید : افرادی (منافقین)پیش تو می آیند و می گویند تو رسول خدا هستی و خدا می داند که تو رسول او هستی ولی آنها دروغ می گویند .
                      دوست عزیز اگر توضیح بیشتری می خواهی : افرادی آمده اند در سهم موج سواری کنند . در مدت کوتاه یکی دو ماهه مبالغ هنگفتی از جیب سهامداران خسته صدرا خارج کنند. حالا شما دوست داری با آنها هم داستان باشی پای خدا و پیغمبر را وسط نکشید .که البته بنده منتظر وعده ای که با هم گذاشتیم هستم . ضمنا دوستان عزیز با توجه به چنین واکنشهایی بنده از هرگونه فعالیت برای صدرا انصراف می دهم و دلیل انصراف بنده اینست که چنین اقداماتی ضربه جبران ناپذیر به اعتماد سهامداران خسته و قدیمی می زند و بازگشت شرکت به مدار رشد را با تاخیر های فراوان و بلند مدت دچار می نماید .انشالله خداوند همه ما را به راه راست هدایت نماید.ومن الله توفیق .

در اصل توسط provo پست شده است View Post
                      شکی نیست که چناب عالی یکی از عوامل بدبختی صدها سهامدار زیان دیده صدرا هستین.حتما آقای قنبری را فراموش نکردین که چطور در مقابل یاوه گو یی های شما ایستاد.درست زمانی که باعث فریب صذها و شاید هزاران نفر شدید.خدا از سر تقصیرات شما بگذره که با لباس تزویر دین مداری هم وارد گود شدید.واقعا چقدر مگه ابن دنیا ارزش داره که این قدر ریاکاری میکنین.مگه چند روز قراره عمر کنی که این طوری باعث بدبختی آدم ها میشی؟
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/03, 08:07.

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        تماسهای شما دوستان عزیز باعث شد بصورت کاملا شفاف عرض کنم : بنده هنوز بر ده دلاری بودن صدرا معتقد هستم و امیدوارم با وجود آنکه من صدراهایم را فروخته ام شما تا همیشه تاریخ هر روز بیست درصد بالا بروید .و این روند هرگز متوقف نشود !و یا هرکجا که متوقف شد برگشتی نداشته باشد .بهر حالا در این صورت که عرض کردم .بخش قابل توجهی از سود به جیب شما عزیزان خواهد رفت .و من الله توفیق .

نظر

• provo
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 34

حضرت عالی اگه یک هزارم درصد به صدرای 10 دلاری و وعده های سرخرمن سال 94 خودتون اعتقاد داشتین یه سهم صدرا هم حاضر بفروش نبودین.من اصلا نمیگم این آدم هایی که تازه اومدن تو صدرا نوسان گیر نیستن یا هستن.اون چیزی که مشخصه سابقه آدم هاست که در مورد شما خیلی مشخصه.شما کسی بودین که صدها نفر را اغفال کردین.من 3 ساله تمومه تمامه پست های صدرا را زیر نظر دارم .فقط به خاطر این که شخصیت آدم ها را بشناسم.تو این همه کاربری که اومدن و رفتن کثیف تر از جنابعالی ندیدم که از در پیر و پیغمبر هم وارد میشه.درست مثل اربابات.
                          اما خوشبختانه حداقل برای سهامدارای قدیمی صدرا دیگه حنات رنگی نداره.در واقع تو یه مهره سوخته اعتصامی که دیگه اون کارایی قبل هم نداره.
                          من همیشه با تصمیم خودم خرید و فروش کردم اما در مورد صدرا نتیجه ای که گرفتم این که هر موقع حضرت عالی گفتین باید صدرا بخریم یا نگه داریم درست موقع فروشه و هرموقع هم گفتیم فروختم موقع خریده.
                          از همه کاربرای جدیدی که پست های شیخ حمید!!!را میخونن خواهش میکنم سابقه زمستان 90تا حالای ایشون را با خوندن پست هاش در نظر بگیرن.
                          باسلام:
                          دوست عزیز وعده بنده و شما در درگاه متعال که همانطور که فرمودید خیلی هم دور نیست .اما در مورد صدرا بنده هنوز هم می گویم صدرا ده دلار می ارزد ولی حکایت امروز را اگر می خواهید بدانید ،باید یک مثال از قران برای شما بیاورم : خداوند در قرآن به رسولش می فرماید : افرادی (منافقین)پیش تو می آیند و می گویند تو رسول خدا هستی و خدا می داند که تو رسول او هستی ولی آنها دروغ می گویند .
                          دوست عزیز اگر توضیح بیشتری می خواهی : افرادی آمده اند در سهم موج سواری کنند . در مدت کوتاه یکی دو ماهه مبالغ هنگفتی از جیب سهامداران خسته صدرا خارج کنند. حالا شما دوست داری با آنها هم داستان باشی پای خدا و پیغمبر را وسط نکشید .که البته بنده منتظر وعده ای که با هم گذاشتیم هستم . ضمنا دوستان عزیز با توجه به چنین واکنشهایی بنده از هرگونه فعالیت برای صدرا انصراف می دهم و دلیل انصراف بنده اینست که چنین اقداماتی ضربه جبران ناپذیر به اعتماد سهامداران خسته و قدیمی می زند و بازگشت شرکت به مدار رشد را با تاخیر های فراوان و بلند مدت دچار می نماید .انشالله خداوند همه ما را به راه راست هدایت نماید.ومن الله توفیق .

نظر

• provo
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 34

دوستان سهم صدرا سهم پر ریسکیه.با مطالعه کامل اقدام به خرید یا فروش کنین.نه به خاطر حرف یکی بخرین و نه به خاطر حرف دیگه ای بفروشین.نه تنها در مورد صدرا تحقیق کنین که در مورد اکثر کاربرایی که بصورت افراطی هم از هر نوعش صحبت میکنن تحقیق کنین.فراموش نکنین که بعضا با لباس ریای دینداری هم برای فریب شما وارد میشن.

نظر

• provo
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 34

چون پرده در افتد...............
                              باسلام:
                              تماسهای شما دوستان عزیز باعث شد بصورت کاملا شفاف عرض کنم : بنده هنوز بر ده دلاری بودن صدرا معتقد هستم و امیدوارم با وجود آنکه من صدراهایم را فروخته ام شما تا همیشه تاریخ هر روز بیست درصد بالا بروید .و این روند هرگز متوقف نشود !و یا هرکجا که متوقف شد برگشتی نداشته باشد .بهر حالا در این صورت که عرض کردم .بخش قابل توجهی از سود به جیب شما عزیزان خواهد رفت .و من الله توفیق .

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11258

هدف میان مدت صدرا600می باشد
                                ولیکن حیف که اسم سهم اجازه خرید را نمی دهد!!

نظر

در حال کار...
                                X