صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #8371
    پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

    صدرا را خریدند تا چوب حراج بزنند

    عضو هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران درباره زیان 441 میلیارد تومانی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در سال 1392 گفت: این زیان حاصل بی تدبیری دولت قبل در خصوصی‌سازی غلط این شرکت است.

    حسن رضا صفری در گفت وگو با خبرگزاری ایسنا با اشاره به اینکه «صدرا به دلیل شیوه خصوصی سازی اشتباه آن به این حال و روز افتاده است»، افزود: نمی‏توانیم وضعیت صدرا را به کل صنایع دریایی کشور تعمیم دهیم. چرا که بعنوان مثال شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و شرکت ملی نفتکش در بدترین شرایط تحریم توانستند به وظایف خود عمل کنند. وضعیت صدرا یک وضعیت خاص بوده که دلایل خاصی هم دارد.

    وی گفت: البته صنعت کشتی سازی و تعمیر کشتی کشور با مشکلات مربوط به خود مانند کمبود نقدینگی و نبود سفارش مواجه است؛ اما مشکلات پیش آمده برای شرکت صدرا یک اتفاق نادر محسوب می‏شود.

    او درباره بخشی از گزارش عملکرد شرکت صدرا مبنی بر اینکه این شرکت مجبور به ادامه فعالیت در صنعت کشتی سازی با وجود سودآور نبودن این صنعت شده است، توضیح داد: هر کسی این حرف را زده باید از اول پرسید که آیا مجبور بودید صدرا را خریداری کرده و تحویل بگیرید؟ اگر از این مشکلات اطلاع داشتید؛ قاعدتا نباید صدرا را خریداری می‌کردید.

    عضو هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران تأکید کرد: به نظر می‏رسد خریداری شرکت صدرا با این هدف بوده که در نهایت به اموال این شرکت چوب حراج زده و اموال آن را بفروشند که متأسفانه چنین وضعیتی نیز رخ داده است.

    صفری با بیان اینکه «مجموعه مدیریت فعلی صدرا توان مدیریت و تخصص مدیریت این شرکت را ندارد»، مدعی شد: این مجموعه علاقه‏مندی به صنعت دریایی کشور نداشته و فقط صدرا را مانند یک شکلات خریداری کرده و می‏خواهد آن را بخورد! گویی خرید صدرا با خرید یک دست کت و شلوار فرقی ندارد!

    او با اشاره به سابقه طولانی شرکت صدرا یادآور شد: کسانی که صدرا را تأسیس و راه اندازی کردند به دنبال ارتقا و توسعه صنایع دریایی کشور بودند. من از کسانی که می‏گویند صنعت کشتی سازی کشور سودآور نیست، این سوال را دارم که مگر اشتغالزایی 3000 نفری در دوره‏ای از فعالیت شرکت صدرا سود محسوب نمی‏شود که به راحتی از کنار آن می‏گذریم؟ سودآوری بستگی به نوع نگاه ما دارد. برخی سود را فقط در پول نقدی می‏بینند که مستقیم در جیبشان می‏رود. صنایع دریایی در دنیا دارای سودها و مزایایی است که هیچ کشوری صرفا به دنبال کسب سود مادی در آن نیست. به نظر من، این اظهارنظر که صنعت کشتی سازی کشور سودآور نبوده و صدرا باید از آن خارج شود؛ نوعی مغلطه است.

    عضو هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران افزود: صنعت کشتی سازی صنعتی استراتژیک بوده که 100 صنعت جنبی را فعال می‏کند و به ازای هر 35 هزار دلار سرمایه گذاری و سفارش در آن یک شغل پایدار و چندین شغل غیرمستقیم ایجاد می‏شود.

    صفری تأکید کرد: صدرا و صنایع دریایی ایران یک شکلات، یک زمین، یک ساختمان و یا هر چیز دیگر نیست. اینها سرمایه‏های مملکت هستند که نباید اجازه داد به آنها چوب حراج زده شود.

    وی با بیان اینکه «اصل خرید و فروش صدرا از ابتدا مشکل داشت»، درباره راهکارهای نجات صدرا از بحران کنونی گرفتار شده در آن گفت: بسیاری از پروژه‏های صدرا در حال حاضر متوقف شده است. حتی می‏خواستند برخی از پروژه‏های این شرکت را در خارج از کشور اجرا کنند. حل بحران صدرا یک راهکار اساسی بیشتر ندارد و آن اینکه این شرکت باید هرچه سریعتر به دولت برگردد و تا زمانی که قوانین حمایتی کامل از صنایع دریای تصویب و اجرا نشده این شرکت خصوصی سازی نشود. اگر هم قرار بر خصوصی سازی این شرکت است باید این شرکت به مجموعه‏ای که دلسوز صنایع دریایی بوده و صلاحیت کامل را دارد، واگذار شود.

    بنابراین گزارش، تازه ترین اطلاعات منتشر شده نشان می‏دهد که شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در سال گذشته متحمل زیان سنگین بیش از 441 میلیارد تومانی شده است.

    شرکت صدرا که از جمله بزرگترین شرکت‏های فعال در حوزه صنایع دریایی کشور محسوب می‏شود؛ سال‏هاست با مشکلات مختلفی مواجه بوده و همین مشکلات باعث کاهش تعداد نیروهای کاری این شرکت نیز شده است.

    طبق اطلاعات منتشر شده، صدرا در سال 1390 معادل 2453 نفر پرسنل داشت که این تعداد در سال 1391 به 2133 نفر و در سال گذشته به 1868 نفر کاهش یافت.

    در همین حال، اطلاعات منتشر شده در بورس نیز نشان می‏دهد که صدرا در سال 1390 با زیان خالص پس از کسر مالیات معادل 213 میلیارد تومان مواجه شده بود که این زیان در سالهای 1391 و 1392 به ترتیب به 385 و 331 میلیارد تومان رسید.

    همچنین جمع بدهی‏های شرکت صدرا نیز که در سال 1390 به 1839 میلیارد تومان رسیده بود در سالهای 1391 و 1392 به ترتیب به 2996 و 3453 میلیارد تومان رسید. به این ترتیب، صدرا در سال گذشته شرکتی کاملا زیانده بود و حتی جمع بدهی این شرکت از جمع دارایی‏های آن پیشی گرفت.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 391

      #8372
      پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

      سلام وحبد جان در مورد صدرا بیشتر تحقیق کن.شرایط بکلی عوض شده.در آینده هم شما و هم تمام حرفه ایهای بازار صدرا میخرند اما نه با این قیمت!!!!

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #8373
        پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

        در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
        سلام وحبد جان در مورد صدرا بیشتر تحقیق کن.شرایط بکلی عوض شده.در آینده هم شما و هم تمام حرفه ایهای بازار صدرا میخرند اما نه با این قیمت!!!!
        با سلام و احترام
        مطلبی که من نوشتم خلاصه ای از شرح حال این چندین سال اخیر بود که البته قبلا هم در مطالب خود به انوع دیگر اورده بودم و صحبت اصلی بر سر تبلیغات یک عده که چندین سال هست هرسال وعده سال بعد رو میدن بود. اگر فرصت داشته باشید مطالبی این چند ساله رو به ویژه در سایتهای دیگر مرور کنید خواهید دید که هرسال گفته میشه صدرا از سال بعد متحول میشه و سال بعد که میشه میگن امسال انتطاری نبود و سال بعد! و این پروسه الان 5 6 ساله که ادامه داره!و جالبتر اینکه در همه اینسالها از عبارات اینکه بیشترین رشد تاریخ و یا صدها برابر و 10 دلار و.... رو مطرح میکنن و نه رشدهای چند صد درصدی !

        اتفاقا در اینکه روزی وضع صدرا ممکنه بهبود پیدا کنه من حرفی ندارم و در نوشته خودم هم اشاره داشتم که چه بسا مثلا گزارش 3ماهه خوب باشه و شاید روزی هم بخرم
        بخشی از مطلب قبلی من:
        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

        البته بازهم میگم احتمال اینکه بهبود اوضاع رو در اینده داشته باشیم دور از ذهن نیست و چه بسا گزارش 3 ماهه خوب باشه که من بی خبرم و اطلاعی ندارم ولی اونچیزی که در این سالها بوده غیر از فریب و تبلیغات دروغین چیزی نبوده حالا بعد از 5 6 سال اوضاع خوب بشه یک بحث دیگر است.


        امیدوارم کسی از مطلب ناراحت نشده باشه و فقط بیان بخشی از واقعیت بود.اون چیزی که ادمو ازار میده و به نوعی توهین به مخاطب هست صحبت از 10 دلاری بودن سهم و یا اینکه سهم صدها برابر قیمت فعلی رشد خواهد کرد!و عدم اعتراض سهانداران به اینگونه حرفهاست.اعلام تارتگتهای نسبتا غیر بعید باعث یک حرفه منتها اعلام رشد به عبارات صدهابرابر شدن قیمت سهم و....!فقط در این سهم میبینیم!

        چه بسا اگر روزی تغییرات محسوسی ایجاد شد خودم این سهم رو هم خریدم.
        ضمنا بیش از 1سال هست که دو سوال بسیار شفاف رو مطرح کردم و کسی پاسخی نداده و خوشحال میشم کسانی که اطلاعات بهتری دارند جواب بدهند.

        در موردی هم که فرمودید شرایط بکلی عوض شده از اونجایی که مدتیست فرصت بررسی و دنبال کردن رو نداشتم خوشحال میشم این موارد تغییرات کلی رو بفرمایید.

        قلبا دوست دارم اوضاع شرکت درست بشه و همچنین سفته بازان و تبلیغات چی ها هم از بازار دور بشن.

        چند سال پیش من خودم تا مرز تک سهم شدن هم در صدرا بودم ولی بعد از اینکه متوجه دروغ ها و فریبکاری شدم خارج شدم و دیگر از اون زمان ورود نکردم پس خصومت و دشمنی با هیچ سهمی ندارم.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

          #8374
          پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

          تداوم ثبت معاملات توافقي نماد معاملاتي شرکت صنعتي دريايي ايران (خصدرا1) 93/5/4 10:23

          كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ ثبت معاملات توافقي نماد معاملاتي شرکت صنعتي دريايي ايران (خصدرا1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام، از امروز شنبه مورخ 04/05/1393 بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت و بدون محدوديت حجمي در هر سفارش (بلوك) در سامانه معاملات توافقي امكان پذير مي باشد. مقتضي است كارگزاران محترم مي بايست نسبت به ورود، حذف يا اصلاح سفارش هاي مشتريان خود در سامانه معاملاتي در اسرع وقت اقدام نمايند. مديريت بازار فرابورس ايران

          نظر

          • اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 391

            #8375
            پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

            برنامه های آتی “خصدرا” برای حرکت در مسیر رشد

            نشرشده توسط:admin ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ دراقتصادی, بورس نظری بدهید

            با تلاش و همکاری مدیران شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) صورت گرفت:

            جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در تاریخ ۳۰ تیر ماه سال جاری به منظور تصویب صورت های مالی سال ۹۲ برگزار شد و طی آن نماینده هیأت مدیره “خصدرا” گزارشی در خصوص اهم فعالیت های مدیریت این مجموعه طی سال گذشته ارایه نمود.

            جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) (سهامی عام) رأس ساعت ۹:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۹۳٫۴٫۳۰ درمحل سالن الغدیر با حضور بیش از ۷۲٫۱۶ درصد سهامداران برگزار شد.

            ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای عزیزی به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان قلی زاده و بهروزی نیا و به دبیری آقای رزاقی منش تشکیل شد.



            همچنین نماینده سازمان بورس آقای عابدی و نماینده موسسه حسابرسی هشی نیز در جلسه حضور داشتند.



            مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط آقای کامران فروزان نماینده هیأت مدیره شرکت و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.



            تصویب صورت های مالی منتهی به سال مالی ۱۳۹۲٫۱۲٫۲۹
            انتخاب موسسه حسابرسی بهمند به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت و شاخص اندیشان به عنوان حسابرس علی البدل
            انتخاب روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیر الانتشار







            حاشیه مجمع



            جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در تاریخ ۳۰ تیر ماه سال جاری به منظور تصویب صورت های مالی سال ۹۲ برگزار شد و طی آن نماینده هیأت مدیره “خصدرا” گزارشی در خصوص اهم فعالیت های مدیریت این مجموعه طی سال گذشته ارایه نمود.



            فروزان در ابتدا به تغییرات ایجاد شده در تیم مدیریتی شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: این مجموعه طی هشت ماه ابتدایی سال ۹۲ توسط مدیریت عامل قدیم و چهار ماه باقیمانده از سال مذکور را با همراهی مدیریت جدید به پایان رسانیده است. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که ترکیب سهامداران عمده “خصدرا” تغییر قابل توجهی نیافته و اکنون شرکت سپانیر و زیرمجموعه های آن سهامدار عمده این مجموعه به شمار می روند.



            وی افزود: اگرچه وضعیت نقدینگی شرکت چندان مناسب نیست، اما می توان گفت سرمایه ها و زیرساخت هایی در قالب صنعتی در کنار پروژه های در دست اجرا در این مجموعه وجود دارد که بیانگر پتانسیل های “خصدرا” برای حضور در بخش خدمات و بین المللی است.



            این مقام مسئول به برنامه های آتی شرکت اشاره کرد و ابراز داشت: تدوین و طراحی پروژه های بزرگ در بخش خدماتی و توسعه بازارهای کسب و کار از جمله اهم برنامه های شرکت است که اقدامات لازم جهت انجام آن از اواخر سال گذشته آغازشده و همچنان ادامه دارد.



            نماینده هیأت مدیره “خصدرا” اضافه کرد: حاشیه سود حوزه صنعت دریایی در حالی پنج درصد محاسبه می شود که فعالیت در بخش خدمات در سطوح بین المللی حاشیه سودی معادل ۴۰ درصد را نیز محقق می سازد. برهمین اساس مدیران این مجموعه برنامه هایی برای توسعه این گونه فعالیت ها را برای سال جاری و سال های آینده در نظر گرفته اند.



            فروزان در خاتمه با اشاره به دستاوردهای “خصدرا” طی سال ۹۲ تصریح کرد: این مجموعه با همکاری و تعامل با کارفرمایان موفق به نصب چهار سکو طی سال گذشته شده است. علاوه بر این مراحل اجرای پروژه آبگیر پالایشگاه ستاره خلیج فارس بندرعباس نیز تا اواخر تابستان امسال به بهره برداری می رسد.



            عملکرد و دستاوردها



            سال ۱۳۹۲ برای صدرا با موفقیت ها و شکست هایی همراه بود که می توان به شرح ذیل به اهم آنها اشاره نمود:



            * با گذشت چهار سال از مصوبات کار گروه حمایت از تولید و کار گروه مناطق ویژه اقتصادی مبنی بر پرداخت وام به صدرا و تبدیل شدن جزیره صدرا به منطقه ویژه اقتصادی، هیچ کدام از موارد مذکور، عملی نشده است و همچنان پیگیری های لازم در این خصوص توسط هیأت مدیره شرکت صورت می گیرد.



            * از زمستان سال ۱۳۹۲ استقرار نظام برنامه ریزی استراتژیک در دستور کار قرار گرفت و اقدامات لازم جهت شناخت از محیط داخل و خارج صدرا انجام و با تشکیل کمیته تخصصی، ارکان جهت ساز شرکت و استراتژی های مربوطه تدوین شد. هم صدا با تحولات کشور و به صورت هماهنگ، شعار صدرا برای سال جدید، “برنامه و بهره وری” نام گرفت و برنامه های عملیاتی برای جاری سازی استراتژی ها نیز تهیه شده و در حال پیگیری است.



            * در بررسی علل و عوامل عدم موفقیت صدرا در سال های اخیر، ساختار پیچیده و بزرگ صدرا چه از نظر سطوح و چه از نظر کمیت به عنوان یکی از عوامل شناسایی شد. لذا نسبت به چابک سازی ساختار صدرا و متناسب سازی آن با توجه به سیاست های جدید اقدام شد. از مهم ترین تغییرات می توان به ادغام پرسنلی برخی شرکت های زیر مجموعه با شرکت اصلی، کاهش سطوح سرپرستی و تعدیل تعدادی نیرو اشاره نمود.



            * با نتیجه به رویکرد شرکت در کاهش هزینه ها و تخصیص بهینه منابع، در انتهای سال گذشته بودجه نقدینگی برای کل مجموعه صدرا در سال ۱۳۹۳تهیه گردید تا سال مالی بعد با انضباط اقتصادی بیشتری همراه باشد.



            * پیگیری مطالبات و ادعاهای پروژه های سنواتی شرکت که همواره از تکالیف مجامع شرکت بوده به طور جدی در دستور کار قرار گرفت و با تشکیل یک کمیته راهبردی، نسبت به شناسایی کلیه موارد و تشکیل پرونده و مستند سازی آن اقدام شد و حسب مورد به شکل مذاکره یا طرح داد خواست نزد مراجع قانونی اقدام گردید.



            * با توجه به تکالیف مجامع گذشته مبنی بر تهیه صورت های مالی تلفیقی صدرا و شرکت های زیر مجموعه، برای سال مالی ۱۳۹۲ صورت های مالی تلفیقی شرکت های صدرا، فناوری آب های عمیق، پژوهش صنعت نفت، شرکت مهندسی پژوهش صنعت نفت و هتل های زنجیره ای صدرا تهیه می گردد.



            * با نتیجه به روند پیشرفت پروژه ها و اقدامات انجام گرفته در حوزه خرید، در سال ۱۳۹۲ علیرغم تداوم تحریم های بین المللی و مشکلات بوجود آمده در انتقال وجوه، حدود ۵۶۵ میلیارد ریال خرید و تأمین تجهیزات از فروشندگان داخلی و خارجی انجام گرفت.



            پروژه های جاری



            علیرغم تمامی مشکلات اقتصادی و تحریم های صورت گرفته ، بدی آب و هوا و وجود ریزگردها در جزیره صدرا بوشهر که منجر به تعطیلی های متوالی کارخانه های جنوب شد و همچنین شرایط نامساعد جوی در دریا که موجب تأخیر در اجرای عملیات دریایی نصب سکوهای پروژه های پارس جنوبی گردید، طی سال گذشته اقدامات گشترده ای در اجرای پروژها صورت گرفت که در ذیل به آن اشاره می شود:



            * در پروژه رشادت طبقات دوسکوی Q4 وp4 بر روی هم قرار داده شده و نصب پکیج های مکانیک و برق و… بر روی آنها انجام و کار های لوله کشی و نصب سینی کابل های سکوها در حال انجام است. ساخت سکوی Q4 با پیشرفتی بالای ۸۰ درصد پیش بینی می گردد ساخت سکوی P4 تا پایان سال ۱۳۹۳ به اتمام برسد.



            * با همت تیم اجرایی پروژه افراماکس، ساخت اولین کشتی غول پیکر از ۴ کشتی مورد سفارش، به پایان رسید و از حوض خشک خارج گردید. در حال حاضر مذاکرات برای تحویل قطعی این شناور در حال انجام می باشد.



            * عملیات تأمین تجهیزات و ساخت پروژه های پارس جنوبی ادامه داشته و جکت های فاز ۲۳ و ۱۳D و ۲۴B از فاز ۱۳ پارس جنوبی نصب شدند.عملیات ساخت رو سازه های این پروژه در حال انجام می باشد.



            * یکی از حوادث نا خوشایند صدرا غرق شدن دومین جکت پروژه فاز ۱۳ در تاریخ ۹۱٫۱۱٫۱۰ هنگام عملیات نصب در دریا بود. برخلاف تمامی اخبار منتشره نادرست، دلیل اصلی این حادثه، سست بودن لایه های زیرین بستر دریا و لغزش این لایه ها پس از قرار گیری جکت در محل بوده که باعث غلتیدن و پهلو گرفتن جکت در کف دریا گردید. لازم به ذکر است در تمامی مراحل ساخت، حمل و نصب این جکت، کلیه محاسبات و عملیات به درستی انجام شده بود و به تأیید کارفرما پروژه رسیده بود و اتفاق پیش آمده خارج از اختیار صدرا بود و مطمئناً به عنوان یک تجربه مهندسی مورد بهره برداری آتی تمام فعالان این حوزه قرار خواهد گرفت. خوشبختانه در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ جکت مغروق به طور موفقیت آمیزی از آب بیرون آورده شده و عملیات نصب جکت۱۲ C در محل جدید در تاریخ ۲ مرداد ۱۳۹۲ تکمیل گردید.



            پروژه های جدید



            طی سال گذشته صدرا با همت مدیریت، پروژه ۵ فروند سکوی حفاری خود بالابر (jack up) را به عنوان پروژه جدید در دستور کار قرارداده و تفاهم نامه ای جهت سرمایه گذاری، ساخت و بهره برداری از ۵ فروند سکوی حفاری خود بالابر با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران منعقد نمود.



            پروژه های خاتمه یافته



            در سال گذشته پروژه پل میانگذار ارومیه تحویل کارفرما گردید. همچنین مراحل نهایی تحویل موقت پروژه یدک کش شماره ۳ کاسپین نیز فراهم گردید و در نیمه اول سال ۱۳۹۳ این پروژه نیز تحویل داده خواهد شد.



            ارکان جهت ساز شرکت



            ماموریت، چشم انداز، ارزش ها و استراتژی های شرکت متناسب با تغییرات و چهارچوب جدید، بازنگری و به شرح ذیل تبیین گردیده است:



            بییانیه مأموریت:



            شرکت صدرا در چهار چوب منافع ملی و در راستای پیشرفت و اعتلای صنعت کشور به عنوان یک شرکت دانش بیان و رقابتگر، با فراهم آوردن ساز و کار و زیر ساخت های لازم برای توسعه بازار و کسب سهم بازار مناسب و با استفاده از فنآوری های روز آمد در بازارهای منطقه و بین المللی خدمات و محصولات خود را ارائه می نماید.



            چشم انداز:



            در ۵ سال آینده شرکت صدرا یک هلدینگ معتبر، دانش بیان، صاحب برند، افتخار آفرین، رقابتی، پیشرو و تخصصی در منابع و خدمات فراساحلی، دریایی و خشکی بوده و در این مقام اول در سطح کشور جزء سه شرکت برتر منطقه می باشد.



            ارزش های شرکت صدرا:







            * چابکی و انعطاف در ارائه خدمات



            * تقویت روحیه همکاری در سازمان



            * مدیریت

            نظر

            • اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 391

              #8376
              پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

              دوستان این مطلب بالا را برای جناب وحید20 گذاشتم ولی از شما خواننده خواهش میکنم این سهم را فعلا نخرید.تا گزارش پیشبینی93 بیاد

              نظر

              • PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

                #8377
                پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                تقدیم به دوستان صدرایی . این رو بخوانید


                هرچند که نامش در لیست بدهکاران بانکی جای دارد اما می گوید که در اواخر سال 1391 نام هرکسی را که بدهکار بود،فارغ از میزان بدهی در این لیست قرار دادند.
                اکنون که مسئولیت خطیر مدیر عاملی صنعتی دریایی ایران یکی از شرکت هایی که زیان انباشته اش در بازار زبانزد است را پذیرفته ،استراتژی متفاوتی از مدیران ماقبل به سهامداران ارائه کرده است، اما بهانه این گفت و گو صدرا نیست و می خواهیم پرده از راز نام «قباد چوبدار» برداریم.

                قباد چوبدار نامی آشنا در فهرست بدهکاران بانکی است که با برخی بستگانش، در این لیست جاخوش کرده است. واگذاری صدرا در سال گذشته به این فرد با اما و اگرهایی همراه بود و بعضا سایت های خبری عنوان کرده بودند که واگذاری صدرا به خانواده ای که در لیست بدهکاران جای دارد چه عقبه ای می تواند داشته باشد.

                کنجکاوی مان از حضور وی در فهرست بدهکاران بانکی آغاز شد و از وی در خصوص این لیست و وارد شدن نام خانواده چوبدار به آن می پرسیم که می گوید: در سال 1387 شرکت توسعه راه های ایران را از سازمان خصوصی سازی خریدیم که بعدها براثر مغایرت اطلاعات خرید و فروش، به مشکل برخورد کرد و ماجرا به دادگاه کشید، در آن مقطع ما مطالباتی از دولت و البته بدهی هایی به دولت داشتیم که درخواست تهاتر کردیم که یکسال به طول انجامید. در همین مقطع بود که سازمان خصوصی سازی لیست بدهکاران بانکی را منتشر کرد.

                یعنی در حال حاضر در لیست بدهکار بانکی نیستید؟
                در 21اسفند 1392 با پیگیری های صورت گرفته، سازمان خصوصی سازی به بانک مرکزی طی نامه ای اعلام کرد که اشخاص حقیقی آقایان قباد چوبدار، مهرداد چوبدار، آذین چوبدار، امین چوبدار، حامین چوبدار، زیبا شاه کرمی سید محمد رضا حسینی، فرزاد اناری و احمد رضا رزاقی منش از این جدول حذف شدند.

                از کجا فعالیت های اقتصادی را شروع کردید؟
                از دوران جوانی و در 16سالگی میراث دار یکی از ثروت های افسانه ای آنروز در ایران بودم و در استان لرستان، جزء سه تای اول محسوب می شدم. از سال 1351 تا 1355 کارگاههای پدر را اداره می کردم در اواخر 1355 اولین کارخانه تولید شن و ماسه لرستان را افتتاح کردم. بعد انقلاب تا سال 1368 در همین زمینه فعالیت کردم اما در سال 1368 پروژه کمربندی خرم آباد را شروع کردم. در سال 1370 فرودگاه خرم آباد، در سال1371 تقاطع های غیرهمسطح خرم آباد، در سال 1374 پروژه خرم آباد به بروجرد در دو محور،در سال 1376 آغاز صدور خدمات به کشور پاکستان،در سال 1379 در عسلویه،در سال 1381 در افغانستان صدور خدمات ( پروژه های راه سازی)، پس از این سالها نیز در کشورهای ترکمنستان، عراق و امارات این فعالیت ها ادامه یافته است. در سال 1388 سازمان توسعه راه سازی ایران را خریدیم و اشتغال زایی خوبی ایجاد شد نام این شرکت در حال حاضر «آبادتوسعه راه های پارس» است.

                در چه پروژه های دیگری فعالیت داشتید؟
                در سه پروژه نیز به صورت خصوصی با دولت مشارکت داشتیم این پروژه ها شامل آزادراه های تهران- پردیس، ساوه- همدان و پل زال اندیمشک می شود.

                چطور به صدرا وارد شدید ؟
                در آبان سال 1392 «شرکت آباد راهان پارس» مذاکره با قرارگاه خاتم برای مالکیت 73درصد سهام صنعتی دریایی را انجام داد و در حال حاضر این شرکت به عنوان نماینده قرارگاه خاتم ریاست هیات مدیره را برعهده دارد . درحال حاضر مقدمات این معامله در فرابورس در مرحله آماده سازی است. این نکته را بایداضافه کنم که «شرکت آباد راهان پارس» در حال حاضر پیمانکار قرارگاه خاتم است اما طبق قانون مکانیزم واگذاری سهام صدرا از طریق فرابورس خواهد بود که مسلما در این عرصه امکان رقابت برای سایر متقاضیان هم وجود دارد.

                بنابراین صدرا در مرحله انتقال است ؟
                بله در مرحله انتقال است.

                ممکن است این واگذاری بابت طلب «شرکت آباد راهان پارس»صورت گیرد؟
                خیر . این عرضه در فرابورس است و ما فقط نماینده هستیم.

                در سال های اخیر این سومین بار است که صدرا در بین شرکت های حقوقی دست به دست می شود . در سال 1382 شرکت سرمایه گذاری بانک ملی،35 درصد از سهام این شرکت را خرید اما پس از مدتی 51 درصد از سهام مذکور را به قرارگاه خاتم الانبیاء فروخت و سال گذشته نیز قرارگاه سهم خود از صنعتی دریایی ایران را به قباد چوبدار مدیر عامل و رئیس هیات مدیره «شرکت آباد راهان پارس» واگذار کرد.

                گفتگو تمام شده اما قبادچوبدار از شرکت آب و خاک کشور نام می برد و قاطعانه می گوید که این شرکت در اسفند 92 توسط شخص دیگری با مشابهت اسمی ( محمد صادق چوبدار) خریداری شده و ارتباطی به لحاظ حقوقی و مالی به ما ندارد. این را می گوید و خیال آسوده از گفتن آن، ادامه می دهد بعد از مالکیت قطعی صدرا استراتژی مناسبی برای آن خواهیم داشت.


                به نظر می رسد واگذاری صدرا به «شرکت آباد راهان پارس» در پی طلب این پیمانکار قدیمی از قرارگاه خاتم صورت می گیرد چراکه این پیمانکار از سال ها قبل با قرارگاه خاتم همکاری داشته و به این شائبه قوت می دهد که واگذاری صدرا در پی تهاتر برای رد دیون به «شرکت آباد راهان پارس» باشد.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #8378
                  پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                  وجود ١٢٦ پرونده حقوقی علیه صدرا

                  معاون مدیرعامل شرکت صدرا گفت: هم اکنون حدود ١٢٦ پرونده حقوقی بر علیه شرکت صدرا در دادگاه‏های کشور موجود است.

                  به گزارش مارین نیوز، کامران فروزان با تشریح چالش‏ها و مشکلات کنونی شرکت صدرا تصریح کرد: هم اکنون ١٢٦ پرونده حقوقی علیه این شرکت در دادگاه‏های کشور در زمینه سود سهامداران، مطالبه‏های پیمانکاران پروژه‏های متوقف شده، عدم نفع ساخته نشدن پروژه‏ها و ... وجود دارد.

                  وی ادامه داد: همچنین در مقابل ٤٠ پرونده حقوقی توسط این شرکت بر علیه برخی افراد و سازمان‏ها مطرح شده است.

                  معاون مدیرعامل شرکت صدرا تأکید کرد: نجات این شرکت از وضعیت کنونی نیازمند حمایت دولتی است.

                  فروزان با اشاره به بدهی ٢ هزار میلیارد تومانی شرکت صدرا گفت: از این میزان 1400 میلیارد تومان مربوط سنوات گذشته است؛ با توجه به مشکلات یاد شده هم اکنون مذاکرات زیادی با مسؤولان دولتی برای برون‏رفت این شرکت از بحران در حال انجام است، بعنوان مثال تلاش می‏شود از منابع صندوق توسعه ملی در شرکت صدرا استفاده کنیم.

                  وی ورود به حوزه خدماتی صنعت نفت را از مأموریت‏های جدید این شرکت اعلام کرد و گفت: حفاری و خدمات وابسته، مشارکت در توسعه و بهره برداری از میدان‏های نفتی، بازسازی و نوسازی سکوهای نفتی و گازی به همراه ادامه مأموریت‏ها و پروژه‏های قبلی از جمله برنامه‏های کاری جدید این شرکت است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #8379
                    پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                    از سفارش ساخت شناورها به خارج ممانعت کنید

                    هیأت مدیره انجمن سازندگان شناور، تجهیزات و سازه‏های دریایی ایران در نامه‏ای به رییس‏جمهوری خواستار ممانعت از سفارش ساخت شناورها به كشورهای خارجی شد.

                    به گزارش مارین نیوز، در پی انتشار اخباری مبنی بر دور تازه سفارش‏های ساخت کشتی ایران به چین در پی کاهش تحریم‏ها و فشارهای بین‏المللی، هیأت مدیره انجمن سازندگان شناور، تجهیزات و سازه‏های دریایی ایران نامه‏ای را خطاب به دکتر حسن روحانی، رییس‏جمهوری، ارسال کرد.

                    در این نامه آمده است: بدینوسیله به استحضار می‏رساند كه سفارشات عمده‌ای در ساخت شناورها و سازه‌های متحرك فراساحلی مورد نیاز كشور، به كشورهای خارجی سرازیر گردیده ‌است كه شمه‌ای از آن به شرح زیر می‌باشد:

                    الف- خبرنگار شانا از خرید ١٢ فروند کشتی حمل گاز مایع (ال پی جی)، با هزینه‌ای در حدود یك میلیارد دلار خبر داده‌ است.

                    ب- قرارداد ۳۲۲ میلیون دلاری با یک شرکت چینی برای خرید ۱۰ فروند کشتی باری در حال انعقاد می‌باشد كه احتمال می‌رود طرف خریدار در این قرارداد، از شركت‌‌های دولتی و یا شبه دولتی باشد.

                    ج- اطلاعات در اختیار، حاكی از آن است كه سفارش ساخت چندین فروند سكوی حفاری از نوع جك‌آپ، توسط شركت‌های مختلف دولتی و شبه دولتی و حتی شركت‌های به ظاهر خصوصی، با كشور چین قطعی گردیده ‌است كه بعضا تولیدات غیركیفی كشور چین در این مورد، تاكنون تحویل گردیده‌ است.

                    در ادامه این نامه آمده است: مسلما اینگونه خریدها از خارج از کشور، بصورت جدی صنعت داخل را تحت تأثیر قرار خواهد داد. بطوریکه باعث عدم سفارش به داخل و نتیجتا ورشکستگی باقیمانده شركت‌های نیمه فعال عرصه صنعت دریا خواهد گردید. سازندگان داخلی، قطعا دارای كیفیت تولید بهتری نسبت به سازندگان چینی بوده و قابلیت‌های علمی و اجرایی كشور نیز به مراتب از سازندگان چینی بهتر می‌باشند.

                    هیأت مدیره انجمن سازندگان شناور، تجهیزات و سازه‏های دریایی ایران با توجه به این موارد، از رییس‏جمهور خواسته تا مقرر شود برای تأمین نیازمندی‌ شناورها و سازه‌های فراساحلی كشور، با شركت دادن صنعتگران داخلی اقدام بعمل آورند تا با استفاده حداکثری از توان آنان، رفع نیازمندی‌های كشور محقق گردد. بطور حتم و بالاخص در سفارش‌های بزرگ، می‌توان بخش‌هایی از كار ساخت داخل را به سازندگان واجد شرایط خارجی واگذار نمود تا ضمن مساعدت در تأمین كالای مورد نیاز این پروژه‌ها، همكاری‌های فنی نیز محقق گردد.

                    این انجمن صنفی یادآور شده: حتی اگر سفارش به خارج، از طرف بخش خصوصی کشور انجام پذیرد، بعلت اینكه این امر، همراه با اشتغال و افزایش مهارت و فن‌‌آوری نمی‌باشد، باعث هدر رفتن سرمایه‌های كشور گردیده و قطعا بازتاب اقتصادی مثبتی را نیز در پی نخواهد داشت.

                    در پایان نامه خطاب به رییس‏جمهور آمده است: قبلا از صدور دستور مقتضی در راستای پیشگیری از مساعدت‌های دولت به تحقق سفارشات فوق و سوق موضوع به سازندگان و امكانات داخلی، كمال سپاسگزاری را دارد.

                    گفتنی است، به همراه این نامه مستنداتی شامل اخبار منتشرشده درباره تازه‏ترین سفارش‏های ساخت کشتی و شناور به خارج برای رییس‏جمهور ارسال شده است.

                    رونوشت‏های این نامه برای رییس مجلس شورای اسلامی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون علمی و فنآوری ریاست جمهوری، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، معاون برنامه‏ریزی و نظارت راهبردی ریاست‏جمهوری، رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، رییس فراکسیون بنادر و شهرهای ساحلی مجلس، استاندار هرمزگان، استاندار بوشهر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز ارسال شده است.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • creator_65
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 269

                      #8380
                      پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                      وحید جان ، نظرت در مورد گزارش سه ماهه شرکت چیه؟؟؟
                      به نظرت این کاهش زیان میتونه ادامه دار باشه یا ممکنه در گزارش بعدی دوباره شاهد افزایش زیان شرکت باشیم؟؟؟
                      بطور کلی نظرت در مورد روند سهم در یکسال آتی شرکت چیه( با در نظر گرفتن شرایط فعلی)

                      نظر

                      • peyman_zdfy
                        Banned
                        • Feb 2013
                        • 247

                        #8381
                        پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )


                        دولت روحانی در عرصه اقتصاد فقط حرف می‌زند
                        رویکرد شعارگونه دولت یازدهم در عرصه اقتصاد و عدم ارائه برنامه خاص برای حل مشکلات اقتصادی کشور، کاسه صبر حامیان آن را هم درآورده است.
                        گروه اقتصادی مشرق -روزنامه اعتماد در سرمقاله امروز (سه‌شنبه) از تداوم رویکرد شعاری دولت یازدهم در خصوص مسائل اقتصادی انتقاد کرده و نوشته که ماه عسل دولت یازدهم در بیان مشکلات اقتصادی به جا مانده از دولت احمدی‌نژاد به پایان رسیده است.

                        در سرمقاله این روزنامه اصلاح‌طلب آمده است: «حسن روحاني رييس‌جمهور ايران، اسحاق جهانگيري معاون اول رييس‌جمهور، محمد نهاونديان رييس‌ دفتر رييس‌جمهور، محمدباقر نوبخت معاون برنامه‌ريزي، اكبر تركان مشاور ارشد رييس‌جمهور، بيژن زنگه وزير نفت، عباس آخوندي وزير راه و شهرسازي، محمدرضا نعمت‌زاده وزير صنعت، معدن و تجارت، ولي‌الله سيف رييس كل بانك مركزي و علي طيب‌نيا وزير اقتصاد دولت يازدهم از روزي كه مسووليت كاري خود را شروع كردند بي‌محابا در افشاگري ناكارآمدي دولت‌هاي نهم و دهم سخن گفتند.

                        دقت در گفتار اين مردان نشان مي‌دهد برخي از آنها مثل معاون اول رييس‌جمهور و وزير نفت با صراحت و تكرار بيشتري در اين حوزه صحبت كردند. اين البته خواست شهروندان بود كه مي‌خواستند گوشه‌يي از واقعيت‌هاي تحميل شده بر اقتصاد كلان و كسب و كار مردم را از زبان مسوولان جديد بشنوند.»

                        اعتماد تصریح کرده که دولت یازدهم اکنون به زمین سخت واقعیات اقتصادی رسیده است، اما متاسفانه برنامه‌ای ندارد: «اين روزهاي بازكاوي كارنامه دولت‌هاي قبلي و به تعبيري ماه عسل دولت يازدهم سپري شده و گروه اقتصادي كابينه كه معاون اول و رييس‌ دفتر نيز خود را در اين گروه مي‌بينند به زمين سخت اقتصاد رسيده‌اند. شهروندان ايراني شايد تمايل داشته باشند باز هم از ناكارآمدي‌ها سخن بشنوند اما حتما تمايل بيشتري براي شنيدن برنامه‌هاي دولت در حوزه‌هاي گوناگون كسب و كارشان دارند..... و اما هنوز در حوزه سياستگذاري كلان و در بستر برداشتن گام‌هاي اميدبخش چيزي ديده نمي‌شود.»

                        نویسنده با کنایه از بی‌ثمر بودن جلسات متعدد دولتمردان با اعضای اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی که نتیجه آمدن نهاوندیان به دولت است، یاد کرده و نوشته است: «اميدوارسازي فعالان اقتصادي كه در شروع فعاليت دولت بخش مهمي از سخنان مسوولان راتشكيل مي‌داد امروز اما از طرف فعالان با ترديد مواجه شده است. انتقاد و اعتراض كارآفرينان در ديدار با محمدرضا نعمت‌زاده، وزير صنعت، معدن و تجارت اين ادعا را به خوبي اثبات مي‌كند. برخي از فعالان صنعت و بازرگاني از پرشمار بودن ديدارهاي جداگانه كه با معاون اول، رييس دفتر رييس‌جمهور و وزيران برگزار كرده و شنيدن سخنان تكراري گلايه دارند.»



                        سرمقاله‌نویس روزنامه اعتماد همچنین از اختلاف‌نظر عمیق تیم اقتصادی دولت خبر داده است؛ واقعیتی که پیش از این رسانه‌های اصولگرا نسبت به آن هشدار داده بودند: «وزير صنعت، معدن و تجارت بانك مركزي را مسوول برخي بي‌تصميمي‌ها مي‌داند و رييس كل بانك مركزي از روساي بانك‌ها گلايه مي‌كند.

                        در حالي كه دولت بايد از طريق خصوصي‌سازي درآمد داشته باشد وزير نفت و معاونان او به وزير اقتصاد فشار مي‌آورند كه خصوصي‌سازي واحدهاي انرژي را متوقف كند كه خلاف قانون خصوصي‌سازي است و... قانون بودجه نوشته شده توسط برنامه‌نويسان براي سال 1393 جز اينكه در موعد مقرر نوشته شده همان كژي‌ها و كاستي‌هاي بودجه‌هاي قبلي را دارد.

                        در روزهاي سپري شده در تعامل شركت‌هاي خارجي با بخش‌هاي اقتصادي مثل صنعت خودرو، فولاد، نفت، پتروشيمي و... فقط حرف زده شده است و گام عملي در مسير جذب سرمايه‌گذاري ديده نمي‌شود.

                        در حالي كه انتظار مي‌رفت دولت جديد از سختگيري عليه توليد اجتناب كند مسوولان سازمان‌هاي نظارتي هنوز به رفتار سختگيرانه به ويژه تحميل قيمت‌گذاري دولتي ادامه مي‌دهند.

                        واقعيت اين است كه زمين اقتصاد زمين سختي است و در اين زمين بايد حرفي زد و ادعايي كرد كه بتوان آن را اجرا كرد. دولت يازدهم توجه داشته باشد دوران ماه عسل تمام شده است و براي اينكه نهال اعتماد و اميد پديدار شده در ميان شهروندان و فعالان اقتصادي پژمرده نشود ديگر نمي‌توان از منتقدان خواست كه باز هم فرصت دهند. زير پوست اقتصاد ايران حركاتي پنهان و پيدا وجود دارد كه اگر به عبور از تورم و ركود منجر نشود، اميدها نقش بر آب خواهند شد.»

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #8382
                          پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                          در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                          وحید جان ، نظرت در مورد گزارش سه ماهه شرکت چیه؟؟؟
                          به نظرت این کاهش زیان میتونه ادامه دار باشه یا ممکنه در گزارش بعدی دوباره شاهد افزایش زیان شرکت باشیم؟؟؟
                          بطور کلی نظرت در مورد روند سهم در یکسال آتی شرکت چیه( با در نظر گرفتن شرایط فعلی)
                          با سلام
                          در مورد گزارش 3ماهه شاهد کاهش زیان به نسبت سال قبل هستیم که اتفاق خوبیست که بعد از چند سال که اکثرا شاهد گزارشات یکی بدتر از دیگری بودیم این گزارش امیدوار کننده بود.
                          منتها در اینکه گزارشات بعدی چطور باشه واقعا پیش بینی اون سخته چراکه ابهام در این شرکت زیاده مخصوصا اینکه مدیریت هم عوض شده و باید دید عملکرد این مدیریت جدید چطور خواهد بود و صرفا وعده ها کافی نیست چراکه قبلا هم کم وعده نداشتیم و مهم عمل است.

                          اونچیزی که مشخصه اینه که شرکت اوج بحران و زیان دهی رو در این سالها طی کرده و در واقع شاید بشه گفت چیزی برا از دست دادن نداره
                          فرض کنیم اصلا زیانش مجدد بالا بره باز اتفاق خاصی نیافتاده چون شرکتی که حدود هزارتومان زیان انباشته داره اگر مثلا بشه 1200تومان بازار ممکنه واکنش خاصی نده ولی اگر کاهش پیدا کنه احتمالا شاهد واکنش مثبت باشیم. خلاصه اینکه هر بدی بوده تاحالا اتفاق افتاده.
                          در خصوص قیمت سهم تجربه نشون داده بیشتر از اینکه این سهم بر اساس وضعیت بنیادی بالا پایین بشه عمدتا بر اساس سفته بازی و جوسازی برخی بوده بنابراین خیلی در مورد قیمت نمیشه نظر داد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #8383
                            پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                            اهداف و برنامه‏های دولت یازدهم در حوزه صنعت دریایی اعلام شد

                            وزیر صنعت، معدن و تجارت اخیرا در مکاتبه‏ای با معاونت امور صنایع این وزارتخانه، محورهای اصلی استراتژی دولت در حوزه صنعت دریایی را اعلام و دستورات مشخصی را ابلاغ کرده است.

                            یک منبع آگاه با اعلام این خبر به خبرنگار مارین نیوز گفت: اولین موضوع مورد تأکید محمدرضا نعمت‏زاده ضرورت تهیه استراتژی و برنامه ده ساله صنایع دریایی کشور است که دستور تهیه این برنامه ظرف حداکثر سه ماه را داده است.

                            نعمت‏زاده همچنین بر لغو فوری مجوز ورود شناور دسته دوم و ابلاغ آن به سازمان توسعه تجارت تأکید کرده است.

                            وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) را مکلف ساخت تا پیگیری لازم برای انعقاد قرارداد ساخت جک آپ را صورت داده و گزارش پیشرفت کار را به وی اعلام کند.

                            وی همچنین از ایدرو و ایزوایکو خواسته تا در اسرع وقت نسبت به تکمیل و بهره برداری دو حوضچه خشک بندرعباس اقدام کنند. بنابر تأکید وزیر صنعت، «عدم توجه ایدرو در این رابطه بخشودنی نیست».

                            نعمت‏زاده همچنین به ایدرو تکلیف کرده که با برخورد فعال‏تر نسبت به گذشته، یکی از زمینه‏های فعالیت حال و آینده خود را به صنایع دریایی و فراساحلی اختصاص دهد و بطور منسجم و طی برنامه‏ای که تصویب خواهد شد، عمل کند.

                            این منبع آگاه افزود: یکی از تأکیدات جدی وزیر صنعت، در مورد شورایعالی صنایع دریایی است که بنابرنظر نعمت‏زاده، این شورا یا باید تعطیل و یا سریعا نسبت به تقویت و اصلاح مدیریت و ساختار آن اقدام شود.

                            همچنین، نعمت‏زاده بر ضرورت تفکیک وظایف سیاستگزاری، حمایتی و پشتیبانی و نظارت برای صنایع دریایی بین شورایعالی صنایع دریایی و اداره کل صنایع خودرو و نیروی محرکه (بعنوان بخش مربوط به صنایع دریایی در وزارت صنعت) تأکید کرده است.


                            این منبع آگاه ادامه داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت در این برنامه راهبردی خواستار آن شده تا طرح‏های در دست اجرا در زمینه صنایع دریایی تهیه و در جهت پیشبرد آنها اقدام شود.

                            یکی از موارد مهم در برنامه استراتژیک ابلاغی وزیر صنعت، معدن و تجارت بندهای پایانی آن است که توجه به آن، سال‏هاست مورد تأکید فعالان صنایع دریایی بوده است. در این بندها آمده است:

                            - نیاز شرکت‏ها، سازمان‏ها و بخش خصوصی به انواع شناورها برای 5 سال آینده مشخص و جهت تصمیم‏گیری حداکثر ظرف یک ماه توسط سازمان ایدرو با همکاری سایر بخش‏های مسؤول ارائه شود.

                            - نیاز تعمیراتی شناورها و تجهیزات فراساحلی مانند جک آپ، سکوهای نفتی، تجهیزات بندری برای 5 سال آینده شناسایی و حتی‏الامکان ظرف یک ماه جهت بررسی و نهایی شدن توسط اداره کل خودرو و نیروی محرکه با همکاری سایر بخش‏های مسؤول ارائه شود.

                            - حجم ریالی و ارزی فعالیت‏های صنایع دریایی ظرف 5 سال گذشته در بخش نوسازی (ساخت) و تعمیر و نگهداری جمع‏آوری و ارائه شود تا خط مشی و برنامه حداقل 5 سال آینده تعیین شود.

                            - حجم خرید خارجی اعم از ارزی و ریالی در رابطه با خرید انواع شناورها و تجهیزات فراساحلی طی 10 و یا حداقل 5 سال گذشته و ترجیحا به تفکیک سال تهیه و ارائه شود.

                            - استراتژی خودکفایی در صنعت دریایی چه در بعد نوع و اندازه و چه در بعد عمق ساخت توسط معاون امور صنایع تهیه شود.

                            وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان این ابلاغیه مهم آورده است: به امید رفع موانع ذهنی، موانع قانونی، موانع مدیریتی و اجرایی و موانع اقتصادی صنایع دریایی کشور که امیدوارم با تفکر صحیح و علاقمندی و شور اجرایی بتوان تا حدودی عقب ماندگی‏ها را جبران نمود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #8384
                              پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                              اعتراض کارگران کشتی‌سازی صدرا به پرداخت نشدن حقوقشان

                              مشکلات صدرا تمامی ندارد

                              مشکلات شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) تمامی ندارد و در تازه‌ترین رخداد جمعی از کارگران این شرکت در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق چهار ماه دست به اعتراض زدند.

                              به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت صدرا که از جمله بزرگترین شرکتهای فعال در حوزه صنایع دریایی کشور محسوب می شود، سالهاست با مشکلات مختلفی مواجه بوده و همین مشکلات باعث کاهش تعداد نیروهای کاری این شرکت نیز شده است. طبق اطلاعات منتشر شده، صدرا در سال 1390 معادل 2453 نفر پرسنل داشت که این تعداد در سال 1391 به 2133 نفر و در سال گذشته به 1868 نفر کاهش یافت.

                              در همین حال اطلاعات منتشر شده در بورس نیز نشان می دهد که صدرا در سال 1390 با زیان خالص پس از کسر مالیات معادل 213 میلیارد تومان مواجه شده بود که این زیان در سالهای 1391 و 1392 به ترتیب به 385 و 331 میلیارد تومان رسید.

                              همچنین جمع بدهی های شرکت صدرا نیز که در سال 1390 به 1839 میلیارد تومان رسیده بود در سالهای 1391 و 1392 به ترتیب به 2996 و 3453 میلیارد تومان رسید. به این ترتیب صدرا در سال گذشته شرکتی کاملا زیانده بود و حتی جمع بدهی این شرکت از جمع دارایی های آن پیشی گرفت.

                              وضعیت نامناسب مالی صدرا باعث شده تا به تازگی تعدادی از کارگران این شرکت در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق خود دست به اعتراض بزنند.

                              براساس آنچه که پایگاه خبری انجمن مهندسی دریایی گزارش داده در پی بی‏نتیجه ماندن تجمعات هفته گذشته کارگران شرکت کشتی‏‌سازی صدرا در بوشهر، دیروز جمعی از کارگران مقابل استانداری تحصن کردند. هفته گذشته کارگران شرکت صدرا که بیش از چهار ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‏‌اند؛ طی چند روز پیاپی نسبت به تجمع در محل جزیره صنعتی صدرا و بستن ورودی آن اقدام کردند.

                              در پی این تجمع‏ها، مسئولان مربوطه در دیدار و مذاکره با تجمع‏‌کنندگان قول دادند حقوق معوقه آنها تا روز شنبه هفته جاری پرداخت شود اما این وعده‏‌ها هنوز عملیاتی نشده است.

                              پیشتر نیز حسن‌رضا صفری، عضو هیئت مدیره انجمن مهندسی دریایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه صدرا به دلیل شیوه خصوصی سازی اشتباه آن به این حال و روز افتاده است، گفته بود: مجموعه مدیریت فعلی صدرا توان مدیریت و تخصص مدیریت این شرکت را ندارد. این مجموعه علاقه‌مندی به صنعت دریایی کشور نداشته و فقط صدرا را مانند یک شکلات خریداری کرده و می‌خواهد آن‌را بخورد! گویی خرید صدرا با خرید یک دست کت و شلوار فرقی ندارد!

                              وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در نخستین نشست خبری خود در سال جاری در اظهارنظری با اشاره به اینکه خریدار واحدهای دولتی باید صاحب صلاحیت باشد، عنوان کرد که "به عنوان مثال شرکت صدرا به بدترین شکل ممکن واگذار شد و این شرکت عملا نمی تواند کار کند."

                              در مرداد سال 1392 مدیریت و سهام شرکت صدرا از قرارگاه خاتم الانبیا به یک پیمانکار بخش خصوصی سپرده شد و در همین راستا در شانزدهم آبان سال قبل نیز در مجموع عمومی به طور فوق العاده شرکت با موضوع تغییر اعضای هیئت مدیره برگزار و اعضای جدید انتخاب شدند. البته این واگذاری در همان زمان نیز از سوی انجمن مهندسی دریایی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته و صلاحیت این پیمانکار برای اداره صدرا زیر سوال برده است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #8385
                                پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

                                صورتهاي مالي سال مالي منتهي به 1392/12/29 (حسابرسي شده) (شرکت هتلهاي زنجيره اي صدرا)
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X